Lediga jobb Vår Omtanke Sverige AB i Nynäshamn

Se alla lediga jobb från Vår Omtanke Sverige AB i Nynäshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nynäshamn som finns inom det yrket.

Serviceinriktad personlig assistens sökes till tjej i Nynäshamn - ca 75%

STOCKHOLM / NYNÄSHAMN Serviceinriktad personlig assistent sökes till tjej i Nynäshamn. Nu söker jag fler assistenter till mitt härliga team! • Tjänst på ca 75% (6 dygn per 4 veckor) Det är framförallt dygnspass med några timmar sovande jour. Det kan även förekomma kortare pass för att kunna lösa luckor i schemat. Det brukar för det mesta gå att kombinera med studier eller projekt på distans. Jag är en 25 årig tjej som har en muskelsjukdom och är rullstolsb... Visa mer
STOCKHOLM / NYNÄSHAMN
Serviceinriktad personlig assistent sökes till tjej i Nynäshamn.
Nu söker jag fler assistenter till mitt härliga team!
• Tjänst på ca 75% (6 dygn per 4 veckor)
Det är framförallt dygnspass med några timmar sovande jour. Det kan även förekomma
kortare pass för att kunna lösa luckor i schemat. Det brukar för det mesta gå att kombinera
med studier eller projekt på distans.
Jag är en 25 årig tjej som har en muskelsjukdom och är rullstolsburen. Jag behöver assistans
för det mesta fysiska i min vardag. För mig handlar personlig assistans om att möjliggöra så
jag kan vara självständig.
Jag lever ett aktivt liv och bor i egen lägenhet centralt i Nynäshamn. Jag jobbar heltid på
kontor på Kungsholmen. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj. Har intresse
bland annat för inredning, beauty, hudvård, matlagning, vin, musik, konst och kultur.
Din roll som assistent är att kompensera mina svaga muskler genom att vara i bakgrunden
och hjälpa mig med det praktiska så att jag kan upprätthålla min roll som vän, kollega, syster
och dotter. Det är helt avgörande för mig att ha personlig assistans för att kunna leva det liv
jag önskar.
Jag söker dig som är pålitlig, noggrann och har känsla för service. Du behöver vara
ordningsam och ha lätt för att ta instruktioner. Du behöver vara trygg i dig själv och trivas i
ditt eget sällskap.
Du ska kunna go with the flow, anpassa dig till olika situationer samt ha förmågan att växla
mellan högt och lågt tempo.
Extra viktigt är att du är lyhörd, flexibel och har känsla för integritet.
Tidigare erfarenhet av personlig assistans är inget krav, personkemi är det viktigaste.
Krav:
• Över 18 år gammal
• Identifierar dig som kvinna
• Har god fysik (det är ett praktiskt arbete och det fungerar därför inte med rygg-,
knäproblem mm)
• Kan prata och skriva svenska
Om du känner igen dig i beskrivningen ovan och är intresserad – skicka in din ansökan!
Frågor? Maila till [email protected]
Rekrytering sker löpande Visa mindre

Roligt extrajobb som PA, främst dagtid på vardagar

Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, promenader och har ett glatt humör?Vi tror att du är en person med en positiv inställning och som är trygg i dig själv. Kanske har du ett annat arbete eller är studerande, då denna tjänst är som inhoppare vid behov. Du behöver kunna arbeta dagtid på vardagar och vara beredd på att jobba under sommarmånaderna. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Om tjänsten och vår uppdragsgivare Främst är det vår pers... Visa mer
Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, promenader och har ett glatt humör?Vi tror att du är en person med en positiv inställning och som är trygg i dig själv. Kanske har du ett annat arbete eller är studerande, då denna tjänst är som inhoppare vid behov. Du behöver kunna arbeta dagtid på vardagar och vara beredd på att jobba under sommarmånaderna.

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Om tjänsten och vår uppdragsgivare
Främst är det vår personkemi som ska fungera! Därutöver krävs bra fysik och positivt sinnelag. Du ser möjligheter i stället för hinder. För mig är det viktigt att du arbetar med lågaffektivt bemötande och att du är en lugn och metodisk person. Du behöver vara lättsam och ha lätt till skratt, eftersom jag gillar lite bus och att ha kul.Jag har dubbel assistans från morgon till kväll, och enkel assistans med aktiv natt. Jag har flerfunktionshinder, epilepsi och kognitiva svårigheter. Du behöver kunna ta initiativ och fatta egna beslut i vissa situationer.Du måste vara rökfri och ha bra svenska i både skrift och tal, då jag behöver bli tolkad. Jag ser gärna att det är kvinnliga sökande.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timmar vid behov främst vardag dagtid. Även kvällar och nätter kan vara aktuella.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Snarast
Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke Nynäshamn och av uppdragsgivarens medarbetsledare.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvik personlig assistent i Nynäshamn

För vår uppdragsgivares räkning söker vi nu sommarvikarier och timanställda. Vår uppdragsgivare är bosatt i Nynäshamns kommunmellan Stora Vika och Ösmo.Han har enbakgrund inom friidrott och har arbetat som hantverkare. Efter att ha drabbats av sjukdom är han nu i behovav stöd i sin vardag i form av förflyttningar, matlagning, handling samt hjälp vid vårdbesök.Du som assistent ska ha ett bra förhållningssätt anpassat efter arbetsplatsens rutiner och du behö... Visa mer
För vår uppdragsgivares räkning söker vi nu sommarvikarier och timanställda.
Vår uppdragsgivare är bosatt i Nynäshamns kommunmellan Stora Vika och Ösmo.Han har enbakgrund inom friidrott och har arbetat som hantverkare. Efter att ha drabbats av sjukdom är han nu i behovav stöd i sin vardag i form av förflyttningar, matlagning, handling samt hjälp vid vårdbesök.Du som assistent ska ha ett bra förhållningssätt anpassat efter arbetsplatsens rutiner och du behöver även kunna hantera det svenska språket i tal och skrift. Mannen bor en bit ifrån bussförbindelse, så ett krav är att du har körkort och tillgång till bil.Ingen tidigare erfarenhet krävs, du får introduktion på plats.Välkommen med din ansökan där du berättar om dig själv och hur du passar in på beskrivningen ovan.Du behöver kunna arbeta varierade tider som dag och natt med viss jour.
Vad får du?
Friskvård, utbildning och väl introduktion.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till man i Nynäshamn

Hej, Söker du ett extrajobb som personlig assistent? Jag är en man som sitter i rullstol, bosatt i Nynäshamn som nu söker efter personlig assistent som timvikarie att dryga ut min härliga assistentgrupp med. Någon som kan hoppa in vid behov när mina ordinarie assistenter är sjuka/ har semester. Ibland med kort varsel, ibland planerad ledighet. Arbetspassen är förlagda 09.00-17.00 veckans alla dagar. Arbetet kretsar främst kring vardagssysslor. Det kan g... Visa mer
Hej,

Söker du ett extrajobb som personlig assistent?

Jag är en man som sitter i rullstol, bosatt i Nynäshamn som nu söker efter personlig assistent som timvikarie att dryga ut min härliga assistentgrupp med. Någon som kan hoppa in vid behov när mina ordinarie assistenter är sjuka/ har semester. Ibland med kort varsel, ibland planerad ledighet. Arbetspassen är förlagda 09.00-17.00 veckans alla dagar.

Arbetet kretsar främst kring vardagssysslor. Det kan gälla allt från att laga mat, städa, handla och vara min ledsagare när jag är ute. Mina intressen är kryssningar, musik och vara ute och fotografera.

Jag ser helst att du är kvinna, ålder spelar ingen roll. Bara du är lyhörd, positiv och glad- Icke rökare och som tål pälsdjur (katt finns i hemmet).

Eftersom jag bor en bit söder om Stockholm, och de mesta av arbetet utgår från mitt hem, är det önskvärt att du som söker också bor på södra sidan av Stockholm.

Både personligt brev och CV önskas, jag hoppas att vi ses!

Rekrytering och tillsättning sker fortlöpande, välkommen med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent sökes

Vi söker nu vikarier till vår uppdragsgivare som är bosatt mellan Stora Vika och Ösmo. Mannen är 56 år gammal och har haft en bakgrund inom friidrott och har arbetat som hantverkare. Efter att ha drabbats av en stroke blev mannen halvsidesförlamad och behöver i och med det ditt stöd i sin vardag i form av förflyttningar, matlagning, handling samt hjälp vid vårdbesök. Du som assistent ska ha ett bra förhållningssätt anpassat efter arbetsplatsens rutiner och... Visa mer
Vi söker nu vikarier till vår uppdragsgivare som är bosatt mellan Stora Vika och Ösmo.
Mannen är 56 år gammal och har haft en bakgrund inom friidrott och har arbetat som hantverkare. Efter att ha drabbats av en stroke blev mannen halvsidesförlamad och behöver i och med det ditt stöd i sin vardag i form av förflyttningar, matlagning, handling samt hjälp vid vårdbesök.
Du som assistent ska ha ett bra förhållningssätt anpassat efter arbetsplatsens rutiner och du behöver även kunna hantera det svenska språket i tal och skrift. Mannen bor en bit ifrån bussförbindelse, så ett krav är att du har körkort och tillgång till bil.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, du får introduktion på plats.
Välkommen med din ansökan där du berättar om dig själv och hur du passar in på beskrivningen ovan.
Passet är förlagda kl. 07.30-19.30.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Deltid, Vikariat

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i Nynäshamn

Är du vår uppdragsgivares nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår uppdragsgivares tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår uppdragsgivare i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i en persons liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vill du ha ett omväxlande... Visa mer
Är du vår uppdragsgivares nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår uppdragsgivares tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår uppdragsgivare i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i en persons liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, promenader och har ett glatt humör?
Hos mig jobbar ett härligt gäng personliga assistenter och jag behöver nu utöka gruppen med fler timvikarier.

Främst är det vår personkemi som ska fungera! Därutöver krävs bra fysik och positivt sinnelag. Du ser möjligheter i stället för hinder. För mig är det viktigt att du arbetar med lågaffektivt bemötande och att du är en lugn och metodisk person. Du behöver vara lättsam och ha lätt till skratt, eftersom jag gillar lite bus och att ha kul.

Jag har dubbel assistans från morgon till kväll, och enkel assistans med aktiv natt. Jag har flerfunktionshinder, epilepsi och kognitiva svårigheter. Mina assistenter behöver kunna ta initiativ och fatta egna beslut i vissa situationer.
Du måste vara rökfri och ha bra svenska i både skrift och tal, då jag behöver bli tolkad. Jag ser gärna att det är kvinnliga sökande.

Flexibilitet är värdefullt. Du behöver kunna arbeta dag, kväll och aktiv natt, alla veckans dagar.

Du behöver inte ha arbetat som personlig assistent tidigare, introduktion sker på plats.

Varmt välkommen med personligt brev och CV!

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vad får du?

Utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Timmar vid behov.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent 100 % i Nynäshamn

Är du vår uppdragsgivares nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår uppdragsgivares tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår uppdragsgivare i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i en persons liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vill du ha ett omväxlande... Visa mer
Är du vår uppdragsgivares nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår uppdragsgivares tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår uppdragsgivare i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i en persons liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, promenader och har ett glatt humör?
Hos mig jobbar ett härligt gäng personliga assistenter och jag behöver nu utöka gruppen med en 100% tjänst.

Främst är det vår personkemi som ska fungera! Därutöver krävs bra fysik och positivt sinnelag. Du ser möjligheter i stället för hinder. För mig är det viktigt att du arbetar med lågaffektivt förhållningssätt och att du är en lugn och metodisk person. Du behöver vara lättsam och ha lätt till skratt, eftersom jag gillar lite bus och att ha kul.

Jag har dubbel assistans från morgon till kväll, och enkel assistans med aktiv natt. Jag har flerfunktionshinder, epilepsi och kognitiva svårigheter. Mina assistenter behöver kunna ta initiativ och fatta egna beslut i vissa situationer.
Du måste vara rökfri och ha bra svenska i både skrift och tal, då jag behöver bli tolkad. Jag ser gärna att det är kvinnliga sökande.

Du behöver inte ha arbetat som personlig assistent tidigare, introduktion sker på plats.

Varmt välkommen med personligt brev och CV!

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Dag/kväll/natt 100%

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceinriktad personlig assistent till tjej i Nynäshamn

Nu söker jag fler assistenter till mitt härliga team! - Deltid - Extrajobb (vid behov) Dygnspass, kl. 17:00-17:00 på rullande schema. Då det kan uppstå stunder av ”väntetid” när jag till exempel jobbar vid datorn kan detta arbete eventuellt även fungera för dig som har studier eller projekt på distans. Jag är en 24 årig tjej som har en muskelsjukdom och är rullstolsburen. Jag behöver assistans med det mesta fysiska i min vardag. För mig handlar pers... Visa mer
Nu söker jag fler assistenter till mitt härliga team!

- Deltid

- Extrajobb (vid behov)

Dygnspass, kl. 17:00-17:00 på rullande schema.

Då det kan uppstå stunder av ”väntetid” när jag till exempel jobbar vid datorn kan detta arbete eventuellt även fungera för dig som har studier eller projekt på distans.Jag är en 24 årig tjej som har en muskelsjukdom och är rullstolsburen. Jag behöver assistans med det mesta fysiska i min vardag. För mig handlar personlig assistans om att möjliggöra så jag kan vara självständig.

Jag lever ett aktivt liv. Bor i egen lägenhet centralt i Nynäshamn, jobbar heltid på kontor på Kungsholmen även en del hemifrån. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj. Har intresse bland annat för inredning, beauty, hudvård, matlagning, vin, musik, konst och kultur.

Det är helt avgörande för mig att ha personlig assistans för att kunna kunna leva det liv jag önskar. Din roll som assistent är att kompensera mina svaga muskler och genom att vara i bakgrunden och hjälpa mig med det praktiska så kan jag upprätthålla min roll som vän, kollega, syster och dotter.

Jag söker dig som är pålitlig, noggrann och har känsla för service. Du behöver vara ordningsam och ha lätt för att ta instruktioner. Du behöver vara trygg i dig själv och trivas i ditt eget sällskap.

Du ska kunna anpassa dig till olika situationer och högt likväl lågt tempo.

Extra viktigt är att du är lyhörd, flexibel och har känsla för integritet.

Jag ser helst att du:

- Är mellan 20-40 år

- Identifierar dig som kvinna

- Har god fysik (dvs inte har rygg-knäproblem mm)

- Kan prata/skriva svenska

Tidigare erfarenhet av personlig assistans är inget krav, personkemi är det viktigaste.

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan och är intresserad - skicka in cv och personligt brev till [email protected].Frågor? Maila [email protected]

Rekrytering sker löpande.

Mvh

Elina Mannström Visa mindre

Personliga assistenter behövs i Stora Vika Ösmo!

Personliga assistenter behövs i Stora Vika Ösmo! Vi söker nu personliga assistenter till vår Uppdragsgivare bosatt i Stora Vika, Ösmo. Mannen är 56 år gammal och har efter en stroke en funktionsnedsättning som gör att han behöver ditt stöd i vardagen. Han är tidigare idrottsman och har ett yrkesliv bakom sig. Han tycker det är viktigast att personkemin stämmer mellan er, du är en person som kan ta initiativ till att hitta på saker och som har humor. I ... Visa mer
Personliga assistenter behövs i Stora Vika Ösmo!

Vi söker nu personliga assistenter till vår Uppdragsgivare bosatt i Stora Vika, Ösmo.

Mannen är 56 år gammal och har efter en stroke en funktionsnedsättning som gör att han behöver ditt stöd i vardagen. Han är tidigare idrottsman och har ett yrkesliv bakom sig.

Han tycker det är viktigast att personkemin stämmer mellan er, du är en person som kan ta initiativ till att hitta på saker och som har humor.

I ditt uppdrag som personlig assistent ingår att hjälpa till med personlig hygien,

förflyttningar, på och avklädning, träning, följa med vid vårdbesök och

rehab samt hushållsarbete.

Passen är förlagda kl. 07.30-19.30 eller 18.30-08.30, varav 2 timmars väntetid under

natten.

P.g.a. arbetets art krävs god svenska i tal och skrift.

Körkortskrav: Körkort och tillgång till bil är en merit.

Ingen tidigare erfarenhet krävs, du får introduktion på plats.

Välkommen med din ansökan där du berättar om dig själv och hur du passar in på beskrivningen ovan.Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Ösmo! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Deltid, Heltid, Vikariat

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inhoppare/timmis i Nynäs!

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, prom... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, promenader och har ett glatt humör?
Hos mig jobbar ett härligt gäng personliga assistenter och jag behöver nu utöka gruppen med inhoppare vid behov.
Du behöver alltså ha en annan sysselsättning också men kunna vara flexibel.
Oftast behövs inhopp på dagtid men även nätter förekommer.

Främst är det vår personkemi som ska fungera! Därutöver krävs bra fysik och positivt sinnelag. Du ser möjligheter i stället för hinder. För mig är det viktigt att du arbetar med lågaffektivt förhållningssätt och att du är en lugn och metodisk person. Du behöver vara lättsam och ha lätt till skratt, eftersom jag gillar lite bus och att ha kul.

Jag har dubbel assistans från morgon till kväll, och enkel assistans med aktiv natt. Jag har flerfunktionshinder, epilepsi och kognitiva svårigheter. Mina assistenter behöver kunna ta initiativ och fatta egna beslut i vissa situationer.
Du måste vara rökfri och ha bra svenska i både skrift och tal, då jag behöver bli tolkad. Jag ser gärna att det är kvinnliga sökande.

Du behöver inte ha arbetat som personlig assistent tidigare, introduktion sker på plats.

Varmt välkommen med personligt brev och CV!

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Timvikarie vid behov

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inhoppare/timmis i Nynäs!

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, prom... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, promenader och har ett glatt humör?
Hos mig jobbar ett härligt gäng personliga assistenter och jag behöver nu utöka gruppen med inhoppare vid behov.
Du behöver alltså ha en annan sysselsättning också men kunna vara flexibel.
Oftast behövs inhopp på dagtid men även nätter förekommer.

Främst är det vår personkemi som ska fungera! Därutöver krävs bra fysik och positivt sinnelag. Du ser möjligheter i stället för hinder. För mig är det viktigt att du arbetar med lågaffektivt förhållningssätt och att du är en lugn och metodisk person. Du behöver vara lättsam och ha lätt till skratt, eftersom jag gillar lite bus och att ha kul.

Jag har dubbel assistans från morgon till kväll, och enkel assistans med aktiv natt. Jag har flerfunktionshinder, epilepsi och kognitiva svårigheter. Mina assistenter behöver kunna ta initiativ och fatta egna beslut i vissa situationer.
Du måste vara rökfri och ha bra svenska i både skrift och tal, då jag behöver bli tolkad. Jag ser gärna att det är kvinnliga sökande.

Du behöver inte ha arbetat som personlig assistent tidigare, introduktion sker på plats.

Varmt välkommen med personligt brev och CV!

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Timvikarie vid behov

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppdragsansvarig sökes till kontor i Nynäshamn

Vår Omtanke arbetar med att utföra personlig assistans till våra uppdragsgivare som, till följd av funktionsnedsättning, är beviljade denna insats. Till vårt kontor i Nynäshamn söker vi en driven, positiv och engagerad uppdragsansvarig med erfarenhet. Som uppdragsansvarig tilldelas du ett antal uppdragsgivare för vilka du sköter allt som hör till uppdraget. Utöver arbetet med uppdragsgivare och assistenter får du vara en del av ett gäng med stark fra... Visa mer
Vår Omtanke arbetar med att utföra personlig assistans till våra uppdragsgivare som, till följd av funktionsnedsättning, är beviljade denna insats.Till vårt kontor i Nynäshamn söker vi en driven, positiv och engagerad uppdragsansvarig med erfarenhet. Som uppdragsansvarig tilldelas du ett antal uppdragsgivare för vilka du sköter allt som hör till uppdraget.Utöver arbetet med uppdragsgivare och assistenter får du vara en del av ett gäng med stark framåtanda som gärna åtar sig utmaningar, brinner för verksamhetsutveckling och samtidigt har kul tillsammans.Vi söker dig:- som har relevant erfarenhet av personlig assistans och LSS.

-som är strukturerad, noggrann och gillar såväl administration som samtal.

- som har en stark framåtanda och mycket driv, med en mjuk och empatisk framtoning.

- som är social, glad och som tycker om att ge andra verktyg.Kunskap om arbetsrätt, kollektivavtal och tillhörande lagstiftning är starkt meriterande.Vill du vara en del av ett engagerat, ideologiskt baserat företag? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!Skriv "Uppdragsansvarig" i ämnesraden på din mail-ansökan.Anställningsvillkor:Heltid, tillsvidare

KontorstiderLön: Fast månadslönTillträde: SnarastVad händer nu?Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inhoppare/timmis i Nynäs!

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, prom... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, promenader och har ett glatt humör?
Hos mig jobbar ett härligt gäng personliga assistenter och jag behöver nu utöka gruppen med inhoppare vid behov.
Du behöver alltså ha en annan sysselsättning också men kunna vara flexibel.
Oftast behövs inhopp på dagtid men även nätter förekommer.

Främst är det vår personkemi som ska fungera! Därutöver krävs bra fysik och positivt sinnelag. Du ser möjligheter i stället för hinder. För mig är det viktigt att du arbetar med lågaffektivt förhållningssätt och att du är en lugn och metodisk person. Du behöver vara lättsam och ha lätt till skratt, eftersom jag gillar lite bus och att ha kul.

Jag har dubbel assistans från morgon till kväll, och enkel assistans med aktiv natt. Jag har flerfunktionshinder, epilepsi och kognitiva svårigheter. Mina assistenter behöver kunna ta initiativ och fatta egna beslut i vissa situationer.
Du måste vara rökfri och ha bra svenska i både skrift och tal, då jag behöver bli tolkad. Jag ser gärna att det är kvinnliga sökande.

Du behöver inte ha arbetat som personlig assistent tidigare, introduktion sker på plats.

Varmt välkommen med personligt brev och CV!

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Timvikarie vid behov

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker du ett extrajobb/sommarjobb som personlig assistent i Nynäshamn?

Kan du hoppa in och jobba extra en del under v.32, v.33 och v.34 då det är semestertider, då är det kanske dig vi söker! Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vi söker sommarvikarier till en man bosatt i Nynäshamn! Vem är Kunden? Jag är en man som sit... Visa mer
Kan du hoppa in och jobba extra en del under v.32, v.33 och v.34 då det är semestertider, då är det kanske dig vi söker!

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vi söker sommarvikarier till en man bosatt i Nynäshamn!

Vem är Kunden?

Jag är en man som sitter i rullstol, bosatt i Nynäshamn som nu söker efter personlig assistent som timvikarie att dryga ut min härliga assistentgrupp med. Någon som kan hoppa in vid behov när mina ordinarie assistenter är sjuka/ har semester. Ibland med kort varsel, ibland planerad ledighet. Arbetspassen är förlagda 10- 18 veckans alla dagar.

Arbetsuppgifter

Arbetet kretsar främst kring vardagssysslor. Det kan gälla allt från att laga mat, städa, handla och vara min ledsagare när jag är ute. Mina intressen är kryssningar, musik och vara ute och fotografera. Jag är känslig för starka lukter, så parfymera sparsamt.

Vem är du?
Jag ser helst att du är kvinna, ålder spelar ingen roll. Bara du är lyhörd, positiv och glad- Icke rökare och som tål pälsdjur (katt finns i hemmet).

Eftersom jag bor en bit söder om Stockholm, och de mesta av arbetet utgår från mitt hem, är det önskvärt att du som söker också bor på södra sidan av Stockholm.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Inhoppare/timmis i Nynäs!

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, prom... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Nynäshamn! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vill du ha ett omväxlande arbete och gillar musik, djur, promenader och har ett glatt humör?
Hos mig jobbar ett härligt gäng personliga assistenter och jag behöver nu utöka gruppen med inhoppare vid behov.
Du behöver alltså ha en annan sysselsättning också men kunna vara flexibel.
Oftast behövs inhopp på dagtid men även nätter förekommer.

Främst är det vår personkemi som ska fungera! Därutöver krävs bra fysik och positivt sinnelag. Du ser möjligheter i stället för hinder. För mig är det viktigt att du arbetar med lågaffektivt förhållningssätt och att du är en lugn och metodisk person. Du behöver vara lättsam och ha lätt till skratt, eftersom jag gillar lite bus och att ha kul.

Jag har dubbel assistans från morgon till kväll, och enkel assistans med aktiv natt. Jag har flerfunktionshinder, epilepsi och kognitiva svårigheter. Mina assistenter behöver kunna ta initiativ och fatta egna beslut i vissa situationer.
Du måste vara rökfri och ha bra svenska i både skrift och tal, då jag behöver bli tolkad. Jag ser gärna att det är kvinnliga sökande.

Du behöver inte ha arbetat som personlig assistent tidigare, introduktion sker på plats.

Varmt välkommen med personligt brev och CV!

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Timvikarie vid behov

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till vår Kund bosatt i Stora Vika Ösmo!

Vi söker nu personliga assistenter till vår Kund bosatt i Stora Vika, Ösmo. Mannen är 54 år gammal och har efter en stroke en funktionsnedsättning som gör att han behöver ditt stöd i vardagen. Han är tidigare idrottsman och har ett yrkesliv bakom sig. Han tycker det är viktigast att personkemin stämmer mellan er, du är en person som kan ta initiativ till att hitta på saker och som har humor. I ditt uppdrag som personlig assistent ingår att hjälpa ti... Visa mer
Vi söker nu personliga assistenter till vår Kund bosatt i Stora Vika, Ösmo.Mannen är 54 år gammal och har efter en stroke en funktionsnedsättning som gör att han behöver ditt stöd i vardagen. Han är tidigare idrottsman och har ett yrkesliv bakom sig.

Han tycker det är viktigast att personkemin stämmer mellan er, du är en person som kan ta initiativ till att hitta på saker och som har humor.I ditt uppdrag som personlig assistent ingår att hjälpa till med personlig hygien,

förflyttningar, på och avklädning, träning, följa med vid vårdbesök och

rehab samt hushållsarbete.Passen är förlagda kl. 07.30-19.30 eller 18.30-08.40, varav 2 timmars väntetid under

natten.

P.g.a. arbetets art krävs god svenska i tal och skrift.Körkortskrav: Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Ingen tidigare erfarenhet krävs, du får introduktion på plats.Välkommen med din ansökan där du berättar om dig själv och hur du passar in på beskrivningen ovan.Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Ösmo! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Heltid.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre