Lediga jobb Wemind AB i Nynäshamn

Se alla lediga jobb från Wemind AB i Nynäshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nynäshamn som finns inom det yrket.

Verksamhetschef till WeMinds öppenvårdsmottagning Nynäshamn

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri och vår viktigast byggsten är självklart våra medarbetare. För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Tillsammans jobbar vi för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Att jobba som Verksamhetschef på ... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri och vår viktigast byggsten är självklart våra medarbetare. För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Tillsammans jobbar vi för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.
Att jobba som Verksamhetschef på WeMind Som verksamhetschef ges du möjlighet att driva och utveckla en verksamhet inom psykiatri med ansvar för patientsäkerhet, vårdkvalitet, ekonomiskt resultat, medarbetare och arbetsmiljö. Tillsammans med medicinskt ansvarig läkare driver du utvecklingen av WeMinds vårdkoncept som vilar evidensbaserad metod och vi jobbar enligt strukturerade och samtidigt flexibla arbetssätt.
WeMind strävar efter att i alla situationer sätta patienternas behov i första rummet. Det dagliga arbetet präglas av prestigelöshet, samarbete och öppenhet och tillsammans med mottagningens kompetenta team med gedigen erfarenhet av psykiatri kommer ni att skapa den bästa vården för målgruppen.
Som stöd i detta arbete har du hela WeMinds stabsorganisation med stödfunktioner som vårdkvalitet, ekonomi, HR, kommunikation och säkerhet. Du har även möjlighet till en nära samverkan med verksamhetschefer på andra WeMind-mottagningar runt om i landet.
Du rapporterar till Chef Öppenvårdpsykiatri Stockholm och ingår i WeMinds verksamhetsledningsgrupp för Öppenvårdspsykiatri Sydost.
Din arbetsplatsWeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för patienter med behov av specialistpsykiatrisk vård. På mottagningen arbetar 18 personer inom yrkeskategorierna specialistläkare i psykiatri, psykolog, sjuksköterska, socionom och vårt administrativa team.
Mottagningen ligger i Nynäshamns sjukhus och våra medarbetare pendlar smidigt 30 minuter från Haninge eller 60 minuter från Stockholm central. För oss är det viktigt att vi är en flexibel arbetsgivare med möjlighet till visst distansarbete.
WeMind erbjuder dig Grundlig och strukturerad introduktion
Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform
Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen
Ett aktivt och nära ledarskap samt stöd från WeMinds olika stödfunktioner såsom HR, Ekonomi, IT och Vårdkvalitet
Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt
Om dig
Vi söker nu dig som brinner för att patienterna ska erbjudas högkvalitativ bedömning och behandling. Du delar vårt intresse för evidens och mätbaserad vård.
I rollen som verksamhetschef varvas operativa arbetsuppgifter med korta deadlines med mer övergripande verksamhetsplanering. Vi söker därför dig som är flexibel och har lätt för att skifta fokus samt har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete för att skapa förutsättningar att vara en närvarande och tillgänglig verksamhetschef.
I rollen som ledare stimuleras du av att samarbeta och på ett prestigelöst sätt försöka du hitta de bästa lösningarna på de utmaningar som verksamheten möter. Den sociala arbetsmiljön är viktig för dig och du har förmågan att entusiasmera och stötta dina medarbetare.
Kvalifikationer
Flerårig erfarenhet av att arbeta i en chefsbefattning i psykiatrin eller i annan hälso- och sjukvårdsverksamhet innefattande personal-, arbetsmiljö- och resultatansvar

Meriterande
Egen erfarenhet av att arbeta kliniskt i din yrkesprofession
Erfarenhet av att leda och fördela arbetet i den operativa verksamheten, parallellt med att ha arbetat med att ta fram och implementera nya rutiner, processer och arbetssätt
Erfarenhet av att arbeta med att öka följsamheten med nationella riktlinjer och regionala vårdprogram, och med att införa processer som innebär att mäta utfall för vården
WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande på vår karriärsida.
Trygg anställning genom kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension
Individuell lönesättning
Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete
Friskvård via Epassi
Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 11 augusti 2024. Svarstiden kan dröja något pga semestertider men vänta inte med att skicka in din ansökan.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning
Omfattning: Heltid 100%
Placering: Nynäshamn
Tillträde: Hösten 2024, enligt överenskommelse

Inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.
För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Chef ÖVP Stockholm Lena Lundholm på [email protected] Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind! Varmt välkommen med din ansökan! Lena Lundholm Visa mindre

PTP-psykolog till WeMind Nynäshamn

Ansök    Mar 21    Wemind AB    PTP-psykolog
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri och vår viktigast byggsten är självklart våra medarbetare. För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Tillsammans jobbar vi för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Att jobba som PTP Psykolog på We... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri och vår viktigast byggsten är självklart våra medarbetare. För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Tillsammans jobbar vi för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som PTP Psykolog på WeMind
Vi söker nu en PTP psykolog med ett intresse för det mångfasetterade uppdrag det är att arbeta inom psykiatrin. WeMind lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling och psykologens roll är central i arbetet med att garantera våra patienter evidensbaserade vårdprocesser och regelbunden uppföljning. Träffa våra PTP-psykologer (https://jobb.wemind.se/departments/ptp-psykolog).

Som PTP psykolog får du arbeta med behandling, utredning och bedömning under handledning av erfaren psykolog. Bedömning görs som en del av basutredningar för patienter som är nya på mottagningen men också inför patienters deltagande i olika typer av insatser och i samband med förnyad vårdplanering. Psykologisk behandling är en mycket viktig del av uppdraget och innefattar alltifrån kortare psykoedukativa insatser i grupp till längre och mer intensiva individuella KBT-behandlingar vid svåra psykiatriska tillstånd.

En del av arbetet innebär att arbeta i team och ha nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Som PTP psykologen har du själv i samråd med din handledare till stor del möjlighet att styra innehållet i ditt arbete genom att ex. inrikta sig mer på KBT-behandling eller neuropsykiatriska utredningar utefter eget intresse.

Utanför det kliniska arbetet får du som PTP ägna tid åt övrigt psykologiskt arbete som till exempel att arbeta med utvärdering och utveckla arbetssätt och processer på mottagningen.

Som PTP-psykolog erbjuder vi dig

- Möjlighet att lära och utveckla dina kunskaper i att göra psykiatriska bedömningar och utredningar för att bli skicklig på behandling av det breda spektrum av diagnoser vi behandlar

- Handledning av erfaren och engagerad psykolog

- Att från start uppleva att du ingår i arbetsgruppen med mycket kunskap och engagemang

- Möjlighet att göra studiebesök på andra psykiatriska verksamheter

- WeMinds strukturerade och väl utarbetade PTP-program som kompletterar Region Stockholms PTP-program

Din nya arbetsplats
WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för patienter med behov av specialistpsykiatrisk vård. På mottagningen arbetar 18 personer inom yrkeskategorierna specialistläkare i psykiatri, psykolog, sjuksköterska, socionom och vårt administrativa team. Du kan lita på dina kollegors kompetens och tillgänglighet och gemensamt sätter vi patienten i centrum.

Mottagningen ligger i Nynäshamns sjukhus, och med endast 5 minuters promenad från mottagningen når du hamnen för att ta en lunch med kollegorna eller blicka ut över det glittrande havet. Våra medarbetare pendlar smidigt 30 minuter från Haninge eller 60 minuter från Stockholm central och för oss är det viktigt att vi är en flexibel arbetsgivare med möjlighet till visst distansarbete.

Om dig

- PTP psykolog med KBT inriktning och intresse för att jobba inom psykiatrin

- Intresse för neuropsykiatriska utredningar och personlighetsutredning

- Bekväm med svenska i tal och skrift

Vi söker dig som delar vårt intresse för utveckling och evidens. Du är flexibel och lyhörd och är van att arbeta självständigt. Du trivs med att ta initiativ och att utveckla arbetet framåt, samtidigt som du värdesätter delaktighet och samarbete samt tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.

WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande).

- Trygg anställning genom kollektivavtal, försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Flexibel arbetssituation

- Friskvårdsbidrag via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 20 april 2024. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Placering: Nynäshamn

- Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Katja Fredsberg, Verksamhetschef, på 070-4778009 eller [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!
Katja Fredsberg Visa mindre

Psykolog till WeMinds öppenvårdsmottagning i Nynäshamn

Ansök    Jun 19    Wemind AB    Psykolog
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri och vår främsta byggsten är självklart våra medarbetare. För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Tillsammans jobbar vi för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Att jobba som Psykolog på WeMind På... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri och vår främsta byggsten är självklart våra medarbetare. För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Tillsammans jobbar vi för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.
Att jobba som Psykolog på WeMind På WeMind utövar vi psykologisk behandling på evidensbaserat, strukturerat och manualbaserat sätt samt mäter behandlingsutfall och kan få så sätt följa upp att patienten får rätt behandling. Det krävs skicklighet att anpassa manual och sitt bemötande till de ofta komplexa patienter vi möter inom psykiatrin. Som stöd har du uppdaterat behandlingsmaterial och kunniga kollegor att bolla med. Träffa våra psykologer.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Utredning
Bedömning - en del av basutredningen för nya patienter, inför patienters deltagande i olika typer av insatser och vid förnyad vårdplanering
Behandling - alltifrån psykoedukativa insatser i grupp till individuella KBT-behandlingar
WeMind erbjuder dig Grundlig och strukturerad introduktion
Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform
Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen
Ett aktivt och nära ledarskap av verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig
Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt
Din nya arbetsplats
WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för patienter med behov av specialistpsykiatrisk vård. På mottagningen arbetar 18 personer inom yrkeskategorierna specialistläkare i psykiatri, psykolog, sjuksköterska, socionom och vårt administrativa team. Gemensamt sätter teamet patienten i centrum och du kan lita på dina kollegors kompetens, tillgänglighet och sociala gemenskap.
Mottagningen ligger i Nynäshamns sjukhus och våra medarbetare pendlar smidigt 30 minuter från Haninge eller 60 minuter från Stockholm central. För oss är det viktigt att vi är en flexibel arbetsgivare med möjlighet till visst distansarbete.
Om dig Legitimerad psykolog med arbetslivserfarenhet från psykiatrin
Starkt intresse för samt utbildning inom KBT för olika psykiatriska diagnoser
Erfarenhet och intresse för neuropsykiatriska utredningar
Intresse och utbildning inom Dialektisk beteendeterapi (DBT), meriterande

Du är van att arbeta självständigt och trivs med att ta initiativ och att utveckla arbetet framåt. Samtidigt är du flexibel och värdesätter delaktighet och samarbete med andra yrkesgrupper. Du har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.
WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande.
Trygg anställning genom kollektivavtal, försäkringar och pension
Individuell lönesättning
Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete
Friskvård via Epassi
Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 4 augusti 2024. Trots semestertider så intervjuar vi löpande under ansökningsperioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning
Omfattning: Heltid 100%
Placering: Nynäshamn
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.
För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Verksamhetschef Katja Fredsberg på 070-4778009 eller [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!
Varmt välkommen!Katja Fredsberg Visa mindre

Specialistläkare i psykiatri som vill arbeta nära havet

Ansök    Jun 12    Wemind AB    Specialistläkare
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Att jobba som Läkare på WeMind Läkarens roll är central både i arbetet med psykiatrisk diagnostik och i arbetet med e... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som Läkare på WeMind
Läkarens roll är central både i arbetet med psykiatrisk diagnostik och i arbetet med evidensbaserad vård och regelbunden uppföljning. Du ansvar för psykiatrisk diagnostik och evidensbaserad psykiatrisk behandling samt för att denna följs upp och utvärderas.

Din viktigaste insats gör du i mötet med patienterna varför vi har administrativ personal och tydliga rutiner som frigör tid för din specialistkompetens att komma till sin rätt. Som stöd har du även ett datoriserat system för utvärdering av vården genom patientmätningar i hur patienterna mår och utvecklas. Träffa våra läkare. (https://jobb.wemind.se/departments/lakare)

WeMind erbjuder dig

- Grundlig och strukturerad introduktion

- Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform

- Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen

- Ett aktivt och nära ledarskap av verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig

- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter

- Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt

Arbetsplats ett stenkast från havet
WeMind Nynäshamn är en positiv och trivsam arbetsplats med fin gemenskap. Mottagningen ligger i Nynäshamns sjukhus och med endast fem minuters promenad är du i hamnen för att ta en lunch med kollegorna eller blicka ut över det glittrande havet.

