Lediga jobb som Administrativ assistent i Nynäshamn

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Nynäshamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nynäshamn som finns hos arbetsgivaren.

Bli nästa stjärnsäljare och administratör på Kontima AB!

Vi söker dig som är driven och resultatorienterad. Du trivs i en kombinerad roll med att skapa relationer och samtidigt hantera administrativa arbetsuppgifter! Drömmer du om en roll där du kan kombinerar dina administrativa färdigheter med passionen för försäljning? Då har du kommit rätt! Vi söker nu för vår kunds räkning efter en engagerad och målinriktad person.Kontima AB är ett familjeägt företag som sedan 60-talet erbjuder mekaniska komponenter till m... Visa mer
Vi söker dig som är driven och resultatorienterad. Du trivs i en kombinerad roll med att skapa relationer och samtidigt hantera administrativa arbetsuppgifter!

Drömmer du om en roll där du kan kombinerar dina administrativa färdigheter med passionen för försäljning? Då har du kommit rätt! Vi söker nu för vår kunds räkning efter en engagerad och målinriktad person.Kontima AB är ett familjeägt företag som sedan 60-talet erbjuder mekaniska komponenter till maskin- och fordonsindustrin. Du erbjuds en möjlighet att vara en del i ett framgångsrikt familjeföretag med möjlighet att påverka och driva ditt arbete framåt.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat att innefatta:

• Fysiska kundmöten och presentationer för att främja försäljningen av företagets produkter.
• Utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer med befintliga och potentiella kunder.
• Identifiera och utnyttja nya försäljningsmöjligheter för att öka företagets intäkter.
• Administrera och ansvara för olika produktgrupper, inklusive offert- och orderhantering, kontakter med leverantörer, inköp och uppföljning av leveranser.

Uppdraget innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting, men arbeta som konsult hos Kontima AB på deras kontor i Nynäshamn. Tjänsten förväntas starta så snart vi hittat rätt person och löper tillsvidare med möjlighet till övertag. Arbetstiderna är kontorstider måndag till torsdag kl 8.00-16.30 och fredag kl 8.00-15.30. Heltids eller deltidsarbete avgörs i diskussion med företaget. Viss möjlighet till distansarbete kan finnas. I arbetet ingår visst resande, ibland tillsammans med representanter för företagets leverantörer, till kunder i hela Sverige.

Din profil
För att kvalificera för rollen söker vi dig som:
- Är tekniskt kunnig/intresserad.
- Har erfarenhet av, eller stort intresse för, försäljning och kundrelationer, gärna inom inom industriteknik.
- Har en god kommunikationsförmåga och är förtroendeingivande.
- Har en organisatorisk förmåga och stor noggrannhet i administrativa uppgifter.
- Har en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande med tyska.
- Innehar B-körkort och möjlighet att resa vid några tillfällen per säsong över hela Sverige.
- Inte är rädd för att hugga i med de varierande arbetsuppgifter som förekommer på ett mindre företag.

Vi ser gärna att du är ansvarstagande, positiv och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kan erbjuda en avspänd och trevlig arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter.

Låter det som en tjänst för dig? Ansök redan idag då urval och intervjuver sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Administratör 50 % till individ- och familjeomsorgen

Unika möjligheter – helt naturligt! Är du serviceinriktad och flexibel samt en fena på administration? Tycker du att det är stimulerande att vara med och verka för förbättringsarbete? Då vill vi att du söker denna tjänst! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevel... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Är du serviceinriktad och flexibel samt en fena på administration? Tycker du att det är stimulerande att vara med och verka för förbättringsarbete? Då vill vi att du söker denna tjänst!


Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Individ- och familjeomsorgen består av enheterna barn- och unga, försörjningsstöd och vuxenenheten och har en gemensam administration som ligger under avdelningschef. Administrationen består av 4,5 tjänster inklusive en gruppchef.

Arbetsuppgifter
Du arbetar utifrån vårt verksamhetssystem och fungerar som en servicefunktion både externt och internt. En stor del av ditt arbete utgörs av hantering och arkivering av akter vilket kan innebära en fysisk belastning. Du har en central roll inom verksamheten och berörs av alla olika verksamhetsområden, du har en viktig servicefunktion där du svarar på frågor och hänvisar vidare via telefon och mail. Du hjälper dina kollegor med administrativa uppgifter och ansvarar till viss del för inköp.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• avslutad gymnasieutbildning
• erfarenhet av socialt arbete inom socialtjänsten
• erfarenhet av administrativt arbete
• erfarenhet av arkivering och goda kunskaper i arkiv och dokumenthantering
• erfarenhet av verksamhetssystemet Lifecare och lätt för att lära dig nya system
• förståelse för hur olika myndigheters samordning och styrning/huvudmannaskap påverkar arbetet
• kännedom om olika verksamhetsområden inom Socialförvaltningen
• goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:


• arbetat inom individ- och familjeomsorgen

Som person är du serviceinriktad och flexibel samt har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet innebär också många olika kontaktytor där din goda samarbetsförmåga kommer till sin rätt. För arkivvården krävs noggrannhet och att du kan hugga i vid arbetstoppar, att kunna prioritera arbetsuppgifter är viktigt. Du behöver ha god IT-vana och snabbt kunna lära dig nya system och tekniska lösningar. Du är ansvarsfull och strukturerad samt drivande i utvecklingsfrågor kopplat till administrationen. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Deltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SON/2024/0272/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administrative assistant to leading international company!

Do you have previous experience from an administrative role and looking for new challenges? We are now looking for a communicative and structured Administrative Assistant to our client located in Nynäshamn. Welcome with your application! OM TJÄNSTEN Our client has a intense and exciting period ahead and is now looking for an administrative person to assist the is 1 of april. We are looking for someone who has good experience in a similar role and is used... Visa mer
Do you have previous experience from an administrative role and looking for new challenges? We are now looking for a communicative and structured Administrative Assistant to our client located in Nynäshamn. Welcome with your application!

OM TJÄNSTEN
Our client has a intense and exciting period ahead and is now looking for an administrative person to assist the is 1 of april. We are looking for someone who has good experience in a similar role and is used to working in an international environment.

As a consultant for Academic Work, we offer significant opportunities for you to grow professionally, build your network, and create valuable contacts for the future. Learn more about our consultant offer at our website.

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Book and coordinate meetings, travel bookings, visitors etc.
* Write reports, agendas etc.
* Coordinate and communicate with other admin assistans and colleagues
* General and ad-hoc admin tasks such as print out material, order stuff etc.


VI SÖKER DIG SOM
- Previous experience from an administrative position
- Very good skills in English, both oral and written
- Very good skills in Microsoft Office

It is meritorious if you have
- Master’s or Bachelor's degree in engineering, sustainability or economics

To succeed in the role, your personal skills are:
- Collaborative
- Flexible
- Problem solving
- Structured

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process. Visa mindre

Projektassistent sökes till Nynas!

Är du ute efter en fartfylld roll där du får möjlighet till en unik inblick i en spännande verksamhet? Missa då inte denna chans! Nynas söker nu dig som är en fena på administration, har mycket goda engelskakunskaper och vill assistera turnaround-teamet under projektperioden. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Nynas är ett annorlunda oljebolag. I samarbete med bolagets kunder utnyttjar de oljans fulla potential och skapar värdef... Visa mer
Är du ute efter en fartfylld roll där du får möjlighet till en unik inblick i en spännande verksamhet? Missa då inte denna chans! Nynas söker nu dig som är en fena på administration, har mycket goda engelskakunskaper och vill assistera turnaround-teamet under projektperioden. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Nynas är ett annorlunda oljebolag. I samarbete med bolagets kunder utnyttjar de oljans fulla potential och skapar värdefulla tillämpningar för olika användare och för vårt samhälle. Överallt omkring dig finns produkter och tjänster som har tillverkats – eller gjorts möjliga – av Nynas nafteniska oljor och bitumen.

Var fjärde år sker det så kallade Turnaroundprojeket vid Nynas raffinaderie i Nynäshamn, som är ett planerat underhålls- och inspektionsstopp. Till följd av detta söker Nynas nu förstärkning under perioden och söker dig som vill bidra till Turnaround 2023 genom att assistera projektansvarig och resterande i teamet.

Tjänsten är med start i augusti och förväntas pågå till mitten/slutet på november. Vissa perioder kommer bli mer intensiva och kan innebära att man kommer arbeta mer än 40 timmar/vecka om projekten kräver det. Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på Academic Work men arbetar hos Nynas.

Du erbjuds
- En unik inblick i en spännande verksamhet och projekt!
- En möjlighet att få en fot in hos Nynas och utveckla ditt nätverk tack vare en bred roll/kontaktytor inom företaget!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Delta på möten tillsammans med turnaround-teamet och skriva mötesprotokoll
* Supportera med utskrifter samt övervaka och beställa kontorsmaterial
* Stödja medlemmar i turnaround-teamet med diverse administrativa aktiviteter
* Hantera dokumentation


VI SÖKER DIG SOM
- Är en fena på administrativa uppgifter och duktig på att skriva
- Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, då du kommer kommunicera både muntligt och skriftligt på båda språken i tjänsten
- Vi ser det som meriterande om du har en ekonomisk eller teknisk högskoleutbildning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Positiv och samarbetsvillig
- Organiserad och lösningsfokuserad
- Flexibel och prestigelös

Övrig information:
- Start: Augusti
- Omfattning: Heltid
- Placering: Nynäshamn

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Administratör till Nynäshamns Församling

Välkommen in till en trygg och familjär arbetsplats hos Nynäshamns församling där de värderar ditt välmående! Kliv in i rollen som administratör och dina dagar kommer präglas av stor självständighet och flexibilitet tillsammans med ett härligt gäng kollegor som du samarbetar nära med. Är du en administratör som värderar noggrannhet och har en bakgrund från Svenska Kyrkan eller offentlig verksamhet?- Då är denna roll något för dig! OM TJÄNSTEN Vi söker n... Visa mer
Välkommen in till en trygg och familjär arbetsplats hos Nynäshamns församling där de värderar ditt välmående! Kliv in i rollen som administratör och dina dagar kommer präglas av stor självständighet och flexibilitet tillsammans med ett härligt gäng kollegor som du samarbetar nära med. Är du en administratör som värderar noggrannhet och har en bakgrund från Svenska Kyrkan eller offentlig verksamhet?- Då är denna roll något för dig!

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu dig som kan komplettera vårt administrativa arbetslag, som idag består av kanslichef, administratör, kommunikatör, ekonom, husmor och vaktmästare. Idag har församlingen en administratör på plats, tanken är dock att ha två administratörer som kompletterar varandra och som till viss del har överlappande arbetsuppgifter.

Församlingen har 25 anställda och ett betydande antal ideella medarbetare som präglas av god sammanhållning och stort engagemang. De flesta arbetar i samma bygnad, vilket gör att kontaktvägarna är korta och kommunikationen enkel.

Du erbjuds
- En trygg arbetsgivare som värdesätter sina medarbetares välmående och work-life balance.
- En arbetsplats och arbetslag med fin kultur och familjär stämning där man har trevligt i det dagliga arbetet såväl som på de dagliga fika-pauserna
- Självständighet och frihet under ansvar för att lägga upp och prioritera dina dagar
- Utbildningar inom verksamhetsområdet

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Kyrkbokföring
* Viss ekonomi, såsom kollekthantering och mottagningsregistrering
* Bokning av kyrkliga handlingar inklusive begravningsadministration via telefon, epost och webben
* Viss arkivhantering
* Administrativa uppgifter inom fastighetsskötsel såsom kontakter med länsstyrelse och stift, systematiskt brandskydd, KAE-ansökningar, underhållsplaner och motsvarande
* Andra administrativa och anslutande uppgifter


VI SÖKER DIG SOM

Är duktig på kunna prioritera och ställa om på ett flexibelt sätt samt att du gärna tar initiativ och vågar komma med idéer på saker som bör göras eller ändras. Vidare söker vi dig som:
- Har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, helst inom Svenska kyrkan eller offentlig sektor där du förstår vikten av noggrannhet och dokumenthantering
- God IT-mognad där du har förmåga att lära dig och sätta dig in i nya system
- Har en komplett gymnasieexamen
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då all kommunikation sker på dessa språk
- Det är ej krav på tillhörighet i Svenska kyrkan men vi förutsätter att du delar kyrkans grundläggande värderingar

Det är meriterande om du har
- Körkort
- Arbetat i något bokningssystem sedan tidigare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Initiativtagande
- Noggrannhet
- Självgående med god förmåga att lära sig och ta till sig nya arbetsuppgifter
- Anpassningsbar med en god prioriteringsförmåga

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nynäshamns församling utgörs av tätorten Nynäshamn och har ca 8500 medlemmar, en kyrka, ett församlingshem och en kyrkogård med kapell och ekonomibyggnader. Kyrkan invigdes 1930 och ligger väl placerad som en fyrbåk mitt i centrum.

Verksamheten är bred och bedrivs inom alla gängse områden för de grundläggande uppgifterna gudstjänst, undervisning, diakoni och mission. Församlingens verksamheter för barn, familj och unga är omfattande och mycket uppskattad. Visa mindre

Administratör sökes till Nynas!

Är du en effektiv person med goda engelskkunskaper? Besitter du en administrativ ådra och är van att arbeta med många bollar i luften? Då har vi rätt tjänst för just dig! Just nu söker Nynas en administratör till deras kontor i Nynäshamn under tiden raffinaderianläggningen genomför ett driftstopp för underhåll. I rollen kommer du vara delaktig i möten och föra protokoll, du kommer hantera dokumentation, registrera tidsrapportering och rapportera identifie... Visa mer
Är du en effektiv person med goda engelskkunskaper? Besitter du en administrativ ådra och är van att arbeta med många bollar i luften? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Just nu söker Nynas en administratör till deras kontor i Nynäshamn under tiden raffinaderianläggningen genomför ett driftstopp för underhåll. I rollen kommer du vara delaktig i möten och föra protokoll, du kommer hantera dokumentation, registrera tidsrapportering och rapportera identifierade möjligheter till förbättrad projektprestanda.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Nynas. Tjänsten förväntas starta upp 1 september och pågå i ca 2 månader framåt. Arbetstiderna är förlagda mellan 8–17 och under oktober månad är arbetstiderna förlagda 7–18 samt lördagar under oktober och första helgen i november. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift, har du relevant eftergymnasial utbildning eller tidigare erfarenhet av inköp av kontrakt och avtal är detta meriterande. Du trivs i en roll med högt tempo och är van vid att hantera tidspressade arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, effektiv och noggrann.

Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Administrativ assistent till Rosengården

Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Vill du kunna hjälpa äldre och funktionsnedsatta personer att få en kvalitativ och proffisionell omsorg i sitt eget hem? Brinner du för människor och samarbete, vill du arbeta såväl självständigt som i grupp? Då har vi arbetet för dig! Eftersom vi jobbar med människor blir ingen dag den andra lik. Du behöver vara flexibel och ha förmågan att snabbt kunna ställa om. Variationen i jobbet gör samtidigt att... Visa mer
Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Vill du kunna hjälpa äldre och funktionsnedsatta personer att få en kvalitativ och proffisionell omsorg i sitt eget hem? Brinner du för människor och samarbete, vill du arbeta såväl självständigt som i grupp? Då har vi arbetet för dig!

Eftersom vi jobbar med människor blir ingen dag den andra lik. Du behöver vara flexibel och ha förmågan att snabbt kunna ställa om. Variationen i jobbet gör samtidigt att du hela tiden får utmanas och utvecklas. I vår kommun delar vi en positiv syn på såväl medarbetare som invånare. Här får du vara med och bidra till en positiv energi som smittar av sig och skapar en bättre miljö för alla.

Om arbetsplatsen
Socialförvaltningen erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionsstöd, barn, ungdomar, familjer, nyanlända samt personer med beroendeproblematik. Vi bedriver också förebyggande och uppsökande arbete. Inom Äldreomsorgen finns fyra särkillda boenden, Hemtjänst inklusive Trygghetspatrull och Nattpatrullen, Dagverksamhet, Korttids- och växelboende, Träffpunkten samt en Hälso- och Sjukvårdsenhet.

Rosengården är ett särskillt boende som har 111 boendeplatser fördelat på nio våningar varav två är somatiska och sex är för personer med demenssjukdom samt en för korttids-/växelboende. Dagverksamhet Kastanjebacken,Träffpunkten samt Nattpatrullen ligger under Rosengården.

Arbetsuppgifter
Uppdraget som administratör på Rosengården innebär ett sammanhållet ansvar för enhetens administration. Uppdraget har fokus gentemot budget och statistik och kräver hög grad av självständighet men också tät kontakt med enhetens övriga funktioner.

Administratörens ansvarsområde är brett och avser allt från beställning av telefonabonnemang till granskning av underlag och fakturor. Det är därför viktigt att du har förmåga att ha många bollar i luften och har lätt för att sätta dig in i olika datasystem och kan hantera excel.

Vi har ett spännande arbete i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Till vår hjälp har vi avstämningar och struktuerarde möten samt en hög tillgänglighet hos brukare, anhöriga och chefer.

Du kommer att vara direkt underställd enhetschefen och ingår i boendets ledningsgrupp. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid. Du har ett nära samarbete med sjuksköterskor, paramedicinare  och beställarenheten i det dagliga arbetet. 

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:  


• avslutad gymnasieutbilning,
• kunna uttrycka sig väl i tal och skrift
• grundläggande datorkunskaper

Det är meriterande om du har: 


• erfarenhet av fakturahantering
• erfarenhet av schema och bemanning
• flerårig erfarenhet av admininstativt arbete
• erfarenhet av arbete inom äldeomsorgen
• mycket goda kunskaper och erfarenhet av Proceedo och Lifecare
• god kännedom om heroma och hypergene samt timecare och time pool
• kunskap om GDPR kopplat till administration inom äldreomsorgen

Du har ett stort intresse för att arbeta med människor och sätter alltid de boende i fokus. Att vara serviceinriktad, ha ett gott bemötande och god förmåga att hjälpa andra kommer naturligt för dig. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet samt en vilja att bidra till utveckling av verksamheten. 

Som person har du ett positivt förhållningssätt, är lugn, även i stressiga stunder och kan ställa om och anspassa dig till olika situationer och personer och har lätt att arbeta med olika människor och yrkesgrupper. Du är van att arbeta på och ta ansvar för dina uppgifter, planerar och ser till att de blir slutförda med god kvalitet. 

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SON/2023/0026/023

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administrative assistant to Nynas!

Do you have previous experience from an administrative role and looking for new challenges? We are now looking for a communicative and structured Administrative Assistant to the engineering department at Nynas. Welcome with your application! OM TJÄNSTEN Nynas is a different kind of oil company. Working together with customers, they tap into the full potential of oil to help create valuable applications for end-users and society. Wherever you look, you wi... Visa mer
Do you have previous experience from an administrative role and looking for new challenges? We are now looking for a communicative and structured Administrative Assistant to the engineering department at Nynas. Welcome with your application!

OM TJÄNSTEN
Nynas is a different kind of oil company. Working together with customers, they tap into the full potential of oil to help create valuable applications for end-users and society. Wherever you look, you will see products and services made – or made possible by – using Nynas’ naphthenic oils and bitumen. Nynas have made it their business to unlock oil’s potential and provide value to our customers around the world.

Every four years, the Turnaround-project takes place at the Nynas refinery in Nynäshamn, which is a planned maintenance and inspection stop. Nynas has a intense and exciting period ahead and is now looking for an administrative person to assist the engineering department.

The position is full-time and located at Nynas refinery in Nynäshamn. We see that you have the opportunity to start immediately. The position extends until the end of the year, but for the right person there may be continued opportunities within the company.

```
```

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Book and coordinate meetings, travel bookings, visitors etc.
* Write reports, agendas etc.
* Coordinate and communicate with other admin assistans and colleagues
* General and ad-hoc admin tasks such as print out material, order stuff etc.


VI SÖKER DIG SOM
- Previous experience from an administrative position
- Very good skills in English, both oral and written

It is meritorious if you have
- Previous experience from the gas/oil industry or other industries

To succeed in the role, your personal skills are:
- Collaborative
- Flexible
- Problem solving
- Structured

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process. Visa mindre

Administratör sökes till Nynas!

Är du en effektiv person med goda engelskkunskaper? Besitter du en administrativ ådra och är van att arbeta med många bollar i luften? Då har vi rätt tjänst för just dig! Just nu söker Nynas en administratör till deras kontor i Nynäshamn under tiden raffinaderianläggningen genomför ett driftstopp för underhåll. I rollen kommer du vara delaktig i möten och föra protokoll, du kommer hantera dokumentation, registrera tidsrapportering och rapportera identifie... Visa mer
Är du en effektiv person med goda engelskkunskaper? Besitter du en administrativ ådra och är van att arbeta med många bollar i luften? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Just nu söker Nynas en administratör till deras kontor i Nynäshamn under tiden raffinaderianläggningen genomför ett driftstopp för underhåll. I rollen kommer du vara delaktig i möten och föra protokoll, du kommer hantera dokumentation, registrera tidsrapportering och rapportera identifierade möjligheter till förbättrad projektprestanda.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Nynas. Tjänsten förväntas starta upp 1 september och pågå i ca 2 månader framåt. Arbetstiderna är förlagda mellan 8–17 och under oktober månad är arbetstiderna förlagda 7–18 samt lördagar under oktober och första helgen i november. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift, har du relevant eftergymnasial utbildning eller tidigare erfarenhet av inköp av kontrakt och avtal är detta meriterande. Du trivs i en roll med högt tempo och är van vid att hantera tidspressade arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, effektiv och noggrann.

Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Vikarierande avgiftshandläggare

Nära människa och natur! Är du en noggrann person som tycker om att arbeta självständigt och vill vara en del av en enhet där du möts av kollegor som trivs på sitt jobb och som har närvarande chefer? Då har du chansen och bli en av oss! Vi söker en vikarierande avgiftshandläggare till Enheten för äldre och funktionsnedsättning. Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar föru... Visa mer
Nära människa och natur!

Är du en noggrann person som tycker om att arbeta självständigt och vill vara en del av en enhet där du möts av kollegor som trivs på sitt jobb och som har närvarande chefer? Då har du chansen och bli en av oss! Vi söker en vikarierande avgiftshandläggare till Enheten för äldre och funktionsnedsättning.

Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevelser. 


Om arbetsplatsen
Enheten för äldre och funktionsnedsättning består av cirka 25 medarbetare fördelade inom olika områden. Här arbetar en grupp biståndshandläggare med äldre och funktionsnedsättning, en grupp med LSS/socialpsykiatri samt en grupp med avgiftshandläggning, administrering, boendesamordning, bostadsanpassningsbidrag samt anhörigstöd. Här arbetar också en äldre- och funktionshinderlots.

Enheten leds av enhetschef samt två gruppchefer. Arbetsplatsen är belägen i anslutning till Nynäshamns kommunhus. När du är introducerad och självständig i ditt arbete finns det möjligheter att arbeta hemifrån cirka två dagar i veckan.

Tjänsten är ett vikariat på grund av kommande föräldraledighet. Vikariatet beräknas pågå till 240901.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att handlägga, beräkna och fatta beslut om avgift utifrån gällande regler med utgångspunkt i Socialtjänstlagen. Avgiften beräknas utifrån uppgifter om inkomst och utgifter från brukare, pensionsmyndigheten och Försäkringskassan.

Du gör justeringar och makuleringar av felaktiga fakturor. En stor del av arbetet går ut på att lösa problem och att svara på frågor från våra kommunmedborgare, det är därför viktigt med gott bemötande, hög tillgänglighet och känsla för god service.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning
• god kunskap i det svenska språket såväl i tal som i skrift
• grundläggande datakunskaper

Det är meriterande om du har: 


• erfarenhet från avgiftshandläggning
• erfarenhet av administrativt arbete - särskilt inom offentlig sektor

I din yrkesroll ser du bemötande, välgrundade beslut och hög rättssäkerhet som en viktig del i arbetet. Du behöver vara en noggrann och stabil person som kan vara självgående, ansvarstagande och strukturerad. Du behöver också ha förmåga att vara flexibel, lösningsfokuserad och klara av ett periodvist högt arbetstempo.

För att trivas hos oss ska du både kunna arbeta självständigt och ha en vilja och förmåga att vara en lagspelare. Enheten präglas av samarbetsanda där varje handläggares roll är viktig för helheten.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SON/2023/0026/023-18

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

NYNAS söker en Dispatch planner till sitt kontor i Nynäshamn!

Ansök    Mar 2    Manpower AB    Administrativ assistent
Avdelningen består av 8 personer med två huvudsakliga fokusområden; planering och schemaläggning av produktionsenheterna på raffinaderiet samt förbereda och möjliggöra leveranser. Det är fyra personer med rollen som Dispatch Planner men med olika huvudansvar. Det här är en konsulttjänst med start så snart som möjligt och som löper till augusti 2023. Arbetsplatsen ligger i Nynäshamn så det är ett stort plus om du bor i Stockholms södra regioner. Vil... Visa mer
Avdelningen består av 8 personer med två huvudsakliga fokusområden; planering och schemaläggning av produktionsenheterna på raffinaderiet samt förbereda och möjliggöra leveranser. Det är fyra personer med rollen som Dispatch Planner men med olika huvudansvar.Det här är en konsulttjänst med start så snart som möjligt och som löper till augusti 2023.

Arbetsplatsen ligger i Nynäshamn så det är ett stort plus om du bor i Stockholms södra regioner.

Vill du arbeta som Dispatch Planner hos NYNAS i Nynäshamn över sommaren?

Huvudansvar

I tjänsten kommer du att ansvara för planering och förberedelse av lastnings- och lossningsdokumentation för lastbilar och fartyg, inklusive tullklarering, för att uppnå ett smidigt logistiskt flöde till våra kunder. Detta kommer att innebära täta kontakter med kollegor inom försäljning, leveranskedja, laboratorie- och raffinaderiverksamhet samt med lastbilschaufförer, speditörer och oberoende besiktningsmän. Det finns även en jour där det krävs att en person finns tillgänglig för att utföra vissa uppgifter under nätter och helger under högst en vecka per månad och du förväntas vara en del av detta så småningom.Kandidatprofil

Vi söker dig med gymnasieexamen som är serviceinriktad och strukturerad och som gillar att hålla ordning och reda. Du bör ha god sifferkänsla och kunna arbeta såväl i team som självständigt. Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och god engelska krävs samt en förtrogenhet med den vanliga programvara som behövs för kontorsarbete. Eftersom vi är ett mångkulturellt företag måste du kunna samarbeta väl med en mängd olika människor från olika bakgrunder och kulturer. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Vi erbjuder i sin tur en utmanande och tvärfunktionell tjänst med engagerade kollegor. Tjänsten är en heltidstjänst med arbetstid 07.00 - 16.00.

Inom Nynas AB:s svenska verksamhet tillämpar vi slumpmässiga alkohol- och drogtesterErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Andersson via e-post: [email protected] . Sök tjänsten nu vi tillsätter den löpande.Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vikarierande administratör

Nära människa och natur! Är du en noggrann person som tycker om att arbeta självständigt, ha många bollar i luften, och vill vara en del av en enhet där du möts av kollegor som trivs på sitt jobb och som har närvarande chefer? Då har du chansen och bli en av oss! Vi söker en vikarierande administratör till Enheten för äldre och funktionsnedsättning. Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. ... Visa mer
Nära människa och natur!

Är du en noggrann person som tycker om att arbeta självständigt, ha många bollar i luften, och vill vara en del av en enhet där du möts av kollegor som trivs på sitt jobb och som har närvarande chefer? Då har du chansen och bli en av oss! Vi söker en vikarierande administratör till Enheten för äldre och funktionsnedsättning.

Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevelser. 


Om arbetsplatsen
Enheten för äldre och funktionsnedsättning består av cirka 25 medarbetare fördelade inom olika områden. Här arbetar en grupp biståndshandläggare med äldre och funktionsnedsättning, en grupp med LSS/socialpsykiatri samt en grupp med avgiftshandläggning, administrering, boendesamordning, bostadsanpassningsbidrag samt anhörigstöd. Här arbetar också en äldre- och funktionshinderlots.

Enheten leds av enhetschef samt två gruppchefer. Arbetsplatsen är belägen i anslutning till Nynäshamns kommunhus. När du är introducerad och självständig i ditt arbete finns det möjligheter att arbeta hemifrån cirka två dagar i veckan.

Tjänsten är ett vikariat på grund av kommande föräldraledighet. Vikariatet beräknas pågå till 240901.

Arbetsuppgifter
Uppdraget som administratör på Enheten för äldre och funktionsnedsättning innebär ett sammanhållet ansvar för enhetens administration. Uppdraget har fokus gentemot budget och statistik och kräver hög grad av självständighet men också tät kontakt med enhetens övriga funktioner. Administratörens ansvarsområde är brett och avser allt från beställning av telefonabonnemang till granskning av underlag och fakturor. Det är därför viktigt att du har förmåga att ha många bollar i luften och har lätt för att sätta dig in i olika datasystem och kan hantera excel.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du: 


• gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning
• god kunskap i det svenska språket såväl i tal som i skrift
• goda datakunskaper, inklusive excel

Det är meriterande om du har: 


• Erfarenhet av administrativt arbete - särskilt inom offentlig sektor
• Erfarenhet av fakturahantering och kontering, gärna via Proceedo

Du behöver vara en noggrann och stabil person som kan vara självgående, ansvarstagande och strukturerad. Du behöver också ha förmåga att vara flexibel, lösningsfokuserad och klara av ett periodvist högt arbetstempo.

För att trivas hos oss ska du både kunna arbeta självständigt och ha en vilja och förmåga att vara en lagspelare. Enheten präglas av samarbetsanda där varje medarbetares roll är viktig för helheten.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SON/2023/0026/023-17

Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektadministratör

Ansök    Jan 30    SAAB AB    Administrativ assistent
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. På Saab Muskö är vi ett sammansvetsat gäng som tillsammans fokuserar på att Marinens fartyg alltid ska vara tillgängliga och körklara. Vad du blir en del av Du blir en del av Saab som är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa ... Visa mer
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. På Saab Muskö är vi ett sammansvetsat gäng som tillsammans fokuserar på att Marinens fartyg alltid ska vara tillgängliga och körklara.

Vad du blir en del av

Du blir en del av Saab som är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Saab Muskö satsar vi på att utöka vår verksamhet. Vi förvaltar en varvstradition på historisk mark. Det startade i början av 1700-talet då en Örlogsbas uppfördes på Skeppsholmen i Stockholm. Det blev så småningom behov av att hitta en bättre plats för flottans fartyg och verksamheten flyttade 1969 ut från Stockholm till skärgårdsön Muskö. Vi arbetar fortfarande med svenska marinens fartyg inom reparation, underhåll samt modifieringar. Nu behöver vi nya medarbetare som vill föra varvstraditionen vidare och bidra till att förstärka Saab verksamhet på Muskö.

Din framtida utmaning

Som projektadministratör på Saab kommer du att stödja genomförandet av de arbeten som utförs inom vår produktionsverksamhet. Syftet är att vi alltid skall leverera underhåll och modifieringar av fartyg som möter förväntningarna hos vår kund Försvarsmakten.

I din nya roll kommer du tillsammans med produktionschef, projektledare och produktionsplanerare att hantera den administration som krävs för att ett projekt skall gå från beställning till färdig leverans. Du kommer att genomföra en mängd olika arbetsuppgifter av administrativ karaktär som berör aktiviteter och kostnader. Du samverkar med varvets verkstäder och underentreprenörer för att nå den höga kvalitet i utfört arbete som vi eftersträvar inom Saab.

Arbetet omfattar också samverkan med övriga delar av Saab som arbetar med produktion och administrativa frågor. Du blir också en del i utvecklingen av vårt arbetssätt i syfte att ständigt förbättra vår produktion och leveranser till kund. Det kan även komma i kontakt med arbetsuppgifter kopplade till den ISO certifiering som Saab efterlever.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att omfatta:

* Omsätta Saab Kockums målsättning att leverera kvalificerat underhåll av stridsfartyg till ett systematiskt arbetssätt i produktionen vid Muskövarvet.
* Du samarbetar med projektledare och varvets organisation men har inte leveransansvar eller ekonomiskt ansvar. Din roll blir att stödja genomförandet av beställda projekt.
* Kontinuerligt stödja uppföljning av pågående projekt och bevaka servicerapporter från utförda arbeten.
* Delta vid kundmöten och föra protokoll då det krävs.
* Stödja projektledare inför beställning av projekt, under genomförande av projekt samt vid avslut och redovisning mot kund.
* Du förbereder fakturaunderlag och har kontakt med vår ekonomiavdelning.

Vem är du?

Vi tror att du har en bakgrund från liknande administrativa tjänster, kanske inom industri eller sjöfartsbranschen, för att lyckas i den här rollen. Du är en lagspelare som är leveransfokuserad och drivs av att kunna stödja och hjälpa till.

Vi ser att Du har följande:

* Det är viktigt att du känner dig bekväm med att hantera administration självständigt likväl som tillsammans med andra roller för att nå ett bra teamarbete.
* Det är en fördel om du har hanterat fakturor eller annan ekonomisk administration tidigare.
* Som person är du strukturerad, noggrann och problemlösningsorienterad. Du gillar att ha ordning och reda på saker.
* Du är van att arbeta i en organisation med många anställda.
* Du är en engagerad och jordnära person som skapar förtroende och bygger relationer för långvariga samarbeten. Du är lugn, stresstålig och tar stort ansvar i dina åtaganden.
* Goda datakunskaper då du kommer jobba i Windows miljön samt med interna affärssystem.
* Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
* B-Körkort är ett krav.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering samarbeta Saab med Skill. Vi tillämpar löpande urval, så tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare: Kajsa Jansson, 08-12097178, [email protected] eller Linda Sjölander, 08-12097175, [email protected]

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Visa mindre

Projektadministratör till Saab Muskö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. På Saab Muskö är vi ett sammansvetsat gäng som tillsammans fokuserar på att Marinens fartyg alltid ska vara tillgängliga och körklara. Om företaget Du blir en del av Saab som är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer a... Visa mer
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. På Saab Muskö är vi ett sammansvetsat gäng som tillsammans fokuserar på att Marinens fartyg alltid ska vara tillgängliga och körklara.

Om företaget
Du blir en del av Saab som är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Saab Muskö satsar vi på att utöka vår verksamhet. Vi förvaltar en varvstradition på historisk mark. Det startade i början av 1700-talet då en Örlogsbas uppfördes på Skeppsholmen i Stockholm. Det blev så småningom behov av att hitta en bättre plats för flottans fartyg och verksamheten flyttade 1969 ut från Stockholm till skärgårdsön Muskö. Vi arbetar fortfarande med svenska marinens fartyg inom reparation, underhåll samt modifieringar. Nu behöver vi nya medarbetare som vill föra varvstraditionen vidare och bidra till att förstärka Saab verksamhet på Muskö.

Dina arbetsuppgifter
Som projektadministratör på Saab kommer du att stödja genomförandet av de arbeten som utförs inom vår produktionsverksamhet. Syftet är att vi alltid skall leverera underhåll och modifieringar av fartyg som möter förväntningarna hos vår kund Försvarsmakten.

I din nya roll kommer du tillsammans med produktionschef, projektledare och produktionsplanerare att hantera den administration som krävs för att ett projekt skall gå från beställning till färdig leverans. Du kommer att genomföra en mängd olika arbetsuppgifter av administrativ karaktär som berör aktiviteter och kostnader. Du samverkar med varvets verkstäder och underentreprenörer för att nå den höga kvalitet i utfört arbete som vi eftersträvar inom Saab.

Arbetet omfattar också samverkan med övriga delar av Saab som arbetar med produktion och administrativa frågor. Du blir också en del i utvecklingen av vårt arbetssätt i syfte att ständigt förbättra vår produktion och leveranser till kund. Det kan även komma i kontakt med arbetsuppgifter kopplade till den ISO certifiering som Saab efterlever.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att omfatta:

• Omsätta Saab Kockums målsättning att leverera kvalificerat underhåll av stridsfartyg till ett systematiskt arbetssätt i produktionen vid Muskövarvet.
• Du samarbetar med projektledare och varvets organisation men har inte leveransansvar eller ekonomiskt ansvar. Din roll blir att stödja genomförandet av beställda projekt.
• Kontinuerligt stödja uppföljning av pågående projekt och bevaka servicerapporter från utförda arbeten.
• Delta vid kundmöten och föra protokoll då det krävs.
• Stödja projektledare inför beställning av projekt, under genomförande av projekt samt vid avslut och redovisning mot kund.
• Du förbereder fakturaunderlag och har kontakt med vår ekonomiavdelning.


Din profil
Vi tror att du har en bakgrund från liknande administrativa tjänster, kanske inom industri eller sjöfartsbranschen, för att lyckas i den här rollen. Du är en lagspelare som är leveransfokuserad och drivs av att kunna stödja och hjälpa till.

Vi ser att Du har följande:
• Det är viktigt att du känner dig bekväm med att hantera administration självständigt likväl som tillsammans med andra roller för att nå ett bra teamarbete.
• Det är en fördel om du har hanterat fakturor eller annan ekonomisk administration tidigare.
• Som person är du strukturerad, noggrann och problemlösningsorienterad. Du gillar att ha ordning och reda på saker.
• Du är van att arbeta i en organisation med många anställda.
• Du är en engagerad och jordnära person som skapar förtroende och bygger relationer för långvariga samarbeten. Du är lugn, stresstålig och tar stort ansvar i dina åtaganden.
• Goda datakunskaper då du kommer jobba i Windows miljön samt med interna affärssystem.
• Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
• B-Körkort är ett krav.


Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering samarbeta Saab med Skill. Vi tillämpar löpande urval, så tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare: Kajsa Jansson, 08-12097178, [email protected] eller Linda Sjölander, 08-12097175, [email protected]

Om oss
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Visa mindre

Stabsassistent till Marinstaben

Marinstaben är ett marint ledningsförband lokaliserat på Muskö utanför Nynäshamn. Marinstaben utövar en sammanhållen ledning av de marina förbanden vilket omfattar all utbildning, övning samt operationer med marina förband. Marinstaben är under tillväxt och nu söker vi 2 engagerad och positiva kollegor som vill vara med och utveckla marinen. Befattningen är placerad på Stabsavdelning vid Marinstaben Huvudsakliga arbetsuppgifter Stödja Stabsavdelning i de... Visa mer
Marinstaben är ett marint ledningsförband lokaliserat på Muskö utanför Nynäshamn. Marinstaben utövar en sammanhållen ledning av de marina förbanden vilket omfattar all utbildning, övning samt operationer med marina förband. Marinstaben är under tillväxt och nu söker vi 2 engagerad och positiva kollegor som vill vara med och utveckla marinen. Befattningen är placerad på Stabsavdelning vid Marinstaben


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Stödja Stabsavdelning i dess vardagliga arbete på Marinstaben men även vid behov under övningar eller insatser.
Din uppgift är att agera praktiskt och administrativt stöd inom ramen för lösande av avdelningens olika uppgifter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att bistå vid förberedelser inför möten, upprättande av skrivelser, bokningar och beställningar samt medverka i det dagliga stabsarbetet.

Kvalifikationer
Gymnasieexamen
Mycket goda kunskaper i engelska
God datorvana
B-körkort

Meriterande
Genomförd värnplikt med godkända betyg

Personliga egenskaper
Arbetet kräver att du är stresstålig, noggrann och har en förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Du gillar att ge både praktisk och administrativ service samtidigt som du har ett högt säkerhetstänk. Vidare har du ett gott ordningssinne samt en vilja att lära och utvecklas. Som medarbetare i en stab är du duktig på att knyta kontakter som behövs för att lösa dina uppgifter. Du arbetar aktivt och självständigt mot gemensamt uppsatta mål och bidrar med din positiva attityd.

Övrig
Anställningsform: Civil
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Tjänsten är en visstidsanställning som inleds med en 6-månaders provanställning.
Individuell lönesättning tillämpas. Befattningen är placerad i marinstaben på Muskö. Befattningen är säkerhetsklassad.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta stabshandläggare [email protected]


Fackliga representanter
SACO-S       Dick Brezén via växel 08-788 75 00.
OFR/S          Björn Engren via växel 08-788 75 00.
OFR/O         Mikael Vinde via växel 08-788 75 00.


Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-02-19. Din ansökan innehåller ett personligt brev där du beskriver hur du motsvarar efterfrågade kompetenser och ett CV (i PDF-format). 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten är inne i ett omfattande utvecklingsarbete för att bygga ett starkare försvar mot bakgrund av ett försämrat omvärldsläge och ny försvarspolitisk inriktning med fokus på det nationella försvaret. Ledning för ett starkare försvar syftar till att öka robustheten, förenkla lednings- och lydnadsförhållanden samt genom decentralisering av mandat och ansvar öka förutsättningarna för uppdragstaktik.
Inom ramen för detta arbete har Försvarsmakten organiserat en Marinstab för ledning av de Marina förbanden. Marinstaben är etablerad på Muskö i Haninge kommun.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Administratör till kund i Nynäshamn

ADMINISTRATÖR / PLANERARE TILL KUND I NYNÄSHAMN ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i ett projektteam hos en av våra kunder i Nynäshamn. Som Planerare/Administratör kommer ditt fokusområde kommer vara att ha hantera företagets in- och utleveranser.  Arbetsuppgifterna kommer vara planering av flödet, ta emot telefonsamtal, arbeta via mail och sköta en del administration.  PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Vi tror att du som söker är duktig på att... Visa mer
ADMINISTRATÖR / PLANERARE TILL KUND I NYNÄSHAMN
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i ett projektteam hos en av våra kunder i Nynäshamn. Som Planerare/Administratör kommer ditt fokusområde kommer vara att ha hantera företagets in- och utleveranser. 
Arbetsuppgifterna kommer vara planering av flödet, ta emot telefonsamtal, arbeta via mail och sköta en del administration. 


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker är duktig på att söka information samt sätter stort värde i att slutföra dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har ett mått av tävlingsinstinkt och eget driv då uppdraget innebär mycket kundkontakt och service. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och se till att du på plats får en bra introduktion och utbildning för att klara detta uppdrag och dina arbetsuppgifter.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom logistik är det meriterande. Du är van datoranvändare och kan arbeta inom Officepaketet.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Göran Göggezer på via +46 (0) 738-617 213 [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör till försörjningsstöd

Är du noggrann, ordningsam och effektiv? Vill du arbeta administrativt på en myndighet? Då ska du söka arbete hos oss på Försörjningsstödsenheten. Vi är en målinriktad, engagerad, positiv och härlig arbetsgrupp som välkomnar dig med öppenhet, engagemang och mod! Nära människa och natur! Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ... Visa mer
Är du noggrann, ordningsam och effektiv? Vill du arbeta administrativt på en myndighet? Då ska du söka arbete hos oss på Försörjningsstödsenheten. Vi är en målinriktad, engagerad, positiv och härlig arbetsgrupp som välkomnar dig med öppenhet, engagemang och mod!

Nära människa och natur!

Skärgårdskommunen Nynäshamn har mycket att erbjuda. Vår storlek ger fördelen av att jobba nära människor. Samarbetet skapar förutsättningar för att göra ett bra jobb och ger dig möjlighet att påverka ditt arbete. Närheten finns också till en fritid med tillgång till fantastiska naturupplevelser.

Om arbetsplatsen
Försörjningsstödsenheten består av totalt 18 medarbetare som är indelade i två grupper: Mottagning och Löpande försörjningsstöd. Enheten leds av en enhetschef med ansvar för strategiska frågor tillsammans med två gruppchefer som ger stöd, leder och fördelar det dagliga arbetet i respektive arbetsgrupp.

Vårt uppdrag är att utreda, bedöma samt besluta om rätten till ekonomiskt bistånd. Vi stöttar personer att hitta sin motivation till förändring och vägen till egen försörjning. Vi arbetar nära kommunens Arbetsmarknadsavdelning och samarbetar även med andra parter och myndigheter så som Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och sjukvården. 

Enhetens mottagning ansvarar även för dödsboärenden samt för mottagning av nyanlända. Vi är i ett skede där vi fortsätter att utveckla våra arbetssätt och metoder och vår målsättning är att förbättra människors väg till självständighet och egen försörjning. 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill arbeta administrativt på försörjningsstödsenheten. Tjänsten är en visstidsanställning under pågående rekrytering av socialsekreterare och gäller perioden 2022-08-15 - 2022-11-30. 

I din roll som administratör kommer du bland annat att:


• ankomstregistrera inkomna handlingar
• förbereda normberäkningar
• göra utskick i form av kompletteringsbrev och beslut
• arkivera handlingar i vårt arkiv för pågående ärenden
• samt andra administrativa arbetsuppgifter som kan förekomma inom enheten 

Vi har ett spännande arbete i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Till vår hjälp har vi avstämningar och strukturerade ärendedragningar samt en hög tillgänglighet hos chefer och kollegor. 

Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där vi lägger stor vikt vid att fånga upp medarbetarnas kompetens och idéer. Du är välkommen att bli en del av vår arbetsgrupp och erbjuds en individuell introduktion.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
• Datorvana, då dokumentering är en väsentlig del i arbetet

Det är meriterande om du har arbetat med:


• Registrering av handlingar
• Administrativa arbetsuppgifter
• Akter och aktvård
• Verksamhetssystemet LifeCare

Vi söker dig som kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Du är serviceinriktad: att inge lugn, vara uppmärksam och ha ett gott bemötande är naturligt för dig. Likaså ditt intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och vara lösningsinriktad.

Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta bra med olika människor genom att relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att lyssna, kommunicera och hantera situationer på ett konstruktivt sätt. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheter i förändringar.

Information om tjänsten
Tillträde: 2022-08-15

Anställningsform: Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SON/2022/0028/023-63 Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande.

Som anställd i Nynäshamn kommun erbjuder vi dig möjlighet till distansarbete, förmånscykel, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym i kommunhuset. Vi tillämpar flextid och kortare arbetstid under sommarmånaderna och vi har en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen hem till Nynäshamn! Visa mindre

Administratör 50 % till individ- och familjeomsorgen

Unika möjligheter – helt naturligt! Är du serviceinriktad och flexibel samt en fena på administration? Tycker du att det är stimulerande att vara med och verka för förbättringsarbete? Då vill vi att du söker denna tjänst! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturuppleve... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Är du serviceinriktad och flexibel samt en fena på administration? Tycker du att det är stimulerande att vara med och verka för förbättringsarbete? Då vill vi att du söker denna tjänst!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen

Individ- och familjeomsorgen består av enheterna barn- och unga, försörjningsstöd och vuxenenheten. Från 1 januari 2022 centraliseras administrationen direkt under avdelningschef och ska ge service till hela individ- och familjeomsorgen. Administrationen består av 4,5 tjänster där en samordnarfunktion är en del av en tjänst. 

Arbetsuppgifter

Du arbetar utifrån vårt verksamhetssystem och fungerar som en servicefunktion både externt och internt. En stor del av ditt arbete utgörs av hantering och arkivering av akter vilket kan innebära en fysisk belastning. Du har en central roll inom verksamheten och berörs av alla olika verksamhetsområden, du har en viktig servicefunktion där du svarar på frågor och hänvisar vidare via telefon och mail. Du hjälper dina kollegor med administrativa uppgifter och ansvarar till viss del för inköp.

Det här söker vi hos dig

För att lyckas i rollen har du:


• avslutad gymnasieutbildning
• erfarenhet av administrativt arbete
• efarenhet av arkivering och goda kunskaper i arkiv och dokumenthantering
• erfarenhet av verksamhetssystem och lätt för att lära dig nya system
• förståelse för hur olika myndigheters samordning och styrning/huvudmannaskap påverkar arbetet.
• kännedom om olika verksamhetsområden inom Socialförvaltningen
• gärna erfarenhet av socialt arbete

Som person är du serviceinriktad och flexibel samt har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet innebär också många olika kontaktytor där din goda samarbetsförmåga kommer till sin rätt. För arkivvården krävs noggrannhet och att du kan hugga i vid arbetstoppar, att kunna prioritera arbetsuppgifter är viktigt. Du behöver ha god IT-vana och snabbt kunna lära dig nya system och tekniska lösningar. Du är ansvarsfull och strukturerad samt drivande i utvecklingsfrågor kopplat till administrationen. 

Information om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på 50% som påbörjas så snart som möjligt och pågår till och med 2023-09-30.

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: Deltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SON/2022/0028/023-77


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn – skärgårdens pärla, en unik plats i Stockholms län.
Hos oss är det nära till samverkan, påverkan och beslut och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete känns meningsfullt och berikande.

Vi erbjuder fri tillgång till gym i kommunhuset, förmånscykel, friskvårdstimme alternativt friskvårdspeng och gratis medlemskap i personalföreningen. Personalföreningen drivs av personalen och via dem har du möjlighet att hyra fjällstuga och stuga i skärgården och delta i olika aktiviteter.

För dig som väljer att bo här finns naturen runt hörnet och det mesta på gång- och cykelavstånd. Kommunen har även ett mycket rikt och utbrett föreningsliv som riktar sig till både stora och små.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Avdelningshandläggare med fokus på forskningsansökningar

FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut, är ett av Europas främsta institut för tillämpad forskning inom försvar och säkerhet. FOI är en myndighet under Försvarsdepartementet och vi har till uppgift att bedriva forskning, metod- och teknikutveckling samt utredningsarbete för totalförsvaret och till stöd för nedrustning, icke-spridning och internationell säkerhet. Verksamheten bedrivs på uppdrag av i första hand Regeringskansliet, Försvarsmakten, Försvarets... Visa mer
FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut, är ett av Europas främsta institut för tillämpad forskning inom försvar och säkerhet. FOI är en myndighet under Försvarsdepartementet och vi har till uppgift att bedriva forskning, metod- och teknikutveckling samt utredningsarbete för totalförsvaret och till stöd för nedrustning, icke-spridning och internationell säkerhet. Verksamheten bedrivs på uppdrag av i första hand Regeringskansliet, Försvarsmakten, Försvarets materielverk (FMV) och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). På FOI är vi cirka 1000 anställda, varav drygt 800 arbetar direkt med forskning och utveckling. Våra kompetenser spänner över hela fältet från naturvetenskap och teknik till samhälls- och statsvetenskap.

FOI växer och vi behöver utöka vårt stöd till verksamheten. Är du intresserad av ett omväxlande arbete som innebär att stödja avdelningen med beredningar, beslutsunderlag och forskningsansökningar i en forskningsorganisation i framkant inom försvar och säkerhet? Lockas du dessutom av möjligheten att arbeta i naturskön miljö? Då kan du vara den vi söker. Vi tror på ständig förbättring och att hela tiden förenkla och förtydliga arbetet, du kommer att vara en viktig kugge i detta.

I rollen ingår att stödja projektledare vid ansökningar till forskningsfinansiärer såsom European Defence fund (EDF), EU:s ramprogram m.fl. Du stöttar med framtagandet av ansökan, kontakter med ev. andra partners och forskningsfinansiären. Arbetet innefattar även all typ av projektadministration som till exempel hantering av budget, intern dokumenthantering såsom upprättande av dokument och diarieföring samt uppdatering av projektens interna och externa webbsidor. I arbetsuppgifterna ingår att aktivt delta vid projektmöten och hålla i presentationer. I rollen kommer du även att stödja avdelningsledningen med olika administrativa frågor som tex, att ta fram olika underlag. Du kommer också ha kontakt med olika delar av myndigheten t.ex. juridik, ekonomi, kommunikation m.fl.

Du ingår i ett team tillsammans med andra administratörer i avdelningens kansli.

Din profil

Vi söker dig som har:

En högskoleutbildning inom ett relevant område (t.ex. samhällsvetenskap, ekonomi, juridik, humaniora).
Relevant erfarenhet av arbete i en forskningsorganisation.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt förmåga att hantera komplicerade texter.
Mycket goda kunskaper i MS Office, speciellt i Powerpoint och Word.
Det är meriterande om du har flera års aktuell erfarenhet av arbete i externt finansierade projekt, t.ex. EU-projekt samt om du har relevant erfarenhet av arbete vid en myndighet. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande strukturerad, tar initiativ och kan uppmärksamma vilka behov som finns i verksamheten och hur de kan tillgodoses. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med kollegor och externa parter. Vi ser också att du har ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt.

Vad erbjuder vi dig?

På FOI får du möjlighet att arbeta med frågor som är viktiga för både totalförsvaret och hela samhället. Tillsammans med andra får du möjlighet att skapa nya infallsvinklar och lösningar på komplexa frågor och se resultaten förverkligas hos våra uppdragsgivare. Din expertis bidrar till att viktiga samhällsfunktioner som exempelvis Försvarsmakten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap blir effektivare, kunnigare och starkare inom sina respektive områden.

FOI Grindsjön består av fem enheter som tillsammans arbetar inom området vapen, skydd och explosivämnessäkerhet. Här kombinerar vi experimentell verksamhet, numeriska simuleringar och analytiska modeller för att ta fram detaljkunskaper som kan användas för värdering av militära system och stödjer det civila samhället och dess behov av fysisk säkerhet kopplat till terrorism och storskaliga olyckor.

Grindsjön ligger på Södertörn, ca 4 mil söder om Stockholm. SL-bussförbindelser finns med Tumba, Västerhaninge och Ösmo/Nynäshamn.

Läs gärna mer om vad vi gör:  Vapen, skydd och säkerhet - Totalförsvarets forskningsinstitut - FOI

Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Resor förekommer i jobbet.

Vi arbetar medvetet för en god arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Utöver detta erbjuder vi en rad förmåner. Läs mer om hur det är att jobba hos oss:  Jobba hos oss - Totalförsvarets forskningsinstitut - FOI

Vill du vara med och söka svaren för en säkrare värld?

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via ansökningsknappen senast den 11 maj 2022.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Stf Enhetschef Pernilla Magnusson. Fackliga företrädare är Matilda Ågren (SACO) och Magnus Lindström (OFR/S – ST). Samtliga nås på 08-555 030 00.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). Inför säkerhetsprövning kommer den slutkandidat som är aktuell för tjänsten behöva lämna in vidimerade kopior på av oss angivna utbildnings-/examensbevis samt tjänstgöringsintyg som styrker de kunskaper och erfarenheter som är relevanta för tjänsten.

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt offentlighets- och sekretesslagen. Visa mindre

Document Controller wanted in Nynäshamn!

Are you driven and a great communicator? Do you want to develop your knowledge within Document Control? Then we have the right job for you! We are now looking for a Document Controller on behalf of the customer in Nynäshamn. The company works with natural resources with a focus on sustainability and now wants to expand its team with another colleague. Your duties will include: - Responsible for control of all Project documentation - Assist in generation ... Visa mer
Are you driven and a great communicator? Do you want to develop your knowledge within Document Control? Then we have the right job for you!

We are now looking for a Document Controller on behalf of the customer in Nynäshamn. The company works with natural resources with a focus on sustainability and now wants to expand its team with another colleague. Your duties will include:

- Responsible for control of all Project documentation
- Assist in generation of the Document Distribution Matrix
- Generate and update the Master Document Register
- Manage receipt, creation and expedition of transmittals
- Generate reports detailing document status for PMs using SPF, Excel and Power BI

You are employed by us at StudentConsulting and will work with our client in Nynäshamn. You will receive a solid introduction. The working hours will be office hours with flexitime.

Din profil
We’re looking for you who have a graduate degree within engineering. It is meritorious if you have experience of document management systems or SmartPlant Foundation. Furthermore, it is an advantage if you have experience of Excel or Power BI. You must be fluent in English and have good knowledge in Swedish. As a person, you are driven, a problem solver and detail oriented. You also have excellent communication skills, takes initiative and driven by streamlining processes. Are you the person we’re describing above? Then take this chance and apply for the position immediately!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Bygg- och tillsynsassistent

Vill du vara med och bidra till en god samhällsutveckling? Nynäshamn är en växande skärgårdskommun i Sveriges starkaste tillväxtregion. Här bygger vi hållbara samhällen tillsammans, med omsorg om vår vackra landsbygd och natur. Vi erbjuder en kreativ arbetsplats med utmaningar som får dig att växa och närhet till en aktiv fritid i våra unika omgivningar. Om arbetsplatsen På bygglovenheten är vi 12 kollegor och arbetsgruppen består av bygglovhandläggare,... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en god samhällsutveckling?

Nynäshamn är en växande skärgårdskommun i Sveriges starkaste tillväxtregion. Här bygger vi hållbara samhällen tillsammans, med omsorg om vår vackra landsbygd och natur. Vi erbjuder en kreativ arbetsplats med utmaningar som får dig att växa och närhet till en aktiv fritid i våra unika omgivningar.

Om arbetsplatsen
På bygglovenheten är vi 12 kollegor och arbetsgruppen består av bygglovhandläggare, bygglovingenjörer, byggnadsinspektör, arkitekt, jurister, bygglovkoordinator och bygglovschef. Enheten är en del av plan- och bygglovsavdelningen där vi totalt är 27 personer.

Uppdraget omfattas av myndighetsutövande och tillsynskontroll av exempelvis nya byggnadsverk eller bebyggda områden att bygg- och delar av miljölagstiftningen uppfyller ställda samhällskrav. Tillsammans är vi en god kraft i kommunens långsiktigt hållbara samhällsbyggnadsutveckling.

Vi erbjuder dig en given plats i vårt bygglovsgäng med glada och lösningsorienterade kollegor. Hos oss får du både stort utrymme till utveckling och stort stöd i det dagliga arbetet. Du får också goda möjligheter att forma och utveckla din tjänst. Vi tycker att det är viktigt att ta till vara på våra medarbetares intressen och tidigare erfarenheter och du får gärna fördjupa dig inom något område lite extra. Löpande kompentensutveckling och delvis möjlighet till distansarbete är för oss en självklarhet.

Arbetsuppgifter 
Arbetet erbjuder variation och ett stimulerande jobb med en direkt närhet till flera avgörande funktioner inom Plan- och bygglovavdelningen. Vi kan erbjuda ett inspirerande arbete i en utvecklande arbetsgrupp.

Som bygglov- och tillsynsassistent arbetar du på bygglovenheten som är en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen. Främst i samråd och i nära samarbete med bygglovkoordinator, byggnadsinspektör och bygglovenhetens jurister. Du kommer vara en viktig pusselbit för att det administrativa arbetet inom bygglovsprövningen och tillsynsverksamheten fortlöper utan hinder.

Vanligt förekommande assistentuppgifter är att:


• skicka inkomna handlingar för registrering
• sköta utskick, meddelanden och andra uppgifter till olika intressenter både internt och externt
• hantera expediering, delgivning och kungörelse av beslut
• hantera rättidsprövning och övrig administration vid överklagande av beslut
• svara på frågor både via telefon och email från privatpersoner och företag.

Du kommer också vara ett stöd till avdelningens ledningsgrupp där arbetsuppgifterna kommer bestå av att skriva protokoll vid ledningsgruppsmöten och ett stöd för avdelningschefen vid administrationen kring och prokollförande vid samverkan med fackliga organisationer.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• minst gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren anser relevant
• erfarenhet från administrativt arbete eller motsvarande förvärvad kunskap
• mycket goda läs- och språkkunskaper inom det svenska språket 
• god datorvana, du behärskar Office programmen och har lätt för att lära nytt

Det är meriterande om du har:


• goda kunskaper i Excel
• erfarenhet inom ärendehanteringssystem Public 360 eller ByggR/Nova 
• erfarenhet av bygglov- eller tillsynsprocesser
• erfarenhet av arbete inom myndighet

Som person är du serviceinriktad, engagerad och intresserad av andra mäniskor, vilket gör att du är bra på att möta besökare, svara på frågor och inkommande samtal samt samarbeta med kollegor och andra intressenter. Du är noggrann med förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. 

Att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt både inom organisationen och gentemot allmänheten är en förutsättning för tjänsten. Du är vänlig, ansvarstagande och har en stark känsla för rättssäkerhet, då du blir en viktig representant för både Samhällsbyggnadsnämnden och Nynäshamns kommun som myndighet.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SBN/2022/0802/001Det här erbjuder vi dig!
Du kommer till en tillväxtkommun som befinner sig i en spännande utvecklingsfas där befintliga arbetsmetoder och förhållningssätt utmanas och ett genomgripande och väl förankrat förändrings- och utvecklingsarbete pågår.

Vår nya framtidsvision för Nynäshamns kommun, nya övergripande mål och en ny tillitsbaserad styrmodell är framtagen för att möta framtidens behov av ökad service och kvalitet till kommunens invånare och företagare. Den utvecklingsresa som sker ger dig stora möjligheter till utmaning, utveckling och att göra skillnad!

Välkommen till Nynäshamn! Visa mindre

Projektassistent till Nynas oljeraffinaderi!

”Vi tror på att använda olja på ett hållbart och rationellt sätt. Vi vill använda oljan – inte elda upp den. Ökad miljömedvetenhet och ökat fokus på hur produkter och arbetsprocesser påverkar vår hälsa utgör en del av vår långsiktiga strategi. Vi undersöker även möjligheterna att använda förnybara råvaror och produkter.” Låter detta intressant? Vi söker dig som attraheras av att arbeta i en projektorienterad roll där du stöttar en senior kollega. Vidare tr... Visa mer
”Vi tror på att använda olja på ett hållbart och rationellt sätt. Vi vill använda oljan – inte elda upp den. Ökad miljömedvetenhet och ökat fokus på hur produkter och arbetsprocesser påverkar vår hälsa utgör en del av vår långsiktiga strategi. Vi undersöker även möjligheterna att använda förnybara råvaror och produkter.” Låter detta intressant? Vi söker dig som attraheras av att arbeta i en projektorienterad roll där du stöttar en senior kollega. Vidare tror vi att du lockas av att arbeta i ett stort projekt som är i uppstartsfas där du har goda möjligheter att påverka den administrativa strukturen i projektet. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTENOm du är intresserad av att arbeta projektnära och ser fram emot att nyttja din förmåga att skapa struktur, läser du rätt annons. I tjänsten som projektassistent kommer du att arbeta tätt tillsammans med en projektledare där du kommer att stötta upp högt och lågt i ett av Nynas största anläggningsprojekt. Projektet är i uppstartsfas och du kommer att axla en viktig roll i kedjan som projektassistent. Vidare kan du förvänta dig en arbetsdag där du kvalitetssäkrar dokumentationen och hanterar både interna och externa deadlines i projektet.

Du erbjuds


* En position som ger dig meriterande erfarenhet inom branschen med kollegor som
besitter unik kompetens.
* En tjänst där du får agera problemlösande och proaktivt för att bibehålla hög kvalitet.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om
vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en projektledare och få delegerat ansvar inom projektet. Du kommer under arbetets gång att arbeta högt och lågt med arbetsuppgifter som är beroende av fasen projektet är i. Du kan således förvänta dig att arbetsdagen kommer att variera men några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att:

• Arbeta med projektadministration så som dokumenthantering, föra mötesprotokoll och ansvara för mötesbokning.

• Säkerställa att deadlines upprätthålls inom projektet, exempelvis att underlag (såsom certifikat och ritningar) från leverantören är Nynas tillhanda inom given tidsram.

• Ha interna och externa kontaktytor och hålla tät dialog med projektledaren avseende vad som behövs i de administrativa delarna i projektet för att bibehålla hög kvalitet.

VI SÖKER DIG SOM
• Har möjlighet att ta dig till anläggningen i Nynäshamn måndag-fredag.

• Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, då språken används dagligen.

• Har god datavana, framförallt i Officepaketet och Excel.

• Har studerat på eftergymnasial nivå och/eller har meriterande erfarenhet genom exempelvis en assisterande roll.

Vi anser det vara meriterande, men inget krav, om du:

• Har teknisk eftergymnasial utbildning. Detta ger dig förutsättningar att på sikt växa inom organisationen som exempelvis junior projektledare eller dylikt.

Vi kommer lägga stor tonvikt vid dina personliga egenskaper i denna process. Vi tror att du som ansöker attraheras av att arbeta i en organisation med kollegor från alla världens hörn med unik kompetens inom branschen och ser fram emot att hantera teknisk dokumentation. Vi tror att du är prestigelös och uppskattar en arbetsdag som både består av återkommande administrativt ansvar i projektet, likväl som nya uppgifter där du får agera problemlösande. Vi tror även att du skulle beskriva några av dina främsta egenskaper som att vara:

• Strukturerad

• Flexibel

• Att du besitter stor personlig mognad

Övrig information


* Start: omgående, med hänsyn till en månads uppsägningstid
* Timbaserad månadslön
* Omfattning: heltid, 40h/v, kontorstider
* Placering: Nynäshamn


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
”Vi är både stora och små samtidigt - vilket ger våra medarbetare en unik möjlighet. Du har alla fördelar med ett starkt globalt företag med möjlighet att utveckla din karriär på många olika sätt. Men vi är små nog, med en enklare organisationsstruktur, så du aldrig kommer att bli en i mängden.
Här på Nynas är varje individ en nyckelaktör. Det betyder att det ofta är press på dig att leverera, men det innebär också att du är betydelsefull och alltid sedd som en viktig del av en stor familj.”

Vill du veta mer om dina kollegor på Nynas?
Klicka här Visa mindre

Document Controller wanted in Nynäshamn!

Are you driven and a great communicator? Do you want to develop your knowledge within Document Control? Then we have the right job for you! We are now looking for a Document Controller on behalf of the customer in Nynäshamn. The company works with natural resources with a focus on sustainability and now wants to expand its team with another colleague. Your duties will include: - Responsible for control of all Project documentation - Assist in generation ... Visa mer
Are you driven and a great communicator? Do you want to develop your knowledge within Document Control? Then we have the right job for you!

We are now looking for a Document Controller on behalf of the customer in Nynäshamn. The company works with natural resources with a focus on sustainability and now wants to expand its team with another colleague. Your duties will include:

- Responsible for control of all Project documentation
- Assist in generation of the Document Distribution Matrix
- Generate and update the Master Document Register
- Manage receipt, creation and expedition of transmittals
- Generate reports detailing document status for PMs using SPF, Excel and Power BI

You are employed by us at StudentConsulting and will work with our client in Nynäshamn. You will receive a solid introduction. The working hours will be office hours with flexitime.

Din profil
We’re looking for you who have a graduate degree within engineering. It is meritorious if you have experience of document management systems or SmartPlant Foundation. Furthermore, it is an advantage if you have experience of Excel or Power BI. You must be fluent in English and have good knowledge in Swedish. As a person, you are driven, a problem solver and detail oriented. You also have excellent communication skills, takes initiative and driven by streamlining processes. Are you the person we’re describing above? Then take this chance and apply for the position immediately!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Personal Assistant to the CEO and General Administration

Hutchison Ports Stockholm is searching for a very proactive and extremely detail-oriented Personal Assistant with excellent interpersonal skills, strong speaking and writing skills, and very strong work ethic. This position reports directly to the CEO and is responsible for all business and personal related duties as delegated by the CEO. This position will primarily provide comprehensive assistance to the CEO so he may focus on his primary responsibilitie... Visa mer
Hutchison Ports Stockholm is searching for a very proactive and extremely detail-oriented Personal Assistant with excellent interpersonal skills, strong speaking and writing skills, and very strong work ethic. This position reports directly to the CEO and is responsible for all business and personal related duties as delegated by the CEO. This position will primarily provide comprehensive assistance to the CEO so he may focus on his primary responsibilities and maximize his time and effectiveness (i.e responsible for a wide variety of administrative support duties). Further, the role also requires working as an Office Manager by keeping up with office supply inventory.

Responsibilities
- Assist the CEO in the timely management of communications, including written, phone & email.
- Compose and edit letters, documents, emails, responses, and written replies.
- Assist in the management and organization of the CEOs calendar by scheduling appointments, meetings, engagements, and daily activities, including running errands.
- Manage and coordinate travel for both business and personal arrangements.
- Assist in screening email, transmittals, and visitors.
- Coordinate meetings, intern, and extern events.
- Act as an Office Manager – by keeping up with office supply inventory.
- Conduct research and collect data to support when preparing reports and documents.
Qualifications
- Excellent communication skills in English and Swedish (Written and verbal).
- Detail oriented to ensure accuracy and quality across all tasks.
- Has worked as an administrator and/or PA.
- Must demonstrate a can-do attitude.
- Demonstrate strong knowledge and extensive use of Microsoft Office.

We are Hutchison Ports
We are the world’s leading port network. Over 30,000 employees, operating ports, and terminals in 26 countries in Asia, the Middle East, Africa, Europe, the Americas, and Australasia. Our parent company is CK Hutchison Holdings Limited. Visa mindre

Har du erfarenhet som vaktmästare samt administration?

Tycker du att administration och fastighetsskötsel låter som en intressant kombination? Vi söker nu nästa stjärna till Nynäshamn församling som inte är rädd för smuts under naglarna samt kommer ansvara över en stor del av de administrativa arbetuppgifterna. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Som kyrkvaktmästare ingår du i arbetslaget service och administration tillsammans med bland annat ytterligare en kyrkvaktmästare, husmor, admin... Visa mer
Tycker du att administration och fastighetsskötsel låter som en intressant kombination? Vi söker nu nästa stjärna till Nynäshamn församling som inte är rädd för smuts under naglarna samt kommer ansvara över en stor del av de administrativa arbetuppgifterna. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som kyrkvaktmästare ingår du i arbetslaget service och administration tillsammans med bland annat ytterligare en kyrkvaktmästare, husmor, administratör, ekonom, kommunikatör och kanslichef. Du har det yttersta ansvaret över att arbetsplatsen är funktionell och trivsam, samt administrativa arbetsuppgifter. Du kommer möta människor i alla livets situationer. Du trivs av att arbeta självgående likväl som i grupp.

Tjänstgöring kvällstid och under helger förekommer. Likaså tjänstgöring på storhelger.

Arbetslaget består idag av 25 personer med god sammanhållning och ett stort engagemang. Du kommer tillhöra ett team som tillsammans värnar om öppenhet, kreativitet och tätt samarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att bistå kanslichef både administrativt och praktiskt gällande församlingens fastighetsbestånd.

De administrativa arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara:


* Upprätta och uppdatera vård- och underhållsplan
* Planering och upphandling av större fastighetsarbeten
* Administration av larm och passersystem


I tjänsten ingår huvudsakligen fastighetsskötsel inklusive grundläggande fastighetsförvaltning, lokalvård och tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar som exempelvis dop, begravningar och vigslar.

VI SÖKER DIG SOM
* Eftersom tjänsten innefattar tjänstgöring i kyrkan förutsätter vi att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar


* Har en god administrativ förmåga
* Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
* Erfarenhet av hantering av ljus-/ljudsystem är meriterande


Som person är du:


* Flexibel
* Initiativtagande
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: November
* Omfattning: Heltid
* Placering: Nynäshamn, Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och församlingens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nynäshamn församling ligger 5 mil söder om Stockholm och är en utpräglad skärgårdsstad som växer med många nya företagsetableringar och ökad inflyttning.

Församlingen hör till Svenska kyrkan i Strängnäs stift och består av tätorten Nynäshamn med ca 15000 invånare, varav 8500 tillhöriga kyrkomedlemmar. Många arbetar utanför staden och pendlingsavståndet till Stockholms city spelar stor roll för Nynäshamn. Nynäshamn har tre pendeltågsstationer, vilket gör att tåget alltid finns inom nära räckhåll.

Församlingen har sin kyrka mitt i ortens centrum, ett församlingshem med arbetsplatser i anslutning till kyrkan samt kyrkogård med ekonomibyggnader och kapell några kilometer från kyrkan. Visa mindre

Administratör på förvaltningsstaben på samhällsbyggnadsförvaltningen

Utvecklas tillsammans med oss! Om du är snabblärd och flexibel som gillar ett arbete som är i förändring, då vill vi ha dig som arbetskamrat!  Nynäshamn är en del av Stockholms län där vi växer och utvecklas tillsammans. Vi bygger inte bara bostäder – vi bygger samhällen, med utmaningen att både tänka nytt och bevara. Du får möjlighet att utvecklas på en arbetsplats med framtidsutsikter och tillgång till vår vackra skärgårdsmiljö på köpet. Om arbetspla... Visa mer
Utvecklas tillsammans med oss!

Om du är snabblärd och flexibel som gillar ett arbete som är i förändring, då vill vi ha dig som arbetskamrat! 

Nynäshamn är en del av Stockholms län där vi växer och utvecklas tillsammans. Vi bygger inte bara bostäder – vi bygger samhällen, med utmaningen att både tänka nytt och bevara. Du får möjlighet att utvecklas på en arbetsplats med framtidsutsikter och tillgång till vår vackra skärgårdsmiljö på köpet.

Om arbetsplatsen
Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar med detaljplanering och bygglov. Här ligger också skötseln av kommunens yttre miljö som parker, lekparker, grönområden, kommunala gator och vägar, badplatser och motionsspår. Förvaltningen ansvarar även för kommunalt vatten och avlopp och renhållning.

Förvaltningsstaben ger ett förvaltningsövergripande stöd med funktioner för nämndadministration, utredning, administration, diarieföring och ärendehantering. På förvaltningsstaben finns nämndsekreterare, utredare, administratör och registrator. Alla har ett övergripande ansvar för förvaltningens administration. Avdelningen består idag av fyra medarbetare och behöver nu utökas med ytterligare en administratör.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta med olika administrativa arbetsuppgifter inom förvaltningsstaben och övrig förvaltning. Detta innebär allt från att stötta i mindre utredningar och nämndadministration till att lösa beställningar och felanmälningar. Du kommer även att arbeta med registering samt utlämning av allmän handling, arkivera och leverera.  

Det här söker vi hos dig

• Minst två års erfarenhet administrativt arbete
• Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem för registrering, e-arkivering och digitala verksamhetssystem 
• Erfarenhet av att arbeta både i grupp och självständigt
• God kunskap i det svenska språket och förmåga att utrycka sig väl i tal och skrift
• God datavana
• Erfarenhet av kundkontakt/servicevana

Det är meriterande om du har: 


• Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation - kommun, region eller statlig myndighet
• Erfarenhet av ärendethanteringsystemet Public 360, Documaster för e-arkivering och Artwise 
• Kunskap om GDPR, kommunallagen, förvaltningslagen och offentlighets- och sekretesslagen

Vi söker en administratör som lätt tar åt sig nya arbetsuppgifter och kan arbeta flexibelt med många olika uppgifter på samma gång. Eftersom arbetsgruppen är liten är det viktigt att kunna arbeta bra med andra människor men samtidigt kunna angripa arbetsuppgifter självständigt och ta ansvar för det egna och gruppens dagliga arbete. Förvaltningsstaben är ett stöd för förvaltningen men har även kontakt med andra förvaltningar, förtroendevalda och medborgare i kommunen. Därför är det viktigt att vara serviceinriktad. Kommunen står inför många stora projekt som innebär att du behöver se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet samtidigt som du ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SBN/2021/1578/001Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare Hälsofrämjande arbetsliv 2.0 i Nynäshamn

Unika möjligheter - helt naturligt! Drivs du av ett engagemang att bidra till ett hållbart arbetsliv? Har du erfarenhet av att driva projekt med framgång och tycker om ordning och reda? Då vill vi att du söker rollen som projektledare för ”Hållbart arbetsliv 2.0”. Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. R... Visa mer
Unika möjligheter - helt naturligt!

Drivs du av ett engagemang att bidra till ett hållbart arbetsliv? Har du erfarenhet av att driva projekt med framgång och tycker om ordning och reda? Då vill vi att du söker rollen som projektledare för ”Hållbart arbetsliv 2.0”.

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Nynäshamns kommun har som mål att vara en hållbar och attraktiv arbetsgivare. Vi måste inte bara kunna attrahera ny kompetens utan också behålla de medarbetare vi har. Det innebär bland annat att sträva efter att alla medarbetares engagemang samt vilja till kompetensutveckling tas tillvara och att arbeta med mångfald och inflytande. Att behålla personal innebär också att arbeta med att främja hälsa och förebygga ohälsa.

Tillsammans med Järfälla kommun har vi sedan hösten 2018 arbetet med att ta fram och genomföra insatser för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser och bryta den negativa trenden för sjukfrånvaro och har som övergripande mål att minska ohälsan och dess o-jämställda mönster. Nu tar vi nästa steg och under de kommande 15 månaderna kommer vi fortsätta utbilda medarbetare och chefer i Nynäshamn och Järfälla kommun i projektets metoder.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en delprojektledare/lokal projektledare i Nynäshamn. Projektet beräknas pågå fram till sista april 2023. Din placeringsort blir i Nynäshamn, med möjlighet att delvis arbeta på distans via digitala verktyg efter individuell överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Som delprojektledare/lokal projektledare leder och ansvarar du för:


• projektets analys- och planeringsfas samt genomförandet och rapportskrivning under förutsättning att faserna godkänns av ESF-rådet
• att verkställa, leda, följa upp och förvalta verksamheten lokalt som beskrivs i projektets tids- och aktivitetsplan, utveckla insatserna i projektet samt arbeta för att projektets metoder och arbetssätt implementeras i kommunerna
• arbetsleda utbildarna lokalt
• att sammanställa underlag som krävs för projektets löpande redovisning
• dokumentation av projektets verksamhet och att informera huvudprojektledaren
• att tillsammans med övriga projektledning följa upp att jämställdhet, tillgänglighet och ickediskriminering; det vill säga de horisontella principerna, integreras i projektets verksamhet.

Arbetet innebär många kontakter, framförallt med interna intressenter och ställer därmed krav på att kunna vara lyhörd, smidig och flexibel.

Rollen som delprojektledare bedöms omfatta 50-100%. Vi ser att rollen därför bör kombineras antingen med rollen som expert i horisontella principer (likabehandling & jämställdhet) eller administratör.

Du rapporterar till huvudprojektledaren som även är enhetschef för projektgruppen och din arbetsgrupp består främst av utbildare, men du ingår i ett team där även kommunikatör, delprojektledaren för Järfälla och e-Learnings producent ingår. Din arbetsplats är placerad på Nynäshamns kommunhus och tillhör organisatoriskt HR-avdelningen. Under de senaste åren har gruppen arbetat nästan uteslutande på distans. Framöver räknar vi med att tillämpa en hybrid arbetsplats där distansarbete kan utföras enligt överenskommelse. En del resor i tjänsten inom Stockholms län kan förekomma.

Tillsammans skapar vi en öppen och inkluderande verksamhet! Vi skapar tillit genom att leva vår värdegrund i vardagen: öppen, modig, engagerad och respektfull. För att trivas hos oss behöver du dela vår vilja och ambition att alltid arbeta för människan och samhället.

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:


• högskoleutbildning eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer relevant samt projektledarutbildning eller erfarenhet
• dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt; från analys och planering till genomförande och uppföljning samt viss arbetsledning
• vana att rapportera verksamheten i tal och skrift samt anpassa budskapet utifrån olika intressenter

Det är meriterande om du har:


• erfarenhet/kunskap om resultatbaserat arbetssätt och uppföljning av indikatorer i målstyrningsarbetet
• kompetens inom arbetsmiljö och/eller ESF rådets horisontella principer och om du har arbetat operativt och strategiskt inom dessa områden
• arbetat med ESF-projekt tidigare och/eller hälsofrämjande och förebyggande arbetssätt
• erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation

Som van projektledare är du strukturerad med en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du tar ansvar för ditt arbete och är ekonomiskt medveten och hanterar komplexa problem och situationer som uppkommer på ett effektivt och klokt sätt. I ditt ledarskap motiverar och förser du andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Som person är du uttalat kommunikativ, tydlig och lyhörd inför andras synpunkter och kan lätt anpassa dig till såväl olika människor som situationer. Du är van att använda digitala verktyg bland annat för digitala möten.

Information om tjänsten
Vi hanterar urval löpande och välkomnar din ansökan snarast!

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: 50-100% enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: KS/2022/0071/023-1Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HSE-Koordinator till Nynas oljeraffinaderi i Nynäshamn!

Om du har en bakgrund från bygg och/eller industri och är intresserad av att arbeta med arbetsmiljöfrågor läser du rätt annons! I denna långsiktiga roll på Nynas oljeraffinaderi får du arbeta projektnära och ta stort ansvar inom hälsa, säkerhet och miljö. Du får direkt insyn i arbetsförhållanden i projekt genom att vara ute i fält och kan således bedöma hur arbetet kan förbättras ur arbetsmiljösynpunkt. Vi söker dig som ser fram emot att ha många sociala k... Visa mer
Om du har en bakgrund från bygg och/eller industri och är intresserad av att arbeta med arbetsmiljöfrågor läser du rätt annons! I denna långsiktiga roll på Nynas oljeraffinaderi får du arbeta projektnära och ta stort ansvar inom hälsa, säkerhet och miljö. Du får direkt insyn i arbetsförhållanden i projekt genom att vara ute i fält och kan således bedöma hur arbetet kan förbättras ur arbetsmiljösynpunkt. Vi söker dig som ser fram emot att ha många sociala kontaktytor och som inte räds att agera kravställande för att uppnå resultat. Om du känner igen dig och vill höra mer om rollen som HSE-koordinator, ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som HSE- (Hälsa, Säkerhet, Miljö) koordinator ingår du i ett mindre team i Nynas projektorganisation på Nynas. Du kommer tillsammans med en kollega säkerställa samordning av hälsa, säkerhet och miljö i projektens alla faser från förberedelse till efterarbete. Du kommer att arbeta proaktivt med dessa frågor för att allt arbete genomförs på ett säkert sätt. Vidare kan du förvänta dig en roll där du främst är ute i fält och ser över hur arbetet genomförs och efterlevs enligt Nynas säkerhetsrutiner och ha direkt kontakt med entreprenörerna.

Du erbjuds

• Utbildning och externa kurser inom arbetsmiljö för att du ska växa kompetensmässigt

• Löpande stöttning av din närmaste chef

• Operativt arbete i fält där du får direkt insyn i arbetsmiljöförhållandena på Nynas

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om
vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
• Införa en arbetsstruktur för att uppnå projekt-målen inom arbetsmiljö, säkerhet och miljö

• Säkerställa att lokala säkerhetsregler och krav från uppdragsgivaren efterlevs.

• Delta i planeringen av arbetet och se till att gemensamma arbetsmiljösynpunkter beaktas när arbets¬metoder och arbetsutrustning väljs, när de olika arbetena samplaneras och när tidsplaneringen görs.

• Utfärda och uppdatera projektens arbetsmiljöplaner

• Bygga upp och se till att ett arbetssätt för att nå HSE-målen i projektet införs.

• Förvissa dig om att olika allmänna skyddsåtgärder fungerar och se till att de skyddsanord¬ningar som behövs anskaffas/utföras/underhållas samt att ansvaret för upprätthållan¬det av dessa skyddsanordningar klargörs.

• I vissa projekt rapportera och följa upp avvikelserapporter, risk för avvikelse och förbättringsförslag.

VI SÖKER DIG SOM
• Har ett starkt intresse för arbetsmiljöfrågor

• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då språken används i den dagliga kommunikationen

• Har studerat på eftergymnasial nivå med inriktning mot arbetsmiljö eller har arbetat inom bygg och/eller inom process-/pappersindustri tidigare, där du gått kurser inom BAS P och U

• Vi anser det meriterande om du har haft rollen som skyddsombud och då bl.a har genomgått utbildning i BAM

Som person är du:

• Orädd

• Relationsskapande

• Självgående

• Analytisk

Bortsett från ovan punkter som framgår tydligt i din ansökan, ser vi att du uppskattar en social roll där du får interagera med flera medarbetare på Nynas, likväl som med entreprenörer på raffinaderiet. Du uppskattar att arbeta ute i fält och attraheras av att vara utomhus året om.

Övrig information


* Start: januari 2021, med hänsyn till en månads uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, konsult via Academic Work i minst ett år med goda chanser att bli förlängs på uppdraget
* Placering: Nynäshamn
* Lön: Timbaserad månadslön
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nynas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om dina kollegor på Nynas? Klicka här eller titta på filmen nedan: Visa mindre

Administratör till myndigheten för äldre- och funktionshinder

Unika möjligheter – helt naturligt! Är du serviceinriktad och flexibel samt en fena på siffror och administration? Tycker du att det är stimulerande att vara med och verka för förbättringsarbete? Då vill vi att du söker denna tjänst! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna na... Visa mer
Unika möjligheter – helt naturligt!

Är du serviceinriktad och flexibel samt en fena på siffror och administration? Tycker du att det är stimulerande att vara med och verka för förbättringsarbete? Då vill vi att du söker denna tjänst!

Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av.

Om arbetsplatsen
Socialförvaltningen erbjuder råd, stöd och service till äldre, personer med funktionsnedsättning, barn, ungdomar, familjer, nyanlända samt personer med beroendeproblematik. Vi bedriver också förebyggande och uppsökande arbete. Socialförvaltningen är i dagsläget organiserad i fyra avdelningar, Individ och familjeomsorgen (IFO), myndigheten för äldre och funktionshinder, äldreomsorgen egen regi samt funktionshinderområdet egen regi.

Avdelningen för äldre och funktionshinder är uppdelad i två huvudsakliga verksamhetsområden, SoL och bedömningen av äldres behov av omsorg- och serviceinsatser, LSS och funktionshinder samt bostadsanpassningshandläggare, avgiftshandläggare samt boendesamordnare.

Arbetsuppgifter
Du arbetar utifrån våra verksamhetssystem bl.a. i Proceedo och LifeCare, du fungerar som en servicefunktion både externt och internt. I tjänsten ingår löpande kontakt med klienter och medborgare kopplat till administrativa frågor och en stor del av ditt arbete utgör hantering av fakturor såsom att skapa fakturaunderlag och kontera fakturor samt att säkerställa rutiner kopplat till detta. Du hanterar statistik och stora volymer i Excel filer. Du har en central roll inom verksamheten och berörs av alla olika verksamhetsområden. Du hjälper dina kollegor med administrativa uppgifter och ansvarar till viss del för inköp och beställningar. 

Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:    


• minst treårig gymnasial utbildning med inriktning på ekonomi och administration
• flerårig erfarenhet av fakturahantering, kontering och statistik
• flerårig erfarenhet av administrativt arbete
• mycket goda kunskaper och erfarenhet av olika ekonomisystem
• god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
• goda kunskaper i Officeprogrammen, särskilt Excel
• god kunskap om GDPR kopplat till administration inom myndighetsutövning
• personlig lämlighet för denna roll.

Meriterande är:


• eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi/redovisning eller annan inriktning som arbetsgivaren anser likvärdig
• erfarenhet av arbete inom socialtjänsten inriktad på myndighetsutövning.

Du ska vara serviceinriktad och flexibel samt ha förmåga att arbeta självständigt. Som person är du ansvarsfull och strukturerad samt har en god förmåga att arbeta med många varierande arbetsuppgifter. Att kunna prioritera arbetsuppgifter är viktigt. Du är representativ och kommer ha många olika kontaktytor vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Information om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SON/2021/0032/023-60


Det här erbjuder vi dig!
Välkommen till Nynäshamn! I alla kommuner är du med och bidrar till något större – hos oss kan du dessutom följa resultatet av ditt arbete på nära håll. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att ditt arbete både känns meningsfullt och berikande.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här erbjuder vi fri tillgång till gym och bastu i kommunhuset och en aktiv personalförening. Våra kontorslokaler ligger nära till pendeltåg, affärer, restauranger och naturområde. Vi tillämpar flextid och kortare arbetstid under sommarmånaderna samt möjlighet till distansarbete.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HSE-Koordinator till Nynas oljeraffinaderi i Nynäshamn!

Om du är intresserad av att arbeta med arbetsmiljöfrågor och ser dig själv i en roll där du är med där det händer, läser du rätt annons! I denna långsiktiga roll på Nynas oljeraffinaderi får du arbeta projektnära och ta stort ansvar inom hälsa, säkerhet och miljö. Du får direkt insyn i arbetsförhållanden i projekt genom att vara ute i fält och kan således bedöma hur arbetet kan förbättras ur arbetsmiljösynpunkt. Vi söker dig som ser fram emot att ha många ... Visa mer
Om du är intresserad av att arbeta med arbetsmiljöfrågor och ser dig själv i en roll där du är med där det händer, läser du rätt annons! I denna långsiktiga roll på Nynas oljeraffinaderi får du arbeta projektnära och ta stort ansvar inom hälsa, säkerhet och miljö. Du får direkt insyn i arbetsförhållanden i projekt genom att vara ute i fält och kan således bedöma hur arbetet kan förbättras ur arbetsmiljösynpunkt. Vi söker dig som ser fram emot att ha många sociala kontaktytor och som inte räds att agera kravställande för att uppnå resultat. Om du känner igen dig och vill höra mer om rollen som HSE-koordinator, ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som HSE- (Hälsa, Säkerhet, Miljö) koordinator ingår du i ett mindre team i Nynas projektorganisation på Nynas. Du kommer tillsammans med en kollega säkerställa samordning av hälsa, säkerhet och miljö i projektens alla faser från förberedelse till efterarbete. Du kommer att arbeta proaktivt med dessa frågor för att allt arbete genomförs på ett säkert sätt. Vidare kan du förvänta dig en roll där du främst är ute i fält och ser över hur arbetet genomförs och efterlevs enligt Nynas säkerhetsrutiner och ha direkt kontakt med entreprenörerna.

Du erbjuds

• Utbildning och externa kurser inom arbetsmiljö för att du ska växa kompetensmässigt. Det finns även möjlighet att på längre sikt arbeta med installationsledning.

• Löpande stöttning av din närmaste chef

• Operativt arbete i fält där du får direkt insyn i arbetsmiljöförhållandena på Nynas

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om
vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
• Införa en arbetsstruktur för att uppnå projekt-målen inom arbetsmiljö, säkerhet och miljö

• Säkerställa att lokala säkerhetsregler och krav från uppdragsgivaren efterlevs bland annat att arbeta ute i fält.

• Delta i planeringen av arbetet och se till att gemensamma arbetsmiljösynpunkter beaktas när arbets¬metoder och arbetsutrustning väljs, när de olika arbetena samplaneras och när tidsplaneringen görs.

• Utfärda och uppdatera projektens arbetsmiljöplaner

• Bygga upp och se till att ett arbetssätt för att nå HSE-målen i projektet införs.

• Förvissa dig om att olika allmänna skyddsåtgärder fungerar och se till att de skyddsanord¬ningar som behövs anskaffas/utföras/underhållas samt att ansvaret för upprätthållan¬det av dessa skyddsanordningar klargörs.

• I vissa projekt rapportera och följa upp avvikelserapporter, risk för avvikelse och förbättringsförslag.

VI SÖKER DIG SOM
• Har ett starkt intresse för arbetsmiljöfrågor

• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då språken används i den dagliga kommunikationen

• Har arbetat inom bygg och/eller inom process-/pappersindustri tidigare alternativt har en akademisk bakgrund inom arbetsmiljö

• Vi anser det meriterande om du har haft rollen som skyddsombud och då bl.a har genomgått utbildning i BAM

Som person är du:

• Orädd

• Relationsskapande

• Självgående

• Analytisk

Bortsett från ovan punkter som framgår tydligt av ditt CV, ser vi att du uppskattar en social roll där du får interagera med flera medarbetare på Nynas, likväl som med entreprenörer på raffinaderiet. Du uppskattar att arbeta ute i fält och attraheras av att vara utomhus året om.

Övrig information


* Start: så snart som möjligt, senast oktober 2021
* Omfattning: Heltid, konsult via Academic Work i minst ett år med goda chanser att bli förlängs på uppdraget
* Placering: Nynäshamn, arbete sker uteslutande på raffenaderiet
* Lön: Timbaserad månadslön
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nynas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om dina kollegor på Nynas?
Klicka här eller titta på filmen nedan: Visa mindre

Nynäshamn Kommun söker skicklig administratör – 75%

Ansök    Jan 9    Perido AB    Administrativ assistent
Har du god känsla för att organisera och strukturera? Är du kommunikativ, lyhörd och snabb med pennan såväl som på tangentbordet?  Söker du en roll med stor variation av arbetsuppgifter så är denna administrativa tjänst något för dig! Läs vidare för att ta reda på mer! Beskrivning Perido söker en administratör till vår kund, Nynäshamn Kommun. I Nynäshamn möts stad, landsbygd och hav i en av Sveriges starkaste tillväxtregioner. Med den utbyggda motorvägen o... Visa mer
Har du god känsla för att organisera och strukturera? Är du kommunikativ, lyhörd och snabb med pennan såväl som på tangentbordet?  Söker du en roll med stor variation av arbetsuppgifter så är denna administrativa tjänst något för dig! Läs vidare för att ta reda på mer!
Beskrivning
Perido söker en administratör till vår kund, Nynäshamn Kommun. I Nynäshamn möts stad, landsbygd och hav i en av Sveriges starkaste tillväxtregioner. Med den utbyggda motorvägen och det direkta pendeltåget möjliggörs goda kommunikationer med Stockholm. Tjänstens omfattning är 75% och är placerad i Nynäshamns kommunhus.
I rollen som administratör utgör du ett stöd till kommunens fastighetsförvaltare och din huvuduppgift blir att vara ett administrativt stöd gällande hyresbevakning, exempelvis bevaka när avtal går ut. Du kommer att författa delegationsbeslut och tjänsteutlåtanden samt vara behjälplig i diarieföring. Fastighetsstaben är ett team på fem personer och genom nära samarbete kommer du hjälpa dessa med brett administrativt stöd.
Vi söker dig som är social och framåt, har lätt att knyta kontakter och arbeta över flera kontaktytor. Du har lätt att arbeta med många bollar i luften och är prestigelös. Du ska gärna ha erfarenhet av att arbeta administrativt i olika system och vara flexibel i vilken typ av arbetsuppgifter du utför. I och med att skrivande är ditt främsta arbetssätt är det viktigt att du är snabb på att anteckna och kan formulera dig väl.
Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tror att du har:
Gymnasial utbildning
Erfarenhet av administrativt arbete
Erfarenhet av att arbeta i administrativa system
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Meriterande:
Systemet Xpand Workspace  
Erfarenhet från offentlig sektor, kommunal verksamhet eller annan politiskt styrd organisation   

Omfattning och tillträde
Deltid 75 %. Konsultuppdrag till juni 2020 med chans till förlängning. Tillträde omgående efter överenskommelse.
Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Vi är ett av de största konsultföretagen för tjänstemän i Sverige, och det skapar möjligheter. Möjligheter för dig att arbeta i engagerande roller, på såväl stora välkända bolag som mindre mer familjära företag och samhällsnyttiga offentliga verksamheter, inom en mängd spännande branscher! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet genom interna undersökningar år efter år. När vi anställer dig som konsult ser vi på dig långsiktigt, oavsett om uppdraget du anställs för just idag är kortsiktigt. Vi tror på våra anställda och kan hjälpa både dig som är i början av din karriär och dig som har lång erfarenhet inom ditt yrkesområde. För oss är det även en självklarhet med kollektivavtal och hälsofrämjande aktiviteter. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer.
Kontakt
Om du har frågor kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 31480 i ämnesraden.
Frågor: [email protected]
Hemsida: www.perido.se Visa mindre

Dansktalande medarbetare på distans till Rofa design

Ansök    Jan 16    Rofa Design AB    Administrativ assistent
Rofa Design tillverkar personliga presenter. Vi har ett brett sortiment av olika produkter som vi märker på olika sätt enligt kundens önskemål. Vi är nu ca 45 personer som arbetar här men vi expanderar i rask takt. Under 2020 kommer vi att öppna ännu en sida mot Danmark. Vi söker därför en dansktalande medarbetare till översättningsarbeten från svenska till danska. Vi finns i Grödby i Nynäshamns kommun. Men vi är öppna för att du arbetar från annan plat... Visa mer
Rofa Design tillverkar personliga presenter. Vi har ett brett sortiment av olika produkter som vi märker på olika sätt enligt kundens önskemål. Vi är nu ca 45 personer som arbetar här men vi expanderar i rask takt. Under 2020 kommer vi att öppna ännu en sida mot Danmark. Vi söker därför en dansktalande medarbetare till översättningsarbeten från svenska till danska.


Vi finns i Grödby i Nynäshamns kommun. Men vi är öppna för att du arbetar från annan plats, med de uppdrag vi skickar till dig.


Vi söker dig som känner igen dig i nedanstående punkter:


- Positiv och glad
- Strukturerad och ansvarsfull
- Bekväm med att tala över telefon, oavsett ärende
- Har god kommunikativ förmåga både i tal och skrift i såväl svenska som danska


Inom denna tjänst kommer du att översätta vår hemsida samt våra sociala mediekanaler till danska. Du kommer att kunna göra det på distans om du vill, eller på plats hos oss. Det är viktigt att du har lätt för språket och att du är säker i din förmåga att skriva och kommunicera i text och tal. Ditt främsta arbetsverktyg är dator vilket kräver att du är en van dataanvändare.


Vi söker dig som är engagerad och driven och tycker om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Att arbeta självständigt är naturligt för dig.


Intervjuer hålls löpande så vänta inte med att lämna in din ansökan. Visa mindre

Nynäshamn Kommun söker administratör – deltid!

Ansök    Okt 21    Perido AB    Administrativ assistent
Dansar dina fingrar över tangentbordet lika snabbt som om du spelade piano? Kan du tävla med Labero i fingerfärdighet? Är du dessutom välformulerad är denna administrativa tjänst något för dig! Läs vidare för att ta reda på mer! Beskrivning Perido söker en administratör till vår kund, Nynäshamn Kommun. I Nynäshamn möts stad, landsbygd och hav i en av Sveriges starkaste tillväxtregioner. Med den utbyggda motorvägen och det direkta pendeltåget möjliggörs god... Visa mer
Dansar dina fingrar över tangentbordet lika snabbt som om du spelade piano? Kan du tävla med Labero i fingerfärdighet? Är du dessutom välformulerad är denna administrativa tjänst något för dig! Läs vidare för att ta reda på mer!
Beskrivning
Perido söker en administratör till vår kund, Nynäshamn Kommun. I Nynäshamn möts stad, landsbygd och hav i en av Sveriges starkaste tillväxtregioner. Med den utbyggda motorvägen och det direkta pendeltåget möjliggörs goda kommunikationer med Stockholm. Tjänstens omfattning är 50% och är placerad i Nynäshamns kommunhus.
I rollen som administratör utgör du ett stöd till kommunens fastighetsförvaltare och din huvuduppgift blir att vara ett administrativt stöd gällande hyresbevakning, exempelvis bevaka när avtal går ut. Du kommer att författa delegationsbeslut och tjänsteutlåtanden samt vara behjälplig i diarieföring. Förvaltningsstaben är ett team på fem personer och genom nära samarbete kommer du hjälpa dessa med brett administrativt stöd. Vid behov kan du även komma att behöva ge stöd åt andra avdelningar på arbetsplatsen.
Vi söker dig som är social och framåt, har lätt att knyta kontakter och arbeta över flera kontaktytor. Du har lätt att arbeta med många bollar i luften och är prestigelös. Du ska gärna ha erfarenhet av att arbeta administrativt i olika system och vara flexibel i vilken typ av arbetsuppgifter du utför. I och med att skrivande är ditt främsta arbetssätt är det viktigt att du är snabb på att anteckna och kan formulera dig väl.
Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Vi tror att du har:
?       Gymnasial utbildning
?       Erfarenhet av administrativt arbete
?       Erfarenhet av att arbeta i administrativa system
?       Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift
Meriterande:
?       Systemet Xpand Workspace  
?       Erfarenhet från offentlig sektor, kommunal verksamhet eller annan politiskt styrd organisation
Omfattning och tillträde
Deltid 50 %, flexibla arbetstimmar och dagar enligt preferens. Konsultuppdrag till juni 2020 med chans till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Vi är ett av de största konsultföretagen för tjänstemän i Sverige, och det skapar möjligheter. Möjligheter för dig att arbeta i engagerande roller, på såväl stora välkända bolag som mindre mer familjära företag och samhällsnyttiga offentliga verksamheter, inom en mängd spännande branscher! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet genom interna undersökningar år efter år. När vi anställer dig som konsult ser vi på dig långsiktigt, oavsett om uppdraget du anställs för just idag är kortsiktigt. Vi tror på våra anställda och kan hjälpa både dig som är i början av din karriär och dig som har lång erfarenhet inom ditt yrkesområde. För oss är det även en självklarhet med kollektivavtal och hälsofrämjande aktiviteter. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer.
Kontakt
Om du har frågor kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 31299 i ämnesraden.
Frågor: [email protected]
Hemsida: www.perido.se Visa mindre

Driven ordermottagare sökes till ett av nordens ledande Bageri!

Kort om tjänsten Ditt ansvarsområde kommer att innefatta order, koordinering med kunder och logistik samt analyser i Excel. Du kommer att sitta i ett team med högt i tak och vi hoppas att även du kan vara med och bidra till en positiv stämning på kontoret. En förekommande arbetsuppgift är att vägleda dina kunder när en order inte gått igenom. Då bör du se över tillgänglighet och se till att beställningen går igenom. I denna roll krävs det ett stort ansvar ... Visa mer
Kort om tjänsten
Ditt ansvarsområde kommer att innefatta order, koordinering med kunder och logistik samt analyser i Excel. Du kommer att sitta i ett team med högt i tak och vi hoppas att även du kan vara med och bidra till en positiv stämning på kontoret. En förekommande arbetsuppgift är att vägleda dina kunder när en order inte gått igenom. Då bör du se över tillgänglighet och se till att beställningen går igenom. I denna roll krävs det ett stort ansvar och noggrannhet samt en kundservicekänsla.

Om verksamheten
Nynäsbageriet AB är ett svenskt EMV-bageri som riktar sig mot stora aktörer vilka under eget varumärke förser marknaden med bröd av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Verksamheten är aktiv sedan många decennier och grundar sig i kvalitet och tradition, men strävar ständigt mot utveckling och förnyelse.

I våra produktionsanläggningar är verksamheten industrialiserad och vi tillverkar allt från lösbakat och formbakat till stansat, kaffebröd och plåtbakat. Totalt jobbar vi idag under 60 baktimmar per dygn och producerar dagligen runt 30 ton färdiga produkter.


Mer om tjänsten
Dina huvudsysslor och ansvarområden innefattar:

• Registrera orders
• Säkerställa produkternas tillgänglighet samt behov hos kund
• Ha daglig kontakt med kunder och logistiker
• Dagligt arbete i Excel


Din profil

• Erfarenhet av att arbeta inom order och service
• Trivs i att ge service och arbeta i team
• Talar och skriver flytande Svenska och Engelska
• Goda kunskaper i Excel


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre