Lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog i Nynäshamn

Se lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Lärare i fritidshem samt klassresurs, Kyrkskolan

Lära för livet! Vill du vara med och utveckla lärandet och verksamheten för våra elever på fritidshemmet? Är du en lagspelare med förmåga att skapa engagemang och nyfikenhet? Då är du den vi söker.  I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, ... Visa mer
Lära för livet!

Vill du vara med och utveckla lärandet och verksamheten för våra elever på fritidshemmet? Är du en lagspelare med förmåga att skapa engagemang och nyfikenhet? Då är du den vi söker. 

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen

I Sorunda rektorsområde finns Kyrkskolan för årskurs f-2 samt Sunnerbyskolan för årskurs 3-6. Vi är totalt cirka 330 elever och 43 personal. Skolorna är belägna i Sorundas vackra, böljande jordbrukslandskap med naturen inpå knuten. Våra fina skolgårdar inbjuder till lek och rörelse och våra framlyfta mål är studiero, de globala målen samt vår rast- och rörelsesatsning. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta tillsammans med klasslärare i ditt arbetslag med att undervisa och utveckla arbetet i skolan och på fritidshemmet. Under skoltid är du klassresurs och därefter arbetar du på vårt fritidshem. Tjänsten innebär sedvanliga fritidshemsuppgifter.

Det här söker vi hos dig
 För att lyckas i rollen har du: 


• lärarlegitimation och behörighet för fritidshem
• kunskap om aktuell läroplan
• goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift
• erfarenhet och kunskap om att arbeta med barn och NPF   
• meriterande om du har erfarenhet av att leda kollegialt lärande

Vi ser du är en tydlig ledare i fritidshemmet/klassrummet och kan samarbeta med ditt arbetslag på ett ansvarsfullt och ödmjukt sätt. Dina medarbetares olika kompetenser och ansvarsområden värderar du som dina egna och ditt bemötande är respektfullt och gör att andra kan trivas och utvecklas i din närhet. Dessa krav behöver du uppfylla för att vi ska kunna ha rätt kvalité på undervisningen.

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. I ditt arbete har du en naturlig fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig och du håller dig uppdaterad med senaste forskning och kvalitetsstandarder och tillämpar detta.

Information om tjänsten
Tillträde: 230809

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1-2

Ref. nr: SOR/2022/0039


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare i fritidshem till Svandammsskolan

Lära för livet! Gillar du att arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad? Välkommen med din ansökan! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat m... Visa mer
Lära för livet!

Gillar du att arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och
lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad? Välkommen med din ansökan!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det
kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära
fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Svandammsskolan ligger i södra delen av Nynäshamn och är tvåparallellig med 400 elever i årskurs F-6. Ledord för skolan är kamratskap, utmaning, nyfikenhet, samarbete, kreativitet, aktivitet och progression det vill säga "kunskap ger möjligheter".

Vi erbjuder en utvecklingsinriktad arbetsmiljö med fantastiska elever och kollegor i en välkomnande skola med stimulerande arbetsuppgifter. Vi har en inspirerande skolmiljö med närhet till natur och strand. Det finns goda möjligheter till utomhuspedagogik i skolans uteklassrum.

Vi som arbetar här utvecklar ständigt vår pedagogik för att den på bästa sätt ska möta elevernas behov. Vi har låg personalomsättning och trivs och vill vara kvar. Vi är stolta över vår skola som har mycket fina resultat. 

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med kollegor ansvara för att fritidsverksamheten är varierad och planerad utifrån styrdokumenten. Våra hörnstenar i verksamheten består av omsorg, utveckling och lärande. Du arbetar med elevens lärande i fokus. Tillsammans med kollegor planerar och leder du arbetet med att skapa en meningsfull och utvecklande lärmiljö. Fritidshemmet planerar och leder också rastverksamheten med lekar, utlåning av material, utmaningar, turneringar med mera. Tjänsten kombineras med arbete i skolan utifrån intresse, kompetens och behörighet.

Lärplattformen Vklass används i kommunen.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• legitimation och behörighet för arbete i fritidshem
• kunskap om aktuell läroplan
• goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:


• erfarenhet av att arbeta i grundskola 
• kunskap inom diabetes 

För att lyckas i rollen som fritidslärare har du god pedagogisk insikt och du är lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt samt skapar engagemang, arbetsglädje och delaktighet. Du bidrar till att skapa goda relationer och är ansvarstagande. Då vi arbetar för ett nära samarbete i och mellan arbetslagen på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga. Du behöver ha ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang. Du ska vara initiativrik, strukturerad och ha ett gott ledarskap.

Om du går vidare i urvalsprocessen och innan du blir erbjuden befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten
Tillträde: Enligt överenskommelse, dock senast 2024-08-12

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SVA/2024/0017/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Församlingspedagog till Nynäshamns Församling

Har du genomgått Svenska kyrkans profilutbildning till församlingspedagog och trivs med att arbeta och utveckla pedagogiska verktyg inom församlingens alla verksamheter? Då är denna roll något för dig! Välkommen in till en trygg och familjär arbetsplats hos Nynäshamns församling där de värderar ditt välmående! Kliv in i rollen som församlingspedagog och dina dagar kommer att präglas av stor självständighet och flexibilitet tillsammans med ett härligt gäng ... Visa mer
Har du genomgått Svenska kyrkans profilutbildning till församlingspedagog och trivs med att arbeta och utveckla pedagogiska verktyg inom församlingens alla verksamheter? Då är denna roll något för dig! Välkommen in till en trygg och familjär arbetsplats hos Nynäshamns församling där de värderar ditt välmående! Kliv in i rollen som församlingspedagog och dina dagar kommer att präglas av stor självständighet och flexibilitet tillsammans med ett härligt gäng kollegor som du samarbetar nära med.

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu dig som församlingspedagog för att utveckla vårt arbetslag med fokus på familj, barn, unga, skola och konfirmation. Församlingen har 25 anställda och ett antal ideella medarbetare som präglas av god sammanhållning och stort engagemang. De flesta arbetar i samma byggnad, vilket gör att kontaktvägarna är korta och kommunikationen enkel.

Du erbjuds
- En trygg arbetsgivare som värdesätter sina medarbetares välmående och work-life balance
- En arbetsplats och arbetslag med fin kultur och familjär stämning där man har trevligt i det dagliga arbetet såväl som på de dagliga fika-pauserna
- Självständighet och frihet under ansvar för att lägga upp och prioritera dina dagar
- Utbildningar inom verksamhetsområdet
- Fortbildning inom verksamhetsområdet kommer att erbjudas och inom stiftet finns nätverk som erbjuder stöd och kunskap.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara för öppen- och gruppverksamhet inom området familj, barn, ungdom och konfirmation
* Utveckla pedagogiska verktyg inom församlingens alla verksamheter
* Söka samverkan med yttre aktörer såsom skolor och förskolor


VI SÖKER DIG SOM
Är duktig på att prioritera och ställa om på ett flexibelt sätt samt att du gärna tar initiativ och vågar komma med idéer på saker som bör göras eller ändras. Vidare söker vi dig som:
- Har genomgått Svenska kyrkans profilutbildning för församlingspedagog
- Har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då all kommunikation sker på dessa språk

Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan.

Det är meriterande om du har:
- Musikaliska färdigheter

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Initiativtagande
- Noggrannhet
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nynäshamns församling utgörs av tätorten Nynäshamn och har ca 8500 medlemmar, en kyrka, ett församlingshem och en kyrkogård med kapell och ekonomibyggnader. Kyrkan invigdes 1930 och ligger väl placerad som en fyrbåk mitt i centrum.

Verksamheten är bred och bedrivs inom alla gängse områden för de grundläggande uppgifterna gudstjänst, undervisning, diakoni och mission. Församlingens verksamheter för barn, familj och unga är omfattande och mycket uppskattad. Visa mindre

Fritidshemslärare

Lära för livet! Välkommen att söka tjänsten i en växande fritids/skolverksamhet där elevernas lärande och kunskapsutveckling är fokus! I Nynäshamns kommun ger vi våra elever förutsättningarna att lyckas. Vi satsar på kollegialt lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte. Om arbetsplatsen Viaskolan är ett  växande rektorsområde. Inför 22/23 utökad... Visa mer
Lära för livet!

Välkommen att söka tjänsten i en växande fritids/skolverksamhet där elevernas lärande och kunskapsutveckling är fokus!

I Nynäshamns kommun ger vi våra elever förutsättningarna att lyckas. Vi satsar på kollegialt lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Viaskolan är ett  växande rektorsområde. Inför 22/23 utökades därför skolan till tre paraleller i åk 1-5. I  f-klass finns det idag fyra stycken grupper. Totalt går det nu 700 elever på skolan i åk f-9 som har 85 engagerade medarbetare till stöd och hjälp.

Viaskolan är uppdelad på tre fysiska skolenheter. Vid varje enhet finns en biträdande rektor som tillsammans med rektor leder och fördelar arbetet. Till rektorsområdet  hör även grundsärskolan Idun. 

I åk f-9 utvecklas undervisningen genom kollegialt lärande förankrat i Dylan Williams forskning om formativt förhållningssätt samt i forskningen om differentierad undervisning. Under Vt-23 tillkommer "att arbeta språkutvecklande" i alla grundskolans ämnen. I fritidshemmet jobbar vi med fokus på trygghet och att skapa en god och bra lärmiljö utifrån våra styrdokument. 

Viaskolan har ett väl fungerande elevhälsoteam som träffas två gånger per vecka. Alla strategiska beslut kopplade till specialpedagogiska insatser eller särskilt stöd fattas och kommuniceras direkt genom teamet.  


Arbetsuppgifter
Som lärare i fridshemmet arbetar du tillsammans med kollegor för att utveckla och skapa en trygg och rofylld verksamhet där elevernas utvecking och  lärande står i fokus. Ni planerar, verkställer och utvärderar verksamhet och undervisning i fritidshemmet utifrån våra styrdokument. Din främsta uppgift är att aktivt leda dina elevers fritidstid. 

I arbetsuppgifterna ingår även samverkan mellan skola fritids. Detta innebär att du kopplas till en specifik årskurs f-6 och finns med som kollega och stöd under skoldagen. 

Det här söker vi hos dig
 För att lyckas i rollen har du: 


• lärarlegitimation och behörighet för fritidshem
• kunskap om aktuell läroplan
• goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

Vi behöver dedikerade, lojala medarbetare/pedagoger som kan bygga förtroendefulla, varaktiga relationer med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Du är en tydlig ledare i fritidshemmet/ klassrummet och kan samarbetar på ett ansvarsfullt och ödmjukt sätt. Dina medarbetares olika kompetenser och ansvarsområden värderar du som dina egna och ditt bemötande är respektfullt och gör att andra kan trivas och utvecklas i din närhet. Dessa krav behöver du uppfylla för att vi ska kunna ha rätt kvalité på undervisningen.

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. I ditt arbete har du en naturlig fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet och ha pedagogisk insikt är en självklarhet för dig och du håller dig uppdaterad med senaste forskning och kvalitetsstandarder och tillämpar dessa.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad:Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: VIA/2022/0120/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare till Viaskolans fritidshem

Lära för livet! Gillar du, som vi, utmaningar och skolutveckling? Då är du välkommen att söka tjänsten till en väl fungerande skolenhet som har främjande och förebyggande arbete i fokus! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fr... Visa mer
Lära för livet!

Gillar du, som vi, utmaningar och skolutveckling? Då är du välkommen att söka tjänsten till en väl fungerande skolenhet som har främjande och förebyggande arbete i fokus!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.


Viaskolan är en tvåparallellig skolenhet som är under tillväxt till 3 paralleller. Skolan har ett nära samarbete i årskurserna och med fritidshemmen. Här finns ca 600 elever som undervisas av klasslärare, ämneslärare och speciallärare. I arbetslagen finns även resurspersonal och lärarassistenter och på skolan i övrigt finns kurator, skolsyster, specialpedagog, rektor, vaktmästare, studie- och yrkesvägledare, bibliotekarie och administrativ personal. Dina medarbetare är hängivna och omtänksamma och kommer att se till att du känner dig välkommen på din nya arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Du som fritidshemslärare kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor i ditt arbetslag och undervisa och utveckla arbetet på fritidshemmet. Viaskolan arbetar tematiskt i skola och fritidshem vilket innebär ett tätt samarbete i repektive årskurs. Du kommer att planera, samordna och kommunicera i ditt dagliga arbete.

Det här söker vi hos dig
 För att lyckas i rollen har du: 


• lärarlegitimation och behörighet för fritidshem
• kunskap om aktuell läroplan
• goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

Vi behöver dedikerade medarbetare/pedagoger som kan bygga förtroendefulla, varaktiga relationer med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Vi ser du är en tydlig ledare i fritidshemmet/ klassrummet och kan samarbeta med ditt arbetslag på ett ansvarsfullt och ödmjukt sätt. Dina medarbetares olika kompetenser och ansvarsområden värderar du som dina egna och ditt bemötande är respektfullt och gör att andra kan trivas och utvecklas i din närhet. Dessa krav behöver du uppfylla för att vi ska kunna ha rätt kvalité på undervisningen.

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. I ditt arbete har du en naturlig fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig och du håller dig uppdaterad med senaste forskning och kvalitetsstandarder och tillämpar detta.

Information om tjänsten
Tillträde: 3 okotober 2022 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad:Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: VIA/2022/0073/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidshemslärare

Lära för livet! Gillar du, som vi, utmaningar och skolutveckling? Då är du välkommen att söka tjänsten till en väl fungerande skolenhet som har främjande och förebyggande arbete i fokus! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fr... Visa mer
Lära för livet!

Gillar du, som vi, utmaningar och skolutveckling? Då är du välkommen att söka tjänsten till en väl fungerande skolenhet som har främjande och förebyggande arbete i fokus!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.


Viaskolan är ett  växande rektorsområde. Idagsläget är lågstaiet och mellanstadiet, med undantag för åk 6, treparallelligt. I  f-klass finns idag fyra stycken grupper. Det går 700 elever på skolan i åk f-9 och skolan har 85 medarbetare. För närvarande har vi cirka 300 elever inskrivna i fritidshemmet. Inför höstterminen 2023 kommer en del av fritidshemmet flytta in i nyrenoverade lokaler. Till rektorsområdet hör även grund och gymnasiesärskolan Idun. 

I åk f-9 utvecklar vi undervisningen genom kollegialt lärande förankrat i Dylan Williams forskning om formativt förhållningssätt samt forskning gällande differentierad undervisning. I fritidshemmet jobbar vi med fokus på lärande, trygghet och att skapa en god och bra lärmiljö utifrån vad styrdokumenten föreskriver.  

Viaskolan har ett väl fungerande elevhälsoteam som träffas två gånger per vecka. Där fattas och kommuniceras alla strategiska beslut kopplade till specialpedagogiska insatser eller särskilt stöd. Detta skapar en likvärdighet för hur resurser och tid riktas och fördelas.

Arbetsuppgifter
Som fritidshemslärare kommer du att arbeta tillsammans med klasslärare i ditt arbetslag och undervisa och utveckla arbetet i skolan och på fritidshemmet. Tjänsten innebär även sedvanliga fritidshemsuppgifter.

Det här söker vi hos dig
 För att lyckas i rollen har du: 


• lärarlegitimation och behörighet för fritidshem
• kunskap om aktuell läroplan
• goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

Vi behöver dedikerade medarbetare/pedagoger som kan bygga förtroendefulla, varaktiga relationer med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Vi ser du är en tydlig ledare i fritidshemmet/ klassrummet och kan samarbeta med ditt arbetslag på ett ansvarsfullt och ödmjukt sätt. Dina medarbetares olika kompetenser och ansvarsområden värderar du som dina egna och ditt bemötande är respektfullt och gör att andra trivs och utvecklas i din närhet. Dessa krav behöver du uppfylla för att vi ska kunna ha rätt kvalité på undervisningen.

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. I ditt arbete har du en naturlig fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig och du håller dig uppdaterad med senaste forskning och kvalitetsstandarder och tillämpar detta.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad:Heltid

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: VIA/2023/0021/023


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidslärare/Fritidspedagog till Svandammsskolan

Lära för livet! Vill du arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad? Välkommen med din ansökan! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhe... Visa mer
Lära för livet!

Vill du arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad? Välkommen med din ansökan!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Svandammsskolan ligger i södra delen av Nynäshamn och är tvåparallellig med 400 elever i årskurs F-6. Ledord för skolan är kamratskap, utmaning, nyfikenhet, samarbete, kreativitet, aktivitet, progression dvs ”kunskap ger möjligheter”. Vi erbjuder en utvecklingsinriktad arbetsmiljö med fantastiska elever och kollegor i en välkomnande skola med stimulerande arbetsuppgifter. Lärplattformen V-klass används i kommunen. Vi har en skolmiljö med närhet till natur och strand. Det finns goda möjligheter till utomhuspedagogik i skolans uteklassrum. Vi som arbetar här utvecklar ständigt vår pedagogik för att på bästa sätt möta elevernas behov. Vi har låg personalomsättning och de som arbetar på skolan trivs och vill vara kvar. Vi är stolta över vår skola som har mycket fina resultat.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med kollegor ansvara för att fritidsverksamheten är varierad och planerad utifrån styrdokumenten. Våra hörnstenar i verksamheten består av omsorg, utveckling och lärande. Du arbetar med elevens lärande i fokus. Tillsammans med kollegor planerar och leder du arbetet med att skapa en meningsfull och utvecklande lärmiljö. Fritids planerar och leder också rastverksamheten med lekar, utlåning av material, utmaningar, turneringar m.m. Tjänsten kombineras med arbete i skolan utifrån intresse, kompetens och behörighet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• legitimation och behörighet för fritidshem
• kunskap om aktuell läroplan
• goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

Det är meriterande om du har: 


• erfarenhet av att arbeta i grundskola

För att lyckas i rollen som fritidslärare har du god pedagogisk insikt och du är lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt samt skapar engagemang, arbetsglädje och delaktighet. Du bidrar till att skapa goda relationer och är ansvarstagande. Då vi arbetar för ett nära samarbete i och mellan arbetslagen på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga. Du behöver ha ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang. Du ska vara initiativrik, strukturerad och ha ett gott ledarskap. Du är en ansvarstagande person.

Om du går vidare i urvalsprocessen och innan du blir erbjuden befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten
Tillträde: 2021-12-16 till 2022-08-05

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Deltid - 90%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SVA/2021/0021/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidshemslärare till Gröndalskolan

Lära för livet! Gillar du, som vi, utmaningar och skolutveckling? Då är du välkommen att söka tjänsten till en väl fungerande skolenhet som har främjande och förebyggande arbete i fokus! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fr... Visa mer
Lära för livet!

Gillar du, som vi, utmaningar och skolutveckling? Då är du välkommen att söka tjänsten till en väl fungerande skolenhet som har främjande och förebyggande arbete i fokus!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan, kostenhet samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.


Gröndalsskolan är en F-9 skola med 750 elever och 80 medarbetare. Skolans pedagoger är uppdelade i arbetslag och ämneslag, på skolan finns också ett elevhälsoteam där alla professioner ingår. Fritidshemlärarna ingår i arbetslag F-3 och F-6. Skolan ligger intill Gröndalsvikens pendeltågstation. Våra lokaler är delvis nyrenoverade exempelvis har vi uppdaterat idrottshall, matsal och klassrum för elever i de yngre åldrarna. Fortsatt renovering pågår i resterande byggnader. Skolan har en fin aula och ett centralt beläget skolbibliotek. Vi har en nybyggd rörelsebana och uppe på vårt berg finns möjligheter för utepedagogik i vårt uteklassrum. Vi utvecklar ständigt vårt arbete och i dagsläget har vi fokus på lärmiljöer och differentierad undervisning.

Tre av våra fritidshemslärare går på föräldraledighet så därför söker vi nu vikarier för dessa.

Arbetsuppgifter
Du som fritidshemslärare kommer att arbeta tillsammans med klasslärare i ditt arbetslag och undervisa och utveckla arbetet i skolan och på fritidshemmet. Tjänsten innebär även sedvanliga fritidshemsuppgifter.

Det här söker vi hos dig
 För att lyckas i rollen har du: 


• lärarlegitimation och behörighet för fritidshem
• kunskap om aktuell läroplan
• god kännedom om skolans styrdokument
• goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har: 


• erfarenhet av arbete i fritidshem och grundskola.

Vi behöver dedikerade medarbetare/pedagoger som kan bygga förtroendefulla, varaktiga relationer med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Vi ser gärna att du är en tydlig ledare i fritidshemmet/ klassrummet och kan samarbeta med ditt arbetslag på ett ansvarsfullt och ödmjukt sätt. Dina medarbetares olika kompetenser och ansvarsområden värderar du som dina egna och ditt bemötande är respektfullt och gör att andra kan trivas och utvecklas i din närhet. Dessa krav behöver du uppfylla för att vi ska kunna ha rätt kvalité på undervisningen.

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. I ditt arbete har du en naturlig fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig och du håller dig uppdaterad med senaste forskning och kvalitetsstandarder och tillämpar detta.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, semestertjänst

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: GRÖ/2022/0018/023
Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Församlingspedagog till Nynäshamns församling!

Har du en utbildning inom pedagogik och brinner för relationer? Känner du igen dig i ord som initiativtagande, flexibel samt lösningsorienterad? Tjänsten är nyinrättad i församlingen så här har du ett ypperligt tillfälle att vara med och forma tjänsten själv! OM TJÄNSTEN Nynäshams församling utgörs av tätorten Nynäshamn och har ca 8500 medlemmar, en kyrka, ett församlingshem och en kyrkogård med kapell och ekonomibyggnader. Församlingen har 20–25 anställ... Visa mer
Har du en utbildning inom pedagogik och brinner för relationer? Känner du igen dig i ord som initiativtagande, flexibel samt lösningsorienterad? Tjänsten är nyinrättad i församlingen så här har du ett ypperligt tillfälle att vara med och forma tjänsten själv!

OM TJÄNSTEN
Nynäshams församling utgörs av tätorten Nynäshamn och har ca 8500 medlemmar, en kyrka, ett församlingshem och en kyrkogård med kapell och ekonomibyggnader. Församlingen har 20–25 anställda och ett betydande antal ideella medarbetare. Verksamheten är bred och bedrivs inom alla gängse områden för de grundläggande uppgifterna gudstjänst, undervisning, diakoni och mission. Församlingens verksamheter för barn, familj och unga är omfattande och mycket uppskattad.

Vi söker nu efter dig som besitter en varm och relationsskapande personlighet och som vill axla rollen som församlingspedagog, primärt till arbetslaget för barn och familj, skola, konfirmation och unga. Det aktuella arbetslaget består utöver den nyinrättade tjänsten som församlingspedagog, präst, musikpedagog och församlingspedagog. Samarbetet är även tätt med kyrkomusiker och övriga medarbetare i församlingen!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha en bred och varierande roll i församlingen. Bland annat kommer du att:


* Leda utvecklingen av församlingens pedagogiska verksamhet med fokus på dop och långsiktig dopuppföljning, främst genom relationsbyggande med församlingens barn och unga samt deras familjer
* Aktivt delta i arbetet med öppen verksamhet för barn och familjer samt gruppverksamhet för barn och ungdom
* Tillsammans med präst leda och utveckla konfirmandarbetet
* Arbeta strategiskt och ta fram samt utveckla planer för församlingens arbete riktat mot barn, unga och familj


VI SÖKER DIG SOM
- Har en pedagogisk utbildning
- Flytande i svenska i tal och skrift
- Goda kunskaper i MS-Office-paketet

Det är meriterande om du:


* Har en utbildning som församlingspedagog
* Har dokumenterad erfarenhet av verksamhet för barn och familj, konfirmander och unga
* Är medlem i Svenska Kyrkan, vi förutsätter att du delar Svenska Kyrkans grundläggande värderingar
* Dokumenterad ledarskapsutbildning och/eller erfarenhet av aktivt ledarskap


Som person är du:


* Initiativtagande
* Ansvarstagande
* Flexibel
* Samarbetsvillig


#

Övrig information


* Start: Augusti, alternativt enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, direktrekrytering
* Placering: Nynäshamn, Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Fritidslärare/Fritidspedagog till Svandammsskolan

Lära för livet! Vill du arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad? Välkommen med din ansökan! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med när... Visa mer
Lära för livet!

Vill du arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad? Välkommen med din ansökan!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, kulturskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på. 

Svandammsskolan ligger i södra delen av Nynäshamn och är tvåparallellig med 400 elever i årskurs F-6. Ledord för skolan är kamratskap, utmaning, nyfikenhet, samarbete, kreativitet, aktivitet, progression dvs ”kunskap ger möjligheter”. Vi erbjuder en utvecklingsinriktad arbetsmiljö med fantastiska elever och kollegor i en välkomnande skola med stimulerande arbetsuppgifter. Lärplattformen Vklass används i kommunen. Vi har en inspirerande skolmiljö med närhet till natur och strand. Det finns goda möjligheter till utomhuspedagogik i skolans uteklassrum. Vi som arbetar här utvecklar ständigt vår pedagogik för att den på bästa sätt ska möta elevernas behov. Vi har låg personalomsättning och de som arbetar på skolan trivs och vill vara kvar. Vi är stolta över vår skola som har mycket fina resultat.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med kollegor ansvara för att fritidsverksamheten är varierad och planerad utifrån styrdokumenten. Våra hörnstenar i verksamheten består av omsorg, utveckling och lärande. Du arbetar utifrån ett formativt förhållningssätt med elevens lärande i fokus. I uppdraget arbetar du utifrån fritidshemmens läroplan. Tillsammans med kollegor planerar och leder du arbetet med att skapa en meningsfull och utvecklande lärmiljö. Fritids planerar och leder också rastverksamheten med lekar, utlåning av material, utmaningar, turneringar m.m. Tjänsten kombineras med arbete i skolan utifrån intresse, kompetens och behörighet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• lärarlegitimation och behörighet för fritidshem
• kunskap om aktuell läroplan
• goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

Vi ser gärna sökande med behörighet att undervisa i något ämne till exempel musik.

För att lyckas i rollen som fritidslärare är du lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt samt skapar engagemang, arbetsglädje och delaktighet. Du bidrar till att skapa goda relationer och är ansvarstagande. Då vi arbetar för ett nära samarbete i och mellan arbetslagen på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga. Du behöver ha ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang. Du ska vara initiativrik, strukturerad och ha ett gott ledarskap. Du är en ansvarstagande person med god förmåga att arbeta tillsammans i grupp.

Om du går vidare i urvalsprocessen och innan du blir erbjuden befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Intervjuer sker löpande. 

Information om tjänsten
Tillträde: 18/8 2021

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning - 18/8 2021-22/12 2021 med möjlighet till förlängning. 

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SVA/2021/0011/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidslärare/Fritidspedagog till Svandammsskolan

Lära för livet! Vill du arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad? Välkommen med din ansökan! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhe... Visa mer
Lära för livet!

Vill du arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad? Välkommen med din ansökan!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna för lärande. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Svandammsskolan ligger i södra delen av Nynäshamn och är tvåparallellig med 400 elever i årskurs F-6. Ledord för skolan är kamratskap, utmaning, nyfikenhet, samarbete, kreativitet, aktivitet, progression dvs ”kunskap ger möjligheter”. Vi erbjuder en utvecklingsinriktad arbetsmiljö med fantastiska elever och kollegor i en välkomnande skola med stimulerande arbetsuppgifter. Lärplattformen V-klass används i kommunen. Vi har en skolmiljö med närhet till natur och strand. Det finns goda möjligheter till utomhuspedagogik i skolans uteklassrum. Vi som arbetar här utvecklar ständigt vår pedagogik för att på bästa sätt möta elevernas behov. Vi har låg personalomsättning och de som arbetar på skolan trivs och vill vara kvar. Vi är stolta över vår skola som har mycket fina resultat.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med kollegor ansvara för att fritidsverksamheten är varierad och planerad utifrån styrdokumenten. Våra hörnstenar i verksamheten består av omsorg, utveckling och lärande. Du arbetar med elevens lärande i fokus. Tillsammans med kollegor planerar och leder du arbetet med att skapa en meningsfull och utvecklande lärmiljö. Fritids planerar och leder också rastverksamheten med lekar, utlåning av material, utmaningar, turneringar m.m. Tjänsten kombineras med arbete i skolan utifrån intresse, kompetens och behörighet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• legitimation och behörighet för fritidshem
• kunskap om aktuell läroplan
• goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

Det är meriterande om du har: 


• erfarenhet av att arbeta i grundskola

För att lyckas i rollen som fritidslärare har du god pedagogisk insikt och du är lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt samt skapar engagemang, arbetsglädje och delaktighet. Du bidrar till att skapa goda relationer och är ansvarstagande. Då vi arbetar för ett nära samarbete i och mellan arbetslagen på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga. Du behöver ha ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang. Du ska vara initiativrik, strukturerad och ha ett gott ledarskap. Du är en ansvarstagande person.

Om du går vidare i urvalsprocessen och innan du blir erbjuden befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten
Tillträde: 2022-02-21 till 2022-08-05

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Deltid - 90%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SVA/2021/0021/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare till Viaskolans fritidshem

Locka fram det bästa hos eleverna! Är du utbildad lärare i fritidshem som har stort engagemang för barns utveckling? I skärgårdskommunen Nynäshamn arbetar vi nära tillsammans för att ta fram det bästa i varje elev. Du får möjlighet att jobba både självständigt och i team, där forskning och gemensamma erfarenheter delas kontinuerligt. Arbetsmiljön nära hav och natur kan även locka fram de bästa sidorna hos dig. Om arbetsplatsen Barn- och utbildningsförva... Visa mer
Locka fram det bästa hos eleverna!

Är du utbildad lärare i fritidshem som har stort engagemang för barns utveckling?

I skärgårdskommunen Nynäshamn arbetar vi nära tillsammans för att ta fram det bästa i varje elev. Du får möjlighet att jobba både självständigt och i team, där forskning och gemensamma erfarenheter delas kontinuerligt. Arbetsmiljön nära hav och natur kan även locka fram de bästa sidorna hos dig.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Viaskolan är en tvåparallellig skola som växer mot 3 paralleller där fritidshemmet ingår i Viaskolan F-5:s organisation. Skolan har cirka 600 elever som undervisas av klasslärare i åk F-5 och ämneslärare i åk 6-9. Utöver lärare och fritidspersonal i arbetslagen så finns kurator, skolsyster, specialpedagog, rektor, vaktmästare, studie- och yrkesvägledare, bibliotekarie och administrativ personal. Fritidshem och skola samarbetar genom skolsamverkan där fritidshemmets uppdrag och styrdokument har hög prioritet. Dina medarbetare är hängivna och omtänksamma och kommer att se till att du känner dig välkommen på din nya arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Du ska vara pedagogiskt ansvarig för en fritidshemsavdelning och därmed tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i fritidshemmet. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. Du behöver vara redo att undervisa i idrott.

Det här söker vi hos dig

• Du är utbildad lärare i fritidshem
• Du har ämnesbehörighet i IDH
• Du har erfarenhet av arbete i fritidshem och grundskola
• Du har kunskap och erfarenhet av barn med behov av särskilt stöd, vanliga diagnoser och anpassningar
• Du har kunskap om styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Du kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Du har goda kunskaper om NPF
• Du kan arbeta med de yngsta barnen även med de äldre

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du arbetar mycket bra med andra människor, du är lyhörd och smidig i ditt förhållningssätt. Du har en fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Du måste vara noggrann, flexibel, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i den här rollen.

Information om tjänsten
Tillträde: 2022-01-11

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid 75-100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: VIA/2021/0109/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare fritidshem till Viaskolan F-5

Locka fram det bästa hos eleverna! Är du utbildad lärare för fritidshem som har stort engagemang för barns utveckling? I skärgårdskommunen Nynäshamn arbetar vi nära tillsammans för att ta fram det bästa i varje elev. Du får möjlighet att jobba både självständigt och i team, där forskning och gemensamma erfarenheter delas kontinuerligt. Arbetsmiljön nära hav och natur kan även locka fram de bästa sidorna hos dig. Om arbetsplatsen Barn- och utbildningsför... Visa mer
Locka fram det bästa hos eleverna!

Är du utbildad lärare för fritidshem som har stort engagemang för barns utveckling?

I skärgårdskommunen Nynäshamn arbetar vi nära tillsammans för att ta fram det bästa i varje elev. Du får möjlighet att jobba både självständigt och i team, där forskning och gemensamma erfarenheter delas kontinuerligt. Arbetsmiljön nära hav och natur kan även locka fram de bästa sidorna hos dig.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Viaskolan är en tvåparallellig skola där fritidshemmet ingår i Viaskolan F-5:s organisation. Skolan har circa 600 elever som undervisas av klasslärare i åk F-5 och ämneslärare i åk 6-9. I arbetslagen finns personal som arbetar i våra studios och i övrigt finns kurator, skolsköterska, specialpedagog, rektor, vaktmästare, studie- och yrkesvägledare, bibliotekarie och administrativ personal. Fritidshem och skola samarbetar genom skolsamverkan där fritidshemmets uppdrag och styrdokument har hög prioritet. Dina medarbetare är hängivna och omtänksamma och kommer att se till att du känner dig välkommen på din nya arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Vi söker en person som kan vara pedagogiskt ansvarig för en fritidshemesavdelning. Tillsammans med arbetslaget ska du utveckla, planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i fritidshemmet. I arbetet ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete både på individ och gruppnivå.

Det här söker vi hos dig

• Du är behörig lärare för fritidshemmet
• Du har kunskap om fritidshemmets styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Du kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Du kan arbeta med barn i olika åldrar
• Du har utbildning för eller vana av arbete med barn i idrottsutövning.

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du arbetar mycket bra med andra människor, du är lyhörd och smidig i ditt förhållningssätt. Du har en fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i den här rollen.

Information om tjänsten
Tillträde: 2021-08-02

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: VIA/2021/0017/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidslärare/Fritidspedagog till Svandammsskolan

Lära för livet! Vill du arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad? Välkommen med din ansökan! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med när... Visa mer
Lära för livet!

Vill du arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta för att fritidshemmet ska vara meningsfullt och lärande för eleverna? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll och fortsätta göra skillnad? Välkommen med din ansökan!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, kulturskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på. 

Svandammsskolan ligger i södra delen av Nynäshamn och är tvåparallellig med 400 elever i årskurs F-6. Ledord för skolan är kamratskap, utmaning, nyfikenhet, samarbete, kreativitet, aktivitet, progression dvs ”kunskap ger möjligheter”. Vi erbjuder en utvecklingsinriktad arbetsmiljö med fantastiska elever och kollegor i en välkomnande skola med stimulerande arbetsuppgifter. Lärplattformen V-klass används i kommunen. Vi har en inspirerande skolmiljö med närhet till natur och strand. Det finns goda möjligheter till utomhuspedagogik i skolans uteklassrum. Vi som arbetar här utvecklar ständigt vår pedagogik för att den på bästa sätt ska möta elevernas behov. Vi har låg personalomsättning och de som arbetar på skolan trivs och vill vara kvar. Vi är stolta över vår skola som har mycket fina resultat.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med kollegor ansvara för att fritidsverksamheten är varierad och planerad utifrån styrdokumenten. Våra hörnstenar i verksamheten består av omsorg, utveckling och lärande. Du arbetar utifrån ett formativt förhållningssätt med elevens lärande i fokus. I uppdraget arbetar du utifrån fritidshemmens läroplan. Tillsammans med kollegor planerar och leder du arbetet med att skapa en meningsfull och utvecklande lärmiljö. Fritids planerar och leder också rastverksamheten med lekar, utlåning av material, utmaningar, turneringar m.m. Tjänsten kombineras med arbete i skolan utifrån intresse, kompetens och behörighet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• lärarlegitimation och behörighet för fritidshem
• kunskap om aktuell läroplan
• goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

För att lyckas i rollen som fritidslärare är du lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt samt skapar engagemang, arbetsglädje och delaktighet. Du bidrar till att skapa goda relationer och är ansvarstagande. Då vi arbetar för ett nära samarbete i och mellan arbetslagen på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga. Du behöver ha ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang. Du ska vara initiativrik, strukturerad och ha ett gott ledarskap. Du är en ansvarstagande person med god förmåga att arbeta tillsammans i grupp. Om du går vidare i urvalsprocessen och innan du blir erbjuden befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten
Tillträde: 11 januari 2021

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning - 11/1 2021-18/6 2021 med möjlighet till förlängning. 

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SVA/2020/0030/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fritidslärare till Svandammskolan

Vill du arbeta på en riktigt bra skola med arbetsglädje, där vi tillsammans arbetar professionellt med elevens utveckling och hälsa i fokus? Nu har du chansen! Om arbetsplatsen Svandammsskolan ligger i södra delen av Nynäshamn och är tvåparallelig med ca 400 elever i årskurs F-6. Skolan har nära till park-, strand och naturområden. I en öppen och varm atmosfär arbetar vi för att varje elev ska ges förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt. Vi... Visa mer
Vill du arbeta på en riktigt bra skola med arbetsglädje, där vi tillsammans arbetar professionellt med elevens utveckling och hälsa i fokus? Nu har du chansen!

Om arbetsplatsen
Svandammsskolan ligger i södra delen av Nynäshamn och är tvåparallelig med ca 400 elever i årskurs F-6. Skolan har nära till park-, strand och naturområden.

I en öppen och varm atmosfär arbetar vi för att varje elev ska ges förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt. Vi som arbetar här utvecklar ständigt vår pedagogik för att den på bästa sätt ska passa våra elever. Vi har låg personalomsättning och de som arbetar på skolan trivs och vill vara kvar. Vår skola har mycket fina resultat.

I fritidsverksamheten delar vi in eleverna i mindre grupper för att främja lärande och omsorg. Vi arbetar också för att eleverna ska ha inflytande och känna delaktighet på fritids.

Vi har goda möjligheter till utomhuspedagogik. Dels i skolans uteklassrum men också i omgivningarna där det är nära till natur av olika slag.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid.  Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med kollegor ansvara för att fritidsverksamheten är varierad och planerad utifrån styrdokumenten. Omsorg, utveckling och lärande är hörnstenar i verksamheten. Du arbetar utifrån ett formativt förhållningssätt med elevens lärande i fokus.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen som fritidslärare är du lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt samt skapar engagemang, arbetsglädje och delaktighet. Du bidrar till att skapa goda relationer och är ansvarstagande. Då vi arbetar för ett nära samarbete i och mellan arbetslagen på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SVA/2019/0044/023 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare i fritidshem 100% , Viaskolan

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad... Visa mer
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas.

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Viaskolan är en tvåparallellig F-9-skola i centrala Nynäshamn, nära pendeltågsstation. Skolan är kommunens äldsta med tillbyggda lokaler. Viaskolan har "högt till tak" och är vackert belägen med härlig utsikt över Mysingen bort mot Bedarön.

Vi arbetar i självstyrande arbetslag där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och sociala utveckling.

På skolan utvecklar vi det formativa lärandet med elevens lärprocess i fokus. Arbetsro och delaktighet är nyckelord på skolan. Viaskolan har implementerat "teaching learning community" i verksamheten, bedömning för lärande enligt Dylan Williams forskning. Organisationen är anpassad för kollegialt lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog/lärare i fritidshem i Nynäshamns kommun får du en roll i en verksamhet som fyller en viktig samhällsfunktion. Nynäshamn kommun är en organisation med en uttalad ambition att vara en kommun som kännetecknas av Frihet att utvecklas och innebär att alla ges en möjlighet att påverka och bidra till utveckling och förnyelse.

Nynäshamn kommun vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.

Vi söker dig som är flexibel, nyfiken och vill arbeta i ett självstyrande arbetslag med stor frihet under gemensamt ansvar.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen är du utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem.

Som ledare för eleverna i fritidshemmet är du duktig på att skapa engagemang och delaktighet. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du arbetar mycket bra med andra människor, du är lyhörd och smidig i ditt förhållningssätt samt löser uppkomna meningsmotsättningar och konflikter konstruktivt. Som person har du erhållit en personlig mognad och god självinsikt, kan skilja på det privata, personliga och professionella.

I ditt arbete har du en naturlig fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig.

Vi arbetar med att skapa tillit genom att vara öppna, modiga, engagerade och respektfulla som är vår värdegrund. Du kommer att vara en viktig resurs i vårt gemensamma värdegrundsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i den här rollen.

ÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lärare i fritidshem/barnskötare till Viaskolan F-5

Är du vår nya medarbetare som väl införstådd med och dedikarad uppdraget för fritidshem? Om arbetsplatsen Viaskolan F-5 är en tvåparallellig skolenhet som har ett nära samarbete i årskurserna och med fritidshemmen. Skolan har ca 350 elever som undervisas av ca 20 klasslärare, ämneslärare och speciallärare. I arbetslagen finns även fritidspersonal och elevassistenter och på skolan i övrigt finns kurator, skolsyster, specialpedagog, rektor, vaktmästare, stu... Visa mer
Är du vår nya medarbetare som väl införstådd med och dedikarad uppdraget för fritidshem?

Om arbetsplatsen
Viaskolan F-5 är en tvåparallellig skolenhet som har ett nära samarbete i årskurserna och med fritidshemmen. Skolan har ca 350 elever som undervisas av ca 20 klasslärare, ämneslärare och speciallärare. I arbetslagen finns även fritidspersonal och elevassistenter och på skolan i övrigt finns kurator, skolsyster, specialpedagog, rektor, vaktmästare, studie- och yrkesvägledare, bibliotekarie och administrativ personal. Dina medarbetare är hängivna och omtänksamma och kommer att se till att du känner dig välkommen på din nya arbetsplats.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter
Viaskolan har tre fritidshem åk F-1, 2-3 och 4-5 där du kommer att arbeta med eleverna i fritidshemmet för åk F-1 läsåret 19/20.

Som lärare i fritidshem/fritidspedagog eller barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor som gemensamt ansvarar för och följa upp de uppsatta målen för fritidsverksamheten.

Det här söker vi hos dig
Vi behöver dedikerade lärare i fritidshemmen och barnskötare som kan bygga förtroendefulla, varaktiga relationer med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Vi ser att du är en tydlig ledare i fritidshemmet och kan samarbeta med ditt arbetslag på ett ansvarsfullt och ödmjukt sätt. Dina medarbetares olika kompetenser och ansvarsområden värderar du som dina egna och ditt bemötande är respektfullt och gör att andra kan trivas och utvecklas i din närhet. Dessa krav behöver du uppfylla för att vi ska kunna ha rätt kvalité på undervisningen i fritidshemmen.


• Lärare med inriktning mot fritidshem med legetimation alt. behörig fritidspedagog
• I andra hand ser vi att du är utbildad barnskötare med erfarenhet från fritidshem

Som person så har du en god omdömesförmåga och skapar förtroende genom kommunikation och god samarbetsförmåga med både barn, unga och vuxna.

Information om tjänsten
Tillträde: 11 november eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: VIA/2019/0092/023

 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare i fritidshem 100% , Viaskolan

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad... Visa mer
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas.

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Viaskolan är en tvåparallellig F-9-skola i centrala Nynäshamn, nära pendeltågsstation. Skolan är kommunens äldsta med tillbyggda lokaler. Viaskolan har "högt till tak" och är vackert belägen med härlig utsikt över Mysingen bort mot Bedarön.

Vi arbetar i självstyrande arbetslag där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och sociala utveckling.

På skolan utvecklar vi det formativa lärandet med elevens lärprocess i fokus. Arbetsro och delaktighet är nyckelord på skolan. Viaskolan har implementerat "teaching learning community" i verksamheten, bedömning för lärande enligt Dylan Williams forskning. Organisationen är anpassad för kollegialt lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog/lärare i fritidshem i Nynäshamns kommun får du en roll i en verksamhet som fyller en viktig samhällsfunktion. Nynäshamn kommun är en organisation med en uttalad ambition att vara en kommun som kännetecknas av Frihet att utvecklas och innebär att alla ges en möjlighet att påverka och bidra till utveckling och förnyelse.

Nynäshamn kommun vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.

Vi söker dig som är flexibel, nyfiken och vill arbeta i ett självstyrande arbetslag med stor frihet under gemensamt ansvar.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen är du utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem.

Som ledare för eleverna i fritidshemmet är du duktig på att skapa engagemang och delaktighet. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du arbetar mycket bra med andra människor, du är lyhörd och smidig i ditt förhållningssätt samt löser uppkomna meningsmotsättningar och konflikter konstruktivt. Som person har du erhållit en personlig mognad och god självinsikt, kan skilja på det privata, personliga och professionella.

I ditt arbete har du en naturlig fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig.

Vi arbetar med att skapa tillit genom att vara öppna, modiga, engagerade och respektfulla som är vår värdegrund. Du kommer att vara en viktig resurs i vårt gemensamma värdegrundsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i den här rollen.

ÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lärare i fritidshem 100% , Viaskolan

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad... Visa mer
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas.

Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Viaskolan är en tvåparallellig F-9-skola i centrala Nynäshamn, nära pendeltågsstation. Skolan är kommunens äldsta med tillbyggda lokaler. Viaskolan har "högt till tak" och är vackert belägen med härlig utsikt över Mysingen bort mot Bedarön.

Vi arbetar i självstyrande arbetslag där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och sociala utveckling.

På skolan utvecklar vi det formativa lärandet med elevens lärprocess i fokus. Arbetsro och delaktighet är nyckelord på skolan. Viaskolan har implementerat "teaching learning community" i verksamheten, bedömning för lärande enligt Dylan Williams forskning. Organisationen är anpassad för kollegialt lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog/lärare i fritidshem i Nynäshamns kommun får du en roll i en verksamhet som fyller en viktig samhällsfunktion. Nynäshamn kommun är en organisation med en uttalad ambition att vara en kommun som kännetecknas av Frihet att utvecklas och innebär att alla ges en möjlighet att påverka och bidra till utveckling och förnyelse.

Nynäshamn kommun vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.

Vi söker dig som är flexibel, nyfiken och vill arbeta i ett självstyrande arbetslag med stor frihet under gemensamt ansvar.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen är du utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem.

Som ledare för eleverna i fritidshemmet är du duktig på att skapa engagemang och delaktighet. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du arbetar mycket bra med andra människor, du är lyhörd och smidig i ditt förhållningssätt samt löser uppkomna meningsmotsättningar och konflikter konstruktivt. Som person har du erhållit en personlig mognad och god självinsikt, kan skilja på det privata, personliga och professionella.

I ditt arbete har du en naturlig fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig.

Vi arbetar med att skapa tillit genom att vara öppna, modiga, engagerade och respektfulla som är vår värdegrund. Du kommer att vara en viktig resurs i vårt gemensamma värdegrundsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i den här rollen.

ÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fritidslärare / Fritidspedagog till Ösmo F - 3

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun med goda kommunikationer och endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på ... Visa mer
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun med goda kommunikationer och endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till.
Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt
måltidsverksamhet.

Ösmo F-3 är ett rektorsområde med två skolenheter Tallbackaskolan F-3 och Vanstaskolan F-3. Båda skolorna har ca 180 elever. Vår verksamhet växer och vi kommer till höstterminen 2019 att ha en 5 parallelligt rektorsområde i 2 av 4 årskullar. Nu söker vi fritidslärare/fritidspedagoger för att kunna möta vår tillväxt. Ösmo F-3 arbetar aktivt med trygghet, lärande och utveckling. Vi är ett rektorsområde med mycket positiv anda och vilja att utveckla verksamheten med fokus på aktiv undervisning och hög måluppfyllelse. Vi har alltid eleven i fokus och vårt gemensamma förhållningssätt med närvarande pedagoger och samarbete mellan skola och fritids är en framgångsfaktor för vårt trygghetsarbete. Ösmo ligger en mil norr om tätorten Nynäshamn och ca 5 mil från Stockholm. Båda skolorna ligger ca 5 minuter från pendeltågsstationen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker utbildade fritidslärare/fritidspedagoger på Vanstaskolan F-3 och Tallbackaskolan F-3 till arbete på fritidshem och viss tid mot klass som kan ta ansvar och leda fritidshemmet på skolan. Gemensam planeringstid ger möjlighet till utvecklings av verksamheten. Vi värnar om undervisningen på fritidshemmet och vår verksamhet bygger på läroplanens kapitel 4. Det finns möjlighet att få en ledande roll i fritidshemmets utveckling som samordnare och vara en del av skolornas pedagogiska utvecklingsgrupp

KVALIFIKATIONER
Du är behörig fritidslärare/fritidspedagog och väl förtrogen med läroplanen och fritidshemmets uppdrag. Vi söker dig som är öppen för teamarbete, tar initiativ, planerar och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Som person ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du har erfarenhet av att arbeta på fritidshem och har intresse av att utveckla arbetet och höja kvalitén enligt uppdragsbeskrivningen.
Vi uppmuntrar kreativitet och servicekänsla. Erfarenhet är önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Rekryteringen sker löpande under ansökningsperioden.
Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länken nedan och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter.


VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS. Visa mindre

Fritidspedagog till Humlegårdsskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se VAD UTMÄRKER GRÖNDALS REKTORSOMRÅDE? Gröndalsskolan och Humlegårdsskolan har elevernas kunskapsutveckling i centrum. ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

VAD UTMÄRKER GRÖNDALS REKTORSOMRÅDE?
Gröndalsskolan och Humlegårdsskolan har elevernas kunskapsutveckling i centrum. Andelen behöriga lärare är hög. Vi ser alla elevers möjligheter - alla kan. Våra hörnstenar är vilja, ansvar, respekt och attityd. Vi har bra lokaler, en fin aula, en stor idrottshall och ett aktivt bemannat bibliotek. Läsning har en framskjutande position hos oss. Vår skola kännetecknas av ett medvetet pedagogiskt utvecklingsarbete.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för och följa upp de uppsatta målen för fritidsverksamheten. På förmiddagen arbetar du i klass och ledar pedagogisk verksamhet i grupp. På eftermiddagen arbetar du för att ge barnen en bra fritidsverksamhet. Du kan även komma att arbeta som stödperson för elever som är i behov av särskilt stöd.

Arbetstider från tidigast kl 6 på morgon till senast kl 18 på kvällen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker utbildad fritidspedagog/fritidshemslärare. Vi söker dig med ambitionen att driva verksamheten systematiskt, strategiskt och långsiktigt med stöd av läroplanens ambitioner och centrala innehåll. Du samarbetar tätt med kollegor där utbyte av erfarenheter och kunskaper är fundatmentet och där ett gott arbetsklimat och en härlig kollegial samvaro blir resultatet. Vi ser att du är ansvarsfull samt villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Visa mindre

Fritidspedagog / Förskollärare till Lilla Gröndal

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se VAD UTMÄRKER GRÖNDALS REKTORSOMRÅDE? Gröndalsskolan och Humlegårdsskolan har elevernas kunskapsutveckling i centrum. ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

VAD UTMÄRKER GRÖNDALS REKTORSOMRÅDE?
Gröndalsskolan och Humlegårdsskolan har elevernas kunskapsutveckling i centrum. Andelen behöriga lärare är hög. Vi ser alla elevers möjligheter - alla kan. Våra hörnstenar är vilja, ansvar, respekt och attityd. Vi har bra lokaler, en fin aula, en stor idrottshall och ett aktivt bemannat bibliotek. Läsning har en framskjutande position hos oss. Vår skola kännetecknas av ett medvetet pedagogiskt utvecklingsarbete.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för och följa upp de uppsatta målen för fritidsverksamheten. På förmiddagen arbetar du i klass och ledar pedagogisk verksamhet i grupp. På eftermiddagen arbetar du för att ge barnen en bra fritidsverksamhet. Du kan även komma att arbeta som stödperson för elever som är i behov av särskilt stöd.


KVALIFIKATIONER
Vi söker utbildad fritidspedagog/fritidshemslärare. Vi söker dig med ambitionen att driva verksamheten systematiskt, strategiskt och långsiktigt med stöd av läroplanens ambitioner och centrala innehåll. Du samarbetar tätt med kollegor där utbyte av erfarenheter och kunskaper är fundatmentet och där ett gott arbetsklimat och en härlig kollegial samvaro blir resultatet. Vi ser att du är ansvarsfull samt villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Visa mindre

Fritidspedagog till Lilla Gröndal

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se VAD UTMÄRKER GRÖNDALS REKTORSOMRÅDE? Gröndalsskolan och Humlegårdsskolan har elevernas kunskapsutveckling i centrum. ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

VAD UTMÄRKER GRÖNDALS REKTORSOMRÅDE?
Gröndalsskolan och Humlegårdsskolan har elevernas kunskapsutveckling i centrum. Andelen behöriga lärare är hög. Vi ser alla elevers möjligheter - alla kan. Våra hörnstenar är vilja, ansvar, respekt och attityd. Vi har bra lokaler, en fin aula, en stor idrottshall och ett aktivt bemannat bibliotek. Läsning har en framskjutande position hos oss. Vår skola kännetecknas av ett medvetet pedagogiskt utvecklingsarbete.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för och följa upp de uppsatta målen för fritidsverksamheten. På förmiddagen arbetar du i klass och ledar pedagogisk verksamhet i grupp. På eftermiddagen arbetar du för att ge barnen en bra fritidsverksamhet. Du kan även komma att arbeta som stödperson för elever som är i behov av särskilt stöd.


KVALIFIKATIONER
Vi söker utbildad fritidspedagog/fritidshemslärare. Vi söker dig med ambitionen att driva verksamheten systematiskt, strategiskt och långsiktigt med stöd av läroplanens ambitioner och centrala innehåll. Du samarbetar tätt med kollegor där utbyte av erfarenheter och kunskaper är fundatmentet och där ett gott arbetsklimat och en härlig kollegial samvaro blir resultatet. Vi ser att du är ansvarsfull samt villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Visa mindre

Fritidspedagog , Svandammsskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se VAD UTMÄRKER SVANDAMMSKOLAN? Svandammsskolan ligger i södra delen av Nynäshamn. Skolan är tvåparallellig skola med ca ... Visa mer
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.
Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

VAD UTMÄRKER SVANDAMMSKOLAN?
Svandammsskolan ligger i södra delen av Nynäshamn. Skolan är tvåparallellig skola med ca 360 elever i år F-6. På Svandammsskolan trivs elever och personal. Elevens lärande och kunskapsutveckling är i fokus. Skolans ledord är kunskap, kamratskap, nyfikenhet, samarbete, kreativitet, aktivitet och progression. Vi har fyra fritidsavdelningar, två för årkurs F-1 och två för elever i årskurs 2-6.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.


ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara, genomföra och följa målen för fritidsverksamheten. På förmiddagen arbetar du i klass och leder pedagogisk verksamhet i grupp. Gemensam planeringstid för fritids är förlagd till en förmiddag i veckan. På eftermiddagen arbetar och leder du fritidsverksamhet. Vi arbetar med olika teman eller klubbverksamhet. Därmed erbjuds elever ett mindre sammanhang och olika utbud av aktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Du är behörig fritidspedagog/lärare och vi ser gärna att du kan undervisa i något ämne. Du samarbetar med kollegor och planerar samt genomför verksamheten. Genom det kollegiala samarbetet utvecklas verksamheten. Du har goda ledaregenskaper, är bra på att samarbeta och driva utveckling. Visa mindre