Lediga jobb som Frontofficepersonal i Nynäshamn

Se lediga jobb som Frontofficepersonal i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker Front Office/ Kundtjänst till Stockholm Nynäshamn - för AudioNova

Välkommen att söka en tjänst som Front Office, butik/ kundtjänst hos oss! Vi söker en FO som är intresserad av att arbeta med kundmottagning i butik på vår audionommottagning i Stockholm - Nynäshamn. Din roll har en stor betydelse för mottagningen och därför är det en viktig roll att axla. Vill du vara en del i vår framgång och trivsel? Tillträde snarast. Arbetsuppgifter: Som Front Office i AudioNova arbetar du med kundmottagning, telefonväxel, bokningar, ... Visa mer
Välkommen att söka en tjänst som Front Office, butik/ kundtjänst hos oss!
Vi söker en FO som är intresserad av att arbeta med kundmottagning i butik på vår audionommottagning i Stockholm - Nynäshamn. Din roll har en stor betydelse för mottagningen och därför är det en viktig roll att axla. Vill du vara en del i vår framgång och trivsel?
Tillträde snarast.
Arbetsuppgifter:
Som Front Office i AudioNova arbetar du med kundmottagning, telefonväxel, bokningar, fakturering, kvittering och kassaarbete, felsökning och enklare service av hörapparater och hjälpmedel. Vi söker dig som har stark känsla för teamarbete med kunden i fokus. Du har erfarenhet från kundarbete, administration och telefonväxel, en hög servicekänsla, förmåga att vara flexibel och strukturerad. Det är också viktigt att kunna prioritera och arbeta mot såväl personliga som gemensamma mål. Då din roll är ansiktet utåt i vår butik så är det viktigt att du är serviceinriktad och snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter back office och ta hand om våra kunder över disk.
Verksamhetsbeskrivning:
Genom de senaste åren har AudioNova uppnått en marknadsledande position på den privata marknaden för hörapparater. AudioNova kännetecknas av hög kvalité och service till ytterst attraktiva priser. Vi vill vara kundens förstaval. Vi arbetar utefter en god hörsel för alla, då vi tror på, att genom en god hörsel skapar vi den bästa kontakten mellan människor. 2016 blev AudioNova en del av Sonova, som är en världsledande producent av hörsellösningar. Därför erbjuder vi professionella lösningar och service till våra kunder i över 3000 butiker världen över. Läs mer på www.audionova.se
Utbildning/Erfarenhet:
Du som söker har stark känsla för teamarbete och kan leverera god kundservice. Du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att skapa goda relationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare förväntas att du självständigt kan prioritera och strukturera arbetsuppgifter samtidigt som du är en god teamkollega med krav på flexibilitet på både dig som person och i din roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att ansöka om tjänsten:
Klicka på knappen ”Ansök nu” och fyll i formuläret, samt bifoga ditt CV samt ett Personligt brev. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval så välkommen med din ansökan direkt! Tillträde snarast.
Har du frågor om tjänsten kontakta:
Jamie Hammarwall
Regional Sales Manager
E-post: [email protected] Visa mindre

Administratör/studerande support till Campus Nynäshamn

Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede präglat av kreativitet och nytänkande. Attraheras du av att arbeta i samverkan med kommun och näringsliv? Förstår du betydelsen av mångfald och inkludering? Delar du övertygelsen om att sedd och bekräftad kan utvecklas till stolt och efterfrågad? Då behöver vi dig! Välkommen till oss på Campus Nynäshamn. Arbetsuppgifter Som administratör kommer du vara ett administrativt stöd för våra medarbet... Visa mer
Campus Nynäshamn befinner sig i ett dynamiskt utvecklingsskede präglat av kreativitet och nytänkande. Attraheras du av att arbeta i samverkan med kommun och näringsliv? Förstår du betydelsen av mångfald och inkludering? Delar du övertygelsen om att sedd och bekräftad kan utvecklas till stolt och efterfrågad? Då behöver vi dig! Välkommen till oss på Campus Nynäshamn.

Arbetsuppgifter
Som administratör kommer du vara ett administrativt stöd för våra medarbetare och de som studerar liksom att vara del av det team som säkerställer att studieadministrativa processer fortlöper. Du bemannar Campus Nynäshamns reception där du välkomnar studerande och gäster. I rollen som studerande support är du i många fall, via telefon, mail och direktkontakt i receptionen, den första kontaktytan in till Campus Nynäshamn. Därför är det en självklarhet att du har en naturlig känsla för värdskap.

Ditt dagliga arbete sker till övervägande del i studieadministrativa systemet Alvis. I övrigt arbetar vi med Office-365 och framförallt Outlook och Teams. 

Om arbetsplatsen
Campus Nynäshamn är kommunens lärcentrum med ett samlat erbjudande av utbildning för vuxna. Vi erbjuder högskoleutbildning, yrkeshögskoleutbildning och vuxenutbildning. Vårt fokus är att vara motor, mäklare och mötesplats för företag och studerande. 

Campus Nynäshamn har växt och utvecklats sedan 2020 från cirka 600 studerande till cirka 1600 studerande. Som administratör och studerande support har du en nyckelroll i att våra studerande ska trivas hos Campus Nynäshamn och lyckas i sina studier.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• dokumenterad relevant utbildning för uppdraget
• kännedom om utbildning för vuxna på alla nivåer (vuxenutbildning, yrkeshögskola, högskola)
• ett naturligt värdskap
• goda kunskaper i Office-paketet
• goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift

Det är meriterande om du har: 


• relevant arbetslivserfarenhet från receptionsarbete och eller administrativa uppgifter
• dokumenterad erfarenhet av andra tidigare uppdrag där du haft nytta av service och bemötande för vägledande situationer
• arbetat med studerandeadministrativa systemet Alvis
• kunskaper i andra språk än svenska och engelska

Personliga egenskaper vi letar efter:

Vi söker dig som gillar att jobba både självständigt och i team. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med att skapa goda relationer och i ditt bemötande är du serviceinriktad och uppmärksam. Du är lyhörd och visar intresse och förståelse för andra människor och trivs med att ha en supportande roll.

Det här erbjuder vi dig
Campus Nynäshamns vision är att vi skapar möten som förändrar världen. Vårt fokus är att vara motor, mäklare och mötesplats för företag och studerande. Målet är att skapa kompetenstillväxt och innovation via möten mellan utbildning och arbetsliv.

Campus Nynäshamn präglas av kreativitet och nytänkande. Vi är cirka 50 medarbetare som strävar efter att möta arbetslivets efterfrågan av utbildning på alla nivåer, ett förhållningssätt som håller oss i ständig utveckling.  

Vi är en del av Nynäshamns kommun och erbjuder därigenom fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng. Vi är en proaktiv organisation som präglas av ett styrkebaserat förhållningssätt. Vi inspireras av tankesättet att allting startar med ett varför och tror att du, när du definierat ditt eget varför, finner din drivkraft.

Är du beredd att kliva på vår utvecklingsresa? Bli en av oss!

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning - tjänsten är ett vikariat på cirka två år då vår ordinarie medarbetare har tjänstledigt för studier. 

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: CN/2024/0040/023 Visa mindre

Vi söker Front Office/ Kundtjänst till Nynäshamn - för Hörbart

Ansök    Jan 22    Nynäshamn    Frontofficepersonal
Platsbeskrivning: Välkommen att söka en tjänst som Front Office, butik/ kundtjänst hos oss! Vi söker en Front Office som är intresserad av att arbeta med kundmottagning i butik på vår audionommottagning i Nynäshamn. Din roll har en stor betydelse för mottagningen och därför är det en viktig roll att axla. Vill du vara en del i vår framgång och trivsel? Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Som Front Office i Hörbart arbetar ... Visa mer
Platsbeskrivning:
Välkommen att söka en tjänst som Front Office, butik/ kundtjänst hos oss!


Vi söker en Front Office som är intresserad av att arbeta med kundmottagning i butik på vår audionommottagning i Nynäshamn. Din roll har en stor betydelse för mottagningen och därför är det en viktig roll att axla. Vill du vara en del i vår framgång och trivsel?
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.


Arbetsuppgifter: Som Front Office i Hörbart arbetar du med kundmottagning, telefonväxel, bokningar, fakturering, kvittering och kassaarbete, felsökning och enklare service av hörapparater och hjälpmedel. Vi söker dig som har stark känsla för teamarbete med kunden i fokus. Du har erfarenhet från kundarbete, administration och telefonväxel, en hög servicekänsla, förmåga att vara flexibel och strukturerad. Det är också viktigt att kunna prioritera och arbeta mot såväl personliga som gemensamma mål. Då din roll är ansiktet utåt i vår butik så är det viktigt att du är serviceinriktad och snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter back office och ta hand om våra kunder över disk.


Verksamhetsbeskrivning: Vårt mål är att förbättra våra kunders livskvalitet med hjälp av hörselförbättrande åtgärder utan långa väntetider och remisskrav.
Vi arbetar för ett hörbart samtal och en hörbar arbetsmiljö!
På Hörbarts mottagningar har alla det gemensamt att vi drivs av ett genuint intresse för hörsel, vi avsätter mycket tid och kraft till att söka nya lösningar. Det roligaste som finns är när det kommer ny teknik som kan göra livet lättare för våra kunder.
Vi på Hörbart anser att det är mycket viktigt att kunna skräddarsy bästa möjliga lösning för varje enskild kund.
Vi erbjuder gratis hörseltest, utförliga hörselutredningar och hörapparatutprovningar, anpassar arbetshjälpmedel och hjälper till med ansökan om finansiering via exempelvis Försäkringskassan. Hos Hörbart kan du prova ut individuella hörselskydd såsom musikerproppar och jägarskydd.
Här finns även specialkompetens inom hemhjälpmedel för TV och telefon. 2019 blev Hörbart en del av Sonova, som är en världsledande producent av hörsellösningar. Därför erbjuder vi professionella lösningar och service till våra kunder i över 3000 butiker världen över. Läs mer på www.sonova.com


Utbildning/Erfarenhet: Du som söker har stark känsla för teamarbete och kan leverera god kundservice. Du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att skapa goda relationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare förväntas att du självständigt kan prioritera och strukturera arbetsuppgifter samtidigt som du är en god teamkollega med krav på flexibilitet på både dig som person och i din roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För att ansöka om tjänsten:
Sänd din ansökan med personligt brev samt CV till [email protected] med referens "FO Nynäshamn", så snart som möjligt. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval så välkommen med din ansökan direkt! Tillträde enligt överenskommelse.


Har du frågor om tjänsten kontakta:
Jamie Hammarwall
Regional Sales Manager Visa mindre