Lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Nynäshamn

Se lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetschef till Malins hemtjänst i Nynäshamn AB

Verksamheten omfattar äldreomsorg. Genom vårt arbete vill vi ge brukaren, delaktighet, trygghet och inflytande över sitt eget liv. Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa i ett arbete där du gör skillnad för andra. Malins Hemtjänst satsar på chefernas arbetsmiljö för att skapa förutsättningar för ett nära ledarskap och med brukarnas bästa i fokus. Välkommen till oss och välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Verksamhetschefen ingår lednings... Visa mer
Verksamheten omfattar äldreomsorg.
Genom vårt arbete vill vi ge brukaren, delaktighet, trygghet och inflytande över sitt eget liv.
Vi ser fram emot att ha med just dig på vår resa i ett arbete där du gör skillnad för andra.
Malins Hemtjänst satsar på chefernas arbetsmiljö för att skapa förutsättningar för ett nära ledarskap och med brukarnas bästa i fokus.
Välkommen till oss och välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter
Verksamhetschefen ingår ledningsgrupp och har chefsansvar för samtliga kollegor på företaget. Verksamhetschefen rapportera direkt till Ägaren av bolaget.
Att arbeta som verksamhetschef innebär att säkerställa att verksamheten organiseras, utvecklas och bedrivs med hög kvalitet, uppfyller de politiska målen samt följer det regelverk som finns inom Nynäshamns kommun och i lagstiftningen.
Du ska genom ett resultatorienterat, långsiktigt och strategiskt arbetssätt skapa struktur och delaktighet.
Samverkan internt och externt är mycket viktigt för att verksamheten ska rymmas inom givna ekonomiska resurser och hålla god kvalitet.


Kvalifikationer
Du har tidigare ledarerfarenhet, helst inom äldreomsorg eller hälso- och sjukvård samt adekvat högskoleutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ett tydligt och medvetet ledarskap.
Du är intresserad av samhällsfrågor och har kunskap, förståelse och respekt för den politiska process som styr kommunal verksamhet.
Du har kunskaper om systematiskt arbetsmiljöarbete och förmåga att omsätta det i praktiskt arbete.
Vi värdesätter engagemang och förmåga att skapa delaktighet för personal och brukare. Förmåga till samarbete och ansvarstagande är nödvändigt.
Du är ansvarstagande och har förmågan att arbeta strukturerat på en strategisk och operativ nivå.
Du har god kommunikativ och analytisk förmåga.
Vi värdesätter personliga egenskaper som personlig mognad, tydlighet och mod.
Svenska i tal och skrift


Villkor
Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygskopior och i övrigt sedvanliga handlingar som CV och personligt brev.
Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 20-12-25. Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsperioden.
Anställning är på 100-75%.
Med provanställning på 6 månader


Om Malins Hemtjänst AB
Vi arbetar men ledorden kontinuitet, kvalitet och engagemang som är viktiga för oss och våra brukare.
Vi har bedrivit vår verksamhet i 10 år i Nynäshamns kommun. Visa mindre

Enhetschef till hemtjänsten

Arbetsbeskrivning Som verksamhetschef på Ankarets hemtjänst ansvarar du för planering, genomförande och utveckling av vår hemtjänst. Du arbetar med ekonomi-, personal- kvalitets- och arbetsmiljöansvar. Som verksamhetschef behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare. Du förväntas vara klar och tydlig i din kommunikation samt ha en god samarbetsförmåga. Du kommer ta det yttersta ansvaret för att he... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Som verksamhetschef på Ankarets hemtjänst ansvarar du för planering, genomförande och utveckling av vår hemtjänst. Du arbetar med ekonomi-, personal- kvalitets- och arbetsmiljöansvar.


Som verksamhetschef behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare. Du förväntas vara klar och tydlig i din kommunikation samt ha en god samarbetsförmåga. Du kommer ta det yttersta ansvaret för att hemtjänstuppdragen utförs enligt beställning och efter gällande rutiner och krav.


I din roll arbetar du operativt med kunden i fokus. Det gör du genom att skapa goda förutsättningar för medarbetarna, som i sin tur kan ge en god kvalitativ service till kunderna. Samverkan med myndighetsutövare, uppdragsgivare och andra externa intressenter kommer också vara en del av dina arbetsuppgifter. Ansvar utanför kontorstid förekommer.


I din chefsroll stödjer du våra medarbetare och är ansvarig för för att den dagliga driften fortlöper. Du arbetar då dagligen med bemanning, administration, hembesök, kundkontakt och personalansvar vilket innebär att:


- Ansvara för den dagliga driften inom hemtjänsten
- Bevakning av inkommande/avslutade uppdrag
- Uppstart och utformning av nyinkomna uppdrag vid hembesök
- Bemanning och löpande schemaläggning/ vakansarbete kring uppdrag
- Kontroll och godkännande av dagligt inplanerade och genomförda uppdrag
- Social dokumentation kring hemtjänstuppdrag
- Uppföljning och utvärdering av resultat kring uppdrag
- Kommunikation med personal, omsorgstagare och övriga aktörer i nätverket kring uppdragen


KVALIFIKATIONER:
Socionomexamen, högskolans sociala omsorgsutbildning eller likvärdig högskoleutbildning.
Du har chefserfarenhet, minst 2 år från äldreomsorg.
Intervjuer sker löpande, skicka därför in CV och personligt brev snarast. Rekryteringen kan avslutas tidigare om vi hittar vår nya chef tidigare. Provanställning kan komma att tillämpas. Visa mindre

Verksamhetschef till WeMinds öppenvårdsmottagning Nynäshamn

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri och vår viktigast byggsten är självklart våra medarbetare. För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Tillsammans jobbar vi för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Att jobba som Verksamhetschef på ... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri och vår viktigast byggsten är självklart våra medarbetare. För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Tillsammans jobbar vi för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.
Att jobba som Verksamhetschef på WeMind Som verksamhetschef ges du möjlighet att driva och utveckla en verksamhet inom psykiatri med ansvar för patientsäkerhet, vårdkvalitet, ekonomiskt resultat, medarbetare och arbetsmiljö. Tillsammans med medicinskt ansvarig läkare driver du utvecklingen av WeMinds vårdkoncept som vilar evidensbaserad metod och vi jobbar enligt strukturerade och samtidigt flexibla arbetssätt.
WeMind strävar efter att i alla situationer sätta patienternas behov i första rummet. Det dagliga arbetet präglas av prestigelöshet, samarbete och öppenhet och tillsammans med mottagningens kompetenta team med gedigen erfarenhet av psykiatri kommer ni att skapa den bästa vården för målgruppen.
Som stöd i detta arbete har du hela WeMinds stabsorganisation med stödfunktioner som vårdkvalitet, ekonomi, HR, kommunikation och säkerhet. Du har även möjlighet till en nära samverkan med verksamhetschefer på andra WeMind-mottagningar runt om i landet.
Du rapporterar till Chef Öppenvårdpsykiatri Stockholm och ingår i WeMinds verksamhetsledningsgrupp för Öppenvårdspsykiatri Sydost.
Din arbetsplatsWeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för patienter med behov av specialistpsykiatrisk vård. På mottagningen arbetar 18 personer inom yrkeskategorierna specialistläkare i psykiatri, psykolog, sjuksköterska, socionom och vårt administrativa team.
Mottagningen ligger i Nynäshamns sjukhus och våra medarbetare pendlar smidigt 30 minuter från Haninge eller 60 minuter från Stockholm central. För oss är det viktigt att vi är en flexibel arbetsgivare med möjlighet till visst distansarbete.
WeMind erbjuder dig Grundlig och strukturerad introduktion
Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform
Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen
Ett aktivt och nära ledarskap samt stöd från WeMinds olika stödfunktioner såsom HR, Ekonomi, IT och Vårdkvalitet
Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt
Om dig
Vi söker nu dig som brinner för att patienterna ska erbjudas högkvalitativ bedömning och behandling. Du delar vårt intresse för evidens och mätbaserad vård.
I rollen som verksamhetschef varvas operativa arbetsuppgifter med korta deadlines med mer övergripande verksamhetsplanering. Vi söker därför dig som är flexibel och har lätt för att skifta fokus samt har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete för att skapa förutsättningar att vara en närvarande och tillgänglig verksamhetschef.
I rollen som ledare stimuleras du av att samarbeta och på ett prestigelöst sätt försöka du hitta de bästa lösningarna på de utmaningar som verksamheten möter. Den sociala arbetsmiljön är viktig för dig och du har förmågan att entusiasmera och stötta dina medarbetare.
Kvalifikationer
Flerårig erfarenhet av att arbeta i en chefsbefattning i psykiatrin eller i annan hälso- och sjukvårdsverksamhet innefattande personal-, arbetsmiljö- och resultatansvar

Meriterande
Egen erfarenhet av att arbeta kliniskt i din yrkesprofession
Erfarenhet av att leda och fördela arbetet i den operativa verksamheten, parallellt med att ha arbetat med att ta fram och implementera nya rutiner, processer och arbetssätt
Erfarenhet av att arbeta med att öka följsamheten med nationella riktlinjer och regionala vårdprogram, och med att införa processer som innebär att mäta utfall för vården
WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande på vår karriärsida.
Trygg anställning genom kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension
Individuell lönesättning
Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete
Friskvård via Epassi
Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 11 augusti 2024. Svarstiden kan dröja något pga semestertider men vänta inte med att skicka in din ansökan.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning
Omfattning: Heltid 100%
Placering: Nynäshamn
Tillträde: Hösten 2024, enligt överenskommelse

Inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.
För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Chef ÖVP Stockholm Lena Lundholm på [email protected] Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind! Varmt välkommen med din ansökan! Lena Lundholm Visa mindre