Lediga jobb som Kultur, media, design i Nynäshamn

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

IT-innovatör vid Campus Nynäshamn

Ansök    Feb 9    Nynäshamns kommun    AV-tekniker
Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede präglat av kreativitet och nytänkande. Vi har blivit beviljade medel för att under 2023 utveckla vår hybridteknik. Nu söker vi dig som är beredd att kavla upp ärmarna, gå den extra milen och tillsammans med oss ro projektet i hamn. Tjänsten är en projektanställning med möjlighet till förlängning och är i huvudsak förlagd på plats i Nynäshamn. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komm... Visa mer
Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede präglat av kreativitet och nytänkande. Vi har blivit beviljade medel för att under 2023 utveckla vår hybridteknik. Nu söker vi dig som är beredd att kavla upp ärmarna, gå den extra milen och tillsammans med oss ro projektet i hamn.

Tjänsten är en projektanställning med möjlighet till förlängning och är i huvudsak förlagd på plats i Nynäshamn. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om arbetsplatsen
Campus Nynäshamn är kommunens lärcentrum med ett samlat erbjudande av utbildning för vuxna. Vi erbjuder högskoleutbildning, yrkeshögskoleutbildning och vuxenutbildning. Vårt fokus är att vara motor, mäklare och mötesplats för företag och studerande.

Våra studerande ställer idag allt högre krav på att kombinera sina studier med resten av livspusslet samtidigt som arbetslivets efterfrågan på kompetens ökar. Vi är övertygade om att lösningen ligger i att utvecklas med ny teknik och anpassad pedagogik för att möta såväl de studerandes som näringslivets krav.Arbetsuppgifter

• Ansvara för utveckling, underhåll och drift av hybridtekniken på Campus Nynäshamn
• Inköp och implementering av teknisk utrustning
• Support vid användandet av it-utrustning för medarbetare och samarbetspartners inför lektioner, möten och konferenser
• Aktivt delta i teknikutvecklingen på Campus Nynäshamn och främja för att verksamheten ligger i framkant
• Felanmälan och uppföljning av åtgärdade ärenden gällande IT (kontakter med IT-leverantör och kommunens IT-avdelning)

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• nyfikenhet och vilja att göra hybridtekniken till en självklar del av verksamheten
• kompetens om ljud, ljus och olika förutsättningar för möten via plattformar såsom Teams och Zoom
• goda kunskaper i det svenska och engelska språket både i tal och skrift
• lätt för att ta till dig ny kunskap och dela med dig av din kompetens
• förmågan att utveckla - och att utvecklas i - ett högpresterande team
• rollen som teknisk support är önskvärd
• erfarenhet från utbildningsorganisation

Du har genuint intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. När du får anstränga dig för att hitta och leverera kreativa lösningar på uppkomna problem trivs du som bäst. Genom att vara lyhörd får du tekniken att fungera i vår vardag. Du behöver vara beredd och flexibel på att rycka in i olika arbetsuppgifter som kan dyka upp i samband med teknisk utrustning och anpassning till verksamhetens olika aktiviteter. 

Som person är du en doer, tar initiativ och uppnår reslultat, samtdigit som du ser till helheten och agerar för hela organisationens bästa. För att nå bästa resultat ser du relationer och gott samarbete som vägen dit, du har även förmågan att omsätta din tekniksa kompetens till praktiska lösningar. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: NAN/2023/0052/023

 

Det här erbjuder vi dig!
Campus Nynäshamns vision är att vi skapar möten som förändrar världen. Vårt fokus är att vara motor, mäklare och mötesplats för företag och studerande. Målet är att skapa kompetenstillväxt och innovation via möten mellan utbildning och arbetsliv.

Campus Nynäshamn präglas av kreativitet och nytänkande. Vi är ca 55 medarbetare som strävar efter att möta arbetslivets efterfrågan av utbildning på alla nivåer, ett förhållningssätt som håller oss i ständig utveckling.  

I nuläget erbjuder vi möjlighet till distansarbete beroende på arbetsuppgifter och uppdrag inom Campus Nynäshamn. Vi en del av Nynäshamns kommun och erbjuder därigenom fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng.

Vi är en proaktiv organisation som präglas av ett styrkebaserat förhållningssätt. Vi inspireras av tankesättet att allting startar med ett varför och tror att du, när du definierat ditt eget varför, finner din drivkraft. 

Är du beredd att kliva på vår utvecklingsresa?  Bli en av oss! Visa mindre

Shipping Coordinator till kund i Jordbro

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vill du ta nästa steg i karriären inom inköp och logistik? Nu söker vi efter dig som vill vara med på en spännande resa att ta ansvar för den nationella och internationella koordineringen för sitens transport. Här kommer du få möjligheten att förbättra och effektivisera sitens transportkedja. Denna roll är ett konsultuppdrag på 6 månader, med goda möjligheter till att gå över till kunden därefter.

Mer information om vår kund ges vid telefonintervjutillfälle.


Dina arbetsuppgifter
Som Shipping Coordinator kommer du vara ansvarig över sändningen av produkter till slutkund. Man arbetar i projektform och har därför nära dialog med interna som externa kontakter. Man arbetar nära projektledare samt sitens packning, för att sända iväg transporterna i tid, innehållande rätt dokument samt underlag.

De dagliga arbetsuppgifterna innebär att ha kontakt med kunder, transportleverantörer och de interna medarbetare som är involverade i projekten. Arbetet innebär dels att säkerställa att rätt dokument och information är med i transporten till kund. Man arbetar mot internationella kunder som dels gör livsviktiga produkter, därav vikten av att vilja leverera fullständiga intyg och dokument. Andra dagliga arbetsuppgifter är att skriva in informationen i bokningssystemet Next, säkerställa packsedlar och fraktdokument, kontrollera tull- och transporthandlingar, förbereda eventuella transporter samt PO-märka produkterna.

Arbetstiderna är kl 07-15.30, måndag-fredagar, med placeringsort Jordbro. Tjänsten innebär att arbeta fysiskt på plats, och innehåller ej distansarbete.

Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten har högskole- eller universitetsexamen inom logistik och industri, alternativt har några års arbetslivserfarenhet som Shipping Coordinator eller likvärdigt. Har du tidigare erfarenhet av koordinering inom transport- och logistikbranschen ser vi detta som starkt meriterande. En annan merit är att ha arbetat i Microsofts system D354. Som person är du engagerad och självgående, du driver gärna dina egna projekt framåt. Du trivs att arbeta operativt och att driva projekt framåt. Du är en relationsskapare som skapar förtroende hos kunder och interna medarbetare. I och med att tjänsten innebär att arbeta mot internationella kunder, ser vi att man är bekväm i både det svenska och engelska språket. I din professionella roll vill du gärna optimera och förbättra processer inom logistikkedjan.

Ansökan
Till denna roll ser vi någon som kan starta uppdraget inom 2-4 veckor. Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig Konsultchef Othilia Roos Englund på 079 006 18 90 eller via mail på [email protected]

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. Hur går ansökningsprocessen till? Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Orginalare

Ansök    Mar 24    Rofa Design AB    Originaltecknare
Rofa Design säljer personliga presenter, accessoarer, barnartiklar och heminredning online. Vi sköter allt från skapande av produkt till paketering till kund i våra nybyggda lokaler i Sorunda söder om Stockholm. Vår affärsidé är att sälja en hållbar produkt i klassisk design med en personlig touch. Vi lägger stor vikt vid varans kvalitet, tillverkningsprocess, miljö och samhällspåverkan. Allt vårt spill går oavkortat till Stockholm Stadsmission för att s... Visa mer
Rofa Design säljer personliga presenter, accessoarer, barnartiklar och heminredning online.
Vi sköter allt från skapande av produkt till paketering till kund i våra nybyggda lokaler i Sorunda söder om Stockholm. Vår affärsidé är att sälja en hållbar produkt i klassisk design med en personlig touch. Vi lägger stor vikt vid varans kvalitet, tillverkningsprocess, miljö och samhällspåverkan.
Allt vårt spill går oavkortat till Stockholm Stadsmission för att stödja deras verksamhet med välgörande ändamål.
Produkterna är väldigt omtyckta och populära bland våra kunder och vi växer snabbt.
Idag finns vi på 4 olika marknader. Sverige, Finland, Danmark och Norge med planer för ytterligare expansion i Europa.
Vi söker nu 2 kreativa, engagerade och leveranssäkra originalare med särskilt intresse för grafiskt material till webb och vår tryckeriproduktion. Rollen är främst fokuserad kring produktion och originalarbete av tryck och webbkampanjer, bild- och tryckhantering men kan även innefatta visst konceptarbete från ax till limpa. Tjänsten kommer vara på plats hos oss i våra fina lokaler.
Vi söker dig som är en positiv, noggrann och prestigelös teamspelare med ett lösningsorienterat mindset. Det är en fördel om du har en bakgrund inom e-handel och har arbetat med såväl tryckta som digitala kanaler. Du har självklart aktuella och för tjänsten relevanta kunskaper kring originalproduktion och bildredigering.


Huvudsakliga ansvarsområden:
Skapa tryckfärdigt material för produktion.
Skiss och originalarbete för bland annat reklammaterial och webbkampanjer.
Design och konceptarbete för specifika projekt.
Bildredigering för web och sociala medier.
Webbadministration.
Arbeta nära andra medlemmar i teamet och stötta våra olika kreativa avdelningar såsom produktion, webb och layoutavdelning.

Vi söker dig:
Med minst 3 års erfarenhet inom arbete med webb, Originalare eller Grafisk designer/formgivare.
Vi ser gärna att du har god erfarenhet av tryckt media men värdesätter också digital erfarenhet och om du har jobbat med olika digitala plattformar.
Som har en uppdaterad portfölj av arbeten som visar kvalitet och koncept för en mängd olika projekt
Med förmågan att självständigt driva dina uppgifter och projekt inom givna deadlines, vara strukturerad och ansvarstagande och ha lätt att arbeta både i grupp och individuellt
Som har erfarenhet och förståelse för den kommersiella agendan, kundresan och konvertering.
Med djupa kunskaper och erfarenhet av Adobe Creative Cloud; Photoshop, Illustrator och After Effects. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Okt 6    Nynäshamns kommun    Bibliotekarie
Brinner du för folkbildning och kultur? Vi behöver nu en engagerad och nyfiken vikarie till vårt huvudbibliotek i Nynäshamn som är ett bibliotek utöver det vanliga.  Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevels... Visa mer
Brinner du för folkbildning och kultur? Vi behöver nu en engagerad och nyfiken vikarie till vårt huvudbibliotek i Nynäshamn som är ett bibliotek utöver det vanliga. 

Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevelser.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan, kostenhet samt kultur och fritidsaktiviteter. Kultur- och fritidsavdelningen har 40 medarbetare inom de tre enheterna som förutom Kultur & Bibliotek är Förening & Anläggning samt UNG Fritid. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. 

Nynäshamns bibliotek med sina två filialer och kulturbuss har 17 anställda bibliotekarier, biblioteksassistenter, biblioteks- och litteraturpedagoger. Biblioteken i kommunen har hög utlåning och många besökare. Utöver bibliotek och kulturbuss finns även en konsthall, en kommunal konstsamling samt ett foto- och folkminnesarkiv vilket gör enheten till en central kulturaktör i kommunen. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera och genomföra biblioteksverksamhet för alla åldrar. Du ska samverka med medborgarna i kommunen och verka för att biblioteket erbjuder en relevant och tillgänglig verksamhet. 

Du ska kunna möta både vuxna och barn och växla mellan klassbesök och tjänstgöring i bibliotekets kassadisk samt läsinspirerande program för vuxna besökare. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår även. 

Tjänsten är ett vikariat till och med den 30 augusti 2023.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• gymnasial utbildning
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• kunskaper om biblioteksarbete
• kunskaper inom arbete med social media

Det är meriterande om du har:


• erfarenhet av arbete på bibliotek
• erfarenhet av bibliotekssystemet BookIT
• B-körkort

Du är en drivande och lösningsorienterad person som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra. Arbetet ställer krav på att du är social, flexibel, nyfiken och nytänkande. Du har god samarbetsförmåga men är även bra på att arbeta på egen hand. 

Information om tjänsten
Tillträde: 15 november 2022

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning  

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: KFN/2022/0056/023 KFN/2022/0056/023


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bibliotekarie i Ösmo bibliotek

Ansök    Dec 2    Nynäshamns kommun    Bibliotekarie
Locka fram det bästa! Gillar du att ha variation i ditt arbete och ta stort ansvar? Denna tjänst erbjuder dig en möjlighet att på en mindre filial få arbeta varierat och ansvarsfullt med hela din bibliotekariekompetens. Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till... Visa mer
Locka fram det bästa!

Gillar du att ha variation i ditt arbete och ta stort ansvar? Denna tjänst erbjuder dig en möjlighet att på en mindre filial få arbeta varierat och ansvarsfullt med hela din bibliotekariekompetens.

Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevelser.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. 

Nynäshamns bibliotek med sina två filialer och kulturbuss har 17 anställda bibliotekarier, biblioteksassistenter, biblioteks- och litteraturpedagoger. Biblioteksfilialen i Ösmo är centralt belägen i Ösmo med gångavstånd till pendeltåget. Filialen är starkt förankrad i lokalsamhället och har besökare i alla åldrar. Samtliga bibliotek i kommunen har hög utlåning och många besökare. Utöver bibliotek och kulturbuss finns även en konsthall, en kommunal konstsamling samt ett foto- och folkminnesarkiv vilket gör biblioteket till en central kulturaktör i kommunen. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera och genomföra biblioteksverksamhet för alla åldrar. Du förväntas att utifrån barns och ungas förutsättningar inspirera till läsning och informationsanvändande på olika plattformar. I tjänsten ingår att tillsammans med din kollega  sköta inköp och urval av media. Du ska samverka med medborgarna i kommunen och verka för att biblioteket erbjuder en relevant och tillgänglig verksamhet. 

Vi söker dig som är trygg i din roll som bibliotekarie och kan axla det helhetsansvar arbetet på filial innebär. Du ska kunna möta både vuxna och barn och växla mellan klassbesök och tjänstgöring i bibliotekets kassadisk samt läsinspirerande program för vuxna besökare. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår även. Du kommer även att ingå i en grupp som kör bokbuss. 

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• biblioteksexamen
• erfarenhet inom folkbibliotek med barn och vuxenverksamhet
• erfarenhet av arbete i Book-it samt en god digital kompetens
• goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift
• B-körkort

Det är meriterande om du har:


• erfarenhet av läsfrämjande arbete och kunskap om barns litteratur- och medievärldar

Arbetet ställer krav på att du är social, flexibel, nyfiken och nytänkande. Du har god samarbetsförmåga men är även bra på att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: KFN/2021/0069/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionskoordinator till Saab Muskö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. På Saab Muskö är vi ett sammansvetsat gäng som tillsammans fokuserar på att Marinens fartyg alltid ska vara tillgängliga och körklara. Om företaget På Saab Muskö satsar vi på att utöka vår verksamhet. Vi förvaltar en varvstradition på historisk mark. Det... Visa mer
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. På Saab Muskö är vi ett sammansvetsat gäng som tillsammans fokuserar på att Marinens fartyg alltid ska vara tillgängliga och körklara.

Om företaget
På Saab Muskö satsar vi på att utöka vår verksamhet. Vi förvaltar en varvstradition på historisk mark. Det startade i början av 1700-talet då en Örlogsbas uppfördes på Skeppsholmen i Stockholm. Det blev så småningom behov av att hitta en bättre plats för flottans fartyg och verksamheten flyttade 1969 ut från Stockholm till skärgårdsön Muskö. Vi arbetar fortfarande med svenska marinens fartyg inom reparation, underhåll samt modifieringar. Nu behöver vi nya medarbetare som vill föra varvstraditionen vidare och bidra till att förstärka Saab verksamhet på Muskö.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionskoordinator på Saab kommer du att säkerställa att de arbeten som utförs inom vår produktionsverksamhet följer uppställda säkerhetskrav. Syftet är att vi alltid skall leverera underhåll och modifieringar av fartyg som möter förväntningarna hos vår kund Försvarsmakten.

I din nya roll kommer du tillsammans med projektledare och beredare att fokusera på de entreprenörer som vi beställer när vi genomför våra projekt. Du kommer att följa upp alla entreprenörer och kontrollera att de har rätt behörighet för att jobba hos SAAB. Du kommer också ta emot entreprenörerna och visa in dem till arbetsplatsen samt säkerställa en säker arbetsplats ombord innan de kan påbörja sitt arbete. Under genomförandefasen kommer du att följa upp att entreprenörerna arbetar på rätt sätt och följer de säkerhetsanvisningar som SAAB anger. När arbeten är avslutade så genomför du en utcheckning av varje entreprenör så vi vet exakt vilka som är inne och arbetar hos oss. Du samverkar med varvets verkstäder och underentreprenörer för att nå den höga säkerhet som vi eftersträvar inom Saab.

Arbetet omfattar också samverkan med övriga delar av Saab som arbetar med produktion och säkerhetsfrågor. Då avvikelser uppstår genomförs grundorsaksanalyser i syfte att ständigt förbättra vår produktion och leveranser till kund. Det förekommer också arbetsuppgifter kopplade till den ISO certifiering som Saab Kockums efterlever.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att omfatta:
• Du samarbetar med projektledare och beredare. Din roll blir att säkerställa att utförandet i olika arbetsmoment följer de säkerhetsanvisningar som Saab ställt upp.
• Planera och dokumentera de godkända entreprenörer som krävs i respektive projekt och kontinuerligt följa upp deras säkerhetsarbete.
• Upptäcka brister i säkerhet och arbetsmiljö så tidigt som möjligt och tillsammans med projektledare och produktionspersonal ställa krav på korrigerande åtgärder och uppföljning av dessa.
• Stödja projektledare vid olika vägval i planering och genomförande av beställda arbeten.
• Du kommer att föra kreativa diskussioner med vår kund i olika sammanhang.


Din profil
Vi tror att du har en bakgrund från industri, sjöfartsbranschen eller någon annan safety erfarenhet för att lyckas i den här rollen. Du är en lagspelare som är leveransfokuserad och drivs av att kunna stödja och hjälpa till.

Vi ser att Du har följande:
• Det är viktigt att du känner dig bekväm med att hantera administration likväl som att stå nere i ett fartyg och bedöma risker med att genomföra ett visst arbete.
• Du skall vara kunnig inom området arbetsmiljölagstiftning.
• Du är strukturerad och problemlösningsorienterad och är van att arbeta i en organisation med många anställda.
• Du är en engagerad och jordnära person som skapar förtroende och bygger relationer för långvariga samarbeten. Du är lugn, stresstålig och tar stort ansvar i dina åtaganden.
• Goda datakunskaper då du kommer jobba i Windows miljön samt med interna affärssystem.
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
• B-Körkort är ett krav.


Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering samarbeta Saab med Skill. Vi tillämpar löpande urval, så tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare: Kajsa Jansson, 08-12097178, [email protected] eller Linda Sjölander, 08-12097175, [email protected]

Om oss
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Visa mindre

Document Controller to Nynas Refinery!

If you have a great technical interest as well as an engineering background, you are reading the right advert! The position as Document Controller at Nynas Refinery offers you the possibility to work with documentation in several projects at the refinery. Expect a working day where you decide what needs to be done and make sure the controls are done in qualitative way. We look forward hearing from you, send your application today! OM TJÄNSTEN You will... Visa mer
If you have a great technical interest as well as an engineering background, you are reading the right advert! The position as Document Controller at Nynas Refinery offers you the possibility to work with documentation in several projects at the refinery. Expect a working day where you decide what needs to be done and make sure the controls are done in qualitative way. We look forward hearing from you, send your application today!

OM TJÄNSTENYou will work together with two colleagues having a similar position as you. The Document Control Team is responsible for a qualitative process and have both internal and external contacts depending on the projects and the documentation that are connected to these. The type of documentation varies and could for example be the design of a pipe rack or loop diagram. The team you will be working with is led by the Documentation Management Department Manager.

You are offered

• A position allowing you to use your ability to see details in various projects in the oil and gas industry

• The possibility to enroll in a position where you will work with different Software tools such as SmartPlant Foundation and have colleagues from all around the world

As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future.

ARBETSUPPGIFTER
• Assist in the generation of the document distribution matrix.

• Issue of documents reviewed by internal and/or external parties, follow up and make sure the right people have received the correct information

• Collect comments and send back to the engineer

• Report to Project Managers on status of Project documentation.

VI SÖKER DIG SOM
• A candidate that is fluent in English, as the language is used on a daily basis

• A candidate with a Swedish Work-permit

• A candidate that possess at least a BSc Degree in relevant technical field

• Having at least 2 years experience working with engineering deliverables, and possess a good understanding concerning technical documentation

• Having an engineering background in any industry, for example from pharma or power

• Have experience working with Document Management Control Software, for example SmartPlant Foundation

As a person you are:

• Thorough and appreciate following standards

• Solutions oriented

• Communicative

Other information


* Start: As soon as possible, but with regards to notice period
* Work extent: Full time, office hours


• Hourly based salary


* Location: Nynäshamn, you can expect working from home the majority of the time due to the current situation regarding COVID19
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from Nynas that all questions regarding the position are handled by
Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase. Visa mindre

Textredigerare till Rofa design

Ansök    Aug 19    Rofa Design AB    Grafiker, texturerare
Vi på Rofa Design tillverkar personliga presenter. Vi har ett brett sortiment av olika produkter som vi märker på olika sätt med kundens önskemål på text. Vi är 45 personer som arbetar här just nu, men vi planerar att vara runt 60 personer under höst och förvinter. Vi bedriver vår verksamhet i nya fräscha lokaler i natursköna Sorunda i Nynäshamns kommun. Inför höstens högsäsong söker vi nu två medarbetare som ska arbeta som textredigerare. Arbetsuppgifter... Visa mer
Vi på Rofa Design tillverkar personliga presenter. Vi har ett brett sortiment av olika produkter som vi märker på olika sätt med kundens önskemål på text. Vi är 45 personer som arbetar här just nu, men vi planerar att vara runt 60 personer under höst och förvinter. Vi bedriver vår verksamhet i nya fräscha lokaler i natursköna Sorunda i Nynäshamns kommun.
Inför höstens högsäsong söker vi nu två medarbetare som ska arbeta som textredigerare. Arbetsuppgifterna består i att förbereda märkning på produkt. Kontroll och granskning av order innan den går vidare till maskinerna för märkning av produkten ingår också. Du samarbetar med maskinoperatörerna för att märkningen ska bli så fin som det bara är möjligt.
Personen vi söker har en kreativ ådra, det är viktig att du har en känsla för vad som kommer se bra ut på en produkt och inte. I arbetsuppgifterna ingår redigering av layout i Adobe paketet, främst i illustrator där du kommer att tillverka färdiga original utifrån kundens order. En mycket god datakunskap är ett absolut krav för tjänsten. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är mycket meriterande.
Som person känner du igen dig i nedanstående punkter:
- Vana av Adobe-paketet (Illustrator)
- Mycket goda kunskaper i svenska (tal & skrift)
-Mycket goda datakunskaper
- Noggrann & ordningsam
- Kvalitetsmedveten
- Positiv och flexibel
- God samarbetsförmåga. Tycker om att arbeta i grupp och bidrar till god stämning i lagarbetet. Bidrar gärna till andras utveckling.
- Självgående och ansvarstagande
Vi söker två medarbetare till en tidsbegränsad tjänst som sträcker sig fram till jul. I din ansökan är det viktigt att du beskriver hur du anser att du passar in i beskrivningen, så att du berättar om din datavana och andra sidor som kan vara viktiga för oss.
Platserna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Document Controller to Nynas Refinery!

If you have a great technical interest as well as an engineering background, you are reading the right advert! The position as Document Controller at Nynas Refinery offers you the possibility to work with documentation in several projects at the refinery. Expect a working day where you decide what needs to be done and make sure the controls are done in qualitative way. We look forward hearing from you, send your application today! OM TJÄNSTEN You will... Visa mer
If you have a great technical interest as well as an engineering background, you are reading the right advert! The position as Document Controller at Nynas Refinery offers you the possibility to work with documentation in several projects at the refinery. Expect a working day where you decide what needs to be done and make sure the controls are done in qualitative way. We look forward hearing from you, send your application today!

OM TJÄNSTENYou will work together with two colleagues having a similar position as you. The Document Control Team is responsible for a qualitative process and have both internal and external contacts depending on the projects and the documentation that are connected to these. The type of documentation varies and could for example be the design of a pipe rack or loop diagram. The team you will be working with is led by the Documentation Management Department Manager.

You are offered

• A position allowing you to use your ability to see details in various projects in the oil and gas industry

• The possibility to enroll in a position where you will work with different Software tools such as SmartPlant Foundation and have colleagues from all around the world

As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future.

ARBETSUPPGIFTER
• Assist in the generation of the document distribution matrix.

• Issue of documents reviewed by internal and/or external parties, follow up and make sure the right people have received the correct information

• Collect comments and send back to the engineer

• Report to Project Managers on status of Project documentation.

VI SÖKER DIG SOM
• A candidate that is fluent in English, as the language is used on a daily basis

• A candidate with a Swedish Work-permit

• A candidate that possess at least a BSc Degree in relevant technical field

• Having at least 1 year experience working with engineering deliverables, and possess a good understanding concerning technical documentation

• Having an engineering background in any industry, for example from pharma or power

• Have experience working with Document Management Control Software, for example SmartPlant Foundation

As a person you are:

• Thorough and appreciate following standards

• Solutions oriented

• Communicative

Other information


* Start: As soon as possible, but with regards to notice period
* Work extent: Full time, office hours


• Hourly based salary


* Location: Nynäshamn, you can expect working from home the majority of the time due to the current situation regarding COVID19
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from Nynas that all questions regarding the position are handled by
Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase. Visa mindre

Projektledare till kompetensutvecklingsprojekt, Campus Nynäshamn

Attraheras du av att arbeta i samverkan med kommunen och arbetslivet? Förstår du betydelsen av mångfald och inkludering? Delar du övertygelsen om att sedd och bekräftad kan utvecklas till stolt och efterfrågad? Då ska du söka detta uppdrag. Om arbetsplatsen Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede, präglat av kreativitet och nytänkande, med en strävan att möta morgondagens behov av utbildning. Vi erbjuder grundläggande- och gymnasial... Visa mer
Attraheras du av att arbeta i samverkan med kommunen och arbetslivet? Förstår du betydelsen av mångfald och inkludering? Delar du övertygelsen om att sedd och bekräftad kan utvecklas till stolt och efterfrågad? Då ska du söka detta uppdrag.

Om arbetsplatsen
Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede, präglat av kreativitet och nytänkande, med en strävan att möta morgondagens behov av utbildning. Vi erbjuder grundläggande- och gymnasial vuxenutbildning, yrkesutbildning och SFI. Samtidigt utvecklar vi vårt lärcentrum med fler eftergymnasiala utbildningar inom yrkeshögskola och högskola.

Campus Nynäshamn söker en projektledare, med uppdrag att leda ett kompetensprojekt för anställd, permitterad och varslad personal i tre särskilt utsatta branscher, till följd av coranapandemin.

Projektet Växtkraft Södertörn är ett EU-finansierat projekt som riktar in sig på besöksnäringen, detaljhandeln samt kulturella- och kreativa näringar vilka ska ges bättre förutsättningar att rustas för framtiden och den nya verklighet som kommer att gälla i spåren av coronapandemin.

Projektet befinner sig i genomförandefasen där vi ska genomföra riktade utbildningsinsatser med målet att:


• Säkra företagens fortsatta överlevnad och växtkraft
• Genom kompetensutveckling ge anställda större möjligheter att vara efterfrågade på arbetsmarknaden i framtiden

Projektet involverar många aktörer och kräver därför en projektledare med erfarenhet av att driva långa och komplexa projekt, helst i en politikerstyrd organisation. Projektet pågår fram till 2022-12-31 och har en budget på 18,2 miljoner.

Arbetsuppgifter
Rollen är både samordnande och operativ och fungerar som en betydelsefull länk mellan utbildning och arbetsplats. För rollen söker vi en erfaren och driven projektledare med erfarenhet av att leda och driva komplexa projekt. Din arbetsyta kommer att vara i gränssnittet mellan utbildning och arbetsliv. I rollen ingår att:


• Leda projektgruppens medarbetare för projektets måluppfyllelse
• Säkerställa följsamhet till finansiärens, EUs Socialfond, regelverk och gällande lagstiftning
• Utveckla samverkan av utbildningsinsatser mellan deltagarkommuner i projektet
• Utveckla samverkan av gemensamma behov av utbildningsinsatser
• Säkerställa alla resurser till projektet
• Resultatansvar och budgetansvar
• Ordna, följa upp och rapportera inom ramen för projektet
• Göra risk- och konsekvensanalyser
• Säkerställa rutiner kring personuppgiftshantering

Arbetet sker med utgångspunkt i europeiska socialfondens horisontella principer och du arbetar med projektets övergripande utvärdering tillsammans med extern utvärderare. Du rapporterar till styrgrupp, din närmaste chef samt Europeiska Socialfonden.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen behöver du:


• ha relevant högre utbildning
• kunskap om och flerårig erfarenhet av projektledning av större projekt
• dokumenterad erfarenhet av budgetansvar
• kunskap om hur man leder processer

Vi ser det som mycket meriterande om du har relevant erfarenhet inom besöksnäringen, detaljhandeln och eller kulturella- och kreativa näringar och/eller erfarenhet av EU-finansierade projekt inom offentlig sektor. Har du en utbildning inom ledarskap, t.ex. projektledarutbildning eller processledningsutbildning är även det meriterande.

Projektet ska integrera perspektiv kring jämställdhet, tillgänglighet och icke diskriminering, därför är det meriterande om du har kunskap i dessa frågor. Det är också meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av våra kärnområden, d.v.s. kompetensförsörjning- och/eller vuxenutbildningsfrågor.

Vi söker dig som är en trygg och stabil ledare som är bra på att inkludera och delegera. Du är kommunikativ och har mycket hög samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av att leda på distans är det meriterande. Som person är du bra på att skapa och bibehålla relationer. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat och tar egna initiativ. Du är strukturerad, effektiv och noggrann i ditt arbetssätt och du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Information om tjänsten
Sista ansökningsdag: 20210220

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning - med möjlighet till tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: XX- lägg till innan publicering!Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Filmfotograf sökes

Ansök    Okt 20    ABC Sales of Sweden AB    Fotograf
Vi på ABC Sales expanderar och letar därför efter en ung initiativtagande filmfotograf! ABC Sales of Sweden AB startades 2015 sitt partnerskap med Comhem och har sedan dess utvidgat företaget i en snabb tillväxt. Vår vision är att kunna bredda företaget på alla aspekter och därför söker vi dig som brinner för att skapa och vill ta chansen att kunna jobba som filmfotograf på heltid. Det är ett kreativt arbete som innefattar resande runt om i Sverige och St... Visa mer
Vi på ABC Sales expanderar och letar därför efter en ung initiativtagande filmfotograf!
ABC Sales of Sweden AB startades 2015 sitt partnerskap med Comhem och har sedan dess utvidgat företaget i en snabb tillväxt. Vår vision är att kunna bredda företaget på alla aspekter och därför söker vi dig som brinner för att skapa och vill ta chansen att kunna jobba som filmfotograf på heltid. Det är ett kreativt arbete som innefattar resande runt om i Sverige och Stockholm.


Rollen som filmfotograf hos oss innebär ett varierande yrke och många möjligheter för att bredda sin egna kunskap av det materialet som produceras. Dina dagliga uppgifter kommer vara att redigera film och video som du själv framkallat, men även använda din förmåga att se förbättringar och ambition till resultaten. Vi ser gärna att personen är ung och vill ta chansen på en start i arbetslivet med oss!
Personen vi söker
* Ambitiös
* Viljan att lära sig
* Ser möjligheterna
* Inspirationstagande
* Vill alltid göra sitt bästa
Krav
* Har stort intresse för film och foto
* Adobe Lightroom/ Photoshop/ Premiere Pro
* Kan resa i arbetet
* Heltid
Ansök redan idag, vi rekryterar löpande.
Välkommen till ABC Sales of Sweden
#jobbjustnu Visa mindre

Projektledare till kompetensutvecklingsprojekt, Campus Nynäshamn

Attraheras du av att arbeta i samverkan med kommunen och arbetslivet? Förstår du betydelsen av mångfald och inkludering? Delar du övertygelsen om att sedd och bekräftad kan utvecklas till stolt och efterfrågad? Då ska du söka detta uppdrag. Om arbetsplatsen Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede, präglat av kreativitet och nytänkande, med en strävan att möta morgondagens behov av utbildning. Vi erbjuder grundläggande- och gymnasial... Visa mer
Attraheras du av att arbeta i samverkan med kommunen och arbetslivet? Förstår du betydelsen av mångfald och inkludering? Delar du övertygelsen om att sedd och bekräftad kan utvecklas till stolt och efterfrågad? Då ska du söka detta uppdrag.

Om arbetsplatsen
Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede, präglat av kreativitet och nytänkande, med en strävan att möta morgondagens behov av utbildning. Vi erbjuder grundläggande- och gymnasial vuxenutbildning, yrkesutbildning och SFI. Samtidigt utvecklar vi vårt lärcentrum med fler eftergymnasiala utbildningar inom yrkeshögskola och högskola.

Campus Nynäshamn söker en projektledare, med uppdrag att leda ett kompetensprojekt för anställd, permitterad och varslad personal i tre särskilt utsatta branscher, till följd av coranapandemin.

Projektet Växtkraft Södertörn är ett EU-finansierat projekt som riktar in sig på besöksnäringen, detaljhandeln samt kulturella- och kreativa näringar vilka ska ges bättre förutsättningar att rustas för framtiden och den nya verklighet som kommer att gälla i spåren av coronapandemin.

Projektet befinner sig i genomförandefasen där vi ska genomföra riktade utbildningsinsatser med målet att:


• Säkra företagens fortsatta överlevnad och växtkraft
• Genom kompetensutveckling ge anställda större möjligheter att vara efterfrågade på arbetsmarknaden i framtiden

Projektet involverar många aktörer och kräver därför en projektledare med erfarenhet av att driva långa och komplexa projekt, helst i en politikerstyrd organisation. Projektet pågår fram till 2022-12-31 och har en budget på 18,2 miljoner.

Arbetsuppgifter
Rollen är både samordnande och operativ och fungerar som en betydelsefull länk mellan utbildning och arbetsplats. För rollen söker vi en erfaren och driven projektledare med erfarenhet av att leda och driva komplexa projekt. Din arbetsyta kommer att vara i gränssnittet mellan utbildning och arbetsliv. I rollen ingår att:


• leda projektgruppens medarbetare för projektets måluppfyllelse
• säkerställa följsamhet till finansiärens, EUs Socialfond, regelverk och gällande lagstiftning
• utveckla samverkan av utbildningsinsatser mellan deltagarkommuner i projektet
• utveckla samverkan av gemensamma behov av utbildningsinsatser
• säkerställa alla resurser till projektet
• resultatansvar och budgetansvar
• ordna, följa upp och rapportera inom ramen för projektet
• göra risk- och konsekvensanalyser
• säkerställa rutiner kring personuppgiftshantering

Arbetet sker med utgångspunkt i europeiska socialfondens horisontella principer och du arbetar med projektets övergripande utvärdering tillsammans med extern utvärderare. Du rapporterar till styrgrupp, din närmaste chef samt Europeiska Socialfonden.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen behöver du:


• ha relevant högre utbildning
• kunskap om och flerårig erfarenhet av projektledning av större projekt
• dokumenterad erfarenhet av budgetansvar
• kunskap om hur man leder processer

Vi ser det som mycket meriterande om du har relevant erfarenhet inom besöksnäringen, detaljhandeln och eller kulturella- och kreativa näringar och/eller erfarenhet av EU-finansierade projekt inom offentlig sektor. Har du en utbildning inom ledarskap, t.ex. projektledarutbildning eller processledningsutbildning är även det meriterande.

Projektet ska integrera perspektiv kring jämställdhet, tillgänglighet och icke diskriminering, därför är det meriterande om du har kunskap i dessa frågor. Det är också meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av våra kärnområden: kompetensförsörjning- och/eller vuxenutbildningsfrågor.

Vi söker dig som är en trygg och stabil ledare som är bra på att inkludera och delegera. Du är kommunikativ och har mycket hög samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av att leda på distans är det meriterande. Som person är du bra på att skapa och bibehålla relationer. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat och tar egna initiativ. Du är strukturerad, effektiv och noggrann i ditt arbetssätt och du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. Har du frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Rocafort Svensson på telefon 08-736 28 77 eller mobil 070-578 72 77. Vi arbetar med löpande urval därför är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Information om tjänsten
Sista ansökningsdag: 20210220

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning - med möjlighet till tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: CN/2021/0002/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

>>> Vi söker en originalare! #jobbjustnu

Vi söker en kreativ, effektiv och noggrann originalare! The Brand Studio är en profil- och reklambyrå med showroom och yrkesbutik beläget i Hammarhagens industriområde i Nynäshamn. Läs gärna mer om oss på www.thebrandstudio.se Vem är du? Vi so?ker dig som a?r en glad, positiv och uta?triktad problemlo?sare som inte a?r ra?dd fo?r att la?ra sig nya saker. Att du a?r serviceinriktad, social och en lagspelare tar vi fo?r givet. Du har god fo?rma?ga att prio... Visa mer
Vi söker en kreativ, effektiv och noggrann originalare!
The Brand Studio är en profil- och reklambyrå med showroom och yrkesbutik beläget i Hammarhagens industriområde i Nynäshamn. Läs gärna mer om oss på www.thebrandstudio.se


Vem är du?
Vi so?ker dig som a?r en glad, positiv och uta?triktad problemlo?sare som inte a?r ra?dd fo?r att la?ra sig nya saker. Att du a?r serviceinriktad, social och en lagspelare tar vi fo?r givet. Du har god fo?rma?ga att prioritera och utfo?ra saker i ra?tt ordning, vilket a?r viktigt da? det ofta a?r mycket pa? ga?ng samtidigt. Du ser a?ven till att va?ra kunder ka?nner fo?rtroende och hja?lper dem med deras o?nskema?l pa? ett serviceinriktat sa?tt. Du ska kunna kvalitetssa?kra och justera original - hja?lpa va?ra kunder att se riktigt proffsiga ut.
Vad ska du göra?
Arbetsuppgifterna består i första hand av löpande originalproduktion för framtagning av olika designskisser kopplade till order för förädling av profilkläder och reklamartiklar. Du kommer jobba nära våra säljare som du förser med skisser, tryckoriginal och korrektur.
Vi har även produktion av trycksaker - från idé till färdig produkt - så du ska obehindrat kunna ta fram en design på t ex flygblad, visitkort och rolluper.
———
Den här erfarenheten behöver du:
* Du måste ha goda kunskaper i Illustrator, Indesign och Photoshop samt kunskaper och förståelse för olika tryckmetoder och material. Du ska kunna arbeta obehindrat i alla tre programmen.
* Kunskaper i svenska och engelska är nödvändigt, då en del av den dagliga kommunikationen med kunder och leverantörer sker på engelska. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
* Erfarenhet av sälj- och serviceyrken är meriterande då vi är ett litet företag där man kan behöva ta säljande möten i showroom och butik. Gärna att du har tidigare erfarenhet av profilreklam.
* Vi ser gärna att du är nyexaminerad inom relevant utbildning, t.ex. inom media eller grafisk formgivning. Självlärd är inte heller fel så länge du kan leverera det vi efterlyser.
* Vi lägger stor vikt i din personlighet, vi vill att du ska trivas i vårt gäng. Tveka inte att skicka in en ansökan!


- Heltidstjänst -
6 månader provanställning som kan leda till en tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse och vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Du arbetar på plats hos oss i våra lokaler i Nynäshamn.
Vi hjälper proffs att se ut som PROFFS!
Välkommen att skicka ditt cv, portfolio samt löneanspråk till [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Bostadsfotograf Nynäshamn

Ansök    Aug 17    ESOFT SYSTEMS AB    Fotograf
Esoft systems AB fotograferar bostadsobjekt för fastighetsmarknaden och grundades år 2000 med en enkel och bra idé. Idén har utvecklat sig till ett företag med över 600 anställda. Vi har idag ett nära samarbete med över 500 mäklarkontor och är verksamma i såväl Europa och USA som Asien. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från bostad/arkitekturfotografering och/eller relevant utbildning. Du skall ha goda kunskaper inom fotografi generellt, samt kä... Visa mer
Esoft systems AB fotograferar bostadsobjekt för fastighetsmarknaden och grundades år 2000 med en enkel och bra idé. Idén har utvecklat sig till ett företag med över 600 anställda. Vi har idag ett nära samarbete med över 500 mäklarkontor och är verksamma i såväl Europa och USA som Asien. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från bostad/arkitekturfotografering och/eller relevant utbildning. Du skall ha goda kunskaper inom fotografi generellt, samt kännedom om digital bildbearbetning.Du har god social kompetens då arbetet kräver ständig kontakt med såväl mäklare som privatpersoner. Arbetet har stundvis hög belastning och du bör kunna hantera stress och många bollar i luften väl.Körkort samt bil är ett absolut krav Esoft systems söker fotograf för fotografering av bostäder och lokaler i Nynäshamn. Arbetsuppgifterna består framförallt av fotografering av lägenheter och villor och innebär mycket kundkontakt med såväl privatpersoner som mäklare. Visa mindre