Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Nynäshamn

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Pizzabagare

Ansök    Aug 20    Ösmo Krog HB    Pizzabagare
En erfaren pizzabagare/restaurangbiträde sökes, du ska kunna jobba i team och vara stresstålig. Lön efter överenskommelse. Visa mer
En erfaren pizzabagare/restaurangbiträde sökes, du ska kunna jobba i team och vara stresstålig.
Lön efter överenskommelse. Visa mindre

Kock med inriktning på Filippinsk mat

Ansök    Sep 22    Taralets AB    Specialkock
Under större delen av året har vi återkommande gäster från kryssnings- och lastbåtar varför vi söker en kock med erfarenhet inom det filippinska köket som talar flytande tagalog, bisaya och engelska. I tjänsten ingår att tillaga typiska filippinska rätter och desserter samt att hjälpa till i både kassa och servering. Visa mer
Under större delen av året har vi återkommande gäster från kryssnings- och lastbåtar varför vi söker en kock med erfarenhet inom det filippinska köket som talar flytande tagalog, bisaya och engelska. I tjänsten ingår att tillaga typiska filippinska rätter och desserter samt att hjälpa till i både kassa och servering. Visa mindre

Kock-husmanskost

Ansök    Aug 13    Aye HB    Kock, à la carte
Önskar omgående anställa en kock med erfarenhet. Svenska språket med erfarenhet av husmanskost är ett krav Arbetstider enligt schemalagd tid på deltid. önskar endast kontakt via telefon efter klockan 15.00 Visa mer
Önskar omgående anställa en kock med erfarenhet.
Svenska språket med erfarenhet av husmanskost är ett krav
Arbetstider enligt schemalagd tid på deltid.


önskar endast kontakt via telefon efter klockan 15.00 Visa mindre

Kock till förskolekök

Ansök    Jul 12    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Unika möjligheter – helt naturligt! Vill du göra skillnad och bidra till våra barns smak- och matupplevelser? Nu finns det möjlighet att få arbeta som kock i ett av våra förskolekök eller skolkök. Ta nu chansen och sök! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Vill du göra skillnad och bidra till våra barns smak- och matupplevelser? Nu finns det möjlighet att få arbeta som kock i ett av våra förskolekök eller skolkök. Ta nu chansen och sök!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Måltiderna är en betydelsefull del av dagen både för barn och unga i skolan och äldre inom vår omsorg. I skolan ger måltiden en möjlighet till att väcka barns och ungas intresse för smaker, råvaror och hållbar utveckling. Till våra äldre vill vi ge goda vällagade måltider som förgyller vardagen. 

Vi söker nu kockar till till våra kök inom kostenheten. Ett av köken är på förskolan Måsen som har cirka 60 barn fördelat på tre avdelningar. Barnen som går där erbjuds frukost, lunch, mellanmål och specialkost. Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet. Det finns också ytterligare ett vikariat som kock i förskole eller skolkök.

Arbetsuppgifter
Arbetet som kock är mycket varierande och innebär arbete i de större tillredningsköken (skolor eller äldreboende) samt i de mindre köken på kommunens förskolor. Huvuduppgiften är tillagning och förberedelser av måltider inklusive specialdieter. Arbetsuppgifter som varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning ingår.

Måltiderna är en betydelsefull del av dagen och du bidrar till att barnen finner en glädje och nyfikenhet kring maten. Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen att få arbeta i kommunens tillagningskök på skola, äldreomsorg eller andra förskolor.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:


• Datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person är du van att ta eget ansvar. Du kan planera, prioritera samt har god organisationsförmåga i ditt arbete. Du gillar att ge service: har intresse och förmåga att tillmötesgå andra samt är lösningsinriktad. Du kommer ofta med nya idéer som du kan omsätta i praktiken. När planeringen eller andra omständigheter ändras kan du snabbt ställa om och ser snabbt möjligheterna och hittar lösningar på uppkomna situationer. Som kollega är du samarbetsinriktad är lyhörd och smidig i ditt sätt att relatera och kommunicera med andra. I arbetet som kock är du en naturlig referenspunkt för andra och skapar engagemang och delaktighet i ditt team i köket.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 6 månader

Sysselsättningsgrad: Deltid

Antal lediga befattningar: 1-2 

Ref. nr: BUN/2023/0132/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Rosengårdens äldreboende

Ansök    Jul 26    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Unika möjligheter – helt naturligt! Vi söker en kock med driv och engagemang till kostenheten i Nynäshamn med placering i Rosengårdens kök. Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika fö... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Vi söker en kock med driv och engagemang till kostenheten i Nynäshamn med placering i Rosengårdens kök.

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Rosengårdens kök tillagas cirka 500 portioner/dag, köket lagar lunch och middag till Rosengårdens äldreboende och skickar varm mat till två andra enheter. Köket har också ansvar för äldreboendets restaurang. Personalgruppen består av 7 personer, i tjänsten ingår helgtjänstgöring var tredje helg. Anställningen är på 6 månader och kan leda till en tillsvidare anställning. 

Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad, kunnig och kreativ kock som vill laga god mat för både öga och smak. Måltiderna är en betydelsefull del av dagen för våra gäster och du bidrar till att skapa glädje och trivsel kring måltiden. Du arbetar i nära samarbete med kökschefen och tillsammans planerar ni och organiserar arbetet. Vid kökschefens frånvaro ansvarar du för driften. I arbetet ingår allt från beställning av varor, personalplanering, matlagning, specialkost, egenkontroll till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen
• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du har kunskap och stort intresse av matlagning till äldre. Som person är du van att ta eget ansvar, är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du gillar att ge service: har intresse och förmåga att tillmötesgå andra samt är lösningsinriktad. Du kommer ofta med nya idéer som du kan omsätta i praktiken. När planeringen eller andra omständigheter ändras kan du snabbt ställa om och ser snabbt möjligheterna och hittar lösningar på uppkomna situationer. 

Som kollega är du samarbetsinriktad, lyhörd och smidig i ditt sätt att kommunicera med andra. I arbetet som kock skapar du engagemang och delaktighet i kökets team.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning - 6 månader 

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2023/0133/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barista till Nynäshamn

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kock

Svedtiljas på Landsort, Stockholms södra skärgård. Vi söker nu en glad och positiv kock till oss, från någon gång under juli tills den 20/10, heltid fram tills sista september och 75% under oktober. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från al'a cart kök och ett genuint intresse för matlagning. Du bör ha tre års erfarenhet från svenskt kök eller tre års skola och ett års vana från kök. Hos oss är det viktigt att samarbeta och ha roligt på jobbet fö... Visa mer
Svedtiljas på Landsort, Stockholms södra skärgård.
Vi söker nu en glad och positiv kock till oss, från någon gång under juli tills den 20/10, heltid fram tills sista september och 75% under oktober.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från al'a cart kök och ett genuint intresse för matlagning. Du bör ha tre års erfarenhet från svenskt kök eller tre års skola och ett års vana från kök. Hos oss är det viktigt att samarbeta och ha roligt på jobbet för att tillsammans utveckla vår verksamhet. Titta gärna in på recensioner Facebook/Google för att få ett hum om vad vi gör och vår nivå.
Lön efter överenskommelse, bostad finns. För den som är riktigt intresserad finns möjlighet till delägarskap utan kontantinsats, anledning till att jag söker delägare är jag har fyllt 64 och vill trappa ner. Har gjort över 40 år inom restaurang, så känner mig lite väl en långsam nedtrappning.
För kontakt, skriv några rader om dig själv på mail eller messenger så kontaktar jag dig och berättar mera.
Alla ansökningar ska innehålla dom sex första siffrorna personnumret, mailadress, en enkel cv och gärna telefonnummer Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jul 5    Stådberg AB    Köksbiträde
Vi söker en köksbiträde som kan assistera kocken genom att förberedda maten innan den tillagas: att skölja, skala och hacka grönsaker Man kommer även att ansvara över leverans av varor. Att städa och diska ingår även i arbetsuppgifterna. Visa mer
Vi söker en köksbiträde som kan assistera kocken genom att förberedda maten innan den tillagas:
att skölja, skala och hacka grönsakerMan kommer även att ansvara över leverans av varor. Att städa och diska ingår även i arbetsuppgifterna. Visa mindre

Köksbiträde

Söker köksbiträde till thailändskt kök. Erfarenhet av kök är ett krav. Vi kräver att du kan arbeta under högt tempo i perioder och har god samarbetsförmåga. Schema och lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal. Visa mer
Söker köksbiträde till thailändskt kök.
Erfarenhet av kök är ett krav. Vi kräver att du kan arbeta under högt tempo i perioder och har god samarbetsförmåga.


Schema och lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Personal till servering och kassa i sommar

Vi söker nu extra förstärkning inför sommaren. Söker dig som kan ge god service, hantera kassa och servera våra gäster. Meriterande är erfarenhet sedan innan men inget krav. Vi är belägna i natursköna Nynäshamn, en sommarstad med ökad besöksnäring under sommartid. Vid behovs anställning enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal. Visa mer
Vi söker nu extra förstärkning inför sommaren. Söker dig som kan ge god service, hantera kassa och servera våra gäster. Meriterande är erfarenhet sedan innan men inget krav.


Vi är belägna i natursköna Nynäshamn, en sommarstad med ökad besöksnäring under sommartid.


Vid behovs anställning enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Restaurangbiträde

Hej svandammen pizzeria ab söker restaurangbiträde ansöka via mejl bara vi tar inte ansökan via telefon! mvh Visa mer
Hej svandammen pizzeria ab söker restaurangbiträde
ansöka via mejl bara
vi tar inte ansökan via telefon!


mvh Visa mindre

Köksmästare till Sunnerbo kök

Ansök    Maj 10    Nynäshamns kommun    Köksmästare
Unika möjligheter – helt naturligt! Vi söker en köksmästare med driv och engagemang till kostenheten i N ynäshamn med placering i Sunnerbo kök. Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unik... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Vi söker en köksmästare med driv och engagemang till kostenheten i N ynäshamn med placering i Sunnerbo kök.

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

Sunnerbo kök lagar mat till Sunnerbyskolan och Sunnerbo äldreboende. I köket tillagas ca 220 portioner/dag, varav ca 160 portioner servereras i skolrestaurangen. Köket tillägar även lunch och middag till äldreomsorgen. Personalgruppen består av 3 personer. 

Måltiderna lagas så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som köksmästre har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat som kock
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen
• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person har du god förmåga att planera och organisera arbetet och kan anpassa dig till ändrade förhållanden. Du är naturligt kommunikativ och skapar många olika relationer och nätverk. Alla människors lika värde vägleder dig i tanke och handling, du är öppen för nya idéer och lyssnar aktivt.

Som ledare är du lugn och trygg och du förstår innebörden av att vara en förebild. Ditt fokus ligger på tydligt och närvarande ledarskap genom att engagera, motivera och stärka dina medarbetare samt ge dem stöd och handledning att lyckas nå uppsatta mål och resultat. Du anpassar din ledarstil efter person och situation på ett smidigt och lyhört sätt. Du är modig och kan utmana på ett konstruktivt sätt och kan också ta tag i svåra situationer och fatta nödvändiga beslut. Du bör ha en stor serviceanda med viljan att hjälpa andra och även ha ett brinnande intresse för matlagning till barn och äldre.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN2023/0088/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sjukvikariat Kock/kokerska

Vi söker en vikarie då vår kock är sjukskriven. Vikariatet ska tillsättas 2023-05-02 och löper på till 2023-08-31 dock med ett semesteruppehåll under veckorna 28-31 då förskolan är stängd. Det kan eventuellt bli förlängning då det är osäkert hur lång sjukskrivningen blir. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden då tjänsten ska tillsättas ganska snart. Lysmasken är en enskild förskola med tre mindre grupper för barn i åldern 1-5 år. Vi hålle... Visa mer
Vi söker en vikarie då vår kock är sjukskriven. Vikariatet ska tillsättas 2023-05-02 och löper på till 2023-08-31 dock med ett semesteruppehåll under veckorna 28-31 då förskolan är stängd.
Det kan eventuellt bli förlängning då det är osäkert hur lång sjukskrivningen blir.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden då tjänsten ska tillsättas ganska snart.
Lysmasken är en enskild förskola med tre mindre grupper för barn i åldern 1-5 år.
Vi håller till i ”gamla badhusets” lokaler på Vikingavägen i centrala Nynäshamn.
Med utomhuspedagogiken och läroplanen som grund är idén i vårt arbetssätt att barns behov av rörelse, kunskap och gemenskap tillfredsställs genom vistelse ute på gården och i naturen.
Målet är att förbättra attityder, ge trygghet och kunskap om vår miljö samt att lära barnen respektera, uppskatta och uppträda hänsynsfullt mot varandra och naturen.
I december 2007 blev vi en certifierad I Ur och Skur förskola.


Öppettider:
06:30-17:30


FÖRSKOLAN HAR SEMESTERSTÄNGT VECKA 28-31.


Dina kvalifikationer:
- är utbildad kock eller liknande erfarenhet
- har intresse av måltidspedagogik
- har ett stort intresse av kost och hälsa
- är ansvarsfull
- är initiativrik och flexibel
- anser att en varierad hemlagad kost är viktig
- har lätt för att samarbeta i ett större arbetslag
- med glädje och engagemang vill vara med att utveckla kökets roll på vår förskola.
-Social och intresserad av våra barn och föräldrar
- kunskaper inom it och data är ett plus då beställningar görs digitalt


OBS! Det är viktigt att du är rökfri då vi har en allergiker i vår personalgrupp.


Ditt uppdrag:
I vårt kök får du vara med och lägga en grund för sunda matvanor.


Det är viktigt att du gör alla måltider till en helhetsupplevelse.


Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom att baka, bereda samt tillaga mat från grunden till förskolan med färska och säsongsbetonade produkter och råvaror.
Du kommer att laga lunch och mellanmål till 47barn och 10 pedagoger.
Då vi äter vegetarisk lunch minst en gång i veckan ser vi gärna att du har ett intresse och kunskap i att laga varierad vegetarisk kost.
Det ingår också att dagligen laga specialkost som är likvärdig det som serveras för dagen.


Du ansvarar för livsmedelshygien och egenkontroll samt daglig städning av köket. Du har också ansvar för att göra livsmedelsbeställningar samt att följa givna budgetramar.


Du skapar veckans matsedel själv med ett varierat utbud av rätter som är traditionella men även mer nyskapande rätter med spännande smaker.


Du kommer att ha daglig kontakt med barn och personal och därför är det viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs på förskolan.
Du äter din lunch på avdelningarna för att få denna dagliga kontakt med barnen och oss andra.


Arbetstid: 08:00-15:30 måndag-fredag Visa mindre

Ekonomibiträde, sommar- /timvikarie till Hamnvikshemmet

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Beskrivning Hamnvikshemmet är ett drogfritt omvårdnadsboende och riktar sig till män, kvinnor och par som till följd av hemlöshet, missbruk, psykiskt ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd från socialtjänsten. Stödet som Hamnvikshemmet erbjuder utgår från beställarens uppdrag och består av insatser som u... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Beskrivning
Hamnvikshemmet är ett drogfritt omvårdnadsboende och riktar sig till män, kvinnor och par som till följd av hemlöshet, missbruk, psykiskt ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd från socialtjänsten.

Stödet som Hamnvikshemmet erbjuder utgår från beställarens uppdrag och består av insatser som utgår från evidensbaserade metoder och syftar till att ge klienter en förutsättning till en bättre hälsa och ökad motivation att skapa ett så självständigt liv som möjligt.

Hamnvikshemmet ligger lugnt och naturskönt beläget vid en havsvik strax utanför Nynäshamn och är ett omvårdnadshem med 37 platser. Vi har ett kök som tillagar god och näringsrik hemlagad mat från grunden, då det är en viktig del av återhämtningsprocessen.

Inför sommaren behöver vi semestervikarier.

 

Arbetsuppgifter
Som ekonomibiträde på Hamnvikshemmet ansvarar för att tillaga måltider tillsammans med övrig kökspersonal och skapa en trevlig måltidsmiljö. I arbetsuppgifterna ingår även städning av verksamhetslokaler, tvätt av arbetskläder samt andra förekommande uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är social, tålmodig och tycker om människor med en annorlunda historia och bakgrund, som vill vara med och göra måltiderna till en positiv upplevelse.

Kunskaper om basal livsmedelshygien, matlagning och bakning är ett krav. Kunskap och erfarenhet om missbruk och psykisk sjukdom är meriterande.Villkor
Vi förutsätter att du kan arbeta vecka 25 - 34

Intervjuer och anställningar görs löpande.Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Stugvärd i Stockholms skärgård

Ansök    Apr 12    Landsorts Stugor AB    Stugvärd
På Landsort, längst ut i Stockholms skärgård, behöver vi en stugvärd under sommarmånaderna ( 15/6-15/8-23). Arbetsuppgifterna är att hålla stugorna fräscha, hämta och lämna bagage vid färjan, viss försäljning samt visst underhållsarbete. Vi erbjuder en fantastisk miljö, övernattningsmöjlighet samt god gemenskap. Visa mer
På Landsort, längst ut i Stockholms skärgård, behöver vi en stugvärd under sommarmånaderna ( 15/6-15/8-23).
Arbetsuppgifterna är att hålla stugorna fräscha, hämta och lämna bagage vid färjan, viss försäljning samt visst underhållsarbete.
Vi erbjuder en fantastisk miljö, övernattningsmöjlighet samt god gemenskap. Visa mindre

Hovmästare till Nynäs Havsbad

Ansök    Apr 6    Sodexo AB    Hovmästare
Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning vid havet. Stillheten från den fria havshorisonten och det unika läget gör Nynäs Havsbad till en alldeles speciell plats. Havet, himlen, klipporna och ljuset förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevelser, var och en med sin egen tjusning, sommar som vinter, höst eller vår. Vi finns 35 minuter från Stockholm. Vi erbjuder konferens,... Visa mer
Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning vid havet. Stillheten från den fria havshorisonten och det unika läget gör Nynäs Havsbad till en alldeles speciell plats. Havet, himlen, klipporna och ljuset förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevelser, var och en med sin egen tjusning, sommar som vinter, höst eller vår. Vi finns 35 minuter från Stockholm.

Vi erbjuder konferens, spaweekend, spadag samt en trevlig bar/restaurang som serverar frukost, lunch och middag.

Nu söker vi en hovmästare till vårt härliga gäng. Som hovmästare på Nynäs Havsbad är du en lagspelare och ditt ledarskap och din höga servicenivå sätter ett leende på människors läppar och påverkar deras vardag. Jobba hos oss på Nynäs Havsbad och bli en del av något större.

Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Vad du kommer att jobba med:


• Förberedelsearbete, arbetsledning, delegering och sedvanliga serviceuppgifter.
• Leda och fördela arbetet i matsalen före, under och efter service.
• Ha kontakt samt följa gästerna på plats genom besöket.
• Säkerställa att matsalen håller ett bra flöde och att tidsschemat följs.
• Hålla avstämning med ditt team innan och efter service.

Om dig:

Vi söker dig som är serviceminded, drivande och gillar att ta ansvar. Du är en person som motiverar och engagerar dina kollegor till att med glädje leverera en hög servicenivå. Du trivs med att möta gäster och att överträffa deras förväntningar. Kvalité, upplevelse och bra ledarskap är viktiga delar i ditt arbete. Vi söker dig som älskar restaurangbranschen och som är på jakt efter en ny utmaning.

Vi tror att du: 


• Har flera års erfarenhet från á la carte servering.
• Har arbetat och trivs i en arbetsledande roll samt har ett modernt och inspirerande ledarskap.
• Har goda kunskaper om både mat och dryck.
• Är en kvällsmänniska.
• Har förmågan att arbeta efter givna processer samt själv lösa de problem du ställs inför.
• Har ett strukturerat arbetssätt.
• Kan kommunicera väl på både svenska och engelska, i både tal och skrift.
• Mångårig och bred erfarenhet från restaurangnäringen 
• Ledarerfarenhet samt intresse och förmåga att utveckla både dig själv, dina medarbetare samt verksamheten. 
• Målmedvetenhet, driftighet och ett strukturerat arbetssätt.  
• God vana av att arbeta i administrativa system. 

Vad vi erbjuder:


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Friskvård 

Om tjänsten 

Heltid, tillsvidare. Fast lön med arbetstid förlagd kvällar och helger.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Maria, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 10/5-2023.

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 
• Nynäs Havsbad Nynäshamn Välkommen till Nynäs Havsbad (nynashavsbad.se)

Välkommen att söka!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Köksbiträde på heltid

Ansök    Apr 7    Della Royal AB    Köksbiträde
Köksbiträde sökes heltid Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du har också ett utpräglat ordningssinne . För oss är det också väldigt viktigt med hög kvalitet på service till kunderna. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Köksbiträde sökes heltid
Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du har också ett utpräglat ordningssinne . För oss är det också väldigt viktigt med hög kvalitet på service till kunderna.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Apr 11    Ösmo Krog HB    Pizzabagare
En erfaren pizza bagare, som ska vara stresstålig, service medveten. Fleras års erfarenhet är ett krav. Visa mer
En erfaren pizza bagare, som ska vara stresstålig, service medveten.
Fleras års erfarenhet är ett krav. Visa mindre

Bar/Reception

Ansök    Mar 30    Sodexo AB    Bartender
Jobba hos oss på Nynäs Havsbad som ägs av Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. Nu söker vi dig som vill arbeta som bartender/reception hos oss på Nynäs Havsbad. Om tjänsten  Rollen är en kombinerad bartender-receptiontjänst där du utöver att servera utomordentliga dr... Visa mer
Jobba hos oss på Nynäs Havsbad som ägs av Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt.

Nu söker vi dig som vill arbeta som bartender/reception hos oss på Nynäs Havsbad.

Om tjänsten 

Rollen är en kombinerad bartender-receptiontjänst där du utöver att servera utomordentliga dryckesupplevelser till våra gäster även ansvarar för lättare incheck samt ansvarar för receptionen kvällstid. Huvudfokus ligger på bar och matsal där man den ena kvällen kan agera servis för att i nästa ta emot bokningar på telefon. Tillsammans med restaurangchef bygger du även drinkmenyer samt ser till att vårt dryckes utbud ligger i tiden.

Vem är du?

För denna roll söker vi dig som är en erfaren och kunnig bartender men som också sprungit på golvet förr och på fel sida av baren. Du brinner för att arbeta med 5-stjärnig service och sätter alltid gästen i huvudfokus. Arbetet ställer höga krav på självständighet, effektivitet samt ett öga för detaljer. Som person är du positiv, strukturerad samt gillar att jobba i ett team. Vidare är du lösningsorinterad person med god förmåga att hantera stressiga situationer samt att fatta snabba och kloka beslut.

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet 
• Friskvård 
• Spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en fantastisk miljö med havet som granne

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Maria [email protected].

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2023-05-01. 

Mer om Sodexo/Nynäs Havsbad 


• https://nynashavsbad.se
• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Välkommen att söka!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Ekonomibiträde med chaufförsuppdrag

Unika möjligheter – helt naturligt! Tycker du om fart och fläkt? Är du intresserad av mat och att ge bra service till både barn och äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstaden... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Tycker du om fart och fläkt? Är du intresserad av mat och att ge bra service till både barn och äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter. Vi arbetar aktivt med att minska svinnet och tillagar så mycket som möjligt från grunden och vårt mål är att laga god, näringsriktig och hållbar mat.

Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften är att ansvara för mattransporterna till skolor och äldreomsorg. Det innebär att köra kommunens matbil, dra matskåp och rulla in dem till olika enheter. Utöver att sköta mattransporter så ingår du i köksteamet i Rosengårdens kök. Där utför du olika arbetsuppgifter såsom tillagning och förberedelser av måltider inklusive specialdieter, varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning. 

I köket på äldreboendet är matlagningen inriktad på mat för äldre med mycket husmanskost. Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov. I skolköken är en del av arbetet att vara i matsalen och bemöta eleverna. I tjänsten ingår helgtjänstgöring varannan helg.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• 3-årig restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kännedom om förekommande dietkoster, livsmedelslagstiftningen
• Körkort och erfarenhet att köra liten lastbil och hantera bakluckelift
• datorvana och god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Som person kan du ta eget ansvar är noggrann och har god organisationsförmåga. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Att vara serviceinriktad och visa en positiv attityd till arbetet är betydelsefullt likaså att samarbeta bra med andra människor. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Vikariat som kan övergå till en tillsvidare anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid Heltid

Antal lediga befattningar: 1

nr: BUN/2023/0055/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Stugvärd i Stockholms yttersta skärgård, Landsort

Ansök    Apr 3    Landsorts Stugor AB    Stugvärd
Till en av skärgårdens idyller söker vi nu en stugvärd 15/6-15/8 2023. Vi har sex små stugor som uthyrs från en natt eller fler. Arbetsuppgifterna består i att hålla rent i och omkring stugorna, ev lite underhållsarbete i form av målning etc, hämta och lämna gästers bagage vid färjan, lite försäljningsarbete ( glass, fika), dvs lite "allt-i-allo". Minimiålder: 20 år Körkort krävs Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättninga... Visa mer
Till en av skärgårdens idyller söker vi nu en stugvärd 15/6-15/8 2023.
Vi har sex små stugor som uthyrs från en natt eller fler.
Arbetsuppgifterna består i att hålla rent i och omkring stugorna, ev lite underhållsarbete i form av målning etc, hämta och lämna gästers bagage vid färjan, lite försäljningsarbete ( glass, fika), dvs lite "allt-i-allo".
Minimiålder: 20 år
Körkort krävs
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Receptionen: Där det goda livet börjar. First Camp söker receptionist

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   First Camp Nickst... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Receptionen: Där det goda livet börjar.

När mörkret kryper på och de sista husvagnarna rullar in står du redo. Du föddes redo. Likt en sten i stormen tar du emot gästerna med samma orubbliga tålamod, obevekliga charm och oförglömliga leende dag efter annan. Du är det första våra gäster ser, och det sista de glömmer. Ditt ansikte symboliserar semester, avkoppling, det goda livet. Du är början, du är slutet. Du är vår receptionist.

Beskrivning
Vårt mål är att bli världens ledande campingkedja. Då behöver vi receptionister i världsklass på alla våra destinationer. Utan ett första bemötande som är proffsigt, vänligt och glädjefyllt kan vi inte uppnå vårt mål. Våra receptionister är First Camps ansikte utåt och vi värdesätter deras insatser högt.

Vad ska göras?
Som receptionist hos oss representerar du First Camp och är vårt ansikte utåt. Du arbetar med allt förekommande arbete i reception och butik, så som exempelvis in- och utcheckningar, information och service till gäster, bokningshantering samt försäljning av varor i butiken. Dina huvudsakliga uppgifter är receptions- och butikssysslor men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom service och kundbemötande, fördelaktigt genom tidigare arbete i reception. Om du har en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

- Du behöver vara väldigt noggrann, strukturerad och ordningsam för att passa in på tjänsten.
- Du har förståelse för våra gästers unika behov och utgångsläge. Därför är du alltid vänlig och tillmötesgående mot alla du träffar.

Som receptionist stressas du inte av att ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Kockar till Nynäs Havsbad -säsongsanställning

Ansök    Mar 8    Sodexo AB    Kock, à la carte
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten från den fria havshorisonten och det uni... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten från den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse. Vi erbjuder konferens, a la carte och anordnar bröllop och fest.

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du bör vara van med högt tempo då vår anläggning är välbesökt. Du har även förmågan att växla upp när det behövs. Du trivs i att vara en del av ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Miljö- och hållbarhetsfrågor är viktigt för dig, vi är stolta över vårt Svanen-certifikat och jobbar ständigt med dessa frågor. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Vara delaktig och medverka i den dagliga driften 
• Menyplanering 
• Administrativa arbetsuppgifter (tex HACCP, svinnrapportering)

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.

Kvalifikationer:


• Utbildad kock med minst två års yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• A la carte kock varmkök
• Erfarenhet av specialkost är meriterande

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Sjävständig och handlingskraftig
• Positiv attityd
• Ekonomiskt tänkande
• Kvalitetsmedveten
• Utåtriktad, initiativrik

Om tjänsten 

Säsongsanställning, 75%-100%. Varierande arbetstider dag, kväll och helgtjänstgörning.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av kökschef Sandra Dertell på [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2023-04-30. Tjänserna kan tillsattas innan.

Välkommen att söka!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Ekonomibiträde med chaufförsuppdrag

Unika möjligheter – helt naturligt! Tycker du om fart och fläkt? Är du intresserad av mat och att ge bra service till både barn och äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstaden... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Tycker du om fart och fläkt? Är du intresserad av mat och att ge bra service till både barn och äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter. Vi arbetar aktivt med att minska svinnet och tillagar så mycket som möjligt från grunden och vårt mål är att laga god, näringsriktig och hållbar mat.

Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften är att ansvara för mattransporterna till skolor och äldreomsorg. Det innebär att köra kommunens matbil, dra matskåp och rulla in dem till olika enheter. Utöver att sköta mattransporter så ingår du i köksteamet i Rosengårdens kök. Där utför du olika arbetsuppgifter såsom tillagning och förberedelser av måltider inklusive specialdieter, varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning. 

I köket på äldreboendet är matlagningen inriktad på mat för äldre med mycket husmanskost. Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov. I skolköken är en del av arbetet att vara i matsalen och bemöta eleverna. I tjänsten ingår helgtjänstgöring varannan helg.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• 3-årig restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kännedom om förekommande dietkoster, livsmedelslagstiftningen
• Körkort och erfarenhet att köra liten lastbil och hantera bakluckelift
• datorvana och god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Som person kan du ta eget ansvar är noggrann och har god organisationsförmåga. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Att vara serviceinriktad och visa en positiv attityd till arbetet är betydelsefullt likaså att samarbeta bra med andra människor. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Vikariat som kan övergå till en tillsvidare anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid Heltid

Antal lediga befattningar: 1

nr: BUN/2023/0055/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb 2023

Vill du jobba hos oss i vår & sommar? Vi på Nynäs Rökeri söker dig som vill bli en del av vårt glada gäng i sommar. Vi är ett litet fiskrökeri med fiskaffär och servering, beläget på kajkanten i Nynäshamns hamn. Under sommarmånaderna har vi en stor mängd besökare hos oss. Vår ambition är att ge varje enskild kund och gäst en unik upplevelse med god service och bra produkter. Vi vill att alla ska gå härifrån med ett leende på läpparna, både besökare och p... Visa mer
Vill du jobba hos oss i vår & sommar?

Vi på Nynäs Rökeri söker dig som vill bli en del av vårt glada gäng i sommar. Vi är ett litet fiskrökeri med fiskaffär och servering, beläget på kajkanten i Nynäshamns hamn.
Under sommarmånaderna har vi en stor mängd besökare hos oss. Vår ambition är att ge varje enskild kund och gäst en unik upplevelse med god service och bra produkter. Vi vill att alla ska gå härifrån med ett leende på läpparna, både besökare och personal.
Att vi kan ge en positiv och unik upplevelse till alla de som besöker oss på sommaren är mycket tack vare vår sommarpersonal! Oavsett vilket tjänst du har är alla lika viktiga för att verksamheten ska kunna rulla på hela sommaren. Vi jobbar tillsammans i hela huset för att kunna leverera det bästa till våra besökare.
Vi söker personal till ett flertal tjänster som du kan läsa mer om nedan. Du kan söka en specifik tjänst eller söka till alla tjänster om du är osäker på vad som kan passa dig. Det är i huvudsak arbete under sommaren, men vi behöver även extrapersonal under våren och hösten.
Du får gärna vara över 18 år, men vi har ett fåtal tjänster för dig som är yngre. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men det viktigaste är att du har en vilja att lära dig!

Fiskaffären:
Butikspersonal – Var en del av att ge våra kunder den bästa upplevelsen i vår fiskaffär. Som en del av butiksteamet är du den som betjänar våra kunder, tar betalt i kassan samt vid vissa arbetspass öppnar och stänger butiken. Du hjälper till att hålla rent och snyggt och tillverkar olika delikatesser vi säljer i butiken. Dag, kväll och helgarbete.
Ansvarig butikspersonal – Samma arbetsuppgifter som ovan, men där du även vid vissa pass är den som är ansvarig på plats för driften av fiskaffären, samt vid öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.

Servering:
Kökspersonal – I vår servering är du en del av att ge våra gäster en unik matupplevelse. Vår kökspersonal tar emot beställningar och betalning på mat och dryck, samt gör enklare kallskänksarbeten som att lägga upp maten till våra gäster och förbereder köket inför öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.
Ansvarig Kökspersonal – Samma arbetsuppgifter som ovan, men där du även vid vissa pass är den som är ansvarig för driften av Servering & Kök, samt vid öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.

Serveringsansvarig – Som serveringsansvarig är du ansiktet utåt för oss. Du är den som svara på frågor, ser till att serveringen är snygg och fin för våra gäster samt stöttar diskpersonalen för att hela tiden se till att allt rullar på bra i alla led. Vi har ingen bordsservering utan gästerna beställer och hämtar sin mat själva i vår lucka. Dag, kväll och helgarbete.
Diskare – I vårt diskrum har du en viktig roll för att få alla våra avdelningar att fungera. En tjänst som går ut på att se till att alla våra tallrikar, kastruller, skålar, backar och bestick kommer ut skinande rena för att kunna användas igen och igen. Dag, kväll och helgarbete.

Rökeri:
Fiskrökare – I rökeriets hjärta finns våra fiskrökare. Vill du lära dig ett mathantverk som få kan idag, är det här en tjänst för dig. Som rökare är arbetet förlagt kvällstid och du kommer in sen eftermiddag för att tända våra rökugnar och se till att dom går hela kvällen. Under upplärning arbetar du dagtid, ca en vecka. Det innefattar både rökning av fisk, räkor m.m. samt att hjälpa till att hålla våra lokaler rena och snygga till när morgonpersonalen kommer in.
Chaufför & produktion – Som chaufför är du den som ser till att våra varor kommer dit dom ska på rätt tid, samt hämtar en del av de varor vi behöver till vår produktion och våra kunder. När du inte är ute och kör har du ansvar för att producera en del av de varor vi säljer i vår fiskaffär och servering, samt är en del av att hålla våra lokaler i rent och fint skick. Kräver B-körkort. Dagtid.
Packare & varumottagare – Under sommarmånaderna tar vi emot stora mängder leveranser, och som varumottagare är du den som ser till att allt hamnar på rätt plats i huset. Du assisterar även vår rökpersonal med att packa varor till olika leveranser, samt med de arbetsuppgifter som behövs för att verksamheten ska rulla på problemfritt. Vid behov kör du ut varor till våra företagskunder i närområdet. Kräver B-körkort. Dagtid.
Vi har kollektivavtal med Handels, HRF och Livsmedelsföretagen.
För att söka jobb hos oss, fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail med CV och personligt brev till [email protected]. Ange ”Sommarjobb 2023” i ämnesraden.
Vi vill helst ha in din ansöka i dokumentformatet pdf, men även doc eller docx går bra.
Vi anställer löpande och ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Sommarjobb 2023

Vill du jobba hos oss i vår & sommar? Vi på Nynäs Rökeri söker dig som vill bli en del av vårt glada gäng i sommar. Vi är ett litet fiskrökeri med fiskaffär och servering, beläget på kajkanten i Nynäshamns hamn. Under sommarmånaderna har vi en stor mängd besökare hos oss. Vår ambition är att ge varje enskild kund och gäst en unik upplevelse med god service och bra produkter. Vi vill att alla ska gå härifrån med ett leende på läpparna, både besökare och p... Visa mer
Vill du jobba hos oss i vår & sommar?

Vi på Nynäs Rökeri söker dig som vill bli en del av vårt glada gäng i sommar. Vi är ett litet fiskrökeri med fiskaffär och servering, beläget på kajkanten i Nynäshamns hamn.
Under sommarmånaderna har vi en stor mängd besökare hos oss. Vår ambition är att ge varje enskild kund och gäst en unik upplevelse med god service och bra produkter. Vi vill att alla ska gå härifrån med ett leende på läpparna, både besökare och personal.
Att vi kan ge en positiv och unik upplevelse till alla de som besöker oss på sommaren är mycket tack vare vår sommarpersonal! Oavsett vilket tjänst du har är alla lika viktiga för att verksamheten ska kunna rulla på hela sommaren. Vi jobbar tillsammans i hela huset för att kunna leverera det bästa till våra besökare.
Vi söker personal till ett flertal tjänster som du kan läsa mer om nedan. Du kan söka en specifik tjänst eller söka till alla tjänster om du är osäker på vad som kan passa dig. Det är i huvudsak arbete under sommaren, men vi behöver även extrapersonal under våren och hösten.
Du får gärna vara över 18 år, men vi har ett fåtal tjänster för dig som är yngre. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men det viktigaste är att du har en vilja att lära dig!

Fiskaffären:
Butikspersonal – Var en del av att ge våra kunder den bästa upplevelsen i vår fiskaffär. Som en del av butiksteamet är du den som betjänar våra kunder, tar betalt i kassan samt vid vissa arbetspass öppnar och stänger butiken. Du hjälper till att hålla rent och snyggt och tillverkar olika delikatesser vi säljer i butiken. Dag, kväll och helgarbete.
Ansvarig butikspersonal – Samma arbetsuppgifter som ovan, men där du även vid vissa pass är den som är ansvarig på plats för driften av fiskaffären, samt vid öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.

Servering:
Kökspersonal – I vår servering är du en del av att ge våra gäster en unik matupplevelse. Vår kökspersonal tar emot beställningar och betalning på mat och dryck, samt gör enklare kallskänksarbeten som att lägga upp maten till våra gäster och förbereder köket inför öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.
Ansvarig Kökspersonal – Samma arbetsuppgifter som ovan, men där du även vid vissa pass är den som är ansvarig för driften av Servering & Kök, samt vid öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.

Serveringsansvarig – Som serveringsansvarig är du ansiktet utåt för oss. Du är den som svara på frågor, ser till att serveringen är snygg och fin för våra gäster samt stöttar diskpersonalen för att hela tiden se till att allt rullar på bra i alla led. Vi har ingen bordsservering utan gästerna beställer och hämtar sin mat själva i vår lucka. Dag, kväll och helgarbete.
Diskare – I vårt diskrum har du en viktig roll för att få alla våra avdelningar att fungera. En tjänst som går ut på att se till att alla våra tallrikar, kastruller, skålar, backar och bestick kommer ut skinande rena för att kunna användas igen och igen. Dag, kväll och helgarbete.

Rökeri:
Fiskrökare – I rökeriets hjärta finns våra fiskrökare. Vill du lära dig ett mathantverk som få kan idag, är det här en tjänst för dig. Som rökare är arbetet förlagt kvällstid och du kommer in sen eftermiddag för att tända våra rökugnar och se till att dom går hela kvällen. Under upplärning arbetar du dagtid, ca en vecka. Det innefattar både rökning av fisk, räkor m.m. samt att hjälpa till att hålla våra lokaler rena och snygga till när morgonpersonalen kommer in.
Chaufför & produktion – Som chaufför är du den som ser till att våra varor kommer dit dom ska på rätt tid, samt hämtar en del av de varor vi behöver till vår produktion och våra kunder. När du inte är ute och kör har du ansvar för att producera en del av de varor vi säljer i vår fiskaffär och servering, samt är en del av att hålla våra lokaler i rent och fint skick. Kräver B-körkort. Dagtid.
Packare & varumottagare – Under sommarmånaderna tar vi emot stora mängder leveranser, och som varumottagare är du den som ser till att allt hamnar på rätt plats i huset. Du assisterar även vår rökpersonal med att packa varor till olika leveranser, samt med de arbetsuppgifter som behövs för att verksamheten ska rulla på problemfritt. Vid behov kör du ut varor till våra företagskunder i närområdet. Kräver B-körkort. Dagtid.
Vi har kollektivavtal med Handels, HRF och Livsmedelsföretagen.
För att söka jobb hos oss, fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail med CV och personligt brev till [email protected]. Ange ”Sommarjobb 2023” i ämnesraden.
Vi vill helst ha in din ansöka i dokumentformatet pdf, men även doc eller docx går bra.
Vi anställer löpande och ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Souschef till Nynäs Havsbad

Ansök    Mar 8    Sodexo AB    Souschef
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika lä... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse. Vi erbjuder konferens, a la carte och anordnar bröllop och fest.

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du bör vara van med högt tempo då våran anläggning är välbesökt. Du har även förmågan att växla upp när det behövs. Du trivs i att vara en del av ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Miljö- och hållbarhetsfrågor är viktigt för dig, vi är stolta över vårt Svanen-certifikat och jobbar ständigt med dessa frågor. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Vara delaktig och medverka i den daliga driften 
• Menyplanering 
• Utveckling av koncept
• Inköp
• Administrativa arbetsuppgifter (tex HACCP, svinnrapportering, inventering)

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.

Kvalifikationer:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)
• Ledaregenskaper
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• A la carte kock varmkök
• Erfarenhet av specialkost

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Sjävständig och handlingskraftig
• Positiv attidyd
• Ekonomiskt tänkande
• Kvalitetsmedveten
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning 100%, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Varierande arbetstider dag, kväll och helgtjänstgörning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta kökschef Sandra Dertell på [email protected]. Din ansökan vill vi ha senast den 2023-04-30. Tjänsten kan tillstättas innan sista ansökningsdatum.Välkommen att söka!

 


 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Receptionen: Där det goda livet börjar. First Camp söker receptionist

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   First Camp Nickst... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Receptionen: Där det goda livet börjar.

När mörkret kryper på och de sista husvagnarna rullar in står du redo. Du föddes redo. Likt en sten i stormen tar du emot gästerna med samma orubbliga tålamod, obevekliga charm och oförglömliga leende dag efter annan. Du är det första våra gäster ser, och det sista de glömmer. Ditt ansikte symboliserar semester, avkoppling, det goda livet. Du är början, du är slutet. Du är vår receptionist.

Beskrivning
Vårt mål är att bli världens ledande campingkedja. Då behöver vi receptionister i världsklass på alla våra destinationer. Utan ett första bemötande som är proffsigt, vänligt och glädjefyllt kan vi inte uppnå vårt mål. Våra receptionister är First Camps ansikte utåt och vi värdesätter deras insatser högt.

Vad ska göras?
Som receptionist hos oss representerar du First Camp och är vårt ansikte utåt. Du arbetar med allt förekommande arbete i reception och butik, så som exempelvis in- och utcheckningar, information och service till gäster, bokningshantering samt försäljning av varor i butiken. Dina huvudsakliga uppgifter är receptions- och butikssysslor men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom service och kundbemötande, fördelaktigt genom tidigare arbete i reception. Om du har en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

- Du behöver vara väldigt noggrann, strukturerad och ordningsam för att passa in på tjänsten.
- Du har förståelse för våra gästers unika behov och utgångsläge. Därför är du alltid vänlig och tillmötesgående mot alla du träffar.

Som receptionist stressas du inte av att ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Köksmästare till Tallbackaskolan

Ansök    Jan 16    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Är du en en matlagare med driv och engagemang och vill vara med och skapa en trevlig måltidsupplevelse? Då är det bara att söka jobbet hos oss! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unik... Visa mer
Är du en en matlagare med driv och engagemang och vill vara med och skapa en trevlig måltidsupplevelse? Då är det bara att söka jobbet hos oss!


Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Tallbackaskolans kök tillagas cirka 220 portioner lunch/dag, köket serverar även frukost och mellanmål till fritids. I köket arbetar en köksmästare och ett ekonomibiträde. Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som köksmästare har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat som kock
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen
• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

 Som person har du god förmåga att planera och organisera arbetet och kan anpassa dig till ändrade förhållanden. Du är naturligt kommunikativ och skapar många olika relationer och nätverk. Alla människors lika värde vägleder dig i tanke och handling, du är öppen för nya idéer och lyssnar aktivt.

Som ledare är du lugn och trygg och du förstår innebörden av att vara en förebild. Ditt fokus ligger på tydligt och närvarande ledarskap genom att engagera, motivera och stärka dina medarbetare samt ge dem stöd och handledning att lyckas nå uppsatta mål och resultat. Du anpassar din ledarstil efter person och situation på ett smidigt och lyhört sätt. Du är modig och kan utmana på ett konstruktivt sätt och kan också ta tag i svåra situationer och fatta nödvändiga beslut. Du bör ha en stor serviceanda med viljan att hjälpa andra och även ha ett brinnande intresse för matlagning till barn.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2023/0024/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Rosengårdens kök

Ansök    Jan 16    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Unika möjligheter – helt naturligt! Vi söker en kock med driv och engagemang till kostenheten i Nynäshamn med placering i Rosengårdens kök. Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika fö... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Vi söker en kock med driv och engagemang till kostenheten i Nynäshamn med placering i Rosengårdens kök.

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Rosengårdens kök tillagas cirka 500 portioner/dag, köket lagar mat till Rosengårdens äldreboende och skickar varm mat till två andra enheter samt tillagar matlådor till hemtjänsten. Köket har också ansvar för äldreboendets restaurang. Personalgruppen består av 7 personer, i tjänsten ingår helgthjänstgöring var tredje helg.

Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som kock har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket till sammans med kökschefen. Du ansvarar för driften vid kökschefens frånvaro. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat som kock
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen
• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person har du god förmåga att planera och organisera arbetet och kan anpassa dig till ändrade förhållanden. Du är naturligt kommunikativ och skapar många olika relationer. Alla människors lika värde vägleder dig i tanke och handling, du är öppen för nya idéer och lyssnar aktivt.

Som ledare är du lugn och trygg och du förstår innebörden av att vara en förebild. Ditt fokus ligger på tydligt och närvarande ledarskap genom att engagera, motivera och stärka dina medarbetare samt ge dem stöd och handledning att lyckas nå uppsatta mål och resultat. Du anpassar din ledarstil efter person och situation på ett smidigt och lyhört sätt. Du är modig och kan utmana på ett konstruktivt sätt och kan också ta tag i svåra situationer och fatta nödvändiga beslut.

Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till äldre.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2023/0023/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Wok & Grill

Sorunda Wok & Grill söker thaikock och Sushikock. Vi söker även kassabiträde med någon som har erfarenhet av merförsäljning och ser till att servera gästerna och plocka servering samt ta hand om disken till en början. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Sorunda Wok & Grill söker thaikock och Sushikock.
Vi söker även kassabiträde med någon som har erfarenhet av merförsäljning och ser till att servera gästerna och plocka servering samt ta hand om disken till en början.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Jan 15    Pizzeria Polat MD    Köksbiträde
Hej Vi behöver en kökpersonal till våran pizzeria Du ska kunna jobba helger Du behöver ingen erferanhet vi kommer lära dig Visa mer
Hej
Vi behöver en kökpersonal till våran pizzeria
Du ska kunna jobba helger
Du behöver ingen erferanhet vi kommer lära dig Visa mindre

Resturangbiträde

Ansök    Dec 8    Ösmo Krog HB    Köksbiträde
Ösmo Krog söker nya medarbetare som som söker nya möjligheter, du skall vara stresståligt och positiv inställt till dina arbetsuppgifter. Visa mer
Ösmo Krog söker nya medarbetare som som söker nya möjligheter, du skall vara stresståligt och positiv inställt till dina arbetsuppgifter. Visa mindre

Thailändsk kock för tillfällig anställning

Väletablerad restaurang i Nynäshamn med thailändsk och japansk mat söker nu två kockar för säsongsanställning i sex månader mellan perioden februari till juli månad alternativt mars till augusti. Vi ser att du har gedigen utbildning och erfarenhet av thailändsk mat från grunden. Visa mer
Väletablerad restaurang i Nynäshamn med thailändsk och japansk mat söker nu två kockar för säsongsanställning i sex månader mellan perioden februari till juli månad alternativt mars till augusti.
Vi ser att du har gedigen utbildning och erfarenhet av thailändsk mat från grunden. Visa mindre

Förare (B körkort) i restaurang branschen

Förare (B körkort) i restaurangbranschen. Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbeanschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av köra ut mat till kunder. Samtidigt kan arbete i köket samt disken behövas i tjänsten. Därav söker vi någon som har erfarenhet av disk och kök, men även med B körkort. Vi söker dig som har jobbat i restaurangbranchen tidigare i form av disk och kök främst. Dessutom kräver vi att du har B körkort fö... Visa mer
Förare (B körkort) i restaurangbranschen.
Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbeanschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av köra ut mat till kunder. Samtidigt kan arbete i köket samt disken behövas i tjänsten.
Därav söker vi någon som har erfarenhet av disk och kök, men även med B körkort.
Vi söker dig som har jobbat i restaurangbranchen tidigare i form av disk och kök främst. Dessutom kräver vi att du har B körkort för att kunna utföra tjänsten som förare.
Varmt välkommen att höra av dig för att få veta mer om rollen. Ansökan skickas i form av CV samt personligt brev till mailadressen nedan.
obs vi tar ansökan bara via mejl. Visa mindre

Ekonomibiträde

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Beskrivning Hamnvikshemmet är ett drogfritt stödboende som riktar sig till män och kvinnor som till följd av hemlöshet, missbruk, psykiskt ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd från socialtjänsten. Stödet som Hamnvikshemmet erbjuder utgår från beställarens uppdrag och består av insatser som utgår från e... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Beskrivning
Hamnvikshemmet är ett drogfritt stödboende som riktar sig till män och kvinnor som till följd av hemlöshet, missbruk, psykiskt ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd från socialtjänsten.

Stödet som Hamnvikshemmet erbjuder utgår från beställarens uppdrag och består av insatser som utgår från evidensbaserade metoder och syftar till att ge klienter en förutsättning till en bättre hälsa och ökad motivation att skapa ett så självständigt liv som möjligt.

Hamnvikshemmet ligger lugnt och naturskönt beläget vid en havsvik strax utanför Nynäshamn och är ett stödboende med 37 platser, av dessa platser är 8 för brukare med behov av extra stöd. Vi har ett kök som tillagar god och näringsrik hemlagad mat från grunden, då vi anser att det är en viktig del av återhämtningsprocessen.

Nu behöver vi nyanställa ett ekonomibiträde alternativt kock.

 

Arbetsuppgifter
Som ekonomibiträde på Hamnvikshemmet ansvarar du, tillsammans med köksansvarige och en annan kollega, för att planera och tillaga måltider tillsammans med övrig personal och skapa en trevlig måltidsmiljö. I arbetsuppgifterna ingår även städning av verksamhetslokaler, tvätt av arbetskläder samt andra förekommande uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är social, tålmodig och tycker om människor med en annorlunda historia, som vill vara med och göra måltiderna till en positiv upplevelse.

Kunskaper om basal livsmedelshygien, matlagning och bakning är ett krav. Kunskap och erfarenhet om missbruk och psykisk sjukdom är meriterande.
Har du en adekvat kockutbildning kommer du att anställas som kock.

 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Serveringspersonal till Nynäs Havsbad

Ansök    Nov 7    Sodexo AB    Servitör/Servitris
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nu söker vi serveringspersonal som vill arbeta extra vid behov, kvällar och helger på trevliga och naturnära Nynäs Havsbad, ca 30 minuter från Stockholm city. Här erbjuder vi ett h... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nu söker vi serveringspersonal som vill arbeta extra vid behov, kvällar och helger på trevliga och naturnära Nynäs Havsbad, ca 30 minuter från Stockholm city. Här erbjuder vi ett härligt boende, kulinariska upplevelser i vår restaurang och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Vi är också en välbesökt konferensanläggning med utrymmen för både konferens och fest. 

Om dig

Vi söker dig som är passionerad, stolt och trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har några års restaurangerfarenhet och ett stort intresse för mat och dryck i kombination, samt att du hela tiden vill ge gästen det där lilla extra. Vi sätter även stor vikt vid din personlighet, där kärleken till mötet med gästen, maten, vinet och din egna utveckling är självklar.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av förekommande arbetsuppgifter i restaurangen, såsom:


• Kassahantering
• Ansvara för egen station i matsalen
• Arbeta aktivt med merförsäljning
• Förarbete/efterarbete i matsalen

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Erfarenhet från sedvanligt arbete i restaurang
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Kassavana är meriterande
• Dryckes- och matkunskaper är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och förmåga att kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för gästens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Tycka om när det är fart och fläkt
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar: -Tidigt -Tydligt -Trevligt

Anställningsform och arbetstider:
Extra vid behov, kvällar och helger. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Riddernäs på [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-12-10. Ansökan kan endast göras vår hemsida. Välkommen att söka!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Bar/Reception

Ansök    Nov 7    Sodexo AB    Bartender
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nu söker vi dig som vill arbeta i bar och reception på trevliga och naturnära Nynäs Havsbad. Här erbjuder vi ett härligt boende, kulinariska upplevelser i vår restaurang och en inb... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nu söker vi dig som vill arbeta i bar och reception på trevliga och naturnära Nynäs Havsbad. Här erbjuder vi ett härligt boende, kulinariska upplevelser i vår restaurang och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Vi är också en välbesökt konferensanläggning med utrymmen för både konferens och fest. 

Om rollen

Rollen är en kombinerad bartender- och receptionstjänst där du utöver att leverera utomordentliga dryckesupplevelser till våra gäster kommer att ansvara för receptionen kvällstid. 

Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd kvällar och helg.

Vem är du?

För denna roll söker vi dig som är en erfaren och kunnig bartender och som brinner för att arbeta med 5-stjärnig service. Arbetet ställer krav på självständighet, effektivitet och ett öga för detaljer. Som person är du positiv, strukturerad samt gillar att jobba i team. Vidare är du en lösningsorienterad person med god förmåga att hantera stressiga situationer. 

Det är meriterande, men ej ett krav, om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i reception. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en fantastisk miljö med havet som granne.

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.

Lön enligt avtal eller individuell förhandling efter erfarenhet.

Nynäs Havsbad är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi med passion och stolthet en minnesvärd upplevelse för våra gäster.

Välkommen att ansöka!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 22    Osteria Sandro AB    Kock, à la carte
Torget Brasserie & bar, Nynäshamn söker nu en kock för en tjänst på ”ENSTAKA DAGAR”. Arbetet är förlagt i huvudsak kvällstid, för närvarande Torsdag-Lördag. Vi är ett Brasserie med kontinental europeisk touch med vällagad & smakrik mat med ca 40-50 sittplatser och under sommaren utökas dessa med ytterligare med vår uteservering på ca: 30 platser. Vi ser därför att du är ödmjuk, prestigelös & ambitiös matlagare alternativt så är du relativt ny i branschen... Visa mer
Torget Brasserie & bar, Nynäshamn söker nu en kock för en tjänst på ”ENSTAKA DAGAR”. Arbetet är förlagt i huvudsak kvällstid, för närvarande Torsdag-Lördag.
Vi är ett Brasserie med kontinental europeisk touch med vällagad & smakrik mat med ca 40-50 sittplatser och under sommaren utökas dessa med ytterligare med vår uteservering på ca: 30 platser.
Vi ser därför att du är ödmjuk, prestigelös & ambitiös matlagare alternativt så är du relativt ny i branschen men formbar för att vi skall få dig att passa in i vår verksamhet. Då vi är av blandade nationaliteter så är flytande svenska i tal och skrift en självklarhet & på engelska kan du kommunicera utan några större problem.
På ”Torget Brasserie & Bar”, Nynäshamn är man del i en liten arbetsgrupp alla med olika bakgrunder både arbetsmässigt & privat. Vi respekterar den person man är och vi gör ingen skillnad på varken könstillhörighet, religion eller sexuell läggning.
Vi är en restaurang där man utöver rollen som kock förväntas att kunna rycka in där det behövs, allt ifrån att byta ölfat, hjälpa till att bära ut tallrikar till vara gäster till att stå i disken.
Förekommande krav & arbetsuppgifter för tjänsten är bla:
Vara behjälplig med inköp av färskvaror, kolonial samt kompletterande inköp
Förberedelser, Tillagning & uppläggning av maträtter
Följa satta recepturer & tillvägagangssätt
Följa uppsatta städscheman & städrutiner satta av kökschef.
Kunna arbeta självständigt (ensam) under visa schemalagda arbetspass
Ha grundläggande kunskap och vara införstädd med samt följa rådande hälso- och hygienföreskrifter(HACCP-regler)
Vid behov ringa in beställningar till grossister
Kollektivavtal? JA
Låter det här som någonting för dig?
Maila då din ansökan innehållandes CV samt personligt brev till: [email protected]
Märk ditt Mail med ”kocktjänst”
Tillträde: Januari 2023
Vi avsäger oss vänligen rekrytering via bemanningsföretag Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 22    Osteria Sandro AB    Kock, à la carte
Torget Brasserie & bar, Nynäshamn söker nu en kock för en tjänst på ca 60%. Arbetet är förlagt i huvudsak kvällstid, för närvarande Torsdag-Lördag. Vi är ett Brasserie med kontinental europeisk touch med vällagad & smakrik mat med ca 40-50 sittplatser och under sommaren utökas dessa med ytterligare med vår uteservering på ca: 30 platser. Vi ser därför att du är ödmjuk, prestigelös & ambitiös matlagare alternativt så är du relativt ny i branschen men form... Visa mer
Torget Brasserie & bar, Nynäshamn söker nu en kock för en tjänst på ca 60%. Arbetet är förlagt i huvudsak kvällstid, för närvarande Torsdag-Lördag.
Vi är ett Brasserie med kontinental europeisk touch med vällagad & smakrik mat med ca 40-50 sittplatser och under sommaren utökas dessa med ytterligare med vår uteservering på ca: 30 platser.
Vi ser därför att du är ödmjuk, prestigelös & ambitiös matlagare alternativt så är du relativt ny i branschen men formbar för att vi skall få dig att passa in i vår verksamhet. Då vi är av blandade nationaliteter så är flytande svenska i tal och skrift en självklarhet & på engelska kan du kommunicera utan några större problem.
På ”Torget Brasserie & Bar”, Nynäshamn är man del i en liten arbetsgrupp alla med olika bakgrunder både arbetsmässigt & privat. Vi respekterar den person man är och vi gör ingen skillnad på varken könstillhörighet, religion eller sexuell läggning.
Vi är en restaurang där man utöver rollen som kock förväntas att kunna rycka in där det behövs, allt ifrån att byta ölfat, hjälpa till att bära ut tallrikar till vara gäster till att stå i disken.
Förekommande krav & arbetsuppgifter för tjänsten är bla:
Vara behjälplig med inköp av färskvaror, kolonial samt kompletterande inköp
Förberedelser, Tillagning & uppläggning av maträtter
Följa satta recepturer & tillvägagangssätt
Följa uppsatta städscheman & städrutiner satta av kökschef.
Kunna arbeta självständigt (ensam) under visa schemalagda arbetspass
Ha grundläggande kunskap och vara införstädd med samt följa rådande hälso- och hygienföreskrifter(HACCP-regler)
Vid behov ringa in beställningar till grossister
Kollektivavtal? JA
Låter det här som någonting för dig?
Maila då din ansökan innehållandes CV samt personligt brev till: [email protected]
Märk ditt Mail med ”kocktjänst”
Tillträde: Januari 2023
Vi avsäger oss vänligen rekrytering via bemanningsföretag Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Aug 31    Sezer, Ibrahim    Servitör/Servitris
Söker restaurangbiträde till vår italiensk restaurang i Nynäshamn. Vi behöver en medarbetare som hjälper oss med att förbereda råvaror, servera, diska m.m. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker restaurangbiträde till vår italiensk restaurang i Nynäshamn.
Vi behöver en medarbetare som hjälper oss med att förbereda råvaror, servera, diska m.m.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

grill, servering, kassa m m

Ansök    Okt 11    Aymed Restaurang AB    Restaurangbiträde
Ny öppnad pizzeria i Nynäshamn belägen vid sjötelegrafen, Vi söker 2 personer som vill jobba med oss. Du/ni ska vara stresstålig, glad, positiv, tillmötesgående och alltid ha gästen i fokus! Kunna laga mat, kassahantering, servera, och en stor merit för körkort B för Hemkörnings möjligheter. känner du/ni att detta är av intresse, tveka inte att höra av dig omgående! 0704522214 Murat Bilgic Visa mer
Ny öppnad pizzeria i Nynäshamn belägen vid sjötelegrafen, Vi söker 2 personer som vill jobba med oss. Du/ni ska vara stresstålig, glad, positiv, tillmötesgående och alltid ha gästen i fokus! Kunna laga mat, kassahantering, servera, och en stor merit för körkort B för Hemkörnings möjligheter.
känner du/ni att detta är av intresse, tveka inte att höra av dig omgående!
0704522214 Murat Bilgic Visa mindre

söker Lunch Kock med god erfarenhet.

Ansök    Aug 15    Härolden AB    Specialkock
Sökes lunch kock med erfarenhet och duktig på husmanskost till restaurang Lydia i Nynäshamn Vi vill arbetet innehåller både planering och förberedelser, men är också ett kreativt arbete. Smaker ska kombineras och maten presenteras på ett tilltalande sätt. Hygien och kunskap om de råvaror som används är viktigt. Visa mer
Sökes lunch kock med erfarenhet och duktig på husmanskost till restaurang Lydia i Nynäshamn Vi vill arbetet innehåller både planering och förberedelser, men är också ett kreativt arbete. Smaker ska kombineras och maten presenteras på ett tilltalande sätt. Hygien och kunskap om de råvaror som används är viktigt. Visa mindre

Kock till Bemanningscentrum

Ansök    Aug 30    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Ett meningsfullt liv i balans! Tycker du om att ha olika uppdrag så gott som varje dag och ser tjusningen i att komma till olika arbetsplatser/grupper för att göra en fantastisk punktinsats? Då tror vi att denna roll kan passa dig. Bemanningscentrum söker nu en kvalificerade kock för arbete i vår pool. Eftersom vi jobbar med människor blir ingen dag den andra lik. Variationen i jobbet gör att du hela tiden får utmanas och utvecklas. I vår kommun delar v... Visa mer
Ett meningsfullt liv i balans!

Tycker du om att ha olika uppdrag så gott som varje dag och ser tjusningen i att komma till olika arbetsplatser/grupper för att göra en fantastisk punktinsats? Då tror vi att denna roll kan passa dig.

Bemanningscentrum söker nu en kvalificerade kock för arbete i vår pool.

Eftersom vi jobbar med människor blir ingen dag den andra lik. Variationen i jobbet gör att du hela tiden får utmanas och utvecklas. I vår kommun delar vi en positiv syn på såväl medarbetare som invånare. Här får du vara med och bidra till en positiv energi som smittar av sig och skapar en bättre miljö för alla.

Om arbetsplatsen
Bemanningscentrum ingår i HR-avdelningen och ansvarar för korttidsbemanningen i den kommunala äldreomsorgen, omsorgen om funktionsnedsatta, barnomsorgen i förskola och fritids samt kostverksamheterna. Bemanningscentrum startade som en del i Nynäshamns kommuns heltidssatsning. Detta gör att alla verksamheter kan erbjuda personalen möjligheten att arbeta heltid. 

Bemanningscentrum har för närvarande en pool med 19 heltidsanställda och cirka 200 timavlönande. För att verksamheten ska fungera arbetar på kontoret 3 bemanningsplanerare, 1 rekryterare, 1 gruppchef/rekryterare samt 1 enhetschef. Bemanningscentrum arbetar tillsammans med kommunens verksamheter för att säkerställa rätt bemanning. 

Vi erbjuder:


• Individuell introduktion
• Önskad sysselsättningsgrad 
• Flexibilitetstillägg 2500:-/ månad 
• Breddning av kompetens 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är erfaren kock med bred kompetens. Du ska kunna arbeta med hela kommunen som arbetsfält och med alla typer av arbetsuppgifter inom kostverksamheten.

All arbetstid är flytande vilket innebär att du kontinuerligt "bygger" ditt schema mot behovet av vikarier. Obekväm arbetstid ingår i tjänsten.

Vi arbetar i bemanningssystemet Timecare Pool. Här lägger du din tillgänglighet, när du ska stå till förfogande för arbete och hur dina lediga dagar (9 dagar/månad) är planerade. Detta görs en månad i förväg. Du behöver vara generös när du lägger din tillgänglighet, när schemat byggs på har du möjlighet att ta bort tillgänglighet vart efter du fullgör din arbetstid.

Du kommer att få genomgå introduktion på de arbetsplatser du senare blir bokad på. Arbetet på flera arbetsplatser ger även utveckling och möjlighet att bredda din kompetens genom utbyte av erfarenhet och praktiska kunskaper.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas  i rollen har du: 


• Restauragutbildning 
• Erfarenhet av matproduktion i stor skala
• Kunskap om förekommande dietkost samt livsmedelslagstiftningar
• god kunskap i det svenska språket såväl i tal som i skrift
• grundläggande datorkunskap
• B-körkort

Det är meriterande om du har: 


•  erfarenhet av arbete inom förskola/skola, funktionsnedsättningsområdet och/eller älderomsorg.

Som person är du flexibel och kan anpassa dig till person och situation på ett smidigt sätt och du är även prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Du har en god kommunikationsförmåga samt har goda färdigheter i att skriva och rapportera. Du är bra på att samarbeta med andra yrkesgrupper men klarar även att arbeta självständigt och ta egna initiativ. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: KS/2022/0280/023

Kontaktperson

Lena Norström

Gruppchef/Rekryterare
08 520 68477

Facklig företrädareFackliga företrädare nås via Kontaktcenter

08-520 680 00

 
 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt som vi kan erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I alla kommuner är du med och bidrar till något större – hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Pizzabagare sökes

Ansök    Aug 31    Ösmo Krog HB    Pizzabagare
En erfaren pizzabagare sökes till Ösmo Krog. Många års arbetserfarenhet är ett krav, du skall vara stresstålig samt glad. Visa mer
En erfaren pizzabagare sökes till Ösmo Krog. Många års arbetserfarenhet är ett krav, du skall vara stresstålig samt glad. Visa mindre

Sous Chef Nynäs Havsbad

Ansök    Aug 10    Sodexo AB    Souschef
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nynäs Havsbad erbjuder härlit boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läg... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nynäs Havsbad erbjuder härlit boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse. Vi erbjuder konferens, ala carte och anordnar bröllop och fest.

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du bör vara van med högt tempo då våran anläggning är välbesökt. Du har även förmågan att växla upp när det behövs. Du trivs i att vara en del av ett team , vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Miljö och hållbarhetsfrågor är viktigt för dig, vi är stolta över vårt Svanen certifiekat och jobbar ständigt med dessa frågor. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvcklas.

Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Vara delaktig och medverka i den daliga driften i köket
• Menyplanering 
• Utveckling av koncept
• Inköp
• Administrativa arbetsuppgifter (tex HACCP, svinnraoppotering, inventering)
• Hålla i samt leda udsedda specialarrangemang ex bröllop
• Ersätt kökschef när denna inte är på plats

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• Ledaregenskaper
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• Ala carte kock varmkök
• Erfarenhet av specialkost

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Sjävständig och handlingskraftig
• Positiv attityd
• Ekonomiskt tänkande
• kvalitets medveten
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar -Tidigt -Tydligt - Trevligt

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning 100% vi tillämpar 6 månaders provanställning. Varierande arbetstider dag, kväll och helgtjänstgörning.

Har du frågor kontakta kökschef Sandra Dertell [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-09-30
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Restaurangbiträde

Vi på Oskars Gatukök söker nya medarbetare till vårat arbetslag, vi är ett glatt och drivande lag. Vill du vara med oss på resan. Välkommen att söka. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på Oskars Gatukök söker nya medarbetare till vårat arbetslag, vi är ett glatt och drivande lag. Vill du vara med oss på resan. Välkommen att söka.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock Nynäs Havsbad

Ansök    Aug 10    Sodexo AB    Kock, à la carte
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nynäs Havsbad erbjuder härlit boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läg... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nynäs Havsbad erbjuder härlit boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse. Vi erbjuder konferens, ala carte och anordnar bröllop och fest.

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du bör vara van med högt tempo då våran anläggning är välbesökt. Du har även förmågan att växla upp när det behövs. Du trivs i att vara en del av ett team , vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Miljö och hållbarhetsfrågor är viktigt för dig, vi är stolta över vårt Svanen certifiekat och jobbar ständigt med dessa frågor. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvcklas.

Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Vara delaktig och medverka i den daliga driften 
• Menyplanering 
• Administrativa arbetsuppgifter (tex HACCP, svinnraoppotering)

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst två års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• Ala carte kock varmkök
• Erfarenhet av specialkost är meriterande

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Sjävständig och handlingskraftig
• Positiv attidyd
• Ekonomiskt tänkande
• kvalitets medveten
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar -Tidigt -Tydligt - Trevligt

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning 100% vi tillämpar 6 månaders provanställning. Varierande arbetstider dag, kväll och helgtjänstgörning.

Har du frågor kontakta kökschef Sandra Dertell [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-09-30
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Aug 9    Sodexo AB    Servitör/Servitris
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker nu medarbetare till vår restaurang på Nynäs Havsbad. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att b... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker nu medarbetare till vår restaurang på Nynäs Havsbad. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Ansvar för egen station i matsalen samt servering
• Arbetar aktivt med merförsäljning
• Förarbete/efterarbete i matsalen
• Stöttar vid behov i reception

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Dryck och mat intresserad
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Kassavana är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för gästens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Tycka om när det är fart och fläkt
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar: -Tidigt -Tydligt -Trevligt

Anställningsform och arbetstider:
Deltid, extra, (kvällar och helger)

Har du frågor, kontakta Maria Riddernäs per mail [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-09-30. Ansökan kan endast göras vår hemsida. 

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Barista Nynäshamn

Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.   Vi söker nu därför dig som ... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  

Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Som Barista får du arbeta i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.  

Ditt framtida jobb? 
Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara - vi utbildar alla våra Baristor i egen regi. 

Vad erbjuder du oss? 
- Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
- Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
- Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
- Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
- Du älskar att ha kul på jobbet

Vad erbjuder vi dig? 
Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion- samt Baristautbildning.  

Övrigt 
Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. 

Ansök 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag Visa mindre

Förbereda, servera arbeta i köket

Hej pizzeria svandammen ab söker restaurang biträde för heltid arbete ingen erfarenhet kravs vi tar ansökan bara via mejl ring ej välkommen med din ansökan Visa mer
Hej
pizzeria svandammen ab söker restaurang biträde för heltid arbete
ingen erfarenhet kravs
vi tar ansökan bara via mejl
ring ej
välkommen med din ansökan Visa mindre

Köksbiträde sökes

Ansök    Jun 28    Stådberg AB    Köksbiträde
Vi är i behov av personal. Vi söker nu en medarbetare till en tjänst som köksbiträde. Arbetstider: vardagar måndag-fredag eller helgdagar. Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi söker dig som är ordningsam, har servicekänsla enda ut i fingerspetsarna och en blick som är med och ser allt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet samt din förmåga att planera, organisera och alltid ligga ett steg före. Erfarenhet inom området är meriterande. Dina arbets... Visa mer
Vi är i behov av personal.
Vi söker nu en medarbetare till en tjänst som köksbiträde.
Arbetstider: vardagar måndag-fredag eller helgdagar.
Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi söker dig som är ordningsam, har servicekänsla enda ut i fingerspetsarna och en blick som är med och ser allt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet samt din förmåga att planera, organisera och alltid ligga ett steg före.
Erfarenhet inom området är meriterande.
Dina arbetsuppgifter är:
Förbereda enklare maträtter, skala, skölja och hacka grönsaker samt plocka disk
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal extra

Ansök    Jun 23    Osteria Sandro AB    Servitör/Servitris
Vill du bli en av oss? Torget Brasserie & bar söker nu en serviceminded servitris/servitör med erfarenhet som kan hoppa in vid behov samt vissa helger. Finns chans till att få gå på schema vissa helger. Vi söker dig som helst har tidigare erfarenhet av servering och gärna erfarenhet av att stå i baren. Att du är glad, trevlig och framåt ser vi som en självklarhet! Vi har á lá carte på kvällar och helger samt serverar lunch dagtid på vardagar. Arbetstiden k... Visa mer
Vill du bli en av oss?
Torget Brasserie & bar söker nu en serviceminded servitris/servitör med erfarenhet som kan hoppa in vid behov samt vissa helger. Finns chans till att få gå på schema vissa helger.
Vi söker dig som helst har tidigare erfarenhet av servering och gärna erfarenhet av att stå i baren. Att du är glad, trevlig och framåt ser vi som en självklarhet! Vi har á lá carte på kvällar och helger samt serverar lunch dagtid på vardagar. Arbetstiden kommer till största del vara förlagd på kvällar och helger.
Vi är en familjär restaurang i hjärtat av Nynäshamn med inriktning europeisk bistro. Hos oss hittar ni även en av Nynäshamns bästa cocktailbarer. Visa mindre

Kock till Rosengårdens kök

Ansök    Maj 30    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Här behöver du inte koka soppa på en spik! Vill du bidra till att skapa bra - och goda - smakupplevelser för våra gäster och brukare? Är du kreativ och kunnig som kock? Då är vi nyfikna på dig.  Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynä... Visa mer
Här behöver du inte koka soppa på en spik! Vill du bidra till att skapa bra - och goda - smakupplevelser för våra gäster och brukare? Är du kreativ och kunnig som kock? Då är vi nyfikna på dig. 

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Rosengårdens kök tillagas cirka 500 portioner/dag, köket lagar mat till Rosengårdens äldreboende och skickar varm mat till två andra enheter samt tillagar matlådor till hemtjänsten. Köket har också ansvar för äldreboendets restaurang. Personalgruppen består av sju personer, i tjänsten ingår helgthjänstgöring var tredje helg.

Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som kock har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket till sammans med kökschefen. Du ansvarar för driften vid kökschefens frånvaro. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• ha arbetat som kock under minst 3 år
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:


• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person kan du ta eget ansvar,är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till äldre.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: vikariat som kan övergå till en tillsvidare anställning

Sysselsättningsgrad: heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2022/0076/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn - en unik del och plats i Stockholms län. Hos oss är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksbiträde och servitör/servitris

Ansök    Maj 29    Sezer, Ibrahim    Servitör/Servitris
Söker köksbiträde och servitör/servitris till en italiensk restaurang i Nynäshamn. Heltid/deltidstjänst Vid intresse skicka ett meddelande till:0762447747 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker köksbiträde och servitör/servitris till en italiensk restaurang i Nynäshamn.
Heltid/deltidstjänst
Vid intresse skicka ett meddelande till:0762447747
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongspersonal till Reception & Butik

First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 61 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upple... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 61 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra receptionister, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som Receptionist hos oss arbetar du med allt förekommande arbete i reception och butik, så som exempelvis in- och utcheckningar, information och service till gäster, bokningshantering samt försäljning av varor i butiken. Dina huvudsakliga uppgifter innefattas således av receptions- och butikssysslor men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom service och kundbemötande, fördelaktigt genom tidigare arbete i reception. Om du har en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv för att kunna ta emot eventuell kritik. Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete. 

Du behöver ha en god IT-vana och snabbt kunna sätta dig in i nya system. Vidare är det viktigt att du kan uttrycka dig mycket väl på både svenska och engelska i både tal och skrift, då du behöver kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta både svenska och internationella gäster. 

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig? 
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:  

We Care:  Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster 

We Simplify:  Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta växa med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Erfaren Kock/Assisent Sökes

Ansök    Maj 29    Ösmo Krog HB    Kock, à la carte
En duktigt ala carté kock sökes som kan samarbeta i grupp samt ta nya utmaningar för att vidareutveckla menyn på restaurangen. Visa mer
En duktigt ala carté kock sökes som kan samarbeta i grupp samt ta nya utmaningar för att vidareutveckla menyn på restaurangen. Visa mindre

Ekonomibiträden till Gröndalsskolans kök

Ansök    Maj 12    Nynäshamns kommun    Köksbiträde
Unika möjligheter – helt naturligt! Tycker du om fart och fläkt? Är du intresserad av mat och att ge bra service till barn? Då kan det här vara ett jobb för dig! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räc... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Tycker du om fart och fläkt? Är du intresserad av mat och att ge bra service till barn? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Gröndalsskolans kök lagar mat mat till elver från F-klass till åk 9. Vi som jobbar i köket tillredar ca 650 port lunch/ dag och har även frukost- och mellanmålsservering till barn som går på fitids.

Vi söker nu en ny medarbetare då en av våra kollgor kommer att gå på föräldraledighet

Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter. 

Måltiderna är en betydelsefull del av dagen både för barn och unga i skolan och äldre inom vår omsorg. I skolan ger måltiden en möjlighet till att väcka barns och ungas intresse för smaker, råvaror och hållbar utveckling. Till våra äldre vill vi ge goda vällagade måltider som förgyller vardagen.  

Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften är enklare tillagning och förberedelser av måltider inklusive specialdieter. Arbetsuppgifter som varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning ingår. En annan viktig del av arbetet att vara i matsalen och bemöta eleverna.

Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Det här söker vi hos dig
Vi söker dig som är engagerad, kunnig och som har intresse för bra mat, miljö och hälsa. 

För att lyckas i rollen har du:


• 3-årig restaurangutbildning eller annan likvärdig utbildning
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen
• god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:


• datorvana

Som person kan du ta eget ansvar, är noggrann och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till barn.

Information om tjänsten
Tillträde: 18/8- 2022 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Deltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2022/0129/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn - en unik del och plats i Stockholms län. Hos oss är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Utsiktens kök

Ansök    Maj 4    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Är du en kock med engagemang och stort intresse för vegetarisk mat? Vill du jobba hos oss på kostenheten i Nynäshamn med placering i Utsiktens kök? Då är vi nyfikna på dig och vill att du läser vidare och söker tjänsten! Om oss Unika möjligheter – helt naturligt! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Ru... Visa mer
Är du en kock med engagemang och stort intresse för vegetarisk mat? Vill du jobba hos oss på kostenheten i Nynäshamn med placering i Utsiktens kök? Då är vi nyfikna på dig och vill att du läser vidare och söker tjänsten!

Om oss
Unika möjligheter – helt naturligt!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

Förskolan Utsikten har 10 avdelningar med servering på två våningsplan, köket tillagar frukost, lunch och mellanmål. Köket har också ansvar för tillagning och serveringing i en skolmatsal i samma byggnad. Köket tillagar ca 275 portioner lunch per dag. Personalgruppen består av två kockar och två ekonomibiträden.

Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som kock har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket till sammans med ansvarig för köket. Du ansvarar för driften vid köksansvarigs  frånvaro. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:


• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera
• erfarenhet av arbete i andra kommuner eller inom privta förskole kök
• rfarenhet och intresse av vegetarisk matlagning

Som person kan du ta eget ansvar,är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till äldre.

Tjänsten är ett vikariat, med möjlighet till en tillsvidareanställning.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2022/0121/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn - en unik del och plats i Stockholms län. Hos oss är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal Sommar!

Nynäsgården Hotell och Konferens är ett hotell med restaurang belägen i Nynäshamn. Nu söker vi förstärkning till vårt härliga gäng av serveringspersonal inför sommaren! Är du social, glad och över 20 år gammal? Gillar du att ta ansvar och tycker om att vara bland människor? Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften, alert och har ett öga för vad som behövs göras. Då du ingår i ett ganska litet arbetslag, så kommer du att behöva... Visa mer
Nynäsgården Hotell och Konferens är ett hotell med restaurang belägen i Nynäshamn.
Nu söker vi förstärkning till vårt härliga gäng av serveringspersonal inför sommaren! Är du social, glad och över 20 år gammal? Gillar du att ta ansvar och tycker om att vara bland människor?
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften, alert och har ett öga för vad som behövs göras.
Då du ingår i ett ganska litet arbetslag, så kommer du att behöva hoppa in både i reception och servering.
Fördel är om du bor i Nynäshamn. Visa mindre

Chaufför till Bergkiosken

Hej, vi söker nu 2 personal som kan jobba på Bergkiosken. Deltid eller heltid. En tillsvidareanställning eller vikariat. Din uppgift blir att köra ut mat till våra kunder med våra egna bilar. Även hjälpa till att förbereda mat osv vid behov. Man måste ha ett B-körkort för det här jobbet. Är du intresserad, hör av dig. Kom gärna förbi om du är intresserad, eller kontakta mig på 0722805322. Hälsningar Bergkiosken Visa mer
Hej,
vi söker nu 2 personal som kan jobba på Bergkiosken. Deltid eller heltid. En tillsvidareanställning eller vikariat.
Din uppgift blir att köra ut mat till våra kunder med våra egna bilar. Även hjälpa till att förbereda mat osv vid behov.
Man måste ha ett B-körkort för det här jobbet. Är du intresserad, hör av dig.
Kom gärna förbi om du är intresserad, eller kontakta mig på 0722805322.
Hälsningar Bergkiosken Visa mindre

Vikariat

Vi på Nynäs Rökeri söker en ny kollega till vår servering Kökeriet Omfattning: 50% tom 31 dec 2022 100% under högsäsong juni-aug Är du: Positiv, driven & ansvarstagande Har erfarenhet av kock/kallskänkearbete Har kassa vana och gillar personlig service Ett genuint intresse för matlagning God svenska i tal och skrift Visa mer
Vi på Nynäs Rökeri söker en ny kollega till vår servering Kökeriet

Omfattning:
50% tom 31 dec 2022
100% under högsäsong juni-aug
Är du:
Positiv, driven & ansvarstagande
Har erfarenhet av kock/kallskänkearbete
Har kassa vana och gillar personlig service
Ett genuint intresse för matlagning
God svenska i tal och skrift Visa mindre

Bli en del av Stockholms nattliv!

Ansök    Apr 22    Kasinum AB    Dealer
Vi expanderar och söker därför Dig som vill va en del av Stockholms nattliv! Är Du serviceinriktad, stresstålig och villig att ge dina gäster det där lilla extra? Då skulle Vi vara intresserade av att få bli Din nästa arbetsgivare! Större delen av våran verksamhet är förlagd kvällar och helger ute på nattklubbar och krogar runt om i Stockholm. Och nu söker vi nya croupierer och dealers till vårt team. Vi ombesörjer vi en kostnadsfri internutbildning för... Visa mer
Vi expanderar och söker därför Dig som vill va en del av Stockholms nattliv!
Är Du serviceinriktad, stresstålig och villig att ge dina gäster det där lilla extra?
Då skulle Vi vara intresserade av att få bli Din nästa arbetsgivare!
Större delen av våran verksamhet är förlagd kvällar och helger ute på nattklubbar och krogar runt om i Stockholm.
Och nu söker vi nya croupierer och dealers till vårt team.
Vi ombesörjer vi en kostnadsfri internutbildning för dig så ingen tidigare erfarenhet krävs!
Efter fullföljd kurs erbjuder vi 6 månaders provanställning vilket efter perioden övergår i en tillsvidareanställning.
Avtalsenlig lön.
Schemasättning enligt Dina önskemål.


Känner Du att Vårt team är lockande att få vara med i så skicka en ansökan där du beskriver dig själv och din arbetslivserfarenhet samt bifoga ett foto till [email protected]
Intervjuer kommer ske löpande.
Har du vidare frågor om arbetet eller utbildningen så ring oss på 08-6041400 så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Sommar Jobb

Ansök    Apr 4    Khassans Kök AB    Kock, à la carte
hej! Sommar restaurang Hembygdsgården i Nynäshamn söker erfaren A la carte Kock som kan jobba ensam och kollektiv,som kan hantera stress ,jobba med glädje,toll rätt bra kock ,rätt bra lån,finns möjlighet annstela för heltid framöver Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
hej! Sommar restaurang Hembygdsgården i Nynäshamn söker erfaren A la carte Kock som kan jobba ensam och kollektiv,som kan hantera stress ,jobba med glädje,toll rätt bra kock ,rätt bra lån,finns möjlighet annstela för heltid framöver
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Gymnasiets kök

Ansök    Mar 31    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Vill du bidra till att skapa både goda och nyttiga måltider till våra elever?  Är du kreativ och kunnig som kock i storkök är vi nyfikna på dig.  Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av. ... Visa mer
Vill du bidra till att skapa både goda och nyttiga måltider till våra elever?  Är du kreativ och kunnig som kock i storkök är vi nyfikna på dig. 

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I gymnasiets kök tillagas cirka 1500 portioner/dag, köket lagar mat till gymnasiet men skickar även varm mat till två grundskolor som finns i närheten samt två andra mindre enheter. Personalgruppen består av 10 personer som roterar mellan de olika arbetsplatserna.

Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som kock har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket till sammans med kökschefen. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

 

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• minst 3 års erfarenhet av att arbetat som kock
• matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:


• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person kan du ta eget ansvar,är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till barn och ungdomar.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Vikariat som kan övergå till en tillsv tjänst

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2022/0075/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Rosengårdens kök

Ansök    Mar 31    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Här behöver du inte koka soppa på en spik! Vill du bidra till att skapa bra - och goda - smakupplevelser för våra gäster och brukare? Är du kreativ och kunnig som kock? Då är vi nyfikna på dig.  Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynä... Visa mer
Här behöver du inte koka soppa på en spik! Vill du bidra till att skapa bra - och goda - smakupplevelser för våra gäster och brukare? Är du kreativ och kunnig som kock? Då är vi nyfikna på dig. 

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Rosengårdens kök tillagas cirka 500 portioner/dag, köket lagar mat till Rosengårdens äldreboende och skickar varm mat till två andra enheter samt tillagar matlådor till hemtjänsten. Köket har också ansvar för äldreboendets restaurang. Personalgruppen består av sju personer, i tjänsten ingår helgthjänstgöring var tredje helg.

Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som kock har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket till sammans med kökschefen. Du ansvarar för driften vid kökschefens frånvaro. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• ha arbetat som kock under minst 3 år
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:


• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person kan du ta eget ansvar,är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till äldre.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: vikariat som kan övergå till en tillsvidare anställning

Sysselsättningsgrad: heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2022/0076/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

sommar Erfaren Kock

Ansök    Mar 21    Khassans Kök AB    Kock, à la carte
snart Sommar! Till Restaurang Hembygsgården i Nynäshamn behöver erfaren Kock som kan jobba alla carte heltid jobb! till Bra kock ,bra lån! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
snart Sommar! Till Restaurang Hembygsgården i Nynäshamn behöver erfaren Kock som kan jobba alla carte heltid jobb! till Bra kock ,bra lån!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ekonomibiträde, sommar- /timvikarie till Hamnvikshemmet

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Beskrivning Hamnvikshemmet är ett drogfritt omvårdnadsboende och riktar sig till män, kvinnor och par som till följd av hemlöshet, missbruk, psykiskt ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd från socialtjänsten. Stödet som Hamnvikshemmet erbjuder utgår från beställarens uppdrag och består av insatser som utgår från eviden... Visa mer
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Beskrivning
Hamnvikshemmet är ett drogfritt omvårdnadsboende och riktar sig till män, kvinnor och par som till följd av hemlöshet, missbruk, psykiskt ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd från socialtjänsten.

Stödet som Hamnvikshemmet erbjuder utgår från beställarens uppdrag och består av insatser som utgår från evidensbaserade metoder och syftar till att ge klienter en förutsättning till en bättre hälsa och ökad motivation att skapa ett så självständigt liv som möjligt.

Hamnvikshemmet ligger lugnt och naturskönt beläget vid en havsvik strax utanför Nynäshamn och är ett omvårdnadshem med 37 platser. Vi har ett kök som tillagar god och näringsrik hemlagad mat från grunden, då det är en viktig del av återhämtningsprocessen.

Inför sommaren behöver vi semestervikarier.

 

Arbetsuppgifter
Som ekonomibiträde på Hamnvikshemmet ansvarar för att tillaga måltider tillsammans med övrig kökspersonal och skapa en trevlig måltidsmiljö. I arbetsuppgifterna ingår även städning av verksamhetslokaler. tvätt av arbetskläder samt andra förekommande uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är social, tålmodig och tycker om människor med en annorlunda historia, som vill vara med och göra måltiderna till en positiv upplevelse.

Kunskaper om basal livsmedelshygien, matlagning och bakning är ett krav. Kunskap och erfarenhet om missbruk och psykisk sjukdom är meriterande.Villkor
Vi förutsätter att du kan arbeta vecka 26 - 34

Intervjuer och anställningar görs löpande.Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Köksbiträde sökes

Ansök    Mar 28    Stådberg AB    Köksbiträde
Vi är i behov av personal. Vi söker nu en medarbetare till en tjänst som köksbiträde. Arbetstider: vardagar måndag-fredag eller helgdagar. Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi söker dig som är ordningsam, har servicekänsla enda ut i fingerspetsarna och en blick som är med och ser allt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet samt din förmåga att planera, organisera och alltid ligga ett steg före. Erfarenhet inom området är meriterande. Dina arbets... Visa mer
Vi är i behov av personal.
Vi söker nu en medarbetare till en tjänst som köksbiträde.
Arbetstider: vardagar måndag-fredag eller helgdagar.
Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi söker dig som är ordningsam, har servicekänsla enda ut i fingerspetsarna och en blick som är med och ser allt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet samt din förmåga att planera, organisera och alltid ligga ett steg före.
Erfarenhet inom området är meriterande.
Dina arbetsuppgifter är:
Kassabiträde, servera mat och lunch, plocka disk, torka bord, städa, ta emot beställningar, plocka varor och laga mat.


Vi söker även efter en person som vill jobba extra med hemkörning av beställningar. En fördel är att du har körkort.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarjobb 2022

Vill du jobba hos oss i vår och sommar? Vi på Nynäs Rökeri söker dig som vill bli en del av vårt glada gäng i sommar. Vi är ett litet fiskrökeri med fiskaffär och servering, beläget på kajkanten i Nynäshamns hamn. Under sommarmånaderna har vi en stor mängd besökare hos oss. Vår ambition är att ge varje enskild kund och gäst en unik upplevelse med god service och bra produkter. Vi vill att alla ska gå härifrån med ett leende på läpparna, både besökare och p... Visa mer
Vill du jobba hos oss i vår och sommar?
Vi på Nynäs Rökeri söker dig som vill bli en del av vårt glada gäng i sommar. Vi är ett litet fiskrökeri med fiskaffär och servering, beläget på kajkanten i Nynäshamns hamn.
Under sommarmånaderna har vi en stor mängd besökare hos oss. Vår ambition är att ge varje enskild kund och gäst en unik upplevelse med god service och bra produkter. Vi vill att alla ska gå härifrån med ett leende på läpparna, både besökare och personal.
Att vi kan ge en positiv och unik upplevelse till alla de som besöker oss på sommaren är mycket tack vare vår sommarpersonal! Oavsett vilket tjänst du har är alla lika viktiga för att verksamheten ska kunna rulla på hela sommaren. Vi jobbar tillsammans i hela huset för att kunna leverera det bästa till våra besökare.
Vi söker personal till ett flertal tjänster som du kan läsa mer om nedan. Du kan söka en specifik tjänst eller söka till alla tjänster om du är osäker på vad som kan passa dig. Det är i huvudsak arbete under sommaren, men vi behöver även extrapersonal under våren och hösten.
Du får gärna vara över 18 år, men vi har ett fåtal tjänster för dig som är yngre. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men det viktigaste är att du har en vilja att lära dig!

Fiskaffären:

Butikspersonal – Var en del av att ge våra kunder den bästa upplevelsen i vår fiskaffär. Som en del av butiksteamet är du den som betjänar våra kunder, tar betalt i kassan samt vid vissa arbetspass öppnar och stänger butiken. Du hjälper till att hålla rent och snyggt och tillverkar olika delikatesser vi säljer i butiken. Dag, kväll och helgarbete.

Ansvarig butikspersonal – Samma arbetsuppgifter som ovan, men där du även vid vissa pass är den som är ansvarig på plats för driften av fiskaffären, samt vid öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.

Servering:

Kökspersonal – I vår servering är du en del av att ge våra gäster en unik matupplevelse. Vår kökspersonal tar emot beställningar och betalning på mat och dryck, samt gör enklare kallskänksarbeten som att lägga upp maten till våra gäster och förbereder köket inför öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.
I köket finns möjlighet till förlängning 50-75% till hösten.

Serveringsansvarig – Som serveringsansvarig är du ansiktet utåt för oss. Du är den som svara på frågor, ser till att serveringen är snygg och fin för våra gäster samt stöttar diskpersonalen för att hela tiden se till att allt rullar på bra i alla led. Vi har ingen bordsservering utan gästerna beställer och hämtar sin mat själva i vår lucka. Dag, kväll och helgarbete.

Diskare – I vårt diskrum har du en viktig roll för att få alla våra avdelningar att fungera. En tjänst som går ut på att se till att alla våra tallrikar, kastruller, skålar, backar och bestick kommer ut skinande rena för att kunna användas igen och igen. Dag, kväll och helgarbete.

Nattproduktion – När servering och fiskaffär är stängda är det dags att producera många av de produkter vi säljer under dagarna. Du är den som ser till att kylar och frysar är påfyllda inför morgondagen så att både kunder och personal får en dag som flyter på. Kväll och nattarbete.


Vi har kollektivavtal med Handels, HRF & Livsmedelsföretagen.För att söka jobb hos oss, fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail med CV och personligt brev till [email protected]. Ange ”Sommarjobb 2022” i ämnesraden.
Vi vill helst ha in din ansöka i dokumentformatet pdf, men även doc eller docx går bra.

Vi anställer löpande och ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Serveringspersonal Sommar!

Nynäsgården Hotell och Konferens är ett hotell med restaurang belägen i Nynäshamn. Nu söker vi förstärkning till vårt härliga gäng av serveringspersonal inför sommaren! Är du social, glad och över 20 år gammal? Gillar du att ta ansvar och tycker om att vara bland människor? Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften, alert och har ett öga för vad som behövs göras. Då du ingår i ett ganska litet arbetslag, så kommer du att behöva... Visa mer
Nynäsgården Hotell och Konferens är ett hotell med restaurang belägen i Nynäshamn.
Nu söker vi förstärkning till vårt härliga gäng av serveringspersonal inför sommaren! Är du social, glad och över 20 år gammal? Gillar du att ta ansvar och tycker om att vara bland människor?
Vi ser gärna att du är flexibel, van att hålla många bollar i luften, alert och har ett öga för vad som behövs göras.
Då du ingår i ett ganska litet arbetslag, så kommer du att behöva hoppa in både i reception och servering.
Fördel är om du bor i Nynäshamn. Visa mindre

Erfaren Pizzabagare sökes

Ansök    Mar 14    Ösmo Krog HB    Pizzabagare
En erfaren pizzabagare sökes till Ösmo Krog. Många års arbetserfarenhet är ett krav, du skall vara stresstålig samt glad. Visa mer
En erfaren pizzabagare sökes till Ösmo Krog. Många års arbetserfarenhet är ett krav, du skall vara stresstålig samt glad. Visa mindre

Bartender- servitör sökes

Ansök    Mar 14    Ösmo Krog HB    Bartender
En glad och stresstålig bartender samt servitör sökes till vårt team, som vill vara med och utveckla bardelen på vårt restaurang. Visa mer
En glad och stresstålig bartender samt servitör sökes till vårt team, som vill vara med och utveckla bardelen på vårt restaurang. Visa mindre

Säsongspersonal till Reception & Butik

First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser ... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra receptionister, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som Receptionist hos oss arbetar du med allt förekommande arbete i reception och butik, så som exempelvis in- och utcheckningar, information och service till gäster, bokningshantering samt försäljning av varor i butiken. Dina huvudsakliga uppgifter innefattas således av receptions- och butikssysslor men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom service och kundbemötande, fördelaktigt genom tidigare arbete i reception. Om du har en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv för att kunna ta emot eventuell kritik. Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete. 

Du behöver ha en god IT-vana och snabbt kunna sätta dig in i nya system. Vidare är det viktigt att du kan uttrycka dig mycket väl på både svenska och engelska i både tal och skrift, då du behöver kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta både svenska och internationella gäster. 

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig? 
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:  

We Care:  Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster 

We Simplify:  Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta växa med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Kock till Bemanningscentrum

Ansök    Feb 28    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Ett meningsfullt liv i balans! Tycker du om att ha olika uppdrag så gott som varje dag och ser tjusningen i att komma till olika arbetsplatser/grupper för att göra en fantastisk punktinsats? Då tror vi att denna roll kan passa dig. Bemanningscentrum söker nu en kvalificerade kock för arbete i vår pool. Eftersom vi jobbar med människor blir ingen dag den andra lik. Variationen i jobbet gör att du hela tiden får utmanas och utvecklas. I vår kommun delar v... Visa mer
Ett meningsfullt liv i balans!

Tycker du om att ha olika uppdrag så gott som varje dag och ser tjusningen i att komma till olika arbetsplatser/grupper för att göra en fantastisk punktinsats? Då tror vi att denna roll kan passa dig.

Bemanningscentrum söker nu en kvalificerade kock för arbete i vår pool.

Eftersom vi jobbar med människor blir ingen dag den andra lik. Variationen i jobbet gör att du hela tiden får utmanas och utvecklas. I vår kommun delar vi en positiv syn på såväl medarbetare som invånare. Här får du vara med och bidra till en positiv energi som smittar av sig och skapar en bättre miljö för alla.

Om arbetsplatsen
Bemanningscentrum ingår i HR-avdelningen och ansvarar för korttidsbemanningen i den kommunala äldreomsorgen, omsorgen om funktionsnedsatta, barnomsorgen i förskola och fritids samt kostverksamheterna. Bemanningscentrum startade som en del i Nynäshamns kommuns heltidssatsning. Detta gör att alla verksamheter kan erbjuda personalen möjligheten att arbeta heltid. 

Bemanningscentrum har för närvarande en pool med 19 heltidsanställda och cirka 200 timavlönande. För att verksamheten ska fungera arbetar på kontoret 3 bemanningsplanerare, 1 rekryterare, 1 gruppchef/rekryterare samt 1 enhetschef. Bemanningscentrum arbetar tillsammans med kommunens verksamheter för att säkerställa rätt bemanning. 

Vi erbjuder:


• Individuell introduktion
• Önskad sysselsättningsgrad 
• Flexibilitetstillägg 2500:-/ månad 
• Breddning av kompetens 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är erfaren kock med bred kompetens. Du ska kunna arbeta med hela kommunen som arbetsfält och med alla typer av arbetsuppgifter inom kostverksamheten.

All arbetstid är flytande vilket innebär att du kontinuerligt "bygger" ditt schema mot behovet av vikarier. Obekväm arbetstid ingår i tjänsten.

Vi arbetar i bemanningssystemet Timecare Pool. Här lägger du din tillgänglighet, när du ska stå till förfogande för arbete och hur dina lediga dagar (9 dagar/månad) är planerade. Detta görs en månad i förväg. Du behöver vara generös när du lägger din tillgänglighet, när schemat byggs på har du möjlighet att ta bort tillgänglighet vart efter du fullgör din arbetstid.

Du kommer att få genomgå introduktion på de arbetsplatser du senare blir bokad på. Arbetet på flera arbetsplatser ger även utveckling och möjlighet att bredda din kompetens genom utbyte av erfarenhet och praktiska kunskaper.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas  i rollen har du: 


• Restauragutbildning 
• Erfarenhet av matproduktion i stor skala
• Kunskap om förekommande dietkost samt livsmedelslagstiftningar
• god kunskap i det svenska språket såväl i tal som i skrift
• grundläggande datorkunskap
• B-körkort

Det är meriterande om du har: 


•  erfarenhet av arbete inom förskola/skola, funktionsnedsättningsområdet och/eller älderomsorg.

Som person är du flexibel och kan anpassa dig till person och situation på ett smidigt sätt och du är även prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Du har en god kommunikationsförmåga samt har goda färdigheter i att skriva och rapportera. Du är bra på att samarbeta med andra yrkesgrupper men klarar även att arbeta självständigt och ta egna initiativ. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: KS/2022/0117/023

Kontaktperson

Lena Norström

Gruppchef/Rekryterare
08 520 68477

Facklig företrädareFackliga företrädare nås via Kontaktcenter

08-520 680 00

 
 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt som vi kan erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I alla kommuner är du med och bidrar till något större – hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

sommar Kock

Ansök    Feb 6    Khassans Kök AB    Kock, à la carte
hej! söker Duktig Erfaren Kock för jobba sommar tiden i restaurang Hembygdsården i Nynäshamn finns Rum för sommar jobb! MVH Khassan Sadykov Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
hej! söker Duktig Erfaren Kock för jobba sommar tiden i restaurang Hembygdsården i Nynäshamn finns Rum för sommar jobb! MVH Khassan Sadykov
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Vanstaskolans kök

Ansök    Feb 7    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Unika möjligheter – helt naturligt! Vill du vara med och skapa god elevhälsa genom att erbjuda eleverna god, tilltalande och näringsriktig mat? Har du ett brinnande intresse för kost och hälsa? Då vill vi att du söker jobbet hos oss! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna nat... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!
Vill du vara med och skapa god elevhälsa genom att erbjuda eleverna god, tilltalande och näringsriktig mat? Har du ett brinnande intresse för kost och hälsa? Då vill vi att du söker jobbet hos oss!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Vanstaskolans kök arbetar fem personer som tillagar och serverar cirka 650 portioner lunch/dag. Skolan har elever från förskoleklass upp till årskurs 9. I arbetslaget ingår även personalen i Tallbackaskolans- och Kyrsskolans kök. Ekonomibiträdena roterar mellan de olika arbetsplatserna. Köket arbetar aktivt med att minska svinnet och tillagar så mycket som möjligt från grunden och vårt mål är att laga god, näringsriktig och hållbar mat.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter
Som kock har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket till sammans med kökschefen. Du ansvarar för driften vid kökschefens frånvaro. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen att få arbeta i kommunens tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:


• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person kan du ta eget ansvar, är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till barn.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2021/0247/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba i köket förbereda plocka diska osv.

Ansök    Jan 28    Svandammens Pizzeria AB    Köksbiträde
Hej svandammens pizzeria AB söker köksbiträde för heltid arbete fast månadslön lön enligt övernskommelse för ansökan skicka ditt cv eller upgifter till [email protected] arbetsuppgifter: förbereda, diska , plocka , jobba i köket osv. vi tar ansökan via mejl Visa mer
Hej svandammens pizzeria AB söker köksbiträde för heltid arbete
fast månadslön
lön enligt övernskommelse
för ansökan skicka ditt cv eller upgifter till [email protected]
arbetsuppgifter: förbereda, diska , plocka , jobba i köket osv.


vi tar ansökan via mejl Visa mindre

Säsongspersonal till vår Bistro

First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser ... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är vår bistropersonal, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som Bistropersonal har du din främsta arbetsplats i vår restaurang på destinationen. I arbetet ingår tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. Som anställd på First Camp så är du dock redo att hoppa in där det behövs och kan komma att hantera andra arbetsuppgifter som är förekommande på destinationen vid behov.  

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller snabbmatsrestauranger tidigare och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv för att kunna ta emot eventuell kritik. Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

För att vara aktuell för en anställning i vår bistro måste ha fyllt 20 år eftersom vi hanterar försäljning av alkohol. 

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Under v. 16 kommer det hållas två dagars utbildning som är obligatoriska att delta vid för alla som ska arbeta i vår bistro. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Arbetsledare till vår Bistro

First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser ... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. Ett område som bidrar med stort mervärde för våra gäster är vår bistro, där vi med vårt egen koncept ser till att våra gäster kan köpa riktigt god mat och ha en trevlig stund tillsammans. För att kunna driva vår bistro effektiv under säsongen så söker vi nu en arbetsledare som kan ansvar för den dagliga driften och säkerställa att vi lever upp till kundernas höga förväntningar på god mat till bra priser med kort väntetid.

Arbetsuppgifter
Arbetsledaren i bistron har ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som arbetsledare i vår bistro behöver du ha arbetserfarenhet från snabbmatsrestaurang eller liknande verksamhet. Om du även varit arbetsledare är detta starkt meriterande. Vidare behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska samt ha en slutfört gymnasieutbildning. Vi ser väldigt positivt på om du har genomfört en utbildning med restauranginriktning, men det är inget krav. Det är dock krav att du som arbetsledare har kompetens inom livsmedelshantering, tillagning och förvaring. För att arbeta i vår bistro måste du ha fyllt 20 år. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är teamorienterad och har lätt för att se helhetsbilden för att kunna planera och prioritera. Du är duktig på att kommunicera med olika människor och anpassa ditt sätt till situationen du befinner dig i. För dig kommer laget först och du trivs som bäst med andra människor runt dig där du får känna att ni tar gemensamt ansvar för era mål. Slutligen ser vi att du har lätt för att anpassa dig till snabba förändringar och kan hantera stressiga situationer med ett lugn.  

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care:  Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster

We Simplify:  Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi vill skapa en kedja, ett ställe där man alltid känner igen sig vart i landet man än besöker oss. Det är därför viktigt för oss med samstämmighet, med tydlighet och med kollegor som vill bygga något stort tillsammans och kommer med nya idéer för att förbättra det vi redan gör så bra. Som arbetsledare i vår bistro erbjuder vi dig en tjänst där du får möjlighet att utvecklas mer inom ditt ledarskap och arbeta inom en campingkedja med stark kultur och samarbetsanda. 

Villkor
Anställningen är en säsongsanställning under veckorna 24-34. Sysselsättningsgraden varierar mellan ca 20-40 timmar/vecka beroende på vart i säsongen vi befinner oss. Under vecka 24 samt 33-34 är bistron endast öppen på helger vilket innebär att arbetet endast är förlagt då, övriga veckor under sommaren (v.25-32) gäller arbete under heltid. 

Under v. 16 kommer det hållas två dagars utbildning som är obligatoriska att delta vid. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Säsongspersonal till Reception & Butik

First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser ... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra receptionister, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som Receptionist hos oss arbetar du med allt förekommande arbete i reception och butik, så som exempelvis in- och utcheckningar, information och service till gäster, bokningshantering samt försäljning av varor i butiken. Dina huvudsakliga uppgifter innefattas således av receptions- och butikssysslor men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom service och kundbemötande, fördelaktigt genom tidigare arbete i reception. Om du har en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv för att kunna ta emot eventuell kritik. Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete. 

Du behöver ha en god IT-vana och snabbt kunna sätta dig in i nya system. Vidare är det viktigt att du kan uttrycka dig mycket väl på både svenska och engelska i både tal och skrift, då du behöver kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta både svenska och internationella gäster. 

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig? 
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:  

We Care:  Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster 

We Simplify:  Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta växa med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

köksbiträde sökes

Ansök    Dec 19    Stådberg AB    Köksbiträde
Vi är i behov av personal. Vi söker nu en medarbetare till en tjänst som köksbiträde. Arbetstider: vardagar måndag-fredag eller helgdagar. Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi söker dig som är ordningsam, har servicekänsla enda ut i fingerspetsarna och en blick som är med och ser allt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet samt din förmåga att planera, organisera och alltid ligga ett steg före. Erfarenhet inom området är meriterande. Dina arbets... Visa mer
Vi är i behov av personal.
Vi söker nu en medarbetare till en tjänst som köksbiträde.
Arbetstider: vardagar måndag-fredag eller helgdagar.
Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi söker dig som är ordningsam, har servicekänsla enda ut i fingerspetsarna och en blick som är med och ser allt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet samt din förmåga att planera, organisera och alltid ligga ett steg före.
Erfarenhet inom området är meriterande.
Dina arbetsuppgifter är:
Kassabiträde, servera mat och lunch, plocka disk, torka bord, städa, ta emot beställningar, plocka varor och laga mat.
Vi söker även efter en person som vill jobba extra med hemkörning av beställningar. En fördel är att du har körkort.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till thailändsk restaurang och sushibar

Vi söker en kock till thailändsk och japansk matlagning. Vi tillagar och serverar traditionell thailändsk och japansk mat från grunden. Vi söker dig med flera års erfarenhet av framförallt thailändsk matlagning. Vi ser att du har goda kunskaper i livsmedelshygien och hantering av råvaror. Positiva egenskaper är att du är flexibel och stresstålig. Sushibar Thai Take Away startade våren 2005 och är idag en välbesökt restaurang med thailändsk atmosfär. Vi hål... Visa mer
Vi söker en kock till thailändsk och japansk matlagning. Vi tillagar och serverar traditionell thailändsk och japansk mat från grunden.
Vi söker dig med flera års erfarenhet av framförallt thailändsk matlagning. Vi ser att du har goda kunskaper i livsmedelshygien och hantering av råvaror. Positiva egenskaper är att du är flexibel och stresstålig.
Sushibar Thai Take Away startade våren 2005 och är idag en välbesökt restaurang med thailändsk atmosfär. Vi håller hög standard på matens kvalitet och utbud av mat och alkoholhaltiga drycker. På menyn finns flertalet thailändska och japanska rätter inkluderat sushi.


English:


We are expanding our restaurant operation and are now looking for another chefs for Thai and Japanese cooking. We cook and serve traditional Thai and Japanese food from the basics.


We are looking for you with years of experience, above traditional thai cooking. We see that you have good knowledge of food hygiene and raw material handling. Positive qualities are that you are flexible and stress resistant.


Sushibar Thai Take Away started in the spring of 2005 and is today a popular restaurant with a Thai atmosphere. We maintain a high standard of food quality and selection of food and alcoholic beverages. The menu includes several Thai and Japanese dishes including sushi. Visa mindre

Förbereda, servera arbeta i köket

Hej pizzeria svandammen ab söker restaurang biträde för heltid arbete ingen erfarenhet kravs vi tar ansökan via mejl välkommen med din ansökan Visa mer
Hej
pizzeria svandammen ab söker restaurang biträde för heltid arbete
ingen erfarenhet kravs
vi tar ansökan via mejl
välkommen med din ansökan Visa mindre

restaurangbiträde

Ansök    Dec 9    Pöyry, Ilkka    Restaurangbiträde
Söker " allt i allo". Extra jobb, som kan leda till en fast anställning. Arbetsuppgifter sedvanliga restaurang sysslor som, servering, kassa, disk, städning förbereda mat mm. Just nu behöver vi extra personal fredagar och lördagar samt vid bokningar. Anställningsvillkor efter överenskommelse . Krav flytande svenska, engelska ett plus. Visa mer
Söker " allt i allo". Extra jobb, som kan leda till en fast anställning. Arbetsuppgifter sedvanliga restaurang sysslor som, servering, kassa, disk, städning förbereda mat mm. Just nu behöver vi extra personal fredagar och lördagar samt vid bokningar. Anställningsvillkor efter överenskommelse . Krav flytande svenska, engelska ett plus. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Dec 7    Oskars Gatukök HB    Restaurangbiträde
Vi på Oskars Gatukök söker nu en restaurangbiträde i vårt team. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i högt tempo. Stresstålighet är ett fördel. Visa mer
Vi på Oskars Gatukök söker nu en restaurangbiträde i vårt team. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i högt tempo. Stresstålighet är ett fördel. Visa mindre

Kock till Vanstaskolans kök

Ansök    Dec 7    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Unika möjligheter – helt naturligt! Vill du vara med och skapa god elevhälsa genom att erbjuda eleverna god, tilltalande och näringsriktig mat? Har du ett brinnande intresse för kost och hälsa? Då vill vi att du söker jobbet hos oss! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna nat... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!
Vill du vara med och skapa god elevhälsa genom att erbjuda eleverna god, tilltalande och näringsriktig mat? Har du ett brinnande intresse för kost och hälsa? Då vill vi att du söker jobbet hos oss!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Vanstaskolans kök arbetar fem personer som tillagar och serverar cirka 650 portioner lunch/dag. Skolan har elever från förskoleklass upp till årskurs 9. I arbetslaget ingår även personalen i Tallbackaskolans- och Kyrsskolans kök. Ekonomibiträdena roterar mellan de olika arbetsplatserna. Köket arbetar aktivt med att minska svinnet och tillagar så mycket som möjligt från grunden och vårt mål är att laga god, näringsriktig och hållbar mat.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter
Som kock har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket till sammans med kökschefen. Du ansvarar för driften vid kökschefens frånvaro. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen att få arbeta i kommunens tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:


• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person kan du ta eget ansvar, är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till barn.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning - Provanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2021/0247/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Dec 2    Ösmo Krog HB    Restaurangbiträde
Resturangbiträde sökes till vårt verksamhet, du bör vara stresståligt, kunna servera matgäster, diska, städning vid behov. Visa mer
Resturangbiträde sökes till vårt verksamhet, du bör vara stresståligt, kunna servera matgäster, diska, städning vid behov. Visa mindre

Kock till Rosengårdens kök

Ansök    Nov 3    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Unika möjligheter – helt naturligt! Vi söker en kock med driv och engagemang till kostenheten i Nynäshamn med placering i Rosengårdens kök. Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika fö... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Vi söker en kock med driv och engagemang till kostenheten i Nynäshamn med placering i Rosengårdens kök.

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Rosengårdens kök tillagas cirka 500 portioner/dag, köket lagar mat till Rosengårdens äldreboende och skickar varm mat till två andra enheter samt tillagar matlådor till hemtjänsten. Köket har också ansvar för äldreboendets restaurang. Personalgruppen består av 7 personer, i tjänsten ingår helgtjänstgöring var tredje helg.

Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som kock har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket till sammans med kökschefen. Du ansvarar för driften vid kökschefens frånvaro. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:


• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person kan du ta eget ansvar, är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till äldre.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning - Provanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid, tjänstgöring var 3:e helg

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2021/0233/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till förskolan I Ur och Skur Mysingen

Förskolan I Ur och Skur Mysigen i Nynäshamn söker dig som är utbildad kock att ansvara för verksamhetens kök. Alternativt för dig som har eller vill starta ett eget företag och hyra vårt kök och laga mat till våra barn. I Ur och Skur Mysingen är en ny förskola som öppnade i augusti. Vi planerar att ha sex avdelningar för totalt ca 110 barn i åldern 1-5 år när verksamheten är i full gång. Mysingen ligger naturskönt med närhet både till skogen och havet. I ... Visa mer
Förskolan I Ur och Skur Mysigen i Nynäshamn söker dig som är utbildad kock att ansvara för verksamhetens kök. Alternativt för dig som har eller vill starta ett eget företag och hyra vårt kök och laga mat till våra barn.
I Ur och Skur Mysingen är en ny förskola som öppnade i augusti. Vi planerar att ha sex avdelningar för totalt ca 110 barn i åldern 1-5 år när verksamheten är i full gång. Mysingen ligger naturskönt med närhet både till skogen och havet.
I Ur och Skur har en kostpolicy och arbetar för en hållbar livsstil och utveckling. Kosten ska tillagas från grunden av bra råvaror där mycket är ekologiskt och eller närodlat, svenskt kött samt mjölkprodukter från svenska mjölkproducenter. Du ska kunna laga mat av olika sorters grönsaker, kål och rotfrukter allt efter säsong. Vi ser av stor vikt att minska matsvinnet, ta hand om rester på olika sätt t e x göra ströbröd av torrt bröd eller steka fattiga riddare till mellanmål. Vi kommer odla tillsammans med barnen och en köksträdgård kommer växa fram allt eftersom.
Du har ett intresse för att tillsammans med oss utveckla utomhusmatlagning som är en del av vår verksamhet.
Vi vill att barnen ska få ett gott förhållande till mat och viljan att vara nyfikna och prova nya smaker.
Du behöver vara van att ta eget ansvar, planera måltider och beställningar, hålla en egen budget och arbeta självständigt. Du kommer att bli en viktig del av vårt medarbetarteam och tillsammans ska vi utveckla maten, skolträdgården och vår kostpolicy till något riktigt bra.
Är du kreativ, nyfiken, miljömedveten och sugen på att utvecklas tillsammans med oss, sök!
Ansökan med CV skickas till: HR, [email protected], märkt "Kock Mysingen.
Ansökningarna behandlas löpande när de kommer in, så skicka in din ansökan redan nu! Visa mindre

Restaurangbiträde och serveringspersonal

Ansök    Okt 2    Sezer, Ibrahim    Restaurangbiträde
Vi söker restaurangbiträde och serveringspersonal. Vi söker dig som är serveringriktad och lite erfarenhet av restaurang jobb. Vi är en Italiensk restaurang i Nynäshamn. Arbetet är heltid och deltid lönen är enligt överenskommelse. Visa mer
Vi söker restaurangbiträde och serveringspersonal. Vi söker dig som är serveringriktad och lite erfarenhet av restaurang jobb. Vi är en Italiensk restaurang i Nynäshamn. Arbetet är heltid och deltid lönen är enligt överenskommelse. Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Okt 22    TB Nynäshamn AB    Restaurangbiträde
Vi söker 2 st medarbetare till vår nybyggda Taco Bar restaurang av högsta kvalitet i Nynäshamn. Vår personal ska därefter även driva restaurangen i högsta kvalitet, med allt vad det innebär. Har du hög arbetsmoral, ansvarsfull, serviceminded och vill ha ordning och reda omkring dig på din arbetsplats? Då är du välkommen att söka detta arbete. Visa mer
Vi söker 2 st medarbetare till vår nybyggda Taco Bar restaurang av högsta kvalitet i Nynäshamn. Vår personal ska därefter även driva restaurangen i högsta kvalitet, med allt vad det innebär.
Har du hög arbetsmoral, ansvarsfull, serviceminded och vill ha ordning och reda omkring dig på din arbetsplats?
Då är du välkommen att söka detta arbete. Visa mindre

Duktig Kock

Ansök    Okt 21    Khassans Kök AB    Kock, à la carte
hej! Restaurang Hembygdsgården i Nynäshamn söker Duktig Kock som bor i närheten till Nynäshamn,Erfarenhet KRAV! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
hej! Restaurang Hembygdsgården i Nynäshamn söker Duktig Kock som bor i närheten till Nynäshamn,Erfarenhet KRAV!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serviser extra på timmar

Ansök    Sep 27    Sodexo AB    Servitör/Servitris
På Nynäs Havsbad har vi lika höga ambitioner med våra konferensmenyer som våra weekendgästers à la carte rätter. Det vi serverar och bär fram till våra gäster tillagas alltid i anslutning till måltiden. Vårt kök inriktar sig på modern europeisk mat baserad på noggrant utvalda råvaror, med en säsongsanpassad meny, präglad av hav, gård och skog. Till det bjuder vi en välkomponerad vinlista och ett lika stort spännande utbud av drinkar och avec. Vi behöver n... Visa mer
På Nynäs Havsbad har vi lika höga ambitioner med våra konferensmenyer som våra weekendgästers à la carte rätter.
Det vi serverar och bär fram till våra gäster tillagas alltid i anslutning till måltiden.
Vårt kök inriktar sig på modern europeisk mat baserad på noggrant utvalda råvaror, med en säsongsanpassad meny, präglad av hav, gård och skog.
Till det bjuder vi en välkomponerad vinlista och ett lika stort spännande utbud av drinkar och avec.

Vi behöver nu förstärka vårt team i matsalen. Har du några års erfarenhet av a la carte servering och är intresserad av mat och dryck. 
Söker du ett extrajobb på timmar främst helger och kvällar skicka då gärna en ansökan till oss.

Välkommen med din ansökan till oss senast 10 oktober


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock-husmanskost

Ansök    Aug 31    Aye HB    Kock, à la carte
Önskar omgående anställa en kock med erfarenhet. Svenska språket med erfarenhet av husmanskost är ett krav Arbetstider enligt schemalagd tid på deltid. önskar endast kontakt via telefon efter klockan 15.00 Visa mer
Önskar omgående anställa en kock med erfarenhet.
Svenska språket med erfarenhet av husmanskost är ett krav
Arbetstider enligt schemalagd tid på deltid.


önskar endast kontakt via telefon efter klockan 15.00 Visa mindre

restaurangbiträde

svandammens pizzeria ab ligger i Nynäshamn. järnvägsgatan 24 14931 Nynäshamn. ska vara lätt att kominesera,trevligt,jobba självstännig. du ska göra va som behövs för daglig arbeta i köket. vanligt restaurang arbeta,städa,diska,servera, plockadisk, hjälpa i köket, hjälp förberednig i köket. Visa mer
svandammens pizzeria ab ligger i Nynäshamn. järnvägsgatan 24 14931 Nynäshamn. ska vara lätt att kominesera,trevligt,jobba självstännig. du ska göra va som behövs för daglig arbeta i köket. vanligt restaurang arbeta,städa,diska,servera, plockadisk, hjälpa i köket, hjälp förberednig i köket. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Aug 7    Pizzeria Polat MD    Restaurangbiträde
Hej vi söker en restaurangbiträde ingen erfarenhet krävs . Visa mer
Hej vi söker en restaurangbiträde ingen erfarenhet krävs . Visa mindre

köksbiträde

Ansök    Aug 25    Stådberg AB    Köksbiträde
?Personal sökes? Vi är i behov av personal. Vi söker nu en medarbetare till en tjänst. Arbetstider: vardagar måndag-fredag Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi söker dig som är ordningsam, har servicekänsla enda ut i fingerspetsarna och en blick som är med och ser allt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet samt din förmåga att planera, organisera och alltid ligga ett steg före. Erfarenhet inom området är meriterande. Dina arbetsuppgifter är... Visa mer
?Personal sökes?
Vi är i behov av personal.
Vi söker nu en medarbetare till en tjänst.
Arbetstider: vardagar måndag-fredag


Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi söker dig som är ordningsam, har servicekänsla enda ut i fingerspetsarna och en blick som är med och ser allt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet samt din förmåga att planera, organisera och alltid ligga ett steg före.
Erfarenhet inom området är meriterande.
Dina arbetsuppgifter är:
köksbiträde, kassabiträde, servera fika och lunch, plocka disk, torka bord, städa, ta emot beställningar, plocka varor, laga lunch, göra smörgåsar med mera.
Timmarna kommer förmodligen att öka. Du kommer även att behöva jobba vissa helgdagar/röda dagar.


Vi söker även efter en person som vill jobba extra.


Vi söker dig som vill jobba extra både vardagar och helger.
Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi söker dig som är ordningsam, har servicekänsla ända ut i fingertopparna och en blick som är med och ser allt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet samt din förmåga att organisera och alltid ligga ett steg före. Erfarenhet inom området är uppskattat.
Dina arbetsuppgifter är: kassabiträde, servera fika och lunch, plocka disk, torka bord, städa, ta emot beställningar, plocka varor, laga lunch, göra smörgåsar med mera.


Hör gärna av dig vid eventuella frågor [email protected]


Maila cv samt personligt brev: [email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde till Restaurang Magasinet i Sorunda

Ansök    Aug 25    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Restaurangbiträde till Restaurang Magasinet Tillsvidare deltid 75% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en restaura... Visa mer
Restaurangbiträde till Restaurang Magasinet

Tillsvidare deltid 75%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin.

Om restaurang Magasinet
Hos FOI i Norra Sorunda driver vi Restaurang Magasinet och tar hand om konferens och catering på området. Vi tar dagligen hand om ca 50 lunchgäster. Vi är ett glatt team på 2 kollegor och har öppet dagtid måndag-fredag.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Jul 27    Aye HB    Pizzabagare
Vi söker en pizzabagare som kan arbeta på heltid eller deltid. Du kan nå oss mellan klockan 14.00 och 17.00. Vid frågor gällande anställningen kan du ringa vår personalansvarig Murat 073-8405668 Visa mer
Vi söker en pizzabagare som kan arbeta på heltid eller deltid.
Du kan nå oss mellan klockan 14.00 och 17.00. Vid frågor gällande anställningen kan du ringa vår personalansvarig Murat 073-8405668 Visa mindre