Lediga jobb som Trädgårdsmästare, anläggning i Nynäshamn

Se lediga jobb som Trädgårdsmästare, anläggning i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Produktionschef med grön bakgrund!

Vi söker en driven produktionschef med grön bakgrund till Markservice sthlm Om tjänsten Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för planering, produktion, personalansvar samt kvalitet- och ekonomisk uppföljning av projekt. Med frihet under eget ansvar kommer du att leda och utveckla verksamhetens affärer och medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med låg personalomsättning, högt i tak och stort engagemang kring människor och natur. Du kommer att var en ... Visa mer
Vi söker en driven produktionschef med grön bakgrund till Markservice sthlm
Om tjänsten
Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för planering, produktion, personalansvar samt kvalitet- och ekonomisk uppföljning av projekt. Med frihet under eget ansvar kommer du att leda och utveckla verksamhetens affärer och medarbetare.
Vi erbjuder en arbetsplats med låg personalomsättning, högt i tak och stort engagemang kring människor och natur. Du kommer att var en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.
Projekten du kommer att leda finns i nuläget på södra sidan om Stockholm.
Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning och kompetens och mångårig erfarenhet inom grönyte-och trädgårdsnäringen.
Som person är du driven och har förmåga att inspirera och leda andra - du skapar engagemang och delaktighet i ditt team. Du är affärsmässig och har ett stort kundfokus. Du säkerställer att verksamheten är välplanerad och har god kontroll på såväl produktion som dokumentation och ekonomi.
Din lyhördhet och arbetsglädje är högt värderad och bidrar till ett trevligt arbetsklimat och givande samarbeten. Du är ansvarstagande, har lätt att prioritera och drivs av att effektivisera samt driva igenom förbättringar på arbetsplatsen. Vidare är du en utåtriktad och anpassningsbar person som trivs att jobba i team och arbeta för att få alla att dra åt samma håll.
Krav:
- Avslutad trädgårdsutbildning.
- 3-5 års erfarenhet inom grönyte-och trädgårdsnäringen i ledande roll.
- Känna till och förstå innebörden av ABFF, ABT04, ABT06.
- Grundläggande kompetens inom arbetsmiljöområdet.
- Erfarenhet av ledarskap och personalledning.
Meriterande:
- Erfarenhet från entreprenadjuridik så som ABT, AB, AMA. MER
- Kompetens inom BAS-U & BAS-P
- Produktionsstyrning
- Erfarenhet från Drift & underhåll och anläggningsbranschen.
- Heta arbeten.
Tjänsten ska tillträdas snarast och är på heltid.
Vår kund
Markservice Sthlm är en naturkunnig förvaltare som brinner för att ta hand om och utveckla hållbara och trivsamma utemiljöer. Markservice Sthlms verksamhet består av grönyteskötsel, finplanering, snöröjning, trädvård och andra specialisttjänster inom drift och underhåll av gröna ytor. Kunderna utgörs av både offentlig sektor, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Huvudkontor i Farsta från vilket du utgår någon dag i veckan.
Process
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på [email protected] vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Trädgårdsmästare & trädgårdsarbetare

Arbetet består av bla gräsklippning, trimning, ogräsrensning häckklippning, beskärning av träd och buskar, om- och nyplantering av allt från små rabatter till hela trädgårdar. Vi lagar, sår och rullar gräsmattor, räfsar löv, vattnar, jordförbättrar etc. Det finns goda utveckligsmöjligheter för de med gediget intresse och kunskap. Våra kunder är både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, och vårt arbetsområde är hela Södertörn, med tyngdpunkt inom Nynä... Visa mer
Arbetet består av bla gräsklippning, trimning, ogräsrensning häckklippning, beskärning av träd och buskar, om- och nyplantering av allt från små rabatter till hela trädgårdar. Vi lagar, sår och rullar gräsmattor, räfsar löv, vattnar, jordförbättrar etc.
Det finns goda utveckligsmöjligheter för de med gediget intresse och kunskap.
Våra kunder är både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, och vårt arbetsområde är hela Södertörn, med tyngdpunkt inom Nynäshamns kommungräns.


Du som söker har ett brinnande intresse för TRÄDGÅRD, är noggrann, växtkunnig och har god erfarenhet och/eller relevant utbildning inom trädgård. Du är serviceinriktad och trivs både att arbeta under eget ansvar samt i grupp. Du har också kännedom om olika, mindre trädgårdsmaskiner, deras handhavande, skötsel samt säkerheten kring dessa.
Du hänger med i vårt höga tempo och vill leverera högsta möjliga kvalitet.
Arbetet utförs i alla väder och är stundtals tungt varför du behöver ha god fysik och vara vädertålig.
Daglig kundkontakt kräver goda kunskaper i svenska.

B-körkort är ett KRAV, god erfarenhet av att köra och backa med släp är ett plus.Torö Trädgårdstjänst är ett personligt, väletablerat trädgårdsföretag beläget på Torö utanför Nynäshamn.
Vi utför varierande uppgifter ute i våra kunders trädgårdar, såsom skötsel och anlägning av hela eller delar av trädgårdar.
Service och kvalitet är våra ledord och tillsammans med ett brinnande trädgårdsintresse ser vi till att leverera det där lilla extra.
Hoppas du vill komma och vara en del i vårt team. Visa mindre