Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Nynäshamn

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Köksbiträde till ny förskola i Källberga

Raoul Wallenbergförskolan Källberga öppnar i början av augusti 2024 och ligger i det nya bostadsområdet Källberga, vilket präglas av social och ekologisk hållbarhet. I området kommer Raoul Wallenbergskolorna att etablera både en förskola med plats för 120 barn samt en grundskola för åk F-6, vilka ska vävas samman till en helhet. Förskola ska vara trygg, rolig och lärorik med hälsa och rörelse som en central del i verksamheten. Vem är du?  Vi söker ett köks... Visa mer
Raoul Wallenbergförskolan Källberga öppnar i början av augusti 2024 och ligger i det nya bostadsområdet Källberga, vilket präglas av social och ekologisk hållbarhet. I området kommer Raoul Wallenbergskolorna att etablera både en förskola med plats för 120 barn samt en grundskola för åk F-6, vilka ska vävas samman till en helhet. Förskola ska vara trygg, rolig och lärorik med hälsa och rörelse som en central del i verksamheten.
Vem är du? 
Vi söker ett köksbiträde med minst 6 månaders erfarenhet av arbete i mottagningskök i förskolan. Vår mat lagas av Raouls kök och levereras till förskolan. Du tar emot maten och arbetar själv i köket. Du har därför goda kunskaper/utbildning om specialkost, livsmedelshygien, egenkontroll och de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i förskolan. Du är ordningsam, noggrann, effektiv och positiv.
I arbetsuppgifterna ingår:

Utportionering av mat och sallad


Städning av köket


Genomföra och dokumentera egenkontroll


Hålla kontakt med kökschef på Raouls kök


Genomföra veckobeställningar och ta emot leveranser 


Samarbeta med pedagogerna


Meriterande:

 Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter


 Mål- och resultatinriktad


 Flexibel och stresstålig


Vi erbjuder dig:

Friskvårdsbidrag


Arbetskläder


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% men 6 månaders provanställning. Tillträde i augusti 2024 eller enligt överenskommelse.?? 
Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se
För att arbeta inom förskola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/
Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 9 juni 2024.
Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta rektor Emelie Karlsson på e-post [email protected] eller mobil 076-105 97 06.
Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.
Raoul Wallenbergskolorna är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel. Visa mindre

Köksmästare

Nynäsgården Hotell & Konferens är en hotell och konferensanläggning i Nynäshamn där det personliga mötet och matupplevelsen är något som vi värdesätter högt. Vi strävar efter att alltid ge den bästa servicen samt leverera god mat till våra gäster. Vi söker nu en köksmästare som vill vara med och utveckla Nynäsgården framåt. I rollen som köksmästare ingår arbetsuppgifter som menysättning, planering av inköp, personalansvar tillsammans med hotellchef, budget... Visa mer
Nynäsgården Hotell & Konferens är en hotell och konferensanläggning i Nynäshamn där det personliga mötet och matupplevelsen är något som vi värdesätter högt. Vi strävar efter att alltid ge den bästa servicen samt leverera god mat till våra gäster.
Vi söker nu en köksmästare som vill vara med och utveckla Nynäsgården framåt.
I rollen som köksmästare ingår arbetsuppgifter som menysättning, planering av inköp, personalansvar tillsammans med hotellchef, budget, beställningar och mottagande av varor samt dokumentation i enlighet med bestämmelser för egenkontroll.
I rollen innefattar det även ett helhetsansvar för köket och därav behöver du som söker känna dig trygg i att organisera för god kvalitet, hålla budgeten i balans samt att laga inspirerande och goda måltider.
Vi på Nynäsgården värdesätter god samarbetsförmåga samt god kommunikativ förmåga som viktiga egenskaper för att kunna utföra det dagliga arbetet på bästa möjliga sätt. Visa mindre

Extrapersonal Körunda Golfbistro

Vi söker serviceminded extrapersonal till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024 Då det innefattar ansvar med alkohol behöver du som söker ha fyllt 20 år Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till andra människor och att du är glad positiv och trevlig. Andra viktiga egenskaper är att du gillar ordning och reda samt gillar att jobba med ett fartfyllt gäng. Vi ser gärna att du har kassavana samt erfarenhet från tidigare jobb i cafe/ re... Visa mer
Vi söker serviceminded extrapersonal till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024
Då det innefattar ansvar med alkohol behöver du som söker ha fyllt 20 år
Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till andra människor och att du är glad positiv och trevlig.
Andra viktiga egenskaper är att du gillar ordning och reda samt gillar att jobba med ett fartfyllt gäng.
Vi ser gärna att du har kassavana samt erfarenhet från tidigare jobb i cafe/ restaurang.
Säsongen hos oss startar redan med helger i april för att sedan vara öppet 7 dagar i veckan fram t o m september.
Vi är en rökfri arbetsplats.
Rekrytering sker löpande varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskolan I Ur och Skur Lysmasken söker en Kock deltid 88,8%

Som kock på förskolan I ur och Skur Lysmasken är du en viktig kugge i vår filosofi att bra mat, utevistelse och rörelse är en viktig grund för barns välmående och utveckling. På Lysmasken vill vi skapa ett lustfyllt möte med maten och se till att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen. I vårt kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor, samtidi... Visa mer
Som kock på förskolan I ur och Skur Lysmasken är du en viktig kugge i vår filosofi att bra mat, utevistelse och rörelse är en viktig grund för barns välmående och utveckling.
På Lysmasken vill vi skapa ett lustfyllt möte med maten och se till att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen. I vårt kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor, samtidigt som du utmanar barnens perspektiv på mat.
Du kommer att arbeta i köket med planering och tillagning av mellanmål och lunchservering för 49 barn och 10 pedagoger.
Rollen innebär ett ansvar för den dagliga verksamheten i köket, såsom att följa ett egenkontrollprogram som innefattar underhåll av de livsmedelslokaler som finns, städning och diskning, men även inköp av livsmedel. Som kock har du också ansvar för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat.

Praktiska krav:
• Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet som kock.
• Kunskap om egenkontroll
• Kunskap om hantering/servering av specialkost
• Goda kunskaper i svenska språket
• Förmåga att arbeta med digitala verktyg

Personliga egenskaper:
• Ansvarstagande och kvalitetsmedveten
• Förmåga att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag
• Förmåga att bidra till en fungerande verksamhet genom samarbete med övriga
• Genuint intresse för matlagning och vill erbjuda barn och vuxna spännande möten med mat och nya smakupplevelser
Tjänsten ska tillsättas under augusti 2024 enligt överenskommelse.
Vi hanterar ansökningarna efter hand och urval kan ske innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Köksbiträde till ny förskola i Källberga

Raoul Wallenbergförskolan Källberga öppnar i början av augusti 2024 och ligger i det nya bostadsområdet Källberga, vilket präglas av social och ekologisk hållbarhet. I området kommer Raoul Wallenbergskolorna att etablera både en förskola med plats för 120 barn samt en grundskola för åk F-6, vilka ska vävas samman till en helhet. Förskola ska vara trygg, rolig och lärorik med hälsa och rörelse som en central del i verksamheten. Vem är du?  Vi söker ett köks... Visa mer
Raoul Wallenbergförskolan Källberga öppnar i början av augusti 2024 och ligger i det nya bostadsområdet Källberga, vilket präglas av social och ekologisk hållbarhet. I området kommer Raoul Wallenbergskolorna att etablera både en förskola med plats för 120 barn samt en grundskola för åk F-6, vilka ska vävas samman till en helhet. Förskola ska vara trygg, rolig och lärorik med hälsa och rörelse som en central del i verksamheten.
Vem är du? 
Vi söker ett köksbiträde med minst 6 månaders erfarenhet av arbete i mottagningskök i förskolan. Vår mat lagas av Raouls kök och levereras till förskolan. Du tar emot maten och arbetar själv i köket. Du har därför goda kunskaper/utbildning om specialkost, livsmedelshygien, egenkontroll och de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i förskolan. Du är ordningsam, noggrann, effektiv och positiv.
I arbetsuppgifterna ingår:

Utportionering av mat och sallad


Städning av köket


Genomföra och dokumentera egenkontroll


Hålla kontakt med kökschef på Raouls kök


Genomföra veckobeställningar och ta emot leveranser 


Samarbeta med pedagogerna


Meriterande:

 Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter


 Mål- och resultatinriktad


 Flexibel och stresstålig


Vi erbjuder dig:

Friskvårdsbidrag


Arbetskläder


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% men 6 månaders provanställning. Tillträde i augusti 2024 eller enligt överenskommelse.?? 
Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se
För att arbeta inom förskola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/
Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 9 juni 2024.
Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta rektor Emelie Karlsson på e-post [email protected] eller mobil 076-105 97 06.
Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.
Raoul Wallenbergskolorna är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel. Visa mindre

Smaksäker Kock Körunda Golfbistro

Vi behöver nu ytterligare en till duktig kock till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024. Dina skills: du behöver vara smaksäker, en duktig kock, bra på köksekonomi samt att du gillar ordning och reda. Andra viktiga egenskaper är att du fungerar bra med de andra i teamet. Då det kommer att vara en hel del kundkontakt så är det ett krav att du är bra på att förstå och även kan tala svenska. Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till ... Visa mer
Vi behöver nu ytterligare en till duktig kock till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024.
Dina skills: du behöver vara smaksäker, en duktig kock, bra på köksekonomi samt att du gillar ordning och reda. Andra viktiga egenskaper är att du fungerar bra med de andra i teamet. Då det kommer att vara en hel del kundkontakt så är det ett krav att du är bra på att förstå och även kan tala svenska.
Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till andra människor och att du är glad positiv och trevlig.
Vi är ett fartfyllt gäng som har kul och trivs på jobbet .
Säsongen hos oss startar redan med helger i april för att sedan vara öppet 7 dagar i veckan fram t o m september.
Vi är en rökfri arbetsplats.
Rekrytering sker löpande varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Destination Gotland söker fler serviceinriktade kabinvärdar till sommarsäso

Vill du vara ledig varannan vecka i sommar och samtidigt få chansen att jobba ihop med ett härligt team och skapa vänner för livet? Då kommer du att trivas hos oss! Destination Gotland erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med målet att alla som reser till eller från Gotland får en upplevelse i toppklass. Arbetsuppgifterna kan variera från försäljning och restaurang till att säkerställa att fartygets passagerarutrymmen är i toppskick. På Destinat... Visa mer
Vill du vara ledig varannan vecka i sommar och samtidigt få chansen att jobba ihop med ett härligt team och skapa vänner för livet? Då kommer du att trivas hos oss!

Destination Gotland erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med målet att alla som reser till eller från Gotland får en upplevelse i toppklass.

Arbetsuppgifterna kan variera från försäljning och restaurang till att säkerställa att fartygets passagerarutrymmen är i toppskick.

På Destination Gotland tror vi på en arbetsmiljö där varje medarbetare känner sig lika viktig. Hos oss får du erfarenheter som du kommer ha nytta av resten av livet!

Att sommarjobba på Destination Gotland:

- Ledig varannan vecka
- En arbetsplats där alla medarbetare känner sig välkomna
- Lön och försäkringar enligt kollektivavtal
- Få erfarenheter som du kommer ha nytta av resten av livet

Arbetstider:

Arbetet är upplagt på veckoskift: en vecka ombord och en vecka ledig. För dig innebär det fartfyllda och roliga dagar under veckorna ombord, samtidigt som du kommer kunna njuta av allt som sommaren har att erbjuda under dina lediga veckor i land!

Under sommaren har vi även nattrafik vilket innebär att delar av arbetstiden kan förläggas på nattid, likväl som dagtid och kvällstid. Då det är en deltidstjänst bor du hemma och går av och på fartyget varje dag under din arbetsvecka. Bra att tänka på är att du behöver kunna ta dig till Nynäshamn oavsett vilken tid på dygnet, då ditt arbetspass alltid börjar/slutar i Nynäshamn.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en lagspelare
- Att du gillar att lära dig nya saker
- Att du är positiv och serviceinriktad
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

För att arbeta hos oss behöver du ha fyllt 18 år. Du behöver inte ha jobbat på ett fartyg förut. Men tidigare erfarenheter inom säkerhet och serviceinriktade arbeten är meriterande.

Du talar svenska språket flytande och har goda kunskaper i engelska.

Säkerhet:

Ombord har säkerhet alltid högsta prioritet. Som ny medarbetare hos oss kommer du få genomföra en obligatorisk säkerhetsutbildning och en läkarundersökning för sjöanställda.

Blir du kallad på säkerhetsutbildning behöver du ta med dig ett utdrag ur belastningsregistret. Innan beslut om anställning genomför vi alltid en bakgrundskontroll samt en alkohol- och drogkontroll.

Du behöver vara tillgänglig för denna säkerhetsutbildning v.22 28/5-2/6-2024.

Intervjuer och referenser:

Vi samarbetar med LB Karriär som ansvarar för intervjuer och referenstagningar. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

På Destination Gotland ansvarar vi för en av Sveriges viktigaste vägar – sjövägen mellan Gotland och fastlandet. Våra snabbgående fartyg skapar möjligheter för både passagerare och godstrafik att resa effektivt mellan Gotland och fastlandet, på rutterna Visby – Nynäshamn eller Visby – Oskarshamn.

Från och med våren 2024 kommer vi även bedriva kryssningstrafik mellan Stockholm, Mariehamn och Visby med fartyget M/S Birka Gotland.

Vi har drivit Gotlandstrafiken sedan 1998 och är stolta över förtroendet. Formellt är uppdraget från Trafikverket, men på många sätt är uppdraget också från det gotländska samhället. Vi ser det som vår uppgift att vara med och bidra till Gotlands utveckling genom att alltid gå före och skapa möjligheter för att alla som vill ska kunna resa till och från vår ö.

Läs mer på www.destinationgotland.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Linkedin. Visa mindre

Pizza bagare

Ansök    Maj 13    Svandamms Pizzeria AB    Pizzabagare
svandammens pizzeria ab ligger i Nynäshamn. järnvägsgatan 24 14931 Nynäshamn. ska vara lätt att kominesera,trevligt,jobba självstännig. du ska göra va som behövs för daglig arbeta i köket. Bakapizza, hjälpa i köket, hjälpa förberednig i köket. Visa mer
svandammens pizzeria ab ligger i Nynäshamn. järnvägsgatan 24 14931 Nynäshamn. ska vara lätt att kominesera,trevligt,jobba självstännig. du ska göra va som behövs för daglig arbeta i köket. Bakapizza, hjälpa i köket, hjälpa förberednig i köket. Visa mindre

Ansvarig köket Källberga Skola, Nynäshamn

Den 1/8-24 slår vi upp portarna och öppnar köket på Källberga Skola i Nynäshamn. Skolan är en grundskola F-6 och en förskola. Med Södertörns skog och åkermark, och med havet nära intill, växer visionen om Källberga. En vision om morgondagens naturnära bostäder med människan i fokus, präglade av social och ekologisk hållbarhet. Skolan kännetecknas av trygghet, lugn och studiero. Hälsa och rörelse kommer vara en central del i skolans verksamhet och köket är ... Visa mer
Den 1/8-24 slår vi upp portarna och öppnar köket på Källberga Skola i Nynäshamn.
Skolan är en grundskola F-6 och en förskola.
Med Södertörns skog och åkermark, och med havet nära intill, växer visionen om Källberga. En vision om morgondagens naturnära bostäder med människan i fokus, präglade av social och ekologisk hållbarhet.
Skolan kännetecknas av trygghet, lugn och studiero.
Hälsa och rörelse kommer vara en central del i skolans verksamhet och köket är en viktig kugge i detta nav.
Hit så söker vi nu en producerande köksansvarig med erfarenhet från specialkost.
För att passa för rollen behöver du vara ansvarsfull, organiserad och kunna laga god mat inom våra ekonomiska ramar.
Du behöver även ha goda skills när det gäller kommunikationen då din roll blir lite som spindeln i nätet.
Uppgifterna består i att förutom sedvanliga uppgifter i kök och att ansvara för enheten som helhet även ha ansvar för lite personal och se till att enheten blomstrar och levererar hög kvalitet. Det ingår även att ansvara för att våra gäster med speciella behov får det i rätt och trevligt format.
Tjänsten är förlagd till dagtid.
Känner du att detta kan vara något för dig så skicka snabbt in din ansökan så vi får träffas för en närmare intervju.
Varmt välkommen med din ansökan!


