Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Nynäshamn

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Fotsjukvårdare sökes för kortare vikariat!

Vi söker Fotsjukvårdare till en vårdcentral i Nynäshamn omgående och några veckor framöver, oklart hur länge. Möjlighet att fortsätta en dag/vecka under hösten. Utbildningskrav: Minst undersköterska utbildning plus 20 veckor fotterapeut samt grund-och fortsättningskurs i diabetesfotvård. Måndag till fredag dagtid. Kontakta oss gärna för mer information. Nurse House AB har kollektivavtal och betalar tjänstepension till dig från timme ett. Utbildad... Visa mer
Vi söker Fotsjukvårdare till en vårdcentral i Nynäshamn omgående och några veckor framöver, oklart hur länge. Möjlighet att fortsätta en dag/vecka under hösten. Utbildningskrav: Minst undersköterska utbildning plus 20 veckor fotterapeut samt grund-och fortsättningskurs i diabetesfotvård.

Måndag till fredag dagtid.

Kontakta oss gärna för mer information.

Nurse House AB har kollektivavtal och betalar tjänstepension till dig från timme ett.
Utbildad Fotsjukvårdare

Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet. Visa mindre

Herrfrisör söks med erfarenhet

Ansök    Aug 20    Abdulrazak, Fahad    Herrfrisör
Hej, Nynäshamn frisörer söker en herrfrisör med minst 1-2 års erfarenhet. Jobbet ligger i Nynäshamn galleria. Jobb-möjligheten är omgående med heltid samt deltid. Månadslön: Fastlön. Arbetstiderna är Månsdagen-Fredag 10:00-19:00 Lördag 10:00-16:00 Du ska kunna läsa, skriva och prata god svenska. För mer information kontakta oss på Tel: 076-2341718 (telefon svar mellan 10:00-18:00) Email: [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompete... Visa mer
Hej,
Nynäshamn frisörer söker en herrfrisör med minst 1-2 års erfarenhet.
Jobbet ligger i Nynäshamn galleria.
Jobb-möjligheten är omgående med heltid samt deltid.
Månadslön: Fastlön.
Arbetstiderna är
Månsdagen-Fredag 10:00-19:00
Lördag 10:00-16:00
Du ska kunna läsa, skriva och prata god svenska.
För mer information kontakta oss på
Tel: 076-2341718
(telefon svar mellan 10:00-18:00)
Email: [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Spaterapeut/massör till Nynäs Havsbad

Ansök    Mar 8    Sodexo AB    Spa-terapeut
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Jobba hos oss på Nynäs Havsbad, Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverk... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Jobba hos oss på Nynäs Havsbad, Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt.

Nu söker vi dig som har bra energi, ett genuint interesse för yrket och viljan att utvecklas som terapeut i vårt spa. Du skall tycka om och känna stolthet i att kunna ge våra gäster ”det lilla extra” varje dag. Som medarbetare i vårt spa så har du möjlighet att jobba i ett miljö som utvecklas, ger våra gäster en riktig känsla av välmående och vara nyckeln till en minnesvärd spaupplevelse.

Vi söker dig som har en kvalificerad utbildning som massör / spaterapeut.

Vad du kommer att jobba med:

Genomföra personliga konsultationer för att förstå och tillgodose kundens behov och önskemål. Erbjuda en rad spabehandlingar; massage, ansikts-och kroppsbehandlingar m.m. Följa våra rutiner för att garantera kundens trygghet. Erbjuda en service i världsklass och se till att våra gäster får ett personligt och proffsigt bemötande. Jobba aktivit med merförsäljning av våra spaprodukter och vårt behandlingsutbud. 

Vad du bidrar med:

Du älskar gästservice. Du är flexibel och gillar att både jobba i team och självständigt. Du har stort sälj- och gästfokus.

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 
• Friskvård

Om tjänsten 

Vi söker en semestervikare på 80% v26-32. Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell!

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Linnéa Pernum, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 14/4. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag!


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Dam- & Herrfrisör sökes

Ansök    Dec 17    Eti, Serdar    Damfrisör
Är du en driven, social person som brinner för frisöryrket? Då är du rätt person för denna tjänst. Vi på Nynäshamnfrisörer & Barbershop söker just nu ännu en kollega till vårat team med färdigheter inom damklippningar inkl färning/sling. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt och i team med bra kundbemötande. Salongen är belägen i ett köpcentrum Tjänsten är heltid. Vi har en bra arbetsmiljö och jobbar med ett bra team. Du är välkommen att höra av d... Visa mer
Är du en driven, social person som brinner för frisöryrket? Då är du rätt person för denna tjänst.
Vi på Nynäshamnfrisörer & Barbershop söker just nu ännu en kollega till vårat team med färdigheter inom damklippningar inkl färning/sling. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt och i team med bra kundbemötande.
Salongen är belägen i ett köpcentrum
Tjänsten är heltid. Vi har en bra arbetsmiljö och jobbar med ett bra team. Du är välkommen att höra av dig.


Vid intresse kontakta salongen på tel. 08-520 10 600
0769009970 fråga efter Özz Visa mindre

Regionansvarig Spaterapeut

SpaPartner är en del av Training Season, som är ett nytänkande företag där vi jobbar med kreativitet och passion för att skapa utveckling alla vi möter och arbetar med. Just nu söker vi en regionansvarig till vår bemanningstjänst inom SpaPartner för Stockholm/Uppsala Som regionsansvarig hos SpaPartner är man kontaktpersonen mellan Training Seasons kunder, terapeuter och samarbetspartners med fokus på att stärka och förbättra arbetsrelationerna. I arbetet f... Visa mer
SpaPartner är en del av Training Season, som är ett nytänkande företag där vi jobbar med kreativitet och passion för att skapa utveckling alla vi möter och arbetar med.
Just nu söker vi en regionansvarig till vår bemanningstjänst inom SpaPartner för Stockholm/Uppsala
Som regionsansvarig hos SpaPartner är man kontaktpersonen mellan Training Seasons kunder, terapeuter och samarbetspartners med fokus på att stärka och förbättra arbetsrelationerna. I arbetet förväntas du som ansvarig själv vårda och genomföra massage- och spaarbetspass hos Training Season kunder.
I arbetet ingår
Skapa nya och stärka befintliga relationer till SpaPartners kunder genom uppföljningsmöten, nära dialoger med ansvariga på anläggningar samt besök hos anläggningarna.
Skapa nya och stärka befintliga relationer till SpaPartners samverkanspartners, såsom massage-, spa- & hudterapeututbildningsorganisationer, genom uppföljningsmöten, nära dialoger samt besök hos utbildningsorganisationernas olika klasser.
Planera och genomföra intervjuer samt kvalitetssäkrande arbete för att säkerställa att terapeuter håller rätt behandlingsstandard enligt SpaPartners kvalitetsnormer.
Genomför massage- och spaarbetspass hos SpaPartners kunder.Som person är du driven, självgående, lösningsorienterad som gillar att arbeta i varienande tempo samt klarar av förändringar väl. Att jobba kvällar och helger ser du inte som några problem och vill gärna jobba. Du jobbar väl ihop med andra som du träffar för både första och hundrade gången.
Du har godkänd utbildning och är antingen diplomerad, auktoriserad och/eller certifierad spa- och/eller hudterapeut. Visa mindre

Frisör/rum uthyres

Ansök    Mar 21    Studio 57 Nynäshamn AB    Frisör
Frisör /frisörer sökes till fin salong Centrala Nynäshamn Vi är 2 frisörer en elev och en dom sköter skönhetsvård Nu ska en frisör gå på mammaledighet och vi har redan mycket kunder Hyr stol och ett ledigt rum för valfritt ändamål Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Frisör /frisörer sökes till fin salong Centrala Nynäshamn
Vi är 2 frisörer en elev och en dom sköter skönhetsvård
Nu ska en frisör gå på mammaledighet och vi har redan mycket kunder
Hyr stol och ett ledigt rum för valfritt ändamål


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

SPA-Terapeut sökes

Ansök    Okt 17    Nynäs Havsbad    Spa- och kurterapeut
Vi söker en Spa-terapeut till Nynäs havsbad. Vi söker nu en ny SPA-terapeut på ca 60-75% då vår underbara Barbro går i pension. Du får gärna ha en länger massageutbildning utöver din SPA-utbildning. Då ca 70 % av våra bokningar är Klassisk massage så behöver du ha bra teknik och ork att masserar mycket. Några år i yrket är en fördel. Vi arbetar med MARIA ÅKERBERG Deepskin organics i alla våra behandlingar. Fördel om du känner till märket men inget krav. Vi... Visa mer
Vi söker en Spa-terapeut till Nynäs havsbad.
Vi söker nu en ny SPA-terapeut på ca 60-75% då vår underbara Barbro går i pension.
Du får gärna ha en länger massageutbildning utöver din SPA-utbildning.
Då ca 70 % av våra bokningar är Klassisk massage så behöver du ha bra teknik och ork att masserar mycket. Några år i yrket är en fördel.
Vi arbetar med MARIA ÅKERBERG Deepskin organics i alla våra behandlingar. Fördel om du känner till märket men inget krav. Vi erbjuder dig utbildning på plats om det behövs.
Tjänsten kommer vara fördelad på 4-5dagar/veckan. Du behöver vara flexibel med arbetstiderna och vara beredd på att arbeta kvällar, (till senast 20.15) och varannan helg.
Vilka krav ställer jag:
Du behöver vara bra på att ta eget ansvar och självgående då du ofta arbeta ensam.
Du är en bra säljare som vill förmedla dina kunskaper vidare till gästen.
Du är ordningsam och inte rädd för att ta i där det behövs.
Du behärskar svenska i tal och skrift, engelska i tal och skrift en fördel. Övriga språk en merit.


Vad erbjuder vi dig:
Hos oss på Nynäs havsbad kommer du få underbara kollegor och en fin omgivning i skärgården.
Ett starkt företag i ryggen som gör Nynäs Havsbad till en trygg arbetsplats.
Möjlighet till utveckling och ev utökning av tjänsten.
Tjänsten startar från februari 2020 och börjar med 6 månaders provanställning. Jag behöver din cv och kort beskrivning om dig själv senast den 16 nov 2019. Visa mindre

Thai massör

JIB Massage söker Thai massage terapeut. Du ska ha utbildning och erfarenhet inom området. positiv, arbetsam och kundvänlig. Salongerna ligger i Nynäshamn och Kallhäll i Stockholms län. Vi är ett litet team på salongerna, i vill växa med hud- och fot terapeut, massageterapeut och ansikte och gravid massörer. Stor vikt läggs på social kompetensd. Lön och försäkringar enligt avtal. Heltids anställning Visa mer
JIB Massage söker Thai massage terapeut. Du ska ha utbildning och erfarenhet inom området. positiv, arbetsam och kundvänlig.
Salongerna ligger i Nynäshamn och Kallhäll i Stockholms län.
Vi är ett litet team på salongerna, i vill växa med hud- och fot terapeut, massageterapeut och ansikte och gravid massörer.
Stor vikt läggs på social kompetensd.
Lön och försäkringar enligt avtal.
Heltids anställning Visa mindre

Herrfrisör sökes

Ansök    Dec 17    Eti, Serdar    Herrfrisör
Är du en driven, social person som brinner för frisöryrket? Då är du rätt person för denna tjänst. Vi på Nynäshamnfrisörer & Barbershop söker just nu ännu en kollega till vårat team med färdigheter inom herrklippningar. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt och i team med bra kundbemötande. Salongen är belägen i ett köpcentrum Tjänsten är heltid Bor du runt Stockholm finns det möjlighet till skjuts till och från jobbet. Vid intresse kontakta salon... Visa mer
Är du en driven, social person som brinner för frisöryrket? Då är du rätt person för denna tjänst.
Vi på Nynäshamnfrisörer & Barbershop söker just nu ännu en kollega till vårat team med färdigheter inom herrklippningar. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt och i team med bra kundbemötande.
Salongen är belägen i ett köpcentrum
Tjänsten är heltid
Bor du runt Stockholm finns det möjlighet till skjuts till och från jobbet.
Vid intresse kontakta salongen på tel. 08-520 10 600 0769009970 fråga efter Özz Visa mindre