Lediga jobb som Förvaltningsekonom i Nynäshamn

Se lediga jobb som Förvaltningsekonom i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Ekonom

Ansök    Nov 23    Nynäshamns kommun    Förvaltningsekonom
Vill du arbeta som ekonom inom Nynäshamns kommun och bidra till kommunens samhällsutveckling? Har du erfarenhet som ekonom och vill arbeta i en roll där du verkligen gör skillnad? Sök tjänsten redan idag!  Om arbetsplatsen Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevels... Visa mer
Vill du arbeta som ekonom inom Nynäshamns kommun och bidra till kommunens samhällsutveckling? Har du erfarenhet som ekonom och vill arbeta i en roll där du verkligen gör skillnad? Sök tjänsten redan idag! 

Om arbetsplatsen
Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Nynäshamns kommun har en centralt placerad ekonomiavdelning som tillhör kommunstyrelseförvaltningen. Vi är totalt tjugo medarbetare och du kommer att vara en viktig del i vårt arbete med att utveckla ekonomifunktionen och kommunens ekonomistyrning.

Arbetsuppgifter
Nynäshamns kommun söker nu en ekonom som vill vara med och bidra till en långsiktigt hållbar ekonomistyrning i kommunen med fokus på samhällsbyggnadsområdet. Som ekonom har du ett verksamhetsspecifikt ansvar för att stötta budgetansvariga med budget, prognos, uppföljning, bokslut och analys. I arbetet ingår även visst arbete med löpande ekonomiska och systemmässiga uppgifter. Arbetet sker både självständigt och i nära samarbete med ditt team bestående av ekonom och controller.

Utöver kärnuppdraget kopplat till samhällsbyggnadsområdet förväntas du som ekonom att bidra aktivt med utveckling av processer, rutiner, verktyg och modeller inom ekonomi som gynnar hela kommunen. Syftet är att skapa bättre samordning, effektivitet och övergripande kontroll för att möjliggöra för hög måluppfyllnad av kommunens mål. Du förväntas därmed delta i övergripande projekt och utvecklingsarbeten tillsammans med kollegor på avdelningen och övriga inom kommunkoncernen.

Det här söker vi hos dig

• Du är ekonom med högskoleutbildning eller motsvarig erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Det krävs att du har erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet 
• Det är meriterande om du har kunskap om kommunal verksamhet gärna inom samhällsbyggnadsområdet
• Du har goda kunskaper i Officepaketet, ekonomi- och beslutsstödsystem. Nynäshamns kommun har ekonomisystemet Unit4 Business World (tidigare Agresso) och beslutstödet Hypergene
• God svenska i tal och skrift 

Som person är du initiativtagande, ser möjligheter och är lösningsfokuserad. och handlingskraftig samt analytisk och noggrann. Du är en god pedagog och kommunikatör som kan omsätta och förmedla ekonomiska samband, är lyhörd för verksamhetens behov och har en god förmåga att ge stöd inom området. Du gillar att samarbeta med kollegor och andra intressenter samtidigt som arbetet är självständighet och innebär stort ansvar. Det innebär att du kan planera och prioritera effektivt och har ett utvecklat självledarskap.

Intervjuer kommer ske löpande.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: KS/2023/0307/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.


Som anställd i Nynäshamn kommun erbjuder vi dig möjlighet till distansarbete, förmånscykel, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym i kommunhuset. Vi tillämpar flextid och kortare arbetstid under sommarmånaderna och vi har en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen hem till Nynäshamn! Visa mindre

Ekonomisk förvaltare till HSB Södertörn

Ansök    Jul 5    Asta Agency AB    Förvaltningsekonom
Om HSB Södertörn I 100 år har HSB arbetat för att fler ska ha ett hem att längta till över hela Sverige. De har idag omkring 677 000 medlemmar varav majoriteten är boende och bosparare och är Sveriges största bostadskooperation och ledande boendeaktör. HSB är medlemsägt och drivs av medlemmarnas intressen och utvecklar bostäder där folk vill bo men där få andra bostadsaktörer vill bygga. De planerar, finansierar, bygger och förvaltar främst bostadsrätter m... Visa mer
Om HSB Södertörn
I 100 år har HSB arbetat för att fler ska ha ett hem att längta till över hela Sverige. De har idag omkring 677 000 medlemmar varav majoriteten är boende och bosparare och är Sveriges största bostadskooperation och ledande boendeaktör. HSB är medlemsägt och drivs av medlemmarnas intressen och utvecklar bostäder där folk vill bo men där få andra bostadsaktörer vill bygga. De planerar, finansierar, bygger och förvaltar främst bostadsrätter men även hyresrätter och jobbar efter kärnvärderingarna: engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan.
HSB Södertörn är idédrivet och medlemsägt. De är en av 24 regionföreningar i landet och bedriver verksamhet i fyra kommuner; Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Gotland. HSB Södertörn har nästan 23 000 medlemmar och förvaltningen berör 14 300 lägenheter. De bygger bostäder samt erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster i samtliga kommuner. På HSB Södertörn jobbar drygt 100 nyfikna och serviceinriktade personer
Läs mer om HSB Södertörn på https://www.hsb.se/sodertorn/.
Om tjänsten
I rollen är du kundens primära kontaktperson när det gäller frågor kring bostadsrättsföreningens ekonomi. Tillsammans med dina kollegor verkar du för att HSB Södertörn ska vara en modern, trygg och pålitlig leverantör av ekonomisk förvaltning. Du ansvarar för dina egna kunder när det gäller frågor kring bostadsrättsföreningarnas ekonomi och hjälpa dem med allt från löpande bokföring, bokslut, budget och prognos till deklarationer och uppföljningar.
Tjänsten är bred och omväxlande och du blir del i ett sammansvetsat team med höga ambitioner. De jobbar med att utveckla och förbättra ett alltmer digitalt arbetssätt, vilket innebär att du behöver ha intresse och vilja till att bidra i utvecklingsarbetet. Du rapporterar till Verksamhetschef Ekonomisk förvaltning och din placering är på huvudkontoret i Huddinge alternativt i Nynäshamn.
Huvudsakliga arbetsuppgifter;
Ekonomisk rådgivning och stöd till styrelser
Redovisning och avstämningar
Bokslut och deklarationer
Låneupphandlingar
Ekonomiska analyser och råd till styrelsen vid till exempel större ombyggnadsprojekt
Delta under budgetmöten och stämmor
Administrativa uppgifter kopplade till ditt ansvarsområde
Delta på kundmöten och utbildningar där du medverkar och berättar om HSB:s olika tjänster kopplat till den ekonomiska förvaltningen

Din profil
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Minst fem års erfarenhet av kvalificerad redovisning, där du självständigt har ansvarat för årsbokslut samt budgetering
Kunskaper i fastighetsekonomi och fastighetsjuridik, med inriktning på bostadsrättsföreningar
Erfarenhet av ekonomirelaterat arbete kopplat till bostadsrättsföreningar
Erfarenhet av affärssystem och god digital kompetens
Mycket goda kunskaper i Office-paketet, framför allt i Excel
Goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift
B-körkort är meriterande


Vi ser att du som söker tjänsten är strukturerad och noggrann samt har ett stort intresse för bostäder och ekonomi. Därtill har du en god social kompetens och tycker om att skapa och upprätthålla goda relationer till kunder.
Urval sker löpande - skicka in din ansökan idag!Har du frågor eller funderingar kring rollen, tveka inte att höra av dig till [email protected]. Visa mindre

Ekonom med inriktning mot fastighetsområdet

Unika möjligheter – helt naturligt! Vill du som ekonom arbeta i en central del av ekonomistyrningsarbetet inom Nynäshamns kommun? Har du erfarenhet som ekonom och vill arbeta i en roll där du verkligen gör skillnad? Vi söker en ekonom som ska arbeta inom fastighetsområdet. Sök tjänsten redan idag!  Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kol... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Vill du som ekonom arbeta i en central del av ekonomistyrningsarbetet inom Nynäshamns kommun? Har du erfarenhet som ekonom och vill arbeta i en roll där du verkligen gör skillnad? Vi söker en ekonom som ska arbeta inom fastighetsområdet. Sök tjänsten redan idag! 

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Nynäshamns kommun har en centralt placerad ekonomiavdelning som tillhör kommunstyrelseförvaltningen. Vi är totalt tjugofem medarbetare och du kommer att vara en viktig del i vårt arbete med att utveckla ekonomifunktionen och kommunens ekonomistyrning.

Arbetsuppgifter
Nynäshamns kommun söker en ekonom som kommer att arbeta nära vår fastighetsavdelning och med kommunens investeringar.

Som ekonom ingår det att vara en central del av ekonomistyrningsarbetet för verksamheterna. Du kommer att ge stöd och service, medverka i budget, prognos, uppföljning, analys och bokslut samt utveckla och förtydliga ekonomistyrningsmodellen. Ekonomens stöd här spelar en viktig roll för att möjliggöra en god måluppfyllelse och bra service till medborgarna.

Kommunen står inför stora investeringar inom vår lokalförsörjning. Vi söker nu en ekonom som kommer att arbeta till en stor del inom fastighets verksamhetsområde. Inom kommunens centrala ekonomiavdelning kommer du att arbeta tillsammans med en grupp andra ekonomer och controllers och tillsammans skapa förutsättningar för att uppfylla kommunens mål.

Dessutom arbetar ekonomen med utveckling av rutiner och processer. Målsättningen är en bättre samordning och övergripande kontroll på kommunens ekonomi med högre kvalitet, säkerhet och effektivitet. Du förväntas bidra till en bättre kommunikation, en tydligare ansvarsfördelning samt arbete med övergripande projekt och utvecklingsarbeten tillsammans med kollegor på enheten och övriga i organisationen.

Det här söker vi hos dig

• Du är ekonom med högskoleutbildning eller motsvarig erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Du har erfarenhet av arbete inom fastighetsområdet
• Du har erfarenhet av arbete med investeringar
• Det är meriterande om du har kunskap om kommunal verksamhet
• Du har goda kunskaper i Officepaketet, ekonomi- och beslutsstödsystem. Nynäshamns kommun har ekonomisystemet Unit4 Business World (tidigare Agresso) och beslutstödet Hypergene
• God svenska i tal och skrift samt god stilistisk förmåga
• Kännedom om de lagar och regelverk som tillämpas

Som person är du initiativtagande, flexibel och handlingskraftig samt analytisk och noggrann. Du är en god pedagog och kommunikatör som kan omsätta och förmedla ekonomiska samband. Du ska också gilla att samarbeta, se helheter och hitta lösningar samt vara lyhörd för verksamhetens behov och ha en god förmåga att ge stöd inom området. Arbetet kräver självständighet och innebär stort ansvar.

Du har god förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Erfarenhet av arbete inom området och erfarenhet av ekonomiska sammanställningar krävs.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: KS/2022/0166/023


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! I alla kommuner är du med och bidrar till något större – hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym och bastu i kommunhuset och en aktiv personalförening. Våra kontorslokaler ligger nära till pendeltåg, affärer, restauranger och naturområde. Vi tillämpar flextid och kortare arbetstid under sommarmånaderna samt erbjuder goda möjligheter till distansarbete.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomer till Nynäshamns kommun

Ansök    Okt 15    Nynäshamns kommun    Förvaltningsekonom
Unika möjligheter – helt naturligt! Vill du som ekonom arbeta i en central del av ekonomistyrningsarbetet inom Nynäshamns kommun? Har du erfarenhet som ekonom och vill arbeta i en roll där du verkligen gör skillnad? Vi söker två ekonomer som ska arbeta inom grundskole- och samhällsbyggnadsområdet. Sök tjänsten redan idag!  Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här ... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Vill du som ekonom arbeta i en central del av ekonomistyrningsarbetet inom Nynäshamns kommun? Har du erfarenhet som ekonom och vill arbeta i en roll där du verkligen gör skillnad? Vi söker två ekonomer som ska arbeta inom grundskole- och samhällsbyggnadsområdet. Sök tjänsten redan idag! 

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Nynäshamns kommun har en centralt placerad ekonomiavdelning som tillhör kommunstyrelseförvaltningen. Vi är totalt tjugofem medarbetare och du kommer att vara en viktig del i vårt arbete med att utveckla ekonomifunktionen och kommunens ekonomistyrning.

Arbetsuppgifter
Nynäshamns kommun söker två ekonomer och vi erbjuder er en roll som innebär att vara en central del av ekonomistyrningsarbetet för verksamheterna. Ni kommer att ge stöd och service, medverka i budget, prognos, uppföljning, analys och bokslut samt utveckla och förtydliga ekonomistyrningsmodellen.

Vi söker ekonomer som främst kommer att arbeta inom verksamheterna barn- och utbildning samt samhällsbyggnad. Ekonomens stöd här spelar en viktig roll för att möjliggöra en god måluppfyllelse och bra service till medborgarna. Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp av ekonomer och controllers och tillsammans skapa förutsättningar för att uppfylla kommunens mål.

Utöver kärnuppgifterna arbetar ekonomen med utveckling av rutiner och processer. Målsättningen är en bättre samordning och övergripande kontroll på kommunens ekonomi med hög kvalitet, säkerhet och effektivitet. Du förväntas bidra till en bra kommunikation, en tydlig ansvarsfördelning samt arbete med övergripande projekt och utvecklingsarbeten tillsammans med kollegor på avdelningen och övriga i organisationen.

Det här söker vi hos dig

• Du är ekonom med högskoleutbildning
• Du har erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet
• Du har goda kunskaper i Officepaketet och ekonomi- och beslutsstödsystem. Nynäshamns kommun har ekonomisystemet Unit4 Business World (Agresso) och beslutstödet Hypergene.
• God svenska i tal och skrift
• Kännedom om de lagar och regelverk som tillämpas

Det är meriterande om du har: 


• Erfarenhet av kommunal verksamhet och i synnerhet inom områdena grundskola eller samhällsbyggnad.

Som person är du initiativtagande, flexibel och handlingskraftig samt analytisk och noggrann. Du är en god pedagog och kommunikatör som kan omsätta och förmedla ekonomiska samband. Du kan både arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Du ser helheter och hittar lösningar samt är lyhörd för verksamhetens behov och har en god förmåga att ge stöd.

Du har god förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Erfarenhet av arbete inom området och erfarenhet av ekonomiska sammanställningar krävs.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: KS/2021/0453/023


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! I alla kommuner är du med och bidrar till något större – hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym och bastu i kommunhuset och en aktiv personalförening. Våra kontorslokaler ligger nära till pendeltåg, affärer, restauranger och naturområde. Vi tillämpar flextid och kortare arbetstid under sommarmånaderna samt möjlighet till distansarbete.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre