Lediga jobb Simplified Recruitment Sweden AB i Nynäshamn

Se alla lediga jobb från Simplified Recruitment Sweden AB i Nynäshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nynäshamn som finns inom det yrket.

Verkstadsmekaniker till JPC Hydraulik i Ösmo!

Inledning Är teknik och tunga fordon områden som intresserar dig? Kanske har du spenderat flera timmar och mekat med din bil i garaget eller har en teknisk fallenhet inom området? Då kan du vara den vi söker i rollen som verkstadsmekaniker hos JPC Hydraulik! JPC Hydraulik fortsätter sin positiva trend och längtar nu efter ytterligare en medarbetare! Här finns nu möjligheten att ta dig an rollen som verkstadsmekaniker i nära samarbete med ett engagerat arbe... Visa mer
Inledning
Är teknik och tunga fordon områden som intresserar dig? Kanske har du spenderat flera timmar och mekat med din bil i garaget eller har en teknisk fallenhet inom området? Då kan du vara den vi söker i rollen som verkstadsmekaniker hos JPC Hydraulik!
JPC Hydraulik fortsätter sin positiva trend och längtar nu efter ytterligare en medarbetare! Här finns nu möjligheten att ta dig an rollen som verkstadsmekaniker i nära samarbete med ett engagerat arbetslag som präglas av familjär stämning. 
I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval, så passa på att söka redan idag!
Information om tjänsten
JPC Hydraulik är en familjär arbetsplats belägen i Stockholm (Ösmo), där arbetsgruppen idag består av 14 anställda i olika roller. Arbetsplatsen består av en monteringshall, där det utförs ReCoDrive-montage samt servicearbete. I maskin- och serviceverkstaden finns CNC-maskiner för egen produktion av lego, svetsning och CNC-maskinskärning.

Vi söker nu en mekaniker som kommer bli en viktig pusselbit i vår verkstad där du bidrar med din problemlösningsförmåga och genuina intresse för mekaniken i våra kunders lastbilar.
I början av tjänsten kommer du att få ta rygg på en erfaren kollega för att komma in i dina uppgifter på bästa sätt. JPC Hydrauliks lösning är uppskattad i branschen och företaget har haft en positiv utveckling genom åren. Idag exporterar JPC till många länder i Europa. Agenturer finns i Frankrike, Belgien, Nederländerna, återförsäljare i Norge, Finland, Tyskland, Polen och systemen är aktiva bland annat i Österrike, Schweiz och Danmark.
Vi erbjuder dig
Du har ett gäng kollegor som prioriterar den goda stämningen och trivseln på arbetsplatsen högt! I tjänsten ingår även diverse förmåner så som kollektivavtal, friskvård, pensionsavsättning med mera. För den som vill finns på sikt möjligheter att axla fler arbetsuppgifter inom företaget, exempelvis fältservice.
Arbetstiden är 7–16, med flexibilitet utefter möjlighet.
Arbetsuppgifter
Som verkstadsmekaniker kommer du i huvudsak att bygga mekaniska konstruktioner och där ingår bland annat svetsning, kapning, borrning och slutligen montering för att de olika komponenterna ska passa ihop i våra kunders lastbilar. Arbetet kan vara allt från mekaniska till hydrauliska problem, där vi vill att du bidrar med din skicklighet med verktyg och teknisk kunskap för att tillsammans med dina kollegor leverera ett bra resultat till våra kunder.Vi söker dig som
Vi söker dig som har grundkunskap och intresse för att ta till dig arbetsuppgifterna på JPC Hydraulik på ett bra sätt. Vi tror att det är bra att du tidigare jobbat i någon form av verkstadsmiljö och gärna med mekaniken inom fordon!
Det viktigaste för oss är att du är nyfiken på att lära, trivs med tekniskt arbete och tar stort ansvar för dina uppgifter. Vi tror att du kliver in i rollen med en positiv inställning och bidrar till ett gott samarbete i gruppen!

Meriterande för tjänsten är kunskap inom svetsning där MIG/TIG är den uteslutande svetsmetoden. 

Goda kunskaper i svenska samt B-körkort är ett krav för tjänsten. C-körkort är meriterande. 
Övrigt
Stad: Stockholm, Ösmo
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Kontaktperson för rekryteringen: Klara Andersson, [email protected]

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval. Visa mindre

Fordonstekniker till JPC Hydraulik AB i Ösmo!

Inledning JPC Hydraulik AB fortsätter sin positiva trend och längtar nu efter ytterligare en medarbetare, som vill arbeta med montering och funktionskontroller av det populära ReCoDrive-systemet. Är du utbildad inom fordonselektronik eller styr- och reglerteknik och vill hjälpa oss på den fortsatta utvecklingsresan, kan det vara just dig vi söker! Information om tjänsten JPC Hydraulik AB är en familjär arbetsplats belägen i Stockholm, Ösmo, där arbetsgr... Visa mer
Inledning

JPC Hydraulik AB fortsätter sin positiva trend och längtar nu efter ytterligare en medarbetare, som vill arbeta med montering och funktionskontroller av det populära ReCoDrive-systemet. Är du utbildad inom fordonselektronik eller styr- och reglerteknik och vill hjälpa oss på den fortsatta utvecklingsresan, kan det vara just dig vi söker!

Information om tjänsten

JPC Hydraulik AB är en familjär arbetsplats belägen i Stockholm, Ösmo, där arbetsgruppen idag består av 12 medarbetare i olika roller. ReCoDrive-systemet möjliggör automatisk styrning av fordon och är en uppskattad lösning i branschen! Genom den positiva utvecklingen som skett under åren har JPC idag flertalet agenturer och återförsäljare runt om i Europa.

Arbetsplatsen består av en monteringshall, där ReCoDrive-montage samt funktionskontroller utförs. Arbetsplatsen består även av en maskin- och serviceverkstad samt en butik med noga utvalt sortiment. Visst fältservicearbete ingår också i tjänsten.

Arbetstiderna är i grunden vanliga kontorstider.

Vi erbjuder dig

I början av din anställning kommer du att få upplärning av en dedikerad mentor, för att komma in i din roll på bästa sätt. Du kommer att spendera arbetsdagarna tillsammans med ett gäng kollegor som prioriterar den goda stämningen och trivseln på arbetsplatsen högt, där personalgruppen gärna hittar på olika roliga aktiviteter ihop ett par gånger årligen.

Hos JPC finns möjlighet att på sikt utvecklas och ta ett allt större ansvar i form av att utforma kundanpassade uppdateringar av systemet och att arbeta i nära dialog med kunderna runt om i Europa. Du erbjuds även ett generöst förmånspaket i din anställning.


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som fordonstekniker kommer främst att vara att utföra montering och funktionskontroller av ReCoDrive-systemet på plats i monteringshallen. Visst fältservicearbete kan förekomma, där du reser ut till kunderna. När du blivit varm i kläderna, kommer du även att få möjlighet att assistera genom att utföra systemuppdateringar och tillhörande administration.

Vi söker dig som

Vi söker dig som vill vara en del på den fortsatta resan framåt, bidra med din kompetens och utvecklas tillsammans med oss! Vi ser gärna att du har en utbildning inom fordonselektronik alternativt inom styr- och reglerteknik i grunden. Du har antingen via studier eller arbete lärt dig att felsöka elektriska system. Har du grundläggande kunskaper - tror vi att du snabbt kan utvecklas hos oss!

Kan du använda CAD för att rita elektriska scheman och programmera i CODESYS är det starkt meriterande.

Svenska och/eller engelska i tal och skrift är krav för tjänsten, samt B-körkort.

Övrigt

• Ort: Stockholm, Ösmo
• Anställningsform: Heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson för rekryteringen: Elin Eriksson, 073 – 828 21 18
[email protected] Visa mindre

Montör till JPC Hydraulik AB!

Inledning Är teknik, montage och automation områden som intresserar dig? Har du teknisk fallenhet och vilja att utvecklas vidare inom området? Då kan du vara den vi söker i rollen som montör hos JPC Hydraulik! JPC Hydraulik fortsätter sin positiva trend och längtar nu efter ytterligare en medarbetare! Här finns nu möjligheten att ta dig an uppgifter inom montage, i nära samarbete med ett engagerat arbetslag som präglas av familjär stämning. I den här r... Visa mer
Inledning

Är teknik, montage och automation områden som intresserar dig? Har du teknisk fallenhet och vilja att utvecklas vidare inom området? Då kan du vara den vi söker i rollen som montör hos JPC Hydraulik!

JPC Hydraulik fortsätter sin positiva trend och längtar nu efter ytterligare en medarbetare! Här finns nu möjligheten att ta dig an uppgifter inom montage, i nära samarbete med ett engagerat arbetslag som präglas av familjär stämning.

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval, så passa på att söka redan idag!

Information om tjänsten

JPC Hydraulik är en familjär arbetsplats belägen i Stockholm (Ösmo), där arbetsgruppen idag består av 12 anställda i olika roller. Arbetsplatsen består av en monteringshall, där det utförs ReCoDrive-montage samt servicearbete. I maskin- och serviceverkstaden finns CNC-maskiner för egen produktion av lego, svetsning och CNC-maskinskärning. Det finns även en butik som erbjuder ett noggrant utvalt sortiment.

Vi söker nu en montör som i huvudsak kommer att utföra ReCoDrive-montage, vilket är en smidig lösning för automatisk styrning av lastbilar. I början av tjänsten kommer du att få ta rygg på en erfaren kollega för att komma in i dina uppgifter på bästa sätt. JPC Hydrauliks lösning är uppskattad i branschen och företaget har haft en positiv utveckling genom åren. Idag exporterar JPC till många länder i Europa. Agenturer finns i Frankrike, Belgien, Nederländerna, återförsäljare i Norge, Finland, Tyskland, Polen och systemen är aktiva ibland andra Österrike, Schweiz och Danmark.

Arbetstiderna är vanliga kontorstider, med flexibilitet utefter möjlighet.

Vi erbjuder dig

I tjänsten kommer du till en början få möjlighet att lära dig allt om montage av företagets unika ReCoDrive-system. På sikt finns även möjligheter att öka din digitala kompetens och lära dig grundläggande programmering. Du har ett gäng kollegor som prioriterar den goda stämningen och trivseln på arbetsplatsen högt. I tjänsten ingår diverse förmåner så som kollektivavtal, friskvård, pensionsavsättning med mera.


Arbetsuppgifter

Tjänsten går ut på att i nära samspel med dina kollegor montera JPC Hydrauliks ReCoDrive-system på lastbilar. Visst servicearbete kopplat till systemet förekommer också.

Tillkommande moment…

• Kabeldragning och koppling av kablar och slangar i centralskåp.


• Installation av datorn i centralskåp.


• Montering av varningssystem som exempelvis en extern kamera plus monitor. Alternativt radarsystem som upptäcker hinder.Vi söker dig som

Vi söker dig som har grundkunskap och intresse för att ta till dig arbetsuppgifterna på JPC Hydraulik på ett bra sätt. Kanske har du gått ett tekniskt gymnasium eller arbetat med montering i någon form tidigare? Det viktigaste är att du är nyfiken på att lära, trivs med tekniskt arbete och tar stort ansvar för dina uppgifter. Vi tror att du kliver in i rollen med en positiv inställning och bidrar till ett gott samarbete i gruppen!

Meriterande för tjänsten är kunskap inom svetsning där MIG/MAG är den uteslutande svetsmetoden.

Körkort är ett krav för tjänsten. C-körkort är meriterande.

Övrigt

• Ort: Stockholm, Ösmo
• Anställningsform: Heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson för rekryteringen: Elin Eriksson,
073 – 828 21 18
[email protected] Visa mindre

Administratör inom styr-och reglerteknik sökes till JPC Hydraulik!

Inledning Beskriver du dig som en noggrann person som trivs med att skapa ordning och reda? Har du grundläggande kunskaper inom styr- och reglerteknik och erfarenhet av CAD? Då kan tjänsten som administratör/assisterande projektberedare vara för dig! JPC Hydraulik fortsätter sin positiva trend och längtar nu efter ytterligare en medarbetare, som kan avlasta administrativt och växa tillsammans med företaget. Passa på att söka tjänsten redan idag då urval... Visa mer
Inledning

Beskriver du dig som en noggrann person som trivs med att skapa ordning och reda? Har du grundläggande kunskaper inom styr- och reglerteknik och erfarenhet av CAD? Då kan tjänsten som administratör/assisterande projektberedare vara för dig! JPC Hydraulik fortsätter sin positiva trend och längtar nu efter ytterligare en medarbetare, som kan avlasta administrativt och växa tillsammans med företaget.

Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpnade!

Information om tjänsten

JPC Hydraulik är en familjär arbetsplats belägen i Stockholm (Ösmo), där arbetsgruppen idag består av 12 anställda i olika roller. Arbetsplatsen består av en monteringshall, där det utförs ReCoDrive-montage samt servicearbete. I maskin- och serviceverkstaden finns CNC-maskiner för egen produktion av lego, svetsning och CNC-maskinskärning. Det finns även en butik som erbjuder ett noggrant utvalt sortiment. Då JPC har många projekt framför sig - är vi nu i behov av en person som kommer att arbeta i en assisterande roll kopplat till administration och beredning inför projekten!

Systemet för automatisk styrning är uppskattad i branschen och företaget har haft en positiv utveckling genom åren. Idag exporterar JPC till många länder i Europa. Agenturer finns i Frankrike, Belgien, Nederländerna, återförsäljare i Norge, Finland, Tyskland, Polen och systemen är aktiva ibland andra Österrike, Schweiz och Danmark.

Vi erbjuder dig

Du kommer till en början få en upplärning av erfarna mentorer för att du ska komma in i rollen på bästa sätt. I tjänsten finns möjlighet att på sikt utvecklas och ta ett allt större ansvar! Du kommer att jobba tillsammans med ett gäng kollegor som prioriterar den goda stämningen och trivseln på arbetsplatsen högt. I tjänsten ingår diverse förmåner så som kollektivavtal, friskvård, pensionsavsättning med mera.


Arbetsuppgifter

I rollen som administratör/assisterande projektberedare kommer du hjälpa till att sammanställa ritningar och anpassa program till byggnationer i program som Word, CAD och CodeSYS. Du kommer även sammanställa dokumentation för manualer och reservdelslistor. På sikt är målet att du ska kunna utföra kompletta projekt från kravspecifikation till ritningar och tillhörande dokumentation. Teknisk support ingår också i tjänsten.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Sammanställa ritningar och anpassa program till byggnationer
• Sammanställa dokumentation för manualer och reverslistor
• Teknisk support till kunderna
• Provkörning och funktionskontroll av påbyggnationer
• Övriga administrativa uppgifterVi söker dig som

Vi söker dig med en relevant gymnasial utbildning alternativt kunskaper från arbetslivet, grundkunskaper i styr- och reglerteknik samt erfarenhet av att arbeta i CAD. Egenskaper vi tror är viktiga i denna roll är att du är noggrann och strukturerad. Meriterande för tjänsten är god språkkunskap, främst god kunskap i engelska i tal och skrift.

Övrigt

• Stockholm, Ösmo
• Anställningsform: Heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Kontaktperson för rekryteringen: Elin Eriksson, 073 – 828 21 18
[email protected] Visa mindre

Montör till JPC Hydraulik AB!

Inledning Är teknik, montage och automation områden som intresserar dig? Har du teknisk fallenhet och vilja att utvecklas vidare inom området? Då kan du vara den vi söker i rollen som montör hos JPC Hydraulik! JPC Hydraulik fortsätter sin positiva trend och längtar nu efter ytterligare en medarbetare! Här finns nu möjligheten att ta dig an uppgifter inom montage, i nära samarbete med ett engagerat arbetslag som präglas av familjär stämning. I den här r... Visa mer
Inledning

Är teknik, montage och automation områden som intresserar dig? Har du teknisk fallenhet och vilja att utvecklas vidare inom området? Då kan du vara den vi söker i rollen som montör hos JPC Hydraulik!

JPC Hydraulik fortsätter sin positiva trend och längtar nu efter ytterligare en medarbetare! Här finns nu möjligheten att ta dig an uppgifter inom montage, i nära samarbete med ett engagerat arbetslag som präglas av familjär stämning.

I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval, så passa på att söka redan idag!

Information om tjänsten

JPC Hydraulik är en familjär arbetsplats belägen i Stockholm (Ösmo), där arbetsgruppen idag består av 12 anställda i olika roller. Arbetsplatsen består av en monteringshall, där det utförs ReCoDrive-montage samt servicearbete. I maskin- och serviceverkstaden finns CNC-maskiner för egen produktion av lego, svetsning och CNC-maskinskärning. Det finns även en butik som erbjuder ett noggrant utvalt sortiment.

Vi söker nu en montör som i huvudsak kommer att utföra ReCoDrive-montage, vilket är en smidig lösning för automatisk styrning av lastbilar. I början av tjänsten kommer du att få ta rygg på en erfaren kollega för att komma in i dina uppgifter på bästa sätt. JPC Hydrauliks lösning är uppskattad i branschen och företaget har haft en positiv utveckling genom åren. Idag exporterar JPC till många länder i Europa. Agenturer finns i Frankrike, Belgien, Nederländerna, återförsäljare i Norge, Finland, Tyskland, Polen och systemen är aktiva ibland andra Österrike, Schweiz och Danmark.

Arbetstiderna är vanliga kontorstider, med flexibilitet utefter möjlighet.

Vi erbjuder dig

I tjänsten kommer du till en början få möjlighet att lära dig allt om montage av företagets unika ReCoDrive-system. På sikt finns även möjligheter att öka din digitala kompetens och lära dig grundläggande programmering. Du har ett gäng kollegor som prioriterar den goda stämningen och trivseln på arbetsplatsen högt. I tjänsten ingår diverse förmåner så som kollektivavtal, friskvård, pensionsavsättning med mera.


Arbetsuppgifter

Tjänsten går ut på att i nära samspel med dina kollegor montera JPC Hydrauliks ReCoDrive-system på lastbilar. Visst servicearbete kopplat till systemet förekommer också.

Tillkommande moment…

• Kabeldragning och koppling av kablar och slangar i centralskåp.


• Installation av datorn i centralskåp.


• Montering av varningssystem som exempelvis en extern kamera plus monitor. Alternativt radarsystem som upptäcker hinder.Vi söker dig som

Vi söker dig som har grundkunskap och intresse för att ta till dig arbetsuppgifterna på JPC Hydraulik på ett bra sätt. Kanske har du gått ett tekniskt gymnasium eller arbetat med montering i någon form tidigare? Det viktigaste är att du är nyfiken på att lära, trivs med tekniskt arbete och tar stort ansvar för dina uppgifter. Vi tror att du kliver in i rollen med en positiv inställning och bidrar till ett gott samarbete i gruppen!

Meriterande för tjänsten är kunskap inom svetsning där MIG/MAG är den uteslutande svetsmetoden.

Körkort är ett krav för tjänsten. C-körkort är meriterande.

Övrigt

• Ort: Stockholm, Ösmo
• Anställningsform: Heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson för rekryteringen: Elin Eriksson,
073 – 828 21 18
[email protected] Visa mindre