Lediga jobb som AV-tekniker i Nynäshamn

Se lediga jobb som AV-tekniker i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

IT-innovatör vid Campus Nynäshamn

Ansök    Feb 9    Nynäshamns kommun    AV-tekniker
Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede präglat av kreativitet och nytänkande. Vi har blivit beviljade medel för att under 2023 utveckla vår hybridteknik. Nu söker vi dig som är beredd att kavla upp ärmarna, gå den extra milen och tillsammans med oss ro projektet i hamn. Tjänsten är en projektanställning med möjlighet till förlängning och är i huvudsak förlagd på plats i Nynäshamn. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komm... Visa mer
Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede präglat av kreativitet och nytänkande. Vi har blivit beviljade medel för att under 2023 utveckla vår hybridteknik. Nu söker vi dig som är beredd att kavla upp ärmarna, gå den extra milen och tillsammans med oss ro projektet i hamn.

Tjänsten är en projektanställning med möjlighet till förlängning och är i huvudsak förlagd på plats i Nynäshamn. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om arbetsplatsen
Campus Nynäshamn är kommunens lärcentrum med ett samlat erbjudande av utbildning för vuxna. Vi erbjuder högskoleutbildning, yrkeshögskoleutbildning och vuxenutbildning. Vårt fokus är att vara motor, mäklare och mötesplats för företag och studerande.

Våra studerande ställer idag allt högre krav på att kombinera sina studier med resten av livspusslet samtidigt som arbetslivets efterfrågan på kompetens ökar. Vi är övertygade om att lösningen ligger i att utvecklas med ny teknik och anpassad pedagogik för att möta såväl de studerandes som näringslivets krav.Arbetsuppgifter

• Ansvara för utveckling, underhåll och drift av hybridtekniken på Campus Nynäshamn
• Inköp och implementering av teknisk utrustning
• Support vid användandet av it-utrustning för medarbetare och samarbetspartners inför lektioner, möten och konferenser
• Aktivt delta i teknikutvecklingen på Campus Nynäshamn och främja för att verksamheten ligger i framkant
• Felanmälan och uppföljning av åtgärdade ärenden gällande IT (kontakter med IT-leverantör och kommunens IT-avdelning)

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• nyfikenhet och vilja att göra hybridtekniken till en självklar del av verksamheten
• kompetens om ljud, ljus och olika förutsättningar för möten via plattformar såsom Teams och Zoom
• goda kunskaper i det svenska och engelska språket både i tal och skrift
• lätt för att ta till dig ny kunskap och dela med dig av din kompetens
• förmågan att utveckla - och att utvecklas i - ett högpresterande team
• rollen som teknisk support är önskvärd
• erfarenhet från utbildningsorganisation

Du har genuint intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. När du får anstränga dig för att hitta och leverera kreativa lösningar på uppkomna problem trivs du som bäst. Genom att vara lyhörd får du tekniken att fungera i vår vardag. Du behöver vara beredd och flexibel på att rycka in i olika arbetsuppgifter som kan dyka upp i samband med teknisk utrustning och anpassning till verksamhetens olika aktiviteter. 

Som person är du en doer, tar initiativ och uppnår reslultat, samtdigit som du ser till helheten och agerar för hela organisationens bästa. För att nå bästa resultat ser du relationer och gott samarbete som vägen dit, du har även förmågan att omsätta din tekniksa kompetens till praktiska lösningar. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: NAN/2023/0052/023

 

Det här erbjuder vi dig!
Campus Nynäshamns vision är att vi skapar möten som förändrar världen. Vårt fokus är att vara motor, mäklare och mötesplats för företag och studerande. Målet är att skapa kompetenstillväxt och innovation via möten mellan utbildning och arbetsliv.

Campus Nynäshamn präglas av kreativitet och nytänkande. Vi är ca 55 medarbetare som strävar efter att möta arbetslivets efterfrågan av utbildning på alla nivåer, ett förhållningssätt som håller oss i ständig utveckling.  

I nuläget erbjuder vi möjlighet till distansarbete beroende på arbetsuppgifter och uppdrag inom Campus Nynäshamn. Vi en del av Nynäshamns kommun och erbjuder därigenom fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng.

Vi är en proaktiv organisation som präglas av ett styrkebaserat förhållningssätt. Vi inspireras av tankesättet att allting startar med ett varför och tror att du, när du definierat ditt eget varför, finner din drivkraft. 

Är du beredd att kliva på vår utvecklingsresa?  Bli en av oss! Visa mindre