Lediga jobb som Invandrarkonsulent i Nynäshamn

Se lediga jobb som Invandrarkonsulent i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Gruppchef Rosengården vård och omsorgsboende

Ansök    Nov 18    Nynäshamns kommun    Invandrarkonsulent
Vill du vara med och utveckla Äldreomsorgen i Nynäshamn? Har du ett genuint intresse för ledarskap? Då vill vi att du söker tjänsen som gruppchef till Rosengården! Om arbetsplatsen Rosengårdens vård- och omsorgsboende ligger beläget i Nynäshamns tätort. Rosengården har ett hundratal boendeplatser varav två tredjedelar är för personer med demenssjukdom och en tredjedel är för personer i behov av fysisk omvårdnad. Vi har även korttidsboende med 15 platser,... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Äldreomsorgen i Nynäshamn? Har du ett genuint intresse för ledarskap? Då vill vi att du söker tjänsen som gruppchef till Rosengården!

Om arbetsplatsen
Rosengårdens vård- och omsorgsboende ligger beläget i Nynäshamns tätort. Rosengården har ett hundratal boendeplatser varav två tredjedelar är för personer med demenssjukdom och en tredjedel är för personer i behov av fysisk omvårdnad. Vi har även korttidsboende med 15 platser, ett äldrecentrum samt dagverksamhet.  Vi är stolta över att erbjuda vård- och omsorgsboende med hög kvalitet och brukarnöjdhet. 

Socialförvaltningen arbetar för många olika målgrupper, t.ex. barn, ungdomar, familjer, äldre, vuxna, personer med psykisk och fysisk funktionsnedsättning eller personer med beroendeproblematik. Inom Äldreomsorgen finns fyra vård- och omsorgsboenden, Hemtjänst inklusive trygghetspatrull, dagverksamhet, korttids- och växelboende, äldrecentrum samt en hälso- och sjukvårdsenhet. 

Arbetsuppgifter
Tjänsten som gruppchef är en delad tjänst vilket innebär att du kommer att arbeta både i omvårdnadsarbete och med administration. Du kommer leda medarbetare som arbetare dels dagtid, dels natt på Rosengården, samt även Hemtjänstens Nattpatrull, som tillhör Rosengårdens organisation.

Som gruppchef har du ett verksamhetsnära ledarskap vilket bland annat innebär att du ansvarar för att skapa och bibehålla goda relationer med brukare, anhöriga och personal. Du har ett personaladministrativt ansvar och ansvarar för den dagliga och nattliga personalplaneringen och även nattpatrullen.
 
Gruppchefen är direkt underställd enhetschefen och ingår i boendets ledningsgrupp. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid men du arbetar även vissa helger och kvällar. 

Det här söker vi hos dig
Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du ska också ha erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Erfarenhet från arbete i hemtjänst är meriterande.

Dokumentation ingår i arbetet varför grundläggande datakunskaper är ett krav.  Vi ser det som en fördel att du har erfarenhet av verksamhets- och personalsystemen Treserva, Tes,Time Care och Heroma. 
 
Arbetet kräver att du ska  kunna leda, motivera och skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du arbetar självständigt, fattar snabba och tydliga beslut, är strukturerad och bra på att planera, organisera och prioritera det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du tar initiativ och kommer med idéer, metoder och insikter.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform:Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SON/2019/0247/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre