Lediga jobb som Originaltecknare i Nynäshamn

Se lediga jobb som Originaltecknare i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Orginalare

Ansök    Mar 24    Rofa Design AB    Originaltecknare
Rofa Design säljer personliga presenter, accessoarer, barnartiklar och heminredning online. Vi sköter allt från skapande av produkt till paketering till kund i våra nybyggda lokaler i Sorunda söder om Stockholm. Vår affärsidé är att sälja en hållbar produkt i klassisk design med en personlig touch. Vi lägger stor vikt vid varans kvalitet, tillverkningsprocess, miljö och samhällspåverkan. Allt vårt spill går oavkortat till Stockholm Stadsmission för att s... Visa mer
Rofa Design säljer personliga presenter, accessoarer, barnartiklar och heminredning online.
Vi sköter allt från skapande av produkt till paketering till kund i våra nybyggda lokaler i Sorunda söder om Stockholm. Vår affärsidé är att sälja en hållbar produkt i klassisk design med en personlig touch. Vi lägger stor vikt vid varans kvalitet, tillverkningsprocess, miljö och samhällspåverkan.
Allt vårt spill går oavkortat till Stockholm Stadsmission för att stödja deras verksamhet med välgörande ändamål.
Produkterna är väldigt omtyckta och populära bland våra kunder och vi växer snabbt.
Idag finns vi på 4 olika marknader. Sverige, Finland, Danmark och Norge med planer för ytterligare expansion i Europa.
Vi söker nu 2 kreativa, engagerade och leveranssäkra originalare med särskilt intresse för grafiskt material till webb och vår tryckeriproduktion. Rollen är främst fokuserad kring produktion och originalarbete av tryck och webbkampanjer, bild- och tryckhantering men kan även innefatta visst konceptarbete från ax till limpa. Tjänsten kommer vara på plats hos oss i våra fina lokaler.
Vi söker dig som är en positiv, noggrann och prestigelös teamspelare med ett lösningsorienterat mindset. Det är en fördel om du har en bakgrund inom e-handel och har arbetat med såväl tryckta som digitala kanaler. Du har självklart aktuella och för tjänsten relevanta kunskaper kring originalproduktion och bildredigering.


Huvudsakliga ansvarsområden:
Skapa tryckfärdigt material för produktion.
Skiss och originalarbete för bland annat reklammaterial och webbkampanjer.
Design och konceptarbete för specifika projekt.
Bildredigering för web och sociala medier.
Webbadministration.
Arbeta nära andra medlemmar i teamet och stötta våra olika kreativa avdelningar såsom produktion, webb och layoutavdelning.

Vi söker dig:
Med minst 3 års erfarenhet inom arbete med webb, Originalare eller Grafisk designer/formgivare.
Vi ser gärna att du har god erfarenhet av tryckt media men värdesätter också digital erfarenhet och om du har jobbat med olika digitala plattformar.
Som har en uppdaterad portfölj av arbeten som visar kvalitet och koncept för en mängd olika projekt
Med förmågan att självständigt driva dina uppgifter och projekt inom givna deadlines, vara strukturerad och ansvarstagande och ha lätt att arbeta både i grupp och individuellt
Som har erfarenhet och förståelse för den kommersiella agendan, kundresan och konvertering.
Med djupa kunskaper och erfarenhet av Adobe Creative Cloud; Photoshop, Illustrator och After Effects. Visa mindre