Lediga jobb Unistaff AB i Nynäshamn

Se alla lediga jobb från Unistaff AB i Nynäshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nynäshamn som finns inom det yrket.

Södertörns Bygg & Mark AB söker lokalvårdare

Ansök    Nov 5    Unistaff AB    Städare/Lokalvårdare
På Södertörns Bygg och Mark är vi motiverade till att göra ett bra jobb i det ingår förstås en önskan om att ha rena arbetsplatser där vi, våra kunder och samarbetspartners trivs, kan verka och utvecklas. Viktigt för oss är en trivsam arbetsmiljö med möjlighet till utveckling. Anledningen till att vi vill ha medarbetare som trivs är att vi vill utveckla vårt företag till att bli Sthlms områdets vassaste byggbolag. Vi tänker att om våra medarbetare mår br... Visa mer
På Södertörns Bygg och Mark är vi motiverade till att göra ett bra jobb i det ingår förstås en önskan om att ha rena arbetsplatser där vi, våra kunder och samarbetspartners trivs, kan verka och utvecklas. Viktigt för oss är en trivsam arbetsmiljö med möjlighet till utveckling.


Anledningen till att vi vill ha medarbetare som trivs är att vi vill utveckla vårt företag till att bli Sthlms områdets vassaste byggbolag. Vi tänker att om våra medarbetare mår bra, så mår bolaget bra.


Du kommer arbeta med olika typer av städning. Efter varje nyproduktion eller renoveringsarbete så ska städningen vara i toppklass innan kunden flyttar in. Kontorsstädning, fönsterputs, städning av våra etableringar ingår också i uppdraget.


Start sker enligt överenskommelse.


Det är viktigt att du är skötsam och att du kan arbeta i grupp. Det är även viktigt att du har en bra attityd och god känsla för service mot både gruppen och även kunden. Viktigt att du är flexibel, arbetsvillig samt gillar att arbeta med omväxling och högt tempo.


Denna tjänst ska tillsättas omgående. Vänligen skicka in din ansökan snarast. Vi vill gärna att du behärskar svenska, engelska, ryska, uzbekiska eller turkiska.


Maila era ansökningar till vårt rekryteringsbolag.


[email protected] Visa mindre