Lediga jobb som Administrativ chef i Nynäshamn

Se lediga jobb som Administrativ chef i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Avdelningschef förvaltningsstaben Barn- och utbildningsförvaltningen

Ansök    Feb 11    Nynäshamns kommun    Administrativ chef
Nynäshamns kommun är en del av Sveriges starkaste tillväxtregion vilket innebär goda möjligheter att växa och utvecklas.  Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av. Vår tillväxt och utveckling i kombination med den mindre organisationens fördelar ger dig helt enkelt det bästa av två världar. Nynäsham... Visa mer
Nynäshamns kommun är en del av Sveriges starkaste tillväxtregion vilket innebär goda möjligheter att växa och utvecklas.  Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av. Vår tillväxt och utveckling i kombination med den mindre organisationens fördelar ger dig helt enkelt det bästa av två världar.

Nynäshamns kommun har 2000 medarbetare som engagerat bidrar till att möta upp behoven hos kommunens invånare, företagare och besökare. På barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi tillsammans med att ta fram det bästa hos barnen och eleverna.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan, kulturskolan, kostenheten samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Som stöd för förvaltningens avdelningar och förvaltningschef finns förvaltningsstabens 16 medarbetare, med olika uppdrag inom förskola och grundskola på huvudmannanivå – handläggning inom särskilt stöd, mottagande I särskolan, skolskjuts, ekonomi, placeringar, nämndadministration, registratur, utredning, digitalisering, verksamhetsstyrning och -uppföljning. Staben arbetar såväl med stöd till verksamheterna som med samordning av olika uppdrag som har sitt ursprung i nämndens styrning av verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som administrativ chef för förvaltningsstaben är du ett nav för arbetet på central förvaltning, såväl för verksamheterna inom förvaltningen som gentemot kommunen i övrigt. Uppdraget består av samordning av olika gemensamma uppdrag inom förskola och grundskola och innefattar också att vara kontaktyta gentemot övriga kommunen. Du arbetar både med strategiska, långsiktiga frågor inom förvaltningens ansvarsområde och som ett nära stöd för den handläggning som medarbetarna inom staben svarar för.
Den administrativa chefen rapporterar till förvaltningschef och är del av förvaltningens ledningsgrupp.

Att skapa förutsättningar för digitalisering inom utbildningssidan är för närvarande en prioriterad fråga liksom kvalitativ ärendeberedning gentemot nämnd och en rättssäker handläggning inom ett brett ansvarsområde. Ekonomistyrning, planerings- och budgetarbete inklusive internkontroll är vanligt förekommande liksom ansvar för att analyser av juridiska och verksamhetsmässiga förutsättningar inom olika delar av verksamheten sker. 

Det här söker vi hos dig
Vi söker dig med högskoleutbildning inom administration, juridik eller annan samhällsvetenskaplig inriktning samt:


• flera års arbetslivserfarenhet i ledande position med verksamhets- ekonomi- och personalansvar
• erfarenhet av administrativt arbete inom kommun eller annan myndighet
• erfarenhet från och kunskap kring formell gång i kommunala arbets- och beslutsprocesser är meriterande
• vana vid att tillämpa och samverka kring IT-baserade verktyg och tjänster
• mycket god datorvana
• kunskap inom dataskyddsområdet (GDPR)
• goda kunskaper i Officeprogrammen
• förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Vi vill att du ska ha förmåga att koordinera, effektivisera, prioritera och delegera i ditt arbete liksom att utveckla medarbetare och verksamhet. Du är en dokumenterat god ledare, lösningsorienterad med en väl utvecklad förmåga att tänka långsiktigt och se helheter liksom kommunikativ, driven och modig.


Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr:  BUN/2022/0033/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! I alla kommuner är du med och bidrar till något större – hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym och bastu i kommunhuset och en aktiv personalförening. Våra kontorslokaler ligger nära till pendeltåg, affärer, restauranger och naturområde. Vi tillämpar flextid och kortare arbetstid under sommarmånaderna samt erbjuder goda möjligheter till distansarbete.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Avdelningschef stöd och utveckling vid kommunstyrelseförvaltningen

Ansök    Jun 5    Nynäshamns kommun    Administrativ chef
Har du en gedigen bakgrund inom kommunal verksamhet och en stark drivkraft att leda och utveckla förändringsarbete? Då behöver vi dig! I denna nyckelroll får du det övergripande ansvaret för verksamhets-, personal- och budgetfrågor, samtidigt som du leder 60 medarbetare. Du kommer att spela en central roll i kommunens ledningsgrupp och arbeta nära kommundirektören. Välkommen till oss! Arbetsuppgifter Som avdelningschef har du det övergripande ansvaret för... Visa mer
Har du en gedigen bakgrund inom kommunal verksamhet och en stark drivkraft att leda och utveckla förändringsarbete? Då behöver vi dig! I denna nyckelroll får du det övergripande ansvaret för verksamhets-, personal- och budgetfrågor, samtidigt som du leder 60 medarbetare. Du kommer att spela en central roll i kommunens ledningsgrupp och arbeta nära kommundirektören. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef har du det övergripande ansvaret för avdelningen med verksamhets-, personal- och budgetansvar. Du leder arbetet inom avdelningen, samverkar med övriga delar av kommunen och fungerar som ledningsstöd till kommundirektören. Du sitter i kommunledningsgruppen, ledningsgruppen för kommunstyrelseförvaltningen och rapporterar till kommundirektören.

Om arbetsplatsen
Avdelningen för Stöd och utveckling ansvarar för verksamhets- och ledningsstöd till förtroendevalda, förvaltningar och invånare inom avdelningens verksamhetsområden ärendeberedning, registratur, juridik, trygghet och säkerhet, HR, kontaktcenter, kommunikation, IT, telefoni samt verksamhetsutveckling. Avdelningen har 60 medarbetare inom olika enheter.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• Högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant
• Mångårig chefserfarenhet med verksamhets-, budget- och personalansvar vilket också inkluderar systematiskt arbetsmiljöarbete
• Flerårig erfarenhet av att arbeta med eller samarbeta med flera av avdelningens olika verksamhetsområden; kommunikation, IT- och digitalisering, kansli, kontaktcenter, HR, ledningsstöd inklusive trygghets- och säkerhetsfrågor samt juridik - i kommun med närhet till politiken
• Erfarenhet av att ha varit del av en kommunledningsgrupp i offentlig verksamhet
• Mångårig erfarenhet av att leda inom kommunal verksamhet
• Vana att leda och driva förändrings- och utvecklingsarbete i offentlig verksamhet
• Vana av samverkan och fackliga förhandlingar
• Djupare kunskaper inom ett eller flera av de områden tjänsten avser
• Mycket goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• Goda datorkunskaper och vana av att arbeta i office-paketet och system

Det är meriterande om du har: 


• Ytterligare påbyggnadsutbildningar
• Erfarenhet av rollen som kommundirektör eller biträdande kommundirektör då rollen ligger nära kommunstyrelsen och dess utskott
• Erfarenhet av att driva projekt

Personliga egenskaper vi letar efter:

Vi söker dig som med ett positivt anslag tar dig an uppgifter i det lilla och det stora. Du vet att detaljer ibland är avgörande, men leder genom andra och med ett coachande förhållningssätt. Till det lägger du en förmåga att följa upp resultaten så att de ligger i linje med vad som förväntas. Du har god kommunikativ förmåga och erfarenhet av att arbeta med strategisk kommunikation kopplat till utveckling och förändringsledning. Som person är du resultat- och utvecklingsorienterad, lyhörd, engagerad, modig och lojal. Med helhetssyn och god samarbetsförmåga har du lätt för att samverka och skapa goda relationer. Du är stresstålig och positiv och bidrar till god stämning på arbetsplatsen, även när det är mycket att göra och kraven är höga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

Det här erbjuder vi dig

• Hos oss får du göra skillnad i människors liv. Här har du nära till din chef och dina kollegor, påverkan och beslut. 


• Nynäshamn är en lugn och trygg kommun. Tryggheten finns även i våra team – vi är prestigelösa, uppmuntrar och backar upp varandra när det behövs. 


• Nynäshamns kommun är en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Vår resa ger dig möjlighet till utmaningar och varierande arbetsuppgifter.


• Vi erbjuder fri tillgång till gym. Du får även friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag.


• Vi har en aktiv personalförening där du kan hyra stugor i fjällen och i skärgården. Du kan också delta i olika aktiviteter som till exempel padel, kajak och ridning.


• Här har vi flextid och kortare arbetstid under sommaren. Det finns också möjlighet till distansarbete.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: KS/2024/0194/023 Visa mindre

Teamchef Hälsa vid Barn- och utbildningsförvaltningen

Ansök    Jan 26    Nynäshamns kommun    Administrativ chef
Vi menar allvar med att vi ska stärka alla barns och elevers lärande i våra förskolor och skolor och vi tror på undervisningens kraft för att lyckas med det. Vill du bli vår nya teamchef för team Hälsa och utvecklas tillsammans med oss?  Om arbetsplatsen Barn- och utbildningsförvaltningen genomför nu en större förändringsresa som ytterst strävar efter höjd måluppfyllelse och stärkt likvärdighet inom och mellan våra verksamheter. En resa där förvaltningen ... Visa mer
Vi menar allvar med att vi ska stärka alla barns och elevers lärande i våra förskolor och skolor och vi tror på undervisningens kraft för att lyckas med det. Vill du bli vår nya teamchef för team Hälsa och utvecklas tillsammans med oss? 

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen genomför nu en större förändringsresa som ytterst strävar efter höjd måluppfyllelse och stärkt likvärdighet inom och mellan våra verksamheter. En resa där förvaltningen som enande kraft ansvarar för att skapa förutsättningar för en samlad bildningsorganisation.

Genom utvecklad kvalitet i undervisningen och våra lärmiljöer, ett tydligt pedagogiskt ledarskap och med en förebyggande elevhälsa skapar vi de bästa förutsättningarna för våra barn och elever. Grunden till allt utvecklingsarbete ligger i vårt systematiska kvalitetsarbete, i forskning och beprövad erfarenhet.

Nu söker vi Teamchef, tillika enhetschef för den centrala barn- och elevhälsan. Team Hälsa är en ny enhet som tillskapades 1 januari 2024 och är ett av fyra team under avdelningen för Kvalitet och utveckling. Teamet består av sju medarbetare med olika professioner, specialpedagoger, kuratorer, psykologer och skolläkare.

Teamet är en central aktör i samverkan mellan kommunens olika förvaltningar, regionen och andra instanser. Teamet bidrar även med psykologkompetens och läkarkompetens till elevhälsan i grund- och anpassad skola samt gymnasie- och anpassad gymnasieskola.

Som teamchef rapporterar du till avdelningschef för Kvalitet och utveckling och ingår i förvaltningsledningen. 

Arbetsuppgifter
Som teamchef har du ett delat chefskap för ungdomsmottagningen tillsammans med regionen. Du ansvarar för den psykosociala delen av verksamheten och regionen ansvarar för hälso- och sjukvårdsuppdraget. 

Ditt uppdrag är att, i ett uppstartsläge, bygga upp den nya organisationen genom en nära samverkan med skolchefer och rektorer. Nuvarande prioriteringar, uppdrag, processer och strukturer behöver i viss mån revideras. Uppdraget är samordnande, strukturerande och behovsstyrt och där ansvaret ligger för att leda utvecklings och förändringsarbetet inom teamet. Förväntan är att teamet ska byggas upp och formas, i detta arbete finns mycket stora möjligheter att själv forma uppdraget och att utvecklas i sitt ledarskap. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Säkerställa enhetens stödjande funktion för förskolorna och skolornas uppdrag att möta barn och elevers behov.
• Bevaka såväl nationella som lokala styrdokument.
• Utveckling och stöd samt kvalitetsuppföljning inom området.
• Personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar.
• Ledningsansvar för kuratorer, psykologer, skolläkare samt specialpedagoger
• Ansvarig för EMI (Elevhälsans medicinska insats).
• Arbetet görs på uppdrag av eller i samarbete med skolcheferna och rektorerna. 
• Säkerställa en rättssäker handläggning och myndighetsutövning gällande ansökan av verksamhetsstöd och tilläggsbelopp samt mottagande i anpassad grund- och gymnasieskola.

Det här söker vi hos dig 
Vi söker dig med akademisk universitets- eller högskoleexamen med för tjänsten relevant inriktning samt:


• Dokumenterat goda resultat av att leda och driva systematiskt förändring- och utvecklingsarbete. 
• Erfarenhet av elevhälsoarbete och elevhälsans hälsofrämjande och förebyggande insatser.
• God kännedom och kunskap om skol-, hälso-, sjukvård- och socialtjänstlagen.
• Dokumenterad chefserfarenhet av att arbeta med elevhälsofrågor på en enhets- eller övergripande nivå.
• Gedigen kunskap om elevhälsans olika professioner, det hälsofrämjande och förbyggande uppdraget, elevhälsans medicinska insats samt hur förutsättningar för utveckling inom och mellan professionerna skapas och vidareutvecklas.
• God kunskap om nationella såväl som lokala styrdokument.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt leda och samordna de olika professionerna som ingår i elevhälsan samt har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Som ledare motiverar och förser du andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du ser till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du är bra på att bygga förtroendefulla, varaktiga relationer med dina medarbetare. I ditt arbete har du en naturlig fallenhet för att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Du vet, som vi alla, att planera är bra, men att vara flexibel är lika viktigt: att snabbt kunna ställa om, se möjligheter i förändringar och ändra synsätt och förhållningssätt utifrån ändrade omständigheter.  

Som person har du väl grundade och tydliga värderingar och styrs av ett etiskt förhållningssätt i avgörande situationer i arbetet. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang genom att skapa kontakter och underhåller relationer. Vidare är din förmåga att komma överens och samarbeta med andra något som du har lätt för, du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt för att lyssna aktivt, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.


Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr:  BUN/2024/0032/023


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.


Som anställd i Nynäshamn kommun erbjuder vi dig möjlighet till distansarbete, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym i kommunhuset. Vi tillämpar flextid och kortare arbetstid under sommarmånaderna och vi har en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen hem till Nynäshamn! Visa mindre

Administrativ chef till Socialförvaltningen

Ansök    Dec 6    Nynäshamns kommun    Administrativ chef
Välkommen till oss, till en förvaltning i positiv förändring, en enhet som står inför utmaningen att fortsätta utveckla visionen om att bli ett aktivt stöd till framtidens socialtjänst och en medarbetargrupp som söker en lyhörd, nyfiken och engagerad chef och kollega! Om arbetsplatsen Socialförvaltningen erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionsnedsättning, barn, ungdomar, familjer, nyanlända samt personer med beroendeproblematik... Visa mer
Välkommen till oss, till en förvaltning i positiv förändring, en enhet som står inför utmaningen att fortsätta utveckla visionen om att bli ett aktivt stöd till framtidens socialtjänst och en medarbetargrupp som söker en lyhörd, nyfiken och engagerad chef och kollega!


Om arbetsplatsen
Socialförvaltningen erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionsnedsättning, barn, ungdomar, familjer, nyanlända samt personer med beroendeproblematik. Vi bedriver också förebyggande och uppsökande arbete. Socialförvaltningen är organiserad i fyra avdelningar, Individ och familjeomsorgen (IFO), myndigheten för äldre och funktionshinder, äldreomsorgen egen regi samt funktionshinderområdet egen regi.

Som stöd för förvaltningens avdelningar och socialchef finns den centrala administrationen. Centrala administrationen arbetar med förvaltningsövergripande frågor och består av olika funktioner som utgör ett stöd för politiker och förvaltningens verksamheter. Enheten hanterar även synpunkter, klagomål, diarieföring, begäranden och frågeställningar från allmänheten och olika myndigheter.

Enheten består av nämndsekreterare, två utredare, registrator, arkivansvarig, två systemansvariga, kvalitetsutvecklare och medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS).

Arbetsuppgifter
Som administrativ chef arbetar du nära vår socialchef och bistår henne i förvaltningens administrativa arbete. I tjänsten ingår ledning, styrning, samordning, kvalitetssäkring och utveckling av den administrativa enheten. Det ingår också budget-, arbetsmiljö- och personalansvar för enhetens nio medarbetare.

Du kommer att ansvara för förvaltningens mål och budget-, verksamhetsplanerings- och uppföljningsarbete samt internkontrollplan. Du kommer att vara sekreterare vid ledningsmöten och samverkansforum, du ingår i digitaliseringsrådet för förvaltningen, ansvarar för enhetens IT-budget samt blir superanvändare i DÄHS (nya Public 360).

Framtida utmaningar i rollen blir att utveckla och effektivisera administrativa processer och därigenom bidra till och medverka i kommunens pågående arbete att utveckla framtidens socialtjänst. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till socialchefen.                 

Det här söker vi hos dig
Vi söker dig med högskoleutbildning inom administration, juridik eller annan samhällsvetenskaplig inriktning samt


• flera års arbetslivserfarenhet i ledande position med verksamhets- ekonomi- och personalansvar
• erfarenhet av administrativt arbete inom kommun eller annan myndighet
• vana vid att tillämpa och samverka kring IT-baserade verktyg och tjänster
• mycket god datavana
• kunskap inom dataskyddsområdet (GDPR)
• goda kunskaper i Officeprogrammen
• förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Har du erfarenhet av upphandling, projektledning och verksamhetsutveckling inom kommunal verksamhet samt arbete i en socialförvaltning ser vi det som meriterande.

Vi vill att du ska ha förmåga att koordinera, effektivisera, prioritera och delegera i ditt arbete liksom att utveckla medarbetare och verksamhet. Du är en dokumenterat god ledare, lösningsorienterad med en väl utvecklad förmåga att tänka långsiktigt och se helheter liksom kommunikativ, driven och modig.

Vi kan komma att tillämpa provanställning för denna tjänst.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: tillsvidare

Sysselsättningsgrad: heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SON/2019/0267/023


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer –och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym och bastu i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening. Vi sitter i trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter, närhet till pendeltåg, affärer, restauranger, naturområde. Vi har ett generöst flextidsavtal samt en timme kortare arbetstid under sommarmånaderna, möjlighet till distansarbete och tydliga mötesrutiner.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gruppchef och administratör till fastighetsstaben

Ansök    Jun 29    Nynäshamns kommun    Administrativ chef
Gillar du att kombinera din administrativa förmåga med ett nära ledarskap? Vill du vara med och bygga upp din nya roll som fastighetschefens administrativa livlina och bidra till måluppfyllelse för stabens och avdelningens uppdrag? Sök - och jobbet kanske blir ditt! Dessutom bjuder vi på: Unika möjligheter – helt naturligt! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här ... Visa mer
Gillar du att kombinera din administrativa förmåga med ett nära ledarskap? Vill du vara med och bygga upp din nya roll som fastighetschefens administrativa livlina och bidra till måluppfyllelse för stabens och avdelningens uppdrag? Sök - och jobbet kanske blir ditt! Dessutom bjuder vi på:

