Lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Nynäshamn

Se lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Förskollärare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa ju... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad i landet, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Skara eller Sandviken. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Hos oss är det en kärnfråga att du som vår förskollärare alltid får vara en aktiv del i din egen schemaläggning. Därtill ser vi alltid till att du erhåller en hög lön när du är ute på ett uppdrag tillsammans med oss. Vi är experter på att löneförhandla åt våra konsulter och på så vis kan du alltid känna dig trygg hos oss att vi förhandlat fram den högsta möjliga lönen åt dig inför varje enskilt bemanningsuppdrag!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för förskollärare!
Vi tror på att ha Sveriges bästa förskollärare anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra.
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Skolan och förskolan ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra förskollärare och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för bemanningsuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Vikariat förskolan I Ur och Skur Lysmasken

Förskolan I Ur och Skur Lysmasken söker en barnskötare/förskollärare med start 2023-11-27 till 2024-07-05 då en av våra kollegor ska vara föräldraledig. Du kommer att ingå i ett arbetslag med två andra pedagoger på en avdelning med 19 st 3-5 åringar. Tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni er undervisning, planerar och genomför utvecklingssamtal och tillsammans med övriga avdelningar planerar och driver förskolans utveckling framåt. I Ur och Skur ... Visa mer
Förskolan I Ur och Skur Lysmasken söker en barnskötare/förskollärare med start 2023-11-27 till 2024-07-05 då en av våra kollegor ska vara föräldraledig.
Du kommer att ingå i ett arbetslag med två andra pedagoger på en avdelning med 19 st 3-5 åringar. Tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni er undervisning, planerar och genomför utvecklingssamtal och tillsammans med övriga avdelningar planerar och driver förskolans utveckling framåt.
I Ur och Skur Lysmasken är en enskild förskola som ligger i centrala Nynäshamn. Vi har totalt 47 barn och 9 pedagoger, fördelade på tre avdelningar.
Friluftsfrämjandets I Ur och Skur-metodik strävar efter att barnen får utvecklas genom friluftsliv, lek, rörelse, spänning och upplevelser med alla sinnen. Barnen får komma ut i naturen och lära sig handla efter allemansrätten och värna om miljön. Som pedagog utgår du från barnens intresse, erfarenhet och utveckling och arbetar medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande.
Som pedagog utgår du också från barnens behov, aktivitet, väder och vad som passar bäst att genomföra ute eller inne. Vi söker nu en barnskötare/förskollärare som är positiv, engagerad och sätter barnen i fokus. Du är lyhörd, har lätt för att samarbeta och känner glädje i att arbeta med barn i 3-5 års åldern, samt tycker om att var ute i naturen. Ett anställningskrav är att du har några års erfarenhet från arbete i förskoleverksamhet samt kan ange referenser från tidigare barnrelaterade uppdrag. Tillsammans skapar vi en kreativ och trygg miljö för barnen.
Vi kommer att påbörja urvalsprocessen omgående så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
OBS!!!! Det är viktigt att du är rökfri då vi har en personal som är allergisk! Visa mindre

Förskollärare till ny förskola i Källberga

Vill du vara med från start och utveckla Raoul Wallenbergförskolan i Källberga? Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhäl... Visa mer
Vill du vara med från start och utveckla Raoul Wallenbergförskolan i Källberga?
Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska?genomsyra allt som sker i våra skolor.
Raoul Wallenbergförskolan Källberga öppnar i början av augusti 2024 och ligger i det nya bostadsområdet Källberga, vilket präglas av social och ekologisk hållbarhet. I området kommer Raoul Wallenbergskolorna att etablera både en förskola med plats för 120 barn samt en grundskola för åk F-6, vilka ska vävas samman till en helhet. Förskola ska vara trygg, rolig och lärorik med hälsa och rörelse som en central del i verksamheten.
Nu söker vi ett antal Förskollärare som vill anta den yttersta spännande utmaningen att vara med och utveckla verksamheten. Uppdraget?att vara förskollärare inom en Raoul Wallenbergförskola är ytterst spännande, utmanande och utvecklande. Vi har mycket höga förväntningar på våra förskollärare och fokus ligger både på pedagogiskt och karaktärsmässigt ledarskap. Våra förskollärare ska vara goda föredömen i att leva upp till våra fyra ledord ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft.
Vi förväntar oss att förskolläraren är en god ledare för barn och medarbetare på avdelningen. Inom RWS pågår ett målmedvetet utvecklingsarbete som drivs av våra förskollärare och därför förväntas förskolläraren vara aktivt drivande i vår offensiva skolutveckling både på förskolan och i koncernen.
Vem är du??
Vi söker engagerade och hängivna förskollärare som drivs av viljan att göra positiv skillnad för varje enskilt barn i förskolan. Du är trygg i din yrkesroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du leder och utvecklar utbildningen tillsammans med hela arbetslaget. Du har ett särskilt ansvar för undervisningen och arbetar med läroplanen som bas och utifrån varje barns kunskaper, förutsättningar och specifika förutsättningar.
Du har förmågan att möta barnen individuellt och sprida en positiv atmosfär. Du skapar förtroendefulla relationer med barn och vårdnadshavare, arbetar självständigt och har ett gott ledarskap i din yrkesroll. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt.
Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, vårdnadshavare samt kollegor.
Vi erbjuder dig:?
Friskvårdsbidrag, fria pedagogiska luncher och arbetskläder.
Fyra planerings/utvärderingsdagar per år
En närvarande ledning med en tydlig pedagogisk idé

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 75-100% med 6 månaders inledande provanställning. Tillträde i augusti 2024 eller enligt överenskommelse.
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Senast den 15 mars 2024 vill vi ha din ansökan. Urval sker fortlöpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vice VD Eva Arfwedson på [email protected] eller 072-858 0599. Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se?
För att arbeta inom förskola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister Visa mindre

Vikariat förskolan I Ur och Skur Lysmasken

Förskolan I Ur och Skur Lysmasken söker en barnskötare/förskollärare med start 2023-08-07 till 2024-07-05 då en av våra kollegor ska vara föräldraledig. Du kommer att ingå i ett arbetslag med två andra pedagoger på en avdelning med 19 st 3-5 åringar. Tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni er undervisning, planerar och genomför utvecklingssamtal och tillsammans med övriga avdelningar planerar och driver förskolans utveckling framåt. I Ur och Skur ... Visa mer
Förskolan I Ur och Skur Lysmasken söker en barnskötare/förskollärare med start 2023-08-07 till 2024-07-05 då en av våra kollegor ska vara föräldraledig.
Du kommer att ingå i ett arbetslag med två andra pedagoger på en avdelning med 19 st 3-5 åringar. Tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni er undervisning, planerar och genomför utvecklingssamtal och tillsammans med övriga avdelningar planerar och driver förskolans utveckling framåt.
I Ur och Skur Lysmasken är en enskild förskola som ligger i centrala Nynäshamn. Vi har totalt 47 barn och 9 pedagoger, fördelade på tre avdelningar.
Friluftsfrämjandets I Ur och Skur-metodik strävar efter att barnen får utvecklas genom friluftsliv, lek, rörelse, spänning och upplevelser med alla sinnen. Barnen får komma ut i naturen och lära sig handla efter allemansrätten och värna om miljön. Som pedagog utgår du från barnens intresse, erfarenhet och utveckling och arbetar medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande.
Som pedagog utgår du också från barnens behov, aktivitet, väder och vad som passar bäst att genomföra ute eller inne. Vi söker nu en barnskötare/förskollärare som är positiv, engagerad och sätter barnen i fokus. Du är lyhörd, har lätt för att samarbeta och känner glädje i att arbeta med barn i 3-5 års åldern, samt tycker om att var ute i naturen. Ett anställningskrav är att du har några års erfarenhet från arbete i förskoleverksamhet samt kan ange referenser från tidigare barnrelaterade uppdrag. Tillsammans skapar vi en kreativ och trygg miljö för barnen.
Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
OBS! Det är viktigt att du är rökfri då vi har en personal som är allergisk! Visa mindre

Förskollärare till Utsiktens förskola

Lära för livet!  Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Utsiktens förskola! Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kolleg... Visa mer
Lära för livet! 

Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Utsiktens förskola! Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Utsiktens förskola ligger i Nynäshamn och består av åtta avdelningar. Vår pedagogik grundar sig på Reggio Emilias filosofi om barnet som medskapare av omvärlden och sitt eget kunskapande. Vi arbetar utifrån ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt.

Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material, då det inte är material som styr i en speciell riktning. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten.

Hösten 2020 öppnade vi upp vårt pedagogiska centrum Insikten på Utsikten där både ett återbrukscentrum och en plats för utbildning och inspiration för förskolornas pedagoger finns.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan utifrån gällande styrdokument. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Som förskollärare är du ansvarig för att undervisning bedrivs i verksamheten och du tillsammans med ditt arbetslag arbetar för att verksamheten bedrivs i praktiken. 

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• förskollärarutbildning (legitimerad)
• arbetslivserfarenhet som förskollärare
• goda kunskaper i det svenska språket så väl i tal och skrift
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• erfarenhet av och delar Reggio Emilia filosofins värdegrund och kunskapssyn
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• viljan och kunskapen att arbeta med alla åldrar på förskolan
• kunskap om lågaffektivt bemötande

Det är meriterande om du har:


• erfarenhet av att använda digitala uttrycksformer i det pedagogiska arbetet
• arbetat med TAKK (tecken som stöd)
• använt bildstöd i verksamheten

Vi söker en drivande förskollärare med erfarenhet och ett kunskapande kring ett projekterande arbetssätt som undervisningsmetod. Det är av stor betydelse att du delar våra värden där alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt var delaktig i att, på demokratiska grunder bygga sin förskola tillsammans med andra.

Du är trygg i din roll som ledare av både barn och kollegor, du ska ha en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Du bör även ha en förmåga att se såväl detaljer som helhetsperspektiv av förskolan.

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du har en fallenhet att planera, organisera och följa upp avdelningens processer på ett effektivt och tydligt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du är flexibel, nyfiken, initiativrik och självgående för att lyckas bra i din roll. Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling inomhus och utomhus. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning - Vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2023/0138/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare i Stockholm med start omgående!

Hjärtligt välkommen att arbeta som Förskollärare hos oss på PersonalExpressen! Hos oss på PersonalExpressen har du äntligen hittat hem till en arbetsgivare som på riktigt respekterar och uppskattar dig för din yrkesmässiga kompetens och skicklighet. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du kommer trivas med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet. Just nu söker vi dig som vill arbeta på h... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som Förskollärare hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss på PersonalExpressen har du äntligen hittat hem till en arbetsgivare som på riktigt respekterar och uppskattar dig för din yrkesmässiga kompetens och skicklighet. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du kommer trivas med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet.
Just nu söker vi dig som vill arbeta på heltid som förskollärare i norra Stockholm med start omgående.
Det viktigaste för att jobba inom förskola hos oss är att du älskar att jobba med barn och att du kan vara aktiv och ha ett professionellt bemötande både gentemot barnen och dess föräldrar men även mot dina kollegor. För oss är kvalitet mer än bara ett ord - det är en känsla. Med det sagt tror vi verkligen att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss.
Vi på PersonalExpressen är noga med att alla våra medarbetare möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Hos oss vill vi att du ska vara delaktig i vårt företags arbete i stort och bidra med din kompetens och dina erfarenheter till att göra oss mer framgångsrika i att nå våra högt uppsatta mål, vi ser oss som ett lag.
Varmt välkommen in med din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Förskollärare till centrala Nynäshamn, Måsens förskola

Vi lär för livet! Har du erfarenhet av att arbeta projekterande? Drivs du av att bygga en verksamhet där varje barns initiativ och erfarenhet är navet? Har du engagemang för lärmiljön som den "tredje pedagogen"? Ser du språk och språkande som en demokratisk rättighet? Då är det dig vi söker! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenhete... Visa mer
Vi lär för livet!

Har du erfarenhet av att arbeta projekterande? Drivs du av att bygga en verksamhet där varje barns initiativ och erfarenhet är navet? Har du engagemang för lärmiljön som den "tredje pedagogen"? Ser du språk och språkande som en demokratisk rättighet? Då är det dig vi söker!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. 

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med och utveckla vår förskoleverksamhet med inspiration från Reggio Emilias filosofi. Reggio Emilia är en stad i Norra Italien där man har utvecklat en idé om förskolan som en demokratisk arena och samhällsfunktion som bygger på exempelvis projekterande, ta tillvara på barns tankar och idéer i undervisningen samt språk i en vidare kontext. Förskolan som en viktig del för en hållbar framtid.

I Nynäshamns kommunala förskolor har vi en gemensam verksamhetsidé som bygger på de värden som nämns ovan. Hos oss är det barnens nyfikenhet, intressen och utforskande som står i fokus. Våra lärmiljöer består till stor del av återbruk och ostrukturerat material och vår undervisningsform är projekterande arbetssätt och vi lägger stor vikt vid hundraspråklighet.

Vi har påbörjat ett sjuårigt projekt i Erasmus + med pedagogisk skuggning i andra länders utbildningskontext där vi sedan drygt ett år samarbetar med staden Reggio Emilias förskolor i Italien. Detta samarbete kommer att forsätta i flera år framåt och det ser vi som en stor tillgång i utvecklingen av utbildningen på våra förskolor.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera undervisningen i förskolan tillsammans med arbetslaget och kollegorna utifrån vårt nationella uppdrag. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt utvecklingsarbete på förskolan. Det innebär att du bidrar aktivt såväl i ditt arbetslag som i ett vidare perspektiv i förskoleområdet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• förskollärarutbildning (legitimerad)/lärarutbildning för förskolan (legitimerad)
• erfarenhet av att arbeta projekterande
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• kunskap om och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• erfarenhet av och kunskap om språkutvecklande arbete med barnen
• kunskap om och erfarenhet av arbete med digitala verktyg i barnens utbildning
• driv i att bygga en verksamhet där varje barns initiativ och erfarnehet är navet i utbildningen
• engagemang för lärmiljön som den "tredje pedagogen"

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår människosyn, att barn och vuxna lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Som person är du relationell och har lätt för att skapa goda relationer till barn, familjer, kollegor och ledning. Du har förmågan att inspirera och modet att utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Lärande står i fokus hos dig: du eftersträvar att skapa goda förutsättninger för lärande hos barnen men också för dina kollegors och ditt egna lärande. Du bidrar aktivt med ditt kunnande och tillägnar dig andras på ett konstruktivt och utvecklande sätt.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2022/0229/023


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskolan Videbacken söker utbildad pedagog

Nu söker Förskolan Videbacken en intresserad, nyfiken och positiv pedagog med ett stort engagemang för barns lärande och utveckling. Vi erbjuder en arbetsplats med glada, kunniga och engagerade kollegor. Vi är en liten enhet med nära till beslut och flexibilitet. Vi är inspirerade av Reggio Emilia filosofin och ser gärna att du har intresse för och viss kunskap om den. Här har du möjlighet att utvecklas och utveckla tillsammans med oss, pedagoger och barn!... Visa mer
Nu söker Förskolan Videbacken en intresserad, nyfiken och positiv pedagog med ett stort engagemang för barns lärande och utveckling.
Vi erbjuder en arbetsplats med glada, kunniga och engagerade kollegor. Vi är en liten enhet med nära till beslut och flexibilitet. Vi är inspirerade av Reggio Emilia filosofin och ser gärna att du har intresse för och viss kunskap om den.
Här har du möjlighet att utvecklas och utveckla tillsammans med oss, pedagoger och barn!
Välkommen med din ansökan!
Tjänsten är ett vikariat from sommaren 2023 tom april 2024 Visa mindre

Pysslingen Förskolor Fyren i Nynäshamn söker förskollärare på tillsvidare

Pysslingen Förskolor söker förskollärare på tillsvidare Som förskollärare inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. I augusti öppnade Pysslingen Förskolor sin första förskola i Nynäshamns kommun. Förskolan ligger i den nybyggda fastigheten Fyren på Telivägen. En spännande byggnad med fokus på hållbarhet, energi och ekologi. N... Visa mer
Pysslingen Förskolor söker förskollärare på tillsvidare
Som förskollärare inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare.

I augusti öppnade Pysslingen Förskolor sin första förskola i Nynäshamns kommun. Förskolan ligger i den nybyggda fastigheten Fyren på Telivägen. En spännande byggnad med fokus på hållbarhet, energi och ekologi. Något som även kommer att synas tydligt i förskolans inriktning som är just hållbarhet. Förskolan kommer att erbjuda plats för 77 barn i åldrarna 1-5 år. Det finns ett välutrustat tillagningskök som kommer att erbjuda mat lagad från grunden, även det som en del i förskolans inriktning på hållbarhet. Utemiljön kommer att inspireras av odling och hav på tre fina gårdar, en stor och två lite mindre.

Om rollen

Vi söker dig som tillsammans med oss nu vill fortsätta vår uppstart av vår fina förskola Fyren! Vårt förskoleområde har höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Genom gemensamma kollegiala reflektioner möter vi varandras tankar och växer i vår profession. För oss är det viktigt att du som vill arbeta som förskollärare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. Genom vårt utvecklingsarbete får du utmana dina kollegor och låta dig själv utmanas och växa. Vårt arbetssätt bygger på systematiska gemensamma analyser och utifrån dem pågår ett ständigt utvecklingsarbete med fokus på hög kvalitet och glädje.

Vi söker dig som:

• har förskollärarlegitimation
• anser att varje möte är betydelsefullt
• är nyfiken och medforskande
• vill lära dig tillsammans med barnen
• ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
• är trygg i förskolans styrdokument
• kan arbeta med digitala verktyg
• är inlyssnande och respektfull
• har en mycket god förmåga att leda, ta initiativ och samarbeta och vill aktivt bidra till det kollegiala lärandet.
• ger och tar emot feedback på ett konstruktivt sätt.
• har uppdraget i fokus

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 100%
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Nynäshamn

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den 2022-11-30

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor rektor Anna Cedergård på telefon 08-2755457 eller e-post [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare till I Ur och Skur Mysingen

I Ur och Skur Mysingen öppnade i augusti 2021. Förskolan växer fortfarande och kommer bestå av sex avdelningar när vi är fulltaliga. Är du en förskollärare med ett brinnande intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Mysingen! Som förskollärare på I Ur och Skur Mysingen har du ett ledande ansvar för både barn och kollegor på avdelningen, du omsätter förskolans läroplan i ditt dagliga arbete samt bedriver... Visa mer
I Ur och Skur Mysingen öppnade i augusti 2021. Förskolan växer fortfarande och kommer bestå av sex avdelningar när vi är fulltaliga.
Är du en förskollärare med ett brinnande intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Mysingen!
Som förskollärare på I Ur och Skur Mysingen har du ett ledande ansvar för både barn och kollegor på avdelningen, du omsätter förskolans läroplan i ditt dagliga arbete samt bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Alla förskolans arbetslag har ett gemensamt ansvar och samarbetar på många olika sätt för att nå våra mål och vår vision. Samarbetet mellan rektor, kollegor och arbetslag värdesätts högt och är, tror vi, en förutsättning för en god arbetsmiljö och arbetsplats.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande. Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi ser förskollärarexamen som ett krav och intresse för utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare nio förskolor/skolor i sin organisation, samt 195 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Hägersten/Stockholm.
Friluftsfrämjandet, som är en ideell riksorganisation med 129 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 37 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan redan nu.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till: Rektor, [email protected] Märk ansökan "Förskollärare Mysingen"
Tjänst: Start enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Nyfiken och drivande förskollärare till Kullsta förskola

Lära för livet!  Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Kullsta förskola! Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker!  I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kolleg... Visa mer
Lära för livet! 

Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Kullsta förskola!

Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker! 

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Kullsta förskola ligger i Nynäshamn och består av fyra avdelningar. Vår pedagogik grundar sig på Reggio Emilias filosofi om barnet som medskapare av omvärlden och sitt eget kunskapande. Vi arbetar utifrån ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt.

Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten. 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan, kostenhet samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Hösten 2020 öppnade vi upp vårt pedagogiska centrum där både ett återbrukscentrum och en plats för utbildning och inspiration för förskolornas pedagoger finns.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan utifrån gällande styrdokument. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Som förskollärare är du ansvarig för att undervisning bedrivs i verksamheten men du tillsammans med ditt arbetslag arbetar för att verksamheten bedrivs i praktiken. Prioriterade områden just nu är barns språkutveckling, projekterande förhållningssätt hela dagen samt barnens röst i samhället.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• förskollärarutbildning (legitimerad)
• arbetslivserfarenhet som förskollärare
• goda kunskaper i det svenska språket väl i tal och skrift
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• erfarenhet av och delar Reggio Emilia filosofins värdegrund och kunskapssyn
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• viljan och kunskapen att arbeta med alla åldrar på förskolan
• kunskap om lågaffektivt bemötande.

Det är även meriterande om du: 


• har erfarenhet av att använda digitala uttrycksformer i det pedagogiska arbetet
• har arbetat med TAKK (tecken som stöd)
• har använt bildstöd i verksamheten

Vi söker en drivande förskollärare med erfarenheter och ett kunskapande kring ett projekterande arbetssätt som undervisningsmetod. Det är av stor betydelse att du delar våra värden där alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra. Du är trygg i din roll som ledare utav både barn och kollegor, du ska ha en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Du bör även ha en förmåga att se såväl detaljer som ett helhetsperspektiv av förskolan.

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du har en fallenhet att planera, organisera och följa upp avdelningens processer på ett effektivt och tydligt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, nyfiken, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i din roll. Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling inomhus och utomhus. 
Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: 17 oktober eller enligt överenskommelse 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2022/0165/023


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nyfiken och drivande förskollärare till Kullsta förskola

Lära för livet!  Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Kullsta förskola! Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker!  I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kolleg... Visa mer
Lära för livet! 

Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Kullsta förskola!

Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker! 

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Kullsta förskola ligger i Nynäshamn och består av fyra avdelningar. Vår pedagogik grundar sig på Reggio Emilias filosofi om barnet som medskapare av omvärlden och sitt eget kunskapande. Vi arbetar utifrån ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt.

Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten. 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan, kostenhet samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Hösten 2020 öppnade vi upp vårt pedagogiska centrum där både ett återbrukscentrum och en plats för utbildning och inspiration för förskolornas pedagoger finns.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan utifrån gällande styrdokument. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Som förskollärare är du ansvarig för att undervisning bedrivs i verksamheten men du tillsammans med ditt arbetslag arbetar för att verksamheten bedrivs i praktiken. Prioriterade områden just nu är barns språkutveckling, projekterande förhållningssätt hela dagen samt barnens röst i samhället.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• förskollärarutbildning (legitimerad)
• arbetslivserfarenhet som förskollärare
• goda kunskaper i det svenska språket väl i tal och skrift
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• erfarenhet av och delar Reggio Emilia filosofins värdegrund och kunskapssyn
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• viljan och kunskapen att arbeta med alla åldrar på förskolan
• kunskap om lågaffektivt bemötande.

Det är även meriterande om du: 


• har erfarenhet av att använda digitala uttrycksformer i det pedagogiska arbetet
• har arbetat med TAKK (tecken som stöd)
• har använt bildstöd i verksamheten

Vi söker en drivande förskollärare med erfarenheter och ett kunskapande kring ett projekterande arbetssätt som undervisningsmetod. Det är av stor betydelse att du delar våra värden där alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra. Du är trygg i din roll som ledare utav både barn och kollegor, du ska ha en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Du bör även ha en förmåga att se såväl detaljer som ett helhetsperspektiv av förskolan.

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du har en fallenhet att planera, organisera och följa upp avdelningens processer på ett effektivt och tydligt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, nyfiken, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i din roll. Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling inomhus och utomhus. 
Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: 17 oktober eller enligt överenskommelse 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2022/0165/023


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 0-4 år HT22 - Nynäshamn

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Nynäshamn. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på vardagskvällar mellan 17-19 eller dagtid på helger.

Arbetet löper under totalt 14 veckor, start vecka 35

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Grupper delas upp efter åldrar:

- 3 månader-1 år
- 1-2 år
- 3-4 år


Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Förskollärare till Sorunda och Ösmo

Lära för livet! Vill du vara med och skapa en rolig, trygg och lärorik förskola? Då är detta en förskollärartjänst för dig! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte. Om arbetsplatsen I Nynäshamns kommun har... Visa mer
Lära för livet!

Vill du vara med och skapa en rolig, trygg och lärorik förskola? Då är detta en förskollärartjänst för dig!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
I Nynäshamns kommun har vi en gemensam verksamhetsidé i våra kommunala förskolor som bildar en ram för den förskola och den kvalitet vi ska arbeta för med inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Vi ser barnen som viktiga samhällsmedborgare och förskolan som en plats där barn och vuxna bygger en verksamhet som vilar på demokratins grunder.

På våra förskolor har vi ett språkutvecklande arbetssätt med fokus på hundraspåkighet. Vi arbetar projekterande som undervisningsform där vi utgår barnens tankar, erfarenheter och intressen. Vi använder av oss pedagogisk dokumentation där vi genom observation, reflektion och analys av barnens lärprocesser och utforskande utvecklar undervisningen i syfte att utmana barnen vidare i sitt lärande. 

I området finns en pedagogista och en språkutvecklare som tillsammans med rektor bildar ett ledningsteam som leder utveckling, stödjer, utmanar och handleder förskollärare och arbetslagen. Vi ser det kollegiala lärandet som en viktig del i utvecklingen av undervisningen och utbildningen. 

Arbetsuppgifter 
Som förskollärare hos oss arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik utbildning för barnen. Du leder och utvecklar vår pedagogiska verksamhet tillsammans med ditt arbetslag. Du har ett särskilt ansvar för utbildningen kvalité och för genomförandet av reflektion och dokumentation i arbetslaget och på förskolan. Du arbetar i enlighet med läroplanen och vår verksamhetsidé som grund utifrån varje barns kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar.

Det här söker vi hos dig
Vi söker en legitimerad förskollärare till förskoleområde 6 där förskolorna Fagervik, Segersäng och Skogsnibble ingår. Gärna med några års erfarenhet i uppdraget och av att arbeta Reggio Emilia inspirerat.

För att lyckas i rollen ser vi att du:


• har  ett positivt förhållningssätt med fokus på barns utveckling, lärande och omsorg
• lägger stort värde i att vara medforskande, lyssnande, nyfiken och som tycker att det är roligt att arbeta med det kompetenta barnet
• tar ansvar för och arbetar systematiskt med dokumentation för att utveckla utbildningen
• utvecklar inspirerande, stöttande och utvecklande lärmiljöer för barnen
• är van vid att använda digitala verktyg i ditt arbete
• är flexibel, initiativrik, kommunikativ och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer
• har god förståelse för hur olika kulturer, bakgrund, grupptillhörigheter påverkar oss själva och andra

Det är även meriterande om du: 


• har erfarenhet av Reggio Emilia inspirerat arbete,
• har arbetat med bildstöd, TAKK och lågaffektivt bemötande,
• erfarenhet som arbetslagsledare och att leda ett arbetslag.

Intervjuer kommer att påbörjas vecka 33/2022. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2022/0155/023


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till centrala Nynäshamn

Vi lär för livet! Har du erfarenhet av att arbeta projekterande? Drivs du av att bygga en verksamhet där varje barns initiativ och erfarenhet är navet? Har du engagemang för lärmiljön som den "tredje pedagogen"? Ser du språk och språkande som en demokratisk rättighet? Då är det dig vi söker! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenhete... Visa mer
Vi lär för livet!

Har du erfarenhet av att arbeta projekterande? Drivs du av att bygga en verksamhet där varje barns initiativ och erfarenhet är navet? Har du engagemang för lärmiljön som den "tredje pedagogen"? Ser du språk och språkande som en demokratisk rättighet? Då är det dig vi söker!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. 

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med och utveckla vår förskoleverksamhet med inspiration från Reggio Emilias filosofi. Reggio Emilia är en stad i Norra Italien som sedan efterkrigstiden har utvecklat en idé om förskolan som en demokratisk arena och samhällsfunktion som bygger på exempelvis projekterande, ta tillvara på barns tankar och idéer i undervisningen samt språk i en vidare kontext. Förskolan som en viktig del för en hållbar framtid.

I Nynäshamns kommunala förskolor har vi en gemensam verksamhetsidé som bygger på de värden som nämns ovan. Hos oss är det barnens nyfikenhet, intressen och utforskande som står i fokus. Våra lärmiljöer består till stor del av återbruk och ostrukturerat material och vår undervisningsform är projekterande arbetssätt och vi lägger stor vikt vid hundraspråklighet.

Vi har påbörjat ett sjuårigt projekt med pedagogisk skuggning i andra länder utbildningskontext där vi sedan ett år samarbetar med Reggio Emilia. Detta samarbete kommer att forsätta i flera år framåt och det ser vi som en stor tillgång i utvecklingen av utbildningen på våra förskolor.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera undervisningen i förskolan tillsammans med arbetslaget och kollegorna utifrån vårt nationella uppdrag.

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt utvecklingsarbete på förskolan. Det innebär att du bidrar aktivt såväl i ditt arbetslag som i ett vidare perspektiv i förskoleområdet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du


• en förskollärarutbildning (legitimerad) / en lärarutbildning för förskolan (legitimerad)
• erfarenhet av att arbeta projekterande
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• god förmåga att uttrycka dig på det svenska språket såväl i tal och skrift 
• erfarenhet av och kunskap om språkutvecklande arbete med barnen
• kunskap om och erfarenhet av arbete med digitala verktyg i barnens utbildning
• driv i att bygga en verksamhet där varje barns initiativ och erfarenhet är navet i utbildningen
• engagemang för lärmiljön som den "tredje pedagogen"

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Som person är du relationell och har lätt för att skapa goda relationer till barn, familjer, kollegor och ledning. Du har förmågan att inspirera och modet att utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Lärande står i fokus hos dig: du eftersträvar att skapa goda förutsättninger för lärande hos barnen men också för dina kollegors och ditt egna lärande. Du bidrar aktivt med ditt kunnande och tillägnar dig andras på ett konstruktivt och utvecklande sätt.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2022/0152/023


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 0-4 år HT22 - Nynäshamn

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Nynäshamn. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på vardagskvällar mellan 17-19 eller dagtid på helger.

Arbetet löper under totalt 14 veckor, start vecka 35

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Grupper delas upp efter åldrar:

- 3 månader-1 år
- 1-2 år
- 3-4 år


Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Barnledare för Knatteskutt 0-4 år HT22 - Nynäshamn

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-4 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Nynäshamn. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på vardagskvällar mellan 17-19 eller dagtid på helger.

Arbetet löper under totalt 14 veckor, start vecka 35

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Grupper delas upp efter åldrar:

- 3 månader-1 år
- 1-2 år
- 3-4 år


Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Förskollärare till Sunnerby förskola

Lära för livet! Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Sunnerby förskola! Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker!  I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kolleg... Visa mer
Lära för livet!

Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Sunnerby förskola!

Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker! 

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Sunnerby förskola ligger i Sorunda och består av fem avdelningar. Vår pedagogik grundar sig på Reggio Emilias filosofi om barnet som medskapare av omvärlden och sitt eget kunskapande. Vi arbetar utifrån ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt.

Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten. 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan, kostenhet samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• förskollärarutbildning (legitimerad)
• arbetslivserfarenhet som förskollärare
• erfarenhet och delar Reggio Emilia filosofins värdegrund och kunskapssyn
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• goda kunskaper i det svenska språket väl i tal och skrift
• viljan och kunskapen att arbeta med alla åldrar på förskolan
• kunskap om lågaffektivt bemötande.

Det är meriterande om du har:


• kunskap kring att använda digitala verktyg, såväl tekniskt som pedagogiskt.

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2022/0137/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn - en unik del och plats i Stockholms län. Hos oss är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Språkutvecklare till Nynäshamns förskolor

Lära för livet! Brinner du för en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli ”sitt bästa jag”? Som språkutvecklare blir du en viktig kugge i vårt arbete mot en likvärdig förskola. Är du den vi söker? I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår sto... Visa mer
Lära för livet!

Brinner du för en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli ”sitt bästa jag”? Som språkutvecklare blir du en viktig kugge i vårt arbete mot en likvärdig förskola. Är du den vi söker?

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Nynäshamns förskolor är inne i ett utvecklingsskede, där vi ska göra en större och långsiktig insats kring språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. I varje förskoleområde anställer vi en språkutvecklare. Språkutvecklaren kommer ha rektor som chef och pedagogista som närmaste kollega, tillsammans utifrån de olika professionerna kommer de bilda förskolans ledningsteam.

Arbetsuppgifter
Språkutvecklarens huvuduppdrag är ett ”heladagenfokus”. Det vill säga att du är nära verksamheten tillsammans med barn och pedagoger för att stödja och uppmuntra till ett språkutvecklande arbetssätt varje dag i alla situationer, så som lek, undervisning samt omsorg. Som språkutvecklare har du 100 språkligheten som bas och vara relationell som person. Du behöver vara väl insatt i ett interkulturellt förhållningssätt samt vara sugen på att utmana och att utmanas av andra.

I rollen kommer du att stötta pedagogerna i att använda ett rikt språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Språkfokuset måste finnas under hela barnets tid på förskolan då det är viktigt att alla barn ges möjlighet till att etablera ett rikt ordförråd i tidig ålder. De dagliga rutinerna bör utformas efter vad som ger språklig träning och språklekarna behöver vara kontinuerligt förekommande, vilket ställer krav på att de ska vara lätta att organisera utifrån utbildning och undervisning. 

Vidar kommer du även vara med på avdelningarnas reflektioner, precis som pedagogistan är, men ha en annan inriktning. Både pedagogistan och språkutvecklaren behöver få syn på sånt som fungerar men också sånt som inte fungerar så bra. Det kan vara en utmaning. En förutsättning för detta är ett tillåtande klimat och gott samarbete. Inte minst handlar det om att gemensamt och systematiskt se vad som görs och ta reda på vad som ska utvecklas och hur, men också att man förvaltar sånt som fungerar. En professionell yrkesutövare ska kunna presentera skäl till varför vissa insatser görs, vad som görs och hur det görs.

Det här söker vi hos dig
Det är viktigt att du har en adekvat akademisk bakgrund med fokus på förskolan men även vara väl förtrogen med Reggio Emilias filosofi. I Nynäshamns kommun har vi tagit ställning för att all undervisning sker genom ett projekterande förhållningsätt, en undervisning som är lekfull och ämnesöverskridande (transdisciplinär). Detta måste du som språkutvecklare ha god kunskap kring för att kunna coacha pedagogerna på bästa sätt. 

Du har goda kunskaper kring att använda digitala verktyg, såväl tekniskt som pedagogiskt. Du innehar även B-körkort.

Meriterande:


• SKUA utbildning
• Pedagogista
• Specialpedagog

Som person är du drivande, flexibel, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan.

Intervjuer kommer att ske under följande dagar:


• 22 april 09:00-12:00
• 25 april 13:00-16:00
• 26 april 09:00-12:00

Information om tjänsten
Tillträde: 15 augusti 2022

Anställningsform: Tillsvidareanställning - Projektform i två år som övergår tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 6

Ref. nr: BUN/2022/0077/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pysslingen Förskolor Fyren i Nynäshamn söker förskollärare på tillsvidare

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Pysslingen Förskolor söker förskol... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Pysslingen Förskolor söker förskollärare på tillsvidare
Som förskollärare inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare.

I augusti öppnar Pysslingen Förskolor sin första förskola i Nynäshamns kommun. Förskolan ligger i den nybyggda fastigheten Fyren på Telivägen. En spännande byggnad med fokus på hållbarhet, energi och ekologi. Något som även kommer att synas tydligt i förskolans inriktning som är just hållbarhet. Förskolan kommer att erbjuda plats för 77 barn i åldrarna 1-5 år. Det finns ett välutrustat tillagningskök som kommer att erbjuda mat lagad från grunden, även det som en del i förskolans inriktning på hållbarhet. Utemiljön kommer att inspireras av odling och hav på tre fina gårdar, en stor och två lite mindre.

Om rollen

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och starta upp vår nya, fina förskola! Vårt förskoleområde har höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Genom gemensamma kollegiala reflektioner möter vi varandras tankar och växer i vår profession. För oss är det viktigt att du som vill arbeta som förskollärare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. Genom vårt utvecklingsarbete får du utmana dina kollegor och låta dig själv utmanas och växa. Vårt arbetssätt bygger på systematiska gemensamma analyser och utifrån dem pågår ett ständigt utvecklingsarbete med fokus på hög kvalitet och glädje.

Vi söker dig som:

• har förskollärarlegitimation
• anser att varje möte är betydelsefullt
• är nyfiken och medforskande
• vill lära dig tillsammans med barnen
• ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
• är trygg i förskolans styrdokument
• kan arbeta med digitala verktyg
• är inlyssnande och respektfull
• har en mycket god förmåga att leda, ta initiativ och samarbeta och vill aktivt bidra till det kollegiala lärandet.
• ger och tar emot feedback på ett konstruktivt sätt.
• har uppdraget i fokus

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 100%
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Nynäshamn

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den 2022-05-31.

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor rektor Anna Cedergård på telefon 08-2755457 eller e-post [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Barnskötare/förskollärare sökes!

Förskolan I Ur och Skur Lysmasken söker en barnskötare/förskollärare med start 2022-08-15. Du kommer att ingå i ett arbetslag med två andra kolleger på en avdelning med 19 st 3-5 åringar. Tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni er undervisning, planerar och genomför utvecklingssamtal och tillsammans med övriga avdelningar planerar och driver förskolans utveckling framåt. I Ur och Skur Lysmasken är en enskild förskola som ligger i centrala Nynäsham... Visa mer
Förskolan I Ur och Skur Lysmasken söker en barnskötare/förskollärare med start 2022-08-15.
Du kommer att ingå i ett arbetslag med två andra kolleger på en avdelning med 19 st 3-5 åringar. Tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni er undervisning, planerar och genomför utvecklingssamtal och tillsammans med övriga avdelningar planerar och driver förskolans utveckling framåt.
I Ur och Skur Lysmasken är en enskild förskola som ligger i centrala Nynäshamn. Vi har totalt 47 barn och 8 pedagoger, fördelade på tre avdelningar.
Friluftsfrämjandets I Ur och Skur-metodik strävar efter att barnen får utvecklas genom friluftsliv, lek, rörelse, spänning och upplevelser med alla sinnen. Barnen får komma ut i naturen och lära sig handla efter allemansrätten och värna om miljön. Som pedagog utgår du från barnens intresse, erfarenhet och utveckling och arbetar medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande.
Som pedagog utgår du också från barnens behov, aktivitet, väder och vad som passar bäst att genomföra ute eller inne. Vi söker nu en barnskötare/förskollärare som är positiv, engagerad och sätter barnen i fokus. Du är lyhörd, har lätt för att samarbeta och känner glädje i att arbeta med barn i 3-5 års åldern, samt tycker om att var ute i naturen. Ett anställningskrav är att du har adekvat utbildning och några års erfarenhet från arbete i förskoleverksamhet samt kan ange referenser från tidigare barnrelaterade uppdrag. Tillsammans skapar vi en kreativ och trygg miljö för barnen.
Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vi tillämpar provanställning i 6 månader.
Det är viktigt att du är rökfri då vi har en personal som är allergisk. Visa mindre

Pysslingen Förskolor Fyren i Nynäshamn söker en förskollärare med platsansv

I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor. Pysslingen Förskolor Fyren i Nynäs... Visa mer
I mer än 30 år har Pysslingen Förskolor lett utvecklingen av svensk förskola. Idag är vi Sveriges största privata förskoleföretag. Vi har mer än 100 förskolor som alla har en sak gemensamt: ett grundmurat engagemang för det omsorgsfulla lärandet och att ge barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter. Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Läs mer på pysslingen.se/forskolor.

Pysslingen Förskolor Fyren i Nynäshamn söker en förskollärare med platsansvar på tillsvidare
Som förskollärare inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare.

I augusti öppnar Pysslingen Förskolor sin första förskola i Nynäshamns kommun. Förskolan ligger i den nybyggda fastigheten Fyren på Telivägen. En spännande byggnad med fokus på hållbarhet, energi och ekologi. Något som även kommer att synas tydligt i förskolans inriktning som är just hållbarhet. Förskolan kommer att erbjuda plats för 77 barn i åldrarna 1-5 år. Det finns ett välutrustat tillagningskök som kommer att erbjuda mat lagad från grunden, även det som en del i förskolans inriktning på hållbarhet. Utemiljön kommer att inspireras av odling och hav på tre fina gårdar, en stor och två lite mindre.

Om rollen
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och starta upp vår nya, fina förskola! Vårt förskoleområde har höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Genom gemensamma kollegiala reflektioner möter vi varandras tankar och växer i vår profession. För oss är det viktigt att du som vill arbeta som förskollärare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. Genom vårt utvecklingsarbete får du utmana dina kollegor och låta dig själv utmanas och växa. Vårt arbetssätt bygger på systematiska gemensamma analyser och utifrån dem pågår ett ständigt utvecklingsarbete med fokus på hög kvalitet och glädje.

Med tjänsten tillkommer också rollen som platsansvarig vilket innebär att du är länken mellan ledningsteam och förskola. Du deltar på platsansvarigmöten tillsammans med ledningsteamet och förskoleområdets övriga fyra platsansvariga. Här kommer du att kunna påverka utvecklingen framåt.

Dina arbetsuppgifter som platsansvarig är att:

• Säkra bemanningen på hela förskolan dagligen.
• Hantera eventuell frånvaro genom att samverka mellan avdelningar.
• Vid behov anskaffa vikarier, i samarbete med ledningsteamet.
• Introducera vikarier, i samarbete med ledningsteamet.
• Vidarebefordra information från ledningsteamet till pedagoger och vårdnadshavare på förskolan, vid behov.
• Säkerställa att viktig information kommer till ledningsteamet.
• Vara ett välkänt ansikte för barn och föräldrar.
• Organisera visningar och besök på förskolan.
• Vara behjälplig vid placering av nya barn på förskolan i samarbete med ledningsteamet.
• Vara en del av förskolans lokala krisgrupp/ledning.
• I samråd med ledningsteamet ansvara för ordinarie schema och vid behov göra löpande justeringar.
• Ytterligare arbetsuppgifter som delegeras av rektor kan förekomma.

Vi söker dig som:

• har förskollärarlegitimation
• anser att varje möte är betydelsefullt
• är nyfiken och medforskande
• vill lära dig tillsammans med barnen
• ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
• är trygg i förskolans styrdokument
• kan arbeta med digitala verktyg
• är inlyssnande och respektfull
• har en mycket god förmåga att leda, ta initiativ och samarbeta och vill aktivt bidra till det kollegiala lärandet.
• har kompetens i att leda och coacha medarbetare.
• ger och tar emot feedback på ett konstruktivt sätt.
• har uppdraget i fokus
• har goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift).

Dina egenskaper och förmågor:

• du är en ledare och förebild för andra.
• du har ett lösningsorienterat förhållningssätt samt har förmågan att prioritera och ta beslut.
• du är uppmärksam på detaljer och kan samtidigt lyfta blicken och se helheten.
• du är lugn i stressiga eller pressade situationer.
• du kommunicerar tydligt och är bra på att informera både muntligt och skriftligt.
• du har ett positivt, professionellt och förtroendeingivande bemötande

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning [ange omfattning i 100%
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Nynäshamn.

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj.

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor Anna Cedergård på telefon 08-2755457 eller e-post [email protected] eller skolchef Elisabeth Leander på telefon 08-4515426 eller e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Jobba på förskola som konsult - få spännande och varierande uppdrag!

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen förskolebemanning! PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet! Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan som antingen legitimerad förskollärare, utbilda... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen förskolebemanning!
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta inom förskolan som antingen legitimerad förskollärare, utbildad barnskötare eller erfaren vikarie! Det viktigaste för att jobba som konsult inom förskolan genom oss, då vi erbjuder alla typer av tjänster och möjligheter oavsett utbildningsbakgrund, är att du älskar att jobba med barn!
För oss är organisationen en viktig del av bemanning. Vi administrerar alla bokningar via ett digitalt system med en tillhörande App där du som förskolekonsult tidrapporterar och ser dina arbetspass. Vi har alltid för målsättning att hitta jobb till vår personal i närliggande områden, men uppskattar och kompenserar också dig som kan tänka dig att resa lite längre.
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet över din egen arbetstid. Du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du vill arbeta och blir då bokad på olika dagsvikariat i närheten av där du bor.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss som varierar mycket i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Du meddelar dina preferenser till oss och vi matchar sedan dig med uppdrag som passar.
Fördelen oavsett hur du vill jobba är att du alltid är anställd hos oss på PersonalExpressen! För oss är kvalitet mer än bara ett ord - det är en känsla! Med det sagt tror vi verkligen att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss!
Varmt välkommen in med din ansökan till oss redan idag så återkopplar vi till dig inom kort! Visa mindre

Elevassistent till grundsärskola

Locka fram det bästa! Arbeta i centrala Nynäshamn! Vill du ha ett varierande jobb med eleven i fokus? Här finns en utvecklade tjänst inom grund och gymnasiesärskolan. Kom och arbeta med oss, vi utvecklar just nu våra lärmiljöer i samarbete med SPSM, målet är att utveckla undervisningen ytterligare. I skärgårdskommunen Nynäshamn arbetar vi nära tillsammans för att ta fram det bästa i varje elev. Du får möjlighet att jobba både självständigt och i team, dä... Visa mer
Locka fram det bästa! Arbeta i centrala Nynäshamn!

Vill du ha ett varierande jobb med eleven i fokus? Här finns en utvecklade tjänst inom grund och gymnasiesärskolan. Kom och arbeta med oss, vi utvecklar just nu våra lärmiljöer i samarbete med SPSM, målet är att utveckla undervisningen ytterligare.

I skärgårdskommunen Nynäshamn arbetar vi nära tillsammans för att ta fram det bästa i varje elev. Du får möjlighet att jobba både självständigt och i team, där forskning och gemensamma erfarenheter delas kontinuerligt. Arbetsmiljön nära hav och natur kan även locka fram de bästa sidorna hos dig. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Vi är en grundsärskola som består av cirka 22 elever. Ansvariga för undervisningen är våra lärare som tillsammans med elevassistenter stödjer och utvecklar våra härliga elever. Vi arbetar enligt läroplan för grundsärskolan ämnesområden.

Vår vision:

På grund- och gymnasiesärskolan arbetar vi med engagemang och glädje. Vi har fokus på varje elevs kunskapsutveckling. Elevernas framgång = Vårt mål.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett arbetslag bestående av lärare och elevassistenter som präglas av nära samarbete. Dina arbetsuppgifter kommer vara att ge stöd till elever inom grundsärskolan, i alla situationer där behov finns. Du kommer stödja eleven i dess kunskapsutveckling och omsorg samt vård kan även förekomma.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• utbildning i barn- och fritidsprogrammet, eller annan relevant gymnasial utbildning (undersköterska, elevassistent, barnskötare)
• erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd
• erfarenhet av att arbeta med elever med intellektuell funktionsnedsättning
• kunskap om ett lågaffektivt förhållningssätt i möte med elever
• erfarenhet av att arbeta med barn med neuropsykiatriska diagnoser
• erfarenhet av arbete i skola

Du har ett genuint intresse för människan och är lyhörd, stödjande och villig att utvecklas. Du har en positiv attityd till ditt arbete och hanterar utmanande situationer på ett konstruktivt och lösningsfokuserat sätt. Du bibehåller ditt lugn när arbetet ställer stora krav på dig och kan anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du har en tydlig kompass kring etik och moral, visar alla respekt och ser individen utifrån sina unika förutsättningar.

Information om tjänsten
Tillträde: 2022-01-10 

Anställningsform: Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: Deltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: ÖSM/2021/0118/023 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elevassistent till grundsärskola

Locka fram det bästa! Vill du ha ett varierande jobb med eleven i fokus? Kan du snabbt ställa om och anpassa dig till situation och person? Här finns ett mycket kvalificerat arbetslag som väntar på just dig. I skärgårdskommunen Nynäshamn arbetar vi nära tillsammans för att ta fram det bästa i varje elev. Du får möjlighet att jobba både självständigt och i team, där forskning och gemensamma erfarenheter delas kontinuerligt. Arbetsmiljön nära hav och natu... Visa mer
Locka fram det bästa!

Vill du ha ett varierande jobb med eleven i fokus? Kan du snabbt ställa om och anpassa dig till situation och person? Här finns ett mycket kvalificerat arbetslag som väntar på just dig.

I skärgårdskommunen Nynäshamn arbetar vi nära tillsammans för att ta fram det bästa i varje elev. Du får möjlighet att jobba både självständigt och i team, där forskning och gemensamma erfarenheter delas kontinuerligt. Arbetsmiljön nära hav och natur kan även locka fram de bästa sidorna hos dig. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Vi är en grundsärskola som består av cirka 20 elever. Ansvariga för undervisningen är våra lärare som tillsammans med elevassistenter stödjer och utvecklar våra härliga elever. Vi arbetar enligt läroplan för grundsärskolan ämnesområden. Vi arbetar mycket med rörelse och kommunikation, ofta ämnesövergripande.

På grund- och gymnasiesärskolan arbetar vi med engagemang och glädje. Vi har fokus på varje elevs kunskapsutveckling. Elevernas framgång = Vårt mål.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter
Som elevassistent så är du en viktig resurs till eleven under skoltid. Du stödjer och hjälper eleven att klara av olika situationer i såväl sin personliga utveckling som sin kunskapsutveckling. Du samarbetar aktivt med föräldrar, klasslärare och elevhälsopersonal. Visst vårdbehov kan förekomma. 

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• utbildning i barn- och fritidsprogrammet, eller annan relevant gymnasial utbildning (undersköterska, elevassistent, barnskötare)
• erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd
• erfarenhet av att arbeta med elever med intellektuell funktionsnedsättning
• kunskap om ett lågaffektivt förhållningssätt i möte med elever
• erfarenhet av att arbeta med barn med neuropsykiatriska diagnoser
• erfarenhet av arbete i skola

Du har ett genuint intresse för människan och är lyhörd, stödjande och villig att utvecklas. Du har en positiv attityd till ditt arbete och hanterar utmanande situationer på ett konstruktivt och lösningsfokuserat sätt. Du bibehåller ditt lugn när arbetet ställer stora krav på dig och kan anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du har en tydlig kompass kring etik och moral, visar alla respekt och ser individen utifrån sina unika förutsättningar.

Information om tjänsten
Tjänsten tillsätts om eforderliga beslut fattas.

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Deltid

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: ÖSM/2021/0074/023 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Fjärdens förskola förskola

Vi lär för livet! Är du en lagspelare och har ett brinnande intresse för barns lärande? Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Fjärdens förskola! Välkommen att söka jobbet som förskollärare och bli en del av vårt team.  I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat ... Visa mer
Vi lär för livet!

Är du en lagspelare och har ett brinnande intresse för barns lärande? Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Fjärdens förskola! Välkommen att söka jobbet som förskollärare och bli en del av vårt team. 

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med och utveckla vår förskola Fjärden som ligger i en vacker miljö nära naturen, med både vatten och skog nära. Fjärdens förskola består av fyra åldersindelade avdelningar i en enplansbyggnad med naturen nära, i Nynäshamn. Pedagogerna arbetar nära tillsammans i fyra arbetslag och med samarbete mellan avdelningarna. På varje avdelning finns en förskollärare och två barnskötare.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskolan, kulturskolan, samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi erbjuder en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Hos oss är det barnens nyfikenhet, intressen och utforskande som står i fokus. Våra lärmiljöer består till stor del av återbruk och ostrukturerat material och vår undervisning är transdisciplinär genom hundraspråklighet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt utvecklingsarbete på förskolan. Det innebär att du bidrar aktivt, att du är med och tar fram rutiner och arbetssätt, att du vågar tänka och prova nytt samt utveckla och förbättra organisationen och det pedagogiska arbetet. Allt för barnens lärande och trygghet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• förskollärarutbildning (legitimerad)
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation och ett projekterande förhållningssätt
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• goda kunskaper i det svenska språket så väl i tal som i skrift.

Det är meriterande om du:


• kan använda digitala verktyg såväl tekniskt som pedagogiskt
• har erfarenhet och kunskap att arbeta med alla åldrar på förskolan.

Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Som person är du en lagspelare, har lätt för att skapa goda relationer till barn, föräldrar, dina arbetskamrater och chef. Du har förmågan att inspirera och mod att utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Lärande står i fokus hos dig: du eftersträvar att skapa goda förutsättningar för lärande hos barnen men också dina kollegors och ditt egna lärande. Du bidrar aktivt med ditt kunnande och tillägnar dig andras på ett kontruktivt och utvecklande sätt. Troligtvis är du något av en kreativ idémakare och hittar okonventionella lösningar på konventionella problem.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2021/0206/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till I Ur och Skur Mysingen i Nynäshamn

I Ur och Skur Mysingen är en nyöppnad förskola. Vi planerar att ha sex avdelningar för barn i åldern 1-5 år när verksamheten är i full gång. Mysingen ligger naturskönt med närhet både till skogen och havet. Är du en erfaren förskollärare med ett brinnande intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega i vårt härliga gäng! Som förskollärare på I Ur och Skur Mysingen omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete oc... Visa mer
I Ur och Skur Mysingen är en nyöppnad förskola. Vi planerar att ha sex avdelningar för barn i åldern 1-5 år när verksamheten är i full gång. Mysingen ligger naturskönt med närhet både till skogen och havet.
Är du en erfaren förskollärare med ett brinnande intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega i vårt härliga gäng!
Som förskollärare på I Ur och Skur Mysingen omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande.
Vi ser förskollärarexamen som ett krav och intresse för utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.
Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare nio förskolor/skolor i sin organisation, samt 195 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Hägersten/Stockholm.
Friluftsfrämjandet som är en ideell riksorganisation med 128 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 36 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan redan nu.
Ansökan med CV skickas till: Rektor, [email protected] Märk ansökan "Förskollärare Mysingen"
Tjänst: 100%, med start 1 december, eller enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
https://www.friluftsframjandet.se/detta-gor-vi/forskolor-och-skolor/vara-forskolor/i/i-ur-och-skur-mysingen/ Visa mindre

Ateljerista

Barn som samhällsmedborgare! Förskolan är barnens arena i samhället, där barn är samhällsmedborgare och förskolan en plats, där vuxna och barn bygger en verksamhet som vilar på demokratins grunder. Förskolan är en plats där barnet i mötet med andra barn och vuxna får en röst, blir lyssnad på, få lyssna på andra. Genom det får barnen möjlighet till förhandling och omvärdering av tankar, kunskap och värderingar. Nynäshamns förskolor är inne i ett utvecklin... Visa mer
Barn som samhällsmedborgare!

Förskolan är barnens arena i samhället, där barn är samhällsmedborgare och förskolan en plats, där vuxna och barn bygger en verksamhet som vilar på demokratins grunder. Förskolan är en plats där barnet i mötet med andra barn och vuxna får en röst, blir lyssnad på, få lyssna på andra. Genom det får barnen möjlighet till förhandling och omvärdering av tankar, kunskap och värderingar.

Nynäshamns förskolor är inne i ett utvecklingsskede. Du blir en viktig kugge i vårt arbete mot likvärdig förskola. Du får vara med att driva vårt pedagogiska centrum och se till att det blir ett stöd till förskolorna i kommunen. 

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, kulturskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på. 

Nynäshamns förskolor är indelade i sex förskoleområden. Rektorer och pedagogistor ingår i en central strategigrupp tillsammans med skolchef och utvecklingsstrateg med uppdrag för att främja likvärdig förskola. Det finns sex pedagogistatjänster i kommunens förskolor, varav en tjänst blir tillgänglig under hösten.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika. 

Arbetsuppgifter
Som ateljerista har du dubbla uppdrag. Du arbetar på förskolor där du har ett nära samarbete med pedagogerna och rektor. Ateljeristan är kontinuerligt med i barngrupp, i arbetslagens reflektion och stödjer pedagogerna i det systematiska kvalitetsarbetet.

Det andra uppdraget är central ateljerista där du ingår i de kommunala förskolornas kvalitetsteam med pedagogistor som leds av utvecklingsstrateg. Kvalitetsteamet uppdrag är att arbeta för att våra barn får en likvärdig förskola. Teamet håller bl.a. processutbildning för förskollärare och barnskötare som sträcker sig över ett helt verksamhetsår.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• utbildning som ateljerista
• kunskap om förskolans styrdokument
• goda kunskaper kring att använda digitala verktyg, såväl tekniskt som pedagogiskt
• goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

Det är meriterande om du har: 


• pedagogista utbildning eller erfarenhet av att arbeta i en sådan roll.

Som person är du drivande, flexibel, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Intervjuer kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Tillträde: 16 augusti 2021 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2021/0124/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare/Förskollärare, Resurs för barn med särskilt behov, 75 %

Förskolan I Ur och Skur Lysmasken söker en barnskötare/förskollärare med start 2021-08-23. Barnet är 1,5 år och har Prader-Willis som är ett medfött syndrom. Tjänsten är deltid 75 % och är knuten till just detta barn. Anställningsavtalet löper på ett läsår i taget. Du kommer att ingå i ett arbetslag med tre andra kolleger på en avdelning med 15 st 1-3 åringar. Tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni er undervisning, planerar och genomför utvec... Visa mer
Förskolan I Ur och Skur Lysmasken söker en barnskötare/förskollärare med start 2021-08-23. Barnet är 1,5 år och har Prader-Willis som är ett medfött syndrom. Tjänsten är deltid 75 % och är knuten till just detta barn. Anställningsavtalet löper på ett läsår i taget.
Du kommer att ingå i ett arbetslag med tre andra kolleger på en avdelning med 15 st 1-3 åringar. Tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni er undervisning, planerar och genomför utvecklingssamtal och tillsammans med övriga avdelningar planerar och driver förskolans utveckling framåt.
Din speciella uppgift är att delta i avdelningens dagliga utbildning och aktiviteter utefter barnets förmåga och behov. Du kommer även att ha samarbete med Habiliteringen tex med specialpedagog, fysioterapeut och med vårdnadshavarna. Du kommer att skriva en handlingsplan som du arbetar utefter tillsammans med övriga arbetslaget.
I Ur och Skur Lysmasken är en enskild förskola som ligger i centrala Nynäshamn. Vi har totalt 43 barn och 8 pedagoger, fördelade på tre avdelningar.
Friluftsfrämjandets I Ur och Skur-metodik strävar efter att barnen får utvecklas genom friluftsliv, lek, rörelse, spänning och upplevelser med alla sinnen. Barnen får komma ut i naturen och lära sig handla efter allemansrätten och värna om miljön. Som pedagog utgår du från barnens intresse, erfarenhet och utveckling och arbetar medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande.
Som pedagog utgår du också från barnens behov, aktivitet, väder och vad som passar bäst att genomföra ute eller inne. Vi söker nu en barnskötare/förskollärare som är positiv, engagerad och sätter barnen i fokus. Du är lyhörd, har lätt för att samarbeta och känner glädje i att arbeta med barn i 1-3 års åldern och då speciellt barn med särskilda behov, samt tycker om att var ute i naturen. Ett anställningskrav är att du har några års erfarenhet från arbete i förskoleverksamhet samt kan ange referenser från tidigare barnrelaterade uppdrag. Tillsammans skapar vi en kreativ och trygg miljö för barnen.
Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Det är viktigt att du är rökfri då vi har en personal som är allergisk. Visa mindre

Vikariat förskolan I Ur och Skur Lysmasken

Förskolan I Ur och Skur Lysmasken söker en barnskötare/förskollärare med start 2021-08-09 till 2022-02-28 då en av våra kollegier är föräldraledig. Du kommer att ingå i ett arbetslag med två andra kolleger på en avdelning med 15 st 1-3 åringar. Tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni er undervisning, planerar och genomför utvecklingssamtal och tillsammans med övriga avdelningar planerar och driver förskolans utveckling framåt. I Ur och Skur Lysmas... Visa mer
Förskolan I Ur och Skur Lysmasken söker en barnskötare/förskollärare med start 2021-08-09 till 2022-02-28 då en av våra kollegier är föräldraledig.
Du kommer att ingå i ett arbetslag med två andra kolleger på en avdelning med 15 st 1-3 åringar. Tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni er undervisning, planerar och genomför utvecklingssamtal och tillsammans med övriga avdelningar planerar och driver förskolans utveckling framåt.
I Ur och Skur Lysmasken är en enskild förskola som ligger i centrala Nynäshamn. Vi har totalt 43 barn och 8 pedagoger, fördelade på tre avdelningar.
Friluftsfrämjandets I Ur och Skur-metodik strävar efter att barnen får utvecklas genom friluftsliv, lek, rörelse, spänning och upplevelser med alla sinnen. Barnen får komma ut i naturen och lära sig handla efter allemansrätten och värna om miljön. Som pedagog utgår du från barnens intresse, erfarenhet och utveckling och arbetar medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande.
Som pedagog utgår du också från barnens behov, aktivitet, väder och vad som passar bäst att genomföra ute eller inne. Vi söker nu en barnskötare/förskollärare som är positiv, engagerad och sätter barnen i fokus. Du är lyhörd, har lätt för att samarbeta och känner glädje i att arbeta med barn i 1-3 års åldern, samt tycker om att var ute i naturen. Ett anställningskrav är att du har några års erfarenhet från arbete i förskoleverksamhet samt kan ange referenser från tidigare barnrelaterade uppdrag. Tillsammans skapar vi en kreativ och trygg miljö för barnen.
Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Det är viktigt att du är rökfri då vi har en personal som är allergisk. Visa mindre

Förskollärare till centrala Nynäshamn

Vi lär för livet! Har du erfarenhet av att arbeta projekterande? Drivs du av bygga verksamheter där varje barns initiativ och erfarenhet är navet? Har du engagemang för lärmiljön som den "tredje pedagogen"? Då är det dig vi söker! Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på de centrala förskolorna i Nynäshamn! Just nu söker vi två förskollärare till två av våra förskolor. I Nynäshamns kommun vill vi ge våra eleve... Visa mer
Vi lär för livet!

Har du erfarenhet av att arbeta projekterande? Drivs du av bygga verksamheter där varje barns initiativ och erfarenhet är navet? Har du engagemang för lärmiljön som den "tredje pedagogen"? Då är det dig vi söker!

Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på de centrala förskolorna i Nynäshamn! Just nu söker vi två förskollärare till två av våra förskolor.

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med och utveckla vår förskoleverksamhet i linje med Reggio Emilias filosofi. Reggio Emilia är en stad i norra Italien som sedan efterkrigstiden har utvecklat en idé om förskolan som en demokratisk arena och samhällsfunktion som bygger på exempelvis projekterande, ta tillvara barns tankar och idéer i undervisningen samt språk i en vidare kontext. Förskolan som en viktig del för en hållbar framtid.

I Nynäshamns kommunala förskolor har vi en verksamhetsidé som bygger på de värden som nämns ovan. Hos oss är det barnens nyfikenhet, intressen och utforskande som står i fokus. Våra lärmiljöer består till stor del av återbruk och ostrukturerat material och vår undervisningform är projekterande arbetssätt och vi lägger stor vikt vid hundraspråklighet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera utbildningen och undervisningen i förskolan tillsammans med arbetslaget och kollegorna utifrån vårt nationella uppdrag.

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt utvecklingsarbete på förskolan. Det innebär att du bidrar aktivt såväl i ditt arbetslag som i ett vidare perspektiv i förskoleområdet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• en förskollärarutbildning (legitimerad)
• erfarenhet av att arbeta projekterande
• goda kunskaper i det svenska språket så väl i tal som i skrift
• kunskap av och erfarenhet om digitala verktyg
• driv i att bygga en verksamhet där varje barns initiativ och erfarenhet är navet
• engagemang för lärmiljön som den "tredje pedagogen".

Det är meriterande om du: 


• har erfarenhet av och kunskap om att arbeta språkutvecklande
• har några års arbetlivserfarenhet inom förskolan

Vi söker dig som delar vår människosyn, att barn och pedagoger lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Som person är du relationell och har lätt för att skapa goda relationer till barn, föräldrar, dina arbetskamrater och chef. Du har förmågan att inspirera och mod att utmana för att utveckla utbildningen och undervisningen.

Lärande står i fokus hos dig: du eftersträvar att skapa goda förutsättningar för lärande hos barnen men också för dina kollegors och ditt egna lärande. Du bidrar aktivt med ditt kunnande och tillägnar dig andras på ett kontruktivt och utvecklande sätt. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: BUN/2021/0125/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare till Kullsta förskola

Lära för livet! Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Kullsta förskola. I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Hä... Visa mer
Lära för livet!

Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Kullsta förskola.

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Kullsta förskola ligger i Nynäshamn och består av fyra ålderindelade avdelningar. Vi arbetar utifrån ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt genom hundraspråklighet. Hos oss är det barnens nyfikenhet, intressen och utforskande som står i fokus. 

Våra lärmiljöer består till stor del av återbruk och ostrukturerat material då vi ser en vinst i användandet av denna typen av material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i utbildningen.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt bästa jag. Vi erbjuder en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. 

Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika och i Nynäshamn finns vårt pedagogiska centrum/återbruks centrum "Insikten på Utsikten". 

Arbetsuppgifter
Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• utbildning som barnskötare
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• god kunskap i det svenska språket såväl i tal som i skrift

Det är meriterande om du har:


• kunskap och kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• förmåga att arbeta med de yngsta barnen även med de äldre.

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus.

Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Det är av stor betydelse att du delar våra värden att alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra.

Du behöver ha förmåga att bjuda in andra till dialog och samtal, vara in-lyssnande, låta andra göra sin röst hörd och utifrån det göra demokratiska val och beslut. Kunna stärka din omgivning med positiv feedback, lyfta och ta tillvara på kollegors kompetenser som gagnar barnens utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: BUN/2021/0075/023 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Kullsta förskola

Lära för livet! Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Kullsta förskola! Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla utbildningen på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till oss på Kullsta förskola. I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på de... Visa mer
Lära för livet!

Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Kullsta förskola!

Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla utbildningen på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till oss på Kullsta förskola.

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Kullsta förskola ligger i Nynäshamn och består av fyra ålderindelade avdelningar. Vi arbetar utifrån ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt genom hundraspråklighet. Hos oss är det barnens nyfikenhet, intressen och utforskande som står i fokus. 

Våra lärmiljöer består till stor del av återbruk och ostrukturerat material då vi ser en vinst i användandet av denna typen av material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i utbildningen.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt bästa jag. Vi erbjuder en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. 

Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika och i Nynäshamn finns vårt pedagogiska centrum/återbruks centrum "Insikten på Utsikten". 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. 

Det här söker vi hos dig
Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. 

För att lyckas i rollen har du: 


• förskollärarutbildning (legitimerad)
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• god kunskap i det svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har: 


• kunskap av att använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• förmåga att arbeta med de yngsta barnen och även med de äldre

Som förskollärare behöver du vara kommunikativ och tydlig. Kunna skapa gemensam förståelse för förskolans uppdrag tillsammans med dem du leder och våga ta ställning för barnens rättigheter. Du är drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga och kan anpassa utbildningen och undervisningen efter förutsättningar för att alltid göra det meningsfullt både i stort och smått. Se bortom det förutbestämda.

Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Det är av stor betydelse att du delar våra värden att alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra.

Du behöver ha förmåga att bjuda in andra till dialog och samtal, vara in-lyssnande, låta andra göra sin röst hörd och utifrån det göra demokratiska val och beslut. Kunna stärka din omgivning med positiv feedback, lyfta och ta tillvara på kollegors kompetenser som gagnar barnens utbildning.

Du ska vara drivande i det systematiska kvalitetsarbetet i vårt gemensamma SKA-verktyg. Kunna reflektera och analysera sin utbildning och undervisning på flera olika plan och med olika perspektiv. Som person har du förmågan att se helheten – för att se och utveckla delarna. Värna om att arbeta för likvärdighet för barnen i Nynäshamns kommun.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2021/0067/023 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Måsens förskola

Vi lär för livet! Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Måsens förskola! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte. Om arbetsplatsen Ta chansen att vara med och... Visa mer
Vi lär för livet!

Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Måsens förskola!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med och utveckla vår förskola som ligger i en vacker miljö nära hav och natur. Måsens förskola utökas nu från två till tre avdelningar i en enplansbyggnad med en fantastisk gård.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, kulturskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi erbjuder en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Hos oss är det barnens nyfikenhet, intressen och utforskande som står i fokus. Våra lärmiljöer består till stor del av återbruk och ostrukturerat material och vår undervisning är danstrinciplinär genom hundraspråklighet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt utvecklingsarbete på förskolan. Det innebär att du bidrar aktivt, att du är med och tar fram rutiner och arbetssätt, att du vågar tänka och prova nytt samt utveckla och förbättra orgaisationen och det pedagogiska arbetet. Allt för barnens lärande och trygghet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• en förskollärarutbildning (legitimerad)
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation och ett projekterande förhållningssätt
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• goda kunskaper i det svenska språket så väl i tal som i skrift

Det är meriterande om du: 


• kan använda digitala verktyg såväl tekniskt som pedagogiskt
• har erfarenhet och kunskap att arbeta med alla åldrar på förskolan

Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Som person är du en lagspelare, har lätt för att skapa goda relationer till barn, föräldrar, dina arbetskamrater och chef. Du föregår med gott exempel och har förmågan att inspirera och mod att utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Lärande står i fokus hos dig: du eftersträvar att skapa goda förutsättningar för lärande hos barnen men också dina kollegors och ditt egna lärande. Du bidrar aktivt med ditt kunnande och tillägnar dig andras på ett kontruktivt och utvecklande sätt. Troligtvis är du något av en kreativ idémakare och hittar okonventionella lösningar på konventionella problem.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2021/0017/023-1Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Fjärdens förskola

Vi lär för livet! Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Fjärdens förskola!  I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte. Om arbetsplatsen Ta chansen att vara med... Visa mer
Vi lär för livet!

Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Fjärdens förskola! 

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med och utveckla vår förskola Fjärden som ligger i en vacker miljö nära naturen, med både vatten och skog nära. Fjärdens förskola består av fyra åldersindelade avdelningar i en enplansbyggnad med naturen nära, i Nynäshamn. Pedagogerna arbetar nära tillsammans i fyra arbetslag och med tätt samarbete mellan avdelningarna. På varje avdelning finns en förskollärare och två barnskötare.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, kulturskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi erbjuder en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Hos oss är det barnens nyfikenhet, intressen och utforskande som står i fokus. Våra lärmiljöer består till stor del av återbruk och ostrukturerat material och vår undervisning är transdisciplinär genom hundraspråklighet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt utvecklingsarbete på förskolan. Det innebär att du bidrar aktivt, att du är med och tar fram rutiner och arbetssätt, att du vågar tänka och prova nytt samt utveckla och förbättra orgaisationen och det pedagogiska arbetet. Allt för barnens lärande och trygghet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• förskollärarutbildning (legitimerad)
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation och ett projekterande förhållningssätt
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• goda kunskaper i det svenska språket så väl i tal som i skrift

Det är meriterande om du:


• kan använda digitala verktyg såväl tekniskt som pedagogiskt
• har erfarenhet och kunskap att arbeta med alla åldrar på förskolan

Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Som person är du en lagspelare, har lätt för att skapa goda relationer till barn, föräldrar, dina arbetskamrater och chef. Du har förmågan att inspirera och mod att utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Lärande står i fokus hos dig: du eftersträvar att skapa goda förutsättningar för lärande hos barnen men också dina kollegors och ditt egna lärande. Du bidrar aktivt med ditt kunnande och tillägnar dig andras på ett kontruktivt och utvecklande sätt. Troligtvis är du något av en kreativ idémakare och hittar okonventionella lösningar på konventionella problem.

Information om tjänsten
En av våra förskollärare går på föräldraledighet i augusti, så nu söker vi en förskollärare på vikariat till att börja med från augusti - mars månad.

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2021/0068/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt som vi kan erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I alla kommuner är du med och bidrar till något större – hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till I Ur och Skur Mysingen i Nynäshamn

Vill du vara med och starta upp vår nya förskola I Ur och Skur Mysingen, Nynäshamn, som öppnar i augusti? Vi håller som bäst på att bygga om och anpassa lokalerna efter vår verksamhet. Förskolan kommer ha sex avdelningar för barn i åldern 1-5 år. Mysingen ligger naturskönt med närhet både till skogen och havet. Är du en erfaren förskollärare med ett brinnande intresse för utevistelse, friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega i v... Visa mer
Vill du vara med och starta upp vår nya förskola I Ur och Skur Mysingen, Nynäshamn, som öppnar i augusti?
Vi håller som bäst på att bygga om och anpassa lokalerna efter vår verksamhet. Förskolan kommer ha sex avdelningar för barn i åldern 1-5 år. Mysingen ligger naturskönt med närhet både till skogen och havet.
Är du en erfaren förskollärare med ett brinnande intresse för utevistelse, friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega i vårt härliga gäng!
Som förskollärare på I Ur och Skur Mysingen omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande.
Vi ser förskollärarexamen som ett krav och intresse för utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.
Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare åtta förskolor/skolor i sin organisation, samt 195 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Hägersten/Stockholm.
Friluftsfrämjandet som är en ideell riksorganisation med 128 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 36 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Välkommen med din ansökan!
Ansökan med CV skickas till: HR, [email protected] Märk ansökan "Förskollärare Mysingen"
Tjänst: 100%, med start 2021-08-02, eller enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
https://www.friluftsframjandet.se/detta-gor-vi/forskolor-och-skolor/vara-forskolor/i/i-ur-och-skur-mysingen/ Visa mindre

Förskollärare till Vansta förskola

Barn som samhällsmedborgare! Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Vansta förskola. Förskolan är barnens arena i samhället, där barn är samhällsmedborgare och förskolan en plats, där vuxna och barn bygger en verksamhet som vilar på demokratins grunder. Förskolan är en plats där barnet i mötet me... Visa mer
Barn som samhällsmedborgare!

Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Vansta förskola.

Förskolan är barnens arena i samhället, där barn är samhällsmedborgare och förskolan en plats, där vuxna och barn bygger en verksamhet som vilar på demokratins grunder. Förskolan är en plats där barnet i mötet med andra barn och vuxna får en röst, blir lyssnad på, få lyssna på andra. Genom det får barnen möjlighet till förhandling och omvärdering av tankar, kunskap och värderingar.

Nynäshamns förskolor är inne i ett utvecklingsskede. Du blir en viktig kugge i vårt arbete mot likvärdig förskola. Ett pedagogiskt centrum är nyöppnat i Nynäshamn och finns som mötesplats för barn, pedagoger, pedagogistor och rektorer och ger möjlighet till arbetet mot likvärdig förskola.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, kulturskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på. 

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt bästa jag. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt.

Vansta förskola ligger i Ösmo och består av fem avdelningar. Vi arbetar utifrån ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt. Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• en förskollärarutbildning (legitimerad)
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• god kunskap i det svenska språket både i tal och skrift

Det är meriterande om du: 


• kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• kan arbeta med de yngsta barnen men även med de äldre

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Vi söker dig som delar vår barnsyn: att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig.

Det är av stor betydelse att du delar våra värden att alla barn är kompetenta och att vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra.  

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: : BUN/2021/0020/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Sandskogens förskola

Vi lär för livet! Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Sandskogens förskola! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte. Om arbetsplatsen Ta chansen att vara me... Visa mer
Vi lär för livet!

Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Sandskogens förskola!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med och utveckla vår förskola Sandskogen som ligger i en vacker miljö nära hav och natur. Sandskogen består av fyra avdelningar i en enplansbyggnad med en fantastisk gård.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, kulturskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi erbjuder en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Hos oss är det barnens nyfikenhet, intressen och utforskande som står i fokus. Våra lärmiljöer består till stor del av återbruk och ostrukturerat material och vår undervisning är danstrinciplinär genom hundraspråklighet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt utvecklingsarbete på förskolan. Det innebär att du bidrar aktivt, att du är med och tar fram rutiner och arbetssätt, att du vågar tänka och prova nytt samt utveckla och förbättra orgaisationen och det pedagogiska arbetet. Allt för barnens lärande och trygghet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• en förskollärarutbildning (legitimerad)
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation och ett projekterande förhållningssätt
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• goda kunskaper i det svenska språket så väl i tal som i skrift

Det är meriterande om du: 


• kan använda digitala verktyg såväl tekniskt som pedagogiskt
• har erfarenhet och kunskap att arbeta med alla åldrar på förskolan

Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Som person är du en lagspelare, har lätt för att skapa goda relationer till barn, föräldrar, dina arbetskamrater och chef. Du har förmågan att inspirera och mod att utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Lärande står i fokus hos dig: du eftersträvar att skapa goda förutsättningar för lärande hos barnen men också dina kollegors och ditt egna lärande. Du bidrar aktivt med ditt kunnande och tillägnar dig andras på ett kontruktivt och utvecklande sätt. Troligtvis är du något av en kreativ idémakare och hittar okonventionella lösningar på konventionella problem.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: BUN/2020/0329/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nyfiken och drivande förskollärare till Fagerviksförskola

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Kommunens storlek underlättar samarbeten med andra pedagoger och ledning, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen. Hösten 2020 öppnade vi upp vårt pedagogiska centrum där både ett återbrukscen... Visa mer
I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Kommunens storlek underlättar samarbeten med andra pedagoger och ledning, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen.

Hösten 2020 öppnade vi upp vårt pedagogiska centrum där både ett återbrukscentrum och en plats för utbildning och inspiritaton för förskolornas pedagoger finns.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på. Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt.

Fagerviks förskola består av fem avdelningar som arbetar med barn i åldersnära grupper. För oss är det betydelsefullt att vara nyfiken och engagerad i det utforskande arbetet tillsammans med barn, kollegor och pedagogista. Under detta år kommer kommunens förskolor att undersöka hur barn skapar varsamma relationer med naturen och varandra.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Som förskollärare är du ansvarig för att undervisning bedrivs i verksamheten men du tillsammans med ditt arbetslag arbetar för att verksamheten bedrivs i praktiken. Prioriterade områden just nu är hur vi skapar meningsfulla sammanhang under hela dagen och att bygga detta förhållningssätt både ute och inne. Den digitala uttrycksformen som ett komplement till våra processer är också betydelsefull för oss och likaså barnens rätt att bli bärare av sin egna läroprocess.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• förskollärarlegitimation
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• erfarenhet och teoretiska kunskaper kring ett projekterande arbetssätt
• goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Det är även meriterande om du: 


• har erfarenhet av att använda digitala uttrycksformer i det pedagogiska arbetet
• Har arbetat med TAKK (tecken som stöd)
• Har använt bildstöd i verksamheten

Vi söker en drivande förskollärare med erfarenheter och ett kunskapande kring ett projekterande arbetssätt som undervisningsmetod. Det är av stor betydelse att du delar våra värden där alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra. Du är trygg i din roll som ledare utav både barn och kollegor, du ska ha en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Du bör även ha en förmåga att se såväl detaljer som ett helhetsperspektiv av förskolan.

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du har en fallenhet att planera, organisera och följa upp avdelningens processer på ett effektivt och tydligt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, nyfiken, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i din roll. Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling inomhus och utomhus. 

Information om tjänsten
Urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde: 18 januari

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2020/0311/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Sandskogens förskola

Vi lär för livet! Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Sandskogens förskola! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte. Om arbetsplatsen Ta chansen att vara me... Visa mer
Vi lär för livet!

Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Sandskogens förskola!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med och utveckla vår förskola Sandskogen som ligger i en vacker miljö nära hav och natur. Sandskogen består av fyra avdelningar i en enplansbyggnad med en fantastisk gård.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi erbjuder en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Hos oss är det barnens nyfikenhet, intressen och utforskande som står i fokus. Våra lärmiljöer består till stor del av återbruk och ostrukturerat material och vår undervisning är danstrinciplinär genom hundraspråklighet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt utvecklingsarbete på förskolan. Det innebär att du bidrar aktivt, att du är med och tar fram rutiner och arbetssätt, att du vågar tänka och prova nytt samt utveckla och förbättra orgaisationen och det pedagogiska arbetet. Allt för barnens lärande och trygghet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• en förskollärarutbildning (legitimerad)
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation och ett projekterande förhållningssätt
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• goda kunskaper i det svenska språket så väl i tal som i skrift

Det är meriterande om du: 


• kan använda digitala verktyg såväl tekniskt som pedagogiskt
• har erfarenhet och kunskap att arbeta med alla åldrar på förskolan

Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Som person är du en lagspelare, har lätt för att skapa goda relationer till barn, föräldrar, dina arbetskamrater och chef. Du har förmågan att inspirera och mod att utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Lärande står i fokus hos dig: du eftersträvar att skapa goda förutsättningar för lärande hos barnen men också dina kollegors och ditt egna lärande. Du bidrar aktivt med ditt kunnande och tillägnar dig andras på ett kontruktivt och utvecklande sätt. Troligtvis är du något av en kreativ idémakare och hittar okonventionella lösningar på konventionella problem.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2020/0278/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Utsiktens förskola

Vi lär för livet! Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Utsiktens förskola! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte. Om arbetsplatsen Ta chansen att vara med ... Visa mer
Vi lär för livet!

Nu finns en möjlighet för dig att vara med och driva den pedagogiska utvecklingen på Utsiktens förskola!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med och utveckla vår nya förskola Utsikten som ligger i en vacker miljö nära hav och natur. Utsikten består av tio avdelningar fördelat på två våningsplan med en fantastisk gård. Förskolan har varit öppen sedan januari 2020.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi erbjuder en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Hos oss är det barnens nyfikenhet, intressen och utforskande som står i fokus. Våra lärmiljöer består till stor del av återbruk och ostrukturerat material och vår undervisning är danstrinciplinär genom hundraspråklighet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt utvecklingsarbete på förskolan. Det innebär att du bidrar aktivt, att du är med och tar fram rutiner och arbetssätt, att du vågar tänka och prova nytt samt utveckla och förbättra orgaisationen och det pedagogiska arbetet. Allt för barnens lärande och trygghet.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• en förskollärarutbildning (legitimerad)
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation och ett projekterande förhållningssätt
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• goda kunskaper i det svenska språket så väl i tal som i skrift

Det är meriterande om du: 


• kan använda digitala verktyg såväl tekniskt som pedagogiskt
• har erfarenhet och kunskap att arbeta med alla åldrar på förskolan

Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Som person är du en lagspelare, har lätt för att skapa goda relationer till barn, föräldrar, dina arbetskamrater och chef. Du har förmågan att inspirera och mod att utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Lärande står i fokus hos dig: du eftersträvar att skapa goda förutsättningar för lärande hos barnen men också dina kollegors och ditt egna lärande. Du bidrar aktivt med ditt kunnande och tillägnar dig andras på ett kontruktivt och utvecklande sätt. Troligtvis är du något av en kreativ idémakare och hittar okonventionella lösningar på konventionella problem.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2020/0284/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare med erfarenhet kring ett projekterande arbetssätt

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med... Visa mer
I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra.

Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter. Vi håller även på att öppna upp kommunens pedagogiska centrum där både ett återbrukscentrum och en plats för utbildning och inspiritaton för förskolornas pedagoger kommer att finnas.

Om arbetsplatsen
Vill du arbeta tillsammans med förskollärare? Segersängs förskola är en förskola med fem avdelningar som arbetar med barnen i åldersnära grupper. Vi satsar nu på att öka kvaliteten i undervisningen genom ett projekterande arbetssätt. För oss är det betydelsefullt att vara engagerad i det utforskande arbetet tillsammans med barn, kollegor och pedagogista. Under detta år kommer vi att undersöka hur barn skapar varsamma relationer med naturen och varandra.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med arbetslaget där en barnskötare och en förskollärare ingår ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Vi söker nu en förskollärare med erfarenheter och ett kunskapande kring ett projekterande arbetssätt som undervisningsmetod. Det är av stor betydelse att du delar våra värden där alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra.

Som förskollärare är du ansvarig för att undervisning bedrivs i verksamheten men du tillsammans med ditt arbetslag arbetar för att verksamheten bedrivs i praktiken. Prioriterade områden just nu är hur vi skapar meningsfulla sammanhang under hela dagen och att bygga detta förhållningssätt både ute och inne. Den digitala uttrycksformen som ett komplement till våra processer är också betydesefull för oss och likaså barnens rätt att bli bärare av sin egna läroprocess. 

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• förskollärarlegitimation
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• erfarenhet och teoretiska kunskaper kring ett projekterande arbetssätt
• goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift

Det är meriterande om du:


• har erfarenhet av att använda digitala uttrycksformer i det pedagogiska arbetet
• har erfarenhet och kunskap att arbeta med alla åldrar på förskolan

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du arbetar mycket bra med andra människor, du är lyhörd och smidig i ditt förhållningssätt. Du har en fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt och tydligt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i din roll.

Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling i våra lärmiljöer både inne- och ute. 

Information om tjänsten
Tillträde: 11 januari 2021

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2020/0282/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Vansta förskola

Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Vansta förskola. Barn som samhällsmedborgare! Förskolan är barnens arena i samhället, där barn är samhällsmedborgare och förskolan en plats, där vuxna och barn bygger en verksamhet som vilar på demokratins grunder. Förskolan är en plats där barnet i mötet me... Visa mer
Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Vansta förskola.

Barn som samhällsmedborgare!

Förskolan är barnens arena i samhället, där barn är samhällsmedborgare och förskolan en plats, där vuxna och barn bygger en verksamhet som vilar på demokratins grunder. Förskolan är en plats där barnet i mötet med andra barn och vuxna får en röst, blir lyssnad på, få lyssna på andra. Genom det får barnen möjlighet till förhandling och omvärdering av tankar, kunskap och värderingar.

Nynäshamns förskolor är inne i ett utvecklingsskede. Du blir en viktig kugge i vårt arbete mot likvärdig förskola. Du får vara med att driva vårt pedagogiska centrum och se till att det blir ett stöd till förskolorna i kommunen.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på. Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt bästa jag. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt.

Vansta förskola ligger i Ösmo och består av fem avdelningar. Vi arbetar utifrån ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt. Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• en förskollärarutbildning (legitimerad)
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• god kunskap i det svenska språket både i tal och skrift

Det är meriterande om du: 


• kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• kan arbeta med de yngsta barnen men även med de äldre

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Vi söker dig som delar vår barnsyn: att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig.

Det är av stor betydelse att du delar våra värden att alla barn är kompetenta och att vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra.  

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2020/0268/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pedagogista med lokalt och centralt uppdrag

Barn som samhällsmedborgare! Förskolan är barnens arena i samhället, där barn är samhällsmedborgare och förskolan en plats, där vuxna och barn bygger en verksamhet som vilar på demokratins grunder. Förskolan är en plats där barnet i mötet med andra barn och vuxna får en röst, blir lyssnad på, få lyssna på andra. Genom det får barnen möjlighet till förhandling och omvärdering av tankar, kunskap och värderingar. Nynäshamns förskolor är inne i ett utvecklin... Visa mer
Barn som samhällsmedborgare!

Förskolan är barnens arena i samhället, där barn är samhällsmedborgare och förskolan en plats, där vuxna och barn bygger en verksamhet som vilar på demokratins grunder. Förskolan är en plats där barnet i mötet med andra barn och vuxna får en röst, blir lyssnad på, få lyssna på andra. Genom det får barnen möjlighet till förhandling och omvärdering av tankar, kunskap och värderingar.

Nynäshamns förskolor är inne i ett utvecklingsskede. Du blir en viktig kugge i vårt arbete mot likvärdig förskola. Du får vara med att driva vårt pedagogiska centrum och se till att det blir ett stöd till förskolorna i kommunen.

Om arbetsplatsen
Nynäshamns förskolor är indelade i sex förskoleområden. Rektorer och pedagogistor ingår i en central strategigrupp tillsammans med skolchef och utvecklingsstrateg med uppdrag för att främja likvärdig förskola. Det finns sex pedagogistatjänster i kommunens förskolor, varav en tjänst blir tillgänglig under hösten.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter
Som pedagogista har du dubbla uppdrag. Du tillhör ett förskoleområde där du har ett nära samarbete med pedagogerna och rektor. Pedagogistan är kontinuerligt med i barngrupp, i arbetslagens reflektion och stödjer pedagogerna i det systematiska kvalitetsarbetet.

Det andra uppdraget är central pedagogista där du ingår i de kommunala förskolornas kvalitetsteam med pedagogistor som leds av utvecklingsstrateg. Kvalitetsteamet uppdrag är att arbeta för att våra barn får en likvärdig förskola. Teamet håller bl.a. processutbildning för förskollärare och barnskötare som sträcker sig över ett helt verksamhetsår.

Nu i augusti har vi fått tillgång till de lokaler som vi kommer bedriva vårt pedagogiska centrum Insikten. Kika gärna in på vår Facebooksida ”Insikten på Utsikten” för att läsa mer.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• utbildning som pedagogista i Reggio Emiliainstitutets regi
• goda kunskaper kring att använda digitala verktyg, såväl tekniskt som pedagogiskt

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2020/0249/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren förskollärare med erfarenhet av projekterande arbetssätt

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Kommunens storlek underlättar samarbeten med andra pedagoger och ledning, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen. Hösten 2020 öppnar vi upp vårt pedagogiska centrum där både ett återbrukscent... Visa mer
I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Kommunens storlek underlättar samarbeten med andra pedagoger och ledning, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen.

Hösten 2020 öppnar vi upp vårt pedagogiska centrum där både ett återbrukscentrum och en plats för utbildning och inspiritaton för förskolornas pedagoger kommer att finnas.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på. Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt.

Skogsnibbles förskola består av fyra avdelningar som arbetar med barn i åldersnära grupper. För oss är det betydelsefullt att vara engagerad i det utforskande arbetet tillsammans med barn, kollegor och pedagogista. Under detta år kommer vi att undersöka hur barn skapar varsamma relationer med naturen.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Som förskollärare är du ansvarig för att undervisning bedrivs i verksamheten men du tillsammans med ditt arbetslag arbetar för att verksamheten bedrivs i praktiken. Prioriterade områden just nu är hur vi skapar meningsfulla sammanhang under hela dagen och att bygga detta förhållningssätt både ute och inne. Den digitala uttrycksformen som ett komplement till våra processer är också betydelsefull för oss och likaså barnens rätt att bli bärare av sin egna läroprocess.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• förskollärarlegitimation
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• erfarenhet och teoretiska kunskaper kring ett projekterande arbetssätt
• goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Det är även meriterande om du: 


• har erfarenhet av att använda digitala uttrycksformer i det pedagogiska arbetet

Vi söker en förskollärare med erfarenheter och ett kunskapande kring ett projekterande arbetssätt som undervisningsmetod. Det är av stor betydelse att du delar våra värden där alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra. Du ska ha en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor.

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du har en fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt och tydligt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i din roll. Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling inomhus och utomhus. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2020/0269/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Vika Förskola

Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Vika förskola. Om arbetsplatsen Vika förskola ligger i Stora Vika i Nynäshamns kommun och består av två avdelningar. Vi befinner oss i ett utvecklingsarbete med fokus på Reggio Emilias filosofi om barnet som medskapare av omvärlden och sitt eget kunskapande. ... Visa mer
Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Vika förskola.

Om arbetsplatsen
Vika förskola ligger i Stora Vika i Nynäshamns kommun och består av två avdelningar. Vi befinner oss i ett utvecklingsarbete med fokus på Reggio Emilias filosofi om barnet som medskapare av omvärlden och sitt eget kunskapande. Vi arbetar med ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt, såväl inomhus som utomhus.

Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten. Vår verksamhet och vårt förhållningssätt på Vika förskola präglas av våra värdeord Nyfikenhet, Delaktighet, Tillit, Glädje och Välkomnande.

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Vi har en gemensam verksamhetsidé för förskolan som bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Till hösten startar vi upp vårt kommungemensamma pedagogiska centrum "Insikten på Utsikten", som kommer att bli en kreativ mötesplats kring återbruk och pedagogik för både barn och pedagoger på alla förskolor i Nynäshamns kommun. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan utifrån förskolans styrdokument. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. 

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• legitimerad förskollärarutbildning
• erfarenhet av pedagogisk dokumentation och ett projekterande förhållningssätt
• kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift
• viljan och kunskapen att arbeta med alla åldrar på förskolan

Det är meriterande om du har:


• kunskap kring att använda digitala verktyg, såväl tekniskt som pedagogiskt

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2020/0244/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Vansta förskola

Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Vansta förskola. Lära för livet! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Hä... Visa mer
Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Vansta förskola.

Lära för livet!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Vansta förskola ligger i Ösmo och består av fem avdelningar. Vi arbetar utifrån ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt. Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt bästa jag. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika och till hösten 2020 öppnar vi upp vårt pedagogiska centrum/återbruks centrum.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig

• Du har en förskollärarutbildning (legitimerad)
• Erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Det är meriterande om du kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Kan arbeta med de yngsta barnen men även med de äldre

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Vi söker dig som delar vår barnsyn: att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig.

Det är av stor betydelse att du delar våra värden att alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra.  

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2020/0094/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till vår nya förskola Utsikten

Vi lär för livet! Vill du vara med och utveckla vår nya förskola Utsikten? Vill du få en ny framtidsutsikt? Då är detta jobbet för dig! I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte. Om arbetsplatsen Ta chansen ... Visa mer
Vi lär för livet!

Vill du vara med och utveckla vår nya förskola Utsikten? Vill du få en ny framtidsutsikt? Då är detta jobbet för dig!

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra barn de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med och utveckla vår nya unika förskola Utsikten som öppnade i januari 2020! Förskolan består av 10 avdelningar fördelat på två våningsplan med flera gemensamma mötesplatser.

Förskolans verksamhetsidè bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt "bästa jag". Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Du kommer att vara en viktig kugge i att bygga upp vår nya förskola från grunden. Det innebär att du bidrar aktivt att ta fram rutiner, arbetssätt, pröva nytt, utveckla, förbättra och bygga upp organisationen och det pdagogiska arbetet. Allt för barnens lärande och trygghet.

Det här söker vi hos dig

• Du har en förskollärarutbildning (legitimerad)
• Erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Det är meriterande om du kan använda dig av digitala verktyg, såväl tekniskt som pedagogiskt
• Kan arbeta med de yngsta barnen men även med de äldre

Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Som personär du en lagspelare, har lätt för att skapa goda relationer till barn, föräldrar, dina arbetskamrater och chef. Du har förmågan att inspirera och mod att utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Lärande står i fokus hos dig: du efterstärvar att skapa goda förutsättningar för lärande hos barnen men ocks dina kollegers och ditt egna lärande. Du bidrar aktivt med ditt kunnande och tillägnar dig andras på ett konstuktivt och utvecklande sätt. Troligtvis är du något av en kreativ idémakare och hittar okonventionella lösningar på konventionella problem.

 Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2020/0189/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Vika förskola

Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Vika förskola. I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. ... Visa mer
Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till Vika förskola.

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen
Vika förskola ligger i Stora Vika i Nynäshamns kommun och består av två avdelningar.  Vi befinner oss i ett utvecklingsarbete med fokus på Reggio Emilias filosofi om barnet som medskapare av omvärlden och sitt eget kunskapande. Vi arbetar med att utveckla ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt.

Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning. Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten.

Vår verksamhet och vårt förhållningssätt präglas av våra värdeord Nyfikenhet, Delaktighet, Tillit, Glädje och Välkomnande.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig

• Du har en förskollärarutbildning (legitimerad)
• Erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Det är meriterande om du kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Kan arbeta med de yngsta barnen även med de äldre

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2019/0220/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare med erfarenhet kring ett projekterande arbetssätt

Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till oss. I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en ak... Visa mer
Är du nyfiken, kreativ, engagerad och vill vara en del i att utveckla den pedagogiska verksamheten på förskolan med fokus på barns inflytande och delaktighet? Då kan du vara den person vi söker till oss.

I Nynäshamns kommun vill vi ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas. Forskningen står i fokus och vi satsar på det kollegiala lärandet, där erfarenheter delas i ett öppet klimat med närhet i organisationen. Här finns också plats för en aktiv, naturnära fritid med havet i sikte.

Om arbetsplatsen
Segersäng, Fagervik och Skogsnibbles förskolor är förskolor med fyra-fem avdelningr som arbetar med barnen i åldersnära grupper. För oss är det betydelsefullt att vara engagerad i det utforskande arbetet tillsammans med barn, kollegor och pedagogista. Under detta år kommer vi att undersöka hur barn skapar varsamma relationer med naturen.

Nynäshamns förskolors verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika och till hösten 2020 öppnar vi upp vårt pedagogiska centrum/återbruks centrum.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Som förskollärare är du ansvarig för att undervisning bedrivs i verksamheten men du tillsammans med ditt arbetslag arbetar för att verksamheten bedrivs i praktiken. Prioriterade områden just nu är hur vi skapar meningsfulla sammanhang under hela dagen och att bygga detta förhållningssätt både ute och inne. Den digitala uttrycksformen som ett komplement till våra processer är också betydesefull för oss och likaså barnens rätt att bli bärare av sin egna läroprocess.

Det här söker vi hos dig

• Är legitimerad förskollärare
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Erfarenhet och teoretiska kunskaper kring ett projekterande arbetssätt
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Erfarenhet av att använda digitala uttrycksformer i det pedagogiska arbetet

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du arbetar mycket bra med andra människor, du är lyhörd och smidig i ditt förhållningssätt. Du har en fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt och tydligt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i din roll. Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling inomhus och utomhus.  

Det är av stor betydelse att du delar våra värden där alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra.

Information om tjänsten
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare tjänst

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2020/0070/023 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare

Förskolan Spring i benen ligger i centrala Nynäshamn med gångavstånd till skogsområden, lekparker, bibliotek mm. Vi söker en förskollärare som verkligen brinner för arbetet i barngrupp. Du skall vara en energisk och kreativ person med humor. På förskolan förekommande arbetsuppgifter. Arbetet på förskola görs med LPFÖ och skollagen som ram. Detta i nära sammarnbete med övrig personal. Visa mer
Förskolan Spring i benen ligger i centrala Nynäshamn med gångavstånd till skogsområden, lekparker, bibliotek mm. Vi söker en förskollärare som verkligen brinner för arbetet i barngrupp. Du skall vara en energisk och kreativ person med humor. På förskolan förekommande arbetsuppgifter. Arbetet på förskola görs med LPFÖ och skollagen som ram. Detta i nära sammarnbete med övrig personal. Visa mindre

Förskollärare till Sunnerby förskola

Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker!  I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek u... Visa mer
Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker! 

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen
Sunnerby förskola ligger i Sorunda och består av fem avdelningar.  Vi befinner oss i ett utvecklingsarbete med fokus på Reggio Emilias filosofi om barnet som medskapare av omvärlden och sitt eget kunskapande. Vi arbetar med att utveckla ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt.

Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning.  Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten. 

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig

• Du har förskollärarutbildning (legitimerad)
• Erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Har kunskap om lågaffektivt bemötande
• Kan arbeta med såväl de yngsta barnen som de äldre

Det är meriterande om du kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt.Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2019/0197/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drivande förskollärare sökes till Sorunda

Är du nyfiken och kreativ och har kompetens att gå mellan teori till praktik i din undervisning? Då kan du vara den person vi söker till Sorunda 2 förskoleområde. I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kooperativa och kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten ... Visa mer
Är du nyfiken och kreativ och har kompetens att gå mellan teori till praktik i din undervisning? Då kan du vara den person vi söker till Sorunda 2 förskoleområde.

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kooperativa och kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen
Sorunda 2 förskoleområde består av Fagerviks förskola med fem avdelningar i Sorunda, Segersängs förskola i Segersäng med fem avdelningar samt Skogsnibbles förskola i Ösmo med fyra avdelningar.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Det här söker vi hos dig
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och du får gärna ha dokumenterad erfarenhet av att arbeta i förskolans versamhet. Erfarenhet av pedagogisk dokumentation är meriterande samt om du kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt. Vidare behärskar du det svenska språket väl i tal och skrift.

Som person är du drivande och inspirerande. Du har lätt att anpassa dig till situation och person samt är kommunikativ för att möta barn, kollegor och vårdnadshavare i de processer vi befinner oss i. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser förmågan att bygga varsamma relationer till sin omvärld som särskilt viktig.

I ditt arbete är du modig och vill utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du behöver även vara lyhörd, professionell och ambitiös. Självklart delar du vår människonsyn där barn/vuxna lär av och med varandra och där du sätter barns inflytande och delaktighet i fokus.  

Information om tjänsten
Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1-2

Ref. nr: BUN/2019/0213/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till vår nya förskola Utsikten

Vi växer och utvecklas! Vill du hänga med från början när vi startar upp den nya förskolan Utsikten? Vill du få en ny framtidsutsikt? Då är detta jobbet för dig! I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedag... Visa mer
Vi växer och utvecklas! Vill du hänga med från början när vi startar upp den nya förskolan Utsikten? Vill du få en ny framtidsutsikt? Då är detta jobbet för dig!

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med från start när vi öppnar vår nya förskola Utsikten i januari 2019! Förskolan består av 10 avdelningar fördelat på två våningsplan med flera gemensamma mötesplatser.

Förskolans verksamhetsidè bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt "bästa jag". Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Du kommer att vara en viktig kugge i att bygga upp vår nya förskola från grunden. Det innebär att du bidrar aktivt att ta fram rutiner, arbetssätt, pröva nytt, utveckla, förbättra och bygga upp organisationen och det pedagogiska arbetet. Allt för barnens lärande och trygghet!

Det här söker vi hos dig

• Du har en förskollärarutbildning (legitimerad)
• Erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Kan arbeta med de yngsta barnen även med de äldre

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Du har förmågan att inspirera och modet att utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2019/0215/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nyfiken barnskötare

Anser du att barn är kompetenta? Att vi bidrar till detta genom att skapa meningsfulla sammanhang och hysa tillit till barnens egna kunskaper och förmågor? Delar du vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och möjligheten för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra. Då vill vi att du söker till oss!  I Nyn... Visa mer
Anser du att barn är kompetenta? Att vi bidrar till detta genom att skapa meningsfulla sammanhang och hysa tillit till barnens egna kunskaper och förmågor? Delar du vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och möjligheten för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra. Då vill vi att du söker till oss! 

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen
Fagerviks förskola är en förskola med fem avdelningar och som arbetar med barnen i åldersnära grupper. För oss är det betydelsefullt att vara nyfiken och engagerad i det utforskande arbetet tillsammans med barn, kollegor och pedagogista. Under detta år kommer vi att undersöka hur barn skapar varsamma relationer med naturen i ett projektinriktat arbetssätt.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med lärandeprocesser i fokus.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare har du tillsammans med ditt arbetslag ett ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. Prioriterat område just nu är utvecklandet av ett fördjupat projekterande med barnen utifrån tanken att analogt möter digitalt.  

Det här söker vi hos dig

• Har barnskötarutbildning alternativt barn- och fritidsprogrammet
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Kan arbeta med de yngsta barnen även med de äldre

Erfarenhet kring ett projekterande arbetssätt samt digitala verktyg är meriterande.

Vi söker en barnskötare med stort intresse och driv. För att lyckas i rollen har du god samarbetsförmåga och organisationsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling inomhus och utomhus. 

Som person är du utpräglat kommunikativ, arbetar mycket bra med andra människor, är lyhörd och smidig samt snabb på att anpassa dig efter omständigheter, situation och person. Du har en fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 200107-200630

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2019/0193/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Nynäshamns nya förskola Utsikten

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och... Visa mer
I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med från start när vi öppnar vår nya förskola Utsikten i Januari 2019. Förskolan består av 10 avdelningar fördelat på två våningsplan, med flera gemensamma mötesplatser.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt "bästa jag". Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig

• Du har en förskollärarutbildning (legitimerad)
• Erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Kan arbeta med de yngsta barnen även med de äldre

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: BUN/2019/0169023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Ösmo förskoleområde

Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker!  I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår st... Visa mer
Delar du vår barnsyn - att barn lär av varandra och fokus ligger på deras inflytande och delaktighet? Vill du inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten? Då är du den vi söker! 

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig

• Du har en förskollärarutbildning (legitimerad)
• Erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Det är meriterande om du kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Kan arbeta med såväl de yngsta barnen som de äldre

Som person är du drivande, intresserad av andra människor och har lätt att smälta in olika grupper och konstellationer. Du är en fena på att planera och organisera din arbetsdag och sätter upp mål och ramar för ditt arbete. Du bidrar med nya idéer och delar med dig av din kunskap och vill gärna pröva nytt. Du har lätt att lära och komma ihåg ny information, du ser möjligheter och tar aktiv del i att hitta lösningar på problem.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: BUN/2019/0190/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad barnskötare till Segersängs förskola

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och... Visa mer
I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen
Segersängs förskola är en förskola med 6 avdelningr som arbetar med barnen i åldersnära grupper. För oss är det betydelsefullt att vara engagerad i det utforskande arbetet tillsammans med barn, kollegor och pedagogista. Under detta år kommer vi att undersöka hur barn skapar varsamma relationer med naturen i ett projektinriktat arbetssätt.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Vi söker en arnskötare med stort intresse och driv. Det är av stor betydelse att du delar våra värden där alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till att alla barn har kunskaper och förmågor. Du ska även dela vår syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra. Du ska ha en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor. Som barnskötare har du tillsammans med ditt arbetslag ett ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan. Prioriterade områden just nu är skapande processer och digitalt arbete med barnen i verksamheten.

 

Det här söker vi hos dig

• Har barnskötarutbildning alternativt barn- och fritidsprogrammet
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Kan arbeta med de yngsta barnen även med de äldre

Som person är du utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Du arbetar mycket bra med andra människor, du är lyhörd och smidig i ditt förhållningssätt. Du har en fallenhet att planera och organisera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men ser gärna att du är flexibel, initiativrik och självgående för att kunna lyckas bra i den här rollen.

Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling inomhus och utomhus.  Erfarenhet kring skapande processer digitala verktyg är meriterande.


 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: BUN/2019/0155/023  Visa mindre

Förskollärare till Nynäshamns nya förskola Utsikten

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och... Visa mer
I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen
Ta chansen att vara med från start när vi öppnar vår nya förskola Utsikten i Januari 2019. Förskolan består av 10 avdelningar fördelat på två våningsplan, med flera gemensamma mötesplatser.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt "bästa jag". Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt.

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig

• Du har en förskollärarutbildning (legitimerad)
• Erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Kan arbeta med de yngsta barnen även med de äldre

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: BUN/2019/0169023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare/pedagog sökes till liten verksamhet på Torö.Tillträde omgående!

Ekonomiska föreningen Torös Pedagogiska Omsorg söker barnskötare till en liten & lugn verksamhet på Torö med relativt få barn. Verksamheten ligger naturskönt på Torö med närhet till skog, hav, tillgång till stor gård och fina lokaler.Vi söker en timvikarie som kan hoppa in extra samt en person som kan jobba 85% fram till terminsavslutningen, julen 2019 med chans till förlängning. Sökande bör h tillgång till bil då kollektivtrafiken ut till Torö är begr... Visa mer
Ekonomiska föreningen Torös Pedagogiska Omsorg söker barnskötare till en liten & lugn verksamhet på Torö med relativt få barn. Verksamheten ligger naturskönt på Torö med närhet till skog, hav, tillgång till stor gård och fina lokaler.Vi söker en timvikarie som kan hoppa in extra samt en person som kan jobba 85% fram till terminsavslutningen, julen 2019 med chans till förlängning. Sökande bör h tillgång till bil då kollektivtrafiken ut till Torö är begränsad. Erfarenhet som barnskötare eller liknande är en bonus.Tillträde omgående!Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Förskollärare till Nynäshamns kommun

Vi söker nu förskollärare till våra förskolor Fjärden i södra Nynäshamn, Släggan i norra Nynäshamn, Cykelskogen i centrala Nynäshamn samt Hallängen i Ösmo I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedag... Visa mer
Vi söker nu förskollärare till våra förskolor Fjärden i södra Nynäshamn, Släggan i norra Nynäshamn, Cykelskogen i centrala Nynäshamn samt Hallängen i Ösmo

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig

• Du har en förskollärarutbildning (legitimerad)
• Erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Kan arbeta med de yngsta barnen även med de äldre

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Cykelskogens , Fjärdens och Hallängens förskolor

I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och... Visa mer
I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla barn/elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för barnen/eleverna. För att trivas krävs det att du både kan jobba självständigt och samarbeta med kollegor och enheter.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Förskolans verksamhetsidé bygger på en likvärdig förskola där alla barn har rätt att bli sitt ”bästa jag”. Vi kan erbjuda en förskola i en öppen och tillitsfull atmosfär byggd på engagemang, mod och respekt. Våra kommunala förskolor finner du i Nynäshamn, Ösmo, Sorunda och Stora vika.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Det här söker vi hos dig

• Du har en förskollärarutbildning (legitimerad)
• Erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• Kunskap om förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet
• Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
• Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl teknisk som pedagogiskt
• Kan arbeta med de yngsta barnen även med de äldre

Som person är du drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du är utpräglat kommunikativ, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara och tydliga. Att hålla god kvalitet är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 3

Ref. nr: BUN/2019/0146/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare

Förskolan Spring i benen ligger i centrala Nynäshamn med gångavstånd till skogsområden, lekparker, bibliotek mm. Vi söker en förskollärare som verkligen brinner för arbetet i barngrupp. Du skall vara en energisk och kreativ person med humor. På förskolan förekommande arbetsuppgifter. Arbetet på förskola görs med LPFÖ och skollagen som ram. Detta i nära samarbete med övrig personal. Visa mer
Förskolan Spring i benen ligger i centrala Nynäshamn med gångavstånd till skogsområden, lekparker, bibliotek mm. Vi söker en förskollärare som verkligen brinner för arbetet i barngrupp. Du skall vara en energisk och kreativ person med humor. På förskolan förekommande arbetsuppgifter. Arbetet på förskola görs med LPFÖ och skollagen som ram. Detta i nära samarbete med övrig personal. Visa mindre

Förskollärare till Släggans förskola

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångf... Visa mer
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad förskollärare som är drivande och ser möjligheter. Du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar men ska också ha en mycket god samarbetsförmåga.
Du ska dela vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barns inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta utifrån ett utforskande och projektinriktat arbetssätt där barnens intresse och initiativ ligger till grund. Du har förmåga att utveckla spännande och kreativa miljöer tillsammans med barn och kollegor. Du har också erfarenhet av att använda pedagogisk dokumentation som ett verktyg för att utveckla förskolans verksamhet och synliggöra barnens lärprocesser.
Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl tekniskt som pedagogiskt.
Du har goda kunskaper om förskolans styrdokument.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare till Midgårds förskola

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångf... Visa mer
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Centrala enhetens förskolor befinner sig i ett utvecklingsarbete med fokus på de värden som vi delar med Reggio Emilias filosofi om barnet som medskapare av omvärlden och sitt eget kunskapande. Vi arbetar i processer tillsammans med barn och pedagoger, där vi tillsammans är nyfikna och utforskar vår omvärld på ett ämnesöverskridande sätt. Lyssnandet och mångfalden av allas olika tänkande skapar förutsättningar för varje barn att bli sitt bästa jag i samspel med andra. Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material i det pedagogiska arbetet, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning. Genom pedagogisk dokumentation kan vi synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten. Vi ser också den pedagogiska dokumentationen som en självklar del i vårt systematiska kvalitetsarbete och vår verksamhetsutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att leda, planera, och genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Du är en legitimerad förskollärare som känner dig bekväm i att använda IT som ett naturligt verktyg i ditt arbete. Du är drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du har erfarenhet av ett projekterande arbetssätt.
Vi ser också att du har goda kunskaper om förskolans styrdokument.
Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig:
Kontinuerlig reflektion med pedagogista
Reflektionstid för arbetslaget
Stöd och handledning av specialpedagog
Pedagogiska måltider
Friskvårdsbidrag
ArbetskläderÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare till Sunnerby förskola

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångf... Visa mer
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Vårt förskoleområde befinner sig i ett utvecklingsarbete med fokus på Reggio Emilias filosofi om barnet som medskapare av omvärlden och sitt eget kunskapande. Vi arbetar med att utveckla ett projekterande förhållningssätt som undervisningsform, där barn och vuxna är nyfikna och utforskar tillsammans på ett lekfullt och ämnesöverskridande sätt.
Lyssnande och allas tänkande skapar förutsättningar för varje barn att bli sitt ”bästa jag” i samspel med andra. Vi ser en vinst i användandet av ostrukturerat material, då det inte är ett material som styr i en speciell riktning.
Vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra det meningsfulla i undervisningen och de processer som pågår i verksamheten.
Vår verksamhet och vårt förhållningssätt präglas av våra värdeord Nyfikenhet, Delaktighet, Tillit, Glädje och Välkomnande.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en drivande förskollärare som har kunskaper om Reggio Emilias filosofi och med en syn på att alla barn är kompetenta om vi pedagoger skapar meningsfulla sammanhang, där vi har en tillit till alla barns kunskaper och förmågor. Du behöver ha goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation och ha god förmåga att delta i reflekterande forum med kollegor och barn.
Du ska ha en syn på att förskolan är barnens arena i samhället, vikten av att barns likheter och olikheter synliggörs och att det är möjligt för varje barn att aktivt och på sitt sätt vara delaktig i att, på demokratins grunder bygga sin förskola tillsammans med andra.
Du ska ha en god samarbetsförmåga och organisationsförmåga med ett öppet sinne för dialog med kollegor.
Som förskollärare har du ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan.
Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att skapa kreativa och utmanande miljöer som ger barnen möjlighet att själv kunna göra aktiva val under dagen såväl inomhus som utomhus.


KVALIFIKATIONER
Du har fokus på barnen, deras lärande och kunskapsutveckling inomhus och utomhus.
Är öppen för nya tankar
Är ansvarsfull
Är initiativrik och flexibel i tanke och handling
Har lätt för att samarbeta i ett större arbetslag
Med glädje och engagemang vill vara med att utveckla verksamheten på våra förskolor
Goda kunskaper inom it och data är meriterande
Ha erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation
Ha god förmåga att delta i reflekterande forum med kollegor och barn

Du ska vara en person som har barnen i fokus och som kan ta ansvar för att barnen får en verksamhet där lärande och utveckling är i fokus. Vi strävar efter att hela tiden förbättra och fördjupa vår verksamhet och därför är det viktigt att du är flexibel i tanke och handling och har ett öppet sinne med kunskaper om Reggio Emilias filosofi och ett projekterande arbetssätt.

ÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Grundskollärare F - 3 / Förskollärare till Ösmo F - 3

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun med goda kommunikationer och endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på ... Visa mer
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun med goda kommunikationer och endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till.
Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt
måltidsverksamhet.

Ösmo F-3 är ett rektorsområde med två skolenheter Tallbackaskolan F-3 och Vanstaskolan F-3. Båda skolorna har ca 180 elever. Vår verksamhet växer och vi kommer till höstterminen 2019 att ha en 5 parallelligt rektorsområde i 2 av 4 årskullar. Nu söker vi Grundskollärare F-3/Förskollärare för att möta vår tillväxt. Ösmo F-3 arbetar aktivt med trygghet, lärande och utveckling. Vi är ett rektorsområde med mycket positiv anda och vilja att utveckla verksamheten med fokus på aktiv undervisning och hög måluppfyllelse. Vi har alltid eleven i fokus och vårt gemensamma förhållningssätt med närvarande pedagoger och samarbete mellan skola och fritids är en framgångsfaktor för vårt trygghetsarbete. Ösmo ligger en mil norr om tätorten Nynäshamn och ca 5 mil från Stockholm. Båda skolorna ligger ca 5 minuter från pendeltågsstationen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker utbildade lärare till två förskoleklasser på Vanstaskolan F-3 och Tallbackaskolan F-3 då vår verksamhet växer och vi kommer utöka med en parallell höstterminen 2019. Du kommer att vara mentor i förskoleklassen och ansvara för planering och utveckling tillsammans med dina kollegor. Du arbetar 5-10 timmar varje vecka på fritidshemmet beroende på mentorsgruppens storlek. Gemensam planeringstid ger möjlighet till utveckling av verksamheten samt aktivt deltagande i lärarlaget. Vi värnar om undervisningens kvalitet i förskoleklassen och vår verksamhet bygger på läroplanen.

KVALIFIKATIONER
Du är behörig Grundskollärare i år F-3 eller Förskollärare. Du är väl förtrogen med läroplanen och fritidshemmets uppdrag. Vi söker dig som är öppen för teamarbete, tar initiativ, planerar och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Som person ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du har erfarenhet av att arbeta i åldrarna F-3 och har intresse av att utveckla arbetet och höja kvalitén enligt uppdragsbeskrivningen.
Vi uppmuntrar kreativitet och servicekänsla. Erfarenhet är önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Rekryteringen sker löpande under ansökningsperioden.
Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länken nedan och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter.


VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS. Visa mindre

Förskollärare till Fagerviks förskola

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångf... Visa mer
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad förskollärare som är drivande och ser möjligheter. Du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar men ska också ha en mycket god samarbetsförmåga.
Du ska dela vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barns inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta utifrån ett utforskande och projektinriktat arbetssätt där barnens intresse och initiativ ligger till grund. Du har förmåga att utveckla spännande och kreativa miljöer tillsammans med barn och kollegor. Du har också erfarenhet av att använda pedagogisk dokumentation som ett verktyg för att utveckla förskolans verksamhet och synliggöra barnens lärprocesser.
Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl tekniskt som pedagogiskt.
Du har goda kunskaper om förskolans styrdokument.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet är önskvärt.

ÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare till Hallängens förskola

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångf... Visa mer
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad förskollärare som är drivande och ser möjligheter. Du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar men ska också ha en mycket god samarbetsförmåga.
Du ska dela vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barns inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta utifrån ett utforskande och projektinriktat arbetssätt där barnens intresse och initiativ ligger till grund. Du har förmåga att utveckla spännande och kreativa miljöer tillsammans med barn och kollegor. Du har också erfarenhet av att använda pedagogisk dokumentation som ett verktyg för att utveckla förskolans verksamhet och synliggöra barnens lärprocesser.
Det är meriterande om kan använda dig av digitala verktyg, såväl tekniskt som pedagogiskt.
Du har goda kunskaper om förskolans styrdokument.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet är önskvärt.

ÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Förskollärare till Backlura förskola

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångf... Visa mer
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I det ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad förskollärare med IT-kunskap.
Du känner dig bekväm i att använda IT som ett naturligt verktyg i ditt arbete. Du är drivande, ser möjligheter och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som delar vår barnsyn, att barn lär av varandra, där barnens inflytande och delaktighet står i fokus. Vi söker dig som vill inspirera och utmana för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du har erfarenhet av ett projekterande arbetssätt.
Vi ser också att du har goda kunskaper om förskolans styrdokument.
Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet är önskvärt.


ÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre