Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Nynäshamn

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör till Marinstaben på Muskö

Marinstaben är ett marint ledningsförband lokaliserat på Muskö utanför Nynäshamn. Marinstaben utövar en sammanhållen ledning av de marina förbanden vilket omfattar all utbildning, övning samt operationer med marina förband. Marinstaben är under tillväxt och söker en kommunikatör som vill vara med och utveckla Marinstaben på Muskö. Befattningen är placerad vid Marinstabens kommunikationsdetalj som arbetsledas av kommunikationschefen. Huvudsakliga arbetsupp... Visa mer
Marinstaben är ett marint ledningsförband lokaliserat på Muskö utanför Nynäshamn. Marinstaben utövar en sammanhållen ledning av de marina förbanden vilket omfattar all utbildning, övning samt operationer med marina förband. Marinstaben är under tillväxt och söker en kommunikatör som vill vara med och utveckla Marinstaben på Muskö.
Befattningen är placerad vid Marinstabens kommunikationsdetalj som arbetsledas av kommunikationschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kommunikatör hos oss kommer du arbeta med intern-, extern- och attraktionskommunikation med planering, producering och publicering av innehåll i våra olika interna och externa kanaler.

Tjänsten innebär att producera text och bild-/filmmaterial. Du kommer även att bedriva omvärldsbevakning för att bevaka nyheter och aktuella händelser för att kunna analysera behov och inriktningar av kommunikationen. Ditt arbete kommer att innefatta resor.

Du kommer bland annat att arbeta med följande:

Realisera Marinstabens dagliga och långsiktiga arbete inom kommunikation.
Planera och producera kommunikationsaktiviteter och innehåll.
Utveckla våra verktyg och kanaler.
Administrativt arbete som arkivering, distribution, korrekturläsning, framtagande av presentationsunderlag.
Hjälpa till vid olika besök, möten och event.

Krav
Eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenheter i fotografering, redigering av bild och video
Svensk medborgare.
Körkort B

Meriterande
Goda kunskaper i MS Office
Goda kunskaper i dataprogrammet Adobe CS
Genomförd grundläggande militär utbildning

Personliga egenskaper
Du är prestigelös och bra på att ta egna initiativ, driva projekt framåt. Du är serviceinriktad och mycket bra på att samarbeta med andra, samtidigt som du trivs med att ta ansvar och verka självständigt. Du är flexibel utifrån rådande omständigheter och kan snabbt anpassa dig till nya omständigheter. Tjänsten kräver att du är mycket strukturerad och organiserad samt har förmåga att prioritera bland många arbetsuppgifter.
Utöver den formella kompetensen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Befattningen är civil. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Anställningen kräver godkänd registerkontroll. Befattningen är placerad vid Marinstaben, arbetsstället är Muskö.


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Melina Westerberg. [email protected]

Fackliga representanter
SACO-S       Dick Berzén
OFR/S           Björn Engren
OFR/O          Erik Tollin
SEKO           Anders Rydberg
Kontakt med samtliga via FM växel 08-7887500


Välkommen med din ansökan senast 2023-03-25. Din ansökan innehåller ett personligt brev där du beskriver hur du motsvarar efterfrågade kompetenser och ett CV (i PDF-format). 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten är inne i ett omfattande utvecklingsarbete för att bygga ett starkare försvar mot bakgrund av ett försämrat omvärldsläge och ny försvarspolitisk inriktning med fokus på det nationella försvaret. Ledning för ett starkare försvar syftar till att öka robustheten, förenkla lednings- och lydnadsförhållanden samt genom decentralisering av mandat och ansvar öka förutsättningarna för uppdragstaktik.
Inom ramen för detta arbete har Försvarsmakten organiserat en Marinstab för ledning av de Marina förbanden. Marinstaben är etablerad på Muskö i Haninge kommun.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Webbredaktör till Nynäshamns kommun

Ansök    Apr 29    Manpower AB    Informatör/Kommunikatör
Nynäshamns kommun jobbar just nu med framtagandet av nytt intranät. I projektet behövs förstärkning av dig som vill jobba som webbredaktör. Har du tidigare erfarenhet av liknande uppgifter och finns tillgänglig för start 9:e maj? Sök idag! Uppdraget innefattar också att tillsammans med respektive verksamhet arbeta med innehåll i andra webbprojekt. Under uppdraget som är tänkt att starta 9:e maj kommer du vara anställd hos Manpower och arbeta hos Nynäsham... Visa mer
Nynäshamns kommun jobbar just nu med framtagandet av nytt intranät. I projektet behövs förstärkning av dig som vill jobba som webbredaktör. Har du tidigare erfarenhet av liknande uppgifter och finns tillgänglig för start 9:e maj? Sök idag!

Uppdraget innefattar också att tillsammans med respektive verksamhet arbeta med innehåll i andra webbprojekt.

Under uppdraget som är tänkt att starta 9:e maj kommer du vara anställd hos Manpower och arbeta hos Nynäshamns kommun fram till 30:e november 2022.

Arbetsbeskrivning

Projektkommunikatör, intranätsprojekt

* Skriva och publicera texter, sidor utifrån verksamheternas underlag med stort fokus på besökarens behov. Det innefattar också att bygga upp sidan så att den blir så lätt som möjligt att ta till sig.
* Delta på projektmöten och ha nära samarbete med projektledare, kommunikatörer och andra inblandade i projektet.
* Självständigt föra dialog med kommunens verksamheter och inhämta relevant information.

Övriga arbetsuppgifter

Självständigt arbeta tillsammans med berörd verksamhet i mindre projekt där vi bland annat ska gå igenom, rensa och flytta webbsidor som idag ligger på externa webbplatser till kommunens webb.

Om dig

* Mycket stark skribent med målgruppsfokus och god kännedom om hur man lägger upp en webbsida för att den ska bli användarvänlig.
* Akademisk utbildning inom kommunikation, webbproduktion eller motsvarande.
* Erfarenhet av arbete i webbpubliceringsverktyg exempelvis Episerver eller Sitevision samt grundläggande kunskap om bildredigering i exempelvis Photoshop. På uppdraget arbetar man i Sitevision.
* Erfarenhet av eller utbildning inom UX-design är meriterande.
* En god känsla för bildval och formgivning.
* Förmåga att självständigt kommunicera med kommunens verksamheter och inhämta relevant information.
* Kunskap om tillgängligt innehåll på webbplatser enligt WCAG.
* Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av arbete som webbredaktör. Gärna erfarenhet från liknanden projekt.
* Beredd på att ha kort och/eller uppdelad sommarsemester

Vad erbjuder vi dig?

Manpower kan hjälpa dig forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag? Klart du ska ha det också!

Sök tjänsten idag! Visa mindre

Demopersonal i Nynäshamn september-december

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos. Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos.
Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Vi vill utöka vår personalbas med ytterligare glad och driven personal då vi börjat få förfrågningar från kunder som vill köra butiksdemos i höst.
Dagar och tider:
Varierar mellan uppdragen, men oftast är det:
Onsdag-fredag kl 11-19
Lördag kl 10-17
Lön: 140 kr/h (ink sem.ers och ob)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv "FJ demo" som referensnummer i din profil.
2. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
3. I nästa steg kommer vi skicka ut jobbförfrågningar till din mejl som du då svarar på om du kan och vill jobba.


?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång i höst! Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Nynäshamn

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Nynäshamn för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis ti... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Nynäshamn för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Nynäshamn" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Kommunikatörer till Nynäshamns kommun

Är du en stjärna på kommunikation, gillar ett varierat arbete med många kontaktytor och har en förmåga att lösa det mesta som kommer din väg? Gillar du att filma och fota, är van vid att hitta olika vinklar i en nyhet, har känsla för att kommunicera utifrån "kund" och tycker det är kul att driva utvecklingsprojekt? Då är detta en roll för dig! Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Vi må vara en av länets största kommuner till y... Visa mer
Är du en stjärna på kommunikation, gillar ett varierat arbete med många kontaktytor och har en förmåga att lösa det mesta som kommer din väg? Gillar du att filma och fota, är van vid att hitta olika vinklar i en nyhet, har känsla för att kommunicera utifrån "kund" och tycker det är kul att driva utvecklingsprojekt? Då är detta en roll för dig!

Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Vi må vara en av länets största kommuner till ytan, men samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre kommun och organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka – både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

Om arbetsplatsen
Kommunikationsenheten har ett övergripande uppdrag att driva och utveckla kommunens kommunikationsarbete och är en del av den nyetablerade utvecklingsavdelningen. Vi samordnar, leder och följer upp kommunens övergripande kommunikation, kommunikationskanaler och verktyg.

Arbetsuppgifter
 I rollen som kommunikatör kommer du bland annat att:


• kommunicera nyheter, pressmeddelanden och samhällsinformation i våra kommunövergripande kanaler
• ge rådgivning, stöd och utbildning till kommunens chefer och medarbetare inom kommunikation
• fotografera och producera kortare filmer samt stödja övriga medarbetare i rörlig media
• samordna och leda kommunikationsaktiviteter och projekt
• hantera oförutsedda händelser och kriser som kräver kommunikation

Kommunikationsenheten består idag av två kommunikatörer, en kommunikationsstrateg och en presskommunikatör som rapporterar direkt till utvecklingschefen. Tillsammans med övriga kommunikatörer medverkar du även i det interna redaktörs- och webbrådet. Vi arbetar nära varandra, har roligt och hjälps åt.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• relevant utbildning inom kommunikation, media eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer är likvärdig
• minst 5 års erfarenhet i relevanta roller, som t.ex. kommunikatör, journalist eller marknadskommunikatör
• god språklig förmåga och kan paketera passande budskap i olika kanaler
• kunskap i Adobe CS och kompetens inom film och fotografering
• kunskap om hur innehåll tillgänglighetsanpassas för att uppfylla rådande lagkrav
• erfarenhet av att stötta ledningsgrupper i kommunikationsfrågor.

Det är meriterande om du har: 


• agerat kravställare gentemot externa partners, som kommunikations- och reklambyråer
• erfarenhet av SEO-optimering
• erfarenhet av SiteVision, Office 365 och Teams

Du är en erfaren kommunikatör som har arbetat i breda uppdrag och därför provat på det mesta inom kommunikationsområdet. Det underlättar om du har erfarenhet av att jobba inom en politiskt styrd organisation. Du har vilja och driv, hänger med i utvecklingen och har successivt utvecklat din kompetens. Du har erfarenhet av att driva och slutföra projekt och att samarbeta med externa partners.

Vi förutsätter att du är samarbetsorienterad och du ser hellre möjligheter än hinder, hittar vägar framåt och kommer med egna initiativ och förslag. Du skapar teamkänsla och är genuint nyfiken på att både lära dig nya saker och att bidra till vår utveckling. Du ser dig själv som en kommunikativ relationsbyggare, lyhörd, flexibel och prestigelös samt med god förmåga att förankra dina idéer.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad:Heltid

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: KS/2021/0231/001Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Webbredaktör till Nynäshamns kommun

Ansök    Apr 6    Manpower AB    Informatör/Kommunikatör
Nynäshamns kommun jobbar just nu med framtagandet av nytt intranät. I projektet behövs förstärkning av dig som vill jobba som webbredaktör. Har du tidigare erfarenhet av liknande uppgifter och finns tillgänglig för start 9:e maj? Sök idag! Uppdraget innefattar också att tillsammans med respektive verksamhet arbeta med innehåll i andra webbprojekt. Under uppdraget som är tänkt att starta 9:e maj kommer du vara anställd hos Manpower och arbeta hos Nynäsham... Visa mer
Nynäshamns kommun jobbar just nu med framtagandet av nytt intranät. I projektet behövs förstärkning av dig som vill jobba som webbredaktör. Har du tidigare erfarenhet av liknande uppgifter och finns tillgänglig för start 9:e maj? Sök idag!

Uppdraget innefattar också att tillsammans med respektive verksamhet arbeta med innehåll i andra webbprojekt.

Under uppdraget som är tänkt att starta 9:e maj kommer du vara anställd hos Manpower och arbeta hos Nynäshamns kommun fram till 30:e november 2022.

Arbetsbeskrivning

Projektkommunikatör, intranätsprojekt

* Skriva och publicera texter, sidor utifrån verksamheternas underlag med stort fokus på besökarens behov. Det innefattar också att bygga upp sidan så att den blir så lätt som möjligt att ta till sig.
* Delta på projektmöten och ha nära samarbete med projektledare, kommunikatörer och andra inblandade i projektet.
* Självständigt föra dialog med kommunens verksamheter och inhämta relevant information.

Övriga arbetsuppgifter

Självständigt arbeta tillsammans med berörd verksamhet i mindre projekt där vi bland annat ska gå igenom, rensa och flytta webbsidor som idag ligger på externa webbplatser till kommunens webb.

Om dig

* Mycket stark skribent med målgruppsfokus och god kännedom om hur man lägger upp en webbsida för att den ska bli användarvänlig.
* Akademisk utbildning inom kommunikation, webbproduktion eller motsvarande.
* Erfarenhet av arbete i webbpubliceringsverktyg exempelvis Episerver eller Sitevision samt grundläggande kunskap om bildredigering i exempelvis Photoshop. På uppdraget arbetar man i Sitevision.
* Erfarenhet av eller utbildning inom UX-design är meriterande.
* En god känsla för bildval och formgivning.
* Förmåga att självständigt kommunicera med kommunens verksamheter och inhämta relevant information.
* Kunskap om tillgängligt innehåll på webbplatser enligt WCAG.
* Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av arbete som webbredaktör. Gärna erfarenhet från liknanden projekt.
* Beredd på att ha kort och/eller uppdelad sommarsemester

Vad erbjuder vi dig?

Manpower kan hjälpa dig forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag? Klart du ska ha det också!

Sök tjänsten idag! Visa mindre

Kommunikatör som brinner för digitala lösningar

Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Vi må vara en av länets största kommuner till ytan, men samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre kommun och organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka både för kommunen i stort och för enskilda individer och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på n... Visa mer
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Vi må vara en av länets största kommuner till ytan, men samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre kommun och organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka både för kommunen i stort och för enskilda individer och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.
Vi som jobbar här delar viljan och ambitionen att ge den bästa servicen till kommuninvånarna och vi har stora ambitioner att växa och utvecklas som ger dig nya utsikter i både karriären och livet.
Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

ARBETSUPPGIFTER
Kommunikationsenheten har ett övergripande uppdrag att leda och samordna kommunens interna och externa kommunikation samt ge stöd till verksamheterna. Våra arbetsuppgifter innebär både att arbeta proaktivt för att fånga upp kommunikationsbehov och att stötta förvaltningarna med den dagliga kommunikationen.

Som kommunikatör kommer du att hjälpa till med framtagande av kommunikationsplaner och planeringen av kommunikationsaktiviteter. Du arbetar dagligen med kommunens samtliga kommunikationskanaler men när det gäller det digitala finns det så mycket mer vi som kommun skulle kunna göra. Här får du möjlighet att vara med att driva och utveckla kommunens interna såväl som externa digitala kanaler, ta egna initiativ till utveckling och insatser som stärker helheten.
Kommunikationsenheten består idag av fyra kommunikatörer och kommunikationschef. Tillsammans med övriga kommunikatörer medverkar du även i kommunövergripande kommunikationsprojekt. Vi arbetar nära varandra, har roligt och hjälps åt.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen har du relevant utbildning inom kommunikation och media, eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer är likvärdig. Du har mycket goda kunskaper inom sociala medier som Facebook, Linkedin, Instagram, Youtube och Twitter. Van att agera utifrån kanal- och innehålls strategier. Du hanterar bild- och videoredigeringsprogram och har självklart kunskaper inom webbproduktion (vår webbplattform är Sitevision). Du brinner för analys, har god inblick i digital utveckling, GDPR och följer trender i sociala medier. Det är meriterande om du har förmågan att skriva sökmotoroptimerade texter.
Du kommer att ingå i ett team där var och en har sina kunskapsområden. Därför är det viktigt att du är en positiv lagspelare som både kan ge och ta konstruktiv kritik, samtidigt som du själv kan prioritera och strukturera ditt arbete. Du har lätt för att fånga upp behov och sälja in olika kommunikationslösningar hos medarbetare och samarbetspartners. Som person är du självgående, initiativtagande och kreativ.

ÖVRIGT
För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre