Lediga jobb som Naturbruk i Nynäshamn

Se lediga jobb som Naturbruk i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Bärplockare säsongarbetare

Ansök    Mar 19    Sangwiman, Samphao    Bärplockare
Säsongsarbetare för bär- och svampplockning under sena sommaren och inledningen av hösten. I södra Stockholm och Gästrikland. Körkort ett krav. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Säsongsarbetare för bär- och svampplockning under sena sommaren och inledningen av hösten.
I södra Stockholm och Gästrikland.
Körkort ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lagbas, Trädgård

Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu en lagbas/arbetandeförman. Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor. Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö. Som lagbas planerar, utvecklar ... Visa mer
Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu en lagbas/arbetandeförman.
Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor.
Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.
Som lagbas planerar, utvecklar och leder du arbetet för din grupp. Till din hjälp har du din arbetsledare att rådfråga.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av utföra och planera de arbetsuppgifter som ska utföras på platserna, träffa både med nya och befintliga kunder. Visar våra entreprenörer för arbeten, kan förekomma att du får delta i driftmöten och utför felanmälningar
Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning inom gröna yrken såsom trädgårdsmästare, trädgårdsanläggare eller liknade samt god datorvana. Du innehar kunskaper inom praktisk trädgård och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt som i grupp. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat. Visa mindre

TopWork söker trädgårdarbetare...

...till kunder i och omkring Nynäshamn.   Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med trädgårdsarbete hos våra privatkunder i Nynäshamn med omnejd. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av trädgårdsarbete.  Vi ser gärna att sökande har några års erfarenhet och söker dig som är självständig, initiativrik och ansvarstagande. Vi tror även att du är noggrann och punktlig och trivs med kundkontakt. Vi har behov av att anlita både dig som ... Visa mer
...till kunder i och omkring Nynäshamn.

 


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med trädgårdsarbete hos våra privatkunder i Nynäshamn med omnejd. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av trädgårdsarbete. 
Vi ser gärna att sökande har några års erfarenhet och söker dig som är självständig, initiativrik och ansvarstagande. Vi tror även att du är noggrann och punktlig och trivs med kundkontakt. Vi har behov av att anlita både dig som kan arbeta med längre och kortare uppdrag, varför du med fördel har annan huvudsaklig anställning som t.ex. studerande eller pensionär. 
 
Vi anställer löpande och tveka därför inte att ansöka om tjänsten redan i dag.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sommarvikariat parkarbetare

Här börjar din framtid! Nynäshamn finns i en expansiv region med plats för utveckling. Här arbetar vi nära tillsammans för att ge invånarna den bästa servicen och vår storlek i kombination med framtidsutsikter skapar möjligheter. Fritiden erbjuder ett aktivt liv i omgivningarna men också närhet till storstadens utbud. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av. Om arbetsplatsen Som parkarbetare arbetar du på... Visa mer
Här börjar din framtid!

Nynäshamn finns i en expansiv region med plats för utveckling. Här arbetar vi nära tillsammans för att ge invånarna den bästa servicen och vår storlek i kombination med framtidsutsikter skapar möjligheter. Fritiden erbjuder ett aktivt liv i omgivningarna men också närhet till storstadens utbud. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Som parkarbetare arbetar du på vår gata- och parkenhet som ansvarar för drift och underhåll av kommunens gator, vägar, torg, gång- och cykelvägar och gatubelysning. Enheten ansvarar också för skötsel och underhåll av dagvattenbrunnar, grönytor som till exempel gräsytor, naturmark, träd och buskage, motionsspår, vandringsleder, isbanor, bollplaner, lekplatser, badplatser, naturreservat och offentliga toaletter.

Förutom att Nynäshamn kan erbjuda 1900 soltimmar per år kommer du att arbeta i ett positivt gäng som skapar mervärde för kommunens innevånare och besökare. Stadsmiljöavdelningen har ett brett område och ansvarar för gator/parker, gästhamn och kommunens fordonsflotta.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med drift och skötsel på kommunal mark, som gräsklippning, trimning, ogräsrensning i planteringar, lekplatser, grönytor och med extra fokus på renhållning i parker, på badplatser, i lekparker och i naturområden. Som parkarbetare arbetar du nära kommunens invånare och besökare och har mycket samarbete med andra kollegor inom kommunen. Det ligger ett stort eget ansvar för att arbetsuppgifterna utförs på ett bra sätt och vi lägger stor vikt vid noggrannhet och servicekänsla. 

Många av arbetsuppgifterna är kroppsarbete och till viss del fysiskt ansträngande.

Uppdraget innefattar schemalagd helgtjänstgöring som löper över sex månader med start i april 2023 eller efter överenskommelse.

Det här söker vi hos dig

• Du har körkort B manuell växellåda, god körvana och handhavande av fordon och maskiner.
• Kunskap i att läsa karta och god lokaliseringsförmåga
• Du har goda kunskaper i tal och skrift på svenska.
• Grundläggande datavana för att kunna hantera felanmälningar och tidrapportering

Du gillar att arbeta utomhus med varierade arbetsuppgifter inom grönyteskötsel. Du har ett starkt driv och förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och bidrar med ett gott arbetsklimat. Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra fokus och ser möjligheterna i förändringar som kan uppstå i det dagliga arbetet.  

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Sommarjobb

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: SBN/2023/0261/001 

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier parkarbetare

Här börjar din framtid! Nynäshamn finns i en expansiv region med plats för utveckling. Här arbetar vi nära tillsammans för att ge invånarna den bästa servicen och vår storlek i kombination med framtidsutsikter skapar möjligheter. Fritiden erbjuder ett aktivt liv i omgivningarna men också närhet till storstadens utbud. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av. Om arbetsplatsen Som parkarbetare arbetar du p... Visa mer
Här börjar din framtid!

Nynäshamn finns i en expansiv region med plats för utveckling. Här arbetar vi nära tillsammans för att ge invånarna den bästa servicen och vår storlek i kombination med framtidsutsikter skapar möjligheter. Fritiden erbjuder ett aktivt liv i omgivningarna men också närhet till storstadens utbud. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen

Som parkarbetare arbetar du på vår gata- och parkenhet som ansvarar för drift och underhåll av kommunens gator, vägar, torg, gång- och cykelvägar och gatubelysning. Enheten ansvarar också för skötsel och underhåll av dagvattenbrunnar, grönytor som till exempel gräsytor, naturmark, träd och buskage, motionsspår, vandringsleder, isbanor, bollplaner, lekplatser, badplatser, naturreservat och offentliga toaletter.

Förutom att Nynäshamn kan erbjuda 1900 soltimmar per år kommer du att arbeta i ett positivt gäng som producerar mervärde till kommunens innevånare och besökare. Stadsmiljöavdelningen har ett brett område och ansvarar för gator/parker, gästhamn och kommunens fordonsflotta.

Arbetsuppgifter

I rollen som parkarbetare så ingår alla former av arbetsuppgifter inom gata och parkområdet. Väghållning (både vinter och sommar), skötsel av parker, badplatser, motionsslingor, lekparker och naturområden. Som parkarbetare arbetar du nära kommunens invånare och besökare och har mycket samarbete med andra kollegor inom kommunen och är vårat ansikte utåt. Många av arbetsuppgifterna är kroppsarbete och till viss del fysiskt ansträngande. Det ligger ett stort eget ansvar för att arbetsuppgifterna utförs på ett bra sätt.

Beredskap ingår i tjänsten avseende vinterväghållning.

Det här söker vi hos dig

För att lyckas i rollen har du:


• eftergymnasial yrkesutbildning inom den gröna näringen såsom trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare eller liknade med dokumenterad kunskap och erfarenhet inom trädgårdsarbete i offentlig miljö
• Körkort B för manuell växellåda samt god körvana
• god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
• grundläggande datavana för att kunna hantera felanmälningar och tidrapportering

Det är meriterande om du har:


• erfarenhet av fordon och maskiner i offentlig miljö 
• motorsågskort AB är meriterande.

Du har ett starkt driv och förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och bidrar med ett gott arbetsklimat. Du har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra fokus och ser möjligheterna i förändringar som kan uppstå i det dagliga arbetet.

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid: 06.30-16 måndag till torsdag, 06.30-13 fredag

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SBN/2023/0253/001

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

TopWork söker trädgårdarbete...

...till kunder i och omkring Nynäshamn.   Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med trädgårdsarbete hos våra privatkunder i Nynäshamn med omnejd. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av trädgårdsarbete.  Vi ser gärna att sökande har några års erfarenhet och söker dig som är självständig, initiativrik och ansvarstagande. Vi tror även att du är noggrann och punktlig och trivs med kundkontakt. Vi har behov av att anlita både dig som ... Visa mer
...till kunder i och omkring Nynäshamn.

 


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med trädgårdsarbete hos våra privatkunder i Nynäshamn med omnejd. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av trädgårdsarbete. 
Vi ser gärna att sökande har några års erfarenhet och söker dig som är självständig, initiativrik och ansvarstagande. Vi tror även att du är noggrann och punktlig och trivs med kundkontakt. Vi har behov av att anlita både dig som kan arbeta med längre och kortare uppdrag, varför du med fördel har annan huvudsaklig anställning som t.ex. studerande eller pensionär. 
 
Vi anställer löpande och tveka därför inte att ansöka om tjänsten redan i dag.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Driven Planeringsspecialist till Södra Svealand

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?
Vi söker en driven Planeringsspecialist till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering på något av våra kontor inom Södra Svealands köpdistrikt. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs & Hällefors-Tierp Skogars innehav. Vi är cirka 170 anställda inom Wood Supply.
Detta är ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden. BillerudKorsnäs värdesätter kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja virkesköpare vid avverkningsplanering, upprätta skogsbruksplaner & genomföra naturvärdesbedömning. Arbetet kommer främst vara riktat mot privata skogsägare och utveckling av arbetet med skogsbruksplaner kommer vara en viktig del av tjänsten. Stationeringsort, enligt överenskommelse på något av våra lokalkontor inom köpdistrikt Södra Sveland.
Kvalifikationer
Då tjänsten kräver resor är B-Körkort ett krav. Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Kunskaper i Fagus-systemen är meriterande.
Personliga egenskaper
Rollen kommer vara en nyckelkomponent i ett mycket stark lag, vilket innebär att samarbetsförmåga värderas mycket högt. Arbetet med skogsbruksplaner kommer vara en viktig del av tjänsten vilket ställer krav på förmåga att kunna jobba noggrant och systematiskt.
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Axel Eriksson, Chef Skoglig planering, tel. 070-3036937, [email protected]. Ansökningar handläggs endast via ansökningsformulär, ej via e-post.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 20/2- 2022. Urval sker löpande.


BillerudKorsnäs
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Visa mindre

Parkarbetare till Nynäshamns kommun

Nära människa och natur! Gillar du att vistas ute i naturen och vill göra Nynäshamn sommarfint tillsammans med vårt härliga gäng? Vi söker dig som vill jobba över sommarsäsongen, juni, juli och augusti. Läs vidare och ansök redan idag! Nynäshamn finns i en expansiv region med plats för utveckling. Här arbetar vi nära tillsammans för att ge invånarna den bästa servicen och vår storlek i kombination med framtidsutsikter skapar möjligheter. Fritiden erbjude... Visa mer
Nära människa och natur!

Gillar du att vistas ute i naturen och vill göra Nynäshamn sommarfint tillsammans med vårt härliga gäng? Vi söker dig som vill jobba över sommarsäsongen, juni, juli och augusti. Läs vidare och ansök redan idag!

Nynäshamn finns i en expansiv region med plats för utveckling. Här arbetar vi nära tillsammans för att ge invånarna den bästa servicen och vår storlek i kombination med framtidsutsikter skapar möjligheter. Fritiden erbjuder ett aktivt liv i omgivningarna men också närhet till storstadens utbud. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Avdelningen stadsmiljö som är en del av samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar bland annat med skötseln av den yttre miljön, allmän platsmark, kommunala gator och vägar, parker, badplatser och motionsspår. 

Tjänsten är placerad på gatu- och parkenheten som ansvarar för drift och underhåll av kommunens gator, vägar, torg, gång- och cykelvägar och gatubelysning. Enheten ansvarar också för skötsel och underhåll av grönytor som till exempel gräsytor, naturmark, träd och buskage, motionsspår, vandringsleder, bollplaner, lekplatser, badplatser, naturreservat och offentliga toaletter.

Arbetsuppgifter
Som gatu- och parkarbetare arbetar du med alla former av arbetsuppgifter inom den gröna sektorn. Exempelvis skötsel och underhåll av parker, bevattning, häckklippning, badplatser, motionsslingor, naturvård och renhållning. Kan du köra maskiner ser vi detta som en stor fördel.

De ord som leder oss är rent, snygg och tryggt, och med det menar vi fin utemiljö, god belysning, klippta buskage, god ogräshantering, fina blommor och badstränder. Du kommer att jobba med omtänksamma och passionerade kollegor med stark gruppkänsla.

Det här söker vi hos dig
Vi söker dig som är riktigt sugen på att jobba några sommarmånader och förstärka vår verksamhet i Nynäshamn!

För att lyckas i rollen har du:


• arbetslivserfarenhet inom trädgård eller annan grönyteskötsel
• körkort B, god körvana och handhavande av fordon och maskiner
• goda kunskaper i tal och skrift på svenska
• grundläggande datavana för att kunna hantera tidrapportering.

Det är meriterande om du har: 


• körkort för lastmaskin, motorsåg, röjsåg, arbete på väg, grönakortet, skyliftutbildning, säkersågning i skylift
• minst tvåårig utbildning i gymnasium, yrkesutbildning eller utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig
• parkarbete inom kommunala sektorn.

Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv och flexibel. Arbetet innebär kontakt med många både internt men även kommunens medborgare, detta trivs du med förstås och du har en god samarbetsförmåga. Du har ordning och reda i dina arbetsuppgifter och tycker om när saker blir utförda.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse, gärna i maj/juni

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid: 06.30-16 måndag till torsdag, 06.30-13 fredag

Antal lediga befattningar: 4

Ref. nr: SBN/2022/0423/001Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Naturvård och Trädfällning

Capital Loggers AB är ett professionellt, flexibelt och kvalitetsinriktat naturvårdsföretag lokaliserat i Sorunda, Nynäshamn. Med hög, yrkesstolthet, riskmedvetenhet och ett unikt team erbjuder vi flertalet tjänster inom trädfällning och naturvård - året om i alla miljöer. Vi söker omgående en medarbetare för ett nytt internationellt projekt. Vi söker en positiv, lyhörd och initiativtagande person med ett omfattande nätverk i den centralafrikanska regionen... Visa mer
Capital Loggers AB är ett professionellt, flexibelt och kvalitetsinriktat naturvårdsföretag lokaliserat i Sorunda, Nynäshamn. Med hög, yrkesstolthet, riskmedvetenhet och ett unikt team erbjuder vi flertalet tjänster inom trädfällning och naturvård - året om i alla miljöer.
Vi söker omgående en medarbetare för ett nytt internationellt projekt. Vi söker en positiv, lyhörd och initiativtagande person med ett omfattande nätverk i den centralafrikanska regionen.
I din roll kommer du att arbeta sida vid sida våra erfarna trädfällare och naturvårdare för att skapa en utveckla kunskap kring naturvård och trädfällning i känsliga miljöer. Du kommer även arbeta med våra affärspartnerns för att utveckla och driva framtida internationella projekt inom naturvård.
Tidigare erfarenhet av skogsarbete är ingen krav men vi ser gärna att du gillar utmaningar och strävar efter att ständigt utvecklas.
Omgående tillträde Visa mindre

Maskinförare / gata- & parkarbetare

Här börjar din framtid! Nynäshamn finns i en expansiv region med plats för utveckling. Här arbetar vi nära tillsammans för att ge invånarna den bästa servicen och vår storlek i kombination med framtidsutsikter skapar möjligheter. Fritiden erbjuder ett aktivt liv i omgivningarna men också närhet till storstadens utbud. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av. Om arbetsplatsen Avdelningen stadsmiljö som är... Visa mer
Här börjar din framtid!

Nynäshamn finns i en expansiv region med plats för utveckling. Här arbetar vi nära tillsammans för att ge invånarna den bästa servicen och vår storlek i kombination med framtidsutsikter skapar möjligheter. Fritiden erbjuder ett aktivt liv i omgivningarna men också närhet till storstadens utbud. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen

Avdelningen stadsmiljö som är en del av samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar bland annat med skötseln av den yttre miljön, allmän platsmark, kommunala gator och vägar, parker, badplatser och motionsspår. Vi driver också gästhamn och besökscenter. Avdelningen har cirka 50 medarbetare.

Som maskinförare/gata- & parkarbetare arbetar du på vår gata- och parkenhet som ansvarar för drift och underhåll av kommunens gator, vägar, torg, gång- och cykelvägar och gatubelysning. Enheten ansvarar också för skötsel och underhåll av dagvattenbrunnar, grönytor som till exempel gräsytor, naturmark, träd och buskage, motionsspår, vandringsleder, isbanor, bollplaner, lekplatser, badplatser, naturreservat och offentliga toaletter.

Förutom att Nynäshamn kan erbjuda 1900 soltimmar per år kommer du att arbeta i ett positivt gäng som producerar mervärde till kommunens innevånare och besökare. Stadsmiljöavdelningen har ett brett område och ansvarar för gator/parker, gästhamn och kommunens fordonsflotta.

Arbetsuppgifter

I rollen som maskinförare/ gata- & parkarbetare så ingår alla former av arbetsuppgifter inom gata och parkområdet. Väghållning (både vinter och sommar), skötsel av parker, badplatser, motionsslingor, lekparker och naturområden. Som maskinförare/gata- & parkarbetare arbetar du nära kommunens invånare och besökare och har mycket samarbete med andra kollegor inom kommunen. Många av arbetsuppgifterna är kroppsarbete och till viss del fysiskt ansträngande. Det ligger ett stort eget ansvar för att arbetsuppgifterna utförs på ett bra sätt.

Beredskap ingår i tjänsten avseende vinterväghållning.

Det här söker vi hos dig


• Du har genomfört minst ett tvåårigt gymnasium, yrkesutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner motsvarande.
• Du har minst tre års arbetslivserfarenhet från produktion eller motsvarande inom gata-parkområdet
• Du har körkort B, god körvana och handhavande av fordon och maskiner
• Du har även körkort för lastbil, arbete på väg, motorsågskort, skyliftutbildning, säker sågning från skylift
• Du har goda kunskaper i tal och skrift på svenska
• Du har grundläggande datavana för att kunna hantera felanmälningar och tidrapportering
• Det är meriterande om du har maskinförarintyg
• Det är även meriterande om du har erfarenhet av beläggning- och anläggningsarbeten, arbete med vinterväghållning och vägunderhåll

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid: 06.30-16 måndag till torsdag, 06.30-13 fredag

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SBN/2021/0307/001Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare till familjegård sökes

Maskinförare/medarbetare sökes till familjegård i Ösmo, Stockholms län. Inriktning på gården är vallfoder, spannmålsodling och landsbruksentreprenad. En del av arbetet är att leverera höensilagebalar till kund. Vi söker dig som gillar djur, natur och människor. Vi är en rökfri anläggning. Bostad finnes. B-körkort är ett krav och det är meriterande med traktor- och maskinvana. Anställningen är på heltid och tillsvidare. Välkommen med din ansökan!... Visa mer
Maskinförare/medarbetare sökes till familjegård i Ösmo, Stockholms län.
Inriktning på gården är vallfoder, spannmålsodling och landsbruksentreprenad.
En del av arbetet är att leverera höensilagebalar till kund.
Vi söker dig som gillar djur, natur och människor.
Vi är en rökfri anläggning.
Bostad finnes.
B-körkort är ett krav och det är meriterande med traktor- och maskinvana.
Anställningen är på heltid och tillsvidare.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Anläggare/ Markarbetare

Är du den vi söker? Vi är på jakt efter duktiga markarbetare. Stor variation på arbete med allt från plattytor, murar, altaner och dräneringar. Flytande svenska samt B körkort är ett krav. Lön enligt Ök Visa mer
Är du den vi söker?


Vi är på jakt efter duktiga markarbetare.
Stor variation på arbete med allt från plattytor, murar, altaner och dräneringar.
Flytande svenska samt B körkort är ett krav.
Lön enligt Ök Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Arbetet består av bla gräsklippning, trimning, ogräsrensning häckklippning, beskärning av träd och buskar, om- och nyplantering av allt från små rabatter till hela trädgårdar. Vi lagar, sår och rullar gräsmattor, räfsar löv, vattnar, jordförbättrar etc. Det finns goda utveckligsmöjligheter för de med gediget intresse och kunskap. Våra kunder är både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, och vårt arbetsområde är hela Södertörn, med tyngdpunkt inom Nynä... Visa mer
Arbetet består av bla gräsklippning, trimning, ogräsrensning häckklippning, beskärning av träd och buskar, om- och nyplantering av allt från små rabatter till hela trädgårdar. Vi lagar, sår och rullar gräsmattor, räfsar löv, vattnar, jordförbättrar etc.
Det finns goda utveckligsmöjligheter för de med gediget intresse och kunskap.
Våra kunder är både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, och vårt arbetsområde är hela Södertörn, med tyngdpunkt inom Nynäshamns kommungräns.


Du som söker har ett brinnande intresse för TRÄDGÅRD, är noggrann, växtkunnig och/eller har god erfarenhet och/eller relevant utbildning inom trädgård. Du är serviceinriktad och trivs både att arbeta under eget ansvar samt i grupp. Du har också kännedom om olika, mindre trädgårdsmaskiner, deras handhavande, skötsel samt säkerheten kring dessa.
Du hänger med i vårt höga tempo och vill leverera högsta möjliga kvalitet.
Arbetet utförs i alla väder och är stundtals tungt varför du behöver ha god fysik och vara vädertålig.
Daglig kundkontakt kräver goda kunskaper i svenska.

B-körkort är ett KRAV, god erfarenhet av att köra och backa med släp är ett plus.Torö Trädgårdstjänst är ett personligt, väletablerat trädgårdsföretag beläget på Torö utanför Nynäshamn.
Vi utför varierande uppgifter ute i våra kunders trädgårdar, såsom skötsel och anlägning av hela eller delar av trädgårdar.
Service och kvalitet är våra ledord och tillsammans med ett brinnande trädgårdsintresse ser vi till att leverera det där lilla extra.
Hoppas du vill komma och vara en del i vårt team. Visa mindre

Patricia Testannons 5

Ansök    Okt 24    Randstad    Dammskötare, fiskodling
Arbetsbeskrivning Testar arbetsbeskrivning testar fetstil Ansvarsområden Testar ansvarsområde testar kursiv text Arbetstider Testar arbetstid Kvalifikationer Testar kvalifikationer Erfarenhet Testar erfarenhet Ansökan Testar ansökan testar länk Om företaget Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Testar arbetsbeskrivning testar fetstil

Ansvarsområden
Testar ansvarsområde testar kursiv text

Arbetstider
Testar arbetstid

Kvalifikationer
Testar kvalifikationer

Erfarenhet
Testar erfarenhet

Ansökan
Testar ansökan testar länk

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Gatu - och parkarbetare

Vill du arbeta i en varierad tjänst som gatu- och parkarbetare med ett härligt gäng? Kom och arbeta med oss idag! Om arbetsplatsen Avdelningen stadsmiljö som är en del av miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar bland annat med skötseln av den yttre miljön, allmän platsmark, kommunala gator och vägar, parker, badplatser och motionsspår. De driver också gästhamn och besökscenter. Avdelningen har cirka 50 medarbetare. Tjänsten är placerad på gata- o... Visa mer
Vill du arbeta i en varierad tjänst som gatu- och parkarbetare med ett härligt gäng? Kom och arbeta med oss idag!
Om arbetsplatsen
Avdelningen stadsmiljö som är en del av miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar bland annat med skötseln av den yttre miljön, allmän platsmark, kommunala gator och vägar, parker, badplatser och motionsspår. De driver också gästhamn och besökscenter. Avdelningen har cirka 50 medarbetare.

Tjänsten är placerad på gata- och parkenheten som ansvarar för drift och underhåll av kommunens gator, vägar, torg, gång- och cykelvägar och gatubelysning. Enheten ansvarar också för skötsel och underhåll av dagvattenbrunnar, grönytor som till exempel gräsytor, naturmark, träd och buskage, motionsspår, vandringsleder, isbanor, bollplaner, lekplatser, badplatser, naturreservat och offentliga toaletter.

Arbetsuppgifter
Som gatu- och parkarbetare arbetar du med alla former av arbetsuppgifter inom den gröna sektorn. Expempelvis skötsel och underhåll av parker, väghållning, planteringar, badplatser, motiionsslingor, naturvård, spolning av isbanor, både maskinell och manuell vinterväghållning samt barmarksrenhållning.

I arbetet ingår det att redovisa veckorapporter och där du har ansvar för din egen säkerhet och gruppens arbetsmiljö.

Det här söker vi hos dig

• Har minst gymnasieutbildning gärna inom trädgård eller liknande
• Du har arbetslivserfarenhet av parktjänster och maskinkunskap
• B-körkort

Meriterande är om du har körkort för lastmaskin, motorsåg, röjsåg, arbete på väg, grönakortet, skyliftutbildning, säkersågning i skylift. 

Som person är du noggrann samt ser också en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under alla våra årstider. Du har ordning och reda i dina arbetsuppgifter och tycker om när saker utförda. Du är en trevlig  och öppen person som trivs med många kontakter i ditt arbete. Dessutom är du trygg i dig själv och har pondus att styra upp och reda ut situationer när så krävs.


Det här erbjuder vi dig!

Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsmästare & trädgårdsarbetare

Arbetet består av bla gräsklippning, trimning, ogräsrensning häckklippning, beskärning av träd och buskar, om- och nyplantering av allt från små rabatter till hela trädgårdar. Vi lagar, sår och rullar gräsmattor, räfsar löv, vattnar, jordförbättrar etc. Det finns goda utveckligsmöjligheter för de med gediget intresse och kunskap. Våra kunder är både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, och vårt arbetsområde är hela Södertörn, med tyngdpunkt inom Nynä... Visa mer
Arbetet består av bla gräsklippning, trimning, ogräsrensning häckklippning, beskärning av träd och buskar, om- och nyplantering av allt från små rabatter till hela trädgårdar. Vi lagar, sår och rullar gräsmattor, räfsar löv, vattnar, jordförbättrar etc.
Det finns goda utveckligsmöjligheter för de med gediget intresse och kunskap.
Våra kunder är både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, och vårt arbetsområde är hela Södertörn, med tyngdpunkt inom Nynäshamns kommungräns.


Du som söker har ett brinnande intresse för TRÄDGÅRD, är noggrann, växtkunnig och har god erfarenhet och/eller relevant utbildning inom trädgård. Du är serviceinriktad och trivs både att arbeta under eget ansvar samt i grupp. Du har också kännedom om olika, mindre trädgårdsmaskiner, deras handhavande, skötsel samt säkerheten kring dessa.
Du hänger med i vårt höga tempo och vill leverera högsta möjliga kvalitet.
Arbetet utförs i alla väder och är stundtals tungt varför du behöver ha god fysik och vara vädertålig.
Daglig kundkontakt kräver goda kunskaper i svenska.

B-körkort är ett KRAV, god erfarenhet av att köra och backa med släp är ett plus.Torö Trädgårdstjänst är ett personligt, väletablerat trädgårdsföretag beläget på Torö utanför Nynäshamn.
Vi utför varierande uppgifter ute i våra kunders trädgårdar, såsom skötsel och anlägning av hela eller delar av trädgårdar.
Service och kvalitet är våra ledord och tillsammans med ett brinnande trädgårdsintresse ser vi till att leverera det där lilla extra.
Hoppas du vill komma och vara en del i vårt team. Visa mindre