Lediga jobb som Incheckare i Nynäshamn

Se lediga jobb som Incheckare i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Terminaltjänsteman i Nynäshamn

Ansök    Dec 18    Destination Gotland AB    Incheckare
Till vår terminal i Nynäshamn söker vi nu flera terminaltjänstemän till säsongen 2024 Arbetsbeskrivning Som terminaltjänsteman har du varierande arbetsuppgifter. Ett arbetspass kan innehålla flera delar av följande: - Biljettbokning, telefonsupport, mejl och chatt - Kontroll av biljetter och förmånskort i samband med fartygets avgångar - Ta emot fartygen när de kommer i hamn, öppna och stänga terminalen samt vara behjälplig med ledsagningar, internp... Visa mer
Till vår terminal i Nynäshamn söker vi nu flera terminaltjänstemän till säsongen 2024

Arbetsbeskrivning

Som terminaltjänsteman har du varierande arbetsuppgifter. Ett arbetspass kan innehålla flera delar av följande:

- Biljettbokning, telefonsupport, mejl och chatt
- Kontroll av biljetter och förmånskort i samband med fartygets avgångar
- Ta emot fartygen när de kommer i hamn, öppna och stänga terminalen samt vara behjälplig med ledsagningar, internpost och bagagehantering
- Kassatjänst med bokning av biljetter, försäljning av förmånskort och andra kassaärenden

En fem dagars utbildning sker under våren. Vi har två utbildningstillfällen, vecka 9 eller vecka 14.
Din profil
I ditt arbete är du en representant för hela företaget och kommer att dagligen möta hundratals av våra resenärer. Vi ser att du är serviceinriktad, har positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid göra ditt bästa för att tillfredsställa kundens förväntningar. Bokning och incheckning sker i vårt bokningssystem Bookit och det är ett krav att du har datorvana. Du ska behärska det svenska språket flytande i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska. Talar du fler språk är det meriterande. Du ska ha fyllt 18 år (senast juni 2024).
Arbetstid och varaktighet
Vår verksamhet bedrivs under hela dygnet vilket innebär att dina schemalagda arbetspass varierar. Tjänsterna är tidsbegränsande med deltid från juni- augusti 2024. Det beviljas inga längre ledigheter under denna period. Efter din säsongsanställning kan det finnas möjlighet till kortare vikariat under höst och vinter.

Lön Timlön enligt kollektivavtal med Unionen.

Sista ansökningsdag: 2024-03-15 (intervjuer och urval sker löpande)

På Destination Gotland ansvarar vi för en av Sveriges viktigaste vägar – sjövägen mellan Gotland och fastlandet. Våra snabbgående fartyg skapar möjligheter för både passagerare och godstrafik att resa effektivt mellan Gotland och fastlandet, på rutterna Visby – Nynäshamn eller Visby – Oskarshamn.

Från och med våren 2024 kommer vi även bedriva kryssningstrafik mellan Stockholm, Mariehamn och Visby med fartyget M/S Birka Gotland.

Vi har drivit Gotlandstrafiken sedan 1998 och är stolta över förtroendet. Formellt är uppdraget från Trafikverket, men på många sätt är uppdraget också från det gotländska samhället. Vi ser det som vår uppgift att vara med och bidra till Gotlands utveckling genom att alltid gå före och skapa möjligheter för att alla som vill ska kunna resa till och från vår ö.

Läs mer på www.destinationgotland.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Linkedin. Visa mindre

Semestervikarie som Check-in medarbetare

Ansök    Feb 12    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan! Några ansvarsområden: - C... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan!

Några ansvarsområden:
- Check-in administration utav ankommande passagerare
- Check-in utav ankommande frakt/lastbilsfordon/chaufförer
- Administrera insläpp för lämning/hämtning av lösa trailers
- Administrera omlastningar
- Bokningshantering
- Kommunikation med fartyg/stuveri/kunder
- Agentstöd till fartyg
- Allmän kommunikation via telefon/email

Vad vi kan erbjuda dig
Vi söker nu fem säsongsanställda medarbetare till vår Check-in verksamhet i Norviks hamn, tillsammans med vårt ordinarie team kommer ni att ha ett roligt och varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Vi tror att du brinner för kundservice och att få varje gäst att känna sig välkommen. Du är vänlig, tillgänglig och har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är självklart för dig och du har lätt för att lära dig nya saker. Ditt arbetssätt är noggrant och du bidrar till ett gott teamsamarbete, samtidigt som du har ett eget driv och för verksamheten framåt. Som person är du mogen och trygg, lockas av utmaningar och vill alltid leverera fantastisk service till våra gäster.

Dina måsten:
- Har minst gymnasieexamen
- Är minst 20 år
- Har minst ett års sammanlagd arbetslivserfarenhet från serviceyrke, logistik, transport
- Har goda muntliga skriftliga kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:
- Ytterligare språkkunskaper

Intresserad?
Tjänsterna är på ca 50% från mitten av juni till slutet augusti, med placering i Norviks hamn. Upplärning sker i maj månad. Arbetet innebär skiftgång och fördelas på veckans alla dagar. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 10e mars 2024. Vi kommer att ha ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Vi har kollektivavtal med bland annat Unionen, som du kan kontakta för mer information.

Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Baiba Buluka, Port manager, på [email protected]

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 5100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Check-in medarbetare

Ansök    Nov 7    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Söker du ett roligt extraarbete? Är du en ansvarsfull och flexibel person som brinner för att leverera kundservice utöver det vanliga? Vi söker dig som vill vara en del av att skapa minnesvärda ögonblick för våra gäster i Norvik! I rollen som Check-in medarbetare är du ansiktet utåt för Stena Line och en viktig del av våra gästers första intryck inför deras resa med oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där din huvudsakliga uppgif... Visa mer
Söker du ett roligt extraarbete? Är du en ansvarsfull och flexibel person som brinner för att leverera kundservice utöver det vanliga? Vi söker dig som vill vara en del av att skapa minnesvärda ögonblick för våra gäster i Norvik!

I rollen som Check-in medarbetare är du ansiktet utåt för Stena Line och en viktig del av våra gästers första intryck inför deras resa med oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där din huvudsakliga uppgift är att säkerställa en smidig, säker och effektiv incheckning. Du kommer att vara den vänliga rösten över check-in disken, telefonen eller mail som alltid redo att hjälpa till, lösa problem och vägleda!

Några ansvarsområden:
- Kundservice via mail, telefon och över disk
- Administration och incheckning för våra gäster
- Administration av insläpp för lämning/hämtning av lösa trailers samt omlastningar
- Bokningshantering
- Kommunikation med fartyg/stuveri/kunder
- Agentstöd till fartyg
- Allmän kommunikation via telefon/email

Vad vi kan erbjuda dig
Du kan förvänta dig att få ett fartfyllt och roligt arbete där den ena dagen inte är den andre lik. Hos oss får du möjligheten att utvecklas, alltid med våra gäster i fokus. Vår verksamhet pågår dygnet runt, under årets alla dagar och ditt främsta fokus kommer vara service till våra gäster. Din arbetstid är förlagd dagtid, kvällstid och helg i ett rullande schema.

Vi söker förstärkning till vår Check-in verksamhet i Norviks hamn, vi erbjuder dig extraarbete vid behov, perfekt för dig har en annan huvudsysselsättning, såsom studier! 

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Oavsett vilken roll du har hos oss är välkomnande, omtänksam och pålitlig beteenden som guidar dig i ditt dagliga arbete och utmaningar som du kan möta.

Vi tror att du är en stjärna på kundservice! Du är vänlig, tillgänglig och har lätt för att skapa kontakt med andra människor och får varje gäst att känna sig välkommen. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är självklart för dig och du har lätt för att lära dig nya saker. Du bidrar till ett bra samarbete i teamet, samtidigt som du har ett eget driv och för verksamheten framåt. Som person är du mogen och trygg, lockas av utmaningar och vill alltid leverera fantastisk service till våra gäster.

Dina måsten:
- Tidigare arbetslivserfarenhet från serviceyrke, logistik och/ eller transport
- God datorvana, såsom Excel
- Gymnasieexamen
- Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Pågående studier 

Meriterande:
- Ytterligare språkkunskaper

Intresserad?
Vi erbjuder ett flexibelt extraarbete vid behov, med placering i Norviks hamn. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 26:e november, 2023. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi har kollektivavtal Unionen som du kan kontakta för mer information.

Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Baiba Buluka, Port manager, på [email protected]

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 5,900 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder. 

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Semestervikarie till Check-in

Ansök    Mar 7    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan! Några ansvarsområden: -... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan!

Några ansvarsområden:
- Check-in administration utav ankommande passagerare
- Check-in utav ankommande frakt/lastbilsfordon/chaufförer
- Administrera insläpp för lämning/hämtning av lösa trailers
- Administrera omlastningar
- Bokningshantering
- Kommunikation med fartyg/stuveri/kunder
- Agentstöd till fartyg
- Allmän kommunikation via telefon/email

Vad vi kan erbjuda dig
På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Vi söker nu fyra säsongsanställda medarbetare till vår Check-in verksamhet i Norviks hamn, tillsammans med vårt ordinarie team kommer ni att ha ett roligt och varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Vi tror att du brinner för kundservice och att få varje gäst att känna sig välkommen. Du är vänlig, tillgänglig och har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är självklart för dig och du har lätt för att lära dig nya saker. Ditt arbetssätt är noggrant och du bidrar till ett gott teamsamarbete, samtidigt som du har ett eget driv och för verksamheten framåt. Som person är du mogen och trygg, lockas av utmaningar och vill alltid leverera fantastisk service till våra gäster.

Dina måsten:
- Har minst gymnasieexamen
- Är minst 20 år
- Har minst ett års sammanlagd arbetslivserfarenhet från serviceyrke, logistik, transport
- Har goda muntliga skriftliga kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:
- Ytterligare språkkunskaper

Intresserad?
Tjänsterna är på ca 50% från mitten av juni till slutet augusti, med placering i Norviks hamn. Upplärning sker i maj. Arbetet innebär skiftgång och fördelas på veckans alla dagar. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 29e mars 2023. Vi kommer att ha ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Vi har kollektivavtal med bland annat Unionen, som du kan kontakta för mer information.

Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Baiba Buluka, Port manager, på [email protected]

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 5100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Semestervikarie till Check-in

Ansök    Mar 16    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan! Några ansvarsområden: -... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan!

Några ansvarsområden:
- Check-in administration utav ankommande passagerare
- Check-in utav ankommande frakt/lastbilsfordon/chaufförer
- Administrera insläpp för lämning/hämtning av lösa trailers
- Administrera omlastningar
- Bokningshantering
- Kommunikation med fartyg/stuveri/kunder
- Agentstöd till fartyg
- Allmän kommunikation via telefon/email

Vad vi kan erbjuda dig
På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Vi söker nu fyra säsongsanställda medarbetare till vår Check-in verksamhet i Norviks hamn, tillsammans med vårt ordinarie team kommer ni att ha ett roligt och varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Vi tror att du brinner för kundservice och att få varje gäst att känna sig välkommen. Du är vänlig, tillgänglig och har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är självklart för dig och du har lätt för att lära dig nya saker. Ditt arbetssätt är noggrant och du bidrar till ett gott teamsamarbete, samtidigt som du har ett eget driv och för verksamheten framåt. Som person är du mogen och trygg, lockas av utmaningar och vill alltid leverera fantastisk service till våra gäster.

Dina måsten:
- Har minst gymnasieexamen
- Är minst 20 år
- Har minst ett års sammanlagd arbetslivserfarenhet från serviceyrke, logistik, transport
- Har goda muntliga skriftliga kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:
- Ytterligare språkkunskaper

Intresserad?
Tjänsterna är på ca 50% från mitten av juni till slutet augusti, med placering i Norviks hamn. Upplärning sker i maj. Arbetet innebär skiftgång och fördelas på veckans alla dagar. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 29e mars 2023. Vi kommer att ha ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Vi har kollektivavtal med bland annat Unionen, som du kan kontakta för mer information.

Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Baiba Buluka, Port manager, på [email protected]

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 5100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Check-in medarbetare

Ansök    Nov 3    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Är du en student som vill ha ett roligt extraarbete? Är du en ansvarsfull och flexibel person som brinner för att leverera kundservice utöver det vanliga? Vi söker dig som vill vara en del av att skapa minnesvärda ögonblick för våra gäster i Norvik! I rollen som Check-in medarbetare är du ansiktet utåt för Stena Line och en viktig del av våra gästers första intryck inför deras resa med oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där din... Visa mer
Är du en student som vill ha ett roligt extraarbete? Är du en ansvarsfull och flexibel person som brinner för att leverera kundservice utöver det vanliga? Vi söker dig som vill vara en del av att skapa minnesvärda ögonblick för våra gäster i Norvik!

I rollen som Check-in medarbetare är du ansiktet utåt för Stena Line och en viktig del av våra gästers första intryck inför deras resa med oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där din huvudsakliga uppgift är att säkerställa en smidig, säker och effektiv incheckning. Du kommer att vara den vänliga rösten över check-in disken, telefonen eller mail som alltid redo att hjälpa till, lösa problem och vägleda!

Några ansvarsområden:
- Kundservice via mail, telefon och över disk
- Administration och incheckning för våra gäster
- Administration av insläpp för lämning/hämtning av lösa trailers samt omlastningar
- Bokningshantering
- Kommunikation med fartyg/stuveri/kunder
- Agentstöd till fartyg
- Allmän kommunikation via telefon/email

Vad vi kan erbjuda dig
Du kan förvänta dig att få ett fartfyllt och roligt arbete där den ena dagen inte är den andre lik. Hos oss får du möjligheten att utvecklas, alltid med våra gäster i fokus. Vår verksamhet pågår dygnet runt, under årets alla dagar och ditt främsta fokus kommer vara service till våra gäster. Din arbetstid är förlagd dagtid, kvällstid och helg i ett rullande schema.

Vi söker ny förstärkning till vår Check-in verksamhet i Norviks hamn, vi erbjuder dig en visstidsanställning som studentmedarbetare för extraarbete vid behov!

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Oavsett vilken roll du har hos oss är välkomnande, omtänksam och pålitlig beteenden som guidar dig i ditt dagliga arbete och utmaningar som du kan möta.

Vi tror att du är en stjärna på kundservice! Du är vänlig, tillgänglig och har lätt för att skapa kontakt med andra människor och får varje gäst att känna sig välkommen. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är självklart för dig och du har lätt för att lära dig nya saker. Du bidrar till ett bra samarbete i teamet, samtidigt som du har ett eget driv och för verksamheten framåt. Som person är du mogen och trygg, lockas av utmaningar och vill alltid leverera fantastisk service till våra gäster.

Dina måsten:
- Tidigare arbetslivserfarenhet från serviceyrke, logistik och/ eller transport
- God datorvana, såsom Excel
- Gymnasieexamen
- Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Pågående studier 

Meriterande:
- Ytterligare språkkunskaper

Intresserad?
Tjänsten är en visstidsanställning som studentmedarbetare, med placering i Norviks hamn. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 26:e november, 2023. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi har kollektivavtal Unionen som du kan kontakta för mer information.

Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Baiba Buluka, Port manager, på [email protected]

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 5,900 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder. 

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Semestervikarier Check-in, Norvik

Ansök    Apr 20    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan?! Några ansvarsområden: - C... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan?!

Några ansvarsområden:
- Check-in administration utav ankommande passagerare
- Check-in utav ankommande frakt/lastbilsfordon/chaufförer
- Administrera insläpp för lämning/hämtning av lösa trailers
- Administrera omlastningar
- Bokningshantering
- Kommunikation med fartyg/stuveri/kunder
- Agentstöd till fartyg
- Allmän kommunikation telefon/email

Vad vi kan erbjuda dig
På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder. 

Vi söker nu fem stycken säsongsanställda medarbetare till vår Check-in i Norviks hamn.

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Du brinner för kundservice och att få varje gäst att känna sig välkommen. Du är vänlig, tillgänglig och har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är självklart för dig och du har lätt för att lära dig nya saker. Ditt arbetssätt är noggrant och du bidrar till ett gott teamsamarbete, samtidigt som du har ett eget driv och för verksamheten framåt. Som person är du mogen och trygg, lockas av utmaningar och vill alltid leverera fantastisk service till våra gäster.

Dina måsten:
- Har minst gymnasieexamen
- Är minst 20 år
- Har minst ett års sammanlagd arbetslivserfarenhet från serviceyrke, logistik, transport
- Har goda muntliga skriftliga kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Ytterligare språkkunskaper 

Intresserad?
Tjänsterna är på ca 50 % från mitten av juni till slutet augusti, med placering i Norviks hamn. Upplärning sker i maj. Arbetet innebär skiftgång och fördelas på veckans alla dagar. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 15e maj 2022. Vi kommer att ha ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Vi har kollektivavtal med bland annat Unionen, som du kan kontakta för mer information.

Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Baiba Buluka, Port manager, på [email protected]

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 4300 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Semestervikarie till Check-in

Ansök    Feb 1    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan! Några ansvarsområden: -... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan!

Några ansvarsområden:
- Check-in administration utav ankommande passagerare
- Check-in utav ankommande frakt/lastbilsfordon/chaufförer
- Administrera insläpp för lämning/hämtning av lösa trailers
- Administrera omlastningar
- Bokningshantering
- Kommunikation med fartyg/stuveri/kunder
- Agentstöd till fartyg
- Allmän kommunikation via telefon/email

Vad vi kan erbjuda dig
På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Vi söker nu fyra säsongsanställda medarbetare till vår Check-in verksamhet i Norviks hamn, tillsammans med vårt ordinarie team kommer ni att ha ett roligt och varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Vi tror att du brinner för kundservice och att få varje gäst att känna sig välkommen. Du är vänlig, tillgänglig och har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är självklart för dig och du har lätt för att lära dig nya saker. Ditt arbetssätt är noggrant och du bidrar till ett gott teamsamarbete, samtidigt som du har ett eget driv och för verksamheten framåt. Som person är du mogen och trygg, lockas av utmaningar och vill alltid leverera fantastisk service till våra gäster.

Dina måsten:
- Har minst gymnasieexamen
- Är minst 20 år
- Har minst ett års sammanlagd arbetslivserfarenhet från serviceyrke, logistik, transport
- Har goda muntliga skriftliga kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:
- Ytterligare språkkunskaper

Intresserad?
Tjänsterna är på ca 50% från mitten av juni till slutet augusti, med placering i Norviks hamn. Upplärning sker i maj. Arbetet innebär skiftgång och fördelas på veckans alla dagar. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 19e februari 2023. Vi kommer att ha ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Vi har kollektivavtal med bland annat Unionen, som du kan kontakta för mer information.

Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Baiba Buluka, Port manager, på [email protected]

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 5100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Check-in Assistant, Norvik

Ansök    Okt 25    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Check-in Assistant – Norvik Are you the service minded team-player we´ve been looking for? Welcome with your application! We are now looking for a Check-in assistant to join our Norvik port organization. As a Check-in Assistant, you are an important part of our guest's first impression when traveling with us, and the face of Stena Line. Your main task is to make each guest feel welcome, ensuring they get a fantastic and easy start to their journey. You ... Visa mer
Check-in Assistant – Norvik
Are you the service minded team-player we´ve been looking for? Welcome with your application! We are now looking for a Check-in assistant to join our Norvik port organization.

As a Check-in Assistant, you are an important part of our guest's first impression when traveling with us, and the face of Stena Line. Your main task is to make each guest feel welcome, ensuring they get a fantastic and easy start to their journey. You will work with our guests in both our Check-in departments, Freight, and Travel.

Some of your key responsibilities:
- Check-in administration of arriving passengers
- Check-in of incoming freight / truck vehicles / drivers
- Manage admissions for leaving / picking up loose trailers
- Manage transshipments
- Booking management
- Communication with ships / stevedore / customers
- Agent support for ships
- General communication telephone / email

Who you are?
At Stena Line your personality matters as much as how good you are at what you do. First, believe you are passionate about customer service and making every guest feel welcome. You are friendly, approachable, and easy to get in touch with other people. Taking responsibility for your work tasks is obvious to you and you find it easy to learn new things. Your way of working is thorough, and you contribute to a good team collaboration, at the same time as you have your own drive and move the business forward. As a person, you are mature and confident, attracted by challenges, and always want to deliver fantastic service to our guests.

Qualifications:
-  High school diploma
- At least 20 years old
- At least one year of total work experience from a service profession, or within logistics, transport
- Good verbal and written knowledge of Swedish and English
- Have a personal car (no public transport is available) the closest train or bus station is 4,5 km away.

If you have additional language skills, this is an advantage!

Interested?
This is a full-time position from January 2023 with placement at Norvik port. The work involves working in shifts and is distributed on all days of the week. To apply, please register your profile and send in your application in English as soon as possible but no later than October 16, 2022. Please note that due to GDPR we do not accept applications via e-mail or postal service. We have collective bargaining agreements with Unionen, among others, who you can contact for more information.  

If you have any questions regarding the position you are welcome to contact Baiba Buluka, Port Manager, at [email protected] or about the recruitment process you are welcome to contact Hanna Gustavsson, Talent Acquisition Partner, [email protected] .

Please note that we kindly decline any offers from recruitment or staffing agencies regarding this recruitment.

About Stena Line
As the leader of sustainable shipping, Stena Line has Europe’s most comprehensive route network focusing on transportation of both passengers and freight. We have over 4300 employees in our Stena Line family across Scandinavia, around the UK and the Baltics, making a contribution to our company. We believe it is up to us where we want to go next and how far we want to go. The journey starts with us.

Working at Stena Line means having a safe and stable workplace and a great work-life balance. We are committed to maintaining and developing a sustainable working environment, free from harassment, that gives equal opportunities to everyone. We embrace equality, diversity and inclusion – and welcome all applicants. Visa mindre

Check-in Assistant, Norvik

Ansök    Mar 10    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Are you the service minded team-player we´ve been looking for? As Check-in Assistant, you are an important part of the guest's first impression before their trip with us. Here you get to work with guest service in several different ways. Your task is to make each guest feel welcome and ensure that they get a fantastic journey. The role means that you will work with our guests in both our Check-in departments, Freight and Travel. Does this sound interesting... Visa mer
Are you the service minded team-player we´ve been looking for? As Check-in Assistant, you are an important part of the guest's first impression before their trip with us. Here you get to work with guest service in several different ways. Your task is to make each guest feel welcome and ensure that they get a fantastic journey. The role means that you will work with our guests in both our Check-in departments, Freight and Travel. Does this sound interesting, welcome with your application!

Some of your key responsibilities:
- Check-in administration of arriving passengers
- Check-in of incoming freight/truck vehicles/drivers
- Manage admissions for leaving / picking up loose trailers
- Manage transshipments
- Booking management
- Communication with ships/stevedore/customers
- Agent support for ships
- General communication telephone/email

What you will experience
At Stena Line, we believe everything is connected. By bringing people and goods together, we enable businesses and societies to grow. As a company, we are on an exciting journey driven by technology and new digital habits, developing our business to create outcomes that matter to our customers.

We are now looking for a Check-in assistant to join our Norvik port organization.

Who you are
At Stena Line your personality matters as much as how good you are at what you do. First of all be believe you are passionate about customer service and making every guest feel welcome. You are friendly, approachable and easy to get in touch with other people. Taking responsibility for your work tasks is obvious to you and you find it easy to learn new things. Your way of working is thorough and you contribute to a good team collaboration, at the same time as you have your own drive and move the business forward. As a person, you are mature and confident, attracted by challenges and always want to deliver fantastic service to our guests.

Qualifications: 
- At least a high school diploma
- At least 20 years old
- At least one year of total work experience from service profession, logistics, transport
- Good verbal and written knowledge of Swedish and English
- Personal car (no public transport available, 4,5km from train or bus station)
- Live in/or close to Nynäshamn

Interested? 
This is a fulltime, permanent position starting 9th of May 2022 with placement at Norvik port. The work involves working in shifts and is distributed on all days of the week. To apply, please register your profile and send in your application in English as soon as possible but no later than 27th of March, 2022. Please note that due to GDPR we do not accept applications via e-mail or postal service. We have collective bargaining agreements with Unionen, among others, who you can contact for more information.  

If you have any questions regarding the position you are welcome to contact Baiba Buluka, Port Manager, at [email protected] or about the recruitment process you are welcome to contact Frida Berntsson, Talent Acquisition Partner, [email protected].

Please note that we kindly decline any offers from recruitment or staffing agencies regarding this recruitment.

About Stena Line
As the leader of sustainable shipping, Stena Line has Europe’s most comprehensive route network focusing on transportation of both passengers and freight. We have over 4300 employees in our Stena Line family across Scandinavia, around the UK and the Baltics, making a contribution to our company. We believe it is up to us where we want to go next and how far we want to go. The journey starts with us.

Working at Stena Line means having a safe and stable workplace and a great work-life balance. We are committed to maintaining and developing a sustainable working environment, free from harassment, that gives equal opportunities to everyone. We embrace equality, diversity and inclusion – and welcome all applicants. Visa mindre

Semestervikarier Check-in, Norvik

Ansök    Jan 25    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan?! Några ansvarsområden: - C... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra? Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck. Du är ansiktet utåt för Stena Line och försäkrar att alla får en fantastisk start på sin resa hos oss. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt, där du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen. Låter detta som något för dig, välkommen med din ansökan?!

Några ansvarsområden:
- Check-in administration utav ankommande passagerare
- Check-in utav ankommande frakt/lastbilsfordon/chaufförer
- Administrera insläpp för lämning/hämtning av lösa trailers
- Administrera omlastningar
- Bokningshantering
- Kommunikation med fartyg/stuveri/kunder
- Agentstöd till fartyg
- Allmän kommunikation telefon/email

Vad vi kan erbjuda dig
På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder. 

Vi söker nu fem stycken säsongsanställda medarbetare till vår Check-in i Norviks hamn.

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Du brinner för kundservice och att få varje gäst att känna sig välkommen. Du är vänlig, tillgänglig och har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är självklart för dig och du har lätt för att lära dig nya saker. Ditt arbetssätt är noggrant och du bidrar till ett gott teamsamarbete, samtidigt som du har ett eget driv och för verksamheten framåt. Som person är du mogen och trygg, lockas av utmaningar och vill alltid leverera fantastisk service till våra gäster.

Dina måsten:
- Har minst gymnasieexamen
- Är minst 20 år
- Har minst ett års sammanlagd arbetslivserfarenhet från serviceyrke, logistik, transport
- Har goda muntliga skriftliga kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Ytterligare språkkunskaper 

Intresserad?
Tjänsterna är på ca 50 % från mitten av juni till slutet augusti, med placering i Norviks hamn. Upplärning sker i maj. Arbetet innebär skiftgång och fördelas på veckans alla dagar. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 15e april 2022. Vi kommer att ha ett löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Vi har kollektivavtal med bland annat Unionen, som du kan kontakta för mer information.

Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Baiba Buluka, Port manager, på [email protected]

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 4300 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Check-in Assistant, Norvik

Ansök    Apr 19    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Are you the service minded team-player we´ve been looking for? As Check-in Assistant, you are an important part of the guest's first impression before their trip with us. Here you get to work with guest service in several different ways. Your task is to make each guest feel welcome and ensure that they get a fantastic journey. The role means that you will work with our guests in both our Check-in departments, Freight and Travel. Does this sound interesting... Visa mer
Are you the service minded team-player we´ve been looking for? As Check-in Assistant, you are an important part of the guest's first impression before their trip with us. Here you get to work with guest service in several different ways. Your task is to make each guest feel welcome and ensure that they get a fantastic journey. The role means that you will work with our guests in both our Check-in departments, Freight and Travel. Does this sound interesting, welcome with your application!

Some of your key responsibilities:
- Check-in administration of arriving passengers
- Check-in of incoming freight/truck vehicles/drivers
- Manage admissions for leaving / picking up loose trailers
- Manage transshipments
- Booking management
- Communication with ships/stevedore/customers
- Agent support for ships
- General communication telephone/email

What you will experience
At Stena Line, we believe everything is connected. By bringing people and goods together, we enable businesses and societies to grow. As a company, we are on an exciting journey driven by technology and new digital habits, developing our business to create outcomes that matter to our customers.

We are now looking for a Check-in assistant to join our Norvik port organization.

Who you are
At Stena Line your personality matters as much as how good you are at what you do. First of all be believe you are passionate about customer service and making every guest feel welcome. You are friendly, approachable and easy to get in touch with other people. Taking responsibility for your work tasks is obvious to you and you find it easy to learn new things. Your way of working is thorough and you contribute to a good team collaboration, at the same time as you have your own drive and move the business forward. As a person, you are mature and confident, attracted by challenges and always want to deliver fantastic service to our guests.

Qualifications: 
- At least a high school diploma
- At least 20 years old
- At least one year of total work experience from service profession, logistics, transport
- Good verbal and written knowledge of Swedish and English
- Personal car (no public transport available, 4,5km from train or bus station)
- Live in/or close to Nynäshamn

Interested? 
This is a fulltime, permanent position starting as soon as possible with placement at Norvik port. The work involves working in shifts and is distributed on all days of the week. To apply, please register your profile and send in your application in English as soon as possible but no later than 15th of May, 2022. Please note that due to GDPR we do not accept applications via e-mail or postal service. We have collective bargaining agreements with Unionen, among others, who you can contact for more information.  

If you have any questions regarding the position you are welcome to contact Baiba Buluka, Port Manager, at [email protected] or about the recruitment process you are welcome to contact Frida Berntsson, Talent Acquisition Partner, [email protected].

Please note that we kindly decline any offers from recruitment or staffing agencies regarding this recruitment.

About Stena Line
As the leader of sustainable shipping, Stena Line has Europe’s most comprehensive route network focusing on transportation of both passengers and freight. We have over 4300 employees in our Stena Line family across Scandinavia, around the UK and the Baltics, making a contribution to our company. We believe it is up to us where we want to go next and how far we want to go. The journey starts with us.

Working at Stena Line means having a safe and stable workplace and a great work-life balance. We are committed to maintaining and developing a sustainable working environment, free from harassment, that gives equal opportunities to everyone. We embrace equality, diversity and inclusion – and welcome all applicants. Visa mindre

Terminaltjänsteman i Nynäshamn

Ansök    Dec 21    Destination Gotland AB    Incheckare
Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass! Till vår terminal i Nynäsh... Visa mer
Jobba på Destination Gotland
Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!


Till vår terminal i Nynäshamn söker vi nu flera terminaltjänstemän till säsongen 2022

Arbetsbeskrivning

Som terminaltjänsteman har du varierande arbetsuppgifter. Ett arbetspass kan innehålla flera delar av följande:


• Biljettbokning, support via telefon, mejl och chatt
• Kontroll av biljetter och förmånskort i samband med fartygets avgångar
• Ta emot fartygen när de kommer i hamn, öppna och stänga terminalen samt vara behjälplig med ledsagningar, internpost och bagagehantering
• Kassatjänst med bokning av biljetter, försäljning av förmånskort och andra kassaärenden.

En fem dagars utbildning sker under våren. Vi har två utbildningstillfällen, vecka 9 eller vecka 16. Efter utbildningstillfället sker praktik efter överenskommelse. 

 

Din profil

I ditt arbete är du en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta hundratals av våra resenärer. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid göra ditt bästa för att tillfredsställa kundens förväntningar. Bokning och incheckning sker i vårt bokningssystem Bookit och det är ett krav att du har datorvana. Du ska behärska det svenska språket flytande i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska. Talar du fler språk är det meriterande. Du ska ha fyllt 18 år (senast juni 2022).

Arbetstid och varaktighet

Vår verksamhet bedrivs under hela dygnet vilket innebär att dina schemalagda arbetspass varierar. Tjänsterna är tidsbegränsade med deltid från juni-augusti 2022. Det beviljas inga längre ledigheter under denna period. Efter din säsongsanställning kan det finnas möjlighet till kortare vikariat under höst och vinter. 

Lön

Timlön enligt kollektivavtal med Unionen.

Sista ansökningsdag: 2022-02-28 (intervjuer och urval sker löpande)

 


Som anställd hos oss får du…
…möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden.
Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är värt att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord! Visa mindre

Check-in Assistant – Norvik (temporary)

Ansök    Nov 25    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Are you the service minded team-player we´ve been looking for? Welcome with your application! Become a part of transforming Europe’s leading Ferry Company At Stena Line, we believe everything is connected. By bringing people and goods together, we enable businesses and societies to grow. As a company, we are on an exciting journey driven by technology and new digital habits, developing our business to create outcomes that matter to our customers. We are ... Visa mer
Are you the service minded team-player we´ve been looking for? Welcome with your application!

Become a part of transforming Europe’s leading Ferry Company
At Stena Line, we believe everything is connected. By bringing people and goods together, we enable businesses and societies to grow. As a company, we are on an exciting journey driven by technology and new digital habits, developing our business to create outcomes that matter to our customers.

We are now looking for a Check-in assistant to join our Norvik port organization. The person will cover for one of our employees, who is studying at the moment.

What will you do?
As an employee of Check-in, you are an important part of the guest's first impression before their trip with us, and the face of Stena Line. Here you get to work with guest service in several different ways. Your task is to make each guest feel welcome and ensure that they get a fantastic start to their journey. The role means that you will work with our guests in both our Check-in departments, Freight and Travel.

Some of your key responsibilities:
- Check-in administration of arriving passengers
- Check-in of incoming freight / truck vehicles / drivers
- Manage admissions for leaving / picking up loose trailers
- Manage transshipments
- Booking management
- Communication with ships / stevedore / customers
- Agent support for ships
- General communication telephone / email

Who are you?
At Stena Line your personality matters as much as how good you are at what you do. First of all be believe you are passionate about customer service and making every guest feel welcome. You are friendly, approachable and easy to get in touch with other people. Taking responsibility for your work tasks is obvious to you and you find it easy to learn new things. Your way of working is thorough and you contribute to a good team collaboration, at the same time as you have your own drive and move the business forward. As a person, you are mature and confident, attracted by challenges and always want to deliver fantastic service to our guests.

The must-haves:
- At least a high school diploma
- At least 20 years old
- At least one year of total work experience from service profession, logistics, transport
- Good verbal and written knowledge of Swedish and English
- Personal car (no public transport available, 4,5km from train or bus station)
- Live in/or close to Nynäshamn or Norvik

If you have additional language skills, this is an advantage!

Interested?
This is a fulltime, temporary position from February 2022 until May 2024 with placement at Norvik port. Introduction to the work will take place in January 2022. The work involves working in shifts and is distributed on all days of the week. To apply, please register your profile and send in your application in English as soon as possible but no later than 13th of December, 2021. Please note that due to GDPR we do not accept applications via e-mail or postal service. We have collective bargaining agreements with Unionen, among others, who you can contact for more information.  

If you have any questions regarding the position you are welcome to contact Baiba Buluka, Port Manager, at [email protected] or about the recruitment process you are welcome to contact Frida Berntsson, Talent Acquisition Partner, [email protected].

Please note that we kindly decline any offers from recruitment or staffing agencies regarding this recruitment.

About Stena Line
As the leader of sustainable shipping, Stena Line has Europe’s most comprehensive route network focusing on transportation of both passengers and freight. We have over 4300 employees in our Stena Line family across Scandinavia, around the UK and the Baltics, making a contribution to our company. We believe it is up to us where we want to go next and how far we want to go. The journey starts with us.

Working at Stena Line means having a safe and stable workplace and a great work-life balance. We are committed to maintaining and developing a sustainable working environment, free from harassment, that gives equal opportunities to everyone. We embrace equality, diversity and inclusion – and welcome all applicants. Visa mindre

Semestervikarier till Check-in i Norvik

Ansök    Apr 29    Stena Line Scandinavia AB    Incheckare
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge ”det där lilla extra”? Bli en del i förändringen av Europas ledande färjerederi På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.  Vi söker nu tre ... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge ”det där lilla extra”?

Bli en del i förändringen av Europas ledande färjerederi
På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder. 

Vi söker nu tre stycken säsongsanställda medarbetare till vår Check-in i Norviks hamn. Är du en serviceinriktad person som brinner för att ge det där lilla extra, kanske du vill bli en del av vårt team?!

Vad kommer du arbeta med?
Som medarbetare i Check-in, är du en viktig del av gästens första intryck inför deras resa med oss, och ansiktet utåt för Stena Line. Här får du arbeta med gästservice på flera olika sätt. Du har som uppdrag att få varje gäst att känna sig välkommen och säkra att de får en fantastisk start på sin resa. Rollen innebär att du kommer arbeta med våra gäster inom båda våra Check-inavdelningar, Frakt och Travel.

Några av dina arbetsuppgifter:
- Check-in administration utav ankommande passagerare
- Check-in utav ankommande frakt/lastbilsfordon/chaufförer
- Administrera insläpp för lämning/hämtning av lösa trailers
- Administrera omlastningar
- Bokningshantering
- Kommunikation med fartyg/stuveri/kunder
- Agentstöd till fartyg
- Allmän kommunikation via telefon/email

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Du brinner för kundservice och att få varje gäst att känna sig välkommen. Du är vänlig, tillgänglig och har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter är självklart för dig och du har lätt för att lära dig nya saker. Ditt arbetssätt är noggrant och du bidrar till ett gott teamsamarbete, samtidigt som du har ett eget driv och för verksamheten framåt. Som person är du mogen och trygg, lockas av utmaningar och vill alltid leverera fantastisk service till våra gäster.

Dina måsten:
- Har minst gymnasieexamen
- Är minst 20 år
- Har körkort
- Har minst ett års sammanlagd arbetslivserfarenhet från serviceyrke, logistik, transport
- Har goda muntliga skriftliga kunskaper i svenska och engelska.

Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande!

Intresserad?
Tjänsterna är på ca 50 % från mitten av juni till slutet augusti, med placering i Norviks hamn. Arbetet innebär skiftgång och fördelas på veckans alla dagar. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 2021-05-12. Vi har kollektivavtal med bland annat Unionen, som du kan kontakta för mer information.

Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Baiba Buluka, Port manager, på [email protected]

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 4300 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Terminaltjänsteman i Nynäshamn

Ansök    Dec 18    Destination Gotland AB    Incheckare
Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass! Till vår terminal i Nynäsh... Visa mer
Jobba på Destination Gotland
Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!


Till vår terminal i Nynäshamn söker vi nu flera terminaltjänstemän till säsongen 2021

 

Arbetsbeskrivning

Som terminaltjänsteman har du varierande arbetsuppgifter. Ett arbetspass kan innehålla flera delar av följande:


• Biljettbokning, support via telefon, mejl och chatt
• Kontroll av biljetter och förmånskort i samband med fartygets avgångar
• Ta emot fartygen när de kommer i hamn, öppna och stänga terminalen samt vara behjälplig med ledsagningar, internpost och bagagehantering
• Kassatjänst med bokning av biljetter, försäljning av förmånskort och andra kassaärenden.

En veckas utbildning i vårt bokningssystem sker under våren, vid två tillfällen, vecka 9 eller vecka 14. Därefter praktik efter överenskommelse.

Din profil

I ditt arbete är du en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta hundratals av våra resenärer. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid göra ditt bästa för att tillfredsställa kundens förväntningar. Bokning och incheckning sker i vårt bokningssystem Bookit och det är ett krav att du har datorvana. Du ska behärska det svenska språket flytande i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska. Talar du fler språk är det meriterande. Du ska ha fyllt 18 år (senast juni 2021).

Arbetstid och varaktighet

Vår verksamhet bedrivs under hela dygnet vilket innebär att dina schemalagda arbetspass varierar. Tjänsterna är tidsbegränsade med deltid från juni-augusti 2021. Det beviljas inga längre ledigheter under denna period. Efter din säsongsanställning kan det finnas möjlighet till kortare vikariat under höst och vinter. 

Lön

Timlön enligt kollektivavtal med Unionen.

Sista ansökningsdag: 2021-02-28 (intervjuer och urval sker löpande)


Som anställd hos oss får du…
…möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden.
Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är värt att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord! Visa mindre

Terminaltjänsteman i Nynäshamn

Ansök    Dec 2    Destination Gotland AB    Incheckare
Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass! Till vår terminal i Nynäsh... Visa mer
Jobba på Destination Gotland
Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!


Till vår terminal i Nynäshamn söker vi nu flera terminaltjänstemän till säsongen 2020

Arbetsbeskrivning

Som terminaltjänsteman har du varierande arbetsuppgifter. Ett arbetspass kan innehålla flera delar av följande:


• Biljettbokning, support via telefon, mejl och chatt
• Kontroll av biljetter och förmånskort i samband med fartygets avgångar
• Ta emot fartygen när de kommer i hamn, öppna och stänga terminalen samt vara behjälplig med ledsagningar, internpost och bagagehantering
• Kassatjänst med bokning av biljetter, försäljning av förmånskort och andra kassaärenden.

En veckas utbildning i vårt bokningssystem sker under våren, två tillfällen, vecka 9 eller vecka 15. Därefter praktik efter överenskommelse.

Din profil

I ditt arbete är du en representant för hela företaget och kommer dagligen att möta hundratals av våra resenärer. Det är därför vbiktigt att du är serviceinriktad, har positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid göra ditt bästa för att tillfredsställa kundens förväntningar. Bokning och incheckning sker i vårt bokningssystem Bookit och det är ett krav att du har datorvana. Du ska behärska det svenska språket flytande i tal och skrift och ha goda kunskaper i engelska. Talar du fler språk är det meriterande. Du ska ha fyllt 18 år (senast juni 2020).

Arbetstid

Arbetstiden är varierande med schemalagda arbetspass under tidig morgon, dag, kväll, natt på både vardagar och helger. Tjänsterna är tidsbegränsade med start juni till augusti. Det beviljas inga längre ledigheter under denna period. Därefter kan det finnas möjlighet till kortare vikariat under höst och vinter. 


Som anställd hos oss får du…
…möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden.
Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är värt att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord! Visa mindre