Raouls kök AB, Källberga Ösmo Visa mindre

Restaurangbiträde med Körkort

Ansök    Maj 7    TB Nynäshamn AB    Restaurangbiträde
Välkommen att söka arbete hos oss på Taco Bar. Vi kommer tyvärr inte besvara alla mail, då det är många ansökningar. Hoppas på överseende! Du ska vara ansvarsfull, flexibel, stresstålig och ha en god arbetsmoral. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Välkommen att söka arbete hos oss på Taco Bar.
Vi kommer tyvärr inte besvara alla mail, då det är många ansökningar. Hoppas på överseende!
Du ska vara ansvarsfull, flexibel, stresstålig och ha en god arbetsmoral.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extrapersonal Körunda Golfbistro

Vi söker serviceminded extrapersonal till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024 Då det innefattar ansvar med alkohol behöver du som söker ha fyllt 20 år Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till andra människor och att du är glad positiv och trevlig. Andra viktiga egenskaper är att du gillar ordning och reda samt gillar att jobba med ett fartfyllt gäng. Vi ser gärna att du har kassavana samt erfarenhet från tidigare jobb i cafe/ re... Visa mer
Vi söker serviceminded extrapersonal till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024
Då det innefattar ansvar med alkohol behöver du som söker ha fyllt 20 år
Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till andra människor och att du är glad positiv och trevlig.
Andra viktiga egenskaper är att du gillar ordning och reda samt gillar att jobba med ett fartfyllt gäng.
Vi ser gärna att du har kassavana samt erfarenhet från tidigare jobb i cafe/ restaurang.
Säsongen hos oss startar redan med helger i april för att sedan vara öppet 7 dagar i veckan fram t o m september.
Vi är en rökfri arbetsplats.
Rekrytering sker löpande varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Smaksäker Kock Körunda Golfbistro

Till Körunda Golfbistro söker vi nu ytterligare en duktig kock till säsongen 2024. Vi söker dig som har; 3-6 års erfarenhet av a la carte. Du behöver vara noggrann, självgående och prestigelös. Du sätter smaker och har ett gediget engagemang alltifrån det som serveras på tallriken till att vilja vara med och utveckla verksamheten. Du behärskar köksadministration och köksekonomi. Du har ett gott organisatoriskt sinne, en god kommunikativ förmåga och ett vä... Visa mer
Till Körunda Golfbistro söker vi nu ytterligare en duktig kock till säsongen 2024.
Vi söker dig som har;
3-6 års erfarenhet av a la carte. Du behöver vara noggrann, självgående och prestigelös. Du sätter smaker och har ett gediget engagemang alltifrån det som serveras på tallriken till att vilja vara med och utveckla verksamheten.
Du behärskar köksadministration och köksekonomi. Du har ett gott organisatoriskt sinne, en god kommunikativ förmåga och ett värdskap i världsklass ligger naturligt för dig.
Vi som jobbar i teamet, jobbar med glädje. Vi blandar skratt med allvar och belyser vikten av eget ansvar och gott samarbete. Vi skapar en trivsam arbetsplats tillsammans.
Vi är en rökfri arbetsplats och du behöver kunna tala och skriva flytande svenska.
Rekrytering sker löpande varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Apr 30    Aye HB    Restaurangbiträde
Heltid/Deltid Enligt överenskommelse Kontakt via telefon mellan klockan 14:00-16:00 personalansvarig är Ercan 073-5059801 Visa mer
Heltid/Deltid Enligt överenskommelse
Kontakt via telefon mellan klockan 14:00-16:00
personalansvarig är Ercan 073-5059801 Visa mindre

Restaurang och köks biträde

Svandamms pizzeria ligger i Järnvägsgatan 24 149 31 Nynäshamn vi söker restaurang och köks biträde. som ska hjälpa oss alt inom köks arbete. Visa mer
Svandamms pizzeria ligger i Järnvägsgatan 24
149 31 Nynäshamn
vi söker restaurang och köks biträde.
som ska hjälpa oss alt inom köks arbete. Visa mindre

Extrapersonal Körunda Golfbistro

Vi söker serviceminded extrapersonal till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024 Då det innefattar ansvar med alkohol behöver du som söker ha fyllt 20 år Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till andra människor och att du är glad positiv och trevlig. Andra viktiga egenskaper är att du gillar ordning och reda samt gillar att jobba med ett fartfyllt gäng. Vi ser gärna att du har kassavana samt erfarenhet från tidigare jobb i cafe/ re... Visa mer
Vi söker serviceminded extrapersonal till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024
Då det innefattar ansvar med alkohol behöver du som söker ha fyllt 20 år
Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till andra människor och att du är glad positiv och trevlig.
Andra viktiga egenskaper är att du gillar ordning och reda samt gillar att jobba med ett fartfyllt gäng.
Vi ser gärna att du har kassavana samt erfarenhet från tidigare jobb i cafe/ restaurang.
Säsongen hos oss startar redan med helger i april för att sedan vara öppet 7 dagar i veckan fram t o m september.
Vi är en rökfri arbetsplats.
Rekrytering sker löpande varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande kock till kostenheten

Ansök    Apr 22    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Är du en matlagare med driv och engagemang och vill vara med och skapa en trevlig måltidsupplevelse? Varför inte ta chansen och söka jobbet hos oss!  Om arbetsplatsen Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls ino... Visa mer
Är du en matlagare med driv och engagemang och vill vara med och skapa en trevlig måltidsupplevelse? Varför inte ta chansen och söka jobbet hos oss! 


Om arbetsplatsen
Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

Arbetsuppgifter
Arbetet som kock är mycket varierande och innebär arbete i de större tillredningsköken, skolor, äldreboende samt i de mindre köken på kommunens förskolor. Huvuduppgiften är tillagning och förberedelser av måltider inklusive specialdieter. Arbetsuppgifter som varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning ingår. 

Måltiderna är en betydelsefull del av dagen både för barn och unga i skolan och äldre inom vår omsorg. I skolan ger måltiden en möjlighet till att väcka barns och ungas intresse för smaker, råvaror och hållbar utveckling. Till våra äldre vill vi ge goda vällagade måltider som förgyller vardagen.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: • 3-årig restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• förmåga att laga god och näringsriktig mat till äldre och barn
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera
• kunskap om förekommande dietkoster, livsmedelslagstiftningen
• kunskap om klimat och hållbarhet
• datorvana

Som person kan du ta eget ansvar, är noggrann och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du tycker det är viktigt att erbjuda barnen en god start i livet och förmedla en sund relation till mat, hälsa och hållbarhet. Du är intresserad av att laga klimatsmart mat och vill utveckla matlagningen kreativt då en stor del av maten lagas från råvaror.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på tre månader med eventuell förlängning.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr:  BUN/2024/0079/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Casinopersonal i Nynäshamn

Ansök    Apr 29    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i sommar i Nynäshamn. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldigt spänn... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i sommar i Nynäshamn. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Inga förkunskaper krävs eftersom vi kostnadsfritt utbildar våra egna medarbetare. Åldersgräns är 18 år. Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Lönen varierar men hamnar på ca 150 - 250 kr i timmen beroende på resultatet och vilka timmar man jobbar.

Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämnar du enkelt din ansökan genom att klicka på “sök tjänsten” här nedan. Om du har frågor kan du vända dig till Jennifer Nozlihn. Du når Jennifer på [email protected] Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje

Cherry Spelglädje AB erbjuder sen 1963 casino på nattklubbar, restauranger, lounger och krogar. Cherry är den största operatören i Sverige av Landbaserat Kommersiellt spel. Vi finns i hela Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr och är uppdelat på tre regioner med kontor i Göteborg och Stockholm. Vidare är landet uppdelat i ett 40-tal distrikt och är totalt ca 600 anställda. Visa mindre

Köksbiträde till mindre kustnära geriatrisk vårdavdelning

Ansök    Apr 18    Capio Sverige AB    Köksbiträde
Om oss Vi välkomnar dig till en mindre kustnära geriatrisk vårdavdelning. Kliniken är placerad i Nynäshamn och är en allmängeriatrisk slutenvårdsavdelning med 22 vårdplatser. Vi arbetar i multiprofessionella geriatriska team där undersköterska, sjuksköterska, läkare, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut ingår. Vi tar emot patienter från hela Stockholms län, primärt från Nynäshamn. Hos oss vårdas patienter med t.ex. infektioner, hjärt- och kärlsjukdom... Visa mer
Om oss
Vi välkomnar dig till en mindre kustnära geriatrisk vårdavdelning. Kliniken är placerad i Nynäshamn och är en allmängeriatrisk slutenvårdsavdelning med 22 vårdplatser. Vi arbetar i multiprofessionella geriatriska team där undersköterska, sjuksköterska, läkare, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut ingår. Vi tar emot patienter från hela Stockholms län, primärt från Nynäshamn. Hos oss vårdas patienter med t.ex. infektioner, hjärt- och kärlsjukdomar, KOL, diabetes samt rehabilitering efter stroke eller ortopediska trauman. Vi har direktintag dygnet runt från akutsjukhus, ambulans, vårdcentral och hemmet.
Din roll
Som köksbiträde har du arbetsuppgifter som innebär att förbereda frukost efter patientönskemål för 22 patienter samt förberedelse och portionering av lunch och iordningställande av fika. Sedvanliga rutiner gällande rengöring av kök och diskning efter måltider. Även visst ansvar över personalköket ingår.I arbetsuppgifterna ingår också egenkontroller av livsmedel, beställning av patientmåltider och övriga varor samt viss lättare tillagning ex bakning och smoothies.
Dukommer ha huvudansvar för köket som är under utvecklingoch du kommer att ha en viktig roll i attpåverka och forma arbetssätt samt rutiner tillsammans med nuvarande köksbiträde.
Tjänsten innebär deltid på 80% och ärfördelat på fem dagar per vecka. Viss helgtjänstgöring kanförekomma.
Vi erbjuder dig Kollektivavtal
Deltid
Friskvårdsbidrag
Individuell lönesättning
Individuell anpassad introduktion
Frukost varje fredag
Kompetensutveckling
Om dig
Vi söker dig med kompetens och erfarenhet som köksbiträde på vårdavdelning alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du formell kunskap om olika sorters födoämnesallergier, specialkost och formell kunskap i livsmedelshygien ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du:
-Är lyhörd och serviceinriktad.
- Förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga.
-Är strukturerad och tydlig som person.
- Är flexibel och har god kommunikativ förmåga.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publicerat: 202-04-18
Sista ansökningsdag: 2024-05-05
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Mar 25    Aye HB    Pizzabagare
Heltid Lön enligt överenskommelse Kontakt via telefon mellan klockan 14:00-16:00 personalansvarig är Ercan 073-5059801 Visa mer
Heltid
Lön enligt överenskommelse
Kontakt via telefon mellan klockan 14:00-16:00
personalansvarig är Ercan 073-5059801 Visa mindre

Campingmedarbetare till First Camp

First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen. Campingmedarbetare till First Camp  Är du en kamouflage-expert som anpassar sig till varje situation? Kan du jonglera mellan reception, ta hand om vaktmästeri och sprida magi vart än du går? Då är du den ”Allt-i-Allo” vi ... Visa mer
First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Campingmedarbetare till First Camp 
Är du en kamouflage-expert som anpassar sig till varje situation? Kan du jonglera mellan reception, ta hand om vaktmästeri och sprida magi vart än du går? Då är du den ”Allt-i-Allo” vi vill ha!

Vilka är First Camp?
Vårt mål är klart - att bli världens ledande campingkedja.

För att nå dit är våra campingmedarbetare avgörande. Medarbetarna med förmåga och vilja att bidra och hugga i där det behövs är oerhört viktiga spelare för övriga kollegor och inte minst våra gäster och deras upplevelse av sin semester hos oss!

Vad innebär rollen?
Som Campingmedarbetare representerar du First Camp i många olika situationer vilket gör detta till en stimulerande och omväxlande roll. Här är flexibilitet och arbetsvilja A och O. Dina arbetsuppgifter varierar och inkluderar in- och utcheckning i receptionen, enklare vaktmästerisysslor och lokalvård. För att skapa mervärde för både kollegor och gäster så är alla som arbetar på destination beredda att hugga i där det behövs, och du stöttar upp med alla förekommande arbetsuppgifter som finns på destinationen.

Vem söker vi?
Du har erfarenhet av att ha arbetat inom service och kundbemötande. Om du har en utbildning inom något av arbetsområdena är det meriterande, men inget krav. Du har lätt för att anpassa dig efter rådande situation och är duktig på att ta eget ansvar. Rollen kräver även att du är noggrann, strukturerad och ordningsam.

Som campingmedarbetare uppskattar du högt tempo. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget. Du gillar omväxling och uppskattar att dina arbetsuppgifter varierar, där ingen dag är den andra lik.

Vi förväntar oss att du kan kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Vad Erbjuder Vi?
På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen.

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster.

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare.

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och med kollegor som arbetar och har roligt tillsammans, lär av varandra. Tillsammans vill vi fortsätta att utvecklas och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid.

Villkor
Vi söker personal till sommarsäsongen, med flexibla arbetspass mellan 20-40 timmar/vecka. Tidiga morgnar, sena kvällar och helger är en del av äventyret. Lön enligt hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.

Ansökan
Vi genomför urval och intervjuer löpande.

Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag! 

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 70 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Visa mindre

Restaurang biträde

Ansök    Apr 2    TB Nynäshamn AB    Restaurangbiträde
Välkommen att söka jobb hos oss på Taco Bar i Nynäshamn vi mail, tack! Tyvärr kommer vi inte kunna besvara alla sökanden, då det brukar vara många. Men stort tack till alla som söker! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Välkommen att söka jobb hos oss på Taco Bar i Nynäshamn vi mail, tack!
Tyvärr kommer vi inte kunna besvara alla sökanden, då det brukar vara många.
Men stort tack till alla som söker!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Asiatisk kock

Ansök    Mar 20    Wen Xian Peng AB    Specialkock
Vi söker en kock som har erfarenhet inom asiatiska köket, du ska vara trevlig och gillar matlagning, vana att jobba i hötempo! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en kock som har erfarenhet inom asiatiska köket, du ska vara trevlig och gillar matlagning, vana att jobba i hötempo!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extrapersonal Körunda Golfbistro

Vi söker serviceminded extrapersonal till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024 Då det innefattar ansvar med alkohol behöver du som söker ha fyllt 20 år Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till andra människor och att du är glad positiv och trevlig. Andra viktiga egenskaper är att du gillar ordning och reda samt gillar att jobba med ett fartfyllt gäng. Vi ser gärna att du har kassavana samt erfarenhet från tidigare jobb i cafe/ re... Visa mer
Vi söker serviceminded extrapersonal till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024
Då det innefattar ansvar med alkohol behöver du som söker ha fyllt 20 år
Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till andra människor och att du är glad positiv och trevlig.
Andra viktiga egenskaper är att du gillar ordning och reda samt gillar att jobba med ett fartfyllt gäng.
Vi ser gärna att du har kassavana samt erfarenhet från tidigare jobb i cafe/ restaurang.
Säsongen hos oss startar redan med helger i april för att sedan vara öppet 7 dagar i veckan fram t o m september.
Vi är en rökfri arbetsplats.
Rekrytering sker löpande varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Smaksäker Kock Körunda Golfbistro

Vi behöver nu ytterligare en till duktig kock till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024. Dina skills: du behöver vara smaksäker, en duktig kock, bra på köksekonomi samt att du gillar ordning och reda. Andra viktiga egenskaper är att du fungerar bra med de andra i teamet. Då det kommer att vara en hel del kundkontakt så är det ett krav att du är bra på att förstå och även kan tala svenska. Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till ... Visa mer
Vi behöver nu ytterligare en till duktig kock till Körunda Golfbistro inför säsongen 2024.
Dina skills: du behöver vara smaksäker, en duktig kock, bra på köksekonomi samt att du gillar ordning och reda. Andra viktiga egenskaper är att du fungerar bra med de andra i teamet. Då det kommer att vara en hel del kundkontakt så är det ett krav att du är bra på att förstå och även kan tala svenska.
Hos oss är det av yttersta vikt att du gillar att ge service till andra människor och att du är glad positiv och trevlig.
Vi är ett fartfyllt gäng som har kul och trivs på jobbet .
Säsongen hos oss startar redan med helger i april för att sedan vara öppet 7 dagar i veckan fram t o m september.
Vi är en rökfri arbetsplats.
Rekrytering sker löpande varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal/Reception Sommar!

Nynäsgården Hotell och Konferens är ett hotell med restaurang belägen i Nynäshamn. Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi har en familjär stämning, omtanke om varandra, mycket humor, bra samarbete, är engagerade, prestigelösa och har stort gästfokus. Nu söker vi förstärkning till vårt härliga gäng av frukost/servering/bar/ receptionspersonal inför sommaren! Är du social, glad och över 20 år. Gillar du att ta ansvar och tycker om att vara bland männ... Visa mer
Nynäsgården Hotell och Konferens är ett hotell med restaurang belägen i Nynäshamn.
Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi har en familjär stämning, omtanke om varandra, mycket humor, bra samarbete, är engagerade, prestigelösa och har stort gästfokus.
Nu söker vi förstärkning till vårt härliga gäng av frukost/servering/bar/ receptionspersonal inför sommaren! Är du social, glad och över 20 år. Gillar du att ta ansvar och tycker om att vara bland människor?
Då kanske det är dig vi söker?
Viktigt att kunna vara självgående och ta beslut inom ramen för arbetet. Vara lösningsorienterad är något vi värdesätter högt.
Vi ser gärna att du är flexibel, organiserad, alert och har ett öga för vad som behövs göras samt se till gästens bästa.
Då du ingår i ett ganska litet arbetslag, kommer du ha ett varierande roligt arbete. Kunna jobba vardagar som helger. Fördel är om du bor i Nynäshamn. Visa mindre

restaurangbiträde

svandammens pizzeria ab ligger i Nynäshamn. järnvägsgatan 24 14931 Nynäshamn. ska vara lätt att kominesera,trevligt,jobba självstännig. du ska göra va som behövs för daglig arbeta i köket. vanligt restaurang arbeta,städa,diska,servera, plockadisk, hjälpa i köket, hjälp förberednig i köket. Visa mer
svandammens pizzeria ab ligger i Nynäshamn. järnvägsgatan 24 14931 Nynäshamn. ska vara lätt att kominesera,trevligt,jobba självstännig. du ska göra va som behövs för daglig arbeta i köket. vanligt restaurang arbeta,städa,diska,servera, plockadisk, hjälpa i köket, hjälp förberednig i köket. Visa mindre

Serveringspersonal/Reception Sommar!

Nynäsgården Hotell och Konferens är ett hotell med restaurang belägen i Nynäshamn. Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi har en familjär stämning, omtanke om varandra, mycket humor, bra samarbete, är engagerade, prestigelösa och har stort gästfokus. Nu söker vi förstärkning till vårt härliga gäng av frukost/servering/bar/ receptionspersonal inför sommaren! Gillar du att ta ansvar och tycker om att vara bland människor? Då kanske det ä... Visa mer
Nynäsgården Hotell och Konferens är ett hotell med restaurang belägen i Nynäshamn.
Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi har en familjär stämning, omtanke om varandra, mycket humor, bra samarbete, är engagerade, prestigelösa och har stort gästfokus.
Nu söker vi förstärkning till vårt härliga gäng av frukost/servering/bar/ receptionspersonal inför sommaren! Gillar du att ta ansvar och tycker om att vara bland människor?
Då kanske det är dig vi söker?
Viktigt att kunna vara självgående och ta beslut inom ramen för arbetet. Vara lösningsorienterad är något vi värdesätter högt.
Vi ser gärna att du är flexibel, organiserad, alert och har ett öga för vad som behövs göras samt se till gästens bästa.
Då du ingår i ett ganska litet arbetslag, kommer du ha ett varierande roligt arbete. Kunna jobba vardagar som helger. Fördel är om du bor i Nynäshamn. Visa mindre

Sommarpersonal (helg/kväll) till restaurang

Ansök    Feb 13    ROTUNDAN AB    Bartender
JOBBA SOM BARTENDER PÅ NYNÄSHAMNS EVENTKROG #1 Att vara en bartender på Terrassen är inte som vilken bartender som helst. Det viktigaste är inte att vara kung på att blanda drinkar. Det är tre saker som avgör om man passar som bartender hos oss: Trevlig Snabb Stresstålig Då vi är ett tajt sammansvetsat gäng så är det viktigt att vi alla trivs med varandra. Vi har alltid kul bakom baren och respekterar varandra fullt ut. Har vi kul så har även gästerna kul... Visa mer
JOBBA SOM BARTENDER PÅ NYNÄSHAMNS EVENTKROG #1
Att vara en bartender på Terrassen är inte som vilken bartender som helst. Det viktigaste är inte att vara kung på att blanda drinkar. Det är tre saker som avgör om man passar som bartender hos oss:
Trevlig
Snabb
Stresstålig

Då vi är ett tajt sammansvetsat gäng så är det viktigt att vi alla trivs med varandra. Vi har alltid kul bakom baren och respekterar varandra fullt ut. Har vi kul så har även gästerna kul. Man måste ändå klara av att ta en diskussion från någon enstaka gäst samt klara av att säga nej till någon som inte skall ha mer alkohol.
Vårt arbetstempo är relativt högt. Vi har ryktet om att vara Nynäshamns snabbaste bar trots att vi nästan alltid har fullt. Det är något vi är stolta över.
Det innebär även att man skall vara stresstålig.
Barvana är inget krav även om det är önskvärt. Det viktigaste är ändå att vi trivs tillsammans.
Tjänsten innebär schemalagt arbete under sommarmånaderna. Lön enligt avtal. Kollektivavtal finns.
OBS! Pga av arbetstider så ser vi helst jobbsökande söder om Stockholm. Egen bil är ett måste för boende 3 mil från Nynäshamn.
Vi brinner för musik. Terrassen har öppet 31/5-31/8 och under 71 öppna dagar har vi drygt 50 livekonserter. Utöver det har vi även vårt eget melodikryss under 10 söndagar samt visar större sportevenemang. Visa mindre

Sommarpersonal (helg/kväll) till restaurang

Ansök    Feb 12    ROTUNDAN AB    Bartender
JOBBA SOM BARTENDER PÅ NYNÄSHAMNS EVENTKROG #1 Att vara en bartender på Terrassen är inte som vilken bartender som helst. Det viktigaste är inte att vara kung på att blanda drinkar. Det är tre saker som avgör om man passar som bartender hos oss: Trevlig Snabb Stresstålig Då vi är ett tajt sammansvetsat gäng så är det viktigt att vi alla trivs med varandra. Vi har alltid kul bakom baren och respekterar varandra fullt ut. Har vi kul så har även gästerna kul... Visa mer
JOBBA SOM BARTENDER PÅ NYNÄSHAMNS EVENTKROG #1
Att vara en bartender på Terrassen är inte som vilken bartender som helst. Det viktigaste är inte att vara kung på att blanda drinkar. Det är tre saker som avgör om man passar som bartender hos oss:
Trevlig
Snabb
Stresstålig

Då vi är ett tajt sammansvetsat gäng så är det viktigt att vi alla trivs med varandra. Vi har alltid kul bakom baren och respekterar varandra fullt ut. Har vi kul så har även gästerna kul. Man måste ändå klara av att ta en diskussion från någon enstaka gäst samt klara av att säga nej till någon som inte skall ha mer alkohol.
Vårt arbetstempo är relativt högt. Vi har ryktet om att vara Nynäshamns snabbaste bar trots att vi nästan alltid har fullt. Det är något vi är stolta över.
Det innebär även att man skall vara stresstålig.
Till denna tjänst önskar vi sökande som är över 20 år. Någon barvana är inget krav även om det är önskvärt. Det viktigaste är ändå att vi trivs tillsammans.
Tjänsten innebär schemalagt arbete under sommarmånaderna. Lön enligt avtal. Kollektivavtal finns.
OBS! Pga av arbetstider så ser vi helst jobbsökande söder om Stockholm. Egen bil är ett måste för boende 3 mil från Nynäshamn.
Vi brinner för musik. Terrassen har öppet 31/5-31/8 och under 71 öppna dagar har vi drygt 50 livekonserter. Utöver det har vi även vårt eget melodikryss under 10 söndagar samt visar större sportevenemang. Visa mindre

Sommarpersonal (dagtid) till restaurang

Ansök    Feb 13    ROTUNDAN AB    Restaurangbiträde
JOBBA SOM DAGANSVARIG PÅ NYNÄSHAMNS EVENTKROG #1 ?Som dagansvarig jobbar du onsdag-söndag 10.00 - 17.00. Du kommer att agera som bartender, runner och diskare. Du kommer att jobba tillsammans med en kock och ett sommarbarn. Under högtrycksveckorna kommer ytterligare personal att stötta upp ?Dagtid är det mycket lugnare på Terrassen med mest golfare & familjer. Men även om det är lugnare dagtid så skall man ändå vara relativt stresstålig. Vi använder oss he... Visa mer
JOBBA SOM DAGANSVARIG PÅ NYNÄSHAMNS EVENTKROG #1
?Som dagansvarig jobbar du onsdag-söndag 10.00 - 17.00. Du kommer att agera som bartender, runner och diskare. Du kommer att jobba tillsammans med en kock och ett sommarbarn. Under högtrycksveckorna kommer ytterligare personal att stötta upp
?Dagtid är det mycket lugnare på Terrassen med mest golfare & familjer. Men även om det är lugnare dagtid så skall man ändå vara relativt stresstålig. Vi använder oss hela tiden av ny teknik och var bland de första i Stockholmsområdet med App-beställningar, dvs att gästerna beställer och betalar i vår app vid sitt bord. Vi har en lättlärd datakassa samt en ny bryggerianläggning som är lättmanövrerad. Vi lär upp all personal så att alla kan hantera utrustning om något fel uppstår, så man är aldrig ensam.
Vi är ett tajt sammansvetsat gäng så är det viktigt att vi alla trivs med varandra.
Någon bar- eller kassavana är inget krav även om det är önskvärt. Det viktigaste är ändå att vi trivs tillsammans. Tjänsten innebär schemalagt arbete under sommarmånaderna. Lön enligt avtal. Kollektivavtal finns.
OBS! Pga av arbetstider så ser vi helst jobbsökande söder om Stockholm. Egen bil är ett måste för boende 3 mil från Nynäshamn.
Terrassen har öppet 71 dagar om året varav 62 av dessa dagar täcks med evenemang i form av livemusik, sportevenemang och tävlingar. Visa mindre

Grill . körning, kassa m.m

Vi har en pizzeria som ligger i galleriet nynäshamn behöver två personal hjälpa till med kassa grill o utkörning m m hör av er kontant per.murat 070 452 22 14 eller Visa mer
Vi har en pizzeria som ligger i galleriet nynäshamn behöver två personal hjälpa till med kassa grill o utkörning m m hör av er kontant per.murat 070 452 22 14 eller Visa mindre

Restaurangbiträde

Hej vi söker restaurangbiträde, arbetsuppgifter är jobba på köket.Du kommer jobba med vanliga kök uppgifter, förbereda pizzabakning ingredienser. Hakka grönsaker, riva ost, riva skinkan osv. Du ska jobba med teamet, Visa mer
Hej
vi söker restaurangbiträde, arbetsuppgifter är jobba på köket.Du kommer jobba med vanliga kök uppgifter, förbereda pizzabakning ingredienser. Hakka grönsaker, riva ost, riva skinkan osv. Du ska jobba med teamet, Visa mindre

Sommarpersonal (dagtid) till restaurang

Ansök    Feb 12    ROTUNDAN AB    Restaurangbiträde
JOBBA SOM DAGANSVARIG PÅ NYNÄSHAMNS EVENTKROG #1 ?Som dagansvarig jobbar du onsdag-söndag 10.00 - 17.00. Du kommer att agera som bartender, runner och diskare. Du kommer att jobba tillsammans med en kock och ett sommarbarn. Under högtrycksveckorna kommer ytterligare personal att stötta upp ?Dagtid är det mycket lugnare på Terrassen med mest golfare & familjer. Men även om det är lugnare dagtid så skall man ändå vara relativt stresstålig. Vi använder oss he... Visa mer
JOBBA SOM DAGANSVARIG PÅ NYNÄSHAMNS EVENTKROG #1
?Som dagansvarig jobbar du onsdag-söndag 10.00 - 17.00. Du kommer att agera som bartender, runner och diskare. Du kommer att jobba tillsammans med en kock och ett sommarbarn. Under högtrycksveckorna kommer ytterligare personal att stötta upp
?Dagtid är det mycket lugnare på Terrassen med mest golfare & familjer. Men även om det är lugnare dagtid så skall man ändå vara relativt stresstålig. Vi använder oss hela tiden av ny teknik och var bland de första i Stockholmsområdet med App-beställningar, dvs att gästerna beställer och betalar i vår app vid sitt bord. Vi har en lättlärd datakassa samt en ny bryggerianläggning som är lättmanövrerad. Vi lär upp all personal så att alla kan hantera utrustning om något fel uppstår, så man är aldrig ensam.
Vi är ett tajt sammansvetsat gäng så är det viktigt att vi alla trivs med varandra.
Till denna tjänst önskar vi sökande som är över 30 år då det kommer med en del ansvar. Någon barvana är inget krav även om det är önskvärt. Det viktigaste är ändå att vi trivs tillsammans. Tjänsten innebär schemalagt arbete under sommarmånaderna. Lön enligt avtal. Kollektivavtal finns.
OBS! Pga av arbetstider så ser vi helst jobbsökande söder om Stockholm. Egen bil är ett måste för boende 3 mil från Nynäshamn.
Terrassen har öppet 71 dagar om året varav 62 av dessa dagar täcks med evenemang i form av livemusik, sportevenemang och tävlingar. Visa mindre

Kockar till thailändsk restaurang och sushibar

Vi öppnar nu upp vår verksamhet ytterligare och söker nu kockar till thailändsk och japansk matlagning. Vi tillagar och serverar traditionell thailändsk och japansk mat från grunden. Vi söker dig med flera års erfarenhet av tillagning av sushi och thailändsk mat. Vi ser att du har goda kunskaper i livsmedelshygien och hantering av råvaror. Positiva egenskaper är att du är flexibel och stresstålig. Sushibar Thai Take Away startade våren 2005 och är idag en ... Visa mer
Vi öppnar nu upp vår verksamhet ytterligare och söker nu kockar till thailändsk och japansk matlagning. Vi tillagar och serverar traditionell thailändsk och japansk mat från grunden.
Vi söker dig med flera års erfarenhet av tillagning av sushi och thailändsk mat. Vi ser att du har goda kunskaper i livsmedelshygien och hantering av råvaror. Positiva egenskaper är att du är flexibel och stresstålig.
Sushibar Thai Take Away startade våren 2005 och är idag en välbesökt restaurang med thailändsk atmosfär. Vi håller hög standard på matens kvalitet och utbud av mat och alkoholhaltiga drycker. På menyn finns flertalet thailändska och japanska rätter inkluderat sushi.


English:


We are expanding our restaurant operation and are now looking for another chefs for Thai and sushi. We cook and serve traditional Thai and Japanese food from the basics.


We are looking for you with years of experience, above traditional thai cooking. We see that you have good knowledge of food hygiene and raw material handling. Positive qualities are that you are flexible and stress resistant.


Sushibar Thai Take Away started in the spring of 2005 and is today a popular restaurant with a Thai atmosphere. We maintain a high standard of food quality and selection of food and alcoholic beverages. The menu includes several Thai and Japanese dishes. Visa mindre

Cafeansvarig

Vi söker en positiv och glad caféansvarig till vårt växthuscafé Ösmo Plantshop. Vi är ett familjeföretag som är mycket måna om att ge god service. Vi söker dig som är självgående, trivs att jobba i högt tempo, är driven, serviceinriktad och tycker om att jobba i team. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta bakning av tårtor och bakverk, lättare lunchförberedelser, städning, disk, baristakunskaper och kassahantering. Helgarbeten förekommer. Vi erbju... Visa mer
Vi söker en positiv och glad caféansvarig till vårt växthuscafé Ösmo Plantshop. Vi är ett familjeföretag som är mycket måna om att ge god service. Vi söker dig som är självgående, trivs att jobba i högt tempo, är driven, serviceinriktad och tycker om att jobba i team.
Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta bakning av tårtor och bakverk, lättare lunchförberedelser, städning, disk, baristakunskaper och kassahantering.
Helgarbeten förekommer.
Vi erbjuder dig en arbetsplats i vacker miljö med utmaningar och mycket eget ansvar.
Erfarenhet av ett liknande arbete är ett måste!
Tillträde omgående.
Välkommen med din ansökan ENDAST via e-mail. Skriv med ett telefonnummer vi kan nå dig på i mailet.
Vi ser framemot ditt CV. Visa mindre

Restaurangbiträde

Hej svandammens pizzeria ab söker restaurangbiträde ansöka via mejl vi tar inte ansökan via telefon. endast mail. Visa mer
Hej
svandammens pizzeria ab söker restaurangbiträde
ansöka via mejl
vi tar inte ansökan via telefon.
endast mail. Visa mindre

Destination Gotland söker fler serviceinriktade kabinvärdar till sommarsäso

Vill du vara ledig varannan vecka i sommar och samtidigt få chansen att jobba ihop med ett härligt team och skapa vänner för livet? Då kommer du att trivas hos oss! Destination Gotland erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med målet att alla som reser till eller från Gotland får en upplevelse i toppklass. Arbetsuppgifterna kan variera från försäljning och restaurang till att säkerställa att fartygets passagerarutrymmen är i toppskick. På Destinat... Visa mer
Vill du vara ledig varannan vecka i sommar och samtidigt få chansen att jobba ihop med ett härligt team och skapa vänner för livet? Då kommer du att trivas hos oss!

Destination Gotland erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med målet att alla som reser till eller från Gotland får en upplevelse i toppklass.

Arbetsuppgifterna kan variera från försäljning och restaurang till att säkerställa att fartygets passagerarutrymmen är i toppskick.

På Destination Gotland tror vi på en arbetsmiljö där varje medarbetare känner sig lika viktig. Hos oss får du erfarenheter som du kommer ha nytta av resten av livet!

Att sommarjobba på Destination Gotland:

- Ledig varannan vecka
- En arbetsplats där alla medarbetare känner sig välkomna
- Lön och försäkringar enligt kollektivavtal
- Få erfarenheter som du kommer ha nytta av resten av livet

Arbetstider:

Arbetet är upplagt på veckoskift: en vecka ombord och en vecka ledig. För dig innebär det fartfyllda och roliga dagar under veckorna ombord, samtidigt som du kommer kunna njuta av allt som sommaren har att erbjuda under dina lediga veckor i land!

Under sommaren har vi även nattrafik vilket innebär att delar av arbetstiden kan förläggas på nattid, likväl som dagtid och kvällstid. Då det är en deltidstjänst bor du hemma och går av och på fartyget varje dag under din arbetsvecka. Bra att tänka på är att du behöver kunna ta dig till Nynäshamn oavsett vilken tid på dygnet, då ditt arbetspass alltid börjar/slutar i Nynäshamn.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en lagspelare
- Att du gillar att lära dig nya saker
- Att du är positiv och serviceinriktad
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet

För att arbeta hos oss behöver du ha fyllt 18 år. Du behöver inte ha jobbat på ett fartyg förut. Men tidigare erfarenheter inom säkerhet och serviceinriktade arbeten är meriterande.

Du talar svenska språket flytande och har goda kunskaper i engelska.

Säkerhet:

Ombord har säkerhet alltid högsta prioritet. Som ny medarbetare hos oss kommer du få genomföra en obligatorisk säkerhetsutbildning och en läkarundersökning för sjöanställda.

Blir du kallad på säkerhetsutbildning behöver du ta med dig ett utdrag ur belastningsregistret. Innan beslut om anställning genomför vi alltid en bakgrundskontroll samt en alkohol- och drogkontroll.

Intervjuer och referenser:

Vi samarbetar med LB Karriär som ansvarar för intervjuer och referenstagningar. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

På Destination Gotland ansvarar vi för en av Sveriges viktigaste vägar – sjövägen mellan Gotland och fastlandet. Våra snabbgående fartyg skapar möjligheter för både passagerare och godstrafik att resa effektivt mellan Gotland och fastlandet, på rutterna Visby – Nynäshamn eller Visby – Oskarshamn.

Från och med våren 2024 kommer vi även bedriva kryssningstrafik mellan Stockholm, Mariehamn och Visby med fartyget M/S Birka Gotland.

Vi har drivit Gotlandstrafiken sedan 1998 och är stolta över förtroendet. Formellt är uppdraget från Trafikverket, men på många sätt är uppdraget också från det gotländska samhället. Vi ser det som vår uppgift att vara med och bidra till Gotlands utveckling genom att alltid gå före och skapa möjligheter för att alla som vill ska kunna resa till och från vår ö.

Läs mer på www.destinationgotland.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Linkedin. Visa mindre

Vegetarisk kock, Dagtid och helger

Ansök    Jan 8    Ösmo Plantshop AB    Specialkock
Vi söker dig som brinner för vegetarisk matlagning. Du behöver vara erfaren kock med kunskapen av att effektivt hantera ett kök och ekonomi. I vårt växthuscafé serveras vår populära lunchbuffé som lagas från grunden. Dina arbetsuppgifter är att självständigt skapa en härlig buffé, ansvara tillsammans med caféansvarig för inköp och planering. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Vi söker dig som brinner för vegetarisk matlagning.
Du behöver vara erfaren kock med kunskapen av att effektivt hantera ett kök och ekonomi.
I vårt växthuscafé serveras vår populära lunchbuffé som lagas från grunden.
Dina arbetsuppgifter är att självständigt skapa en härlig buffé, ansvara tillsammans med caféansvarig för inköp och planering.
Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 8    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Är du en en matlagare med driv och engagemang och vill vara med och skapa en trevlig måltidsupplevelse? Då är det bara att söka jobbet hos oss!  Om arbetsplatsen Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räck... Visa mer
Är du en en matlagare med driv och engagemang och vill vara med och skapa en trevlig måltidsupplevelse? Då är det bara att söka jobbet hos oss! 

Om arbetsplatsen
Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

Arbetsuppgifter
Arbetet som kock är mycket varierande och innebär arbete i de större tillredningsköken (skolor eller äldreboende) samt i de mindre köken på kommunens förskolor. Huvuduppgiften är tillagning och förberedelser av måltider inklusive specialdieter. Arbetsuppgifter som varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning ingår. Tjänsten är ett vikariat på tre månader med eventuell förlängning.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• arbetat minst 3 år som kock
• kunskap att laga god och näringsriktig mat till äldre och barn
• kunskap om förekommande dietkoster, livsmedelslagstiftningen
• Datorvana 

Som person är du van att ta eget ansvar och har ett brinnande intresse för matlagning. Du kan planera, prioritera samt har god organisationsförmåga i ditt arbete. Du gillar att ge service: har intresse och förmåga att tillmötesgå andra samt är lösningsinriktad. Du kommer ofta med nya idéer som du kan omsätta i praktiken. När planeringen eller andra omständigheter ändras kan du snabbt ställa om och ser snabbt möjligheterna och hittar lösningar på uppkomna situationer. 

Som kollega är du samarbetsinriktad genom att vara lyhörd och smidig i ditt sätt att relatera och kommunicera med andra. I arbetet som kock är du en naturlig referenspunkt för andra och skapar engagemang och delaktighet i ditt team i köket.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1-2

Ref. nr: BUN/2024/0022/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangbiträde

Vi söker en medarbetare som är stresstålig och gillar att jobba i högt tempo. Dina arbetsuppgifter kommer att variera. Det kan vara allt från att betjäna kunder, servera, matlagning och diska. Visa mer
Vi söker en medarbetare som är stresstålig och gillar att jobba i högt tempo.
Dina arbetsuppgifter kommer att variera. Det kan vara allt från att betjäna kunder, servera, matlagning och diska. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Dec 8    Stådberg AB    Köksbiträde
Vi söker en köksbiträde som kan assistera kocken genom att förberedda maten innan den tillagas Om du älskar att arbeta i köket kan rollen som köksbiträde vara perfekt för dig. Att jobba som köksbiträde innebär vanligtvis att man arbetar i ett kök på en restaurang Uppgifterna förbereda ingredienser, hantera köksutrustning, servera mat, rengöra köket med mera. Visa mer
Vi söker en köksbiträde som kan assistera kocken genom att förberedda maten innan den tillagas
Om du älskar att arbeta i köket kan rollen som köksbiträde vara perfekt för dig. Att jobba som köksbiträde innebär vanligtvis att man arbetar i ett kök på en restaurang Uppgifterna förbereda ingredienser, hantera köksutrustning, servera mat, rengöra köket med mera. Visa mindre

Köksbiträde till förskolan I Ur och Skur Mysingen

Förskolan I Ur och Skur Mysingen söker dig som vill bli vårt köksbiträde, som brinner för service och vill bli en viktig del av vårt kök . Som köksbiträde kommer du ansvara för disk efter lunch och mellanmål, men även hjälpa till med servering, förbereda sallad och grönsaker, enklare matlagning och städning. Du kommer att bli en viktig del av vårt medarbetarteam och tillsammans med vår kock se till att vårt kök fungerar på topp. I Ur och Skur har en kostpo... Visa mer
Förskolan I Ur och Skur Mysingen söker dig som vill bli vårt köksbiträde, som brinner för service och vill bli en viktig del av vårt kök .
Som köksbiträde kommer du ansvara för disk efter lunch och mellanmål, men även hjälpa till med servering, förbereda sallad och grönsaker, enklare matlagning och städning.
Du kommer att bli en viktig del av vårt medarbetarteam och tillsammans med vår kock se till att vårt kök fungerar på topp.
I Ur och Skur har en kostpolicy och arbetar för en hållbar livsstil och utveckling. Kosten ska tillagas från grunden av bra råvaror där mycket är ekologiskt och eller närodlat, svenskt kött samt mjölkprodukter från svenska mjölkproducenter. Vi ser av stor vikt att minska matsvinnet och ta hand om rester på olika sätt. Vi odlar tillsammans med barnen och en köksträdgård växer fram allt eftersom.
Vi vill att barnen ska få ett gott förhållande till mat och viljan att vara nyfikna och prova nya smaker.
Tjänsten avser deltid 50%.
Är du en serviceinriktad person som vill utvecklas tillsammans med oss, sök!
Ansökan med CV skickas till: [email protected], märkt "Köksbiträde Mysingen".
Ansökningarna behandlas löpande när de kommer in, så skicka in din ansökan redan nu! Visa mindre

Självgående Kock

Ansök    Okt 3    Ösmo Krog HB    Chefskock
Ösmo Krog söker en självgående kock. Det är krav att du är nydanande och kreativt i din matlagning. Krögaren är öppen och bered att investera på rätt koncept. Visa mer
Ösmo Krog söker en självgående kock. Det är krav att du är nydanande och kreativt i din matlagning.
Krögaren är öppen och bered att investera på rätt koncept. Visa mindre

Cafeansvarig

Ansök    Sep 29    Ösmo Plantshop AB    Konditoribiträde
Vi söker en positiv och glad caféansvarig till vårt växthuscafé Ösmo Plantshop. Vi är ett familjeföretag som är mycket måna om att ge god service. Vi söker dig som är självgående, trivs att jobba i högt tempo, är driven, serviceinriktad och tycker om att jobba i team. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta bakning av tårtor och bakverk, lättare lunchförberedelser, städning och disk, baristakunskaper och kassahantering. Helgarbeten förekommer. Vi ... Visa mer
Vi söker en positiv och glad caféansvarig till vårt växthuscafé Ösmo Plantshop. Vi är ett familjeföretag som är mycket måna om att ge god service. Vi söker dig som är självgående, trivs att jobba i högt tempo, är driven, serviceinriktad och tycker om att jobba i team.
Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta bakning av tårtor och bakverk, lättare lunchförberedelser, städning och disk, baristakunskaper och kassahantering.
Helgarbeten förekommer.
Vi erbjuder dig en arbetsplats i vacker miljö med utmaningar och mycket eget ansvar.
Erfarenhet av ett liknande arbete är ett måste!
Tillträde omgående.
Välkommen med din ansökan ENDAST via e-mail. Skriv med ett telefonnummer vi kan nå dig på i mailet.
Vi ser framemot ditt CV. Visa mindre

Grill & Kebab

Vi söker en kunnig person med lång erfarenhet inom snabbmat restaurang med känsla för smash burgare, kebab och gyros rullar. Du ska kunna göra eller följa recepturen som finns på dressingar och egna smash burgare. Du ska kunna hantera svenska språket bra och ha en kassa vana. Du ska kunna ta ansvar över butiken och följa myndigheternas riktlinjer. Dina arbetsuppgifter kommer att vara ta hand om personalen, handla från grossisten, städa kunna HACCP, hålla b... Visa mer
Vi söker en kunnig person med lång erfarenhet inom snabbmat restaurang med känsla för smash burgare, kebab och gyros rullar.
Du ska kunna göra eller följa recepturen som finns på dressingar och egna smash burgare.
Du ska kunna hantera svenska språket bra och ha en kassa vana.
Du ska kunna ta ansvar över butiken och följa myndigheternas riktlinjer.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara ta hand om personalen, handla från grossisten, städa kunna HACCP, hålla butiken rent och fräscht.
Du kommer få en företagsbil för att kunna handla och företagskort.
Skriv lite om er själva och förklara vad ni har jobbat med och vad ni har för livserfarenhet inom branschen.
Lönen är enligt hotell och restaurang facket eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Thailändskt Kok

Ansök    Sep 26    Finiki AB    Chefskock
Nu söker Sorunda Wok & Grill en thailändsk kok som kan hantera den thailändska köket till 100% och kan jobba på heltid. Vi söker någon som kan förstå svenska språket, kan göra beställningar och ta emot beställningar från gästerna. Du ska vara en självgående person som tar ansvar över butiken, inköp och kundbemötande då du själv ska driva mestadels verksamheten med en deltid anställd. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättn... Visa mer
Nu söker Sorunda Wok & Grill en thailändsk kok som kan hantera den thailändska köket till 100% och kan jobba på heltid.
Vi söker någon som kan förstå svenska språket, kan göra beställningar och ta emot beställningar från gästerna.
Du ska vara en självgående person som tar ansvar över butiken, inköp och kundbemötande då du själv ska driva mestadels verksamheten med en deltid anställd.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock med inriktning på Filippinsk mat

Ansök    Sep 22    Taralets AB    Specialkock
Under större delen av året har vi återkommande gäster från kryssnings- och lastbåtar varför vi söker en kock med erfarenhet inom det filippinska köket som talar flytande tagalog, bisaya och engelska. I tjänsten ingår att tillaga typiska filippinska rätter och desserter samt att hjälpa till i både kassa och servering. Visa mer
Under större delen av året har vi återkommande gäster från kryssnings- och lastbåtar varför vi söker en kock med erfarenhet inom det filippinska köket som talar flytande tagalog, bisaya och engelska. I tjänsten ingår att tillaga typiska filippinska rätter och desserter samt att hjälpa till i både kassa och servering. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Aug 20    Ösmo Krog HB    Pizzabagare
En erfaren pizzabagare/restaurangbiträde sökes, du ska kunna jobba i team och vara stresstålig. Lön efter överenskommelse. Visa mer
En erfaren pizzabagare/restaurangbiträde sökes, du ska kunna jobba i team och vara stresstålig.
Lön efter överenskommelse. Visa mindre

Kock till Rosengårdens äldreboende

Ansök    Jul 26    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Unika möjligheter – helt naturligt! Vi söker en kock med driv och engagemang till kostenheten i Nynäshamn med placering i Rosengårdens kök. Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika fö... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Vi söker en kock med driv och engagemang till kostenheten i Nynäshamn med placering i Rosengårdens kök.

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Rosengårdens kök tillagas cirka 500 portioner/dag, köket lagar lunch och middag till Rosengårdens äldreboende och skickar varm mat till två andra enheter. Köket har också ansvar för äldreboendets restaurang. Personalgruppen består av 7 personer, i tjänsten ingår helgtjänstgöring var tredje helg. Anställningen är på 6 månader och kan leda till en tillsvidare anställning. 

Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad, kunnig och kreativ kock som vill laga god mat för både öga och smak. Måltiderna är en betydelsefull del av dagen för våra gäster och du bidrar till att skapa glädje och trivsel kring måltiden. Du arbetar i nära samarbete med kökschefen och tillsammans planerar ni och organiserar arbetet. Vid kökschefens frånvaro ansvarar du för driften. I arbetet ingår allt från beställning av varor, personalplanering, matlagning, specialkost, egenkontroll till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen
• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du har kunskap och stort intresse av matlagning till äldre. Som person är du van att ta eget ansvar, är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du gillar att ge service: har intresse och förmåga att tillmötesgå andra samt är lösningsinriktad. Du kommer ofta med nya idéer som du kan omsätta i praktiken. När planeringen eller andra omständigheter ändras kan du snabbt ställa om och ser snabbt möjligheterna och hittar lösningar på uppkomna situationer. 

Som kollega är du samarbetsinriktad, lyhörd och smidig i ditt sätt att kommunicera med andra. I arbetet som kock skapar du engagemang och delaktighet i kökets team.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning - 6 månader 

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2023/0133/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock-husmanskost

Ansök    Aug 13    Aye HB    Kock, à la carte
Önskar omgående anställa en kock med erfarenhet. Svenska språket med erfarenhet av husmanskost är ett krav Arbetstider enligt schemalagd tid på deltid. önskar endast kontakt via telefon efter klockan 15.00 Visa mer
Önskar omgående anställa en kock med erfarenhet.
Svenska språket med erfarenhet av husmanskost är ett krav
Arbetstider enligt schemalagd tid på deltid.


önskar endast kontakt via telefon efter klockan 15.00 Visa mindre

Barista till Nynäshamn

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kock till förskolekök

Ansök    Jul 12    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Unika möjligheter – helt naturligt! Vill du göra skillnad och bidra till våra barns smak- och matupplevelser? Nu finns det möjlighet att få arbeta som kock i ett av våra förskolekök eller skolkök. Ta nu chansen och sök! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Vill du göra skillnad och bidra till våra barns smak- och matupplevelser? Nu finns det möjlighet att få arbeta som kock i ett av våra förskolekök eller skolkök. Ta nu chansen och sök!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Måltiderna är en betydelsefull del av dagen både för barn och unga i skolan och äldre inom vår omsorg. I skolan ger måltiden en möjlighet till att väcka barns och ungas intresse för smaker, råvaror och hållbar utveckling. Till våra äldre vill vi ge goda vällagade måltider som förgyller vardagen. 

Vi söker nu kockar till till våra kök inom kostenheten. Ett av köken är på förskolan Måsen som har cirka 60 barn fördelat på tre avdelningar. Barnen som går där erbjuds frukost, lunch, mellanmål och specialkost. Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet. Det finns också ytterligare ett vikariat som kock i förskole eller skolkök.

Arbetsuppgifter
Arbetet som kock är mycket varierande och innebär arbete i de större tillredningsköken (skolor eller äldreboende) samt i de mindre köken på kommunens förskolor. Huvuduppgiften är tillagning och förberedelser av måltider inklusive specialdieter. Arbetsuppgifter som varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning ingår.

Måltiderna är en betydelsefull del av dagen och du bidrar till att barnen finner en glädje och nyfikenhet kring maten. Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen att få arbeta i kommunens tillagningskök på skola, äldreomsorg eller andra förskolor.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:


• Datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person är du van att ta eget ansvar. Du kan planera, prioritera samt har god organisationsförmåga i ditt arbete. Du gillar att ge service: har intresse och förmåga att tillmötesgå andra samt är lösningsinriktad. Du kommer ofta med nya idéer som du kan omsätta i praktiken. När planeringen eller andra omständigheter ändras kan du snabbt ställa om och ser snabbt möjligheterna och hittar lösningar på uppkomna situationer. Som kollega är du samarbetsinriktad är lyhörd och smidig i ditt sätt att relatera och kommunicera med andra. I arbetet som kock är du en naturlig referenspunkt för andra och skapar engagemang och delaktighet i ditt team i köket.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 6 månader

Sysselsättningsgrad: Deltid

Antal lediga befattningar: 1-2 

Ref. nr: BUN/2023/0132/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Jul 5    Stådberg AB    Köksbiträde
Vi söker en köksbiträde som kan assistera kocken genom att förberedda maten innan den tillagas: att skölja, skala och hacka grönsaker Man kommer även att ansvara över leverans av varor. Att städa och diska ingår även i arbetsuppgifterna. Visa mer
Vi söker en köksbiträde som kan assistera kocken genom att förberedda maten innan den tillagas:
att skölja, skala och hacka grönsakerMan kommer även att ansvara över leverans av varor. Att städa och diska ingår även i arbetsuppgifterna. Visa mindre

Kock

Svedtiljas på Landsort, Stockholms södra skärgård. Vi söker nu en glad och positiv kock till oss, från någon gång under juli tills den 20/10, heltid fram tills sista september och 75% under oktober. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från al'a cart kök och ett genuint intresse för matlagning. Du bör ha tre års erfarenhet från svenskt kök eller tre års skola och ett års vana från kök. Hos oss är det viktigt att samarbeta och ha roligt på jobbet fö... Visa mer
Svedtiljas på Landsort, Stockholms södra skärgård.
Vi söker nu en glad och positiv kock till oss, från någon gång under juli tills den 20/10, heltid fram tills sista september och 75% under oktober.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från al'a cart kök och ett genuint intresse för matlagning. Du bör ha tre års erfarenhet från svenskt kök eller tre års skola och ett års vana från kök. Hos oss är det viktigt att samarbeta och ha roligt på jobbet för att tillsammans utveckla vår verksamhet. Titta gärna in på recensioner Facebook/Google för att få ett hum om vad vi gör och vår nivå.
Lön efter överenskommelse, bostad finns. För den som är riktigt intresserad finns möjlighet till delägarskap utan kontantinsats, anledning till att jag söker delägare är jag har fyllt 64 och vill trappa ner. Har gjort över 40 år inom restaurang, så känner mig lite väl en långsam nedtrappning.
För kontakt, skriv några rader om dig själv på mail eller messenger så kontaktar jag dig och berättar mera.
Alla ansökningar ska innehålla dom sex första siffrorna personnumret, mailadress, en enkel cv och gärna telefonnummer Visa mindre

Köksmästare till Sunnerbo kök

Ansök    Maj 10    Nynäshamns kommun    Köksmästare
Unika möjligheter – helt naturligt! Vi söker en köksmästare med driv och engagemang till kostenheten i N ynäshamn med placering i Sunnerbo kök. Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unik... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Vi söker en köksmästare med driv och engagemang till kostenheten i N ynäshamn med placering i Sunnerbo kök.

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

Sunnerbo kök lagar mat till Sunnerbyskolan och Sunnerbo äldreboende. I köket tillagas ca 220 portioner/dag, varav ca 160 portioner servereras i skolrestaurangen. Köket tillägar även lunch och middag till äldreomsorgen. Personalgruppen består av 3 personer. 

Måltiderna lagas så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som köksmästre har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat som kock
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen
• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person har du god förmåga att planera och organisera arbetet och kan anpassa dig till ändrade förhållanden. Du är naturligt kommunikativ och skapar många olika relationer och nätverk. Alla människors lika värde vägleder dig i tanke och handling, du är öppen för nya idéer och lyssnar aktivt.

Som ledare är du lugn och trygg och du förstår innebörden av att vara en förebild. Ditt fokus ligger på tydligt och närvarande ledarskap genom att engagera, motivera och stärka dina medarbetare samt ge dem stöd och handledning att lyckas nå uppsatta mål och resultat. Du anpassar din ledarstil efter person och situation på ett smidigt och lyhört sätt. Du är modig och kan utmana på ett konstruktivt sätt och kan också ta tag i svåra situationer och fatta nödvändiga beslut. Du bör ha en stor serviceanda med viljan att hjälpa andra och även ha ett brinnande intresse för matlagning till barn och äldre.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN2023/0088/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Köksbiträde

Söker köksbiträde till thailändskt kök. Erfarenhet av kök är ett krav. Vi kräver att du kan arbeta under högt tempo i perioder och har god samarbetsförmåga. Schema och lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal. Visa mer
Söker köksbiträde till thailändskt kök.
Erfarenhet av kök är ett krav. Vi kräver att du kan arbeta under högt tempo i perioder och har god samarbetsförmåga.


Schema och lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Personal till servering och kassa i sommar

Vi söker nu extra förstärkning inför sommaren. Söker dig som kan ge god service, hantera kassa och servera våra gäster. Meriterande är erfarenhet sedan innan men inget krav. Vi är belägna i natursköna Nynäshamn, en sommarstad med ökad besöksnäring under sommartid. Vid behovs anställning enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal. Visa mer
Vi söker nu extra förstärkning inför sommaren. Söker dig som kan ge god service, hantera kassa och servera våra gäster. Meriterande är erfarenhet sedan innan men inget krav.


Vi är belägna i natursköna Nynäshamn, en sommarstad med ökad besöksnäring under sommartid.


Vid behovs anställning enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal. Visa mindre

Restaurangbiträde

Hej svandammen pizzeria ab söker restaurangbiträde ansöka via mejl bara vi tar inte ansökan via telefon! mvh Visa mer
Hej svandammen pizzeria ab söker restaurangbiträde
ansöka via mejl bara
vi tar inte ansökan via telefon!


mvh Visa mindre

Ekonomibiträde, sommar- /timvikarie till Hamnvikshemmet

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Beskrivning Hamnvikshemmet är ett drogfritt omvårdnadsboende och riktar sig till män, kvinnor och par som till följd av hemlöshet, missbruk, psykiskt ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd från socialtjänsten. Stödet som Hamnvikshemmet erbjuder utgår från beställarens uppdrag och består av insatser som u... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Beskrivning
Hamnvikshemmet är ett drogfritt omvårdnadsboende och riktar sig till män, kvinnor och par som till följd av hemlöshet, missbruk, psykiskt ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd från socialtjänsten.

Stödet som Hamnvikshemmet erbjuder utgår från beställarens uppdrag och består av insatser som utgår från evidensbaserade metoder och syftar till att ge klienter en förutsättning till en bättre hälsa och ökad motivation att skapa ett så självständigt liv som möjligt.

Hamnvikshemmet ligger lugnt och naturskönt beläget vid en havsvik strax utanför Nynäshamn och är ett omvårdnadshem med 37 platser. Vi har ett kök som tillagar god och näringsrik hemlagad mat från grunden, då det är en viktig del av återhämtningsprocessen.

Inför sommaren behöver vi semestervikarier.

 

Arbetsuppgifter
Som ekonomibiträde på Hamnvikshemmet ansvarar för att tillaga måltider tillsammans med övrig kökspersonal och skapa en trevlig måltidsmiljö. I arbetsuppgifterna ingår även städning av verksamhetslokaler, tvätt av arbetskläder samt andra förekommande uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är social, tålmodig och tycker om människor med en annorlunda historia och bakgrund, som vill vara med och göra måltiderna till en positiv upplevelse.

Kunskaper om basal livsmedelshygien, matlagning och bakning är ett krav. Kunskap och erfarenhet om missbruk och psykisk sjukdom är meriterande.Villkor
Vi förutsätter att du kan arbeta vecka 25 - 34

Intervjuer och anställningar görs löpande.Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Sjukvikariat Kock/kokerska

Vi söker en vikarie då vår kock är sjukskriven. Vikariatet ska tillsättas 2023-05-02 och löper på till 2023-08-31 dock med ett semesteruppehåll under veckorna 28-31 då förskolan är stängd. Det kan eventuellt bli förlängning då det är osäkert hur lång sjukskrivningen blir. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden då tjänsten ska tillsättas ganska snart. Lysmasken är en enskild förskola med tre mindre grupper för barn i åldern 1-5 år. Vi hålle... Visa mer
Vi söker en vikarie då vår kock är sjukskriven. Vikariatet ska tillsättas 2023-05-02 och löper på till 2023-08-31 dock med ett semesteruppehåll under veckorna 28-31 då förskolan är stängd.
Det kan eventuellt bli förlängning då det är osäkert hur lång sjukskrivningen blir.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden då tjänsten ska tillsättas ganska snart.
Lysmasken är en enskild förskola med tre mindre grupper för barn i åldern 1-5 år.
Vi håller till i ”gamla badhusets” lokaler på Vikingavägen i centrala Nynäshamn.
Med utomhuspedagogiken och läroplanen som grund är idén i vårt arbetssätt att barns behov av rörelse, kunskap och gemenskap tillfredsställs genom vistelse ute på gården och i naturen.
Målet är att förbättra attityder, ge trygghet och kunskap om vår miljö samt att lära barnen respektera, uppskatta och uppträda hänsynsfullt mot varandra och naturen.
I december 2007 blev vi en certifierad I Ur och Skur förskola.


Öppettider:
06:30-17:30


FÖRSKOLAN HAR SEMESTERSTÄNGT VECKA 28-31.


Dina kvalifikationer:
- är utbildad kock eller liknande erfarenhet
- har intresse av måltidspedagogik
- har ett stort intresse av kost och hälsa
- är ansvarsfull
- är initiativrik och flexibel
- anser att en varierad hemlagad kost är viktig
- har lätt för att samarbeta i ett större arbetslag
- med glädje och engagemang vill vara med att utveckla kökets roll på vår förskola.
-Social och intresserad av våra barn och föräldrar
- kunskaper inom it och data är ett plus då beställningar görs digitalt


OBS! Det är viktigt att du är rökfri då vi har en allergiker i vår personalgrupp.


Ditt uppdrag:
I vårt kök får du vara med och lägga en grund för sunda matvanor.


Det är viktigt att du gör alla måltider till en helhetsupplevelse.


Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök såsom att baka, bereda samt tillaga mat från grunden till förskolan med färska och säsongsbetonade produkter och råvaror.
Du kommer att laga lunch och mellanmål till 47barn och 10 pedagoger.
Då vi äter vegetarisk lunch minst en gång i veckan ser vi gärna att du har ett intresse och kunskap i att laga varierad vegetarisk kost.
Det ingår också att dagligen laga specialkost som är likvärdig det som serveras för dagen.


Du ansvarar för livsmedelshygien och egenkontroll samt daglig städning av köket. Du har också ansvar för att göra livsmedelsbeställningar samt att följa givna budgetramar.


Du skapar veckans matsedel själv med ett varierat utbud av rätter som är traditionella men även mer nyskapande rätter med spännande smaker.


Du kommer att ha daglig kontakt med barn och personal och därför är det viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs på förskolan.
Du äter din lunch på avdelningarna för att få denna dagliga kontakt med barnen och oss andra.


Arbetstid: 08:00-15:30 måndag-fredag Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Apr 11    Ösmo Krog HB    Pizzabagare
En erfaren pizza bagare, som ska vara stresstålig, service medveten. Fleras års erfarenhet är ett krav. Visa mer
En erfaren pizza bagare, som ska vara stresstålig, service medveten.
Fleras års erfarenhet är ett krav. Visa mindre

Köksbiträde på heltid

Ansök    Apr 7    Della Royal AB    Köksbiträde
Köksbiträde sökes heltid Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du har också ett utpräglat ordningssinne . För oss är det också väldigt viktigt med hög kvalitet på service till kunderna. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Köksbiträde sökes heltid
Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du har också ett utpräglat ordningssinne . För oss är det också väldigt viktigt med hög kvalitet på service till kunderna.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Stugvärd i Stockholms skärgård

Ansök    Apr 12    Landsorts Stugor AB    Stugvärd
På Landsort, längst ut i Stockholms skärgård, behöver vi en stugvärd under sommarmånaderna ( 15/6-15/8-23). Arbetsuppgifterna är att hålla stugorna fräscha, hämta och lämna bagage vid färjan, viss försäljning samt visst underhållsarbete. Vi erbjuder en fantastisk miljö, övernattningsmöjlighet samt god gemenskap. Visa mer
På Landsort, längst ut i Stockholms skärgård, behöver vi en stugvärd under sommarmånaderna ( 15/6-15/8-23).
Arbetsuppgifterna är att hålla stugorna fräscha, hämta och lämna bagage vid färjan, viss försäljning samt visst underhållsarbete.
Vi erbjuder en fantastisk miljö, övernattningsmöjlighet samt god gemenskap. Visa mindre

Hovmästare till Nynäs Havsbad

Ansök    Apr 6    Sodexo AB    Hovmästare
Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning vid havet. Stillheten från den fria havshorisonten och det unika läget gör Nynäs Havsbad till en alldeles speciell plats. Havet, himlen, klipporna och ljuset förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevelser, var och en med sin egen tjusning, sommar som vinter, höst eller vår. Vi finns 35 minuter från Stockholm. Vi erbjuder konferens,... Visa mer
Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning vid havet. Stillheten från den fria havshorisonten och det unika läget gör Nynäs Havsbad till en alldeles speciell plats. Havet, himlen, klipporna och ljuset förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevelser, var och en med sin egen tjusning, sommar som vinter, höst eller vår. Vi finns 35 minuter från Stockholm.

Vi erbjuder konferens, spaweekend, spadag samt en trevlig bar/restaurang som serverar frukost, lunch och middag.

Nu söker vi en hovmästare till vårt härliga gäng. Som hovmästare på Nynäs Havsbad är du en lagspelare och ditt ledarskap och din höga servicenivå sätter ett leende på människors läppar och påverkar deras vardag. Jobba hos oss på Nynäs Havsbad och bli en del av något större.

Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. 

Vad du kommer att jobba med:


• Förberedelsearbete, arbetsledning, delegering och sedvanliga serviceuppgifter.
• Leda och fördela arbetet i matsalen före, under och efter service.
• Ha kontakt samt följa gästerna på plats genom besöket.
• Säkerställa att matsalen håller ett bra flöde och att tidsschemat följs.
• Hålla avstämning med ditt team innan och efter service.

Om dig:

Vi söker dig som är serviceminded, drivande och gillar att ta ansvar. Du är en person som motiverar och engagerar dina kollegor till att med glädje leverera en hög servicenivå. Du trivs med att möta gäster och att överträffa deras förväntningar. Kvalité, upplevelse och bra ledarskap är viktiga delar i ditt arbete. Vi söker dig som älskar restaurangbranschen och som är på jakt efter en ny utmaning.

Vi tror att du: 


• Har flera års erfarenhet från á la carte servering.
• Har arbetat och trivs i en arbetsledande roll samt har ett modernt och inspirerande ledarskap.
• Har goda kunskaper om både mat och dryck.
• Är en kvällsmänniska.
• Har förmågan att arbeta efter givna processer samt själv lösa de problem du ställs inför.
• Har ett strukturerat arbetssätt.
• Kan kommunicera väl på både svenska och engelska, i både tal och skrift.
• Mångårig och bred erfarenhet från restaurangnäringen 
• Ledarerfarenhet samt intresse och förmåga att utveckla både dig själv, dina medarbetare samt verksamheten. 
• Målmedvetenhet, driftighet och ett strukturerat arbetssätt.  
• God vana av att arbeta i administrativa system. 

Vad vi erbjuder:


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Friskvård 

Om tjänsten 

Heltid, tillsvidare. Fast lön med arbetstid förlagd kvällar och helger.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Maria, [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 10/5-2023.

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 
• Nynäs Havsbad Nynäshamn Välkommen till Nynäs Havsbad (nynashavsbad.se)

Välkommen att söka!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Stugvärd i Stockholms yttersta skärgård, Landsort

Ansök    Apr 3    Landsorts Stugor AB    Stugvärd
Till en av skärgårdens idyller söker vi nu en stugvärd 15/6-15/8 2023. Vi har sex små stugor som uthyrs från en natt eller fler. Arbetsuppgifterna består i att hålla rent i och omkring stugorna, ev lite underhållsarbete i form av målning etc, hämta och lämna gästers bagage vid färjan, lite försäljningsarbete ( glass, fika), dvs lite "allt-i-allo". Minimiålder: 20 år Körkort krävs Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättninga... Visa mer
Till en av skärgårdens idyller söker vi nu en stugvärd 15/6-15/8 2023.
Vi har sex små stugor som uthyrs från en natt eller fler.
Arbetsuppgifterna består i att hålla rent i och omkring stugorna, ev lite underhållsarbete i form av målning etc, hämta och lämna gästers bagage vid färjan, lite försäljningsarbete ( glass, fika), dvs lite "allt-i-allo".
Minimiålder: 20 år
Körkort krävs
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ekonomibiträde med chaufförsuppdrag

Unika möjligheter – helt naturligt! Tycker du om fart och fläkt? Är du intresserad av mat och att ge bra service till både barn och äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstaden... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Tycker du om fart och fläkt? Är du intresserad av mat och att ge bra service till både barn och äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter. Vi arbetar aktivt med att minska svinnet och tillagar så mycket som möjligt från grunden och vårt mål är att laga god, näringsriktig och hållbar mat.

Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften är att ansvara för mattransporterna till skolor och äldreomsorg. Det innebär att köra kommunens matbil, dra matskåp och rulla in dem till olika enheter. Utöver att sköta mattransporter så ingår du i köksteamet i Rosengårdens kök. Där utför du olika arbetsuppgifter såsom tillagning och förberedelser av måltider inklusive specialdieter, varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning. 

I köket på äldreboendet är matlagningen inriktad på mat för äldre med mycket husmanskost. Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov. I skolköken är en del av arbetet att vara i matsalen och bemöta eleverna. I tjänsten ingår helgtjänstgöring varannan helg.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• 3-årig restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kännedom om förekommande dietkoster, livsmedelslagstiftningen
• Körkort och erfarenhet att köra liten lastbil och hantera bakluckelift
• datorvana och god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Som person kan du ta eget ansvar är noggrann och har god organisationsförmåga. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Att vara serviceinriktad och visa en positiv attityd till arbetet är betydelsefullt likaså att samarbeta bra med andra människor. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Vikariat som kan övergå till en tillsvidare anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid Heltid

Antal lediga befattningar: 1

nr: BUN/2023/0055/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomibiträde med chaufförsuppdrag

Unika möjligheter – helt naturligt! Tycker du om fart och fläkt? Är du intresserad av mat och att ge bra service till både barn och äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstaden... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Tycker du om fart och fläkt? Är du intresserad av mat och att ge bra service till både barn och äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter. Vi arbetar aktivt med att minska svinnet och tillagar så mycket som möjligt från grunden och vårt mål är att laga god, näringsriktig och hållbar mat.

Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften är att ansvara för mattransporterna till skolor och äldreomsorg. Det innebär att köra kommunens matbil, dra matskåp och rulla in dem till olika enheter. Utöver att sköta mattransporter så ingår du i köksteamet i Rosengårdens kök. Där utför du olika arbetsuppgifter såsom tillagning och förberedelser av måltider inklusive specialdieter, varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning. 

I köket på äldreboendet är matlagningen inriktad på mat för äldre med mycket husmanskost. Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov. I skolköken är en del av arbetet att vara i matsalen och bemöta eleverna. I tjänsten ingår helgtjänstgöring varannan helg.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• 3-årig restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kännedom om förekommande dietkoster, livsmedelslagstiftningen
• Körkort och erfarenhet att köra liten lastbil och hantera bakluckelift
• datorvana och god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Som person kan du ta eget ansvar är noggrann och har god organisationsförmåga. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Att vara serviceinriktad och visa en positiv attityd till arbetet är betydelsefullt likaså att samarbeta bra med andra människor. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Vikariat som kan övergå till en tillsvidare anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid Heltid

Antal lediga befattningar: 1

nr: BUN/2023/0055/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bar/Reception

Ansök    Mar 30    Sodexo AB    Bartender
Jobba hos oss på Nynäs Havsbad som ägs av Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt. Nu söker vi dig som vill arbeta som bartender/reception hos oss på Nynäs Havsbad. Om tjänsten  Rollen är en kombinerad bartender-receptiontjänst där du utöver att servera utomordentliga dr... Visa mer
Jobba hos oss på Nynäs Havsbad som ägs av Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt.

Nu söker vi dig som vill arbeta som bartender/reception hos oss på Nynäs Havsbad.

Om tjänsten 

Rollen är en kombinerad bartender-receptiontjänst där du utöver att servera utomordentliga dryckesupplevelser till våra gäster även ansvarar för lättare incheck samt ansvarar för receptionen kvällstid. Huvudfokus ligger på bar och matsal där man den ena kvällen kan agera servis för att i nästa ta emot bokningar på telefon. Tillsammans med restaurangchef bygger du även drinkmenyer samt ser till att vårt dryckes utbud ligger i tiden.

Vem är du?

För denna roll söker vi dig som är en erfaren och kunnig bartender men som också sprungit på golvet förr och på fel sida av baren. Du brinner för att arbeta med 5-stjärnig service och sätter alltid gästen i huvudfokus. Arbetet ställer höga krav på självständighet, effektivitet samt ett öga för detaljer. Som person är du positiv, strukturerad samt gillar att jobba i ett team. Vidare är du lösningsorinterad person med god förmåga att hantera stressiga situationer samt att fatta snabba och kloka beslut.

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet 
• Friskvård 
• Spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en fantastisk miljö med havet som granne

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Maria [email protected].

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2023-05-01. 

Mer om Sodexo/Nynäs Havsbad 


• https://nynashavsbad.se
• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Välkommen att söka!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Receptionen: Där det goda livet börjar. First Camp söker receptionist

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   First Camp Nickst... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Receptionen: Där det goda livet börjar.

När mörkret kryper på och de sista husvagnarna rullar in står du redo. Du föddes redo. Likt en sten i stormen tar du emot gästerna med samma orubbliga tålamod, obevekliga charm och oförglömliga leende dag efter annan. Du är det första våra gäster ser, och det sista de glömmer. Ditt ansikte symboliserar semester, avkoppling, det goda livet. Du är början, du är slutet. Du är vår receptionist.

Beskrivning
Vårt mål är att bli världens ledande campingkedja. Då behöver vi receptionister i världsklass på alla våra destinationer. Utan ett första bemötande som är proffsigt, vänligt och glädjefyllt kan vi inte uppnå vårt mål. Våra receptionister är First Camps ansikte utåt och vi värdesätter deras insatser högt.

Vad ska göras?
Som receptionist hos oss representerar du First Camp och är vårt ansikte utåt. Du arbetar med allt förekommande arbete i reception och butik, så som exempelvis in- och utcheckningar, information och service till gäster, bokningshantering samt försäljning av varor i butiken. Dina huvudsakliga uppgifter är receptions- och butikssysslor men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom service och kundbemötande, fördelaktigt genom tidigare arbete i reception. Om du har en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

- Du behöver vara väldigt noggrann, strukturerad och ordningsam för att passa in på tjänsten.
- Du har förståelse för våra gästers unika behov och utgångsläge. Därför är du alltid vänlig och tillmötesgående mot alla du träffar.

Som receptionist stressas du inte av att ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Sommarjobb 2023

Vill du jobba hos oss i vår & sommar? Vi på Nynäs Rökeri söker dig som vill bli en del av vårt glada gäng i sommar. Vi är ett litet fiskrökeri med fiskaffär och servering, beläget på kajkanten i Nynäshamns hamn. Under sommarmånaderna har vi en stor mängd besökare hos oss. Vår ambition är att ge varje enskild kund och gäst en unik upplevelse med god service och bra produkter. Vi vill att alla ska gå härifrån med ett leende på läpparna, både besökare och p... Visa mer
Vill du jobba hos oss i vår & sommar?

Vi på Nynäs Rökeri söker dig som vill bli en del av vårt glada gäng i sommar. Vi är ett litet fiskrökeri med fiskaffär och servering, beläget på kajkanten i Nynäshamns hamn.
Under sommarmånaderna har vi en stor mängd besökare hos oss. Vår ambition är att ge varje enskild kund och gäst en unik upplevelse med god service och bra produkter. Vi vill att alla ska gå härifrån med ett leende på läpparna, både besökare och personal.
Att vi kan ge en positiv och unik upplevelse till alla de som besöker oss på sommaren är mycket tack vare vår sommarpersonal! Oavsett vilket tjänst du har är alla lika viktiga för att verksamheten ska kunna rulla på hela sommaren. Vi jobbar tillsammans i hela huset för att kunna leverera det bästa till våra besökare.
Vi söker personal till ett flertal tjänster som du kan läsa mer om nedan. Du kan söka en specifik tjänst eller söka till alla tjänster om du är osäker på vad som kan passa dig. Det är i huvudsak arbete under sommaren, men vi behöver även extrapersonal under våren och hösten.
Du får gärna vara över 18 år, men vi har ett fåtal tjänster för dig som är yngre. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men det viktigaste är att du har en vilja att lära dig!

Fiskaffären:
Butikspersonal – Var en del av att ge våra kunder den bästa upplevelsen i vår fiskaffär. Som en del av butiksteamet är du den som betjänar våra kunder, tar betalt i kassan samt vid vissa arbetspass öppnar och stänger butiken. Du hjälper till att hålla rent och snyggt och tillverkar olika delikatesser vi säljer i butiken. Dag, kväll och helgarbete.
Ansvarig butikspersonal – Samma arbetsuppgifter som ovan, men där du även vid vissa pass är den som är ansvarig på plats för driften av fiskaffären, samt vid öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.

Servering:
Kökspersonal – I vår servering är du en del av att ge våra gäster en unik matupplevelse. Vår kökspersonal tar emot beställningar och betalning på mat och dryck, samt gör enklare kallskänksarbeten som att lägga upp maten till våra gäster och förbereder köket inför öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.
Ansvarig Kökspersonal – Samma arbetsuppgifter som ovan, men där du även vid vissa pass är den som är ansvarig för driften av Servering & Kök, samt vid öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.

Serveringsansvarig – Som serveringsansvarig är du ansiktet utåt för oss. Du är den som svara på frågor, ser till att serveringen är snygg och fin för våra gäster samt stöttar diskpersonalen för att hela tiden se till att allt rullar på bra i alla led. Vi har ingen bordsservering utan gästerna beställer och hämtar sin mat själva i vår lucka. Dag, kväll och helgarbete.
Diskare – I vårt diskrum har du en viktig roll för att få alla våra avdelningar att fungera. En tjänst som går ut på att se till att alla våra tallrikar, kastruller, skålar, backar och bestick kommer ut skinande rena för att kunna användas igen och igen. Dag, kväll och helgarbete.

Rökeri:
Fiskrökare – I rökeriets hjärta finns våra fiskrökare. Vill du lära dig ett mathantverk som få kan idag, är det här en tjänst för dig. Som rökare är arbetet förlagt kvällstid och du kommer in sen eftermiddag för att tända våra rökugnar och se till att dom går hela kvällen. Under upplärning arbetar du dagtid, ca en vecka. Det innefattar både rökning av fisk, räkor m.m. samt att hjälpa till att hålla våra lokaler rena och snygga till när morgonpersonalen kommer in.
Chaufför & produktion – Som chaufför är du den som ser till att våra varor kommer dit dom ska på rätt tid, samt hämtar en del av de varor vi behöver till vår produktion och våra kunder. När du inte är ute och kör har du ansvar för att producera en del av de varor vi säljer i vår fiskaffär och servering, samt är en del av att hålla våra lokaler i rent och fint skick. Kräver B-körkort. Dagtid.
Packare & varumottagare – Under sommarmånaderna tar vi emot stora mängder leveranser, och som varumottagare är du den som ser till att allt hamnar på rätt plats i huset. Du assisterar även vår rökpersonal med att packa varor till olika leveranser, samt med de arbetsuppgifter som behövs för att verksamheten ska rulla på problemfritt. Vid behov kör du ut varor till våra företagskunder i närområdet. Kräver B-körkort. Dagtid.
Vi har kollektivavtal med Handels, HRF och Livsmedelsföretagen.
För att söka jobb hos oss, fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail med CV och personligt brev till [email protected]. Ange ”Sommarjobb 2023” i ämnesraden.
Vi vill helst ha in din ansöka i dokumentformatet pdf, men även doc eller docx går bra.
Vi anställer löpande och ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kockar till Nynäs Havsbad -säsongsanställning

Ansök    Mar 8    Sodexo AB    Kock, à la carte
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten från den fria havshorisonten och det uni... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten från den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse. Vi erbjuder konferens, a la carte och anordnar bröllop och fest.

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du bör vara van med högt tempo då vår anläggning är välbesökt. Du har även förmågan att växla upp när det behövs. Du trivs i att vara en del av ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Miljö- och hållbarhetsfrågor är viktigt för dig, vi är stolta över vårt Svanen-certifikat och jobbar ständigt med dessa frågor. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Vara delaktig och medverka i den dagliga driften 
• Menyplanering 
• Administrativa arbetsuppgifter (tex HACCP, svinnrapportering)

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.

Kvalifikationer:


• Utbildad kock med minst två års yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• A la carte kock varmkök
• Erfarenhet av specialkost är meriterande

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Sjävständig och handlingskraftig
• Positiv attityd
• Ekonomiskt tänkande
• Kvalitetsmedveten
• Utåtriktad, initiativrik

Om tjänsten 

Säsongsanställning, 75%-100%. Varierande arbetstider dag, kväll och helgtjänstgörning.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av kökschef Sandra Dertell på [email protected]. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2023-04-30. Tjänserna kan tillsattas innan.

Välkommen att söka!


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Souschef till Nynäs Havsbad

Ansök    Mar 8    Sodexo AB    Souschef
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika lä... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse. Vi erbjuder konferens, a la carte och anordnar bröllop och fest.

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du bör vara van med högt tempo då våran anläggning är välbesökt. Du har även förmågan att växla upp när det behövs. Du trivs i att vara en del av ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Miljö- och hållbarhetsfrågor är viktigt för dig, vi är stolta över vårt Svanen-certifikat och jobbar ständigt med dessa frågor. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Vara delaktig och medverka i den daliga driften 
• Menyplanering 
• Utveckling av koncept
• Inköp
• Administrativa arbetsuppgifter (tex HACCP, svinnrapportering, inventering)

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.

Kvalifikationer:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (Officepaketet)
• Ledaregenskaper
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• A la carte kock varmkök
• Erfarenhet av specialkost

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Sjävständig och handlingskraftig
• Positiv attidyd
• Ekonomiskt tänkande
• Kvalitetsmedveten
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning 100%, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Varierande arbetstider dag, kväll och helgtjänstgörning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta kökschef Sandra Dertell på [email protected]. Din ansökan vill vi ha senast den 2023-04-30. Tjänsten kan tillstättas innan sista ansökningsdatum.Välkommen att söka!

 


 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Sommarjobb 2023

Vill du jobba hos oss i vår & sommar? Vi på Nynäs Rökeri söker dig som vill bli en del av vårt glada gäng i sommar. Vi är ett litet fiskrökeri med fiskaffär och servering, beläget på kajkanten i Nynäshamns hamn. Under sommarmånaderna har vi en stor mängd besökare hos oss. Vår ambition är att ge varje enskild kund och gäst en unik upplevelse med god service och bra produkter. Vi vill att alla ska gå härifrån med ett leende på läpparna, både besökare och p... Visa mer
Vill du jobba hos oss i vår & sommar?

Vi på Nynäs Rökeri söker dig som vill bli en del av vårt glada gäng i sommar. Vi är ett litet fiskrökeri med fiskaffär och servering, beläget på kajkanten i Nynäshamns hamn.
Under sommarmånaderna har vi en stor mängd besökare hos oss. Vår ambition är att ge varje enskild kund och gäst en unik upplevelse med god service och bra produkter. Vi vill att alla ska gå härifrån med ett leende på läpparna, både besökare och personal.
Att vi kan ge en positiv och unik upplevelse till alla de som besöker oss på sommaren är mycket tack vare vår sommarpersonal! Oavsett vilket tjänst du har är alla lika viktiga för att verksamheten ska kunna rulla på hela sommaren. Vi jobbar tillsammans i hela huset för att kunna leverera det bästa till våra besökare.
Vi söker personal till ett flertal tjänster som du kan läsa mer om nedan. Du kan söka en specifik tjänst eller söka till alla tjänster om du är osäker på vad som kan passa dig. Det är i huvudsak arbete under sommaren, men vi behöver även extrapersonal under våren och hösten.
Du får gärna vara över 18 år, men vi har ett fåtal tjänster för dig som är yngre. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men det viktigaste är att du har en vilja att lära dig!

Fiskaffären:
Butikspersonal – Var en del av att ge våra kunder den bästa upplevelsen i vår fiskaffär. Som en del av butiksteamet är du den som betjänar våra kunder, tar betalt i kassan samt vid vissa arbetspass öppnar och stänger butiken. Du hjälper till att hålla rent och snyggt och tillverkar olika delikatesser vi säljer i butiken. Dag, kväll och helgarbete.
Ansvarig butikspersonal – Samma arbetsuppgifter som ovan, men där du även vid vissa pass är den som är ansvarig på plats för driften av fiskaffären, samt vid öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.

Servering:
Kökspersonal – I vår servering är du en del av att ge våra gäster en unik matupplevelse. Vår kökspersonal tar emot beställningar och betalning på mat och dryck, samt gör enklare kallskänksarbeten som att lägga upp maten till våra gäster och förbereder köket inför öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.
Ansvarig Kökspersonal – Samma arbetsuppgifter som ovan, men där du även vid vissa pass är den som är ansvarig för driften av Servering & Kök, samt vid öppning och stängning. Dag, kväll och helgarbete.

Serveringsansvarig – Som serveringsansvarig är du ansiktet utåt för oss. Du är den som svara på frågor, ser till att serveringen är snygg och fin för våra gäster samt stöttar diskpersonalen för att hela tiden se till att allt rullar på bra i alla led. Vi har ingen bordsservering utan gästerna beställer och hämtar sin mat själva i vår lucka. Dag, kväll och helgarbete.
Diskare – I vårt diskrum har du en viktig roll för att få alla våra avdelningar att fungera. En tjänst som går ut på att se till att alla våra tallrikar, kastruller, skålar, backar och bestick kommer ut skinande rena för att kunna användas igen och igen. Dag, kväll och helgarbete.

Rökeri:
Fiskrökare – I rökeriets hjärta finns våra fiskrökare. Vill du lära dig ett mathantverk som få kan idag, är det här en tjänst för dig. Som rökare är arbetet förlagt kvällstid och du kommer in sen eftermiddag för att tända våra rökugnar och se till att dom går hela kvällen. Under upplärning arbetar du dagtid, ca en vecka. Det innefattar både rökning av fisk, räkor m.m. samt att hjälpa till att hålla våra lokaler rena och snygga till när morgonpersonalen kommer in.
Chaufför & produktion – Som chaufför är du den som ser till att våra varor kommer dit dom ska på rätt tid, samt hämtar en del av de varor vi behöver till vår produktion och våra kunder. När du inte är ute och kör har du ansvar för att producera en del av de varor vi säljer i vår fiskaffär och servering, samt är en del av att hålla våra lokaler i rent och fint skick. Kräver B-körkort. Dagtid.
Packare & varumottagare – Under sommarmånaderna tar vi emot stora mängder leveranser, och som varumottagare är du den som ser till att allt hamnar på rätt plats i huset. Du assisterar även vår rökpersonal med att packa varor till olika leveranser, samt med de arbetsuppgifter som behövs för att verksamheten ska rulla på problemfritt. Vid behov kör du ut varor till våra företagskunder i närområdet. Kräver B-körkort. Dagtid.
Vi har kollektivavtal med Handels, HRF och Livsmedelsföretagen.
För att söka jobb hos oss, fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail med CV och personligt brev till [email protected]. Ange ”Sommarjobb 2023” i ämnesraden.
Vi vill helst ha in din ansöka i dokumentformatet pdf, men även doc eller docx går bra.
Vi anställer löpande och ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Receptionen: Där det goda livet börjar. First Camp söker receptionist

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   First Camp Nickst... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Receptionen: Där det goda livet börjar.

När mörkret kryper på och de sista husvagnarna rullar in står du redo. Du föddes redo. Likt en sten i stormen tar du emot gästerna med samma orubbliga tålamod, obevekliga charm och oförglömliga leende dag efter annan. Du är det första våra gäster ser, och det sista de glömmer. Ditt ansikte symboliserar semester, avkoppling, det goda livet. Du är början, du är slutet. Du är vår receptionist.

Beskrivning
Vårt mål är att bli världens ledande campingkedja. Då behöver vi receptionister i världsklass på alla våra destinationer. Utan ett första bemötande som är proffsigt, vänligt och glädjefyllt kan vi inte uppnå vårt mål. Våra receptionister är First Camps ansikte utåt och vi värdesätter deras insatser högt.

Vad ska göras?
Som receptionist hos oss representerar du First Camp och är vårt ansikte utåt. Du arbetar med allt förekommande arbete i reception och butik, så som exempelvis in- och utcheckningar, information och service till gäster, bokningshantering samt försäljning av varor i butiken. Dina huvudsakliga uppgifter är receptions- och butikssysslor men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom service och kundbemötande, fördelaktigt genom tidigare arbete i reception. Om du har en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

- Du behöver vara väldigt noggrann, strukturerad och ordningsam för att passa in på tjänsten.
- Du har förståelse för våra gästers unika behov och utgångsläge. Därför är du alltid vänlig och tillmötesgående mot alla du träffar.

Som receptionist stressas du inte av att ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Köksmästare till Tallbackaskolan

Ansök    Jan 16    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Är du en en matlagare med driv och engagemang och vill vara med och skapa en trevlig måltidsupplevelse? Då är det bara att söka jobbet hos oss! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unik... Visa mer
Är du en en matlagare med driv och engagemang och vill vara med och skapa en trevlig måltidsupplevelse? Då är det bara att söka jobbet hos oss!


Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Tallbackaskolans kök tillagas cirka 220 portioner lunch/dag, köket serverar även frukost och mellanmål till fritids. I köket arbetar en köksmästare och ett ekonomibiträde. Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som köksmästare har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat som kock
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen
• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

 Som person har du god förmåga att planera och organisera arbetet och kan anpassa dig till ändrade förhållanden. Du är naturligt kommunikativ och skapar många olika relationer och nätverk. Alla människors lika värde vägleder dig i tanke och handling, du är öppen för nya idéer och lyssnar aktivt.

Som ledare är du lugn och trygg och du förstår innebörden av att vara en förebild. Ditt fokus ligger på tydligt och närvarande ledarskap genom att engagera, motivera och stärka dina medarbetare samt ge dem stöd och handledning att lyckas nå uppsatta mål och resultat. Du anpassar din ledarstil efter person och situation på ett smidigt och lyhört sätt. Du är modig och kan utmana på ett konstruktivt sätt och kan också ta tag i svåra situationer och fatta nödvändiga beslut. Du bör ha en stor serviceanda med viljan att hjälpa andra och även ha ett brinnande intresse för matlagning till barn.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2023/0024/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Jan 15    Pizzeria Polat MD    Köksbiträde
Hej Vi behöver en kökpersonal till våran pizzeria Du ska kunna jobba helger Du behöver ingen erferanhet vi kommer lära dig Visa mer
Hej
Vi behöver en kökpersonal till våran pizzeria
Du ska kunna jobba helger
Du behöver ingen erferanhet vi kommer lära dig Visa mindre

Resturangbiträde

Ansök    Dec 8    Ösmo Krog HB    Köksbiträde
Ösmo Krog söker nya medarbetare som som söker nya möjligheter, du skall vara stresståligt och positiv inställt till dina arbetsuppgifter. Visa mer
Ösmo Krog söker nya medarbetare som som söker nya möjligheter, du skall vara stresståligt och positiv inställt till dina arbetsuppgifter. Visa mindre

Kock till Rosengårdens kök

Ansök    Jan 16    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Unika möjligheter – helt naturligt! Vi söker en kock med driv och engagemang till kostenheten i Nynäshamn med placering i Rosengårdens kök. Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika fö... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Vi söker en kock med driv och engagemang till kostenheten i Nynäshamn med placering i Rosengårdens kök.

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Rosengårdens kök tillagas cirka 500 portioner/dag, köket lagar mat till Rosengårdens äldreboende och skickar varm mat till två andra enheter samt tillagar matlådor till hemtjänsten. Köket har också ansvar för äldreboendets restaurang. Personalgruppen består av 7 personer, i tjänsten ingår helgthjänstgöring var tredje helg.

Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som kock har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket till sammans med kökschefen. Du ansvarar för driften vid kökschefens frånvaro. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat som kock
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen
• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person har du god förmåga att planera och organisera arbetet och kan anpassa dig till ändrade förhållanden. Du är naturligt kommunikativ och skapar många olika relationer. Alla människors lika värde vägleder dig i tanke och handling, du är öppen för nya idéer och lyssnar aktivt.

Som ledare är du lugn och trygg och du förstår innebörden av att vara en förebild. Ditt fokus ligger på tydligt och närvarande ledarskap genom att engagera, motivera och stärka dina medarbetare samt ge dem stöd och handledning att lyckas nå uppsatta mål och resultat. Du anpassar din ledarstil efter person och situation på ett smidigt och lyhört sätt. Du är modig och kan utmana på ett konstruktivt sätt och kan också ta tag i svåra situationer och fatta nödvändiga beslut.

Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till äldre.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2023/0023/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förare (B körkort) i restaurang branschen

Förare (B körkort) i restaurangbranschen. Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbeanschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av köra ut mat till kunder. Samtidigt kan arbete i köket samt disken behövas i tjänsten. Därav söker vi någon som har erfarenhet av disk och kök, men även med B körkort. Vi söker dig som har jobbat i restaurangbranchen tidigare i form av disk och kök främst. Dessutom kräver vi att du har B körkort fö... Visa mer
Förare (B körkort) i restaurangbranschen.
Vi söker en flexibel person med B körkort som jobbat i restaurangbeanschen. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av köra ut mat till kunder. Samtidigt kan arbete i köket samt disken behövas i tjänsten.
Därav söker vi någon som har erfarenhet av disk och kök, men även med B körkort.
Vi söker dig som har jobbat i restaurangbranchen tidigare i form av disk och kök främst. Dessutom kräver vi att du har B körkort för att kunna utföra tjänsten som förare.
Varmt välkommen att höra av dig för att få veta mer om rollen. Ansökan skickas i form av CV samt personligt brev till mailadressen nedan.
obs vi tar ansökan bara via mejl. Visa mindre

Wok & Grill

Sorunda Wok & Grill söker thaikock och Sushikock. Vi söker även kassabiträde med någon som har erfarenhet av merförsäljning och ser till att servera gästerna och plocka servering samt ta hand om disken till en början. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Sorunda Wok & Grill söker thaikock och Sushikock.
Vi söker även kassabiträde med någon som har erfarenhet av merförsäljning och ser till att servera gästerna och plocka servering samt ta hand om disken till en början.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ekonomibiträde

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Beskrivning Hamnvikshemmet är ett drogfritt stödboende som riktar sig till män och kvinnor som till följd av hemlöshet, missbruk, psykiskt ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd från socialtjänsten. Stödet som Hamnvikshemmet erbjuder utgår från beställarens uppdrag och består av insatser som utgår från e... Visa mer
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Beskrivning
Hamnvikshemmet är ett drogfritt stödboende som riktar sig till män och kvinnor som till följd av hemlöshet, missbruk, psykiskt ohälsa eller andra svårigheter behöver stöd från socialtjänsten.

Stödet som Hamnvikshemmet erbjuder utgår från beställarens uppdrag och består av insatser som utgår från evidensbaserade metoder och syftar till att ge klienter en förutsättning till en bättre hälsa och ökad motivation att skapa ett så självständigt liv som möjligt.

Hamnvikshemmet ligger lugnt och naturskönt beläget vid en havsvik strax utanför Nynäshamn och är ett stödboende med 37 platser, av dessa platser är 8 för brukare med behov av extra stöd. Vi har ett kök som tillagar god och näringsrik hemlagad mat från grunden, då vi anser att det är en viktig del av återhämtningsprocessen.

Nu behöver vi nyanställa ett ekonomibiträde alternativt kock.

 

Arbetsuppgifter
Som ekonomibiträde på Hamnvikshemmet ansvarar du, tillsammans med köksansvarige och en annan kollega, för att planera och tillaga måltider tillsammans med övrig personal och skapa en trevlig måltidsmiljö. I arbetsuppgifterna ingår även städning av verksamhetslokaler, tvätt av arbetskläder samt andra förekommande uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är social, tålmodig och tycker om människor med en annorlunda historia, som vill vara med och göra måltiderna till en positiv upplevelse.

Kunskaper om basal livsmedelshygien, matlagning och bakning är ett krav. Kunskap och erfarenhet om missbruk och psykisk sjukdom är meriterande.
Har du en adekvat kockutbildning kommer du att anställas som kock.

 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Visa mindre

Bar/Reception

Ansök    Nov 7    Sodexo AB    Bartender
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nu söker vi dig som vill arbeta i bar och reception på trevliga och naturnära Nynäs Havsbad. Här erbjuder vi ett härligt boende, kulinariska upplevelser i vår restaurang och en inb... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nu söker vi dig som vill arbeta i bar och reception på trevliga och naturnära Nynäs Havsbad. Här erbjuder vi ett härligt boende, kulinariska upplevelser i vår restaurang och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Vi är också en välbesökt konferensanläggning med utrymmen för både konferens och fest. 

Om rollen

Rollen är en kombinerad bartender- och receptionstjänst där du utöver att leverera utomordentliga dryckesupplevelser till våra gäster kommer att ansvara för receptionen kvällstid. 

Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd kvällar och helg.

Vem är du?

För denna roll söker vi dig som är en erfaren och kunnig bartender och som brinner för att arbeta med 5-stjärnig service. Arbetet ställer krav på självständighet, effektivitet och ett öga för detaljer. Som person är du positiv, strukturerad samt gillar att jobba i team. Vidare är du en lösningsorienterad person med god förmåga att hantera stressiga situationer. 

Det är meriterande, men ej ett krav, om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i reception. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en fantastisk miljö med havet som granne.

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.

Lön enligt avtal eller individuell förhandling efter erfarenhet.

Nynäs Havsbad är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi med passion och stolthet en minnesvärd upplevelse för våra gäster.

Välkommen att ansöka!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Thailändsk kock för tillfällig anställning

Väletablerad restaurang i Nynäshamn med thailändsk och japansk mat söker nu två kockar för säsongsanställning i sex månader mellan perioden februari till juli månad alternativt mars till augusti. Vi ser att du har gedigen utbildning och erfarenhet av thailändsk mat från grunden. Visa mer
Väletablerad restaurang i Nynäshamn med thailändsk och japansk mat söker nu två kockar för säsongsanställning i sex månader mellan perioden februari till juli månad alternativt mars till augusti.
Vi ser att du har gedigen utbildning och erfarenhet av thailändsk mat från grunden. Visa mindre

Serveringspersonal till Nynäs Havsbad

Ansök    Nov 7    Sodexo AB    Servitör/Servitris
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nu söker vi serveringspersonal som vill arbeta extra vid behov, kvällar och helger på trevliga och naturnära Nynäs Havsbad, ca 30 minuter från Stockholm city. Här erbjuder vi ett h... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nu söker vi serveringspersonal som vill arbeta extra vid behov, kvällar och helger på trevliga och naturnära Nynäs Havsbad, ca 30 minuter från Stockholm city. Här erbjuder vi ett härligt boende, kulinariska upplevelser i vår restaurang och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Vi är också en välbesökt konferensanläggning med utrymmen för både konferens och fest. 

Om dig

Vi söker dig som är passionerad, stolt och trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har några års restaurangerfarenhet och ett stort intresse för mat och dryck i kombination, samt att du hela tiden vill ge gästen det där lilla extra. Vi sätter även stor vikt vid din personlighet, där kärleken till mötet med gästen, maten, vinet och din egna utveckling är självklar.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av förekommande arbetsuppgifter i restaurangen, såsom:


• Kassahantering
• Ansvara för egen station i matsalen
• Arbeta aktivt med merförsäljning
• Förarbete/efterarbete i matsalen

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Erfarenhet från sedvanligt arbete i restaurang
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Kassavana är meriterande
• Dryckes- och matkunskaper är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och förmåga att kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för gästens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Tycka om när det är fart och fläkt
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar: -Tidigt -Tydligt -Trevligt

Anställningsform och arbetstider:
Extra vid behov, kvällar och helger. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Riddernäs på [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-12-10. Ansökan kan endast göras vår hemsida. Välkommen att söka!

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 22    Osteria Sandro AB    Kock, à la carte
Torget Brasserie & bar, Nynäshamn söker nu en kock för en tjänst på ca 60%. Arbetet är förlagt i huvudsak kvällstid, för närvarande Torsdag-Lördag. Vi är ett Brasserie med kontinental europeisk touch med vällagad & smakrik mat med ca 40-50 sittplatser och under sommaren utökas dessa med ytterligare med vår uteservering på ca: 30 platser. Vi ser därför att du är ödmjuk, prestigelös & ambitiös matlagare alternativt så är du relativt ny i branschen men form... Visa mer
Torget Brasserie & bar, Nynäshamn söker nu en kock för en tjänst på ca 60%. Arbetet är förlagt i huvudsak kvällstid, för närvarande Torsdag-Lördag.
Vi är ett Brasserie med kontinental europeisk touch med vällagad & smakrik mat med ca 40-50 sittplatser och under sommaren utökas dessa med ytterligare med vår uteservering på ca: 30 platser.
Vi ser därför att du är ödmjuk, prestigelös & ambitiös matlagare alternativt så är du relativt ny i branschen men formbar för att vi skall få dig att passa in i vår verksamhet. Då vi är av blandade nationaliteter så är flytande svenska i tal och skrift en självklarhet & på engelska kan du kommunicera utan några större problem.
På ”Torget Brasserie & Bar”, Nynäshamn är man del i en liten arbetsgrupp alla med olika bakgrunder både arbetsmässigt & privat. Vi respekterar den person man är och vi gör ingen skillnad på varken könstillhörighet, religion eller sexuell läggning.
Vi är en restaurang där man utöver rollen som kock förväntas att kunna rycka in där det behövs, allt ifrån att byta ölfat, hjälpa till att bära ut tallrikar till vara gäster till att stå i disken.
Förekommande krav & arbetsuppgifter för tjänsten är bla:
Vara behjälplig med inköp av färskvaror, kolonial samt kompletterande inköp
Förberedelser, Tillagning & uppläggning av maträtter
Följa satta recepturer & tillvägagangssätt
Följa uppsatta städscheman & städrutiner satta av kökschef.
Kunna arbeta självständigt (ensam) under visa schemalagda arbetspass
Ha grundläggande kunskap och vara införstädd med samt följa rådande hälso- och hygienföreskrifter(HACCP-regler)
Vid behov ringa in beställningar till grossister
Kollektivavtal? JA
Låter det här som någonting för dig?
Maila då din ansökan innehållandes CV samt personligt brev till: [email protected]
Märk ditt Mail med ”kocktjänst”
Tillträde: Januari 2023
Vi avsäger oss vänligen rekrytering via bemanningsföretag Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 22    Osteria Sandro AB    Kock, à la carte
Torget Brasserie & bar, Nynäshamn söker nu en kock för en tjänst på ”ENSTAKA DAGAR”. Arbetet är förlagt i huvudsak kvällstid, för närvarande Torsdag-Lördag. Vi är ett Brasserie med kontinental europeisk touch med vällagad & smakrik mat med ca 40-50 sittplatser och under sommaren utökas dessa med ytterligare med vår uteservering på ca: 30 platser. Vi ser därför att du är ödmjuk, prestigelös & ambitiös matlagare alternativt så är du relativt ny i branschen... Visa mer
Torget Brasserie & bar, Nynäshamn söker nu en kock för en tjänst på ”ENSTAKA DAGAR”. Arbetet är förlagt i huvudsak kvällstid, för närvarande Torsdag-Lördag.
Vi är ett Brasserie med kontinental europeisk touch med vällagad & smakrik mat med ca 40-50 sittplatser och under sommaren utökas dessa med ytterligare med vår uteservering på ca: 30 platser.
Vi ser därför att du är ödmjuk, prestigelös & ambitiös matlagare alternativt så är du relativt ny i branschen men formbar för att vi skall få dig att passa in i vår verksamhet. Då vi är av blandade nationaliteter så är flytande svenska i tal och skrift en självklarhet & på engelska kan du kommunicera utan några större problem.
På ”Torget Brasserie & Bar”, Nynäshamn är man del i en liten arbetsgrupp alla med olika bakgrunder både arbetsmässigt & privat. Vi respekterar den person man är och vi gör ingen skillnad på varken könstillhörighet, religion eller sexuell läggning.
Vi är en restaurang där man utöver rollen som kock förväntas att kunna rycka in där det behövs, allt ifrån att byta ölfat, hjälpa till att bära ut tallrikar till vara gäster till att stå i disken.
Förekommande krav & arbetsuppgifter för tjänsten är bla:
Vara behjälplig med inköp av färskvaror, kolonial samt kompletterande inköp
Förberedelser, Tillagning & uppläggning av maträtter
Följa satta recepturer & tillvägagangssätt
Följa uppsatta städscheman & städrutiner satta av kökschef.
Kunna arbeta självständigt (ensam) under visa schemalagda arbetspass
Ha grundläggande kunskap och vara införstädd med samt följa rådande hälso- och hygienföreskrifter(HACCP-regler)
Vid behov ringa in beställningar till grossister
Kollektivavtal? JA
Låter det här som någonting för dig?
Maila då din ansökan innehållandes CV samt personligt brev till: [email protected]
Märk ditt Mail med ”kocktjänst”
Tillträde: Januari 2023
Vi avsäger oss vänligen rekrytering via bemanningsföretag Visa mindre

grill, servering, kassa m m

Ansök    Okt 11    Aymed Restaurang AB    Restaurangbiträde
Ny öppnad pizzeria i Nynäshamn belägen vid sjötelegrafen, Vi söker 2 personer som vill jobba med oss. Du/ni ska vara stresstålig, glad, positiv, tillmötesgående och alltid ha gästen i fokus! Kunna laga mat, kassahantering, servera, och en stor merit för körkort B för Hemkörnings möjligheter. känner du/ni att detta är av intresse, tveka inte att höra av dig omgående! 0704522214 Murat Bilgic Visa mer
Ny öppnad pizzeria i Nynäshamn belägen vid sjötelegrafen, Vi söker 2 personer som vill jobba med oss. Du/ni ska vara stresstålig, glad, positiv, tillmötesgående och alltid ha gästen i fokus! Kunna laga mat, kassahantering, servera, och en stor merit för körkort B för Hemkörnings möjligheter.
känner du/ni att detta är av intresse, tveka inte att höra av dig omgående!
0704522214 Murat Bilgic Visa mindre

Erfaren Pizzabagare sökes

Ansök    Aug 31    Ösmo Krog HB    Pizzabagare
En erfaren pizzabagare sökes till Ösmo Krog. Många års arbetserfarenhet är ett krav, du skall vara stresstålig samt glad. Visa mer
En erfaren pizzabagare sökes till Ösmo Krog. Många års arbetserfarenhet är ett krav, du skall vara stresstålig samt glad. Visa mindre

Kock till Bemanningscentrum

Ansök    Aug 30    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Ett meningsfullt liv i balans! Tycker du om att ha olika uppdrag så gott som varje dag och ser tjusningen i att komma till olika arbetsplatser/grupper för att göra en fantastisk punktinsats? Då tror vi att denna roll kan passa dig. Bemanningscentrum söker nu en kvalificerade kock för arbete i vår pool. Eftersom vi jobbar med människor blir ingen dag den andra lik. Variationen i jobbet gör att du hela tiden får utmanas och utvecklas. I vår kommun delar v... Visa mer
Ett meningsfullt liv i balans!

Tycker du om att ha olika uppdrag så gott som varje dag och ser tjusningen i att komma till olika arbetsplatser/grupper för att göra en fantastisk punktinsats? Då tror vi att denna roll kan passa dig.

Bemanningscentrum söker nu en kvalificerade kock för arbete i vår pool.

Eftersom vi jobbar med människor blir ingen dag den andra lik. Variationen i jobbet gör att du hela tiden får utmanas och utvecklas. I vår kommun delar vi en positiv syn på såväl medarbetare som invånare. Här får du vara med och bidra till en positiv energi som smittar av sig och skapar en bättre miljö för alla.

Om arbetsplatsen
Bemanningscentrum ingår i HR-avdelningen och ansvarar för korttidsbemanningen i den kommunala äldreomsorgen, omsorgen om funktionsnedsatta, barnomsorgen i förskola och fritids samt kostverksamheterna. Bemanningscentrum startade som en del i Nynäshamns kommuns heltidssatsning. Detta gör att alla verksamheter kan erbjuda personalen möjligheten att arbeta heltid. 

Bemanningscentrum har för närvarande en pool med 19 heltidsanställda och cirka 200 timavlönande. För att verksamheten ska fungera arbetar på kontoret 3 bemanningsplanerare, 1 rekryterare, 1 gruppchef/rekryterare samt 1 enhetschef. Bemanningscentrum arbetar tillsammans med kommunens verksamheter för att säkerställa rätt bemanning. 

Vi erbjuder:


• Individuell introduktion
• Önskad sysselsättningsgrad 
• Flexibilitetstillägg 2500:-/ månad 
• Breddning av kompetens 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är erfaren kock med bred kompetens. Du ska kunna arbeta med hela kommunen som arbetsfält och med alla typer av arbetsuppgifter inom kostverksamheten.

All arbetstid är flytande vilket innebär att du kontinuerligt "bygger" ditt schema mot behovet av vikarier. Obekväm arbetstid ingår i tjänsten.

Vi arbetar i bemanningssystemet Timecare Pool. Här lägger du din tillgänglighet, när du ska stå till förfogande för arbete och hur dina lediga dagar (9 dagar/månad) är planerade. Detta görs en månad i förväg. Du behöver vara generös när du lägger din tillgänglighet, när schemat byggs på har du möjlighet att ta bort tillgänglighet vart efter du fullgör din arbetstid.

Du kommer att få genomgå introduktion på de arbetsplatser du senare blir bokad på. Arbetet på flera arbetsplatser ger även utveckling och möjlighet att bredda din kompetens genom utbyte av erfarenhet och praktiska kunskaper.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas  i rollen har du: 


• Restauragutbildning 
• Erfarenhet av matproduktion i stor skala
• Kunskap om förekommande dietkost samt livsmedelslagstiftningar
• god kunskap i det svenska språket såväl i tal som i skrift
• grundläggande datorkunskap
• B-körkort

Det är meriterande om du har: 


•  erfarenhet av arbete inom förskola/skola, funktionsnedsättningsområdet och/eller älderomsorg.

Som person är du flexibel och kan anpassa dig till person och situation på ett smidigt sätt och du är även prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Du har en god kommunikationsförmåga samt har goda färdigheter i att skriva och rapportera. Du är bra på att samarbeta med andra yrkesgrupper men klarar även att arbeta självständigt och ta egna initiativ. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: KS/2022/0280/023

Kontaktperson

Lena Norström

Gruppchef/Rekryterare
08 520 68477

Facklig företrädareFackliga företrädare nås via Kontaktcenter

08-520 680 00

 
 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt som vi kan erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I alla kommuner är du med och bidrar till något större – hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Aug 31    Sezer, Ibrahim    Servitör/Servitris
Söker restaurangbiträde till vår italiensk restaurang i Nynäshamn. Vi behöver en medarbetare som hjälper oss med att förbereda råvaror, servera, diska m.m. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker restaurangbiträde till vår italiensk restaurang i Nynäshamn.
Vi behöver en medarbetare som hjälper oss med att förbereda råvaror, servera, diska m.m.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde

Vi på Oskars Gatukök söker nya medarbetare till vårat arbetslag, vi är ett glatt och drivande lag. Vill du vara med oss på resan. Välkommen att söka. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på Oskars Gatukök söker nya medarbetare till vårat arbetslag, vi är ett glatt och drivande lag. Vill du vara med oss på resan. Välkommen att söka.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

söker Lunch Kock med god erfarenhet.

Ansök    Aug 15    Härolden AB    Specialkock
Sökes lunch kock med erfarenhet och duktig på husmanskost till restaurang Lydia i Nynäshamn Vi vill arbetet innehåller både planering och förberedelser, men är också ett kreativt arbete. Smaker ska kombineras och maten presenteras på ett tilltalande sätt. Hygien och kunskap om de råvaror som används är viktigt. Visa mer
Sökes lunch kock med erfarenhet och duktig på husmanskost till restaurang Lydia i Nynäshamn Vi vill arbetet innehåller både planering och förberedelser, men är också ett kreativt arbete. Smaker ska kombineras och maten presenteras på ett tilltalande sätt. Hygien och kunskap om de råvaror som används är viktigt. Visa mindre

Sous Chef Nynäs Havsbad

Ansök    Aug 10    Sodexo AB    Souschef
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nynäs Havsbad erbjuder härlit boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läg... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nynäs Havsbad erbjuder härlit boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse. Vi erbjuder konferens, ala carte och anordnar bröllop och fest.

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du bör vara van med högt tempo då våran anläggning är välbesökt. Du har även förmågan att växla upp när det behövs. Du trivs i att vara en del av ett team , vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Miljö och hållbarhetsfrågor är viktigt för dig, vi är stolta över vårt Svanen certifiekat och jobbar ständigt med dessa frågor. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvcklas.

Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Vara delaktig och medverka i den daliga driften i köket
• Menyplanering 
• Utveckling av koncept
• Inköp
• Administrativa arbetsuppgifter (tex HACCP, svinnraoppotering, inventering)
• Hålla i samt leda udsedda specialarrangemang ex bröllop
• Ersätt kökschef när denna inte är på plats

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• Ledaregenskaper
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• Ala carte kock varmkök
• Erfarenhet av specialkost

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Sjävständig och handlingskraftig
• Positiv attityd
• Ekonomiskt tänkande
• kvalitets medveten
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar -Tidigt -Tydligt - Trevligt

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning 100% vi tillämpar 6 månaders provanställning. Varierande arbetstider dag, kväll och helgtjänstgörning.

Har du frågor kontakta kökschef Sandra Dertell [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-09-30
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Förbereda, servera arbeta i köket

Hej pizzeria svandammen ab söker restaurang biträde för heltid arbete ingen erfarenhet kravs vi tar ansökan bara via mejl ring ej välkommen med din ansökan Visa mer
Hej
pizzeria svandammen ab söker restaurang biträde för heltid arbete
ingen erfarenhet kravs
vi tar ansökan bara via mejl
ring ej
välkommen med din ansökan Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Aug 9    Sodexo AB    Servitör/Servitris
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker nu medarbetare till vår restaurang på Nynäs Havsbad. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att b... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Vi söker nu medarbetare till vår restaurang på Nynäs Havsbad. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Ansvar för egen station i matsalen samt servering
• Arbetar aktivt med merförsäljning
• Förarbete/efterarbete i matsalen
• Stöttar vid behov i reception

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Dryck och mat intresserad
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Kassavana är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för gästens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Tycka om när det är fart och fläkt
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar: -Tidigt -Tydligt -Trevligt

Anställningsform och arbetstider:
Deltid, extra, (kvällar och helger)

Har du frågor, kontakta Maria Riddernäs per mail [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-09-30. Ansökan kan endast göras vår hemsida. 

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Kock Nynäs Havsbad

Ansök    Aug 10    Sodexo AB    Kock, à la carte
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Nynäs Havsbad erbjuder härlit boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läg... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Nynäs Havsbad erbjuder härlit boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse. Vi erbjuder konferens, ala carte och anordnar bröllop och fest.

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och dryck och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du bör vara van med högt tempo då våran anläggning är välbesökt. Du har även förmågan att växla upp när det behövs. Du trivs i att vara en del av ett team , vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Miljö och hållbarhetsfrågor är viktigt för dig, vi är stolta över vårt Svanen certifiekat och jobbar ständigt med dessa frågor. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns det goda möjligheter för dig att både utveckla och utvcklas.

Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Vara delaktig och medverka i den daliga driften 
• Menyplanering 
• Administrativa arbetsuppgifter (tex HACCP, svinnraoppotering)

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst två års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• Har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• Ala carte kock varmkök
• Erfarenhet av specialkost är meriterande

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Sjävständig och handlingskraftig
• Positiv attidyd
• Ekonomiskt tänkande
• kvalitets medveten
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar -Tidigt -Tydligt - Trevligt

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning 100% vi tillämpar 6 månaders provanställning. Varierande arbetstider dag, kväll och helgtjänstgörning.

Har du frågor kontakta kökschef Sandra Dertell [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-09-30
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Serveringspersonal extra

Ansök    Jun 23    Osteria Sandro AB    Servitör/Servitris
Vill du bli en av oss? Torget Brasserie & bar söker nu en serviceminded servitris/servitör med erfarenhet som kan hoppa in vid behov samt vissa helger. Finns chans till att få gå på schema vissa helger. Vi söker dig som helst har tidigare erfarenhet av servering och gärna erfarenhet av att stå i baren. Att du är glad, trevlig och framåt ser vi som en självklarhet! Vi har á lá carte på kvällar och helger samt serverar lunch dagtid på vardagar. Arbetstiden k... Visa mer
Vill du bli en av oss?
Torget Brasserie & bar söker nu en serviceminded servitris/servitör med erfarenhet som kan hoppa in vid behov samt vissa helger. Finns chans till att få gå på schema vissa helger.
Vi söker dig som helst har tidigare erfarenhet av servering och gärna erfarenhet av att stå i baren. Att du är glad, trevlig och framåt ser vi som en självklarhet! Vi har á lá carte på kvällar och helger samt serverar lunch dagtid på vardagar. Arbetstiden kommer till största del vara förlagd på kvällar och helger.
Vi är en familjär restaurang i hjärtat av Nynäshamn med inriktning europeisk bistro. Hos oss hittar ni även en av Nynäshamns bästa cocktailbarer. Visa mindre

Köksbiträde sökes

Ansök    Jun 28    Stådberg AB    Köksbiträde
Vi är i behov av personal. Vi söker nu en medarbetare till en tjänst som köksbiträde. Arbetstider: vardagar måndag-fredag eller helgdagar. Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi söker dig som är ordningsam, har servicekänsla enda ut i fingerspetsarna och en blick som är med och ser allt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet samt din förmåga att planera, organisera och alltid ligga ett steg före. Erfarenhet inom området är meriterande. Dina arbets... Visa mer
Vi är i behov av personal.
Vi söker nu en medarbetare till en tjänst som köksbiträde.
Arbetstider: vardagar måndag-fredag eller helgdagar.
Hos oss står alltid kunden i fokus. Vi söker dig som är ordningsam, har servicekänsla enda ut i fingerspetsarna och en blick som är med och ser allt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet samt din förmåga att planera, organisera och alltid ligga ett steg före.
Erfarenhet inom området är meriterande.
Dina arbetsuppgifter är:
Förbereda enklare maträtter, skala, skölja och hacka grönsaker samt plocka disk
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Barista Nynäshamn

Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.   Vi söker nu därför dig som ... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  

Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Som Barista får du arbeta i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.  

Ditt framtida jobb? 
Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara - vi utbildar alla våra Baristor i egen regi. 

Vad erbjuder du oss? 
- Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster
- Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning
- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick
- Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
- Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
- Du älskar att ha kul på jobbet

Vad erbjuder vi dig? 
Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion- samt Baristautbildning.  

Övrigt 
Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. 

Ansök 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag Visa mindre

Kock till Rosengårdens kök

Ansök    Maj 30    Nynäshamns kommun    Kock, storhushåll
Här behöver du inte koka soppa på en spik! Vill du bidra till att skapa bra - och goda - smakupplevelser för våra gäster och brukare? Är du kreativ och kunnig som kock? Då är vi nyfikna på dig.  Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynä... Visa mer
Här behöver du inte koka soppa på en spik! Vill du bidra till att skapa bra - och goda - smakupplevelser för våra gäster och brukare? Är du kreativ och kunnig som kock? Då är vi nyfikna på dig. 

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.

I Rosengårdens kök tillagas cirka 500 portioner/dag, köket lagar mat till Rosengårdens äldreboende och skickar varm mat till två andra enheter samt tillagar matlådor till hemtjänsten. Köket har också ansvar för äldreboendets restaurang. Personalgruppen består av sju personer, i tjänsten ingår helgthjänstgöring var tredje helg.

Måltiderna ska vara lagade så mycket som möjligt från grunden och med inriktning på att öka andelen ekologiska, närodlade och säsongsanpassade råvaror samt minska matsvinnet.

Arbetsuppgifter
Som kock har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket till sammans med kökschefen. Du ansvarar för driften vid kökschefens frånvaro. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.

Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen då du får arbeta i kommunens andra tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola vid behov.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• ha arbetat som kock under minst 3 år
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:


• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person kan du ta eget ansvar,är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till äldre.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: vikariat som kan övergå till en tillsvidare anställning

Sysselsättningsgrad: heltid

Antal lediga befattningar: 1 

Ref. nr: BUN/2022/0076/023Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn - en unik del och plats i Stockholms län. Hos oss är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre