Lediga jobb Inspirera Assistans AB i Nynäshamn

Se alla lediga jobb från Inspirera Assistans AB i Nynäshamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nynäshamn som finns inom det yrket.

Personlig assistent sommar vik till kvinna i Nynäshamn

. Vi är marknadens tryggaste bolag eftersom vi tror att närhet till våra kunder ger mer trygghet och bättre service. Vårt mål är att bistå människor oavsett funktionsnedsättning med den i särklass tryggaste personliga assistansen. Det har gjort att vi har blivit marknadens tryggaste bolag. Vår verksamhet genomsyras av fem värdeord: engagemang, kompetens, respekt, omsorg och trygghet, vars initialer bildar ordet EKROT, ett ord som återfinns i allt vi gör... Visa mer
.

Vi är marknadens tryggaste bolag eftersom vi tror att närhet till våra kunder ger mer trygghet och bättre service. Vårt mål är att bistå människor oavsett funktionsnedsättning med den i särklass tryggaste personliga assistansen. Det har gjort att vi har blivit marknadens tryggaste bolag. Vår verksamhet genomsyras av fem värdeord: engagemang, kompetens, respekt, omsorg och trygghet, vars initialer bildar ordet EKROT, ett ord som återfinns i allt vi gör.
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?

Vi söker nu sommarvikarie till en kvinna med MS (Multipel Skleros) som bor i en lägenhet i Nynäshamn.

Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom städ, hushållsarbete och personlig vård.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kateter, lyftteknik och turner.

Det är viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd, har empatisk förmåga, har en god hälsa (styrka krävs) visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Arbetstiderna är måndag till söndag, det är punkt insatser så man kommer och går under en dag. Därför är det bra att du som söker bor i Nynäshamn, nära till Heimdalsvägen.

Morgon 08.00-09.30, Lunch 12.00-13.00, eftermiddag 15.30-17.00

Tjänsten kan börjas redan nu i juni på söndagar och under sommaren blir det två veckor under 1 juli till 14 juli då behovet finns under ordinarie personalens semester.

Sök tjänsten idag, rekrytering sker löpande. Visa mindre