Lediga jobb Paulas Puts & Städ AB i Nynäshamn

Se alla lediga jobb från Paulas Puts & Städ AB i Nynäshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nynäshamn som finns inom det yrket.

Lokalvårdare/ Städare

Vi är ett snabbt växande städföretag som söker medarbetare med erfarenhet inom hemstädning, kontorsstädning, trapphusstädning, byggstädning, flyttstädning samt fönsterputs. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Som person är du serviceinriktad, har god social kompetens, är noggrann i ditt arbete samt tar eget ansvar. Vi vill gärna att du är morgonpigg, lyhörd, stresstålig, flexibel, och kan arbeta i högt tempo. Ett krav är att kunna engelska, ryska och ukrain... Visa mer
Vi är ett snabbt växande städföretag som söker medarbetare med erfarenhet inom hemstädning, kontorsstädning, trapphusstädning, byggstädning, flyttstädning samt fönsterputs.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Som person är du serviceinriktad, har god social kompetens, är noggrann i ditt arbete samt tar eget ansvar. Vi vill gärna att du är morgonpigg, lyhörd, stresstålig, flexibel, och kan arbeta i högt tempo.
Ett krav är att kunna engelska, ryska och ukrainska. Visa mindre