Lediga jobb Novare Bemanning AB i Nynäshamn

Se alla lediga jobb från Novare Bemanning AB i Nynäshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nynäshamn som finns inom det yrket.

Interim HR-konsult till Nynäshamns kommun

Är du HR-konsult på jakt efter nytt uppdrag? Vill du bistå med värdefull kunskap inom arbetsrätt, omställning och avveckling? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Nu söker vi duktiga HR-konsulter till Nynäshamns kommun. För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens g... Visa mer
Är du HR-konsult på jakt efter nytt uppdrag? Vill du bistå med värdefull kunskap inom arbetsrätt, omställning och avveckling? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Nu söker vi duktiga HR-konsulter till Nynäshamns kommun.

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu!

Om uppdraget

Vi på Novare Bemanning är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Det innebär att vi ständigt får in liknade tjänster. Just nu söker vi HR-konsulter till Nynäshamns kommun. 

Kommunen genomgår just nu stora förändringar med en ny organisation och nya arbetssätt. De är därför i behov av stöttning i form av HR-konsulter med fokus på kompetens inom arbetsrätt, omställning och avveckling.

Som HR-konsult kommer du att bli en del av kommunens HR-avdelning. Deras uppdrag är att bedriva strategisk utveckling, svara för rådgivning, ge administrativt stöd och service. De bistår även med kontroll och uppföljning inom det personalpolitiska och personaladministrativa området. Avdelningens vision är att erbjuda alla chefer och ledare ett konsultativt, strategiskt, operativt och professionellt expertstöd inom HR som bidrar till kommunens övergripande mål.

HR-avdelningen består av en stab, verksamhetsnära HR-stöd, lön och system, bemannings- och vikarieservice. Totalt är dem ca 30 medarbetare.

Till denna roll söker vi dig som är initiativtagande, självgående och trygg i dina kunskaper. Du förstår vikten av kommunikation och värnar om ett gott samarbete.

Krav för tjänsten

utbildning som personalvetare eller liknande, arbetsrättslig utbildning
minst 5 års erfarenhet som HR-Partner, HR-generalist
mycket god erfarenhet av komplexa arbetsrättsliga och rehabiliteringsärenden
erfarenhet från omställning, avveckling, LAS, MBL och facklig samverkan
erfarenhet av ett coachande förhållningssätt
goda IT-kunskaper, olika system, lätt för att lära sig nya (kommunen använder Heroma, ReachMee, Hypergene m. fl)
god svenska i tal och skrift.


Meriterande krav för tjänsten

erfarenhet från kommunal verksamhet
erfarenhet från annan offentlig verksamhet.


Uppdragsperiod och omfattning 

Uppdraget är på 80%-100% under kontorstider med start snarast och beräknas pågå fram till årsskifte med möjlighet till förlängning. Placeringsort är hos kommunen i Nynäshamn. Distansarbete ca 2 dagar/vecka.

Ansökan  

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2023-11-17. Du är varmt välkommen!  

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Miranda Nilsson på [email protected]

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss 

Novare Bemanning bygger karriärer och stöttar organisationer. Vi är ett personligt och samhällsengagerat bolag som erbjuder interims och bemanningstjänster till både den offentliga och privata sektorn. Tillsammans med oss bidrar du till ett hållbart arbetsliv. Vi tar personlig utveckling till en helt ny nivå och är en unik arbetsgivare i branschen.  

När du arbetar som konsult ute på uppdrag hos våra kunder kommer du att ha ett nära samarbete med din konsultchef. Du kommer att ha regelbundna avstämningar utifrån en aktiv feedback-kultur där du utvecklar ditt självledarskap och de verktyg som du behöver för att nå ditt önskade mål. Det finns även möjlighet för dig som interimskonsult som har eget bolag att vara underkonsult och fakturera oss för arbetad tid. 

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen. Visa mindre