Lediga jobb som Tandsköterska i Nynäshamn

Se lediga jobb som Tandsköterska i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska

Tandläkare Jesper Larsson AB är en privat tandläkarklinik som ligger i centrala Nynäshamn. Vi utökar vår verksamhet med en tandläkare till och söker därför en tandsköterska. Vi söker dig som är van att jobba delegerat eller beredd att lära sig. Du behärskar svenska språket fullständigt i tal och skrift. Vi är ett litet team och lägger stor vikt på dig som person. Visa mer
Tandläkare Jesper Larsson AB är en privat tandläkarklinik som ligger i centrala Nynäshamn. Vi utökar vår verksamhet med en tandläkare till och söker därför en tandsköterska. Vi söker dig som är van att jobba delegerat eller beredd att lära sig. Du behärskar svenska språket fullständigt i tal och skrift. Vi är ett litet team och lägger stor vikt på dig som person. Visa mindre

Tandsköterska till natursköna Nynäshamn

Vill du jobba på en landets ledande och snabbast växande tandvårdskedjor? Vi söker nu en tandsköterska till vårt härliga team i Nynäshamn där du har sjöutsikt på jobbet :-) Du kan välja att arbeta deltid eller heltid. Välkommen med din ansökan! Är du framtida kollega? Vi letar efter en flexibel och ansvarsfull tandsköterska som har stor passion för sitt yrke! Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din pos... Visa mer
Vill du jobba på en landets ledande och snabbast växande tandvårdskedjor?
Vi söker nu en tandsköterska till vårt härliga team i Nynäshamn där du har sjöutsikt på jobbet :-)
Du kan välja att arbeta deltid eller heltid.
Välkommen med din ansökan!
Är du framtida kollega?
Vi letar efter en flexibel och ansvarsfull tandsköterska som har stor passion för sitt yrke! Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.
I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.
Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandsköterska. Det finns möjligheter till kompetensutveckling och vi ser gärna att du är öppen för ny kunskap och utökat ansvar inom befattningen.
Anställningsvillkor
Deltid/Heltid
Tillträde efter överenskommelse
Lön efter överenskommelse

Vad vi erbjuder
Goda arbets- och lönevillkor
Sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag och massagebidrag
En av marknadens bästa pensionsavsättningar
Individuell lönesättning och utbildningsplan
Goda möjligheter att klättra inom företaget
Årlig bonus

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm. Med över 300 000 patientbesök om året och mer än 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige.?Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns,?med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet.
Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 28 april 2024. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Folktandvården Nynäshamn

Ansök    Sep 13    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till vår klinik i Nynäshamn. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till vår klinik i Nynäshamn. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Vi utför alla typer av behandlingar med mycket protetik och kirurgi. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och vid behov receptionsarbete.

Folktandvården Nynäshamn ligger i nära anslutning till pendelstation och centrum. Kliniken är modern och utrustad med åtta behandlingsrum. Vi jobbar med tydliga hälsofrämjande mål och erbjuder goda utvecklings-och karriärmöjligheter. Kliniken har en mycket god arbetsmiljö och engagerade medarbetare där alla hjälps åt och ställer upp för varandra i alla lägen.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, som sätter kunden i fokus och som är intresserad av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande, har god förmåga till teamwork och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska och arbetsledare.
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 28 september-2022. Vi erbjuder tjänster på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi kan anpassa tjänsten efter dina önskemål så långt som möjligt. Provanställning kan förekomma. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef Hanna Varli tel 072 456 33 91
Arbetsledare: Nadja Lindgren Pettersson tel nr: 070 246 67 59

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska på 75% till vår klinik i Nynäshamn

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt härliga team i Nynäshamn dit vi söker efter en tandsköterska. Tjänsten är förlagd på deltid, 75%. Välkommen med din ansökan! Är du vår framtida kollega? Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandsköterska som har stor passion för sitt yrke. Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt härliga team i Nynäshamn dit vi söker efter en tandsköterska. Tjänsten är förlagd på deltid, 75%. Välkommen med din ansökan!
Är du vår framtida kollega?
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandsköterska som har stor passion för sitt yrke. Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.
I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Vi förbereder för ett högt tryck på kliniken varför det passar utmärkt att du bemästrar flexibilitet och stresstålighet utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.
Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandsköterska. Det finns möjligheter till kompetensutveckling och vi ser gärna att du är öppen för ny kunskap och utökat ansvar inom befattningen.
Anställningsvillkor
Deltid, 75%
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdskedja med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår klinik på vår klinik i Nynäshamn.
Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 10 december 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Nynäshamn

Ansök    Okt 22    Folktandvården    Tandsköterska
Du som söker är nyfiken på en spännande arbetsplats med engagerade kollegor och där kompetens, kvalitet och trygghet präglar vår vardag. För oss är det viktigt att du känner att kliniken i Nynäshamn och Folktandvården är rätt för dig och samtidigt en plats som du vill utvecklas vidare på.   Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i orten. Vår klinik består av 21 trevliga medarbetare som bedriver kvalificerad tandvård... Visa mer
Du som söker är nyfiken på en spännande arbetsplats med engagerade kollegor och där kompetens, kvalitet och trygghet präglar vår vardag.
För oss är det viktigt att du känner att kliniken i Nynäshamn och Folktandvården är rätt för dig och samtidigt en plats som du vill utvecklas vidare på.
 
Vi erbjuder
dig ett omväxlande arbete på kliniken som ligger centralt i orten.
Vår klinik består av 21 trevliga medarbetare som bedriver kvalificerad tandvård. Vi har en bred kundgrupp med mycket olika  vårdbehov. Utöver bastandvård har vi möjlighet att erbjuda implantatbehandlingar samt mer avancerade operationer då 1 tandläkare är inriktad mot kirurgi. Klinikchefen är tandläkare och delvis kliniskt verksam.
Hos oss är patienten i centrum och vi har som mål att alltid kunna tillgodose deras tandvårdsbehov inom kliniken. Vi kan även erbjuda dig utvecklingsmöjligheter genom Folktandvårdens interna utbildningar  och seminarier samt ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.    
 
Vi söker
dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet och ett brett intresse inom tandvårdens dagliga uppgifter, där även operationer och receptionsarbete kommer ingå. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande. För oss är bra service till våra patienter mycket viktigt. 
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Datorvana är ett krav. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitet och Trygghet.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten är
en tillsvidareanställning på hel- eller deltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
Är du intresserad?
Kontakta gärna klinikchef Mousa Shtayeh tel 08-123 162 49 eller arbetsledare Anne Wester tel 08 123 158 68. Facklig kontaktperson för Vision är Soheila Mellat, tel. 08-123 166 96.  Välkommen med din ansökan senast  den 8 november 2019. Visa mindre