Vi är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, vilket innebär att vi behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser och våra 18 duktiga kollegor samarbetar mellan yrkeskategorierna och sätter patienten i centrum. Gruppen består av specialistläkare i psykiatri, psykologer, sjuksköterskor, socionom och vårt administrativa team där du kan lita på dina kollegors kompetens och tillgänglighet.

Du pendlar smidigt 30 minuter från Haninge eller 60 minuter från Stockholm central och för oss är det viktigt att vi är en flexibel arbetsgivare med möjlighet till visst distansarbete.

Om dig

- Legitimerad läkare, specialist i psykiatri

- Erfarenhet inom flera olika diagnosområden och dess behandling, inklusive neuropsykiatri

- Intresse för att arbeta med fokus på evidens och utfall

Du är van att arbeta självständigt och trivs med att ta initiativ och att utveckla arbetet framåt. Samtidigt är du lyhörd och värdesätter delaktighet och samarbete med andra yrkesgrupper. Du har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.

WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet . Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 9 juli 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning
Omfattning: Heltid 100%, eller enligt överenskommelse
Placering: Nynäshamn
Tillträde: Enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Katja Fredsberg, Verksamhetschef, på 070-4778009 eller [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!
Katja Visa mindre

Specialistläkare i psykiatri till WeMind Nynäshamn

Ansök    Mar 11    Wemind AB    Specialistläkare
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Som läkare på WeMind gör du skillnad För oss är det viktigt att erbjuda våra patienter evidensbaserad vård och här är... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Som läkare på WeMind gör du skillnad
För oss är det viktigt att erbjuda våra patienter evidensbaserad vård och här är läkarens roll central liksom i arbetet med psykiatrisk diagnostik. För att ta reda på om det vi gör verkligen gör nytta, följer vi upp och mäter våra behandlingsresultat tillsammans med patienten.

Jag gillar att vi lägger stort fokus på evidens och mäter våra resultat i så stor utsträckning som det går. Det gör att vi får se en konkret skillnad i den behandling vi gör.” Johan Dagh, Specialistläkare psykiatri

Din viktigaste insats gör du i mötet med patienterna varför vi har administrativ personal och tydliga rutiner som frigör tid för din specialistkompetens att komma till sin rätt. Som stöd har du även ett datoriserat system för utvärdering av vården genom patientmätningar i hur patienterna mår och utvecklas. Träffa våra läkare (https://jobb.wemind.se/departments/lakare).

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvar för psykiatrisk diagnostik och evidensbaserad psykiatrisk behandling samt för att denna följs upp och utvärderas

- Utgöra expertkompetens i medicinska/psykiatriska frågor

- Utfärda läkarutlåtande samt andra medicinska intyg vid behov

WeMind erbjuder dig

- Grundlig och strukturerad introduktion

- Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform

- Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen

- Ett aktivt och nära ledarskap av verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig

- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter

- Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt

Arbetsplatsen ligger ett stenkast från havet
WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för patienter med behov av specialistpsykiatrisk vård. På mottagningen arbetar 18 personer inom yrkeskategorierna specialistläkare i psykiatri, psykolog, sjuksköterska, socionom och vårt administrativa team. Du kan lita på dina kollegors kompetens och tillgänglighet och gemensamt sätter vi patienten i centrum.

Mottagningen ligger i Nynäshamns sjukhus, och med endast 5 minuters promenad från mottagningen når du hamnen för att ta en lunch med kollegorna eller blicka ut över det glittrande havet. Våra medarbetare pendlar smidigt 30 minuter från Haninge eller 60 minuter från Stockholm central och för oss är det viktigt att vi är en flexibel arbetsgivare med möjlighet till visst distansarbete.

Om dig

- Legitimerad läkare, specialist i psykiatri

- Erfarenhet inom flera olika diagnosområden och dess behandling, inklusive neuropsykiatri

- Intresse för att arbeta med fokus på evidens och utfall

Du är van att arbeta självständigt och trivs med att ta initiativ och att utveckla arbetet framåt. Samtidigt är du lyhörd och värdesätter delaktighet och samarbete med andra yrkesgrupper. Du har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.

WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Vi är stolta över våra medarbetares höga förtroende för våra chefer och närmsta teamet. Läs mer om vårt erbjudande. (https://jobb.wemind.se/pages/vart-erbjudande)

- Trygg anställning genom kollektivavtal, försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård via Epassi

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 14 april 2024. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%, eller enligt överenskommelse

- Placering: Nynäshamn

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.

För frågor och mer information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Katja Fredsberg, Verksamhetschef, på 070-4778009 eller [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind.

Varmt välkommen med din ansökan!
Katja Fredsberg Visa mindre

Administratör timanställning till WeMind Nynäshamn

WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt Att jobba som Administratör på WeMind På WeMind har administrativ personal en nyckelroll. För mång... Visa mer
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt

Att jobba som Administratör på WeMind
På WeMind har administrativ personal en nyckelroll. För många patienter är den administrativa personalen den första kontakten med mottagningen och bemötandet betyder mycket för att patienten ska känna sig sedd och välkommen. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du ser till att mottagningen rullar med patientbokningar, välkomnande reception och journalhantering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Remisshantering

- Kassa- och receptionsarbete

- Bemanna telefon via talsvarsbaserade system

- Utlåtanden och intyg

- Kvalitetsarbete

Din Nya arbetsplats
WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vi tar emot patienter på inbokade besök och behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Verksamheten utgörs av en personalgrupp på 18 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, mentalskötare, sekreterare och en kurator. Vi samarbetar mellan mottagningens olika professioner och våra närmsta vårdgrannar. Vi sitter i sjukhusets lokaler i Nynäshamn.

Om dig

- Erfarenhet av arbete som administratör
- Kunskap i journalsystemet TakeCare, meriterande

Som spindeln i nätet och med en arbetsbelastning som kan variera är det viktigt att du är flexibel, stresstålig och har ett strukturerat arbetssätt. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar.

Du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt som bidrar till ett gott arbetsklimat samt hög servicenivå för patienterna du möter i receptionen, telefon eller Mina vårdkontakter.


WeMind erbjuder dig

För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna.

- Grundlig introduktion med mentorskap

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 19 maj 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Visstidanställning

- Placering: WeMind Nynäshamn

- Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Katja Fredsberg, Verksamhetschef, på 0704-778009 eller katja.fredsberg @wemind.se (mailto:[email protected])

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen! Visa mindre

WeMind Nynäshamn söker en medicinsk sekreterare

WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Din nya arbetsplats WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vi tar emot p... Visa mer
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats

WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vi tar emot patienter på inbokade besök och behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Verksamheten utgörs av en personalgrupp på 18 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, mentalskötare, sekreterare och en kurator. Vi samarbetar mellan mottagningens olika professioner och våra närmsta vårdgrannar. Vi sitter i sjukhusets lokaler i Nynäshamn.

Att jobba som medicinsk sekreterare på WeMind

Arbetsuppgifterna är omväxlande med journalskrivning med tillhörande vårdkontaktsregistrering, remisshantering, kassa- och receptionsarbete, bemanna telefon via vårt talsvarsbaserade system, bokningar, posthantering, skanning och kvalitetsarbete.

Om dig
Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av psykiatri. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du stabil och har ett gott omdöme. Du är strukturerad och skapar effektiva arbetssätt och rutiner. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter i receptionen, telefon och Mina vårdkontakter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Har du därtill lätt för att samarbeta i grupp samtidigt som du kan ta eget ansvar då ska du söka till oss. Du bör ha goda kunskaper i Take Care. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

WeMind erbjuder
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling.
Anställningsvillkor
- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 oktober. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom några veckor.

För frågor och mer information kontakta:

För mer information kontakta verksamhetschef Katja Fredsberg tfn 0704-778009. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

WeMind Nynäshamn söker kurator

Ansök    Jun 20    Wemind AB    Kurator
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. Din nya arbetsplats WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk ... Visa mer
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20?000 patienter under behandling.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Din nya arbetsplats

WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vi tar emot patienter på inbokade besök och behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Verksamheten utgörs av en personalgrupp på 17 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, sekreterare och en kurator. Vi samarbetar mellan mottagningens olika professioner och våra närmsta vårdgrannar. Vi sitter i sjukhusets lokaler i Nynäshamn.

Att arbeta som Kurator/Socionom på Wemind
Kuratorn är sjukvårdens psykosociala konsult och länken mellan vården och andra samhällsaktörer.

Rehabiliteringskoordinatorn stödjer sjukskrivna patienter i rehabiliteringsprocessen och ska underlätta för patienten att återgå i arbete eller inträda i arbetslivet .

Social konsult
Som kurator bidrar du med det psykosociala perspektivet inom psykiatrin, parallellt med medicinsk och psykologisk kompetens. Du ingår i ett tvärprofessionellt team och bidrar med bland annat kunskap om patientens rättigheter och möjligheter till stöd i samhället. Du bedömer vilka sociala åtgärder som kan vara aktuella och samordna med externa aktörer. Du kartlägger den sociala situationen och bidrar med förslag på stödbehov inom olika områden som boende, sysselsättning, ekonomi och socialt nätverk.

Samverkan
Patienter kan ha behov av kontakt med vårdgrannar och myndigheter. Du blir den naturliga spindeln i nätet som samverkar med aktuella samarbetspartners.

Patientkontakt
I samtal med patienter kan du erbjuda social rådgivning, vägledning kring samhällets resurser, social information om sociallagstiftningen, samordning med andra aktörer och kartläggning av den sociala situationen.

WeMind erbjuder


- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via Epassi
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling.
Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


Din ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 1 augusti 2022. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden.?Vår ambition är att ge dig en återkoppling på din ansökan inom några veckor.

För frågor och mer information kontakta:

Verksamhetschef Katja Fredsberg tfn 0704-778009. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till WeMind Nynäshamn

WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt Att jobba som Medicinsk sekreterare på WeMind På WeMind har medicinska sekreterare och administrat... Visa mer
WeMind?är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi årligen över 20?000 patienter under behandling i tre regioner.?WeMind?finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt

Att jobba som Medicinsk sekreterare på WeMind
På WeMind har medicinska sekreterare och administrativ personal en nyckelroll. För många patienter är den administrativa personalen den första kontakten med mottagningen och bemötandet betyder mycket för att patienten ska känna sig sedd och välkommen. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du ser till att mottagningen rullar med patientbokningar, välkomnande reception och journalhantering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Journalskrivning med tillhörande vårdkontaktsregistrering

- Remisshantering

- Kassa- och receptionsarbete

- Bemanna telefon via talsvarsbaserade system

- Utlåtanden och intyg

- Kvalitetsarbete

Din Nya arbetsplats
WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vi tar emot patienter på inbokade besök och behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Verksamheten utgörs av en personalgrupp på 18 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, mentalskötare, sekreterare och en kurator. Vi samarbetar mellan mottagningens olika professioner och våra närmsta vårdgrannar. Vi sitter i sjukhusets lokaler i Nynäshamn.

Om dig

- Utbildning i Medicinsk sekreterare eller hälso- och sjukvårdsadministratör (KY)

- Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatrin, meriterande

- Kunskap i journalsystemet TakeCare, meriterande

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du stabil och har ett gott omdöme. Du är strukturerad och skapar effektiva arbetssätt och rutiner. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter i receptionen, telefon och Mina vårdkontakter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt. Har du därtill lätt för att samarbeta i grupp samtidigt som du kan ta eget ansvar då ska du söka till oss. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

WeMind erbjuder dig

För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Du får kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter samt färdiga arbetsprocesser för bedömning, utförligt behandlingsmaterial och förslag på upplägg för de vanligaste diagnoserna.

- Grundlig introduktion med mentorskap

- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling, både internt och externt

- Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension

- Individuell lönesättning

- Möjlighet till visst distansarbete

- Friskvård

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 19 maj 2023. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning

- Omfattning: Heltid 100%

- Placering: WeMind Nynäshamn

- Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta Katja Fredsberg, Verksamhetschef, på 0704-778009 eller katja.fredsberg @wemind.se (mailto:[email protected])

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen! Visa mindre

WeMind Nynäshamn söker en PTP-psykolog

Ansök    Okt 26    Wemind AB    PTP-psykolog
WeMind består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare och vi strävar efter att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och kontinuerlig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra vi skillnad på riktigt. Vi söker nu PTP-psykolog med KBT-inriktning ti... Visa mer
WeMind består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare och vi strävar efter att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och kontinuerlig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra vi skillnad på riktigt.

Vi söker nu PTP-psykolog med KBT-inriktning till vår mottagning i Nynäshamn. Arbetet som PTP-psykolog hos oss innebär bedömning, utredning och diagnostik samt KBT-behandling av vuxna. Inom WeMind Nynäshamn arbetar du kring patienten i team bestående av psykiater, psykolog, sjuksköterska och skötare och kurator. Du har en aktiv del i samverkan med vårdgrannar kring våra patientgrupper. Arbetet ställer krav på god förmåga att ta självständigt behandlingsansvar i enskilda ärenden, samt god förmåga att planera, organisera och samverka i team.

Du kommer att handledas av en erfaren och engagerad handledare och från start uppleva att du är en del av arbetsgruppen. Du kommer även att kunna göra studiebesök på andra psykiatriska verksamheter.

Om oss:

WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vi tar emot patienter på inbokade besök och behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Verksamheten utgörs av en personalgrupp på 18 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, mentalskötare, sekreterare och en kurator. Vi samarbetar mellan mottagningens olika professioner och våra närmsta vårdgrannar. Vi sitter i sjukhusets lokaler i Nynäshamn. Vi har kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Vi önskar gärna att du

- Vill arbeta med vuxenpsykiatrisk öppenvård i ett team med psykologer, psykiatriker, skötare, sjuksköterskor och kuratorer i en kunskapsintensiv miljö där personalen är påläst och forskningsintresserad.
- Har ett stort intresse för KBT-behandling av patienter i psykiatrisk öppenvård.
- Är intresserad av empiri och evidensbaserad behandling.
- Vill bli riktigt bra på att leverera evidensbaserade behandlingar.
- Vill vara i en klinisk organisation som bl a har professor David Clark, professor Michelle Craske och professor Lars-Göran Öst i sitt vetenskapliga råd.


Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid, 40 timmar per vecka med tillträde 2022-01.

Sista ansökningsdag är 2021-12-15

För mer information kontakta enhetschef Katja Fredsberg på tfn 070-477 80 09. Visa mindre

Vi söker en PTP-psykolog

Ansök    Mar 21    Wemind AB    PTP-psykolog
WeMind består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare och vi strävar efter att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och kontinuerlig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra vi skillnad på riktigt. Vi söker nu PTP-psykolog med KBT-inriktning ti... Visa mer
WeMind består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare och vi strävar efter att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och kontinuerlig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra vi skillnad på riktigt.

Vi söker nu PTP-psykolog med KBT-inriktning till vår mottagning i Nynäshamn.
Arbetet som PTP-psykolog hos oss innebär bedömning, utredning och diagnostik samt KBT-behandling av vuxna. Inom WeMind Nynäshamn arbetar du kring patienten i team bestående av psykiater, psykolog, sjuksköterska och skötare och kurator. Du har en aktiv del i samverkan med vårdgrannar kring våra patientgrupper. Arbetet ställer krav på god förmåga att ta självständigt behandlingsansvar i enskilda ärenden, samt god förmåga att planera, organisera och samverka i team.

Du kommer att handledas av en erfaren och engagerad handledare och från start uppleva att du är en del av arbetsgruppen. Du kommer även att kunna göra studiebesök på andra psykiatriska verksamheter.

Om oss:

WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vi tar emot patienter på inbokade besök och behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Verksamheten utgörs av en personalgrupp på 18 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, mentalskötare, sekreterare och en kurator. Vi samarbetar mellan mottagningens olika professioner och våra närmsta vårdgrannar. Vi sitter i sjukhusets lokaler i Nynäshamn.
Vi har kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Vi önskar gärna att du

- Vill arbeta med vuxenpsykiatrisk öppenvård i ett team med psykologer, psykiatriker, skötare, sjuksköterskor och kuratorer i en kunskapsintensiv miljö där personalen är påläst och forskningsintresserad.

- Har ett stort intresse för KBT-behandling av patienter i psykiatrisk öppenvård.

- Är intresserad av empiri och evidensbaserad behandling.

- Vill bli riktigt bra på att leverera evidensbaserade behandlingar.

- Vill vara i en klinisk organisation som bl a har professor David Clark, professor Michelle Craske och professor Lars-Göran Öst i sitt vetenskapliga råd.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid, 40 timmar per vecka.

Sista ansökningsdag är 2022-04-30.

För mer information kontakta verksamhetschef Katja Fredsberg på tfn 070-477 80 09 Visa mindre

Kurator 50% och rehabkoordinator 50% till WeMind Nynäshamn

Ansök    Okt 28    Wemind AB    Kurator
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt. Om oss: WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagn... Visa mer
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 450 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om oss:

WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vi tar emot patienter på inbokade besök och behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Verksamheten utgörs av en personalgrupp på 17 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, sekreterare och en kurator. Vi samarbetar mellan mottagningens olika professioner och våra närmsta vårdgrannar. Vi sitter i sjukhusets lokaler i Nynäshamn.

Att jobba som Kurator och rehabkoordinator på WeMind
Kuratorn är sjukvårdens psykosociala konsult och länken mellan vården och andra samhällsaktörer.

Rehabiliteringskoordinatorn stödjer sjukskrivna patienter i rehabiliteringsprocessen och ska underlätta för patienten att återgå i arbete eller inträda i arbetslivet.

Social konsult
Som kurator bidrar du med det psykosociala perspektivet inom psykiatrin, parallellt med medicinsk och psykologisk kompetens. Du ingår i ett tvärprofessionellt team och bidrar med bland annat kunskap om patientens rättigheter och möjligheter till stöd i samhället. Du bedömer vilka sociala åtgärder som kan vara aktuella och samordna med externa aktörer. Du kartlägger den sociala situationen och bidrar med förslag på stödbehov inom olika områden som boende, sysselsättning, ekonomi och socialt nätverk.

Samverkan
Patienter kan ha behov av kontakt med vårdgrannar och myndigheter. Du blir den naturliga spindeln i nätet som samverkar med aktuella samarbetspartners.

Patientkontakt
I samtal med patienter kan du erbjuda social rådgivning, vägledning kring samhällets resurser, social information om sociallagstiftningen, samordning med andra aktörer och kartläggning av den sociala situationen.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag via ActiWay
- Individuell lönesättning
- Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
- Regelbunden utbildning och möjlighet till kompetensutveckling.


Anställningsvillkor

- Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
- Omfattning: Heltid
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Lön: Månadslön
- Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse


För mer information kontakta verksamhetschef Katja Fredsberg tfn 0704-778009. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare till WeMind Nynäshamn

WeMind strävar efter att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt. WeMind Nynäshamn söker nu en medicinsk sekreterare som delar vå... Visa mer
WeMind strävar efter att vara kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

WeMind Nynäshamn söker nu en medicinsk sekreterare som delar våra värderingar och som söker ett meningsfullt jobb!

Om oss:

WeMind Nynäshamn är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Vi tar emot patienter på inbokade besök och behandlar alla typer av psykiatriska diagnoser. Verksamheten utgörs av en personalgrupp på 18 personer bestående av läkare, sjuksköterskor, psykologer, mentalskötare, sekreterare och en kurator. Vi samarbetar mellan mottagningens olika professioner och våra närmsta vårdgrannar. Vi sitter i sjukhusets lokaler i Nynäshamn.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Om dig:

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av receptionsarbete inom psykiatri. Vi önskar att du är serviceinriktad och har lätt att samarbeta med andra och skapa goda relationer. Som person är du stabil och har ett gott omdöme. Du är strukturerad och skapar effektiva arbetssätt och rutiner. Du är självgående, har engagemang i ditt arbete och tycker om att ta ansvar. I arbetet krävs det att du är prestigelös och flexibel med förmågan att se olika behov, samt har viljan att hjälpa till där det behövs. Du bör ha goda kunskaper i Take Care. Särskilt meriterande är kompetens och erfarenhet av arbete i Microsoft Office-paketet, specifikt excel. Avgörande kommer att falla på personlig lämplighet.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

För mer information kontakta enhetschef Katja Fredsberg på telefon 070-477 80 09. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre