Lediga jobb som Grafiker, texturerare i Nynäshamn

Se lediga jobb som Grafiker, texturerare i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Textredigerare till Rofa design

Ansök    Aug 19    Rofa Design AB    Grafiker, texturerare
Vi på Rofa Design tillverkar personliga presenter. Vi har ett brett sortiment av olika produkter som vi märker på olika sätt med kundens önskemål på text. Vi är 45 personer som arbetar här just nu, men vi planerar att vara runt 60 personer under höst och förvinter. Vi bedriver vår verksamhet i nya fräscha lokaler i natursköna Sorunda i Nynäshamns kommun. Inför höstens högsäsong söker vi nu två medarbetare som ska arbeta som textredigerare. Arbetsuppgifter... Visa mer
Vi på Rofa Design tillverkar personliga presenter. Vi har ett brett sortiment av olika produkter som vi märker på olika sätt med kundens önskemål på text. Vi är 45 personer som arbetar här just nu, men vi planerar att vara runt 60 personer under höst och förvinter. Vi bedriver vår verksamhet i nya fräscha lokaler i natursköna Sorunda i Nynäshamns kommun.
Inför höstens högsäsong söker vi nu två medarbetare som ska arbeta som textredigerare. Arbetsuppgifterna består i att förbereda märkning på produkt. Kontroll och granskning av order innan den går vidare till maskinerna för märkning av produkten ingår också. Du samarbetar med maskinoperatörerna för att märkningen ska bli så fin som det bara är möjligt.
Personen vi söker har en kreativ ådra, det är viktig att du har en känsla för vad som kommer se bra ut på en produkt och inte. I arbetsuppgifterna ingår redigering av layout i Adobe paketet, främst i illustrator där du kommer att tillverka färdiga original utifrån kundens order. En mycket god datakunskap är ett absolut krav för tjänsten. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är mycket meriterande.
Som person känner du igen dig i nedanstående punkter:
- Vana av Adobe-paketet (Illustrator)
- Mycket goda kunskaper i svenska (tal & skrift)
-Mycket goda datakunskaper
- Noggrann & ordningsam
- Kvalitetsmedveten
- Positiv och flexibel
- God samarbetsförmåga. Tycker om att arbeta i grupp och bidrar till god stämning i lagarbetet. Bidrar gärna till andras utveckling.
- Självgående och ansvarstagande
Vi söker två medarbetare till en tidsbegränsad tjänst som sträcker sig fram till jul. I din ansökan är det viktigt att du beskriver hur du anser att du passar in i beskrivningen, så att du berättar om din datavana och andra sidor som kan vara viktiga för oss.
Platserna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut så vänta inte med din ansökan. Visa mindre