Unika möjligheter – helt naturligt!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Fastighetsavdelningen har under våren arbetat intensivt med att utforma en ny organisation med fokus på vår strategiska utveckling. I vår nya organisation har vi arbetat fram tydligare roller och förändrade ansvarsgränser Vi har även identifierat några nya tjänster som kommer utgöra en väsentlig del i uppbyggandet av en stark, gemensam proaktiv, strategisk och serviceinriktad avdelning. Den nya organisationen kommer i höst stå i starten av en resa med att hela organisationen tillsammans kommer att utveckla våra arbetssätt och arbeta för att nå solen i vår strategiska karta.

Arbetsuppgifter
Rollen som gruppchef och administratör är en delad tjänst där du kommer ha ansvar för gruppens verksamhet, personalplanering och att utveckla verksamheten. Du har en central funktion inom avdelningen där kommunikation och information blir viktiga verktyg. 

I din roll som gruppchef ansvarar du för att ge ett motiverande och utvecklande stöd till medarbetarna inom staben. Du kommer genomföra årliga lönesamtal tillsammans med fastighetschef samt rapportera i personaladministrativa systemet Heroma. Du kommer att aktivt delta i det systematiska arbetsmiljöarbetet, medverka vid uppföljning med analys, prognos och åtgärder samt säkerställer att stabens verksamhet bedrivs effektivt. 

I den administrativa delen av din roll innefattar stöd åt fastighetschef och avdelningens enhetschefer. Du kommer exempelvis att granska inköp och beställningar i fakturahanteringssystemet, vara behjälplig med kontering mot avdelningens ekonomiassistent, vara ett protokollstöd samt planera och koordinera semesterplanering för avdelningen. 

Du kommer även vara behjälplig vid ekonomiuppföljning för våra projektledare, följa upp våra hyreskontrakt avseende tid för omförhandling och uppsägning och är behjälplig för förvaltare och chefer med att skriva tjänsteutlåtelser och andra formella skrivelser. I rollen ingår även att genomföra olika typer av utredningar åt avdelningen.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• gymnasieutbildning
• dokumenterad chefserfarenhet
• minst 3 års yrkeserfarenhet av administrativt arbete
• minst 1 års erfarenhet av utredningsarbete, gärna inom fastighetsbranschen
• vana att arbeta i olika datorprogram 
• formulerar dig väl i tal och skrift på svenska
• B-körkort 

Det är meriterande med utbildning eller yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen.

Som person är du intresserad av andra människor och lägger stor vikt vid att skapa goda relationer och samarbeten. Du agerar naturligt med handlingskraft och initierar aktiviteter och ser till att fullfölja samt följa upp dessa. Vidare har du lätt för att uttrycka dig och anpassa dina budskap och sätt att kommunicera till situation och person. 

Som ledare är du närvarande med fullt förtroende på medarbetarnas egna förmågor där du genom motivation, utveckling och stöttning kan tillsammans med staben utveckla verksamheten vidare. Du sporras du av att kombinera en chefsroll och din goda administrativa förmåga vilket kräver god förmåga att strukturera och planera din arbetsvardag samt att du är en fena på att prioritera rätt.

Annonseringstiden för denna tjänst är hela sommarperioden, vi kommer påbörja urval för tjänsten i mitten av augusti.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: MSN/2020/1216/001 


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! I alla kommuner är du med och bidrar till något större – hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym och bastu i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Vi sitter i trevliga kontorslokaler med förhållandevis goda parkeringsmöjligheter, närheten till pendeltåg, affärer, restauranger och naturområde. Vi har ett generöst flextidsavtal samt en timme kortare arbetstid under sommarmånaderna, möjlighet till distansarbete och tydliga mötesrutiner.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre