Lediga jobb som Skolvaktmästare i Nynäshamn

Se lediga jobb som Skolvaktmästare i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Vaktmästare till Nynäshamn på 50% sökes!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en Vaktmästare till Nynäshamn kommun. Uppdraget är med start omgående och är tillsvidare på 50%. Dina arbetstider är måndag-fredag 13.00-17.00. Dina arbetsuppgifter som Vaktmästare är sedvanliga uppgifter såsom en del fysiska arbeten, fastighetsrelaterade åtgärder, underhåll och teknisk support. Du kommer även att ha kontakt med externa leverantörer och hantera beställningar.

Din profil
Vi ser gärna att du är en person med erfarenhet av vaktmästeri alternativt liknande yrken. B-Körkort är ett krav för denna tjänst.
Vi söker dig som kan arbeta självständigt, serviceminded och är ansvarstagande. Meriterande är om du är en händig person som gillar ett arbete med högt tempo. Denna tjänst innefattar mycket samarbete mellan personalen på plats vilket kräver en god samarbetsförmåga.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!


Ansökan
Välkommen att höra av dig till Tobias Grönvall på [email protected] vid eventuella frågor.

Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare till Gröndalsskolan/Svandammsskolan

Ansök    Jun 4    Nynäshamns kommun    Skolvaktmästare
Är du en serviceinriktad vaktmästare? Välkommen med din ansökan!  Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevelser. Arbetsuppgifter Som vaktmästare kommer du arbeta 50% på Gröndalsskolan och 50% på närbelägna Sv... Visa mer
Är du en serviceinriktad vaktmästare? Välkommen med din ansökan! 

Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevelser.

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare kommer du arbeta 50% på Gröndalsskolan och 50% på närbelägna Svandammsskolan. 

Arbetsuppgifter: 


• Diverse monteringar/demonteringar: projektordukar, takfästen till projektorer, whiteboards, hyllor.
• Möbler: montering/demontering av nya och begagnade möbler, flytt av möbler.
• Lås och nycklar: byte, beställning, montering/demontering.
• Snickeri: montering/demontering av skåp, bänkar, lösa/fasta hyllor, väggskåp. 
• Fönster och dörrar: montering fönsterlås, hakar, haspar, smörjning av fönster/dörrar.
• Hantera elverktyg såsom skruvdragare, borrmaskin och att såga.  
• Se till att hålla skolgården fin genom att sopa, kratta, ta bort klotter. 
• Reparera och laga saker som gått sönder 

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, avdelningen kvalitet och utveckling, kostenhet samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. 

Gröndalsskolan är en F-9 skola med 800 elever och 90 medarbetare. Skolan ligger intill Gröndalsvikens pendeltågstation. Våra lokaler är delvis nyrenoverade exempelvis har vi uppdaterat idrottshall, matsal och klassrum för elever i de yngre åldrarna. Fortsatt renovering pågår i resterande byggnader. Vi har en fin aula och ett centralt beläget skolbibliotek.

Svandammsskolan är en F-6 skola med 400 elever och 40 medarbetare. Skolan ligger nära Nynäshamns pendeltågsstation. Skolan ligger i en tegelbyggnad från 1951. Vi har investerat i att få en ljudmässigt lugn och dämpad ljudmiljö med god akustik i flera av våra klassrum.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• Erfarenhet av vaktmästeri eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Vana att hantera elverktyg såsom skruvdragare, borrmaskin och att såga
• God kunskaper i  svenska och engelska
• Kunskaper inom Microsoft Office-paketet. 

Det är meriterande om du har: 

• Viss datorkunskap om programvara samt lättare service av datorer

Personliga egenskaper vi letar efter:

För att lyckas i rollen som vaktmästare så behöver du vara tekniskt kunnig och händig.

Du tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med både vuxna och barn.  

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer kommer därför ske löpande under annonseringstiden.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer vi begära ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Det här erbjuder vi dig

• Hos oss får du göra skillnad i människors liv. Här har du nära till din chef och dina kollegor, påverkan och beslut. 


• Nynäshamn är en lugn och trygg kommun. Tryggheten finns även i våra team – vi är prestigelösa, uppmuntrar och backar upp varandra när det behövs. 


• Nynäshamns kommun är en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Vår resa ger dig möjlighet till utmaningar och varierande arbetsuppgifter.


• Vi erbjuder fri tillgång till gym. Du får även friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag.


• Vi har en aktiv personalförening där du kan hyra stugor i fjällen och i skärgården. Du kan också delta i olika aktiviteter som till exempel padel, kajak och ridning.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SVA/2024/0023/023 Visa mindre