Lediga jobb som Fastighetsskötare i Nynäshamn

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Idrottsplatsarbetare

Vill du vara med och utveckla skötseln av våra idrottsplatser i Nynäshamnskommun? Är du praktiskt lagd som person och trivs med att ge god service tillsammans med ett härligt arbetslag? Då är detta rollen för dig! Sök tjänsten redan idag! Om arbetsplatsen Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskola, kostenhet, kulturskola samt kultur- och fritidsavdelning. Vi som arbetar på kultur- och fritidsavdelningen, som föruto... Visa mer
Vill du vara med och utveckla skötseln av våra idrottsplatser i Nynäshamnskommun?
Är du praktiskt lagd som person och trivs med att ge god service tillsammans med ett härligt arbetslag? Då är detta rollen för dig! Sök tjänsten redan idag!

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, grundsärskola, kostenhet, kulturskola samt kultur- och fritidsavdelning. Vi som arbetar på kultur- och fritidsavdelningen, som förutom Förening och anläggning består av enheterna Ung Fritid och Kultur och bibliotek, har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att ge Nynäshamnsborna bästa möjliga förutsättningar för ett aktivt och utvecklande liv.

Enheten Förening och anläggning svarar för vår simhall och övriga fritidsanläggningar i kommunen, föreningsfrågor samt stöd till kultur- och fritidsverksamhet och lovaktivteter. Vår verksamhet fyller en mycket viktig funktion mellan föreningsliv och kommun. På enheten finns idag ett 10-tal medarbetare.Vi är fyra idrottsplatsarbetare och två av våra kollegor ska gå i pension. Vi strävar efter en jämställd arbestplats. 

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är drift och skötsel av Ishall, simhall, isbanor, skolidrottsplatser, näridrottsplatser, konstgräsplaner, naturgräsplan, och i övrigt förekommande uppgifter med anknytning idrott och friluftsliv. Vi strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten och du kommer vara en del av utvecklingsarbetet. Arbetet är schemalagt och innebär kvällar och helger.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• gymnasieutbildningoch/eller relevant utbildning inom området
• tidigare erfarenhet av arbete på idrottsanläggningar
• god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket i tal och skrift
• B-körkort
• systemvana och lätt för att lära nytt

Det är meriterande om du har:


• erfarenhet från frilufts- eller idrottsanläggningar
• erfarenhet av körning med ismaskin
• erfarenhet av vattenrening av badanläggningar
• varit eller är aktiv inom en idrottsförening

Ett serviceinriktat och positivt och professionellt bemötande gentemot besökare är en förutsättning i vårt arbete. Därför tror vi att du är initiativtagande och trygg med god förmåga att skapa förtroendefulla relationer och är aktiv i olika sociala situationer. Som teammedlem så arbetar du bra med andra människor och är lyhörd och smidig i ditt sätt att vara samtidigt som du är van att arbeta självgående.

Som person är du strukturerad och organiserar ditt arbete väl samt slutför det som påbörjats och håller deadlines. Att vara flexibel och anpassa dig till nya situationer är du van vid. Du är kreativ och finner nya lösningar på gamla problem. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 2

Ref. nr: KFN/2023/0026/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare till Gröndalsskolan/Svandammsskolan

Ansök    Jun 4    Nynäshamns kommun    Skolvaktmästare
Är du en serviceinriktad vaktmästare? Välkommen med din ansökan!  Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevelser. Arbetsuppgifter Som vaktmästare kommer du arbeta 50% på Gröndalsskolan och 50% på närbelägna Sv... Visa mer
Är du en serviceinriktad vaktmästare? Välkommen med din ansökan! 

Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevelser.

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare kommer du arbeta 50% på Gröndalsskolan och 50% på närbelägna Svandammsskolan. 

Arbetsuppgifter: 


• Diverse monteringar/demonteringar: projektordukar, takfästen till projektorer, whiteboards, hyllor.
• Möbler: montering/demontering av nya och begagnade möbler, flytt av möbler.
• Lås och nycklar: byte, beställning, montering/demontering.
• Snickeri: montering/demontering av skåp, bänkar, lösa/fasta hyllor, väggskåp. 
• Fönster och dörrar: montering fönsterlås, hakar, haspar, smörjning av fönster/dörrar.
• Hantera elverktyg såsom skruvdragare, borrmaskin och att såga.  
• Se till att hålla skolgården fin genom att sopa, kratta, ta bort klotter. 
• Reparera och laga saker som gått sönder 

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, avdelningen kvalitet och utveckling, kostenhet samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. 

Gröndalsskolan är en F-9 skola med 800 elever och 90 medarbetare. Skolan ligger intill Gröndalsvikens pendeltågstation. Våra lokaler är delvis nyrenoverade exempelvis har vi uppdaterat idrottshall, matsal och klassrum för elever i de yngre åldrarna. Fortsatt renovering pågår i resterande byggnader. Vi har en fin aula och ett centralt beläget skolbibliotek.

Svandammsskolan är en F-6 skola med 400 elever och 40 medarbetare. Skolan ligger nära Nynäshamns pendeltågsstation. Skolan ligger i en tegelbyggnad från 1951. Vi har investerat i att få en ljudmässigt lugn och dämpad ljudmiljö med god akustik i flera av våra klassrum.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• Erfarenhet av vaktmästeri eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Vana att hantera elverktyg såsom skruvdragare, borrmaskin och att såga
• God kunskaper i  svenska och engelska
• Kunskaper inom Microsoft Office-paketet. 

Det är meriterande om du har: 

• Viss datorkunskap om programvara samt lättare service av datorer

Personliga egenskaper vi letar efter:

För att lyckas i rollen som vaktmästare så behöver du vara tekniskt kunnig och händig.

Du tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med både vuxna och barn.  

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer kommer därför ske löpande under annonseringstiden.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer vi begära ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Det här erbjuder vi dig

• Hos oss får du göra skillnad i människors liv. Här har du nära till din chef och dina kollegor, påverkan och beslut. 


• Nynäshamn är en lugn och trygg kommun. Tryggheten finns även i våra team – vi är prestigelösa, uppmuntrar och backar upp varandra när det behövs. 


• Nynäshamns kommun är en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Vår resa ger dig möjlighet till utmaningar och varierande arbetsuppgifter.


• Vi erbjuder fri tillgång till gym. Du får även friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag.


• Vi har en aktiv personalförening där du kan hyra stugor i fjällen och i skärgården. Du kan också delta i olika aktiviteter som till exempel padel, kajak och ridning.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SVA/2024/0023/023 Visa mindre

Områdesansvarig

Områdesansvarig AB Nynäshamnsbostäder är ett helägt kommunalt aktiebolag, bildat 1995. Grundades 1946 då som stiftelse. Vi har för närvarande 2 400 lägenheter och vi har idag 23 st anställda. Då en av våra anställda har sagt upp sig så söker vi en ny områdesansvarig. Arbetsuppgifter - Ansvara för sitt områdes löpande underhåll - Serviceanmälan/ felanmälan - Lägenhetsbesiktningar - Mindre reparationer - Ron... Visa mer
Områdesansvarig

AB Nynäshamnsbostäder är ett helägt kommunalt aktiebolag, bildat 1995. Grundades 1946 då som stiftelse. Vi har för närvarande 2 400 lägenheter och vi har idag 23 st anställda.


Då en av våra anställda har sagt upp sig så söker vi en ny områdesansvarig.
Arbetsuppgifter
- Ansvara för sitt områdes löpande underhåll
- Serviceanmälan/ felanmälan
- Lägenhetsbesiktningar
- Mindre reparationer
- Ronderingar och tillsyn av området
- Administrativa uppgifter
- Hyresgästkontakter
- Entreprenörskontakter
- Kontakt med den lokala hyresgästföreningen
- Ansvara för samordningen vid uppkomst av skadedjur i fastigheterna
Kvalifikationer
- Vi söker dig som har utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning eller fastighetsteknik
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Datavana, Word och Excel och dataprogram för fastighetsadministration
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
- Självgående, tar ansvar för sin uppgift, strukturerar och driver sina processer.
- Strukturerad, planerar, organiserar och prioriterar aktivitet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
- Affärsmässig, förstår och tillämpar affärsmässiga principer på ett bra sätt. Fokuserar på kostnader och intäkter.
- Samarbetsförmåga, arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
- Social kompetens, socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Har förmåga att sätta sig in någon annans situation utan att ta över personens känslor.
- Kulturell medvetenhet, värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och personligheter påverkar en själv och andra.Vi ser gärna att kvinnor söker tjänsten.


För att söka tjänsten skicka in CV och ett personligt brev på [email protected]
före 2023-02-24
Intervjuer och urval sker löpande.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta personaladministratör
Berit Eriksen, 0852068707 Visa mindre

Hamnassistent till Nynäshamns Gästhamn & Besökscenter

Attraheras du av att arbeta med både människor och teknik? Tycker du om sjön och båtar? Då ska du komma och arbeta hos oss i Nynäshamns Gästhamn & Besökscenter. Om arbetsplatsen Unika möjligheter - helt naturligt! Nynäshamns kommun är den största arbetsgivaren med sina drygt 2000 anställda.Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar sto... Visa mer
Attraheras du av att arbeta med både människor och teknik? Tycker du om sjön och båtar? Då ska du komma och arbeta hos oss i Nynäshamns Gästhamn & Besökscenter.

Om arbetsplatsen
Unika möjligheter - helt naturligt!

Nynäshamns kommun är den största arbetsgivaren med sina drygt 2000 anställda.Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Nynäshamns gästhamn & Besökscenter är en kommunal verksamhet placerad inom näringslivs- och arbetsmarknadsförvaltningen. Förutom att driva en av Sveriges största gästhamnar arbetar enheten även med övriga turister och andra besökare till kommunen. Här arbetar sex heltidsanställda och ungefär 12 timanställda, de flesta under högsäsongen under sommarhalvåret. Lokalerna är vackert belägna i Fiskehamnen i centrala Nynäshamn.      

Vi vill att vår verksamhet ska vara ledande inom värdskap, miljö och hamnutveckling. Våra gäster ska känna sig sedda och väl omhändertagna. 

Arbetsuppgifter
Som hamnassistent på Nynäshamns Gästhamn & Besökscenter arbetar du med att arbetsleda våra båda vaktmästare och att arbeta tillsammans med dem i olika projekt. Du har dagligt ansvar för tekniska installationer som till exempel elskåp, båtbottentvätt och pumpar. Arbetet innebär täta kontakter med externa och interna tjänsteutförare, till exempel elektriker, rörmokare kommunala tekniker med flera.

I arbetet ingår också att upprätta underhållsplaner och liknande i tät samverkan med gästhamnsföreståndare och projektledare. 

Det här söker vi hos dig
För att passa för jobbet tror vi att du har ett stort intresse av båtliv och teknik. Du har en naturlig fallenhet att vara "serviceminded", genom att möta andra i din omgivning på ett vänligt och ha ett tillmötesgående förhållningssätt. Du har dessutom B-körkort och är van bilförare samt uttrycker dig väl på svenska, såväl i tal som skrift.  

Det är meriterande om du har: 


• utbildning inom teknik och/eller sjöfart
• erfarenhet av arbete inom teknik och/eller sjöfart

För att lyckas i rollen är du en strukturerad och mogen person. Du har god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är smidig i din kommunikation med andra människor. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid (80-100%)

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: x


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare till AB Nynäshamnsbostäder!

Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Är du en mångsidig person som motiveras av att få mycket ansvar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower AB en fastighetsskötare till AB Nynäshamnsbostäders verksamhet i Nynäshamn. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du k... Visa mer
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Är du en mångsidig person som motiveras av att få mycket ansvar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower AB en fastighetsskötare till AB Nynäshamnsbostäders verksamhet i Nynäshamn. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower AB men arbeta på plats hos AB Nynäshamnsbostäder. Det är en heltidstjänst med en visstidsanställning på 6 månader hos Manpower med möjlighet till förlängning hos kund.

Om jobbet som fastighetsskötare
I rollen som fastighetsskötare ansvarar du för områdes löpande underhåll samt serviceanmälan/ felanmälan. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår lägenhetsbesiktningar och administrativa uppgifter.

Du kommer dessutom fokusera på:

* Hyresgästkontakter och entreprenörskontakter
* Ansvara för samordningen vid uppkomst av skadedjur i fastigheterna
* Ronderingar och tillsyn av områdetÄr du rätt för rollen som fastighetsskötare?
Till uppdraget hos AB Nynäshamnsbostäder söker vi dig som har YH-utbildning som fastighetsskötare. Vidare har du erfarenhet av arbete som fastighetsskötare och arbete inom liknande bransch.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har förmågan att både samarbeta och arbeta självständigt. Det är också viktigt att du utgår från affärens och produktionens behov. Dessutom har du ett stort driv. Slutligen tar du ansvar för att dina arbetsuppgifter blir väl utförda.Vi söker dig som

* har utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning eller fastighetsteknik
* tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* datavana, Word och Excel och dataprogram för fastighetsadministration
* B-körkort
* behärskar svenska i tal och skriftÖvrigt
Uppdragslängd: 6 månader visstidsanställning
Placeringsort: Nynäshamn
Tillsättning: omgåendeVad kan Manpower erbjuda dig?
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.För såväl oss på Manpower som AB Nynäshamnsbostäder är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.Sök tjänsten idag!
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nathalie Uckardes via e-post: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower AB
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Fastighetsskötare till Stockholms stadsmission boende i Nynäshamn

Vi söker nu en fastighetsskötare med erfarenhet till ett av våra boenden placerad i Nynäshamn. Tjänsten har en sysselsättningsgrad på 50% och tillträde sker omgående. Kort om rollen: I rollen som fastighetsskötare jobbar du självständigt och ansvarar för den dagliga skötseln av inomhus- och utomhusmiljön. Du åtgärdar fel och brister på anläggningen, ser till att den tekniska utrustningen fungerar samt bistår driften i den dagliga servicen. Du kommer at... Visa mer
Vi söker nu en fastighetsskötare med erfarenhet till ett av våra boenden placerad i Nynäshamn. Tjänsten har en sysselsättningsgrad på 50% och tillträde sker omgående.

Kort om rollen:
I rollen som fastighetsskötare jobbar du självständigt och ansvarar för den dagliga skötseln av inomhus- och utomhusmiljön. Du åtgärdar fel och brister på anläggningen, ser till att den tekniska utrustningen fungerar samt bistår driften i den dagliga servicen.
Du kommer att ha daglig kontakt med våra deltagare/hyresgäster. Rollen innebär att du ansvarar för att fastigheterna är välskötta, vilket innebär allt från drift underhåll till reparationer.
I din yrkesroll drivs du av att utföra arbetet ansvarsfullt och med hög kvalitet. Vi ser också att du har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.

Som person ser vi att du är:

- Lyhörd för deltagarnas behov, stresstålig och flexibel.
- Lösningsorienterad, idéskapande och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer.
- Driftig, god social kompetens och självgående

Meriterande:

- Du är behörig inom el och VVS
- Relevant erfarenhet från likvärdigt arbete
- B-körkort

Ansökan

- Sysselsättningsgrad; 50%
- Visstidsanställning på 6 månader t.om. 28 februari
- Tillsättning; Omgående

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen in med din ansökan!

Stockholms Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla. Detta gör vi genom att arbeta med social omsorg, utbildning och arbetsintegration. Något som vi gjort ända sedan 1853 då vi bildades för att hjälpa dem som hade det sämst i samhället.

Vårt mål är att alla ska få nya livschanser, stärka sin egenmakt och vara delaktiga i samhället. Stockholms Stadsmission erbjuder människor akut hjälp, råd och stöd till sociala rättigheter, boende, arbetsträning samt utbildning för att förebygga och bryta utanförskap. Vårt främsta verktyg är att människor stärker sin tro på sig själva och sin egen förmåga. På så sätt skapar vi tillsammans ett hållbart och mänskligare samhälle för alla. Visa mindre

Drifttekniker

FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut, är ett av Europas främsta institut för tillämpad forskning inom försvar och säkerhet. FOI är en myndighet under Försvarsdepartementet och vi har till uppgift att bedriva forskning, metod- och teknikutveckling samt utredningsarbete för totalförsvaret och till stöd för nedrustning, icke-spridning och internationell säkerhet. Verksamheten bedrivs på uppdrag av i första hand Regeringskansliet, Försvarsmakten, Försvarets... Visa mer
FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut, är ett av Europas främsta institut för tillämpad forskning inom försvar och säkerhet. FOI är en myndighet under Försvarsdepartementet och vi har till uppgift att bedriva forskning, metod- och teknikutveckling samt utredningsarbete för totalförsvaret och till stöd för nedrustning, icke-spridning och internationell säkerhet. Verksamheten bedrivs på uppdrag av i första hand Regeringskansliet, Försvarsmakten, Försvarets materielverk (FMV) och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). På FOI är vi cirka 1000 anställda, varav drygt 800 arbetar direkt med forskning och utveckling. Våra kompetenser spänner över hela fältet från naturvetenskap och teknik till samhälls- och statsvetenskap.

Har du flera års erfarenhet som drift- och reglertekniker? Vill du vara med och söka svaren för en säkrare värld? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vad bidrar du med i arbetet hos oss?

I rollen som drift- och reglertekniker kommer du självständigt samt i grupp utföra tillsyn och skötsel på samtliga anläggningar inom området och de installationer som är direkt knutna till forskningsverksamheten. Utöver detta tillkommer säsongsrelaterat arbete som t.ex. gräs- och slyröjningsarbete samt snö- och halkbekämpning. Genom regelbunden rondering arbetar du med förebyggande underhåll där dokumentation är en naturlig del av arbetet. Rollen innebär ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter och en viktig del av arbetet är att upprätta och underhålla många kontakter såväl internt som externt.

Har du den kompetensprofil vi behöver ? 

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund samt flera års praktisk erfarenhet av fastighetsdrift. Du har mycket god vana att arbeta styr- och övervakningssystem samt fastighets- eller ärendehanteringssystem. Du har erfarenhet av kravställande inom fastighetsområdet och god vana av att dokumentera ditt arbete. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du arbetat i Larmiasystem, har erfarenhet av olika värmesystem, har el eller VVS kompetens samt erfarenhet av yttre drift och skötsel. 

Som person är du lugn, stabil och fungerar väl i pressade situationer samt har förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har god förmåga att samarbeta och ser vikten av tydlig dialog för att skapa förtroende. Du tar ansvar för att arbetet blir utfört, strukturerar, prioriterar och följer upp. För att lyckas i rollen krävs att du är uthållig och engagerad för att driva ditt arbete framåt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?

På FOI får du möjlighet att arbeta med frågor som är viktiga för både totalförsvaret och hela samhället. Tillsammans med andra får du möjlighet att skapa nya infallsvinklar och lösningar på komplexa frågor och se resultaten förverkligas hos våra uppdragsgivare. Din expertis bidrar till att viktiga samhällsfunktioner som exempelvis  Försvarsmakten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap blir effektivare, kunnigare och starkare inom sina respektive områden.

Du kommer att ingå i sektionen Fastighet som tillhör avdelningen Forskningsstöd. Läs gärna mer om vad vi gör:  foi.se/om-foi/organisation/forskningsstod.html . Fastighetssektionen består av 7 medarbetare och finns i Grindsjön, Kista, Linköping och Umeå. Du kommer att rapportera till sektionschefen för Fastighet. Resor förekommer i tjänsten. Placeringsort är Grindsjön.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Vi arbetar medvetet för en hållbar och inkluderande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Utöver detta erbjuder vi en rad förmåner. Läs mer om hur det är att  jobba hos oss.  

Vill du vara med och söka svaren för en säkrare värld?

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via ansökningsknappen senast den 12 juni!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef för Fastighet Bo Rane. Fackliga företrädare är Fredrik Ringblom (Saco-S) och Eva Larsson (OFR/S – ST) Samtliga nås på 08-555 030 00.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). Inför säkerhetsprövning efterfrågas vidimerade kopior på de utbildningar och tjänstgöringsintyg som är relevanta för tjänsten.

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt offentlighets- och sekretesslagen. Visa mindre

Säsongspersonal Badvaktmästare

Ansök    Apr 5    First Camp Sverige AB    Badvaktmästare
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser ... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra Badvaktmästare.

Arbetsuppgifter
Som Badvaktmästare på First Camp kommer du ha det dagliga ansvaret för vattenrutschbana på Nickstabadet. Dina arbetsuppgifter kommer vara att ta prover på vattnet, spola filter och se till att klor- och pH-värdet är rätt. Du ansvarar även för renhållning och mindre underhåll av vattenrutschbanan och ser till att området runt om kring är rent och snyggt. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar poolskötsel men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du tidigare har jobbat inom spa/pool/badhus, men inget krav för tjänsten. Har du genomfört en utbildning inom området är det meriterande. Du behöver dock vara lösningsorienterad, självgående, noggrann och kunna strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Du har en snabb inlärningsförmåga och kan lätt förstå vad som behöver prioriteras när det är mycket att göra. Du anpassar dig när arbetssituationen förändras och är duktig på att samarbeta med andra och kompromissa. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster


Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Vaktmästare till Nynäshamn på 50% sökes!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en Vaktmästare till Nynäshamn kommun. Uppdraget är med start omgående och är tillsvidare på 50%. Dina arbetstider är måndag-fredag 13.00-17.00. Dina arbetsuppgifter som Vaktmästare är sedvanliga uppgifter såsom en del fysiska arbeten, fastighetsrelaterade åtgärder, underhåll och teknisk support. Du kommer även att ha kontakt med externa leverantörer och hantera beställningar.

Din profil
Vi ser gärna att du är en person med erfarenhet av vaktmästeri alternativt liknande yrken. B-Körkort är ett krav för denna tjänst.
Vi söker dig som kan arbeta självständigt, serviceminded och är ansvarstagande. Meriterande är om du är en händig person som gillar ett arbete med högt tempo. Denna tjänst innefattar mycket samarbete mellan personalen på plats vilket kräver en god samarbetsförmåga.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!


Ansökan
Välkommen att höra av dig till Tobias Grönvall på [email protected] vid eventuella frågor.

Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Säsongspersonal Badvaktmästare

Ansök    Mar 15    First Camp Sverige AB    Badvaktmästare
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser ... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra Badvaktmästare.

Arbetsuppgifter
Som Badvaktmästare på First Camp kommer du ha det dagliga ansvaret för vattenrutschbana på Nickstabadet. Dina arbetsuppgifter kommer vara att ta prover på vattnet, spola filter och se till att klor- och pH-värdet är rätt. Du ansvarar även för renhållning och mindre underhåll av vattenrutschbanan och ser till att området runt om kring är rent och snyggt. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar poolskötsel men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du tidigare har jobbat inom spa/pool/badhus, men inget krav för tjänsten. Har du genomfört en utbildning inom området är det meriterande. Du behöver dock vara lösningsorienterad, självgående, noggrann och kunna strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Du har en snabb inlärningsförmåga och kan lätt förstå vad som behöver prioriteras när det är mycket att göra. Du anpassar dig när arbetssituationen förändras och är duktig på att samarbeta med andra och kompromissa. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster


Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Säsongspersonal till Vaktmästeri

First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser ... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra vaktmästare, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare på First Camp kommer du att utföra arbetsuppgifter kring det löpande underhållet på destinationen så som till exempel; gräsklippning, byte av lampor, enklare snickeriarbeten, allmän fastighetsskötsel på destinationen och åtgärda felanmälningar från våra gäster. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar allmänna vaktmästerisysslor men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som vaktmästare, fastighetsskötare eller har erfarenhet från liknande yrkesområde. Har du genomfört en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Du behöver dock vara väldigt händig, trivas bra med ett fysiskt arbete, tycka om att ha flexibla arbetsdagar och ha en hög problemlösningsförmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Du har en snabb inlärningsförmåga och kan lätt förstå vad som behöver prioriteras när det är mycket att göra. Du anpassar dig när arbetssituationen förändras och är duktig på att samarbeta med andra och kompromissa. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster


Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Drifttekniker till VA-avdelningen i Nynäshamn

Utvecklas tillsammans med oss! Vill du vara med och bidra till utvecklingen på en arbetsplats där du får mycket ansvar och där du kan växa och utmanas? Då tror vi att Nynäshamns VA-avdelning kan vara rätt för dig.  Nynäshamn är en växande skärgårdskommun i Sveriges starkaste tillväxtregion. Här bygger vi hållbara samhällen tillsammans, med omsorg om vår vackra landsbygd och natur. Vi erbjuder en kreativ arbetsplats med utmaningar som får dig att växa och... Visa mer
Utvecklas tillsammans med oss!

Vill du vara med och bidra till utvecklingen på en arbetsplats där du får mycket ansvar och där du kan växa och utmanas? Då tror vi att Nynäshamns VA-avdelning kan vara rätt för dig. 

Nynäshamn är en växande skärgårdskommun i Sveriges starkaste tillväxtregion. Här bygger vi hållbara samhällen tillsammans, med omsorg om vår vackra landsbygd och natur. Vi erbjuder en kreativ arbetsplats med utmaningar som får dig att växa och närhet till en aktiv fritid i våra unika omgivningar.

Om arbetsplatsen
VA-avdelningen som är en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen, ansvarar för kommunens allmänna vatten- och avloppsanläggningar. Det innebär att vi producerar och levererar dricksvatten och avleder och renar avloppsvatten från våra cirka 21 000 abonnenter. Vi avleder också dagvatten från gator, allmänna platser och fastigheter i våra tätorter.

Avdelningen är uppdelad i olika enheter fördelat på Projekt, Ledningsnät, VA-drift samt en Kvalitetsansvarig. VA-drift utgår med sin verksamhet ifrån Nynäshamns reningsverk som ligger placerat centralt i Nynäshamns hamnområde. På VA-avdelningen arbetar just nu 24 personer fördelade på våra olika enheter.

VA-avdelningen är en arbetsplats med nära till besluten och stora möjligheter att påverka både i stort och smått. Vi är ett glatt gäng som trivs på jobbet, det visar inte minst de goda resultaten i vår medarbetarundersökning. Här är vi måna om varandra och backar upp när det behövs.

Arbetsuppgifter
I rollen som drifttekniker kommer du i första hand att arbeta med drift och underhåll av VA-anläggningar, som till exempel avloppsreningsverk, våtmark, vattenverk, pumpstationer samt övervakning av dessa anläggningar via övervakningssystemet.

Arbetsuppgifter inom den dagliga driften innefattar exempelvis provtagning, att kontrollera så processutrustning fungerar, rondering och avvikelserapportering. Arbetet innebär även kontakter med andra avdelningar, företag, konsulter och entreprenörer.

 I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring var sjätte vecka.

Det här söker vi hos dig

• Relevant teknisk utbildning eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig
• Erfarenhet från VA-branschen, gärna i rollen som drifttekniker eller annan motsvarande roll
• Det är meriterande om du har utbildning inom rening av avloppsvatten, dricksvattenförsörjning samt erfarenhet av driftövervakningssystem
• Du behöver ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska
• Du har god datorvana
• B-körkort är ett krav

Vi söker dig som kan lösa komplicerade problem och tar beslut med gott omdöme även under pressade situationer. Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Du är en lagspelare och din samarbetsförmåga med andra människor använder du till att snabbt sätta dig in i verksamheten och utveckla både dig själv och organisationen. Stor vikt kommer att läggas i bedömningen av dina personliga egenskaper.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SBN/2022/0305/001Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt som vi kan erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I alla kommuner är du med och bidrar till något större – hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker yttre drift

FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut, är ett av Europas främsta institut för tillämpad forskning inom försvar och säkerhet. FOI är en myndighet under Försvarsdepartementet och vi har till uppgift att bedriva forskning, metod- och teknikutveckling samt utredningsarbete för totalförsvaret och till stöd för nedrustning, icke-spridning och internationell säkerhet. Verksamheten bedrivs på uppdrag av i första hand Regeringskansliet, Försvarsmakten, Försvarets... Visa mer
FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut, är ett av Europas främsta institut för tillämpad forskning inom försvar och säkerhet. FOI är en myndighet under Försvarsdepartementet och vi har till uppgift att bedriva forskning, metod- och teknikutveckling samt utredningsarbete för totalförsvaret och till stöd för nedrustning, icke-spridning och internationell säkerhet. Verksamheten bedrivs på uppdrag av i första hand Regeringskansliet, Försvarsmakten, Försvarets materielverk (FMV) och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). På FOI är vi cirka 1000 anställda, varav drygt 800 arbetar direkt med forskning och utveckling. Våra kompetenser spänner över hela fältet från naturvetenskap och teknik till samhälls- och statsvetenskap.

Har du flera års erfarenhet av grönytterskötsel, arbetat med snö och halkbekämpning, fastighetsdrift samt har behörighet för lastmaskin? Vill du vara med och söka svaren för en säkrare värld? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vad bidrar du med i arbetet hos oss?

I rollen som drifttekniker kommer du att utföra rondering, service och underhållsarbeten i utrymmen vid anläggningarna och inom det allmänna området. Du ingår i en driftgrupp och kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Utöver detta tillkommer säsongsrelaterat arbete som t.ex. gräs, sly-röjningsarbete, vägunderhåll samt snöröjning och du kommer ingå i en snöjourgrupp. Du ansvarar även för anläggningens fordon. Genom att göra regelbunden tillsyn arbetar du även med förebyggande underhåll. Rollen innebär ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter med direkta kundkontakter samt som besöksmottagare av entreprenörer inom FOI:s område.

Har du den kompetensprofil vi behöver? 

Vi söker dig som har aktuell och relevant utbildningsbakgrund samt flera års praktisk erfarenhet av grönytterskötsel, fastighetsskötsel. Du har behörighet för lastmaskin samt 2-3 års erfarenhet av arbete med snöröjning. Du har god vana av att arbeta i fastighetssystem. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du är insatt i byggtekniska frågor, innehar behörighet för truck och motorsåg samt erfarenhet av lastning och lossning av gods.

Som person har du god förmåga att samarbeta och ser vikten av tydlig dialog för att skapa förtroende och tillit. För att lyckas i rollen krävs att du trivs med skiftande och varierande arbetsuppgifter samt gillar att hitta lösningar tillsammans med olika professioner. Du tar stort ansvar för  att dina uppgifter blir utförda med god struktur och är van att driva och följa upp arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?

På FOI bidrar du med din kunskap i en verksamhet som bidrar till ett starkare totalförsvar och samhälle. Tillsammans med dina kollegor hittar du lösningar på komplexa frågor som expert inom ett forskningsområde eller i din yrkesroll i den stödjande verksamheten. Ditt arbete på FOI gör att våra uppdragsgivare som till exempel Försvarsmakten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap blir effektivare, kunnigare och starkare inom sina respektive områden.

Du kommer att ingå i sektionen Fastighet som tillhör avdelningen Forskningsstöd. Läs gärna mer om vad vi gör: https://foi.se/om-foi/organisation/forskningsstod.html .

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Vi arbetar medvetet för en god arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Utöver detta erbjuder vi en rad förmåner.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.foi.se/jobba-hos-oss.html .

Vill du vara med och söka svaren för en säkrare värld?

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via ansökningsknappen senast den 13 mars 2022!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Bo Rane. Fackliga företrädare är Fredrik Ringblom (SACO) och Eva Larsson (OFR/S – ST). Samtliga nås på 08-555 030 00.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). Inför säkerhetsprövning kommer den slutkandidat som är aktuell för tjänsten behöva lämna in vidimerade kopior på av oss angivna utbildnings-/examensbevis samt tjänstgöringsintyg som styrker de kunskaper och erfarenheter som är relevanta för tjänsten.

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt offentlighets- och sekretesslagen. Visa mindre

Säsongspersonal till Vaktmästeri

First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser ... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 57 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 800 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1200 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du och dina kollegor med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter.

Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra vaktmästare, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare på First Camp kommer du att utföra arbetsuppgifter kring det löpande underhållet på destinationen så som till exempel; gräsklippning, byte av lampor, enklare snickeriarbeten, allmän fastighetsskötsel på destinationen och åtgärda felanmälningar från våra gäster. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar allmänna vaktmästerisysslor men alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov. 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som vaktmästare, fastighetsskötare eller har erfarenhet från liknande yrkesområde. Har du genomfört en utbildning inom området är det meriterande, men inget krav för tjänsten. Du behöver dock vara väldigt händig, trivas bra med ett fysiskt arbete, tycka om att ha flexibla arbetsdagar och ha en hög problemlösningsförmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Du har en snabb inlärningsförmåga och kan lätt förstå vad som behöver prioriteras när det är mycket att göra. Du anpassar dig när arbetssituationen förändras och är duktig på att samarbeta med andra och kompromissa. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster


Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Visa mindre

Skolvaktmästare till Sorunda rektorsområde

Lära för livet! Nu söker vi en skolvaktmästare till Sorunda rektorsområde. Gillar du variation i arbetet, är händig och kan fixa det mesta? Vill du arbeta i öppna landskap med naturen inpå knuten? Är svaren ja, sök tjänsten redan idag!  Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagn... Visa mer
Lära för livet!

Nu söker vi en skolvaktmästare till Sorunda rektorsområde. Gillar du variation i arbetet, är händig och kan fixa det mesta? Vill du arbeta i öppna landskap med naturen inpå knuten? Är svaren ja, sök tjänsten redan idag! 


Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, kulturskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på. 

Du kommer att vara anställd i Sorunda rektorsområde och arbeta på både Kyrkskolan och Sunnerbyskolan.

Kyrkskolan och Sunnerbyskolan i Sorundas böljande jordbrukslandskap har mycket natur inpå knuten. Vi har en fin skolgård som inbjuder till lek, rörelse och utepedagogik. Kultur och rörelse är viktigt för oss, med styrda rastaktiviteter och kultur får vi fler elever engagerade och trygga. På de två skolorna så går sammanlagt cirka 350 elever i årskurserna F-6 och vi är cirka 45 anställda.

Arbetsuppgifter
Som skolvaktmästare är du med och praktiskt underlättar vardagen för alla på skolan, både elever och medarbetare. Ditt arbete är väldigt varierat och arbetsdagarna skiljer sig ofta åt beroende på vad som händer under en skoldag. Skolvaktmästaren samarbetar mycket med både elever och lärare men har även en hel del samarbete och kontakt med andra funktioner inom kommunens olika verksamheter, exempelvis fastighet.

Ett axplock av arbetsuppgifter kan exempelvis vara:


• löpande underhåll och flytt av inventarier,
• lås, larm och nyckelhantering,
• posthantering och varubeställningar,
• hantera vissa system via datorn (ex felanmälan, lås och larm etc.),
• egenkontroller, brandskydd och skyddsronder,
• praktisk hjälp vid friluftsdagar, idrottsdagar, studiedagar och andra aktiviteter. 

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• lägst gymnasial utbildning, gärna med inriktning teknik eller hantverk
• kunskap och förmåga att behärska modern It-teknik
• B-körkort
• erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

För att trivas i rollen som skolvaktmästare behöver du vara självständig, serviceinriktad och sätta eleven i fokus. Som vaktmästare är du en central och viktig person. Uppdraget är mycket varierat därför har du som söker god förmåga att arbeta självständigt. Du har också förmåga att på egen hand initiera och genomföra förbättringar. Du har så klart lätt för att samarbeta med andra och bygga en positiv relation med elever och kollegor på jobbet men också med dina externa samarbetsparters.

Du är en trygg vuxen och en förebild för våra elever. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande så du har en god fysik. Eftersom vårt rektorsområde arbetar med de Globala Målen så är det viktigt för dig att tänka på miljövänliga lösningar.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlighet. 

Före anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Information om tjänsten
Tillträde: 210802

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SOR/2021/0054
Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Områdesansvarig/skadedjurssamordnare

Vi söker en områdesansvarig som bl. a kommer att ansvara för områdets budget och administration, löpande underhåll och reparationer, lägenhets­besiktningar, felanmälan, kund- och entreprenörskontakter. Läs mer på www.nynasbo.se Visa mer
Vi söker en områdesansvarig som bl. a kommer att ansvara för områdets budget och administration, löpande underhåll och reparationer, lägenhets­besiktningar, felanmälan, kund- och entreprenörskontakter.


Läs mer på www.nynasbo.se Visa mindre

Fastighetstekniker

Brinner du för kvalitet och fastighetsunderhåll? Vill du vara med och arbeta i en roll där teknik och relation ligger i fokus? Vill du bidra till att vi tillsammans når solen i vår strategiska karta? Då vet du vad du ska göra. Klicka "Ansök"! Unika möjligheter – helt naturligt! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånar... Visa mer
Brinner du för kvalitet och fastighetsunderhåll? Vill du vara med och arbeta i en roll där teknik och relation ligger i fokus? Vill du bidra till att vi tillsammans når solen i vår strategiska karta? Då vet du vad du ska göra. Klicka "Ansök"!

Unika möjligheter – helt naturligt!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Fastighetsavdelningen har under våren arbetat intensivt med att utforma en ny organisation med fokus på vår strategiska utveckling. I vår nya organisation har vi arbetat fram tydligare roller och förändrade ansvarsgränser där vi tillsammans kommer att utveckla våra arbetssätt och arbeta för att nå solen i vår strategiska karta.

I rollen som fastighetstekniker arbetar du inom enheten kund- och teknikförvaltning. Här arbetar du nära tillsammans med våra fastighetsförvaltare, energi- och driftsingenjör, lås- och säkerhetssamordnare, brandskyddsansvarig och underhållssamordnare.

Arbetsuppgifter
I rollen som fastighetstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara skötsel, tillsyn och reparation av fastigheternas tekniska utrustning exempelvis som el-, styr-, värme-, ventilation-, vatten- och sanitetssystem. Kundkontakt och administrativa arbetsuppgifter till detta är en självklarhet för dig. Du kan komma att ingå i beredskapskedja. 

Det här söker vi hos dig

• Dokumenterad utbildning som drifttekniker, fastighetstekniker eller likvärdig utbildning
• Erfarenhet från tidigare arbete som drifttekniker eller fastighetstekniker
• Det är meriterande med dokumenterad yrkeserfarenhet med arbete av VS-system.
• Tidigare arbetat i ärendehanteringssystem
• Körkort B
• Du får gärna erfarenhet av beredskapstjänstgöring / ensamarbete

För att lyckas i rollen ser vi att du är initiativtagande, flexibel, självgående har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och kan göra prioriteringar utifrån verksamhetens krav.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: MSN/2020/1702/001 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Badvakt Nickstabadet - Nynäshamn - sommarsäsong

First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.   First Ca... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 44 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med ca 750 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser.


 


First Camp Nickstabadet-Nynäshamn är en strålande arbetsplats belägen alldeles intill Nynäshamns populära havsbad. Här är du tillsammans med dina kollegor i butiken, receptionen samt städet med och skapar våra gästers campinglycka och bidrar till en härlig gemenskap på campingen.Beskrivning
Vi letar efter engagerade och glada medarbetare inför säsongen 2020.

Du måste ha en stor servicekänsla och kunna sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 20 år och vara en god simmare.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär dagligt ansvar för badet som vattenrutschbana och strandbad. Rengöring av vattenrutschbana, provtagning, hantering av kemikalier, rengöring samt skötsel av ytor kring poolen. I arbetsuppgifterna ingår även kassaarbete.

I alla våra tjänster ingår att man får "rycka in där det behövs" och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Kvalifikationer
För att passa för denna tjänst bör du kunna ge god service. Extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt livräddning, hjärt- och lungutbildning.

Körkort är ett krav.

Villkor
Arbetet är under vår högsäsong från mitten av juni till början av augusti. Omfattningen ca 75-100%.
Vi har varierad arbetstid - både dagar, kvällar och helger.

Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du når vår ansökningsblankett via knappen nedan. Där anger du bl.a personuppgifter och språkkunskaper. Vi vill också att du bifogar ditt CV samt skriver ett personligt brev (kan kopieras ifrån t.ex Word).

Sista ansökningsdag är den 28Februari 2020.

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Visa mindre